Mäklare Malin Karlsson

Malin Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Harmonigatan 34, Kubikenborg, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Harmonigatan 34

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
875 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 478 kr/mån
11 745 kr/m²

Välkommen till Harmonigatan 34 och denna genomtrevliga trea med utsikt över hav och trivsam innergård. Lägenheten erbjuder hall med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöbel. Kök med plats för matbord samt utgång till balkong som vetter mot innergård. Två bra sovrum. Välskött förening med bland annat träningslokal och övernattningsrum som kan nyttjas av de boende. Vidare finns två möblerade grillplatser, den ena alldeles jämte den nyrenoverade lekparken med lekhus och massa leksaker. Dessutom finns lediga parkeringsplatser att hyra. Här bor man med närhet till mataffär, gym, vårdcentral, bussförbindelser, fotbollsplaner (Kubikenborgs IP), Kubenbadet, förskola och skola. Välkommen att boka er för visning!

  • Plus
  • Balkong
Nybrogatan 52 B, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Idag kl 17:00

Nybrogatan 52 B

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 495 000 kr
102,6 m²
4 rum
vån 1/2
6 607 kr/mån
14 571 kr/m²

Välkomna till Nybrogatan 52 B som har ett i det närmaste optimalt läge för er som gärna vill bo centralt men ändå bo i ett lugnt område. Bostaden är från början två lägenheter som slagits ihop till en. Här bor ni på bekvämt gångavstånd till centrum men även till LV5 och Södra Stadsberget med elljusspår, skog, natur m m. Denna mysigt inredda fyrarummare med två ingångar, två badrum och två balkonger är belägen endast 1 trappa upp och har balkonger med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden är ljus och mysigt inredd i lugna färger. Här finns bl. a. ett rymligt kök, tre bra sovrum, ett stort vardagsrum samt två helkaklade badrum, ett med tvättmaskin och ett med badkar. Föreningen är stabil, lågt belånad och har gjort många av de stora renoveringarna. Parkeringsplats med motorvärmare går att överta direkt och här betalar man endast för elförbrukningen. Här har ni en lägenhet där det är bara att flytta in och börja trivas! Vi ser fram emot att välkomna dig för en visning!

  • Plus
  • Balkong
Albäcksgatan 29c, Centralt - Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Albäcksgatan 29c

Lägenhet
Centralt - Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 475 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
4 490 kr/mån
29 819 kr/m²

Nu finns en 3:a till salu i populära brf Thule. Lägenheten är belägen på våning 2 och har fönster i tre väderstreck. Här finns ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, två generösa sovrum och från vardagsrummet når du bostadens inglasade rymliga balkong. Vidare blir du inte besviken när du når köket som renoverats i modern stil. Välskött förening med stora renoveringar genomförda, bl.a. laddare för elbil. För föreningens medlemmar finns det även en trivsam uteplats och lekpark att nyttja. Stort plus med närhet till både mataffär, blomsteraffär, frisörsalong och endast en kort promenad ner till stan med shoppingstråk, butiker & restauranger. Vi hoppas få välkomna dig/er på en visning!

  • Balkong
Södermalmsgatan 16, Södermalm, Sundsvalls kommun
Södermalmsgatan 16, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Södermalmsgatan 16, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Södermalmsgatan 16

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
5 275 000 kr
115 + 80 m²
5 rum
902 m² tomt

Med utmärkt läge på Södermalm endast en kortare promenad från stadskärnan ligger denna välplanerade villa med storslagen utsikt mot stad och hav! Huset präglas av genomtänkta renoveringar i tidlös stil. Entréplanets öppna planlösning kring det moderna och rymliga köket ger utrymme för hela familjen. Övre plan rymmer 3 sovrum samt kontor och ett helrenoverat badrum med kakel och klinker. Vidbyggt dubbelgarage med genomgång från huset ger generösa förvaringsmöjligheter för både fordon och vardag. Rymlig tomt i etage med härlig uteplats och grönytor för lek och studsmattor i första etage. Vid det nedre etaget står det gamla stallet som idag används som förråd, även här finns lättskött grönyta. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Albäcksgatan 33b, Centralt - Södermalm, Sundsvalls kommun

Albäcksgatan 33b

Lägenhet
Centralt - Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 550 000 kr
108,9 m²
5 rum
vån 1/3
5 779 kr/mån
23 416 kr/m²

Varmt välkommen till Albäcksgatan 33B och denna rymliga hörnlägenhet i populära brf Albäcken. Vitt och stilrent kök med gott om plats för matbord med flera platser. Vardagsrummet rymmer plats för både soff-och matgrupp. Här finns utgång till lägenhetens rymliga inglasade balkong. Tre sovrum med garderobsväggar. Badrum med tvättmaskin samt en separat gästtoalett. Här bor man med låg månadsavgift i en stabil och bra förening med god ekonomi. Här finns en nyrenoverad tvättstuga i entréplanet samt förråd. Relaxavdelning med gym & bastu finns att boka och övernattningslägenhet för gäster. Centralt och bra läge med direkt närhet till mataffär, blombutik, hårfrisör och parkområde. Gångavstånd till Sundsvall centrum och närhet till Universitet mm. Välkomna med er visningsbokning. Hälsningar Malin & Henrik, Mäklarhuset.

  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsgatan 2, null, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trädgårdsgatan 2

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 995 000 kr
124 m²
5 rum
vån 3/4
6 563 kr/mån
24 153 kr/m²

Välkommen till denna stora lägenhet på tredje våningen belägen i hjärtat av Sundsvall. Med sina fem rum och kök samt två toaletter passar den perfekt för de som vill ha en lite större lägenhet. Det stora köket stoltserar med högkvalitativa bänkskivor i granit, köksö samt plats för rymlig matgrupp.. Det större badrummet är totalrenoverat och vardagsrummet är ljust och öppet och här får du plats med både soffa och matgrupp. Här finns också den eldningsbara öppna spisen, som ger en härlig myskänsla. Från vardagsrummet finns utgång till en balkong med utsikt över hamninlopp och Södra Berget. Med tre sovrum och ett arbetsrum, som lätt kan omvandlas till ett fjärde sovrum alternativt matsal, har du gott om flexibla utrymmen som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Bra med förvaringsmöjligheter, både i klädkammare och garderober. Bostadsrättsföreningens gemensamma utrymmen imponerar verkligen. En innergård skapad för större sammankomster och sociala tillställningar samt en terrass med en utsikt över Sundsvalls stenstad och Norra berget. Båda platserna är utrustade med grillmöjligheter, vilket gör dem perfekta för att bjuda in vänner och familj under varma sommarkvällar. Det centrala läget är svårslaget. Här bor ni mitt i stan men ändå med rymd och utsikt utanför balkongen! Med närhet till shopping, fantastiska restauranger och Sundsvalls nya resecentrum är du alltid nära till allt spännande som staden har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt som denna lägenhet har att erbjuda. Just nu finns även möjlighet att förvärva grannlägenheten om tre rum och kök. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer, eller boka er för en visning! Malin & Kristofer på Mäklarhuset

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6