Mäklare Olle Almqvist

Olle Almqvist

Om mig

Jag anslöt till Mäklarhuset i Sundsvall 2007 och har haft nöjet att se vårt kontor växa till ett av de marknadsledande mäklarkontoren i kommunen. För mig har engagemang och kunskap alltid varit högsta prioritet för mig. Jag drivs även av en stark tävlingsinstinkt vilket får mig att ge 100% i varje affär och alltid sträva efter att du som kund får riktigt bra betalt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Långgatan 34c, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra Långgatan 34c

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
900 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
3 299 kr/mån
18 367 kr/m²

Välkommen till Östra långgatan och denna prisvärda 2-rumslägenhet med gångavstånd till allt vad stadskärnan har att erbjuda! Här bor du billigt i välskött förening med god ekonomi. Välplanerade ytor och fönster i 3 väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Varmt välkommen på visning!

Lundbovägen 34, null, Sundsvalls kommun

Lundbovägen 34

Villa
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 600 000 kr
142 m²
6 rum
652 m² tomt

På hörntomt med skogen som granne ligger denna välunderhållna villa med plats för den stora barnfamiljen! Entréplanet erbjuder generösa sociala ytor både in och utvändigt samt ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum och ett helrenoverat badrum med kakel och klinker. Ovanvåningen erbjuder en flexibel planlösning där nuvarande ägare skapat 3 sovrum samt allrum. Lättskött trädgårstomt med gräsytor för lek och odling, härlig altan i vinkel och garage med plats för 1 bil. Välkommen på visning!

Korstavägen2c, Korsta -Ortviken, Sundsvalls kommun
  • Mån 4 mar kl 15:30

Korstavägen2c

Lägenhet
Korsta -Ortviken, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
600 000 kr
67 m²
2 rum
vån 0/6
4 585 kr/mån
8 955 kr/m²

Luftig lägenhet på hela 67 kvadrat, fördelat på 2 rum och kök med praktiskt läge i entréplan av byggnaden. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där både stor sittgrupp och matsalsmöbel ryms. Badrummet är renoverat och är helkaklat. Rymligt sovrum med god förvaring i garderobssystem. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3