Lindåkrastigen 2

Angered Agnesberg, Göteborgs kommun Se på karta

1 650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1721 m²

För Göteborgs Stads räkning säljer vi nu tre tomter i populära Agnesberg. Tomterna är högt belägna vid Göta älvs östra sida och omringade av vacker natur. Endast 3 km bort på Angereds torg hittar ni allt från livsmedelsaffärer, klädbutiker till vårdcentral och bibliotek. På torget ligger även Blå Stället som är ett kulturellt centrum med teater, biograf, sim - och ishall samt andra fritidsaktiviteter. Gillar du friluftslivet? Då har du hittat rätt. Utöver detta hittar ni naturreservatet Vättlefjäll enbart 6 km bort som bjuder på flertalet promenad- och motionsstråk, kanotpaddling, fiske, svampplockning och badsjöar. Här bor ni bekvämt med närhet till goda kommunikationer med närliggande butiker, förskolor och skolor samt flertalet naturområden. Via E45:an tar ni er in till centrala Göteborg på 15 minuter med bil. Välkommen på visning!


Viktig information:
Tomten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende detaljplan, ritningar, bygglov m m. Tomten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa tomten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar. Göteborgs Stad kommer att stå för kostnad och utförande av asfaltering av väg fram till Lindåkrastigen 2, 4 och 6. Kontakta mäklaren för vidare information.

Budgivning:
Budgivningen kommer påbörjas måndagen den 20:e september.

VA:
Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är betald för denna fastighet.

Fastighetsskatt:
För obebyggd tomt betalas statlig fastighetsskatt med f n 1,0 procent av taxeringsvärdet. Först när ett nyuppfört småhus är färdigställt och har fått ett värdeår vid fastighetstaxeringen, övergår småhuset och tillhörande tomtmark till systemet med kommunal fastighetsavgift. Småhus nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) har f n hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år.

Gemensamhetsanläggning:
Ingår i Hjällbo GA:43, avser parkering och spillvatten.

Detaljplan:
Byggnadsplanen finns uppladdad under "Dokument och länkar".

Läs mer hos mäklaren
Lundin Fastighetsbyrå

Kontakta mäklaren

Patricia Warnlöf

Lundin Fastighetsbyrå
Mäklare Patricia Warnlöf, Lundin Fastighetsbyrå
0704-55 22 74