Mäklare Pierre Thorsell

Pierre Thorsell

Om mig

Jag började som Fastighetsmäklare 2008 och arbetade med allt från bostadsrätter till hästgårdar. Hösten 2016 lämnade jag dock branschen för att prova på nya utmaningar. Under 2018 blev suget efter branschen för stort och sedan dess är jag tillbaka med nya erfarenheter, mer inspirerad än någonsin. Med mig får ni en lugn, noggrann och erfaren mäklare med kundens bästa i fokus. Jag strävar efter att hålla en hög servicegrad och på så vis få nöjda och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsvägen 1, Haga, Sundsvalls kommun

Kungsvägen 1

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
550 000 kr
26,7 m²
1 rum
vån 1/3
1 855 kr/mån
20 599 kr/m²

I ett av Sundsvalls mest populära områden ligger denna mysiga etta med kokvrå. Här har du nära till både butiker och restauranger i Sundsvalls centrum och vackra grönområden kring Norra Berget. I området finns en mysig kvarterskrog och i centrala Haga finns bland annat mataffär. Lägenheten har en trevlig hall med bra förvaring i garderober. Vardagsrum med fransk balkong och en kokvrå med välplanerade ytor för matlagning! Fräscht ljust badrum med badkar. Låg månadsavgift som ger en bra boendekostnad!

Hillstavägen 1, null, Sundsvalls kommun
Hillstavägen 1, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Hillstavägen 1, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Hillstavägen 1

Villa
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 495 000 kr
140 + 40 m²
5 rum
1 032 m² tomt

Här på Hillstavägen 1 finns nu chans att förvärva denna charmiga och väl omhändertagna villa. Entréplan består av rymlig hall, wc, kök, vardagsrum med utgång till altan. I det övre planet finns badrum samt bostadens 2,5 sovrum. Källarplan består av förrådsutrymmen, matkällare, pannrum och tvättstuga. Här finns även en oinredd vind. Huset har ett vattenburet uppvärmningssystem med äldre panna samt luft/luft värmepump. Huset är beläget på en lugn gata med lite trafik och intill finns stora grönområden, lekplatser, förskola och skolor. Utsikten över Södra Berget avslöjar närheten till slalombacken samt skid-, cykel och joggingspår som startar vid foten av Sundsvalls fina friluftsområde. Bra cykel- och gångvägar in till centrum, service och kommunikation. Välkomna med er intresseanmälan.

  • Premium
Skatan 218, Skatan, Sundsvalls kommun

Skatan 218

Villa
Skatan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 695 000 kr
98 m²
3 rum
800 m² tomt

Vi har glädjen att presentera en möjlighet och ett läge som inte kommer ofta i populära och levande området Skatan längs med Njurundakusten. Här finns chans att förvärva en fastighet som efter avstyckning kommer vara ca 800m med ett högt och fritt läge en bit från "Centrum" vilket innebär att mindre trafik passerar fastigheten. Bostadsbyggnaden består av 3 rum och kök fördelat på 2 plan, den har stått på platsen sedan 1909 och den kan antingen förädlas eller så bygger man nytt och njuter för lång tid framöver. Avstyckningen är påbörjad enligt kartbild, här finns chans att som köpare själv bekosta väg och skapa parkeringsyta i skyddat läge på ovansidan av bostaden och få en trevlig grönyta att nyttja tillsammans med vänner och familj. Möjlighet till arrende av båtplats. Det finns en populär sjökrog på gångavstånd, med båt når du naturbadstränder och klippor inom 10 minuter. Här finns en aktiv byförening som anordnar trevliga aktiviteter året runt till glädje för byns boende och där julmarknaden är välkänd. Missa inte möjligheten att bli en del av Skatan!

Merkurvägen 7, Övre Bredsand, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Merkurvägen 7

Villa
Övre Bredsand, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 795 000 kr
190 + 46 m²
5 rum
636 m² tomt

Välkommen till Merkurvägen och denna högt belägna villa! Här bor ni på en lugn återvändsgata med närhet till naturen & skidstadion. Tack vare det höga läget bjuder det övre planet på en fantastisk utsikt ut mot havet! På entrésidan finns en rymlig uteplats med mycket bra solläge under eftermiddag & kväll, under förmiddagen njuter ni av utsikten från balkongen på baksidan. Huset är mycket rymligt och i entréplanet finns idag ett stort vardagsrum i vinkel som enkelt kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum och ända ha stora ytor kvar. Vidare finns kök, sovrum samt ett WC-rum på denna våning. I det nedre planet finns två sovrum samt ett allrum som även det skulle gå att konvertera till ett sovrum för den som önskar. Här finns dessutom dusch & bastu, tvättstuga samt bra förvaring i klädkammare samt två förråd. Populärt område med bekvämt pendlingsavstånd in till Sundsvall, välkommen på visning!

Marnavägen 239, Bergafjärden, Sundsvalls kommun
Marnavägen 239, Bergafjärden, Sundsvalls kommun, bild 2
Marnavägen 239, Bergafjärden, Sundsvalls kommun, bild 3

Marnavägen 239

Fritidshus
Bergafjärden, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
5 500 000 kr
58 m²
3 rum
3 675 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet för er som söker fastighet vid havet! Denna fastighet har det mesta man kan önska när det gäller läge! Här får ni en tomt som är insynsskyddad från vägen och tack vare den stora tomten på hela 3.675 kvm så har ni också väldigt privat läge mot grannarna intill. Det höga läget bjuder på en magisk utsikt över Bergafjärden och ni har givetvis sol hela dagen! Nere vid vattnet finns strand och möjlighet till att ha båt precis nedanför stugan. Lägger vi till att det är en lättskött naturtomt och att kommunalt vatten & avlopp ansluts under 2024 så är detta en svårslagen fastighet! Huvudstugan var från början en äldre timmerstuga där man tagit upp innertaket till nock och detta är nu det första inbjudande rummet med öppen spis som välkomnar er in i stugan. Intill finns ett arbetskök och i andra änden av rummet leder en mindre trappa oss upp till den större utbyggnaden. Här finns ett rymligt vardagsrum med ett stort panoramafönster som bjuder på en fantastisk utsikt. Tänk er att sitta här en höstdag och titta ut på havet! Vidare finns ett sovrum samt badrum i denna del av stugan. På tomten finns två timrade härbren med el indraget vilka utgör perfekta gäststugor. Ni inrymmer enkelt en familj/stuga vilket underlättar vid besök från släkt och vänner. På tomten finns också en mindre källare. Nere vid vattnet finns ett enklare förråd med f.d. bastu. Inne i Bergafjärden finns restaurang på campingen och med båt tar ni er enkelt vidare till alla pärlor längs Njurundakusten såsom Skatan, Juniskär & Lörudden för att nämna några! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning!

  • Premium
  • Uteplats
Tranvägen 23, Vävland, Timrå kommun

Tranvägen 23

Villa
Vävland, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 950 000 kr
146 + 54 m²
6 rum
1 005 m² tomt

Välkommen till Timrå, Vävland och Tranvägen 23! Här finns nu chans att förvärva en väl omhändertagen villa där flertalet större renoveringar är utförda, vad sägs om nytt tak 2018, ny tvättstuga 2019, nytt badrum 2022 och nytt kök 2024. Bergvärme vurmar för bra driftkostnader, fiber finns naturligtvis också installerat. Entréplan inrymmer ett sovrum, allrum, tvättstuga, pannrum, gäst-wc och vidbyggt garage. I det övre planet finns kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre bra sovrum och badrum. Från övervåningen finns utgång till altan, delvis takad och inglasad samt till den uppvuxna trädgårdstomten där det finns plats för både lek och plantering. Här bor ni bekvämt i barnvänligt område med promenadavstånd till förskola.. På bekvämt avstånd finns Timrå centrum, där det bla finns Apotek, vårdcentral, Systembolag och välsorterade matvaruaffärer. Närhet även till skola, badplatser och även handelsplats Birsta. För den friluftsintresserade ligger villan i närhet av Skönviks friluftsområde som har elljusspår och skidanläggning för både längd och alpint. Närhet till E4 som snabbt tar dig vidare både norr och söderut. Välkommen att boka er visning via vår hemsida!

  • Plus
  • Energieffektiv
Grevensbäcksgatan 2, Södermalm, Sundsvalls kommun

Grevensbäcksgatan 2

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 800 000 kr
112 + 110 m²
5 rum
991 m² tomt

På gränsen mellan staden och naturen, längst upp på Södermalm, ligger Grevensbäcksgatan och detta välhållna hus fördelat på ett plan med källare. Här bor ni med direkt närhet till Södra bergets friluftsområde med bland annat elljusspår, skidspår, cykelarena, klätterpark och äventyrsbanor! Samtidigt har ni gång- /cykelavstånd ner till centrala Sundsvall med all service som det kan erbjuda samt resecentrum med tåg- och busstrafik. På LV5 finns förskola endast några hundra meter från huset och på Södermalm finns flertalet förskolor samt både Södermalmsskolan & Höglundaskolan. Husets entréplan bjuder på stora ytor med ett rejält familjekök och ett stort vardagsrum i fokus. I vardagsrummet har en mysig kamin installerats och det är utsikt ända ned mot hamninloppet. Vidare finns tre sovrum samt ett renoverat badrum på denna våning. I källaren möts ni av ett mycket stort allrum i vinkel som också skulle gå att avdela till ytterligare ett rum om ni önskar. Källaren har väldigt fina ytor med ett stort hobbyrum och bra förvaring i både förråd & klädkammare. Här finns också dusch med anslutande bastu, tvättstuga samt ett separat WC-rum. På tomten finns ett fristående garage med fjärrport och separat förrådsdel. Trivsam trädgårdstomt med planteringar, träd och ett mindre växthus. Välkommen på visning!

  • Balkong
Höjdåsvägen 8, NYLAND, Sundsvalls kommun

Höjdåsvägen 8

Villa
NYLAND, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 395 000 kr
136 + 47 m²
5 rum
855 m² tomt

Välkommen till Höjdåsvägen 8 och denna trevliga 1-plansvilla! Här bor du bekvämt i 1-plan med idag 3 sovrum men med möjlighet till fler vid behov. Härliga sociala utrymmen med dubbla vardagsrum/allrum. Nyrenoverat rymligt badrum som inrymmer både dusch och badkar. Trevligt utemiljö med både ett inglasat uterum med tillhörande altan på framsidan samt takad altan på baksidan. Fin plan trädgårdstomt med plats för både odling och lek. Garage med bra förrådsutrymmen och uppfart med plats för flertalet bilar. Här bor du med närhet till Juniskär för havsbad och populära Juniskär café och restaurang. Ytterligare badmöjlighet finns vid Dyket. I Kvissleby finns fullt serviceutbud och bussförbindelse till och från Sundsvall. Från Höjdåsvägen har du också naturen runt knuten samt golfbanan på Skottsund. Välkommen att boka er för visning via vår hemsida!

Klissvägen 2C, Sidsjö, Sundsvalls kommun

Klissvägen 2C

Villa
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 995 000 kr
198 + 100 m²
8 rum
1 247 m² tomt

På en lummig och uppväxt trädgårdstomt ligger denna mycket rymliga villa med två boendeplan samt källare. Här bor ni i populärt område med närhet till naturen samt rekreationsområdet kring Sidsjön med slalombacke och möjlighet till träning såväl sommar som vinter. Ni har gång- & cykelväg direkt utanför huset som en kort cykeltur bort leder till er lokala Ica-affär. Dessutom tar det endast 6-7 minuter med bil ner till stan. I detta väl tilltagna hus får ni plats för hela familjen! I entréplanet går vi in genom en farstu och möts sedan av en rymlig hall som leder oss vidare till det ljusa och renoverade köket. Här finns bra förvaring och generöst med arbetsyta. Till matrummet är det öppen planlösning och vidare till vardagsrummet tar vi oss genom skjutdörrar som också ger en öppen och ljus känsla. I anslutning till matrummet finns en mycket stor altan som delvis är inglasad så att ni kan umgås oavsett väder. Utanför altanen finns en fin uteplats med skiffer. Vidare finns i entréplanet två sovrum, förråd samt ett stort badrum. På övervåningen finns ytterligare ett allrum vilket är perfekt för barnfamiljen. Här finns också två mycket generösa sovrum samt ett sovrum med anslutande klädkammare. Dessutom har vi ytterligare ett badrum i detta plan. I källaren finns flertalet förråd, tvättstuga med utgång till tomten samt pannrum med dubbla värmesystem. Båda installerades -17 och här kan ni välja mellan den bekväma luft/vatten-värmepumpen eller vedpannan med ack.tank. Perfekt kombination i tider med osäkra elpriser! Från utsidan nås också ett garage med elport och anslutande förråd. Sammanfattningsvis är detta en villa ni inte får missa om ni behöver mycket yta och vill bo med närhet till både stan & naturen! Välkommen på visning!

Folketshusvägen 9, Söråker, Timrå kommun

Folketshusvägen 9

Villa
Söråker, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 550 000 kr
145 + 60 m²
6 rum
1 480 m² tomt

Är du på jakt efter ett centralt beläget boende i Söråker där du bara kan ställa in dina möbler så kan du sluta leta! Här på Folketshusvägen 9 finns nu chans att ta över denna charmiga villa med bergvärme, ny fasad och ny el. Entréplan består av välkomnade hall med golvvärme och med bra förvaringsmöjligheter, vardagsrum och matsalsdel i fil, fullutrustat kök, badrum med badkar, sovrum samt tvättstuga. I det övre planet finner vi hall, 3 sovrum samt toalettrum. Källarplan inrymmer pannrum, i övrigt oinrett men goda möjligheter till förvaring. Garaget är varmbonat och värms med luft/luftvärmepump. Utvändigt finns förrådsutrymme och gott om parkeringsmöjligheter. Folketshusvägen 9 erbjuder närhet till förskola, skola, busshållplats, matbutik, idrottsplats, gym och vårdcentral. För naturälskaren erbjuder området vackra promenadstråk längs strandpromenaden och närhet till flertalet fina badplatser. Närheten till E4:n gör att pendlingen till/från Sundsvall, Timrå och Härnösand går smidigt. Det här tillfället vill du inte missa - ett inflyttningsklart boende med centralt läge som väntar på sina nya ägare! Välkommen att boka er för visning!

  • Plus
Östermalmsgatan 19, Östermalm, Sundsvalls kommun

Östermalmsgatan 19

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 450 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 1/3
3 375 kr/mån
21 970 kr/m²

Här på Östermalmsgatan 19 finns nu chans att förvärva denna charmiga gavellägenhet om 66m² med villakänsla endast en trappa upp. Ljus och trevlig lägenhet med fönster i tre väderstreck, högt i tak och balkong/uteplats i söderläge. Stort sovrum med mycket förvaring, badrum renoverat 2020 och ett renoverat kök 2023 med vitt kakel och vitmålat trägolv. Det finns ett mindre rum som passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Helt rätt för dig som söker ett rymligt och stadsnära boende i lugnt område! Denna lägenhet måste upplevas på plats, välkommen på visning.

Storgatan 58b, Centralt, Sundsvalls kommun

Storgatan 58b

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
895 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 1/8
2 419 kr/mån
23 867 kr/m²

Här på Storgatan 58 B finns nu denna fina lilla 2:a med pentry. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Välkomnade allrum med plats för soffgrupp och mindre matgrupp, utgång till uteplats mot innergård. Sovrummet är luftigt och har plats för dubbelsäng, skrivbord och bra förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober. Här finns vidare ett rymligt helkaklat badrum med badkar. Denna lägenhet passar perfekt som ett första boende eller varför inte som övernattningslägenhet. Stabil och populär förening i centrala Sundsvall med allt som staden kan erbjuda inom kort promenadavstånd, här bor man även med närhet till Universitetet. Låg månadsavgift där internet ingår! Trots sina få kvadratmeter är detta en pärla som upplevs bäst på plats så varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Baldersvägen 46, Haga, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 46

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
600 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
1 891 kr/mån
22 222 kr/m²

Optimalt boende för studenten, veckopendlaren eller för dig som ska flytta hemifrån! Lägenhetens 27 kvadrat är väldisponerade så att merparten av ytan finns i allrummet som rymmer både säng & soffa. Längst in i lägenheten finns en renoverad kokvrå samt en praktisk klädkammare. I anslutning till hallen finns ett kaklat badrum. Föreningens låga avgift inkluderar både TV & internet vilket ger en låg månadskostnad. Lägenheten har ett bra läge på populära Haga med närhet till sjukhuset, Norra bergets friluftsområde samt en kort promenad ned till Centrum med Mittuniversitetet, NP3 Arena, Hedbergska skolan & Himlabadet. Mitt emot lägenheten ligger Skvaderns gymnasieskola och i området finns också kvarterskrog. Välkommen på visning!

Korstavägen 2 C, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 2 C

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
925 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/6
5 983 kr/mån
12 013 kr/m²

Välkommen till denna stilrent renoverade 3:a på Korstavägen 2C. Här tar du hissen upp till våning 5 och har härifrån en fri utsikt mot Sundsvallsbron och hamninlopp. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring, klinkergolv och tapetserade väggar. Helkaklat badrum med golvvärme, 2 sovrum med platsbyggda garderober. Genomgående fina ytskikt i hela lägenheten som upplevs ljus och rymlig. Denna lägenhet måste upplevas på plats så varmt välkommen med er bokning!

  • Balkong
  • Hiss
Harmonigatan 15b, Kubikenborg, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 15b

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
675 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 349 kr/mån
10 714 kr/m²

Här finns nu chans att förvärva denna smakfullt renoverade lägenhet på Harmonigatan 15B. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, bra planerat sovrum med flertalet garderober, plastmatta och målade väggar. Badrummet har under 2021 fått nytt kakel och klinker, likaså har kaklet i köket bytts ut för att bättre harmonisera med övriga lägenheten. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen. Skötsam förening som genomgått löpande underhåll och erbjuder lugn innergård med lekpark, fotbollsmål och pallkragar för möjlighet att odla själv. Här bor man med närhet till mataffär, gym, fina strövområden mot Södra Berget, vårdcentral, bussförbindelser, förskola och skola. Söker du en 2:a i bra skick med få trappor kan detta vara lägenheten för dig, Välkommen att boka dig för visning!

  • Balkong
Harmonigatan 7C, Kubikenborg, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 7C

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
600 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 625 kr/mån
10 345 kr/m²

Här på Harmonigatan 7C ligger denna välplanerade 2:a om 58m² med visst renoveringsbehov. Hallen inrymmer plats för avhängning och gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Vardagsrum med parkettgolv samt målade väggar. Utgång till balkong. Sovrum med plastmatta, målade väggar och garderober. Kök med plastmatta , utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Plats för matgrupp. Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och handdukstork. Genomgående äldre skick. Här bor man med närhet till skola, förskola, busshållplats, matbutik och fina strövområden. Välkommen att boka er för visning!

  • Balkong
Korstavägen 5, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 5

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
525 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/7
5 267 kr/mån
8 333 kr/m²

Välkommen och ta hissen upp till fjärde våningen och denna ljusa gavellägenhet på Korstavägen 5! Bostaden erbjuder en öppen och trivsam planlösning med ett renoverat kök, god plats för matgrupp och utgång till balkong. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utsikt mot Sundsvallsbron. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår kabel-tv och bredband 100 mbit/s. Föreningen har nyligen renoverat badrummen i hela föreningen! Välkommen att boka er för visning!

  • Hiss
Solum 220, Kovland, Sundsvalls kommun

Solum 220

Tomt
Kovland, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
350 000 kr
2 370 m² tomt

Söker ni en tomt med lantligt läge men ändå med närhet till service? Då kan detta vara något för er! Här finns en tomt om hela 2.370 kvadratmeter med åkermark längs två sidor av fastigheten! Tomten har ett fint solläge med möjlighet till sol hela dagen. Till centrala Kovland med ICA, pizzeria & gatukök är det endast en km så ni har med andra ord gång- och cykelavstånd trots det lantliga läget! I Kovland finns också förskola, skola samt möjlighet till flertalet fritidsaktiviteter vid Ånäshallen & Ånäsvallen. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och det finns fiber längs vägen. Här har ni möjlighet att bo med naturen inpå knuten utan att kompromissa med vardagens bekvämligheter!

Gränsgatan 9, Södermalm, Sundsvalls kommun

Gränsgatan 9

Övrigt
Södermalm, Sundsvalls kommun
5 900 000 kr
902 m² tomt

Välskött hyresfastighet med centralt läge på Södermalm! Byggnaden inrymmer fem lägenheter samt två teknikrum som hyrs ut tillsammans med master på taket. På fastigheten finns idag totalt 6 p-platser varav 4 har el. Under senare år har flera större investeringar utförts så som målning av fasad, nya 3-glasfönster samt ny bergvärmeanläggning! Lägenheterna är löpande renoverade och håller god standard. Även gemensamma ytor är i bra skick med t.ex. klinkergolv i källaren där det finns gemensam tvättstuga samt lägenhetsförråd. Från Södermalm är det nära ner till centrala Sundsvall samt upp till fritidsaktiviteter på Södra berget. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse med friskrivningsklausul.

  • Plus

Visar alla 19