Mäklare Henrik Teiler

Henrik Teiler

Om mig

Om du vill ha en engagerad och erfaren mäklare som är lyhörd och noggrann under hela försäljningsprocessen då ska du kontakta mig. Jag har varit i fastighetsbranschen sedan 2007 och i hela livet har jag arbetat med människor och försäljning. Jag är född och uppvuxen i Sundsvall, något som du som kund har stor nytta av i form av min kunskap om staden. Med en strukturerad plan och med fokus på kvalité i varje steg har vi de bästa förutsättningarna att få till en lyckad försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Siriusvägen 31, Nolby, Sundsvalls kommun

Siriusvägen 31

Villa
Nolby, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 950 000 kr
111 + 40 m²
5 rum
1 604 m² tomt

Varmt välkomna till Siriusvägen 31 i populära Nolby. Denna tilltalande, mycket praktiska 1,5-plansvilla erbjuder bl a ett stort inglasat uterum i söderläge, ett ljust och rymligt kök med rostfria vitvaror, matsal, vardagsrum, tre bra sovrum, kontor, tvättstuga, matkällare, två toaletter, badkar samt dusch. Planlösningen är fördelaktig och här finns det plats för både den stora och lilla familjen i och med de nuvarande 3,5 sovrummen. Andra fördelar med huset är att både fjärrvärme och fiber är indraget samt att elbilsladdare är installerat. Det stora, inglasade uterummet kan användas från tidig vår till sen höst. Här finns gott om plats för utemöbler, växter m m. Uterummet är rymligt och har ett fördelaktigt söderläge som ger sol stora delar av dygnet. Utomhus har man en egen fin trädgårdstomt med möjlighet till rabatter, planteringar, buskar samt gräsmatta. Här finns det plats för odling m m för den trädgårdsintresserade. Flera förskolor finns i närheten och närmaste förskola ligger rakt över gatan, närmaste skola ligger i området (Solede skola) och matbutik m m finner ni i Kvissleby eller Njurundabommen. I Kvissleby finns vårdcentral, skola, badhus, restauranger, systembolag m m. Vill man ta bilen når man Sundsvall centrum på bara några minuter. Varmt välkomna att boka in er på visning.

  • Uteplats
Grävlingsvägen 5, Åstön - Sörsidan, Timrå kommun

Grävlingsvägen 5

Fritidshus
Åstön - Sörsidan, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
1 214 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva fastigheten på Grävlingsvägen 5. På södra Åstön ligger denna trevliga fastighet, lugnt belägen i ett mycket populärt fritidshusområde med närhet till badplats vid sandstrand och grillplats m m. Med ett högt och fint läge med härlig utsikt finner ni detta fritidshus med åretruntstandard. Här finns bl a två altaner varav den ena har ett stort och öppet altandäck i söderläge. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med både braskamin och luftvärmepump. Två bra sovrum och en separat gäststuga. Kaklat badrum med bastu och tvättmaskin. Här finns också ett fristående garage med vedbod. Fiber är dessutom indragen i fastigheten. Fastigheten är belägen ca 400 meter från den gemensamma badplatsen där det även finns grillplats, lekplats, bastu m m. Åstön erbjuder fina strövområden, cykelvägar och stenhällar. På Åstön ligger även Skeppshamn med fina badklippor och sommarcafé. Det finns även några restauranger på Åstån/Tynderö, bl a Porter Café och Färjas veranda. Midlanda flygplats samt Timrå Golfbana ligger cirka 30 minuter från bostaden. Välkomna med er visningsbokning.

  • Uteplats
Stationsgatan 8 D, Timrå centrum, Timrå kommun

Stationsgatan 8 D

Lägenhet
Timrå centrum, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
475 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
3 684 kr/mån
6 786 kr/m²

Välkommen till Stationsgatan 8D och denna centralt belägna 2:a i Timrå centrum. Här bor du med havsutsikt och närhet till allt du behöver för en bekymmersfri vardag. Denna välplanerade lägenhet erbjuder en välkomnande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, även i anslutande klädkammare. Vidare består bostaden av ett stort sovrum med garderober., ett rymligt kök med gott om förvaring i köksskåp, arbetsytor samt plats för möblering av matgrupp invid fönstret. Ett hemtrevligt och socialt vardagsrum med anslutning till den inglasade balkongen som förlänger bostadens yta stora delar av året, härifrån har man fin havsutsikt. Välskött förening i ett mycket trevligt område, med direkt närhet till allt vad Timrå centrum har att erbjuda i form av matvaruaffär, vårdcentral, restauranger, gym, butiker mm. Goda buss- och tågförbindelser och närhet till både förskola och skola. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Balkong
Grönborgsgatan 1a, Västermalm, Sundsvalls kommun
  • Borttagen före visning
Grönborgsgatan 1a, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Grönborgsgatan 1a, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Grönborgsgatan 1a

Lägenhet
Västermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
2 749 kr/mån
21 186 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Kungsbackavägen 23, Västra Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 14:30
Kungsbackavägen 23, Västra Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Kungsbackavägen 23, Västra Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Kungsbackavägen 23

Lägenhet
Västra Granloholm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 250 000 kr
97,5 m²
4 rum
7 231 kr/mån
12 821 kr/m²

Välkommen till Kungsbackavägen 23 och detta trivsamma radhus med ett jättefint läge. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med fotbollsplan, elljusspår och lekparker precis utanför knuten, samt närhet till förskola/skola, busshållplats m m. Radhuset erbjuder ett entréplan med välkomnande hall med gott om förvaring, badrum med toalett och duschmöjlighet, ljust kök med goda förvaringsmöjligheter och matplats, ett generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man också radhusets härliga uteplats med sol stora delar av dagen. Vidare finns ytterligare en uteplats på framsidan där man kan njuta av kvällssolen. På övre planet finner vi 1 litet sovrum/förråd/kontor samt 2 vanliga sovrum i bra storlek varav ett med utgång till balkong i härligt solläge. Här uppe finns även ett generöst tilltaget badrum med tvättmaskin och badkar. Utemiljön här är helt fantastisk och på området växer både hallon, vildsmultron, rabarber och röda vinbär. Detta radhus är något som måste upplevas på plats och dess läge i området. En förening där bland annat bastu, gym, samlingslokal och övernattningslägenhet finns att nyttja. Välkommen att boka in er för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lilla Havstoviken 201, Lilla Havstoviken, Sundsvalls kommun
Lilla Havstoviken 201, Lilla Havstoviken, Sundsvalls kommun, bild 2
Lilla Havstoviken 201, Lilla Havstoviken, Sundsvalls kommun, bild 3

Lilla Havstoviken 201

Fritidshus
Lilla Havstoviken, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 350 000 kr
72 + 10 m²
2 rum
2 506 m² tomt

Välkomna till Lilla Havstoviken 201 och detta mycket välskötta, vinterbonade fritidshus som säljs med en extra tomt. Här finns även en gäststuga med extra bäddar, ett lusthus, två förråd, en vedbod samt enklare carport. På uteplatsen med kvällssol finns dessutom ett härligt spabad som ingår i köpet. Fritidshuset består av ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matgrupp för härlig samvaro. Den fina täljstenskaminen pryder rummet och ger gott om värme. Badrummet är stort och nyrenoverat med kakel och klinker, här finns wc, handfat, dusch, bidé, tvättmaskin och golvvärme. Köket är även det renoverat och har utgång till uteplatsen. Sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Arbetshörna med plats för skrivbord eller barnsäng. Fastigheten bestod en gång av två tomter, så om köparen önskar stycka av en del av tomten är det möjligt. Här står en byggnad med förvaringsyta samt kallgarage för båt eller bil. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare redan nu för mer info och för att lämna er intresseanmälan.

  • Premium
  • Uteplats
Krokviksvägen 48, Krokviken (Alnö), Sundsvalls kommun

Krokviksvägen 48

Tomt
Krokviken (Alnö), Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 295 000 kr
1 331 m² tomt

Välkommen till fina Krokviksberget. Här bor man med både havet och skogen som närmsta granne. Här i etapp 3 kan vi nu erbjuda denna fina tomt med havsutsikt och med byggrätt på 250 m2 med en bygghöjd på 8 meter samt rätt till attefallshus och friggebod. Här bygger ni helt efter eget tycke och smak och ni kan helt fritt välja husleverantör. Fastigheterna har tillgång till kommunalt vatten och avlopp vid varje fastighetsgräns, så även tomrör för fiber och el (anslutningsavgifter tillkommer). Fastigheterna ingår i Krokviksbergets samfällighetsförening som har god ekonomi och är en stor tillgång för ett bra boende. Inom etapp 3 har vägbelysning monterats samt väg byggts till samfällighetens gemensamma grillplats med milsvid havsutsikt som fastigheterna har tillgång till. Föreningen har även en gemensam boulebana som man får utnyttja. Till Alnö centrum är det endast 15 minuters bilresa och in till Sundsvall centrum tar det cirka 25 minuter med bil. Busshållplats finns vid Krokviksvägen och Skärgårdsvägen. Bussförbindelse för området Krokviksberget är anpassat för boendes arbeten och skolor inom Sundsvall och Timrå kommun. På andra sidan av vägen vid nämnda busshållplats ligger Krokvikens havsbad, och inom gångavstånd finns ytterligare badplatser vid havet. Det går jättebra att åka förbi och kolla på tomten och området. För tomtförsäljning och information, vänligen kontakta Henrik Teiler 070-109 35 90 eller [email protected] Välkommen med er intresseanmälan.

Malmövägen 137, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Tis 14 maj kl 18:30
Malmövägen 137, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Malmövägen 137, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Malmövägen 137

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
750 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/2
4 908 kr/mån
10 714 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvåa med radhuskänsla i populära och barnvänliga Granloholm. Här bor ni med egen ingång, två balkonger på vardera sida om huset varav den ena har ett perfekt söderläge, utan insyn. Dessutom finns det en trätrall med uteplats utanför entrén med en liten bit mark som man kan odla på om man vill. Bostaden är välplanerad och har en ljus färgsättning. Köket är fint inrett i grått, vitt, svart och rostfritt. Bostadsområdet är omgivet av skog och natur och ligger fint placerat nära Sticksjöns skid- och motionsspår. Det finns även frisbeegolfbana och det är mycket nära till ICA-Ettan, förskolor och skola. Busshållplatsen ligger också nära. Med bussen når ni Sundsvalls centrum på eller Sundsvalls sjukhus på 10 min. Välkomna att boka in er på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sockenvägen 4, Nedre Klockarberget, Sundsvalls kommun

Sockenvägen 4

Radhus
Nedre Klockarberget, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 550 000 kr
115 m²
5 rum
424 m² tomt

Välkommen till Klockarberget och Sockenvägen 4. I denna tilltalande enplansvilla i vinkel har ni nu möjligheten att skapa en fin och trivsam bostad för framtiden. Här finns plats för både den stora och lilla familjen. Planlösningen går att justera så att den passar just er, ett hus med potential helt enkelt. Altanen i söderläge har ett insynsskyddat läge och i trädgården finns det plats för odling m m för den trädgårdsintresserade. Här har ni nu möjligheten att skapa er framtid i denna prisvärda bostad med låga driftskostnader, med potential att kunna sänka driftskostnaderna ytterligare med installation av t ex luftvärmepump. Här är det nära till naturen i form av både skog och bad, perfekt om man är hundägare eller friluftsintresserad och vill plocka bär, svamp m m. Man kan fiska och bada i Ljungan eller i Skottsund, alternativt åka till Bergafjärden med bil på några minuter. Det är också nära till två populära golfbanor samt till slalombacke. Här är det nära till förskola, skola, busshållplats och det är promenadavstånd till ICA Bommen. Vill man ta bilen når man Kvissleby Centrum på några minuter. Där finns ICA, apotek, vårdcentral, systembolag, simhall, skola m m. Resan in till Sundsvall tar endast 10 minuter med nya E-4:an. ​ - Tillträdet är mycket flexibelt. - Huset har genomgått besiktning. - Kontakta mäklaren för mer info. Välkomna med er visningsbokning.

  • Plus
  • Uteplats
Villagatan 6, Centralt, Sundsvalls kommun

Villagatan 6

Villa
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
4 750 000 kr
164 + 72 m²
5 rum

Låt oss presentera en bostad utöver det vanliga; en sekelskiftesvilla, centralt belägen intill Sundsvalls stadskärna. Det lilla villaområdet intill Norra Berget är mycket populärt och här kommer det sällan ut något till salu. Nu har ni chansen att köpa denna villa med en hel del sekelskiftesdetaljer såsom kakelugn, högt i tak, inbyggda hörnskåp m m. Ett gammalt smycke mitt i Sundsvall som i sina forna dagar varit en ståtlig sekelskiftesdröm. Här har tiden stannat av och huset är fyllt av flera bevarade originaldetaljer så som spröjsade fönster, profilerade innerdörrar och plankgolv. En riktig juvel för den som älskar byggnadsvård! Bostaden är fördelad på entréplan, övre plan samt källare. Utvändigt finns en inglasad altan i söderläge, carport med förrådsdel, två separata fristående förråd samt en lagom stor trädgård. Med bara några minuters promenad når man Stora Torget och här finns direkt närhet till kommunikationer, skolor, affärer, restauranger m m. Bostaden säljs med friskrivningsklausul. Bostaden är besiktad. Välkomna med er visningsbokning.

  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 67 E, Västermalm, Sundsvalls kommun
Storgatan 67 E, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Storgatan 67 E, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Storgatan 67 E

Lägenhet
Västermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
755 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 866 kr/mån
17 765 kr/m²

Storgatan 67 E har ett i det närmaste optimalt läge för er som gärna vill bo centralt men ändå bo i ett lugnt område. Här bor ni på bekvämt gångavstånd, inte bara från centrum utan även till Mittuniversitetet, Himlabadet samt Västra station (tåg). Längs Storgatan har ni dessutom många restauranger, gym samt bageri inom bekvämt avstånd. Lägenheten har ett fördelaktigt gavelläge och har fönster i hela tre väderstreck samt en inglasad balkong med sol från lunch till kväll. Bostaden är helt nymålad inför försäljningen så här är det bara att flytta in! Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kärvstavägen 31, Stöde, Sundsvalls kommun
Kärvstavägen 31, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Kärvstavägen 31, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Kärvstavägen 31

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 575 000 kr
126 + 102 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga och mycket rymliga villa i tre plan, perfekt både för den mindre eller större familjen. Om ni vill bo i en rymlig villa, i ett populärt, barnvänligt område med nära till naturen, då har ni hittat rätt. Huset har renoverats en hel del de senaste åren med nytt tak, nya fönster, altan, nytt kök, nytt badrum, nya ytskikt m m. Här erbjuds bl a fyra till fem sovrum, helkaklat badrum, tvättstuga, inglasat uterum, stort trädäck samt en trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, buskar m m. Dessutom finns här ett vidbyggt varmgarage med elbilsladdare samt förråd och vedbod. Gångavstånd till Stöde centrum där det finns bra service i form av mataffär, gym, badhus (inne och ute), café, pizzeria, restaurang, vårdcentral m m och i området är det mycket barnvänligt. I närheten finns även Stöde skola, förskolor samt fotbollsplaner, fiskemöjligheter m m. När nya E 14 är helt ombyggd och klar kommer det ge en ännu snabbare väg till och från Sundsvall. Annars går det också bra att pendla med buss eller tåg då det är gångavstånd till hållplatserna. Välkomna med er visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vintertjärn 205B, Medskogsbron - Vintertjärn, Sundsvalls kommun

Vintertjärn 205B

Tomt
Medskogsbron - Vintertjärn, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
650 000 kr
1 010 m² tomt

Fin byggbar villatomt med ett fint läge med utsikt över Vintertjärn. Lagom tomtstorlek på 1010 kvm för att planera sitt eget drömboende. Positivt förhandsbesked finns för uppförande av en villa på tomten. Möjlighet till kommunalt vatten finns. Tänkt avloppslösning finns. Anslutningsavgifter tillkommer. I området är det nära till skog och mark, bad, förskola och skola. På vintern finns skidspår runt ängarna i Allsta och ner mot Klingstatjärn. Buss går både in mot Sundsvall samt till Matfors. Välkomna att höra av er vid intresse. Hälsningar Henrik Teiler Mäklarhuset

Törnrosvägen 4S, Granlo, Sundsvalls kommun

Törnrosvägen 4S

Radhus
Granlo, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 850 000 kr
103 + 100 m²
6 rum
173 m² tomt

Varmt välkomna till detta mycket rymliga gavelradhus i vinkel i populära Granlo. Här bor man med ett av radhusområdets absolut bästa lägen. Denna radhuslänga har ett stort grönområde utanför tomten där det finns plats för olika aktiviteter. Här bor du även bilfritt och det är nära till både lekplatser och grönytor. Det här är ett hus som passar både den större och den mindre familjen. Hela huset är på totalt 103 m² + 100 m² källare och går att fördela på tre till fyra sovrum. Tomten har ett fint solläge med insynsskyddad innergård vilken vetter mot grönområdet. Ett garage hör till varje radhus och finns i länga. Bland de större renoveringarna kan nämnas tak, fönsterbyte och fjärrvärmeinstallation. Entréplanet har från både vardagsrummet och matrummet stora höga fönster ut mot den insynsskyddade uteplatsen/gräsmattan. Vidare består entréplanet av ett kaklat badrum, gästtoalett, kök, klädkammare och två sovrum. Matrummet går att göra om till sovrum för den som önskar det. Här finns även goda möjligheter att öppna upp planlösningen, t ex mellan kök och vardagsrum, för den som så önskar. Källarplanet erbjuder stora sällskapsytor, med bland annat ett stort allrum. Här finns också goda förvaringsmöjligheter i form av två stora förråd, tvättstuga, dusch med bastu och en praktisk matkällare. I lugna Granlo finns en hel del fina naturområden och parker, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, pizzeria, minigolfbana m m. Det är också nära till förskolor samt skog och mark och det är bra kommunikationer med buss in till centrum, busshållplatsen ligger endast några hundra meter bort. Här har ni promenad- och cykelavstånd in till Sundsvalls centrum och här finns plats för både den stora och lilla familjen att trivas. Välkomna med er visningsbokning.

  • Uteplats
Medborgargatan 53 A, Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 15:45

Medborgargatan 53 A

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 495 000 kr
102 m²
5 rum
vån 3/3
6 118 kr/mån
14 657 kr/m²

Varmt välkomna till en av två av Brf Pilens 5-rummare. Välkomna in till denna mycket rymliga lägenhet som har fyra bra sovrum, ett vardagsrum med slående fin utsikt, balkong med eftermiddags- och kvällssol samt ett renoverat kök i läckert grått och svart. Några av de bevarade originaldetaljerna är parkettgolv, dubbeldörrar och skjutdörrar. Här finns plats för både den större och mindre familjen. Det fördelaktiga gavelläget ger er fönster i tre väderstreck och på våning 3 har man slående utsikt in mot stan och över Sundsvallsbron, havet och Södra Bergets hotell och slalombacke. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Här bor man centralt i Skönsbergs centrum med promenadavstånd till mataffär, blombutik, minigolfbana m m. Busshållplatsen är strax utanför bostaden och det är även promenadavstånd in till Sundsvall city. Välkomna med er visningsbokning.

  • Plus
  • Balkong
Spiltvägen 12, Österro, Sundsvalls kommun

Spiltvägen 12

Villa
Österro, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 900 000 kr
155 + 72 m²
8 rum
737 m² tomt

Varmt välkomna till barnvänliga Österro och denna trevliga och mycket rymliga villa i två plan. Om ni vill bo i ett lugnt, populärt område med nära till naturen då har ni hittat rätt. Här erbjuds bl a fem sovrum, två badrum, bastu, en kamin, tvättstuga, garage, stort förråd samt en trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, fruktträd m m. Social planlösning med vardagsrum, matsal och kök intill varandra. Fördelaktig, stor balkong och altan i söderläge. Dessutom finns det även gott om förvaringsmöjligheter i huset. I Österro/Bergsåker finns nära tillgång till bra service i form av mataffär, trädgårdsbutik, pizzeria, Selånger IP m m och i området är det mycket barnvänligt. Det finns flera förskolor i området och Österro skola erbjuder skola för lågstadiet och på Bergsåker skola finns låg-, mellan- och högstadium. Till närmsta busshållplats är det ca 150 meter där buss nr 1 tar er in till centrum på några minuter. Fastigheten är besiktad innan försäljningstillfället och ger ett extra skydd för både köpare och säljare inom "Skyddat Köp". För mer info kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkomna med er visningsbokning.

  • Balkong
  • Uteplats
Krokviksvägen 69, Krokviken (Alnö), Sundsvalls kommun

Krokviksvägen 69

Tomt
Krokviken (Alnö), Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 295 000 kr
1 425 m² tomt

Välkommen till fina Krokviksberget. Här bor man med både havet och skogen som närmsta granne. Här i etapp 3 kan vi nu erbjuda denna fina tomt med havsutsikt och med byggrätt på 250 m2 med en bygghöjd på 8 meter samt rätt till attefallshus och friggebod. Här bygger ni helt efter eget tycke och smak och ni kan helt fritt välja husleverantör. Fastigheterna har tillgång till kommunalt vatten och avlopp vid varje fastighetsgräns, så även tomrör för fiber och el (anslutningsavgift tillkommer). Fastigheterna ingår i Krokviksbergets samfällighetsförening som har god ekonomi och är en stor tillgång för ett bra boende. Inom etapp 3 har vägbelysning monterats samt väg byggts till samfällighetens gemensamma grillplats med milsvid havsutsikt som fastigheterna har tillgång till. Föreningen har även en gemensam boulebana som man får utnyttja. Till Alnö centrum är det endast 15 minuters bilresa och in till Sundsvall centrum tar det cirka 25 minuter med bil. Busshållplats finns vid Krokviksvägen och Skärgårdsvägen. Bussförbindelse för området Krokviksberget är anpassat för boendes arbeten och skolor inom Sundsvall och Timrå kommun. På andra sidan av vägen vid nämnda busshållplats ligger Krokvikens havsbad, och inom gångavstånd finns ytterligare badplatser vid havet. Det går jättebra att åka förbi och kolla på tomten och området. För tomtförsäljning och information, vänligen kontakta Henrik Teiler 070-109 35 90 eller [email protected] Välkommen med er intresseanmälan.

Pråmviken 102, Björkön/Rumpan, Sundsvalls kommun

Pråmviken 102

Tomt
Björkön/Rumpan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
495 000 kr
1 273 m² tomt

Nu har du möjligheten att förverkliga din byggdröm vid Björköfjärden. Här finns inte bara en, utan två tomter bredvid varandra, till salu. Båda tomterna har varsin egen båtplats och till tomterna hör dessutom den unika möjligheten att få uppföra ett gemensamt båthus med två båtplatser, om man önskar. Endast en halvtimmes bilfärd från centrala Sundsvall når du detta vackra område som ligger vid en av Björköfjärdens allra mest natursköna vikar. Här skapades ett boende där grundarna hade en vision om en by i balans och harmoni med naturen. Bebyggelsen i området är inspirerad av de gamla fiskelägena med närheten till skogen, havet och jorden. Husen har en sammanhållen karaktär med sina hållbara och enhetliga material och formspråk. Hamnområdet med alla faluröda sjöbodar ger ett mycket charmigt intryck både från land och från havet. Här har du chansen att köpa den ena eller båda tomterna själv – eller kanske tillsammans med någon som du gärna vill ha som din granne? Köp en tomt - och tipsa bästa kompisen om den andra. Köp båda – och få dubbelt så stor tomtyta för dig själv. Eller bygg ett generationsboende på de båda generösa tomterna där hela familjen får plats när den utökas över tid. Här finns många olika möjligheter att skapa sig sitt drömboende själv – eller tillsammans med släkt och vänner. I byn finns idag både åretruntboende och sommarboende i alla åldrar. Här anordnas gemensamma aktiviteter och tillställningar, såsom seglartävling, fårfest, surströmmingsfest och lyskväll. Livet mellan husen är lika viktigt som i husen! I byn finns gemensam bastu med tillhörande relax-/fest-/samlingslokal möjlig att nyttja. Det finns en gemensam barnvänlig badvik med sandstrand, lekplats och fotbollsplan. I hamnen finns också en stor gemensam grillplats och en flytbrygga. Björköfjärden är välkänd för sitt goda fiskevatten med abborre, gädda, sik och strömming. Här finns också en lång härlig sandstrand, Borgasand och fiskeläget Skatan. Fiskeläget Lörudden når man lätt via Löransvägen och ligger bara några kilometer bort. Välkommen till denna unika by, som sommarboende eller boende året runt! Välkomna med er intresseanmälan.

Pråmviken 115, Pråmviken, Sundsvalls kommun

Pråmviken 115

Tomt
Pråmviken, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
550 000 kr
1 247 m² tomt

För dig som söker en havsnära tomt i populära Pråmviken, Björkön, finns nu denna fina möjlighet att förvärva en tomt med tidigare beviljat bygglov. Det tidigare bygglovet innefattar en byggnad om 94 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och ett badrum samt en inglasad veranda om ca 30 kvm med utsikt mot havet. Se dokument och länkar för ritning m m. Endast 30 minuter från centrala Sundsvall når ni lugnet, naturen och havet. I Pråmviken finns många trevliga fritidshus och åretrunt boenden, belägen endast ett stenkast från havet där det finns badstrand, lekpark m m. Här anordnas gemensamma aktiviteter och tillställningar, så som årlig fårfest, surströmmingsfest och lyskväll sista helgen i augusti. Välkommen med er intresseanmälan!

Visar alla 19