Mäklare Johanna Eliasson

Johanna Eliasson

Om mig

Jag förmedlar både bostadsrätter och villor samt är utbildad Jord och Skogsmäklare. I över 10 år i branschen har jag samlat på mig stor erfarenhet i affärsförhandling som är den mest kritiska momentet i hela processen. Jag lägger även stor vikt att göra ett noggrant förarbete då det förebygger att inga överraskningar sker längst med vägen som kan bromsa upp processen. Det ihop med mitt driv och engagemang skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad affär. Välkomna att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ållerviken 106, Ållerviken, Sundsvalls kommun

Ållerviken 106

Villa
Ållerviken, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 400 000 kr
57 m²
3 rum
1 790 m² tomt

I fantastiskt läge med häpnadsväckande vy över viken finns nu denna drömplats tillsalu. Flertalet stugor på tomten skapar yta för umgänge och större sällskap att vistas under längre tid. Brygga med båtplats och solläge från morgon till sen kväll. Låt era midsommartraditioner starta redan detta år på denna plats! Vatten och avlopp är på gång att installeras!

Harmonigatan 7b, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 7b

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
770 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 812 kr/mån
13 276 kr/m²

Nu finns möjligheten för dig/er att bosätta sig i en stilfull och välplanerad 2:a på Harmonigatan. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till balkong i härligt solläge. Stilfullt kök i vitt med goda förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden är belägen med närhet till bussförbindelser, gym & mataffär. Ett lugnt och lummigt område med en bra förening och gångavstånd till Södra Berget och allt vad det har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

Forellvägen 13, Mjösund, Sundsvalls kommun

Forellvägen 13

Radhus
Mjösund, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 200 000 kr
140 + 13 m²
5 rum
845 m² tomt

Hemtrevligt och rymligt radhus i gavelläge med stor trädgård vilket skapar härlig villakänsla. Möjlighet till många sovrum eller skapa en öppen och social planlösning med utgång till den inglasade altanen. Låga driftkostnader, garage och renoverade ytskikt. Varmt välkomna på visning!

Åkersviksvägen 25, Juniskär, Sundsvalls kommun

Åkersviksvägen 25

Villa
Juniskär, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 195 000 kr
69 + 12 m²
3 rum
1 720 m² tomt

Låt oss få presentera en fantastisk plats i en lugn och naturnära omgivning med gångavstånd till havet och badstränder. Tomtens pittoreska uttryck är ännu mysigare på plats och bör verkligen upplevas! Inne i bostaden finns två sovrum, kvadratsmarta och rymliga ytor för socialt umgänge samt en inglasad altan. Intill huset i skyddat läge har en altan med pergola skapats som ett extra rum sommarhalvåret. Utöver boningshuset finns ett gästhus som används året om, garage och jordkällare. Möjlighet till båtplats och endast några meter ner till den fina badstranden. Välkomna att höra av er vid intresse!

Lejonvägen 12a, Sörberge, Timrå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lejonvägen 12a

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
570 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/2
5 752 kr/mån
9 048 kr/m²

Fint renoverad och genomgående trea med balkong. Trevlig planlösning med ljusinsläpp i två väderstreck, stora sovrum, härliga sällskapsytor, ett kök från 2017 som rymmer ett större matbord och ett badrum med tvättmaskin. Populär förening med stor innergård och närhet till skolor, matbutik och bussförbindelser. Varmt välkomna på visning!

Ulvberg 106, Njurunda, Sundsvalls kommun
Ulvberg 106, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Ulvberg 106, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Ulvberg 106

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 495 000 kr
100 m²
6 rum
1 502 m² tomt

Renoverat hus med låg driftkostnad där nuvarande ägare endast har 9 969 kWh /år. I enskilt och soligt läge med dubbelgarage, härligt uterum och genomgående trevliga ytskikt. Möjlighet att göra ännu fler sovrum. Perfekt hem för er som vill bo lantligt men samtidigt vill ta er snabbt ut på E4an! Under våren 2024 kommer den allmänna vägen från E4an till huset göras i ordning. Välkomna att höra av er för att boka in en visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Eriksdal 131, Alnö, Sundsvalls kommun

Eriksdal 131

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
4 100 000 kr
155 m²
5 rum
2 382 m² tomt

Varmt välkomna till denna enastående enplansvilla omgiven av vacker natur och fantastisk havsutsikt. Huset byggdes 2017 och är smakfullt inrett med stilsäkra materialval samt har en genomtänkt planlösning där de sociala ytorna delas av mot de privata. Den ljuvliga takhöjden blir direkt påtaglig och är genomgående i alla sällskapsytor. Ni möts av en rymlig och ljus hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare tar ni er in i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en öppen spis, stora fönsterpartier och utgång till altanen med fantastisk havsutsikt. Det finns tre sovrum med möjlighet till fyra om så önskas. Allrummet ligger centrerat i sovrumsavdelningen och är ett perfekt ställe för Tv-rum eller lekutrymme. Två badrum med tre duschutrymmen samt tvättstuga. Här förverkligas drömmen om en modern och energisnål villa! Bostaden annonseras som Kommande, vänligen kontakta mäklaren för mer information.

  • Energieffektiv
Byalagsvägen 12, Klockarberget, Sundsvalls kommun

Byalagsvägen 12

Radhus
Klockarberget, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 290 000 kr
140 m²
6 rum
496 m² tomt

Välkommen till Byalagsvägen 12 och detta trivsamma kedjehus i två plan! Här bor ni i ett lugnt och familjärt område med gångavstånd till det mesta ni behöver för en bekymmersfri vardag som till exempel matvarubutik, flertalet förskolor/ skolor, nära till busshållplats och resecentrum för tåg och buss samt ett stenkast bort från Bröderna Bommens Bageri/Bryggeri. Fastigheten är belägen med hörntomt vilket ger en lättskött trädgård med generösa gräsytor och härliga uteplatser, på denna väluppväxta trädgårdstomt finns även goda odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Invändigt erbjuder huset en tilltalande planlösning med ett socialt entréplan med ett rymligt vardagsrum med härliga stora fönster för bästa ljusinsläpp. Vardagsrum och matplats smälter samman till en social yta för umgänge och avkoppling. Renoverat kök med rostfria vitvaror, ett helkaklat badrum samt ett sovrum eller kontor. Vidare upp på ovanvåningen finns tre sovrum, från det lite större sovrummet finns utgång till balkong. Helkaklat badrum med badkar och ett trivsamt allrum. Här är det bara att flytta in och med dess fyra sovrum finns plats för både den stora och lilla familjen. På uppfarten finns det plats för en bil samt ytterligare en bil i garagebyggnaden intill huset, här finns även ett rymligt förråd med goda förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna med er intresseanmälan. Johanna och Malin på Mäklarhuset

Nygatan 51, Timrå, Timrå kommun

Nygatan 51

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
850 000 kr
101,5 m²
4 rum
6 646 kr/mån
8 374 kr/m²

Välkommen till populära Brf Trädgården och detta bostadsrättsradhus i gavelläge med kvällsol på den inglasade altanen. Föreningen tar väl hand om både omgivning och hus där taket precis bytt och ny ventilationsanläggning installerats. Den idylliska miljön runtomkring skapar familjär stämning med närhet till lekpark, skog och fina parkering och förvaringsutrymmen. Själva bostaden har två plan där entrén erbjuder kök, vardagsrum, altan och utgång till baksidans rofyllda och soliga läge samt ett badrum med tvättmaskin. Övre plan erbjuder upp till tre sovrum, bra förvaringsutrymmen samt badrum med badkar. SÅLD MED KLAUSUL

Storgatan 54A, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Ons 24 apr kl 12:15
Storgatan 54A, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 2
Storgatan 54A, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 3

Storgatan 54A

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 850 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 6/8
5 042 kr/mån
21 893 kr/m²

Nu finns en 3:a för dig som vill flytta in i en stilfull, tilltalande bostad med optimala sociala ytor i centrala Sundsvall, ta hissen till våning 6 av 8 i populära föreningen Guldsmeden! Lägenheten är belägen åt två väderstreck vilket ger fint ljusinsläpp hela dagen och erbjuder en rymlig och luftig möblerbar hall. Modernt kök med nyligen renoverat parkettgolv med noga utvalda detaljer och bra med förvaringsutrymmen. Vardagsrummet har generösa ytor och med utgång till den inglasade balkongen som är belägen mot väst med fin utsikt och eftermiddags/kvällssol. Två sovrum med ljusa ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter såsom gym, rekreationsytor, cykelparkering och en övernattningslägenhet. Här bor du ett stenkast bort från allt som Sundsvallsstad har att erbjuda, restauranger, butiker, mataffär, natur & gym, i en stabil och bra förening. Denna lägenhet måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ållerviken 127, Marna, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 11:30

Ållerviken 127

Villa
Marna, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 995 000 kr
146 + 19 m²
5 rum
1 345 m² tomt

I lugna och idylliska Ållerviken, granne med vattnet och naturen finner ni detta arkitektritade hus. I skyddad miljö men slående utsikt över viken! Utbyggt 2001 med stora sociala ytor på entréplan, vackert burspråk med stora fönsterpartier som skapar både karaktär och härlig vy, poolhus med spabad samt altan med kvällssol. Huset erbjuder även bra förvaringsutrymmen, nytt värmesystem installerat, fiber, ny pool och till våren 2024 installeras kommunalt vatten och avlopp. Arrende på marken framför huset för egen brygga och båtplats. En levande gemenskap i området där bland annat härliga midsommarfiranden och träningsevent skapas årligen. Gemensamma bryggor att nyttja och sandstrand finns alldeles i närheten för de allra varmaste sommardagarna. Endast 10 min bilväg till Njurundabommen där tåg, buss, affär och skola finns.

  • Plus
Åkergränd 4, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Åkergränd 4

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
750 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 647 kr/mån
10 563 kr/m²

Välkommen till en gaveltrea där fönster i tre väderstreck skapar fina siktlinjer genom bostaden. Ett hem som andas bevarad charm med högt i tak, parkettgolv, vackra burspråk och fönsternischer. Genomgående målade ytskikt, nya fönster, balkongdörr och ytterdörr. Utgång till balkong från vardagsrummet i solläge. Med endast en halv trappa upp når ni bostaden som både har närhet till stan men samtidigt nära skogen med fina elljusspår. Varm välkomna på visning!

Storgatan 52 B, Centralt, Sundsvalls kommun

Storgatan 52 B

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 850 000 kr
84 m²
3 rum
vån 8/8
5 037 kr/mån
22 024 kr/m²

Välkommen till en stilfull renoverad 3:a i centrala Sundsvall, belägen i populära föreningen Guldsmeden! Lägenheten är belägen åt två väderstreck vilket ger fint ljusinsläpp hela dagen och erbjuder en rymlig och luftig möblerbar hall. Ljust kök med goda förvaringsutrymmen. Vardagsrummet har generösa ytor och med utgång till den inglasade balkongen som är belägen mot öst med högt till tak samt fin utsikt mot Selångersån och centrum. Renoverat, stilfullt badrum med kakel och klinker. Två sovrum med ljusa ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Här bor du ett stenkast bort från allt som Sundsvallsstad har att erbjuda, restauranger, butiker, mataffär, natur & gym, i en stabil och bra förening. Denna lägenhet måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Pottängsvägen 47, Alnö, Sundsvalls kommun

Pottängsvägen 47

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 500 000 kr
175 m²
5 rum
1 384 m² tomt

I lantligt och högt läge endast några minuter från Alnö kyrka finner ni detta nyproducerade hus från 2015 byggt i sekelskiftesstil med stora sociala ytor, högt i tak och detaljer som spröjsade fönster och snickerier. Här har ni den lugna naturen omkring er och stor tomt som skapar möjlighet till flertalet sollägen från förmiddag till kväll samt ytor till både barnlek och odling. Väl inne i bostaden välkomnas ni av en storslagen hall med vardagsrummet rakt framför genom pardörrar. Burspråket skapar luftig yta och karaktär till rummet. Köket har en öppen planlösning med matsalen och utgång till baksidans lugna och lummiga intryck. Två badrum där övervåningens badrum har exklusivt intryck med bubbelbad och utgång till balkongen vilket skapar en härlig relaxavdelning. Allrummet på övervåningen har möjlighet att skapa ytterligare sovrum. Golvvärme genomgående i hela huset. Välkomna att höra av er till mäklaren om ni vill boka in en visning!

  • Energieffektiv

Visar alla 14