Mäklare Felix Thunholm

Felix Thunholm

Om mig

Ditt behov är mitt intresse! Genom att vara lyhörd och engagerad för dina behov, tar jag tillvara på alla detaljer för att hjälpa dig uppnå dina mål på ett smidigt och effektivt sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalgatan 7A, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 095 000 kr
71 m²
3 rum
4 397 kr/mån
57 676 kr/m²

55+ lägenhet - Unik vindslägenhet med högt i tak! Denna gavellägenhet om tre rum och kök ligger högst upp i huset i populära Bonum Brf Grönbodal på Västermalm i Sundsvall. Lägenheten har en stor balkong på ca 13 kvm i bästa västerläge samt en mindre balkong med direkt utgång från det stora sovrummet. I hallen är det praktisk klinker och fin ekparkett i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket är vitvarorna rostfria. Badrummet är kaklat och har klinker med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Hiss
Dalgatan 7A, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 495 000 kr
91 m²
4 rum
5 410 kr/mån
38 407 kr/m²

55+ lägenhet - Härligt rymlig och öppen fyra med en takhöjd på 2,6 m. Lägenheten har en stor, delvis inglasad, balkong i bästa västerläge samt en mindre balkong mot gården. I hallen är det praktiskt klinker och fin ekparkett i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket har du en köksö och rostfria vitvaror. Badrummet är kaklat och har klinker med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även en gäst-WC och en klädkammare. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Dalgatan 7B, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7B

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 195 000 kr
81 m²
3 rum
4 910 kr/mån
39 444 kr/m²

55+ lägenhet - Välplanerad trerummare med en takhöjd på 2,6 m. Lägenheten har en stor, delvis inglasad, balkong i bästa västerläge samt en mindre balkong mot gården. I hallen är det praktiskt klinker och fint ekparkettgolv i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket har du en köksö och rostfria vitvaror. Badrummet är kaklat och klinkrat med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även en gäst-WC och en klädkammare. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Hiss
Dalgatan 7B, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7B

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 295 000 kr
77 m²
3 rum
4 768 kr/mån
42 792 kr/m²

55+ lägenhet - Härligt öppen och välplanerad gaveltrea med en takhöjd på 2,6 m. Lägenheten har en stor, delvis inglasad, balkong i bästa västerläge. I hallen är det praktiskt klinker och fint ekparkettgolv i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket har du en köksö och rostfria vitvaror. Badrummet är kaklat och har klinker med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även en gäst-WC. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Hiss
Dalgatan 7A, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 295 000 kr
91 m²
4 rum
5 410 kr/mån
36 209 kr/m²

55+ lägenhet - Härligt rymlig och öppen fyra med en takhöjd på 2,6 m. Lägenheten har en stor, delvis inglasad, balkong i bästa västerläge samt en fransk balkong mot gården. I hallen är det praktiskt klinker och fint ekparkettgolv i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket har du en köksö och rostfria vitvaror. Badrummet är kaklat och klinkrat med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med TM och TT. Du har även en gäst-WC och en klädkammare. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Trädgårdsgatan 14, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun
Trädgårdsgatan 14, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 14, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 14

Lägenhet
Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 495 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/5
6 030 kr/mån
27 722 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsgatan 14 och denna stilfulla trerummare med en mycket tilltalande planlösning. Lägenheten erbjuder förutom en tilltalande planlösning, ett helhetsintryck som lättast beskrivs med ordet fräscht! Där samtliga väggar är helt nymålade i väl valda färger, samt ett trevligt parkettgolv som genomsyrar hela bostaden på ett mycket smakfullt vis. Här möts du till en början av en rymlig och välkomnade hall, med goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Vidare in i lägenheten kommer sedan två stora sovrum med eleganta färgval och ett mycket generöst badrum till ytan, med väggar och golv i kakel & klinker. Tack vare den välplanerade och öppna planlösningen får vardagsrum och kök en rymd som är svårslagen! Här är det optimalt för både umgänge och avkoppling, och det finns gott om plats för möblering av såväl större soffgrupper som matgrupper. Från bostadens hjärta når du även den rymliga balkongen i söderläge. Mitt bland Stenstans takåsar finner ni även den fantastiska takterrassen som föreningens medlemmar får nyttja. Här bor du knappt ett stenkast bort från allt vad Sundsvalls stadskärna har att erbjuda, varmt välkomna att anmäla er för visning!

 • Premium
 • Hiss
Bonum Brf Grönbodal, null, Sundsvalls kommun
 • 5 lediga bostäder

Bonum Brf Grönbodal

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 3 195 000 kr
71-91 m²
3-4 rum
4 397 kr/mån

Seniorbostäder för dig som är 55+. Huset ligger med ett oslagbart läge vid Grönborgsgatan och Dalgatan med närhet till promenadstråk längs Selångersån, natursköna parkområden som Bünsowska tjärnen och city med butiker, restauranger och caféer. Du har bra kommunikationsmöjligheter och närhet till både busshållplats och järnvägsstation. På bekvämt avstånd finner du dessutom bland annat mataffär, apotek och vårdcentral.

 • Nybyggnadsprojekt
Nora 305, Kovland, Sundsvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nora 305

Villa
Kovland, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
425 000 kr
75 + 68 m²
4 rum
2 140 m² tomt

Välkommen till Nora 305 och möjligheten till att skapa en bostad helt anpassad efter dina önskemål. Här, i detta natursköna område med diskgolfbana och utegym på bara några steg från din dörr, har du chansen att bo precis så som du önskar. Beläget cirka 10 minuter från centrala Kovland, erbjuder denna fastighet en lättskött tomt, rymlig uppfart och en 1-plansvilla med källare! Fastigheten bär på potential och är redo för din personliga prägel. På entréplanet välkomnas du av en rymlig hall, ett stort allrum, 3 bekväma sovrum, kök samt ett generöst badrum. Entréplanets väggar mellan kök, allrum samt sovrum är inte bärande, utan kan göras om efter dina önskemål! När du utforskar källarplanet finner du ett stort vardagsrum med gott om möbleringsmöjligheter, tvättstuga, pannrum samt ett garage som för närvarande används som förråd. Här är din möjlighet att skapa ditt nya hem med precis de funktioner och detaljer som passar din livsstil. Välkommen att boka in dig för visning via Mäklarhusets hemsida! Invändiga bilder kommer.

Lillberg 648, Ånge, Ånge kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lillberg 648

Villa
Ånge, Ånge kommun
Mäklarhuset Sundsvall
450 000 kr
228 m²
8 rum
3 130 m² tomt

Välkommen till Lillberg 648! Denna fastighet är perfekt för dig som söker något privat med gott om yta för dina hobbys. Här bor du med naturen som granne och cirka 15 minuters bilfärd från Ångecentrum! På fastigheten reser sig en ståtlig villa om 228 kvm med stor potential. Villan består av två plan med högt i tak och mycket rymliga rum! På entréplanet finner du en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med ca 2,8 m i takhöjd och en fantastisk kakelugn. Det rymliga köket med med gott om arbetsytor samt plats för större matgrupp, även här finns ytligare en mycket välbehållen och vacker kakelugn. Pannrum, Badrum, samt två stora sovrum. En trappa upp och du möts av ett stort allrum med fina ljusinsläpp, Bar, samt tillgång till övervåningens balkong. Övervåningen erbjuder dessutom fyra sovrum med möjlighet för fler! Denna fastighet måste upplevas på plats, välkomna att boka in er för visning! OBS!: Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Klippgatan 12, Korsta, Sundsvalls kommun

Klippgatan 12

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
575 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
7 144 kr/mån
5 928 kr/m²

Välkommen till Klippgatan 12 och denna mycket trevliga lägenhet! Här erbjuds en tilltalande planlösning om fyra rum och kök, 2 toaletter samt en fantastisk inglasad balkong, som förlänger bostadens redan generösa 97 kvm stora delar av året! Lägenheten är mycket välskött, med fina golv samt tilltalande färgval som genomsyrar hela bostaden. Lägenheten passar såväl den stora som lilla familjen, här är det bara att flytta in och trivas. Föreningen har gemensamma avtal för både el & internet vilket gör detta till ett mycket bekvämt boende. Föreningen har dessutom flera olika gemensamma utrymmen och gott om parkeringsmöjligheter både i garage och utomhus. Här bor du i ett grönskande och barnvänligt område med lekpark precis utanför porten, samt med naturen som granne. Området erbjuder även bra kommunikationer där närmaste busshållplats endast ligger några hundra meter från bostaden. Här går busslinje 1 & 85 som tar dig mot stadskärnan, Skönsbergs Centrum, Bosvedjan, sjukhuset Denna lägenhet måste upplevas på plats, Välkomna!

Hamre-Långsjön, Hamre-Långsjön, Sundsvalls kommun

Hamre-Långsjön

Tomt
Hamre-Långsjön, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
350 000 kr
945 m² tomt

Drömmer du om att bygga eget? Då finns nu chansen att förvärva tomten med ett härligt läge vid något man får kalla en sommaridyll, ett stenkast bort från sjö och badstrand. Enligt detaljplan för området får det här uppföras en 1 - plans villa där huvudbyggnad samt komplementbyggnad får uppgå till en total byggnadsarea om 120kvm. Utöver angivet våningsantal får ej inred vind uppföras. Fastighetsägaren betalar idag 6400 kr/år i avgift till samfälligheten (delat på två fakturor). Till avgiften ingår: Sommar vatten. Året runt avlopp. Plogning. Tömning av avlopp samt underhåll. Fiber finns draget till tomtgränsen via Servanet. Här bor man i ett lugnt naturnära område med ca 20 minuter till centrala Sundsvall. Välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar kring denna mycket charmiga tomt!

Visar alla 11