Mäklare Fredrik Pargéus

Fredrik Pargéus

Om mig

Att byta bostad är en av livets största händelser och min uppgift är att göra det till en trygg och positiv upplevelse för såväl säljare som köpare. Jag vägleder er genom denna process på ett ödmjukt sätt med stort engagemang, noggrannhet och en hög tillgänglighet. Jag vill dessutom kunna uppfylla och överträffa era förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ångaregatan 3, Norra Kajen, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 12:00

Ångaregatan 3

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 195 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/6
6 250 kr/mån
25 230 kr/m²

Välkommen till populära Norra kajen och Ångaregatan 3 där vi finner denna tilltalande gavel lägenhet i markplan med stor egen uteplats i västerläge med eftermiddags och kvällssol. Ljus och välkomnade lägenhet med goda förvaringsmöjligheter, här finner vi 2 rymliga sovrum, helkaklat badrum och trevliga sociala ytor. Här finns smakfulla detaljer såsom glasade innerdörrar till det större sovrummet och den intilliggande klädkammaren. Här bor Ni på bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och allt som Sundsvall kan erbjuda. Parkeringsgarage finns tillsammans med cykelförråd samt lägenhetsförråd praktiskt beläget i källarplanet. Denna lägenhet måste upplevas på plats, välkommen att boka er för visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bågevägen 49b, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 49b

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 250 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/3
6 248 kr/mån
12 626 kr/m²

Välkommen till Bågevägen 49B och denna trevliga 4:a längst upp i huset. Köket är renoverat i smakfulla färger och utrustat med kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, integrerad micro samt fläkt. Här finns plats för matgrupp. Vidare finns tre sovrum varav det ena med utgång till stor möblerbar inglasad balkong och fungerar som ett extra rum från vår till höst. Vardagsrummet är rymligt och ger härligt ljusinsläpp från stora fönster. Närhet finns till parkering. Här bor Ni i ett barnvänligt område med lekpark och gemensamma uteplatser och med närhet till fina strövområden, stor matvarubutik, blomsterbutik, bageri och Apotek. Goda kommunikationsmöjligheter till både Birsta köpcentrum och Sundsvalls centrala stadskärna med allt vad de har att erbjuda. I området finns flera förskolor och skola åk 1-6. Från Åk 7-9 är Hagaskolan den närmaste skolan belägen ca 2km från Bosvedjan. Välkommen att boka er för visning!

  • Balkong
Storgatan 58b, Centralt, Sundsvalls kommun

Storgatan 58b

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
895 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 1/8
2 419 kr/mån
23 867 kr/m²

Här på Storgatan 58 B finns nu denna fina lilla 2:a med pentry. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Välkomnade allrum med plats för soffgrupp och mindre matgrupp, utgång till uteplats mot innergård. Sovrummet är luftigt och har plats för dubbelsäng, skrivbord och bra förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober. Här finns vidare ett rymligt helkaklat badrum med badkar. Denna lägenhet passar perfekt som ett första boende eller varför inte som övernattningslägenhet. Stabil och populär förening i centrala Sundsvall med allt som staden kan erbjuda inom kort promenadavstånd, här bor man även med närhet till Universitetet. Låg månadsavgift där internet ingår! Trots sina få kvadratmeter är detta en pärla som upplevs bäst på plats så varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Tallskogsvägen 8b, Matfors, Sundsvalls kommun

Tallskogsvägen 8b

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
695 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
5 017 kr/mån
10 373 kr/m²

Välkommen till Tallskogsvägen 8 B och denna charmiga lägenhet med genomgående bra standard. Bevarade originaldetaljer med bland annat fina trägolv och generös takhöjd. Nyrenoverat badrum med våtrumsmatta. 2 sovrum varav det ena med garderobsvägg. Gemensam tvättstuga i separat byggnad. Gemensam grillplats. Insynsskyddat och lummigt läge med utsikt över både Ängomstjärnen och Ljungan. Balkong och garanterad parkeringsplats för ett bekvämt boende i idyllisk miljö. Närhet till natur, matbutik, förskola, skola, café och gym. Promenadavstånd till Matfors centrum. Välkommen att boka er för visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Hillstavägen 1, null, Sundsvalls kommun

Hillstavägen 1

Villa
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 650 000 kr
140 + 40 m²
5 rum
1 032 m² tomt

Här på Hillstavägen 1 finns nu chans att förvärva denna charmiga och väl omhändertagna villa. Entréplan består av rymlig hall, wc, kök, vardagsrum med utgång till altan. I det övre planet finns badrum samt bostadens 2,5 sovrum. Källarplan består av förrådsutrymmen, matkällare, pannrum och tvättstuga. Här finns även en oinredd vind. Huset har ett vattenburet uppvärmningssystem med äldre panna samt luft/luft värmepump. Huset är beläget på en lugn gata med lite trafik och intill finns stora grönområden, lekplatser, förskola och skolor. Utsikten över Södra Berget avslöjar närheten till slalombacken samt skid-, cykel och joggingspår som startar vid foten av Sundsvalls fina friluftsområde. Bra cykel- och gångvägar in till centrum, service och kommunikation. Bostaden annonseras som "Kommande försäljning". Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info. Välkomna med er intresseanmälan.

Sveavägen 11 A, null, Sundsvalls kommun

Sveavägen 11 A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 576 kr/mån
19 211 kr/m²

Söker du en inflyttningsklar 2:a i centrala Sundsvall där du bara kan flytta in har du hittat rätt! I denna smakfullt renoverade lägenhet har inget lämnats åt slumpen. Genomgående hög standard. Lägenheten är belägen på våning 2 och måste upplevas på plats. Centralt belägen med promenadavstånd till det mesta, såsom Sundsvalls centrum med dess affärer och restauranger, Mittuniversitetet, Himlabadet och gym. Nära har man även till naturen, elljusspår, promenadstråk längs Sidsjöbäcken, Fagerdalsparken samt Sidsjö rekreationsområde. I närområdet finns även förskolor, skolor, flertalet lekparker, matvaruaffär samt vårdcentral. Den här lägenheten vill du inte missa, välkommen att boka er för visning!

  • Balkong
Korstavägen 2 C, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 2 C

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
925 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/6
5 983 kr/mån
12 013 kr/m²

Välkommen till denna stilrent renoverade 3:a på Korstavägen 2C. Här tar du hissen upp till våning 5 och har härifrån en fri utsikt mot Sundsvallsbron och hamninlopp. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring, klinkergolv och tapetserade väggar. Helkaklat badrum med golvvärme, 2 sovrum med platsbyggda garderober. Genomgående fina ytskikt i hela lägenheten som upplevs ljus och rymlig. Denna lägenhet måste upplevas på plats så varmt välkommen med er bokning!

  • Balkong
  • Hiss
Harmonigatan 15b, Kubikenborg, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 15b

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 349 kr/mån
11 905 kr/m²

Här finns nu chans att förvärva denna smakfullt renoverade lägenhet på Harmonigatan 15B. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, bra planerat sovrum med flertalet garderober, plastmatta och målade väggar. Badrummet har under 2021 fått nytt kakel och klinker, likaså har kaklet i köket bytts ut för att bättre harmonisera med övriga lägenheten. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen. Skötsam förening som genomgått löpande underhåll och erbjuder lugn innergård med lekpark, fotbollsmål och pallkragar för möjlighet att odla själv. Här bor man med närhet till mataffär, gym, fina strövområden mot Södra Berget, vårdcentral, bussförbindelser, förskola och skola. Söker du en 2:a i bra skick med få trappor kan detta vara lägenheten för dig, Välkommen att boka dig för visning!

  • Balkong
Harmonigatan 7C, Kubikenborg, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 7C

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
600 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 625 kr/mån
10 345 kr/m²

Här på Harmonigatan 7C ligger denna välplanerade 2:a om 58m² med visst renoveringsbehov. Hallen inrymmer plats för avhängning och gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Vardagsrum med parkettgolv samt målade väggar. Utgång till balkong. Sovrum med plastmatta, målade väggar och garderober. Kök med plastmatta , utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Plats för matgrupp. Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och handdukstork. Genomgående äldre skick. Här bor man med närhet till skola, förskola, busshållplats, matbutik och fina strövområden. Välkommen att boka er för visning!

  • Balkong
Fridhemsgatan 51b, Östermalm, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 51b

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 195 000 kr
67,2 m²
2 rum
vån 2/3
3 722 kr/mån
17 783 kr/m²

Välkommen till Fridhemsgatan 51 B, Östermalm, här finner ni en fint renoverad 2:a med öppen och trivsam planlösning. Ljus och välkomnade hall med goda förvaringsmöjligheter i såväl klädkammare som i garderober. Trivsamt vardagsrum med öppen planlösning mot kök, utgång till stor inglasad balkong och fönster i två väderstreck. Rymligt sovrum med utsikt mot hamninlopp. Här bor man i trivsamt område med goda bussförbindelser till och från stadskärnan, i närområdet finns också fina strövområden vid foten av södra berget, kvarterskrog, bageri och matbutik. Välkommen att anmäla er för visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Bergsgatan 90, Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 90

Villa
Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 395 000 kr
110 + 70 m²
5 rum
694 m² tomt

Entréplan består av en välkomnade hall, luftigt vardagsrum med kamin och utgång till inglasat uterum. I direkt anslutning till vardagsrummet finns matsal eller ytterligare sovrum vid behov. Från det fullutrustade köket når man stor altan med vedeldad badtunna på baksidan av bostaden. I entréplan finns också helkaklat badrum. Hela entréplanet är som gjort för umgänge med släkt och vänner. I det övre mer privata planet finns bostadens 3 väl tilltagna sovrum, toalettrum samt praktisk klädkammare. I källarplan finns förutom goda förvaringsmöjligheter även tvättstuga, matkällare och pannrum. Härifrån finns dessutom utgång så man når det vidbyggda garaget. Här bor man med ett centralt läge, med ca 15-20 minuters promenad till stadskärnan 10-15 minuters promenad till matbutik samtidigt som du bor med närhet till fina promenadstråk längs med Selångersån och elljusspår upp mot Sidsjöns populära friluftsområde där du vintertid kan åka skidor både utförs samt på längden. Universitet, skola, förskola samt bla Himlabadet och Sporthallen finns även det i närheten. För den som önskar finns möjlighet att överta ca 20 höns och hönshus som finns på tomten. Söker du ett centralt boende med bra kommunikationsvägar har du hittat rätt, bra bussförbindelser och endast en avstickare från större väg leder dig till det sista huset innan stan tar slut! Välkommen att boka er visning!

Visar alla 11