15 st tomter på Alnö - Patrullbåtsvägen 1-15

Alnö Ankarsvik, Sundsvalls kommun Se på karta

1 095 000 kr

1 195 000 kr -8 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
15,4 ha
Byggår
1929

15 tomter i natursköna Ankarsvik

Här finns äntligen möjligheten att bygga hus på Alnö med havsutsikt och fantastiskt solläge. I detta natursköna område med närhet till havet erbjuds nu 15 st tomter till försäljning. Tomterna säljs med hus från Fiskarhedenvillan.

Tomtstorlekar från 1000 m² till 1300 m². Byggarea 180 m2.
Fasta priser från 1.095.000 kr till 1.195.000 kr.
Mer info i detaljplan. Souterräng enligt planbestämmelser, eventuellt
kommer enplanshus även att beviljas. 18 graders taklutning.

För mer information kontakta Nicklas Frankson på Fiskarhedenvillan tel 060-61 31 00 alternativt [email protected]

Hemsida:
https://fiskarhedenvillan.se/kontor/sundsvall/

Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med säljaren (eller entreprenör) om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Huset på bilden är endast ett exempelhus från säljaren och överensstämmer inte med verkliga förhållanden. För information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till säljaren.

Alnö
Alnö, även kallat Norrlands Hawaii, är en populär stadsdel där det i centrum finns all tänkbar service. Att befolkningen på ön ökar kraftigt på sommaren talar för att Alnön är det typiska sommarparadiset och många väljer att besöka de många badvikarna eller Spikarnas fiskeläge. Denna vulkanö bildades för 570 miljoner år sedan och här finns många intressanta geologiska lokaler och fornlämningar.

Ankarsvik
Ankarsvik är en tätort på sydvästra delen av Alnön, belägen fyra km söder om tätorten Vi. Ankarsvik ligger rakt öster om Sundsvallsbukten, avståndet till Alnö Centrum är ca 5,5 km och tar ca 10 min med bil. In till Sundsvall centrum är det ca 15 km och det tar ca 20 minuter med bil.

Service Alnö & Ankarsvik
På Alnö finns bland annat livsmedelsbutik, apotek, frisör, tandläkare, badhus, gym, café och konditori, restauranger, kiosk, bensinmack och pizzeria. Det finns även vårdcentral, äldreboende och bostadsanpassning för dig som har handikapp eller funktionsnedsättning. Strax söder om Ankarsvik finns restaurang Vindhem som erbjuder en fantastisk meny. I området finns det uppskattade strövområdet Raholmen och vindhems båthamn och klippbad. Strax norr om området ligger bl a restaurang Piren. Hit kommer du som du är, med familj, vänner eller kollegor. Till både vardags och fest. Gå in på deras hemsida http://restaurangvindhem.se/ om du vill veta mer. Hit kan du ansluta dig via bil, båt eller buss.

Familjeliv, skola m m
På Alnö finns det fem skolor och tio förskolor. Närmaste skola är Kunskapsakademin som erbjuder F-9 skola från hösten 2021. I skolans närhet ligger Lanternans förskola som samarbetar för att få en smidig övergång från förskola till förskoleklass/skola. Intill de båda skolorna ligger förskolor.

Fritid Alnö & Ankarsvik
Utanför Ankarsviks skola tillhandahåller kommunen en bollplan och isbana som man kan nyttja, fin gångbana för dig som väljer att gå/ som tar dig till Alnö centrum. Avståndet till Bänkåsvikens badplats är ca 3 km och till Tranvikens havsbad ca 6km.
Området erbjuder många fritidsaktiviteter såsom simhall, fotbollsplan, fallskärmshoppning, Vindhem seglarhamn med båtklubb, bågskytte, golfrange, m.m.
På Alnö kan man även hitta bibliotek, Alnö fritidsgård och tre naturreservat bland annat Stornäsets naturreservat, Alnöbadet (inomhusbad) och kommunala friluftsbad som exempelvis Tranviken, Slädaviken, Hartungviken och Bänkåsviken.

Kommunikation
Här finns barnvänligt boende nära hav och salta bad, natur och friluftsliv. Det är ca 20 min restid till Sundsvall centrum som ligger 10-15 km från Alnö, åker du med kollektivtrafik kan du se turlista på www.dintur.se

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sundsvall

Kontakta mäklaren

Henrik Teiler

Mäklarhuset Sundsvall
Mäklare Henrik Teiler, Mäklarhuset Sundsvall
0701093590
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas