Mäklare Pierre Thorsell

Pierre Thorsell

Om mig

Jag började som Fastighetsmäklare 2008 och arbetade med allt från bostadsrätter till hästgårdar. Hösten 2016 lämnade jag dock branschen för att prova på nya utmaningar. Under 2018 blev suget efter branschen för stort och sedan dess är jag tillbaka med nya erfarenheter, mer inspirerad än någonsin. Med mig får ni en lugn, noggrann och erfaren mäklare med kundens bästa i fokus. Jag strävar efter att hålla en hög servicegrad och på så vis få nöjda och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Färgargatan 20, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Färgargatan 20

Villa
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 800 000 kr
100 + 74 m²
5 rum
788 m² tomt

Varmt välkomna till Färgargatan 20, beläget i slutet av återvändsgata med skogen som granne! Här kan ni ha er egna oas på uteplatsen med insynsskyddat läge på baksidan. Tomten har dessutom schaktats ur för att skapa en plan yta för barnens aktiviteter, perfekt yta för att spela fotboll eller anlägga en isplan på vintern. Huset är genom åren utbyggt både vid entrén och på baksidan och entréplanet bjuder nu på härliga sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Båda våningsplanen innehåller varsitt badrum samt två sovrum vilket gör detta till en perfekt bostad för familjen. Badrummet i källaren är dessutom nyligen renoverat! Huset värms upp ekonomiskt via bergvärme och taket är utbytt så sent som 2022! Här bor ni med bekvämt avstånd till centrum samt Sidsjön med möjlighet till skidåkning både utför & på längden vintertid, under sommaren kan ni träna på utegym eller fiska och bada från någon av bryggorna. I Sidsjö finns också närbelägna Ica Sidsjö samt SFG grundskola F-9.

  • Uteplats
Ringvägen 11F, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 11F

Radhus
Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 200 000 kr
72 + 36 m²
4 rum
84 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva pärla belägen i det eftertraktade och barnvänliga området Södermalm. Här presenterar vi stolt ett topprenoverat gavelradhus med lummigt och soligt läge och härlig utsikt över parken. Stor noggrannhet och omsorg har lags i renoveringen i både materialval och stil för att skapa ett vackert och bekvämt familjehem. På entréplan är en massiv fiskbensparkett installerad och orginalfönsten är bevarade, vilket ger huset fin charm och karaktär. Snickerier och platsbyggda lösningar återfinns i hela huset som är handmålade med linoljefärg. Köket är omsorgsfullt designat med fokus på ett praktiskt kök för den kräsna kocken. Här finns stora arbetsytor tillsammans med lyxiga vitvaror och bra förvaring. På övre våningen finns två av sovrummen, båda utrustade med förvaringslösningar och orginalträgolv. Här finns även ett helt nyrenoverat badrum som även det går i samma vackra stil och gedigna materialval. Källarvåningen erbjuder ytterligare sovrum med vattenburen golvvärme, tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter både inne i huset och i den gemensamma kulverten som löper längs med husen. Att ha ett sovrum i källaren är en dröm för många under de varma sommarnätterna, här kan man sova svalt året runt! Det är skönt och varmt under fötterna också tack vare golvvärmen. Den mysiga trädgården och uteplatsen i söderläge är insynsskyddad med fin häck och högre staket. Altandäck med plats för både soffgrupp och matgrupp, samt en odlingsbädd. Hörnläget ger en mycket lummig och lugn miljö, perfekt för barn att springa och leka på, eller för vuxna att sitta och koppla av i solen på altanen. Den angränsande gatan har lite trafik och den tillhörande parkeringsplatsen ligger praktiskt precis bakom uteplatsen. Läget är oslagbart! Södermalm är känt för sitt familjevänliga område med närhet till grönområden, lekplatser och naturen runt Sidsjön. Här kan barnen växa upp i en trygg och stimulerande miljö medan du som förälder kan njuta av närheten till pulsen i innerstaden. Detta renoverade gavelradhus är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder dig och din familj det bästa av två världar - ett högkvalitativt boende och en fantastisk livsstil i barnvänliga Södermalm. Renoveringen är otroligt grundligt utförd, där nästan allt i huset är uppdaterat, så här kan man bo tryggt och bekvämt. Tveka inte att kontakta oss med din intresseanmälan för detta drömhem!

Baldersvägen 46, Haga, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 46

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
625 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
1 891 kr/mån
23 148 kr/m²

Optimalt boende för studenten, veckopendlaren eller för dig som ska flytta hemifrån! Lägenhetens 27 kvadrat är väldisponerade så att merparten av ytan finns i allrummet som rymmer både säng & soffa. Längst in i lägenheten finns en renoverad kokvrå samt en praktisk klädkammare. I anslutning till hallen finns ett kaklat badrum. Föreningens låga avgift inkluderar både TV & internet vilket ger en låg månadskostnad. Lägenheten har ett bra läge på populära Haga med närhet till sjukhuset, Norra bergets friluftsområde samt en kort promenad ned till Centrum med Mittuniversitetet, NP3 Arena, Hedbergska skolan & Himlabadet. Mitt emot lägenheten ligger Skvaderns gymnasieskola och i området finns också kvarterskrog. Välkommen på visning!

Merlovägen 4, Timrådalen, Timrå kommun
  • Idag kl 16:45
Merlovägen 4, Timrådalen, Timrå kommun, bild 2
Merlovägen 4, Timrådalen, Timrå kommun, bild 3

Merlovägen 4

Villa
Timrådalen, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 395 000 kr
119 + 147 m²
6 rum
1 101 m² tomt

Det första vi möts av när vi svänger upp på Merlovägen är en vacker trädallé och som andra hus på gatan finner vi denna mycket rymliga 1-plansvilla med källare. Villan är lugnt belägen på en fin trädgårdstomt med härlig utsikt mot trädallén samt en grönyta på andra sidan gatan. I anslutning till entrén finns en stenlagd uteplats och på baksidan finns en mycket stor altan med nedsänkt utebad! Uppfarten har gott om plats för bilar tillsammans med det vidbyggda garaget med access direkt från källaren. I entréplanet möts vi av stora öppna ytor med fri sikt mellan kök, hall & vardagsrum. Det stora köket har härliga arbetsytor, generöst tilltagen förvaring och en härlig köksö. I det stora vardagsrummet i vinkel finns plats för både matplats och soffgrupp. Det ljusa badrummet är renoverat med kakel & klinker och det finns hela tre sovrum i detta våningsplan. Källaren bjuder på ytterligare samvaroutrymmen med en mycket stor gillestuga med braskamin. Här finns också gym/relax med anslutande dusch & bastu samt ett stort förråd som skulle kunna användas som hobbyrum. Ett fjärde sovrum finns också liksom klädkammare, tvättstuga och matkällare. Söker ni en större villa i bra skick är detta ett måste att se!

  • Premium
Korstavägen 5, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 5

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
525 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/7
5 267 kr/mån
8 333 kr/m²

Välkommen och ta hissen upp till fjärde våningen och denna ljusa gavellägenhet på Korstavägen 5! Bostaden erbjuder en öppen och trivsam planlösning med ett renoverat kök, god plats för matgrupp och utgång till balkong. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utsikt mot Sundsvallsbron. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår kabel-tv och bredband 100 mbit/s. Föreningen har nyligen renoverat badrummen i hela föreningen! Välkommen att boka er för visning!

  • Hiss
Solrosvägen 22, Essvik, Sundsvalls kommun

Solrosvägen 22

Villa
Essvik, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 395 000 kr
74 m²
3 rum
912 m² tomt

Fristående villa som är högt belägen på populära Essvik. Perfekt boende för er som inte behöver så stort men inte vill bo i lägenhet utan ha fördelarna med en egen tomt! Villan består av hall som leder vidare in till ett stort och välkomnande kök med gott om plats för matbord. Från köket nås vardagsrummet som har en härlig braskamin som ger en härlig värme under den kallare delen av året. I den bakre delen av huset finns ett större sovrum med utgång till altanen på baksidan samt ett mindre sovrum som även kan användas till kontor. Badrummet är utrustat med dusch och i källaren finns tvättmöjligheter samt bra yta för förvaring. Huset värms upp via bergvärme och på gården finns en mycket fin gäststuga samt en äldre förrådslänga. Dessutom finns här en rejäl matkällare! På Essvik bor ni med närhet till förskola & Essviks skola F-5, i Kvissleby finns också Nivrenaskolan 6-9. Utöver skola har ni också tillgång till mycket service med bland annat mataffär, systembolag, pizzeria, vårdcentral och bra bussförbindelser. Inom bekvämt cykelavstånd ligger populära badplatsen Dyket som förutom bad numer även erbjuder padel. I närbelägna Juniskär finns populära Juniskär café! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Solum 220, Kovland, Sundsvalls kommun

Solum 220

Tomt
Kovland, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
450 000 kr
2 370 m² tomt

Söker ni en tomt med lantligt läge men ändå med närhet till service? Då kan detta vara något för er! Här finns en tomt om hela 2.370 kvadratmeter med åkermark längs två sidor av fastigheten! Tomten har ett fint solläge med möjlighet till sol hela dagen. Till centrala Kovland med ICA, pizzeria & gatukök är det endast en km så ni har med andra ord gång- och cykelavstånd trots det lantliga läget! I Kovland finns också förskola, skola samt möjlighet till flertalet fritidsaktiviteter vid Ånäshallen & Ånäsvallen. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och det finns fiber längs vägen. Här har ni möjlighet att bo med naturen inpå knuten utan att kompromissa med vardagens bekvämligheter!

Gränsgatan 9, Södermalm, Sundsvalls kommun

Gränsgatan 9

Övrigt
Södermalm, Sundsvalls kommun
5 900 000 kr
902 m² tomt

Välskött hyresfastighet med centralt läge på Södermalm! Byggnaden inrymmer fem lägenheter samt två teknikrum som hyrs ut tillsammans med master på taket. På fastigheten finns idag totalt 6 p-platser varav 4 har el. Under senare år har flera större investeringar utförts så som målning av fasad, nya 3-glasfönster samt ny bergvärmeanläggning! Lägenheterna är löpande renoverade och håller god standard. Även gemensamma ytor är i bra skick med t.ex. klinkergolv i källaren där det finns gemensam tvättstuga samt lägenhetsförråd. Från Södermalm är det nära ner till centrala Sundsvall samt upp till fritidsaktiviteter på Södra berget. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse med friskrivningsklausul.

  • Plus
Vallmovägen 6, Essvik, Sundsvalls kommun

Vallmovägen 6

Övrigt
Essvik, Sundsvalls kommun
2 900 000 kr
2 700 m² tomt

Hyresfastighet med 5 lägenheter, från 1 rok om 48m² till 4 rok om 85m². Lgh 1001 70m² 2 rok Lgh 1002 70m² 2 rok Lgh 1003 48m² 1 rok Lgh 1101 85m² 4 rok Lgh 1102 85m² 4 rok Huset genomgick en renovering under 90-talet. Totala hyresintäkter om 362.165kr/år med driftnetto om 294.211 kr/år vid nuvarande uthyrningsgrad (Samtliga lägenheter uthyrda + 5 st parkeringar). Relativt låg hyresnivå. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse. Säljs med friskrivningsklausul. Essvik kommer bli ett ännu mer populärt område nu när EU-pengar har beviljats för sanering av Nyhamns industriområde. Nyetablerat villaområde byggs för fullt i närhet. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info och visningsbokning.

  • Energieffektiv

Visar alla 9