Mäklare Natalie Lundgren

Natalie Lundgren

Om mig

Med öppen & rak kommunikation där tillgänglighet & förtroende är av stor vikt för mig, vill jag vara den som hjälper dig i din största affär i livet. Jag gör gärna det lilla extra & lägger ner stort engagemang för att såväl säljare som köpare ska känna sig nöjda. Min ambition & det jag drivs av är nöjda kunder, nöjda kunder ger rekommendationer som jag anser är det finaste man kan få som mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsgatan 19A, Centralt, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 19A

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 650 000 kr
80,4 m²
3 rum
vån 2/8
4 433 kr/mån
20 522 kr/m²

Välkommen till Bergsgatan 19A! Nu finns möjlighet att förvärva denna 3:a med gångavstånd till Sundsvalls stadskärna. Lägenheten har en välplanerad planlösning, goda förvaringsmöjligheter och en inglasad balkong belägen i väst. Här finns alla möjligheter att sätta din prägel och skapa ditt drömboende. Välskött förening med gemensamma utrymmen så som övernattningslägenhet (4 bäddar) inkl bastu och relax samt två friskvårdslokaler. Här har du närhet till matbutik, centrum endast ett stenkast bort. Detta är den perfekta 3:an för dig som vill bo nära allt som Sundsvall har att erbjuda. Välkommen att boka dig för visning!

  • Hiss
Bredsandsviken 241, Alnö, Sundsvalls kommun

Bredsandsviken 241

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 395 000 kr
91 m²
4 rum
1 405 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma 1plans- villa belägen på Bredsandsviken 241 med ett fantastisk uterum och utemiljö. Med skogen som granne och i ett härligt solläge måste detta upplevas på plats! Villan rymmer tre sovrum, ljust charmigt kök med goda arbetsytor och med utgång till det fantastiska uterummet med direkt anslutning till trädgården. Från köket har du öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett vardagsrum med braskamin, ett fint genomgående ljusinsläpp från dess stora fönsterpartier och plats för soffgrupp. Badrum samt separat tvättstuga och en inre hall som kan användas som groventré vid behov. På tomten finns även en gäststuga, ett garage med elbilsladdare, carport samt ett förråd. Ett lugnt och trivsamt område med både barnfamiljer och en härlig blandning av åretruntboende samt sommarboende. Varmt välkommen att anmäla Er till visning.

Hagavägen 37, Haga, Sundsvalls kommun

Hagavägen 37

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
7 000 000 kr
188 + 100 m²
9 rum
3 035 m² tomt

I attraktiva Haga finns nu möjlighet att förvärva denna sekelskiftesvilla med tidlös genomgående elegans samt oändligt av möjligheter. Med sin slående takhöjd, sociala ytor och noggrant bevarade detaljer erbjuder denna bostad en enastående atmosfär och känsla. Den generösa trädgårdstomten skulle jag själv beskriva som en harmonisk, egen oas. Under 2024 har källaren renoverats med nytt kakel/klinker i WC -duschutrymme och tvättstuga. Avloppssystemet ha relinas och bergvärmepumpen helrenoverats. Välkommen in genom entrédörrarna och finn känslan av charm. Här möts du av en storslagen hall, vars höga tak ger en känsla av rymd och vidsträckt luftighet. Vackra original golv och gedigna trappsteg förstärker det autentiska intrycket och skapar en omedelbar känsla av välbefinnande. De generösa sociala ytorna gör detta till det perfekta hemmet för samvaro med familj och vänner. Det rymliga och ljusa vardagsrummet med kakelugn samt stora fönsterpartier, ger ett naturligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården. Denna sekelskiftesvilla är belägen på en generös, unik trädgårdstomt, en känsla av en egen oas. Den välskötta trädgården erbjuder utrymme för matgrupp, spabad och trädgårdsodling. Dessutom har du möjlighet att dra nytta av det topprenoverade gårdshuset om 120 kvm, som kan hyras ut vid behov. Detta ger dig flexibilitet och potential för att skapa ytterligare inkomster eller använda utrymmet för dina egna behov. Fristående dubbelgarage med tillhörande förrådsdel. Här finns gott om utrymme för att förvara fordon och trädgårdsredskap. Stamfastigheten har även ytterligare garage nere på källarplanet att nyttja vid behov. Sammanfattningsvis erbjuder denna sekelskiftesvilla sociala ytor och bevarade detaljer en unik möjlighet att leva i historiens charm och samtidens bekvämligheter. Med en generös trädgårdstomt och möjlighet att hyra ut gårdshuset ger detta hem dig flexibilitet och potential för olika livsstilar. Detta måste upplevas på plats! Välkommen att höra av dig/er vid intresse.

  • Energieffektiv
Skönsbergsvägen 25A, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 25A

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 195 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
6 562 kr/mån
13 895 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3:a omgjord till en 4:a på Skönsbergsvägen 25A! Här har du möjlighet att bo i en välplanerad och trivsam lägenhet som på ett välgenomtänkt sätt skapat ett ytterligare sovrum, vilket ger dig extra utrymme att använda efter dina egna behov. Lägenheten upplevs väldigt ljus och har ett fint genomgående ljusinsläpp. Det stilfulla köket är en av höjdpunkterna i bostaden, här finner du goda förvaringsmöjligheter och har utgång till den inglasade balkongen med eftermiddags/kvällssol. Från köket har du öppen planlösning mot vardagsrummet där möjligheterna för både generös matgrupp och sittgrupp finns. Tre sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin samt ytterligare ett toalettrum. Förvaringsmöjligheterna i denna lägenhet är mycket goda och man har även en separat klädkammare. Här har du närhet till förskola/skola, mataffär, bussförbindelser och dess fina strövområden! Välkommen att kontakta mig för att boka en visning av denna trivsamma lägenhet. Här finns möjlighet till ett rymligt och bekvämt boende.

Visar alla 4