Mäklare Natalie Lundgren

Natalie Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fregattgatan 7, Norra Kajen, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Fregattgatan 7

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

2 795 000 kr

76 m²

3 rum

4 483 kr/mån

36 776 kr/m²

På Fregattgatan 7, finns nu möjligheten att förvärva denna tilltalande 3:a med uteplats och vältilltagen takhöjd. Lägenheten har genomgående högt till tak, kök och vardagsrum i öppen planlösning med enhetliga, noggrant utvalda materialval och färgval. Bostaden upplevs mycket ljus tack vare den genomgående planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet som skapar en trivsam känsla och härlig rymd. Här erbjuds ett tilltalande vitt kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp, ett stilfullt helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin/torktumlare. Där till finner du två rogivande sovrum där båda sovrummen har garderober med skjutdörrar. Här finner du även en trevlig uteplats med plats för utemöbler belägen i väst. Inte nog med detta så finns även möjligheten att nyttja föreningens gemensamma terrasser med hänförande utsikt! Här bor du havsnära i vackra omgivningar samtidigt som du enkelt tar dig in till Sundsvalls stadskärna där du kan ta del av ett stort utbud av restauranger och butiker, arenor för idrotts och musikevenemang, äventyrsbad, samt mycket mer. Denna lägenhet måste upplevas på plats, här är det verkligen bara att flytta in och börja njuta. Hoppas vi ses!

  • Hiss
Västergatan 19 B, Haga, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Västergatan 19 B

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

1 550 000 kr

54,6 m²

2 rum

2 828 kr/mån

28 388 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna helrenoverade 2:a med balkong och härlig utsikt över både Sundsvalls hamninlopp och Södra Stadsberget. Här finns ett charmigt grått kök med noggrant utvalda detaljer och genomgående rostfria vitvaror. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett genomgående fint ljusinsläpp samt utgång till balkong med vidsträckt utsikt. Stambytt helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. På Haga bor man med promenadavstånd till Mittuniversitetet, centrum, sjukhuset samt Norra Berget och dess fina strövområden. Här är det bara att flytta in och börja trivas, Varmt välkommen att boka in dig/er på visning!

Klippgatan 25, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Klippgatan 25

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

550 000 kr

90 m²

3 rum

6 356 kr/mån

6 111 kr/m²

Rymlig, stilfull 3:a på Klippgatan 25 med naturen runt knuten och en fantastisk utsikt från den inglasade balkongen! Belägen på våning 4 med den generösa inglasade balkongen i fritt läge, rymligt L-format kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matgrupp. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp och rymmer både soffgrupp samt matgrupp, två sovrum med inbyggda garderober, separat klädkammare/förråd, samt helkaklat badrum. För den friluftsintresserade finns i direkt anslutning till bostaden trevliga promenadstigar mot skogen samt trevligt grönområde i anslutning till ett elljusspår som leder dig vidare mot Heffnersklubbans idrottsanläggning. Närhet till asiatisk livsmedelsbutik och Pizzerian Kurdistan Kolgrill. I Skönsbergs Centrum finns frisörsalong, vårdcentral, folktandvård samt förskola och grundskola. Intill bostaden finns en grillplats med utsikt över Sundsvalls bron, Södra Berget och viss utsikt mot havet. Kommunikationen är bra i området och närmsta busshållplats ligger endast några hundra meter från bostaden. Här går busslinje 1 & 85 som tar dig mot stadskärnan, Bosvedjan, sjukhuset och vidare mot Bergsåker . Denna lägenhet måste upplevas på plats, Anmälan till visning sker via webben. Välkomna!

Visar alla 3