Mäklare Henrik Teiler

Henrik Teiler

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Norra Mårtensbacken 40, Mårtensro, Sundsvalls kommun

Norra Mårtensbacken 40

Villa
Mårtensro, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

5 495 000 kr

179 m²

6 rum

1 058 m² tomt

Här finns det perfekta boendet för dig som letar hus relativt centralt i Sundsvall men också nära vackra Sidsjön. I det fina området Mårtensro i Sidsjö finns nu denna rymliga, arkitektritade villa till salu. Villan stod färdig 2004 och erbjuder bland annat en stor och rymlig hall, fyra sovrum, mysig kamin, rymligt kök, två badrum, en bastu, matsal och vardagsrum i fil tillsammans med fina fönsterpartier och utgång till altan med morgon/förmiddagssol. Dessutom finns det ytterligare en altan/uteplats samt en balkong med sol från lunch till kvällen och ett rymligt garage. Fjärrvärmen ger låga driftskostnader och dessutom finns det indraget fiber i huset. Tomten är rymlig och erbjuder plats för samvaro, lek, odling m m. Här finns bl a äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, rabarber, hallonbuskar, vinbärsbuskar och ett trädgårdsland att odla i. Här bor ni med promenadavstånd till Sidsjön och dess fina natur och möjlighet till fritidssysselsättningar så som löpning, fiske, bad, skidåkning m m. Det är även direkt närhet till mataffär, busshållplats och Sidsjöns fritidsområde. Här är det även nära till två grundskolor i Sidsjö men också förskolor och vårdcentral finns här i närheten. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lekängsvägen 2e, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Lekängsvägen 2e

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

850 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 161 kr/mån

15 315 kr/m²

Prissänkt till 850 000 kr (875 000 kr). Välkommen till denna trevliga, ljusa tvåa i populära Sallyhill. Här finns en stor inglasad balkong i söderläge med en fri och trevlig utsikt. Bostaden är ljus, köket är renoverat och planlösningen är fördelaktig med fönster i två väderstreck vilket ger gott om ljusinsläpp. Helkaklat badrum med tvättmaskin, klädkammare samt ett bra sovrum. Vardagsrummet är ljust och luftigt och här finns även plats för en matgrupp för den som så önskar. Busshållplats utanför huset, samt fin gång- och cykelväg som tar dig till Sundsvalls centrum eller Mittuniversitetet på bara några minuter. Här är det nära till mataffärer, vårdcentral, pizzeria, förskolor, skola och fina strövområden. Välkommen att boka in er på visning alt meddela ert intresse för bostaden.

  • Plus
  • Balkong
Östanå 259, Östanå (Kovland), Sundsvalls kommun

Östanå 259

Villa
Östanå (Kovland), Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

2 450 000 kr

106 m²

4 rum

1 005 m² tomt

Vill ni bo lite lantligt men ändå ha nära in till stan? In till Sundsvall tar det endast 15 minuter med bil och Kovland nås på 4 minuter. Varmt välkomna till Östanå 259 i Kovland. Denna tilltalande, mycket praktiska enplansvilla erbjuder bl a ett stort inglasat uterum, ett renoverat kök med rostfria vitvaror, ett renoverat helkaklat badrum samt ett bra garage med intilliggande förråd. Huset har renoverats i smakfulla, ljusa färger och med fina material i kombination med den trevliga inredningen. Planlösningen är fördelaktig och här finns det plats för både den stora och lilla familjen i och med de 3 sovrummen. I vardagsrummet finns en mysig och mycket värmande täljstenskamin för ökad trivsel och myskänsla. Andra fördelar med huset är att fiber är indraget. Det stora, inglasade uterummet kan användas från tidig vår till sen höst och här finns gott om plats för utemöbler, växter m m. Uterummet är rymligt och har ett fördelaktigt läge som ger sol stora delar av dygnet. Utomhus har man en egen fin trädgårdstomt med rabatter, planteringar, fruktträd, buskar samt gräsmatta. Här finns det plats för odling m m för den trädgårdsintresserade. Närmaste förskola, skola samt matbutiker finner ni i Kovland eller i Bergsåker. Vill man ta bilen når man Sundsvall centrum eller Birsta handelsområde på bara några minuter. Där finns matbutik, apotek, systembolag m m. Varmt välkomna att boka in er på visning.

  • Uteplats
Vålandsvägen 27, Kovland, Sundsvalls kommun

Vålandsvägen 27

Tomt
Kovland, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

595 000 kr

1 215 m² tomt

För dig som söker en tomt i centrala Kovland, finns nu denna fina möjlighet att förvärva en av två nyligen avstyckade tomter om 1215 kvm. Tomterna ligger fint beläget i ett befintligt villakvarter med fin utsikt upp mot skogsparti och natur. Stadsplanen medger att man får bygga en enplansvilla alternativt en huvudbyggnad med max två bostadslägenheter med en maximal byggnadshöjd om max 3,6 meter. (se dokument och länkar för att ta del av hela stadsplanen). Endast 20 minuter från Sundsvall når ni Kovland med bil och i området är det nära till skog och mark. I Kovland centrum, dit det är gångavstånd, finns mataffär, pizzeria, frisör, förskola, skola, idrottsplats m m. Välkomna med er intresseanmälan/visningsbokning!

Hagavägen 19, Timrå, Timrå kommun

Hagavägen 19

Tomt
Timrå, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall

395 000 kr

1 274 m² tomt

För dig som söker en central tomt i Timrå med havsutsikt, finns nu denna fina möjlighet att förvärva denna fina tomt med tidigare beviljat bygglov. Det tidigare bygglovet innefattade ett enplans vinkelhus med fristående garage med utsikt mot havet och på gatan finns många sutteränghus, vilket också kan vara ett alternativ på husmodell. Tomten ligger utanför detaljplan och önskad husmodell behöver godkännas av Timrå kommuns bygglovsavdelning. Endast några minuter från centrala Timrå bor ni här med närhet till det mesta. I Timrå centrum finns matbutiker, systembolag, vårdcentral, skola, förskola m m. Välkommen med er intresseanmälan!

Pråmviken 102, Björkön/Rumpan, Sundsvalls kommun

Pråmviken 102

Tomt
Björkön/Rumpan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

495 000 kr

1 273 m² tomt

Nu har du möjligheten att förverkliga din byggdröm vid Björköfjärden. Här finns inte bara en, utan två tomter bredvid varandra, till salu. Båda tomterna har varsin egen båtplats och till tomterna hör dessutom den unika möjligheten att få uppföra ett gemensamt båthus med två båtplatser, om man önskar. Endast en halvtimmes bilfärd från centrala Sundsvall når du detta vackra område som ligger vid en av Björköfjärdens allra mest natursköna vikar. Här skapades ett boende där grundarna hade en vision om en by i balans och harmoni med naturen. Bebyggelsen i området är inspirerad av de gamla fiskelägena med närheten till skogen, havet och jorden. Husen har en sammanhållen karaktär med sina hållbara och enhetliga material och formspråk. Hamnområdet med alla faluröda sjöbodar ger ett mycket charmigt intryck både från land och från havet. Här har du chansen att köpa den ena eller båda tomterna själv – eller kanske tillsammans med någon som du gärna vill ha som din granne? Köp en tomt - och tipsa bästa kompisen om den andra. Köp båda – och få dubbelt så stor tomtyta för dig själv. Eller bygg ett generationsboende på de båda generösa tomterna där hela familjen får plats när den utökas över tid. Här finns många olika möjligheter att skapa sig sitt drömboende själv – eller tillsammans med släkt och vänner. I byn finns idag både åretruntboende och sommarboende i alla åldrar. Här anordnas gemensamma aktiviteter och tillställningar, såsom seglartävling, fårfest, surströmmingsfest och lyskväll. Livet mellan husen är lika viktigt som i husen! I byn finns gemensam bastu med tillhörande relax-/fest-/samlingslokal möjlig att nyttja. Det finns en gemensam barnvänlig badvik med sandstrand, lekplats och fotbollsplan. I hamnen finns också en stor gemensam grillplats och en flytbrygga. Björköfjärden är välkänd för sitt goda fiskevatten med abborre, gädda, sik och strömming. Här finns också en lång härlig sandstrand, Borgasand och fiskeläget Skatan. Fiskeläget Lörudden når man lätt via Löransvägen och ligger bara några kilometer bort. Välkommen till denna unika by, som sommarboende eller boende året runt! Välkomna med er intresseanmälan.

Pråmviken 115, Pråmviken, Sundsvalls kommun

Pråmviken 115

Tomt
Pråmviken, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

550 000 kr

1 247 m² tomt

För dig som söker en havsnära tomt i populära Pråmviken, Björkön, finns nu denna fina möjlighet att förvärva en tomt med tidigare beviljat bygglov. Det tidigare bygglovet innefattar en byggnad om 94 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och ett badrum samt en inglasad veranda om ca 30 kvm med utsikt mot havet. Se dokument och länkar för ritning m m. Endast 30 minuter från centrala Sundsvall når ni lugnet, naturen och havet. I Pråmviken finns många trevliga fritidshus och åretrunt boenden, belägen endast ett stenkast från havet där det finns badstrand, lekpark m m. Här anordnas gemensamma aktiviteter och tillställningar, så som årlig fårfest, surströmmingsfest och lyskväll sista helgen i augusti. Välkommen med er intresseanmälan!

Visar alla 7