Mäklare Felix Thunholm

Felix Thunholm

Om mig

Ditt behov är mitt intresse! Genom att vara lyhörd och engagerad för dina behov, tar jag tillvara på alla detaljer för att hjälpa dig uppnå dina mål på ett smidigt och effektivt sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkersviksgatan 7d, Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 11:00
Åkersviksgatan 7d, Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun, bild 2
Åkersviksgatan 7d, Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun, bild 3

Åkersviksgatan 7d

Lägenhet
Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 445 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
5 901 kr/mån
17 410 kr/m²

Välkommen till Åkersviksgatan 7D och denna stilfulla 3:a med en tilltalande planlösning, högt i tak, och närhet till allt du behöver för en bekymmersfri vardag! Lägenheten erbjuder förutom en välplanerad & tilltalande planlösning, väl valda färger samt materialval som genomsyrar hela bostaden. Här möts du till en början av en rymlig hall med både anslutande klädkammare och toalett. Vidare in i lägenheten kommer bostadens hjärta, Köket. Där det mycket fina och välvårdade trägolvet ger en otrolig charm till lägenheten. Här erbjuds dessutom gott om plats för möblering av större matgrupp, arbetsytor, samt förvaring av köksredskap. Gemensamt för kök och samtliga sovrum i denna härliga lägenhet är det charmiga och välvårdade trägolvet. Vardagsrummet är stort och rymligt, med fina ljusinsläpp från två väderstreck! Här finns gott om plats för möblering av såväl större soffgrupp som matgrupp. Från vardagsrummet når du även balkongen i västerläge. Det fina och genomgående parkettgolvet från hallen pryder även detta rum. Stilrent renoverat badrum i kakel & klinker med golvvärme, fint ljusinsläpp och förberett för installation av tvättmaskin. Här bor du i en välskött och ekonomiskt trygg förening. Bara ett stenkast från Sundsvalls stadskärna, med allt vad den har att erbjuda i form av butiker, restauranger, caféer, matvarubutik, bibliotek, gym mm. Med bara en kort promenad når du bland annat Bünsowska tjärnen, Norra Stadsberget, Himlabadets äventyrsbad, NP3 fotbolls och evenemangsarena och Tonhallen (Sundsvalls stora scen för konserter, shower, dans mm). Denna mycket charmiga & stilfulla lägenhet måste upplevas på plats. Varmt välkommen med er visningsbokning.

  • Premium
  • Balkong
Centrumgatan 19, Kvissleby, Sundsvalls kommun

Centrumgatan 19

Lägenhet
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 750 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 672 kr/mån
24 306 kr/m²

Välkommen till Centrumgatan 19 och denna nyproducerade 3:a (2021) med ett av Kvisslebys absolut bästa lägen! Här erbjuds du nu en bostad med genomgående hög standard, hiss till samtliga plan, en fantastisk utsikt över älven Ljungan och framförallt en välplanerad planlösning. För att ta sig till lägenheten krävs inga trappor utan du tar enklast hissen upp till 4:e våningen, här möts du först av den charmiga loftgången som blir lite som en extra balkong för bostaden där man gärna avnjuter eftermiddags/kvällssolen. Invändigt möts du av en den välplanerade och öppna planlösningen där det genomgående fina ljusinsläppet, det stilfulla och enhetliga golvet och utsikten ger lägenheten det där lilla extra! Här i Kvissleby centrum bor du ett endast ett stenkast bort från allt du behöver för en bekymmersfri vardag. Här finner du matbutik, apotek, förskolor/skolor, vårdcentral, tandläkare, OKQ8, restauranger med mera, allt inom några hundra meter från bostaden! Denna lägenhet måste upplevas på plats! Varmt välkommen att boka in dig för visning.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Bonum Brf Grönbodal, null, Sundsvalls kommun
  • 5 lediga bostäder

Bonum Brf Grönbodal

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 3 195 000 kr
71-91 m²
3-4 rum
4 397 kr/mån

Seniorbostäder för dig som är 55+. Huset ligger med ett oslagbart läge vid Grönborgsgatan och Dalgatan med närhet till promenadstråk längs Selångersån, natursköna parkområden som Bünsowska tjärnen och city med butiker, restauranger och caféer. Du har bra kommunikationsmöjligheter och närhet till både busshållplats och järnvägsstation. På bekvämt avstånd finner du dessutom bland annat mataffär, apotek och vårdcentral.

  • Nybyggnadsprojekt
Dalgatan 1 B, Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun

Dalgatan 1 B

Lägenhet
Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
775 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 103 kr/mån
19 375 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilfulla 1,5 om 40 kvm belägen på våning 2 i Brf Underlaget. Bostaden har en väldisponerad planlösning med goda förvaringsmöjligheter, stilfullt kök och en smart tillbyggd sovalkov med direkt ljusinsläpp. Ljust och generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, från vardagsrummet når man balkongen mot innergården. Generöst vindsförråd, matkällarförråd samt en modern utrustad tvättstuga i samma hus. Här bor du med universitetet som granne liksom Sundsvalls stadskärna med allt vad den har att erbjuda i form av butiker, restauranger, caféer, matvarubutik, bibliotek, gym mm. Med bara en kort promenad når du bland annat Norra Stadsberget, Himlabadets äventyrsbad, NP3 fotbolls och evenemangsarena och Tonhallen (Sundsvalls stora scen för konserter, shower, dans mm). Denna mycket smak- & stilfulla lägenhet måste upplevas på plats, varmt välkomna att boka in er för visning!

Vattjom 201 & 202, Vattjom, Sundsvalls kommun

Vattjom 201 & 202

Gård/Skog
Vattjom, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
4 295 000 kr
299 + 151 m²
9 rum
47,1 ha tomt

Välkommen till Vattjom 201 & 202 och denna mycket unika fastighet med möjlighet för djurhållning. Här får du nu chansen att förvärva något utöver det vanliga. Fastigheten består av ett stort, arkitektritat bostadshus (Vattjom 202) , en ekonomibyggnad bestående av en mindre lägenhet, loge samt ett gammalt stall som omvandlats till hobbysnickeri (Vattjom 201). På 202 finns även en anlagd tennisbana som för närvarande arrenderas ut, där fastighetsägare får nyttja tennisbanan gratis enligt överenskommelse med arrendatorn. Till detta tillhör även en markareal om dryga 47 hektar uppdelad i skogsmark, betesmark samt åkermark (se information samt fastighetskartan nedan). Till huvudbyggnaden/bostadshuset leds du in av en björkallé, där uppfarten har gott om plats för flertalet bilar. Genomgående tema för hela fastigheten är generösa utrymmen såväl invändigt som utvändigt. Intill bostadshuset finner du en välskött trädgårdstomt med stora gräsytor, äppelträd, bärbuskar och gott om plats för odling samt uteplatser. Robotgräsklippare ingår. Invändigt möts du av en välplanerad och social planlösning med stora öppna sällskapsytor. Bostadshuset består av två rymliga plan med totalt 9 rum och kök, plus den rymliga källaren där det finns simbassäng (ur funktion), bastu, förråd, matkällare mm, samt ett varmgarage. Bostadshuset har centraldammsugare, värms upp av bergvärme och har solpaneler samt laddare för el-bil. Här bor du i ett familjärt och lugnt område med direkt närhet till Cirkel K där det finns en busshållplats för buss 141 mellan Matfors och Sundsvall. Med bil tar du dig till centrala Sundsvall på en kvart. Till Matfors centrum är det ca 3 km. Där finner du matbutik, skola (fk-åk 9), förskola, apotek, vårdcentral, bibliotek, simhall, idrottshall, café, restauranger mm. Denna fastighet måste upplevas på plats. Bostaden annonseras som "Kommande försäljning". Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare redan nu för mer info och för att lämna er intresseanmälan.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Gimåfors 209, Gimåfors, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gimåfors 209

Villa
Gimåfors, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
750 000 kr
65 m²
3 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till Gimåfors 209 och detta charmiga fritidshus med åretruntstandard! Här bor du väldigt privat i en lugn & trygg miljö med naturen som granne. Fastigheten är belägen i direkt anslutning till vackra och harmoniska Holmsjön med egen brygga samt badplats! Fritidshuset med åretruntstandrad erbjuder en öppen och social planlösning där kök och vardagsrum smälter samman till en stor yta för umgänge och avkoppling, där den trevliga och effektiva braskaminen står i centrum. Huset består dessutom av två rymliga sovrum samt badrum. På tomten finner du två gäststugor samt en äldre garagebyggnad med förråd och vedbod. Intill huvudbyggnaden samt ner mot sjön breder sig en välskött trädgårdstomt med generösa gräsytor, grillplats samt möjlighet för flertalet uteplatser. Med en tomt på hela 1,8 hektar så finns gott om plats för alla dina hobbys eller för barnen att springa fritt. Denna fastighet måste upplevas på plats! Varmt välkommen att boka in dig för visning.

Trädgårdsgatan 14, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun
  • Fre 3 maj kl 12:00
Trädgårdsgatan 14, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 14, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 14

Lägenhet
Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 495 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/5
7 116 kr/mån
27 722 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsgatan 14 och denna stilfulla trerummare med en mycket tilltalande planlösning. Lägenheten erbjuder förutom en tilltalande planlösning, ett helhetsintryck som lättast beskrivs med ordet fräscht! Där samtliga väggar är helt nymålade i väl valda färger, samt ett trevligt parkettgolv som genomsyrar hela bostaden på ett mycket smakfullt vis. Här möts du till en början av en rymlig och välkomnade hall, med goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Vidare in i lägenheten kommer sedan två stora sovrum med eleganta färgval och ett mycket generöst badrum till ytan, med väggar och golv i kakel & klinker. Tack vare den välplanerade och öppna planlösningen får vardagsrum och kök en rymd som är svårslagen! Här är det optimalt för både umgänge och avkoppling, och det finns gott om plats för möblering av såväl större soffgrupper som matgrupper. Från bostadens hjärta når du även den rymliga balkongen i söderläge. Mitt bland Stenstans takåsar finner ni även den fantastiska takterrassen som föreningens medlemmar får nyttja. Här bor du knappt ett stenkast bort från allt vad Sundsvalls stadskärna har att erbjuda, varmt välkomna att anmäla er för visning!

  • Premium
  • Hiss
Dalgatan 7A, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 095 000 kr
71 m²
3 rum
4 397 kr/mån
57 676 kr/m²

55+ lägenhet - Unik vindslägenhet med högt i tak! Denna gavellägenhet om tre rum och kök ligger högst upp i huset i populära Bonum Brf Grönbodal på Västermalm i Sundsvall. Lägenheten har en stor balkong på ca 13 kvm i bästa västerläge samt en mindre balkong med direkt utgång från det stora sovrummet. I hallen är det praktisk klinker och fin ekparkett i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket är vitvarorna rostfria. Badrummet är kaklat och har klinker med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Dalgatan 7A, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 495 000 kr
91 m²
4 rum
5 410 kr/mån
38 407 kr/m²

55+ lägenhet - Härligt rymlig och öppen fyra med en takhöjd på 2,6 m. Lägenheten har en stor, delvis inglasad, balkong i bästa västerläge samt en mindre balkong mot gården. I hallen är det praktiskt klinker och fin ekparkett i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket har du en köksö och rostfria vitvaror. Badrummet är kaklat och har klinker med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även en gäst-WC och en klädkammare. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Dalgatan 7B, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7B

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 195 000 kr
81 m²
3 rum
4 910 kr/mån
39 444 kr/m²

55+ lägenhet - Välplanerad trerummare med en takhöjd på 2,6 m. Lägenheten har en stor, delvis inglasad, balkong i bästa västerläge samt en mindre balkong mot gården. I hallen är det praktiskt klinker och fint ekparkettgolv i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket har du en köksö och rostfria vitvaror. Badrummet är kaklat och klinkrat med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även en gäst-WC och en klädkammare. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Dalgatan 7B, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7B

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 295 000 kr
77 m²
3 rum
4 768 kr/mån
42 792 kr/m²

55+ lägenhet - Härligt öppen och välplanerad gaveltrea med en takhöjd på 2,6 m. Lägenheten har en stor, delvis inglasad, balkong i bästa västerläge. I hallen är det praktiskt klinker och fint ekparkettgolv i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket har du en köksö och rostfria vitvaror. Badrummet är kaklat och har klinker med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även en gäst-WC. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Dalgatan 7A, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 295 000 kr
91 m²
4 rum
5 410 kr/mån
36 209 kr/m²

55+ lägenhet - Härligt rymlig och öppen fyra med en takhöjd på 2,6 m. Lägenheten har en stor, delvis inglasad, balkong i bästa västerläge samt en fransk balkong mot gården. I hallen är det praktiskt klinker och fint ekparkettgolv i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket har du en köksö och rostfria vitvaror. Badrummet är kaklat och klinkrat med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med TM och TT. Du har även en gäst-WC och en klädkammare. Först till kvarn! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Thulegatan 26, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Thulegatan 26

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 795 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/5
4 700 kr/mån
20 751 kr/m²

Välkommen till Thulegatan 26 och denna centralt belägna 3:a, endast ett stenkast från Sundsvalls stadskärna! Här erbjuds du en rymlig och välplanerad lägenhet med hiss till samtliga plan. Till en början möts du av den välkomnande och ljusa hallen, med goda avhängningsmöjligheter i garderober samt i den anslutande klädkammaren! Vidare in i bostaden finner du två rymliga sovrum. Ett stort vardagsrum med anslutning till den väl tilltagna & mycket trevliga inglasade balkongen i västerläge, som erbjuder utsikt mot norra stadsberget och eftermiddag/kvällssol. Ett fint och fullutrustat kök med plats för matgrupp samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin! Till lägenheten hör förråd och matkällare. Denna välskötta och populära bostadsrättsförening, Blåhajen, tillför även föreningen med 2 tvättstugor, 7 cykelförråd, 2 grovsoprum med källsortering samt övernattningslägenhet med bastu för uthyrning. Här bor du som tidigare nämnt bara ett stenkast bort från Sundsvalls stadskärna. Med bara en kort promenad når du allt vad den har att erbjuda i form av butiker, restauranger, caféer, matvarubutik, bibliotek, gym, NP3 fotbolls och evenemangsarena mm. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

  • Hiss
Nora 305, Kovland, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nora 305

Villa
Kovland, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
425 000 kr
75 + 68 m²
4 rum
2 140 m² tomt

Välkommen till Nora 305 och möjligheten till att skapa en bostad helt anpassad efter dina önskemål. Här, i detta natursköna område med diskgolfbana och utegym på bara några steg från din dörr, har du chansen att bo precis så som du önskar. Beläget cirka 10 minuter från centrala Kovland, erbjuder denna fastighet en lättskött tomt, rymlig uppfart och en 1-plansvilla med källare! Fastigheten bär på potential och är redo för din personliga prägel. På entréplanet välkomnas du av en rymlig hall, ett stort allrum, 3 bekväma sovrum, kök samt ett generöst badrum. Entréplanets väggar mellan kök, allrum samt sovrum är inte bärande, utan kan göras om efter dina önskemål! När du utforskar källarplanet finner du ett stort vardagsrum med gott om möbleringsmöjligheter, tvättstuga, pannrum samt ett garage som för närvarande används som förråd. Här är din möjlighet att skapa ditt nya hem med precis de funktioner och detaljer som passar din livsstil. Välkommen att boka in dig för visning via Mäklarhusets hemsida! Invändiga bilder kommer.

Hamre-Långsjön, Hamre-Långsjön, Sundsvalls kommun

Hamre-Långsjön

Tomt
Hamre-Långsjön, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
350 000 kr
945 m² tomt

Drömmer du om att bygga eget? Då finns nu chansen att förvärva tomten med ett härligt läge vid något man får kalla en sommaridyll, ett stenkast bort från sjö och badstrand. Enligt detaljplan för området får det här uppföras en 1 - plans villa där huvudbyggnad samt komplementbyggnad får uppgå till en total byggnadsarea om 120kvm. Utöver angivet våningsantal får ej inred vind uppföras. Fastighetsägaren betalar idag 6400 kr/år i avgift till samfälligheten (delat på två fakturor). Till avgiften ingår: Sommar vatten. Året runt avlopp. Plogning. Tömning av avlopp samt underhåll. Fiber finns draget till tomtgränsen via Servanet. Här bor man i ett lugnt naturnära område med ca 20 minuter till centrala Sundsvall. Välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar kring denna mycket charmiga tomt!

Visar alla 15