Mäklare Natalie Lundgren

Natalie Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Baldersvägen 50, Haga, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 50

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

2 395 000 kr

81,5 m²

4 rum

4 396 kr/mån

29 387 kr/m²

I ett av Sundsvalls mest attraktiva område, Haga, finns nu möjligheten att förvärva denna stilfulla, välplanerade 4:a omgjord till en 3:a med inglasad balkong. En genomtänkt planlösning med trevliga sociala ytor, smarta lösningar i form av förvaring och man har verkligen maximerat bostadsytan på bästa sätt. Lägenheten har ett tilltalande kök med noggrant utvalda detaljer, generöst vardagsrum med plats för soffgrupp samt matgrupp, fönsterpartier i två väderstreck som skapar ett fint genomgående ljusinsläpp. Här finns möjlighet för ytterligare ett sovrum vid behov. Från vardagsrummet når du utgången till den inglasade balkongen i fint solläge. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter, separat klädkammare som idag också används som kontor, helkaklat badrum där möjligheten finns för tvättmaskin. Här bor du i en trevlig omgivning ett stenkast från natur, förskola/skola, mataffär och bussförbindelser, samtidigt som du enkelt kan promenera in till Sundsvalls stadskärna där du kan ta del av ett stort utbud av restauranger och butiker. Denna lägenhet måste upplevas på plats. Välkommen att boka Er för visning.

  • Hiss
Baldersvägen 52, Haga, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 52

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

1 695 000 kr

70 m²

3 rum

3 907 kr/mån

24 214 kr/m²

På Haga och populära Baldersvägen finns nu denna rymliga trea till salu. Lägenheten är lugnt belägen med närhet till naturen och Norra berget fina strövområden. Trevlig genomgående planlösning med fönster i två väderstreck, en välkomnade hall med goda förvaringsmöjligheter, luftigt vardagsrum med utgång till generös inglasad balkong med en trevlig utsikt. Kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp, två sovrum och badrum. Föreningen Norrbacka är både välskött och populär och har genomfört många större renoveringar. I samma huskropp finns förråd, matkällare, cykelrum och tvättstugor. Här bor man med närhet till kvarterskrog och har promenadavstånd ner till Sundsvalls centrum, sjukhus samt med närhet till förskola/skola. Välkommen att boka er för visning!

  • Hiss
Fridhemsgatan 108A, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 108A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

1 025 000 kr

57 m²

2 rum

3 590 kr/mån

17 982 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade, stilfulla tvåa om 57 kvm med balkong i Söderläge. Lägenheten erbjuder en rymlig, ljus hall med goda utrymmen för ytterkläder. Stilfullt och modernt vitt kök i tidlöst materialval med plats för matgrupp vid fönster. Ett vardagsrum med stora fönsterpartier som inbringar ett fint ljusinsläpp som har plats för både matgrupp/soffgrupp, rymligt badrum i stilren karaktär. Vidare finner du ett generöst sovrum med möjlighet för garderober, från sovrummet når du balkongen belägen i söderläge med plats för utemöbler. Här bor du bekvämt med cykelavstånd till Sundsvalls stadskärna samt goda bussförbindelser, närhet till mataffär, gym och fantastiska strövområdet mot Södra Berget. Föreningen har även en trevlig gemensam uteplats som man får nyttja. Denna lägenhet måste upplevas på plats, varmt välkommen att boka Er för visning.

Zinkvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun
  • Sön 5 feb kl 11:00

Zinkvägen 9

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

2 825 000 kr

135 m²

5 rum

2 250 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade 1-plans villa med fantastisk utemiljö med stor tomt om drygt 2 250 kvm! I närhet till Njurunda bommen i barnvänliga området finns nu möjligheten att förvärva denna fantastiska 1-plans villa med charm och trivselkänsla. Här finns en mycket generös trädgård med tillhörande altan med spabad och en härlig stor gräsmatta för en massa utomhusaktiviteter, odlingsmöjligheter och grillplats. Bostadshuset erbjuder en välkomnande hall, rymligt kök med fönster i två väderstreck, generöst öppet vardagsrum som har trevliga sociala sällskapsytor, från vardagsrummet når man det inbjudande uterummet med direkt anslutning till altanen. Fyra rymliga sovrum samt renoverat badrum från 2009, ytterligare toalettrum, bastu och dusch. Separat tvättstuga med utgång till det vidbyggda garaget, groventré med goda förvaringsmöjligheter samt ett separat förrådsutrymme. Här bor du i ett trivsamt villakvarter samtidigt som du enkelt promenerar till både förskola/skola, mataffär, fotbollsplan och hockeyarenan. Med en kort promenad når du dessutom Njurundas nya resecentrum. Varmt välkomna hem till Zinkvägen 9. Hoppas vi ses för en visning!

  • Plus

Visar alla 4