Mäklare Henrik Teiler

Henrik Teiler

Om mig

Om du vill ha en engagerad och erfaren mäklare som är lyhörd och noggrann under hela försäljningsprocessen då ska du kontakta mig. Jag har varit i fastighetsbranschen sedan 2007 och i hela livet har jag arbetat med människor och försäljning. Jag är född och uppvuxen i Sundsvall, något som du som kund har stor nytta av i form av min kunskap om staden. Med en strukturerad plan och med fokus på kvalité i varje steg har vi de bästa förutsättningarna att få till en lyckad försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sliparevägen 10 B, Matfors, Sundsvalls kommun
 • Mån 11 dec kl 14:00
Sliparevägen 10 B, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Sliparevägen 10 B, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Sliparevägen 10 B

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
5 017 kr/mån
9 701 kr/m²

I idyllisk miljö mellan Ängomstjärn och Ljungan finner ni nu denna trevliga 3:a i Brf Tallkrogen. Här bor man i lägenhet fast med villakänsla i ett mycket lugnt område. Endast en trappa upp välkomnas ni in. Bostaden är rymlig, har högt i tak och erbjuder en bra hall, två bra sovrum, badrum med dusch, ett renoverat vitt kök med matplats i anslutning till vardagsrummet samt en balkong med fin utsikt över Ängomstjärn och området. Föreningen har på de senaste åren installerat bergvärme, renoverat trapphus, fixat gemensam grillplats/uteplats och skött om utemiljön. Här bor man med gångavstånd till livsmedelsbutik och i Matfors centrum finns ännu en livsmedelsaffär, apotek, gym, badhus, sporthall, restaurang, trädgårdsbutik, café och inredningsbutik m m. Välkomna med er visningsbokning.

 • Premium
 • Balkong
Malmövägen 80, Granloholm, Sundsvalls kommun

Malmövägen 80

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
950 000 kr
105,5 m²
5 rum
7 407 kr/mån
9 005 kr/m²

I barnvänligt område med närhet till förskola, skola, matvarubutik och goda kommunikationer ligger detta radhus om 105,5 kvm. Övervåning med tre till fyra sovrum, badrum med dusch och allrum med utgång till uteplats med lummig trädgård. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum, kök, matplats och rymligt badrum med badkar. Allrummet i nedre plan kan även det bli ett möjligt sovrum/kontor eller förråd/walk-in-closet. Uteplats i både öst och väst samt två tillhörande förrådsbyggnader. Lugnt område med flertalet lekplatser och närhet till naturen. Inre reparationsfond om drygt 15.500 kr ingår i köpet. Snabbt tillträde är möjligt för den som önskar. Välkommen att anmäla er till en visning!

 • Uteplats
Krokviksvägen 69, Krokviken (Alnö), Sundsvalls kommun

Krokviksvägen 69

Tomt
Krokviken (Alnö), Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 295 000 kr
1 425 m² tomt

Välkommen till fina Krokviksberget. Här bor man med både havet och skogen som närmsta granne. Här i etapp 3 kan vi nu erbjuda denna fina tomt med havsutsikt och med byggrätt på 250 m2 med en bygghöjd på 8 meter samt rätt till attefallshus och friggebod. Fastigheterna har tillgång till kommunalt vatten och avlopp vid varje fastighetsgräns, så även tomrör för fiber och el (anslutningsavgift tillkommer). Fastigheterna ingår i Krokviksbergets samfällighetsförening som har god ekonomi och är en stor tillgång för ett bra boende. Inom etapp 3 har vägbelysning monterats samt väg byggts till samfällighetens gemensamma grillplats med milsvid havsutsikt som fastigheterna har tillgång till. Föreningen har även en gemensam boulebana som man får utnyttja. Till Alnö centrum är det endast 15 minuters bilresa och in till Sundsvall centrum tar det cirka 25 minuter med bil. Busshållplats finns vid Krokviksvägen och Skärgårdsvägen. Bussförbindelse för området Krokviksberget är anpassat för boendes arbeten och skolor inom Sundsvall och Timrå kommun. På andra sidan av vägen vid nämnda busshållplats ligger Krokvikens havsbad, och inom gångavstånd finns ytterligare badplatser vid havet. Det går jättebra att åka förbi och kolla på tomten och området. För tomtförsäljning och information, vänligen kontakta Henrik Teiler 070-109 35 90 eller [email protected] Välkommen med er intresseanmälan.

Thulegatan 32, Centralt - Södermalm, Sundsvalls kommun

Thulegatan 32

Lägenhet
Centralt - Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/5
5 059 kr/mån
21 000 kr/m²

Välkomna till denna ljusa fyra på populära Södermalm. Bostaden är välplanerad och trevlig och den upplevs som mycket ljus och trivsam tack vare den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck. Här erbjuds bl a ett trevligt kök med matplats och rostfria vitvaror, ett stort vardagsrum, ett badrum med dusch och en separat gästtoalett. Där till finns tre bra, rogivande sovrum. Här finns också en stor inglasad balkong med skjutfönster som föreningen precis har färdigställt. Gångavstånd till butiker, restauranger och affärer i Sundsvalls centrum på bara några minuter. Här är det nära till mataffär (ICA Bergsgatan 150 m), blomaffär (100 m), bio (400 m), förskola, skola m m. Välkomna med er visningsbokning.

 • Balkong
 • Hiss
Korstavägen 8b, Korsta, Sundsvalls kommun
 • Idag kl 16:00

Korstavägen 8b

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
550 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/7
5 932 kr/mån
7 051 kr/m²

Nytt sänkt pris - endast 550.000 kr. Välkommen till Korstavägen 8b i populära Brf Kaparen. Här möts du av en trevlig, rymlig 3:a med fördelaktigt gavelläge med en stor inglasad balkong. Bostaden erbjuder 78 välplanerade kvadratmetrar med stambytt fräscht badrum med plats för tvättmaskin, ett vitt rymligt kök, ett trevligt vardagsrum samt två bra sovrum. Från bostaden har man utsikt in mot Sundsvall över hustaken. Här bor ni med närhet till mataffär, bussförbindelser, pizzeria, idrottsplats m m. Tvättstuga & förråd finns i samma hus. Brf Kaparen är en populär förening belägen nordöst om stan, nära en skön natur med många möjligheter till promenader i skog och mark. Välkomna med er visningsbokning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Medborgargatan 53 A, Skönsberg, Sundsvalls kommun
 • Idag kl 17:00

Medborgargatan 53 A

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 650 000 kr
102 m²
5 rum
vån 3/3
6 028 kr/mån
16 176 kr/m²

Varmt välkomna till Brf Pilens enda 5-rummare. Välkomna in till denna mycket rymliga lägenhet som har fyra bra sovrum, ett vardagsrum med slående fin utsikt, balkong med eftermiddags- och kvällssol samt ett renoverat kök i läckert grått och svart. Några av de bevarade originaldetaljerna är parkettgolv, dubbeldörrar och skjutdörrar. Här finns plats för både den större och mindre familjen. Det fördelaktiga gavelläget ger er fönster i tre väderstreck och på våning 3 har man slående utsikt in mot stan och över Sundsvallsbron, havet och Södra Bergets hotell och slalombacke. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Här bor man centralt i Skönsbergs centrum med promenadavstånd till mataffär, blombutik, minigolfbana m m. Busshållplatsen är strax utanför bostaden och det är även promenadavstånd in till Sundsvall city. Välkomna med er visningsbokning.

 • Plus
 • Balkong
Hagavägen 19, Timrå, Timrå kommun

Hagavägen 19

Tomt
Timrå, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
395 000 kr
1 274 m² tomt

För dig som söker en central tomt i Timrå med havsutsikt, finns nu denna fina möjlighet att förvärva denna fina tomt med tidigare beviljat bygglov. Det tidigare bygglovet innefattade ett enplans vinkelhus med fristående garage med utsikt mot havet och på gatan finns många sutteränghus, vilket också kan vara ett alternativ på husmodell. Tomten ligger utanför detaljplan och önskad husmodell behöver godkännas av Timrå kommuns bygglovsavdelning. Endast några minuter från centrala Timrå bor ni här med närhet till det mesta. I Timrå centrum finns matbutiker, systembolag, vårdcentral, skola, förskola m m. Välkommen med er intresseanmälan!

Pråmviken 102, Björkön/Rumpan, Sundsvalls kommun

Pråmviken 102

Tomt
Björkön/Rumpan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
495 000 kr
1 273 m² tomt

Nu har du möjligheten att förverkliga din byggdröm vid Björköfjärden. Här finns inte bara en, utan två tomter bredvid varandra, till salu. Båda tomterna har varsin egen båtplats och till tomterna hör dessutom den unika möjligheten att få uppföra ett gemensamt båthus med två båtplatser, om man önskar. Endast en halvtimmes bilfärd från centrala Sundsvall når du detta vackra område som ligger vid en av Björköfjärdens allra mest natursköna vikar. Här skapades ett boende där grundarna hade en vision om en by i balans och harmoni med naturen. Bebyggelsen i området är inspirerad av de gamla fiskelägena med närheten till skogen, havet och jorden. Husen har en sammanhållen karaktär med sina hållbara och enhetliga material och formspråk. Hamnområdet med alla faluröda sjöbodar ger ett mycket charmigt intryck både från land och från havet. Här har du chansen att köpa den ena eller båda tomterna själv – eller kanske tillsammans med någon som du gärna vill ha som din granne? Köp en tomt - och tipsa bästa kompisen om den andra. Köp båda – och få dubbelt så stor tomtyta för dig själv. Eller bygg ett generationsboende på de båda generösa tomterna där hela familjen får plats när den utökas över tid. Här finns många olika möjligheter att skapa sig sitt drömboende själv – eller tillsammans med släkt och vänner. I byn finns idag både åretruntboende och sommarboende i alla åldrar. Här anordnas gemensamma aktiviteter och tillställningar, såsom seglartävling, fårfest, surströmmingsfest och lyskväll. Livet mellan husen är lika viktigt som i husen! I byn finns gemensam bastu med tillhörande relax-/fest-/samlingslokal möjlig att nyttja. Det finns en gemensam barnvänlig badvik med sandstrand, lekplats och fotbollsplan. I hamnen finns också en stor gemensam grillplats och en flytbrygga. Björköfjärden är välkänd för sitt goda fiskevatten med abborre, gädda, sik och strömming. Här finns också en lång härlig sandstrand, Borgasand och fiskeläget Skatan. Fiskeläget Lörudden når man lätt via Löransvägen och ligger bara några kilometer bort. Välkommen till denna unika by, som sommarboende eller boende året runt! Välkomna med er intresseanmälan.

Pråmviken 115, Pråmviken, Sundsvalls kommun

Pråmviken 115

Tomt
Pråmviken, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
550 000 kr
1 247 m² tomt

För dig som söker en havsnära tomt i populära Pråmviken, Björkön, finns nu denna fina möjlighet att förvärva en tomt med tidigare beviljat bygglov. Det tidigare bygglovet innefattar en byggnad om 94 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och ett badrum samt en inglasad veranda om ca 30 kvm med utsikt mot havet. Se dokument och länkar för ritning m m. Endast 30 minuter från centrala Sundsvall når ni lugnet, naturen och havet. I Pråmviken finns många trevliga fritidshus och åretrunt boenden, belägen endast ett stenkast från havet där det finns badstrand, lekpark m m. Här anordnas gemensamma aktiviteter och tillställningar, så som årlig fårfest, surströmmingsfest och lyskväll sista helgen i augusti. Välkommen med er intresseanmälan!

Visar alla 9