Guöviks byväg 6

Åryd , Karlshamn Se på karta

700 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
858 m²

Vid havet i Guövik - möjlighet för dig som vill förverkliga dina byggplaner, efter egen utformning och smak. Byggklar tomt i detaljplanerat område i Guövik med lite havsutsikt - endast någon minut promenad till båthamn och bad.

Enligt detaljplanen ska husen byggas med träfasad och med tegeltak (rött). Fasaden ska vara målad i ljusa kulörer av färgerna vitt, gult, grått eller grönt med vita snickeridetaljer och fönster. Maximal byggnadsarea 165 kvm.
Anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp, el och fiber (valfritt) tillkommer.

På Guöviks byväg tillhör en gemensam grönområdesyta i en GA (gemensamhetsanläggning) för fastigheterna på gatan. Denna yta är avsedd för parkeringsplatser, grönyta för lek och utevistelse samt även gemensam byggnad.

Se mer information i bilagda dokument - "Detaljplan" och Detaljplan karta"

Anslutningsavgift el (Eon) 35 250 kr ink moms
Anslutningsavgift v/a 197 356 kr ink moms

Om området:
Inom gång-/cykelavstånd finns Åryds förskola/skola och lokaltrafik. I övrigt ca 10 minuter med bil till Karlshamn eller 15 minuter till Ronneby som erbjuder all service och kommunikation som behövs.

Guövik har en fantastisk natur, på kort promenad-/cykelavstånd ligger naturreservatet Eriksberg (Eriksbergs Vilt och Natur) - Nordens största Safaripark, med gourmetrestaurang, boende, gårdsbutik mm. Läs mer på https://eriksberg.nu/

I anslutning till Guövik har Ni direkt kontakt med vår magiskt vackra skärgård - här finns massor att uppleva och se, på flera olika öar. Tjärö - en av de större öarna (och alldeles intill Guöviken), har något för alla! Hela ön är ett naturreservat och öppen för allmänheten april-september. Här finns bl.a båthamn, restaurang, café, hotell, vandrarhem mm.
Läs mer på http://tjaro.com/

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare
Ann-Sofie Olsson för mer information 070-580 70 43

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlshamn