Mäklarhuset Sundsvall

Mäklarhuset Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stödevägen 19, Stöde, Sundsvalls kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Stödevägen 19, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Stödevägen 19, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Stödevägen 19

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 950 000 kr
132 + 36 m²
7 rum
6 220 m² tomt

FÖRBESIKTAD sekelskiftesvilla med FRIKRAFTSAVTAL om 13227 kwh/år fri el från EON som gynnar fastigheten. Uppvärmning via bergvärme! Välkommen till denna välvårdade & vackra fastighet, där detaljerna och snickarglädjen verkligen utgör ett smycke för bygden! Fastigheten erbjuder en stor uppfart med en väl tilltagen komplementbyggnad som förser dig med en vidbyggd carport, två förråd, gästrum med wc, poolrum samt vedbod. På fastighetens nedsida finner du även ett rymligt dubbelgarage. Trädgården med generösa gräsytor, träd samt bärbuskar är perfekt för dig som är odlingsintresserad eller för barnen att springa på! Den ståtliga huvudbyggnaden erbjuder en mycket hemtrevlig och tilltalande planlösning om två plan plus källare. Huset har en genomgående fin och välskött standard med rymliga rum, högt i tak samt fina ljusinsläpp. På källarplanet finns även ett unikt stenvalv perfekt som vinkällare! Mer än så behöver inte sägas utan bilderna får tala för sig själva! "Det sitter i detaljerna", är ett gammalt talesätt som absolut kan appliceras på denna otroligt charmiga villa. Denna fastighet måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

  • Premium
  • Balkong
Harmonigatan 30, Kubikenborg, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Harmonigatan 30, Kubikenborg, Sundsvalls kommun, bild 2
Harmonigatan 30, Kubikenborg, Sundsvalls kommun, bild 3

Harmonigatan 30

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
775 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 881 kr/mån
12 400 kr/m²

Välkommen till en genomgående och rymlig tvåa med fönster i två väderstreck och stor inglasad balkong högst upp i huset med härlig utsikt! Hallen rymmer gott om förvaring och leder er vidare till ett stort kök som avdelas med en separat och luftig matsal. Genom en bred öppning från hallen når ni det stora vardagsrummet som har utgång till den inglasade balkongen med härlig vy. Vardagsrummet tillåter både matsalsbord och soffgrupp. Ett luftigt sovrum med trägolv och ett helkaklat badrum med duschutrymme. Stabil och bra förening med fin ekonomi vilket resulterar i låga avgifter. Lugnt och lummigt område med närhet till staden, matbutik, skolor, bussförbindelser, bad och Södra Bergets friluftsområde.

  • Premium
Värnamovägen 1, Granloholm, Sundsvalls kommun

Värnamovägen 1

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
825 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1
5 115 kr/mån
12 132 kr/m²

Välkommen till Värnamovägen 1 och denna gaveltvåa med egen inglasad altan. Välplanerad med rymlig hall med två separata klädkammare/förråd, stort sovrum med garderob, stilfullt renoverat kök med diskmaskin, hel kyl och frys och flera fönster för härligt ljusinsläpp. Här finns utgång till den inglasade mysiga altanen. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matmöbel och även här finns utgång till altanen. Badrummet är stort och utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp, spegelskåp, wc och förberett för tvättmaskin. Till bostaden hör ett varmförråd alldeles utanför ingången där möjligheten finns att förvara ytterkläder och skor. Populärt område för de flesta då mataffär, restauranger, dagis, skolor och härlig natur finns i området. Direkt närhet till busshållplats med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Hiss
Vintertjärn 307, Medskogsbron - Vintertjärn, Sundsvalls kommun

Vintertjärn 307

Fritidshus
Medskogsbron - Vintertjärn, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 095 000 kr
38 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Precis vid vattnet ligger denna mysiga äldre sommarstuga. Här kliver du rakt ut och tar dig ett dopp innan morgonkaffet! Stugan står på en fantastisk strandtomt med en magisk utsikt över vattnet, bara 10 minuter från Sundsvall centrum! Stugan har en öppen planlösning med ett äldre kök med matplats och ett vardagsrum med stor öppen spis. Ett litet sovrum finns också i anslutning till vardagsrummet, med fönster ut mot sjön! På tomten finns också en gäststuga med plats för vänner och bekanta, i samma byggnad hittar man även en redskapsbod. Ett utedass med dusch ligger ovanför huset, här finns tillstånd för förbränningstoalett om man skulle vilja sätta in en sådan. Trädäcket utanför stugan är en underbar plats för grillning tillsammans med vänner. En egen mindre brunn ger vatten på sommaren. Inventarierna i stugan ingår i försäljningen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Kungsvägen 1, Haga, Sundsvalls kommun

Kungsvägen 1

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
550 000 kr
26,7 m²
1 rum
vån 1/3
1 855 kr/mån
20 599 kr/m²

I ett av Sundsvalls mest populära områden ligger denna mysiga etta med kokvrå. Här har du nära till både butiker och restauranger i Sundsvalls centrum och vackra grönområden kring Norra Berget. I området finns en mysig kvarterskrog och i centrala Haga finns bland annat mataffär. Lägenheten har en trevlig hall med bra förvaring i garderober. Vardagsrum med fransk balkong och en kokvrå med välplanerade ytor för matlagning! Fräscht ljust badrum med badkar. Låg månadsavgift som ger en bra boendekostnad!

Ångaregatan 3, Norra Kajen, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Ångaregatan 3, Norra Kajen, Sundsvalls kommun, bild 2
Ångaregatan 3, Norra Kajen, Sundsvalls kommun, bild 3

Ångaregatan 3

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 650 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/6
4 455 kr/mån
42 742 kr/m²

I ett av Sundsvalls hetaste områden finns nu möjligheten att förvärva denna högt belägna gavel 2:a med underbar havsutsikt och stor inglasad balkong. Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett sovrum med garderober för mycket förvaring. Fint ekparkettgolv i alla rum, vitt Marbodal kök fullt utrustat med genomgående Bosch vitvaror samt matplats för bord med många sittplatser. Vardagsrum med utgång till stor härlig inglasad balkong i väster med plats för både matgrupp och loungemöbel. Garage med direktaccess, bekvämt att parkera bilen och ta hissen upp till lägenheten. Trivsam gemensam innergård med trappa ner till strandpromenaden. I Garageplanet finns även lägenhetsförråd och cykelförråd. Här bor du havsnära i vackra omgivningar samtidigt som du enkelt tar dig in till Sundsvalls stadskärna där du kan ta del av ett stort utbud av restauranger och butiker, arenor för idrotts och musikevenemang , äventyrsbad, samt mycket mer. Med en kort promenad når du dessutom Sundsvalls nya resecentrum. En lägenhet och ett område som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka din visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tornfalksvägen 1, null, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Tornfalksvägen 1, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Tornfalksvägen 1, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Tornfalksvägen 1

Radhus
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 695 000 kr
109 + 31 m²
4 rum
177 m² tomt

Välkommen till Tornfalksvägen 1, ett välrenoverad radhus i populärt och barnvänligt område. Huset har genomgått omfattande renoveringar i nuvarande ägares regi och erbjuder modernt kök, helrenoverade våtutrymmen och fräscha ytskikt. Entréplanet har öppna sociala ytor där vardagsrum och matsal har öppnats upp i öppen planlösning. I Souterrängplanet ryms 3 sovrum, rejäl tvättstuga och badrum. Vid entrén finns rymlig altan med sol från dag till kväll! I samfälligheten finns gott om lekparker och gemensamma grönområden. Varmt välkommen på visning

  • Premium
  • Uteplats
Hovgatan 2B, null, Sundsvalls kommun
  • Tor 8 aug
Hovgatan 2B, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Hovgatan 2B, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Hovgatan 2B

Villa
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 950 000 kr
156 + 35 m²
5 rum
1 030 m² tomt

Barnvänligt boende i praktisk enplansvilla! Med 4 rejäla sovrum ges gott om plats för familjen eller gäster. I det stora varmbonade uterummet ryms både matsalsmöbel och soffgrupp och braskaminen ger hög trivselfaktor. Totalrenoverat kök som är välutrustat och erbjuder generösa arbetsytor och förvaring med köksö i centrum. Tomten är en perfekt mix av gräsytor och naturtomt i två etage som ger utrymme för både lek, odling och härliga uteplatser. Varmbonat garage med eldriven port samt stor parkeringsyta som för närvarande rymmer 2 husbilar på ovansida tomten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Tornfalksvägen 21, null, Sundsvalls kommun
  • Lör 10 aug kl 16:00
Tornfalksvägen 21, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Tornfalksvägen 21, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Tornfalksvägen 21

Radhus
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 500 000 kr
109 + 31 m²
5 rum
177 m² tomt

Varmt välkomna till detta förtjusande och smakfullt renoverade gavelradhus i två våningar. Här erbjuds ett trivsamt hem, med en modern design som genomsyrar bostaden. Läget i området är både attraktivt och fridfullt, vilket gör detta till det givna valet för dig som söker en kombination av komfort och närhet till stadslivets puls. Perfekt för såväl den lilla som stora familjen! När du kliver in på entréplanet möts du av en inbjudande hall som leder dig till det luftiga och ljusa vardagsrummet med utgång till balkong i söderläge. Här finns också ett stort sovrum med gott om förvaring samt fönster ut mot baksidan. Vidare finns här det moderna köket som har en öppen och härlig planlösning mot matsalen, där du kan avnjuta trevliga måltider tillsammans med din familj och vänner. På entréplan hittar man även det smakfullt helkaklade badrummet med vackert marrakech-mönster på golvet, som ger bostaden en unik touch. På det nedre planet kommer du via hallen till två rymliga sovrum med fönster mot uteplatsen. Hallen öppnar även upp till den härliga och av grönskan skyddade uteplatsen, perfekt för trevliga grillkvällar tillsammans med vänner. Här finns också ett stort allrum som kan inredas som ett gäst- eller ungdomsrum, eller varför inte bygga en egen hemmabio? På nedre plan finns även ett helkaklat badrum med hörndusch och toalett, här hittar man också också tvättmaskin och torktumlare med en praktisk diskbänk. I anslutning till tvättstuga/badrum finns ett rymligt torkrum som även skulle kunna byggas om till bastu för mysiga relax-kvällar. Självklart finns ett garage med elbilsladdare i garagelängan. Välkommen hem till detta underbara boende!

  • Premium
Stenvägen 19, Sörberge, Timrå kommun

Stenvägen 19

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
470 000 kr
61 m²
3 rum
vån 3/3
4 855 kr/mån
7 705 kr/m²

Välkommen till denna gavellägenhet med centralt läge i Sörberge! Tack vare gavelläget har lägenheten en trevlig planlösning med fönster i tre fönsterstreck. Genomgående ljusa ytskikt med helkaklat badrum samt en praktisk klädkammare. Bostaden erbjuder dessutom två rymliga sovrum samt ett ljust och fint kök. Utanför byggnaden finns en stor innergård med såväl lekplats som grillplats. Från lägenheten är det en kort promenad till bland annat populär mataffär, pizzeria & gym. Välkommen att boka er för visning!

Älvgränd 8, Matfors, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Älvgränd 8, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Älvgränd 8, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Älvgränd 8

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 950 000 kr
93 + 5 m²
4 rum
1 900 m² tomt

Låt oss få presentera denna renoverade och pittoreska villa, vackert och unikt beläget med stora lek- och odlingsytor, garage, inglasad altan och flytbrygga precis intill knuten. Här bor ni verkligen granne med vattnet som blir påtagligt även inifrån huset. Den stora tomten och insynsskyddade läget skapar en verklig fristad där det finns gott om plats för era husdrömmar! Bostaden har genomgått större renoveringar och innefattar flertalet sociala miljöer både utomhus och inomhus på entréplan. Nyrenoverat badrum från 2022. På övervåningen finns två sovrum samt två rymliga alkover. Närhet till kommunikation, skolor och matbutik. Välkomna att anmäla er på visning!

  • Premium
Strömstadsvägen 18, Granloholm, Sundsvalls kommun

Strömstadsvägen 18

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
495 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 4/4
4 126 kr/mån
10 879 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade lägenhet i naturnära och lugna Granloholm! Här på Strömstadsvägen 18 erbjuds du nu en stor och rymlig 1:a med genomgående fina golv och ytskikt, belägen högst upp i huset med hiss i direkt anslutning till bostaden. Den välplanerade planlösningen ger lägenheten gott om rymd. Här finner du en stor och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter både i direkt anslutning till entrén samt i anslutande klädkammare. Ett nyrenoverat och fint badrum förberett för tvättmaskin i bostaden. Det ljusa och fina köket erbjuder gott om plats för matgrupp samt arbetsytor. I det stora vardagsrummet finns gott om plats för möblering av större säng samt soffgrupp, här kan även sovdelen avgränsas genom att sätta upp en vägg för att göra lägenheten till en mini 2:a! Från vardagsrummet når du även den trevliga balkongen med en fantastisk utsikt. Populärt, familjärt och lugnt område med med goda busskommunikationer till Mitt Universitetet samt Sundsvalls stadskärna. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Kyrkogatan 4, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Kyrkogatan 4, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun, bild 2
Kyrkogatan 4, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun, bild 3

Kyrkogatan 4

Lägenhet
Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 350 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/5
3 885 kr/mån
30 519 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet mitt i centrala Sundsvall i populära brf Bacchus! Från det vackra vitkalkade parkettgolvet till de sobra målade väggarna, listerna och taken, här har verkligen design och känsla för smak fått styra! När man kommer in i lägenheten har man direkt kontakt med lägenhetens alla rum. De öppna och ljusa vardagsrummet med sina stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljus och har en otrolig rymd. Här har man öppnat upp ett rum och gjort vardagsrummet större med ordentlig plats för ett stort matbord där middagen med vännerna kan avnjutas (går att återställa för ett separat sovrum eller kontor). Köket är ljust med vackert vitt kakel ovanför den svarta bänkskivan och har plats för en matgrupp. Går man vidare kommer man till det mysiga sovrummet med smakfullt platsbyggda garderober vid vardera sida av sängen. Väggfasta skåp ger extra förvaring. Badrummet är helkaklat och har dusch med vikbara väggar samt handfat och spegelskåp. Direkt access med hiss ner i garage, här finns garageplats och förråd. På samma våningsplan finns en härlig och fullt möblerad innergård med möjlighet till mysiga grillkvällar, går även att boka för privata tillställningar. Här finns också föreningens uthyrningslägenhet, så era gäster kan bo på samma våning som er! Denna lägenhet måste upplevas på plats och vi hoppas vi ses på en visning! Kristofer och Malin på Mäklarhuset

  • Premium
  • Hiss
Fältvägen 15, Indal, Sundsvalls kommun
Fältvägen 15, Indal, Sundsvalls kommun, bild 2
Fältvägen 15, Indal, Sundsvalls kommun, bild 3

Fältvägen 15

Villa
Indal, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 250 000 kr
105 + 8 m²
4 rum
1 235 m² tomt

Välkomna till denna mycket välskötta enplansvilla på Fältvägen i vackra Indal, den enda enplansvillan på gatan! Här välkomnas du av en väl tilltagen hall med gott om plats för klädavhängning samt en gästtoalett. Det stora vardagsrummet ger plats till både soffgrupp och en matplats, här går man ut till den stora uteplatsen i söderläge. Här kan du också titta ut över den lugna baksidan och trädgården. Vidare har man tre trevliga sovrum där det största även den har utgång till baksidan. Köket har gott om bänkytor samt en matplats invid fönstret. Genom köket når man sedan tvättstugan där även en mycket praktisk grovingång finns. Vidare in till garage, förråd m m där man når alla rum utan att gå utanför dörren. Även i förrådet finns en utgång till baksidan och altanen. Trädgården är välskött och öppen, från vardagsrum och ett sovrum kommer man ut till ett trädäck där soliga sommardagar kan avnjutas! Bland renoveringarna kan bl a nämnas takbyte, badrumsrenovering, fönsterbyte, installation av fiber m m. Gångavstånd till skola, förskola, busshållplats och service i form av mataffär, pizzeria, bibliotek mm. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bågevägen 184, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Bågevägen 184, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Bågevägen 184, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Bågevägen 184

Radhus
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 700 000 kr
112 + 38 m²
5 rum
179 m² tomt

Välkommen till detta charmiga gavelradhus på eftertraktade Bågevägen! Här har ni ett hem redo för inflyttning, perfekt för att börja trivas direkt. Ett väldigt lättskött hem med närhet till förskola, skola, mataffär, elljusspår, sjukhus och Birsta handelsområde ligger bara en kort cykeltur från området. På övre planet finns ett ljust kök med praktisk köksö, perfekt för frukosten eller kanske storbaket! Planlösningen är öppen mot det rymliga vardagsrummet. Väggen till det mysiga biblioteket har öppnats upp för att ge ännu mera rymd, den kan återställas om man behöver ett extra sovrum eller avskilt kontor. Från biblioteket når du en balkong där frukostkaffet kan tas i solen! Entréplanets badrum är renoverat och det finns gott om förvaring i klädkammaren. Souterrängplanet erbjuder en mer privat sfär med två sovrum, kontor/sovrum, gott om klädförvaring och ett förråd samt ett stort kombinerat helkaklat badrum och tvättstuga med snygga avgränsare i betongglas! Här kan ni ta en dusch eller njuta i det stora hörnbadkaret efter en hektisk vecka! Gott om förvaring i både de tre förråden inne och boden på framsidan! Garaget ligger precis ovanför så bilen har du alltid lättillgänglig! Här har ni ett hem med morgonsolen på baksidan och balkongen, senare njuter man av eftermiddags- & kvällssolen på trädäcket på framsidan. Här finns gott om plats för att grilla med vänner eller slappa i soffan. Detta hem måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka en visning!

  • Premium
Skravsättsvägen 8, Ankarsvik, Sundsvalls kommun
  • Tor 15 aug kl 17:00
Skravsättsvägen 8, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Skravsättsvägen 8, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Skravsättsvägen 8

Radhus
Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 975 000 kr
195 + 22 m²
7 rum
702 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus i ett plan beläget på gaveltomt i barnvänligt område på Alnö. Bostaden rymmer två helkaklade badrum med dusch, i dagsläget fyra sovrum men kan enkelt byggas om till fler, allrum samt rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vidare finns en stor tvättstuga och flera förrådsutrymmen. Från köket och tvättstugan nås den delvis inglasade altanen. Parkeringsmöjlighet finns i den tillhörande Carporten samt framför huset. I närområdet finns både förskola och skola och i Alnö centrum finns det mesta man kan tänkas behöva så som mataffär, apotek, frisör, tandläkare, gym, café och konditori, restauranger, kiosk och bensinstation. Samfälligheten har ett lån taget för att finansiera installationen av bergvärmen. 2025 kommer föreningen ta beslut om varje medlem ska lösa ut sin del av lånet vilket då kommer vara drygt 200.000 kr. Genom att lägga upp ett lån på längre löptid eller helt lösa sin andel av lånet finns då möjligheten att sänka månadskostnaden. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sveavägen 18, Södermalm, Sundsvalls kommun

Sveavägen 18

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
750 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 699 kr/mån
18 072 kr/m²

Välkommen till Sveavägen 18 och denna hemtrevliga 1:a med stor inglasad balkong, belägen endast en halvtrappa upp. En perfekt lägenhet med bra läge i Sundsvall. Bostaden erbjuder 41.5 välplanerade kvadratmetrar med fräscht helkaklat badrum, möblerbart nyrenoverat kök och trevligt vardagsrum med utgång till jättefin inglasad balkong. Den rymliga nybyggda inglasade balkongen ger lägenheten en härlig känsla av lyxen av en egen uteplats och ett extra rum. Här öppnar ni bara skjutdörrarna från balkongen och låter solens strålar nå er. På Sveavägen 18 bor ni i en rymlig etta med låg avgift och med gångavstånd till både centrum, universitet, matvaruaffär och härliga gröna strövområden. Vill du ta bussen så finns busshållplats alldeles intill bostaden. Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas. Välkommen att anmäla Er till visning

  • Balkong
Storgatan 68A, Västermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Storgatan 68A, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Storgatan 68A, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Storgatan 68A

Lägenhet
Västermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 500 000 kr
113 m²
5 rum
6 899 kr/mån
30 973 kr/m²

Välkommen till denna exceptionella tvåplanslägenhet i hjärtat av Sundsvall, där varje detalj är utformad för att tilltala designälskare. Belägen bara ett stenkast från stadens pulserande centrum andas denna bostad modern elegans. På entréplan har lägenheten oljade betonggolv som skapar en rå och samtidigt sofistikerad atmosfär. Köket är utrustat med en imponerande stor köksö i borstad granit, komplett med en integrerad induktionshäll. Köksbänken är i carrara marmor, och väggarna är klädda i fiskbensmönstrad marmor för en tidlös och elegant look. Blandaren och diskhon är i vacker mässing, vilket ger en förfinad kontrast till de moderna materialen. Det öppna köket och vardagsrummet på entréplan lämpar sig mycket väl för stora sociala fester, med gott om plats för både matlagning och umgänge. Går man den vackra trappen en våning upp kommer man till det härliga vardagsrummet med mysig öppen spis, här når du också fantastiska balkongen i söderläge, nedanför balkongen ser man stadens puls! På detta våningsplan ligger också de tre sovrummen och ett badrum. Läget är oslagbart med hela Sundsvalls fantastiska restaurangutbud inom räckhåll och ett gym rakt över gatan, vilket gör detta till den perfekta platsen för den som älskar att ha allt nära till hands. Föreningens stora terrass ut mot Selångersån erbjuder en underbar plats för sociala tillställningar eller lugna stunder nära vattnet. Denna unika lägenhet kombinerar industriell charm med modern lyx, vilket gör den till ett idealiskt hem för den som uppskattar högkvalitativ design och ett aktivt stadsliv. Välkommen hem till en plats där varje detalj är genomtänkt och där stadens bästa sidor alltid är inom räckhåll.

  • Premium
Bågevägen 91a, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 91a

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
5 231 kr/mån
9 578 kr/m²

Välkommen hem till denna mycket trivsamma lägenhet i populära Bosvedjan. Bostaden erbjuder en välplanerad och tilltalande planlösning, fina ljusinsläpp samt en genomgående god standard med fina ytskikt och golv! Ett stilfullt kök med plats för matgrupp och goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter, intill köket finner du den rymliga inglasade balkongen i söderläge med plats för loungemöbler/matbord. Vidare in i lägenheten kommer det luftiga vardagsrummet med stora fönsterpartier och det tjusiga parkettgolvet. Två rymliga sovrum med platsbyggda garderober samt ett helkaklat badrum utrustat med bland annat golvvärme och tvättmaskin. Bo i en förening som utöver bra gemensamhetslokaler som övernattningsrum, festlokal, gym etc också är en aktiv fritidsverksamhet som arrangerar allt från resor till Furuvik och whiskeyprovning till högtidsfiranden. Läget är optimalt med närhet till skolor, matbutik, bussförbindelser och vackra promenadstråk. Utöver detta så tillkommer en fantastisk utsikt som gör det där lilla extra i vardagen, Varmt välkommen på visning!

Storgatan 67 E, Västermalm, Sundsvalls kommun
Storgatan 67 E, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Storgatan 67 E, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Storgatan 67 E

Lägenhet
Västermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
735 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 866 kr/mån
17 294 kr/m²

Storgatan 67 E har ett i det närmaste optimalt läge för er som gärna vill bo centralt men ändå bo i ett lugnt område. Här bor ni på bekvämt gångavstånd, inte bara från centrum utan även till Mittuniversitetet, Himlabadet samt Västra station (tåg). Längs Storgatan har ni dessutom många restauranger, gym samt bageri inom bekvämt avstånd. Lägenheten har ett fördelaktigt gavelläge och har fönster i hela tre väderstreck samt en inglasad balkong med sol från lunch till kväll. Bostaden är helt nymålad inför försäljningen så här är det bara att flytta in! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

  • Premium
  • Balkong
Hillstavägen 1, null, Sundsvalls kommun
Hillstavägen 1, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Hillstavägen 1, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Hillstavägen 1

Villa
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 495 000 kr
140 + 40 m²
5 rum
1 032 m² tomt

Här på Hillstavägen 1 finns nu chans att förvärva denna charmiga och väl omhändertagna villa. Entréplan består av rymlig hall, wc, kök, vardagsrum med utgång till altan. I det övre planet finns badrum samt bostadens 2,5 sovrum. Källarplan består av förrådsutrymmen, matkällare, pannrum och tvättstuga. Här finns även en oinredd vind. Huset har ett vattenburet uppvärmningssystem med äldre panna samt luft/luft värmepump. Huset är beläget på en lugn gata med lite trafik och intill finns stora grönområden, lekplatser, förskola och skolor. Utsikten över Södra Berget avslöjar närheten till slalombacken samt skid-, cykel och joggingspår som startar vid foten av Sundsvalls fina friluftsområde. Bra cykel- och gångvägar in till centrum, service och kommunikation. Välkomna med er intresseanmälan.

  • Premium
Harmonigatan 11 C, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 17:00
Harmonigatan 11 C, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Harmonigatan 11 C, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Harmonigatan 11 C

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 566 kr/mån
11 905 kr/m²

Nu finns möjligheten för dig/er att bosätta sig i en välplanerad 2:a på Harmonigatan 11 C. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp & med utgång till den generösa inglasade balkongen i högt och insynsskyddat läge. Den inglasade balkongen rymmer matgrupp eller lonugemöbler. Vidare finner du ett tidlöst trivsamt kök i vitt med utrustningen spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin, med plats för matgrupp. Rofyllt sovrum med garderober samt helkaklat badrum med möjlighet för tvättmaskin. Här kan du ta del av föreningens trevliga gemensamma uteplatser, övernattningsrum och samlingslokal. Gångavstånd till mataffär, gym och bussförbindelser. Varmt välkommen att anmäla dig/er för visning!

  • Premium
Skönsbergsvägen 21b, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 12:30
Skönsbergsvägen 21b, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Skönsbergsvägen 21b, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Skönsbergsvägen 21b

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 595 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/3
6 615 kr/mån
17 337 kr/m²

Denna bostad har genomgått en stilfull renovering med noggrant utvalda ytskikt och färger. Lägenheten erbjuder ett modernt kök med matplats, två rymliga sovrum, varav det ena skulle kunna göras om till två mindre sovrum (se alternativ planritning) och ett helkaklat badrum med dusch och nytt badkar. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matplats, och från köket når man en inglasad balkong med ett fint och skyddat läge. Föreningen har genomfört många renoveringar, vilket gör detta boende ännu mer tilltalande. Närhet till Sundsvall centrum, livsmedelsbutiker, gym, restauranger och natursköna strövområden. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Klappnäs 120, null, Härnösands kommun
  • Imorgon kl 12:00
Klappnäs 120, null, Härnösands kommun, bild 2
Klappnäs 120, null, Härnösands kommun, bild 3

Klappnäs 120

Villa
Härnösands kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 550 000 kr
103 + 13 m²
4 rum
5 288 m² tomt

Välkommen till Klappnäs 120, en anrik gård med historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet. Här bor ni omgivna av kultur och tradition, med en vacker utsikt över den stillsamma Klappnässjön. Endast fem minuter från E4, ligger denna idylliska fastighet strategiskt placerad med närhet till både Sundsvall (30 min), Härnösand (17 min) och det aktuella området Torsboda (14 min). Här har ni närhet till härligt bad och fiske i den glittrande Klappnässjön, som ligger precis nedanför den blomstrande ängen. Fastigheten präglas av sin genuina charm och historiska detaljer. Ett fantastiskt härbre, som andas gamla tider, finns på gården och kan med fördel användas som en inbjudande gäststuga. Huset har varsamt moderniserats för att bibehålla dess gedigna karaktär samtidigt som det erbjuder moderna bekvämligheter. Bland annat har huset isolerats, ett nytt kök har installerats samt fiber dragits in och installerats. Man har även bytt plåttak som harmoniserar med husets rustika stil. Här finns också stora möjligheter till odling för den trädgårdsintresserade, med en omgivande mark som är bördig och välskött. Inomhus möts ni av ett vackert bevarat trägolv, som med omsorg har skötts om och i vissa delar lyfts och isolerats för ökad komfort. I matrummet/allrummet sprider en kamin värme och i vardagsrummet finns en öppen spis som bjuder in till mysiga kvällar. Övervåningen har två sovrum och även ett äldre badrum med bastu för härlig avslappning efter en fisketur på sjön! Klappnäs 120 är mer än bara ett hus – det är ett hem fyllt med historia, charm och potential. Oavsett om ni söker ett året-runt-boende eller ett sommarhus att längta till, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att leva i samklang med naturen och historien. Här finns plats för både avkoppling och aktivitet, i en miljö som verkligen speglar det bästa av Sveriges lantliga arv.

  • Premium
Oxviken 713, Söråker - Oxviken, Timrå kommun
Oxviken 713, Söråker - Oxviken, Timrå kommun, bild 2
Oxviken 713, Söråker - Oxviken, Timrå kommun, bild 3

Oxviken 713

Fritidshus
Söråker - Oxviken, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 200 000 kr
77 + 30 m²
3 rum
1 590 m² tomt

Denna sommaridyll i vackra Oxviken erbjuder allt du kan önska för en avkopplande tillvaro. Bara tre minuter från sandstranden och havet. Huset har ett ljust och öppet vardagsrum med ett integrerat kök, perfekt för att umgås med gäster. Det finns två sovrum och ett toalettrum, och de vackra trägolven har en härlig patina som ger hemmet karaktär. Den stora altanen är utrustad med ett spabad, och för den som söker extra avkoppling finns ett rymligt växthus med gott om plats. Här finns också en vedeldad bastu med tillhörande duschrum. Gäststugan ger plats åt långväga vänner. Stor tomt med vacker trädgård och fina planteringar. Möjlighet finns att förvärva närliggande fastighet (obebyggd tomt). Detta är en riktig sommardröm.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 90