Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ann-Sofie Olsson

Ann-Sofie Olsson

Om mig

Engagerad - Målmedveten - Flexibel
 Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och fokuserad. Genom att vara noggrann strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen. Vi gör det tillsammans! På återhörande.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ollonborrevägen 3, Korpadalen, Karlshamns kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30

Ollonborrevägen 3

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 925 000 kr
86 + 86 m²
5 rum
1 252 m² tomt

PRISSÄNKT! Villa i Korpadalen på hörntomt med en ljuvlig trädgård! Bra planlösning med väl tilltagna sällskapsytor och två sovrum mm på entréplan samt två sovrum, tvätt, förvaring mm i källarplan. Braskamin för extra tillskottsvärme under den kallare årstiden. Härlig altan samt uterum i soligt västerläge mot trädgårdssidan. Effektiv uppvärmning med luft/vattenvärmepump ger låg driftskostnad. Nya isolerglasfönster och dörrar. Nydragen el. Garage samt förråd. Stensatt parkering med plats för flera bilar. En skyddad, helt underbar trädgård med plats för alla aktiviteter och möjlighet till egna odlingar om så önskas. Ett läge att uppleva på plats. Kort promenadavstånd via cykelbana till förskola, skola, lekplatser och fotbollsplan mm. Ica Maxi, Rusta, Jysk mm i närområdet. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Ekö, Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ekö, Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun, bild 2
Ekö, Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun, bild 3

Ekö

Fritidshus
Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
4 595 000 kr
76 m²
4 rum
831 m² tomt

Välkommen till Ekö - en skärgårdspärla med havstomt och 180 graders havsutsikt! Mycket välunderhållet och välskött fritidshus 20 meter från havet, med bla sjöbod och egen badbrygga. Båtbrygga nedanför fastigheten (via servitut delas med ytterligare en fastighet). Hygienhus med separat dusch/tvätt samt separat toalett/handfat. Gäststuga samt inredd sjöbod med trädäck intill havskanten på klippan. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber. Lättskött tomt med bergshäll mot havssidan och gräsmatta upp mot ön. Ett läge att uppleva på plats, välkommen på visning! Passargerarbåt avgår från Matvik, se mer info under visning.

  • Premium
  • Uteplats
Drottninggatan 67, Centrum, Karlshamns kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Drottninggatan 67, Centrum, Karlshamns kommun, bild 2
Drottninggatan 67, Centrum, Karlshamns kommun, bild 3

Drottninggatan 67

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 200 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/4
968 kr/mån
28 571 kr/m²

Vi har nu förmånen att saluföra en 2:a på Drottninggatan (gågatan) i Centrumhuset, Karlshamn. En ljus lägenhet om 2 rum och kokvrå (42 kvm), på ett högt läge (vån 4 - hiss) utan insyn och med utsikt över Karlshamns takåsar. Garage i källaren med hiss upp till våningsplanet. Lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp. Stambytt badrum inrett med kakel/klinker. Ljust sovrum, med plats för dubbelsäng. Bra förvaring med separat klädkammare. Välskött, attraktiv bostadsrättsförening (oäkta) med låga månadsavgifter, sammanlagd månadsavgift inklusive förmånsbeskattning ca 2000 kr (varav 267 kr avsätts till en inre reparationsfond). Reparationsfond om ca 15 000 kr som tillfaller köparen. Promenadavstånd till all service i Karlshamns centrum. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Tegelbruksbacken 10, Tegelbruksviken/vettekulla, Karlshamns kommun
Tegelbruksbacken 10, Tegelbruksviken/vettekulla, Karlshamns kommun, bild 2
Tegelbruksbacken 10, Tegelbruksviken/vettekulla, Karlshamns kommun, bild 3

Tegelbruksbacken 10

Villa
Tegelbruksviken/vettekulla, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
7 300 000 kr
181 + 15 m²
5 rum
607 m² tomt

JUSTERAT PRIS! Ett av de bästa lägena Karlshamn har att erbjuda - mellan skog och hav och med kort cykelavstånd till centrum. Ett unikt tillfälle att förvärva en av villorna i det mindre villaområdet som uppfördes 2014-2015 av PMB Construction. Sammanlagt 13 villor i två olika utföranden uppfördes, där den övre raden med tre villor ritades av danska arkitekten Kristine Agergaard Jensen i ett modernt och funktionellt formspråk. Med ett naturligt ljus och öppna ytor har det skapats en bostad där gränsen mellan ute och inne har suddats ut. Inbjudande kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplats och poolområde med en enastående utsikt över Tegelbruksviken. Fina sällskapsytor och tre välplanerade sovrum i olika storlekar och utföranden. Två badrum inredda med kakel/klinker. Effektiv uppvärmning med frånluftsvärmepump, golvvärme i samtliga rum. Infällda högtalare som går att styra digitalt (efter installation). Uppvärmd pool (värmepump) med trädäck runtomkring med plats för vilmöbler och matbord i olika väderstreck. Carport med vidbyggt förråd. Värmeslingor nedlagda i uppfarten för att hålla den snöfri under vintermånaderna. Båtplats vid den nya bryggan i viken, tillhör fastigheten. Besiktigat och doldafelförsäkrat. En villa att uppleva på plats - varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Prästslättsvägen 16, Prästslätten, Karlshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Prästslättsvägen 16

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
550 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/6
5 253 kr/mån
8 209 kr/m²

Ljus, välskött 2:a om 67 kvm på fint läge i Prästslätten (vån 2). Balkong i soligt västerläge. Uppfräschat kök med köksluckor i ekutförande. Praktisk planlösning med ljusa, lättmöblerade rum och mycket förvaring. Nytt badrum inrett med våtrumsmatta (omgjort i samband med föreningens stambyte), möjlighet att sätta in tvättmaskin/torktumlare. Fiber 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Mycket välskött Brf med större renoveringar utförda samt flera aktiviteter för föreningens medlemmar. Föreningen erbjuder bra parkeringsmöjligheter genom garage, carport samt utomhusparkering (separat kösystem). Fina omgivningar med promenad- och kort cykelavstånd till allt Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Saltsjöbadsvägen 55, Vägga, Karlshamns kommun
Saltsjöbadsvägen 55, Vägga, Karlshamns kommun, bild 2
Saltsjöbadsvägen 55, Vägga, Karlshamns kommun, bild 3

Saltsjöbadsvägen 55

Övrigt
Vägga, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
5 700 000 kr
274 m²
9 rum
2 255 m² tomt

Möjligheternas fastighet i Väggaviken! Idag innehåller fastigheten restaurang med plats för 45 sittande gäster inomhus samt fler sittplatser på det stora trädäcket och även flertalet bord i trädgården, samt två lägenheter om vardera 4 rok (samtliga ytor disponibla för köparen). Välskött fastighet med flera större renoveringar utförda under de senaste åren. Uppvärmning med bergvärme vilket ger en förmånlig uppvärmningskostnad. Ett läge i Väggaviken alldeles intill havet, med möjlighet att skapa sitt framtida drömboende och bedriva ev verksamhet. Hyresintäkter på ca 35 000 kr/månad vid uthyrning av restaurang samt båda lägenheterna. Välkommen att boka tid för enskild visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Prästslättsvägen 18, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 18

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
750 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 4/7
6 666 kr/mån
8 982 kr/m²

Ljus 3:a om 83,5 kvm med balkong, på högt (vån 4 av 7), fint läge i Prästslätten. Nytt kök fr 2021 och nya ytskikt i rummen. Praktisk planlösning med ljusa, lättmöblerade rum och mycket förvaring. Nytt badrum inrett med våtrumstapet/våtrumsmatta (förberett för tvättmaskin). Separat gästtoalett. Fiber 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Mycket välskött Brf med större renoveringar utförda samt flera aktiviteter för föreningens medlemmar. Fina omgivningar med promenad- och kort cykelavstånd till allt Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Surbrunnsvägen 9, Centrum, Karlshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Surbrunnsvägen 9

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
890 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 489 kr/mån
15 345 kr/m²

Välskött 2:a med genomgående, trivsam planlösning i en mycket attraktiv bostadsrättsförening. Badrum inrett med kakel och klinker. Kök med vit köksinredning (fr 2012) med fina arbetsytor, bra förvaring och plats för ett större matbord. Stor, inglasad balkong i sydvästläge (mot innergården), vilken utgör ett extra rum under stora delar av året. Låg månadsavgift i en mycket välskött bostadsrättsförening. Gemesamt elabonnemang med separat avläsning för varje bostadsrätt, vilket ger en förmånlig elkostnad. Endast en minut promenad till resecentrum och fem minuter promenad till centrum. Mycket fina omgivningar med havet och naturen alldeles intill. Välkommen på visning!

  • Balkong
Prästslättsvägen 12, Prästslätten, Karlshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Prästslättsvägen 12

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
580 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/6
5 253 kr/mån
8 657 kr/m²

Ljus, trivsam 2:a om 67 kvm i Prästslätten, belägen på vån 3 (hiss finns). Praktisk planlösning med ljusa, lättmöblerade rum och bra förvaring. Välplanerat kök med bra arbetsytor och gott om plats för flera gäster. Renoverat badrum inrett med kakel/klinker, egen tvättmaskin. Balkong i österläge. Fiber 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Gemensam tvättstuga i samma byggnad. Mycket välskött Brf med större renoveringar utförda samt flera aktiviteter för föreningens medlemmar. Fina omgivningar med promenad- och kort cykelavstånd till allt Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bodestorpsvägen 17, Dalgången, Karlshamns kommun

Bodestorpsvägen 17

Villa
Dalgången, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
2 795 000 kr
104 + 44 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Yteffektiv, renoverad villa i Karlshamn med fyra sovrum och bra sällskapsytor. Två nyare badrum med kakel/klinker. Möjlighet till uthyrning av separat lägenhet i soutterängplan om 2 rum och arbetskök, alternativ det optimala läget för tonårsbarnen. Solig, skyddad uteplats på högt läge. Låg driftskostnad med uppvärmning med luft/vattenvärmepump. Bra parkering för flera bilar. Lättskött trädgård. Fiber. Kort promenadavstånd till förskola och skolor i samtliga årskurser, idrottsanläggningar, centrum, naturen och havet mm. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Hunnemaravägen 26, Gullbergslyckan, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 26

Lägenhet
Gullbergslyckan, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
625 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 531 kr/mån
10 684 kr/m²

Ljus 2:a (hörnlägenhet) belägen på vån 4 av 4 (ej hiss) i populära Hunnemara, Gullbergslyckan. Stor, inglasad balkong, vilken utgör ett fint extrarum under stora delar av året. Tilltalande planlösning med välplanerade rum och mycket bra förvaring. Renoverat badrum fr 2019, inrett med våtrumsmatta. Mycket trevliga omgivningar med närhet till hav och friluftsliv samt kort promenadavstånd till centrum. Låg månadsavgift som inkluderar värme, va samt kabel-tv (basutbud). Stort antal fria parkeringar i anslutning till lägenheten. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kronvägen 4, Mörrum, Karlshamns kommun

Kronvägen 4

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 150 000 kr
130 + 19 m²
5 rum
438 m² tomt

PRISSÄNKT! Mycket välskött villa i Mörrum passande för alla åldrar. Låg drift med endast förbrukning av ca 11 000 kWh/år. Liten, lättskött trädgård utan insyn. Inglasat uterum i skyddat läge. Optimal planlösning med bra sällskapsytor samt tre sovrum i olika storlekar (möjlighet till ytterligare två sovrum om så önskas). Fiber. Garage med vidbyggt förråd. Beläget på lugn återvändsgata med minimal trafik och närhet till fin natur med motionsspår och härliga grönområden, golfbana (36 hål), padelbana samt Mörrumsån mm. Endast en minuts promenad till nya Mörrums skola (med åk F - 6. Kort promenadavstånd till samtlig service i Mörrum med såväl Ica som Coop samt bank, frisörer, blomsteraffär mm. Bra kommunikationer med bil, buss samt tåg (Karlskrona - Köpenhamn). Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Mejerivägen 4, Asarum, Karlshamns kommun

Mejerivägen 4

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 300 000 kr
90 + 48 m²
4 rum
1 070 m² tomt

Välskött, renoverad villa i Asarum. Stora sällskapsytor på entréplan samt 2-3 sovrum och badrum på övre plan. Fin källare. Effektiv uppvärmning med luft/vattenvärmepump. Nya fönster. Förrådsbyggnad. Lättskött, plan trädgård med möjlighet till flera uteplatser. Gräns mot grönområden på trädgårdssidan. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ågatan 32, Centrum, Karlshamns kommun

Ågatan 32

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
400 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/3
1 575 kr/mån
15 385 kr/m²

Ljus 1:a i centrala Karlshamn, endast ett kvarter från gågatan. Yteffektiv planlösning med kokvrå, badrum, vardagsrum med avskild sovalkov samt en mindre hall. Perfekt lägenhet för dig som söker ditt första egna boende, till dig som kanske veckopendlar och behöver en centrumnära övernattningslägenhet, eller kanske för dig som önskar en mindre lägenhet i bra skick! Attraktiv bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och väl underhållen fastighet. Mycket centralt läge på lugn gata vid Mieån. Kort promenadavstånd till resecentrum, hav och natur mm. Välkommen på visning!

Kalvösundsvägen 2, Matvik, Karlshamns kommun

Kalvösundsvägen 2

Villa
Matvik, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
4 400 000 kr
186 m²
6 rum
2 021 m² tomt

Drömläge vid havet! I ett idylliskt, litet bostadsområde med grusväg mellan de vackert placerade villorna har ni nu möjligheten att förverkliga er bostadsdröm. Endast ett stenkast från havet och skogen ligger trävillorna uppe på en liten höjd med väl tilltagna, uppvuxna trädgårdar. En större villa med öppna, sociala umgängesytor, ett sovrum mm på entréplan, samt allrum och flera sovrum mm samlade på övre plan. Kök i öppen planlösning med mat- och vardagsrum. Två badrum inredda med kakel/klinker. Flexibel planlösning som möjliggör upp till sex sovrum (idag fyra st). Stort trädäck i soligt sydvästläge, med direkt anslutning från de sociala ytorna på entréplan. Effektiv och bekymmersfri uppvärmning med frånluftsvärmepump fr 2015, vattenburen golvvärme i samtliga rum. Isolerat, uppvärmt dubbelgarage. Stor, lättskött trädgård på ett högt läge med utsikt mot hamnen och skärgården. Upplev Blekinges vackra natur varje dag i din egen hemmiljö. En fantastisk möjlighet för er som längtar efter att bo i samklang med havet och naturen. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Ett hem att uppleva på plats, välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Regeringsgatan 87, Centrum, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 87

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
3 696 kr/mån
19 211 kr/m²

Renoverad, mycket välskött 2:a på eftertraktat, lugnt läge (vån 2 av 4 - ej hiss), endast ett par kvarter från torget. Ljus, genomgångslägenhet helt utan insyn med en fantastisk utsikt över Karlshamns takåsar, kyrktornet och den vackra klockstapeln. Fin planlösning med lättmöblerade rum i bra storlek. Badrum inrett med kakel/klinker. Renoverat, fint kök med en ljus och rymlig matplats. Trivsamt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen mot innergården, vilket utgör ett fantastisk extrarum från tidig vår till sen höst. Genomgående mycket fina ytskikt. Mycket välskött brf med låga månadsavgifter och gemensamt elabonnemang med individuell avläsning, vilket ger mycket förmånlig elkostnad. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Regeringsgatan 126, Centrum, Karlshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Regeringsgatan 126

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
850 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 953 kr/mån
14 286 kr/m²

Mycket välplanerad och trevlig 2:a i attraktiv förening i centrala Karlshamn. Renoverat kök fr 2023, badrum inrett med kakel/klinker och nya ytskikt. Väll tilltaget vardagsrum samt balkong mot innergården i österläge. Mycket låg månadsavgift som inkluderar värme, v/a, bredband (250/250 Mbit), bostadsrättstilläggsförsäkring och kabel-tv. Mycket välskött bostadsrättsförening med egna parkeringsplatser och garage (separat kö), välutrustat gym, moderna tvättstugor, fina utemiljöer med trevliga uteplatser mm. Flera gratisparkeringar i direkt anslutning till lägenheten. Kort promenadavstånd till all service som Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Balkong
Spinnarevägen 19, Strömma, Karlshamns kommun

Spinnarevägen 19

Villa
Strömma, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
3 995 000 kr
211 m²
6 rum
1 055 m² tomt

Välkommen till en mycket välskött villa i Strömma byggd 2010 (som nyskick)! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan, vilket skapar fantastiska sällskapsytor. Ett större allrum på övre plan, sammanlagt fyra sovrum och två helkaklade badrum ger gott om utrymme för den större familjen. Uppvärmning med bergvärme, golvvärme på hela entréplan. Härlig, lättskött trädgård med fin uteplats i soligt västerläge och nylagda stengångar. Isolerat garage med separat förrådsdel. Bra beläget på mindre gata utan genomfartstrafik i ett äldre bostadsområde. Kort promenadavstånd till större livsmedelsaffär (Coop), förskola och skolor, idrottsanläggning, busshållsplats, vacker natur mm. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Erik Dahlbergsvägen 83, Centrum, Karlshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Erik Dahlbergsvägen 83

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
620 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 574 kr/mån
11 273 kr/m²

PRISSÄNKT! Trevlig 2:a med fin planlösning och lättmöblerade rum. Nytt kök fr ca 2015 med plats för matbord samt stambytt badrum inrett med kakel/klinker 2012/2013, tvättmaskin samt torktumlare. Bra förvaring. Stor balkong i västerläge med många soltimmar, mot den lugna innergården. Välskött bostadsrättsförening med kort promenadavstånd till resecentrum, centrum, natur mm. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Erik Dahlbergsvägen 79, Centrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 79

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 627 kr/mån
13 636 kr/m²

Ljus hörnlägenhet på entréplan (utan insyn) endast några trappsteg upp. Fin planlösning med lättmöblerade rum. Nyare kök med plats för matbord samt stambytt badrum inrett med kakel/klinker 2012/2013. Stor balkong i västerläge med många soltimmar, mot den lugna innergården. Välskött bostadsrättsförening med kort promenadavstånd till resecentrum, centrum, natur mm. Välkommen på visning!

  • Balkong
Långasjönäsvägen 181-5, Långasjön, Karlshamns kommun

Långasjönäsvägen 181-5

Övrigt
Långasjön, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
2 750 000 kr
430 + 200 m²
18 rum
3 081 m² tomt

Ett magiskt läge i direkt anslutning i Långasjön - ett unikt tillfälle för entreprenören att utöka befintlig verksamhet alt skapa ny! Långasjönäs Semesterhem med 16 gästrum (2, 3 eller 4 bäddar) och sammanlagt 50 sängplatser är nu till salu. Nio toaletter samt fyra duschar, varav en tillgänglighetsanpassad. Fullutrustat kök (renoverat 2018) samt två större samlingsrum. Flertalet större renoveringar har utförs sedan 2017. Tomträttsavtal finns med Karlshamns Kommun. I enlighet med gällande detaljplan, ska fastigheten användas till vandrarhem, möteslokal, camping eller stugby. Ett unikt läge i naturreservatet Långasjönäs, en verklig oas för rekreation och avkoppling. 100 meter till fin badstrand och inom gångavstånd finns Friluftsfrämjandets vedeldade bastu i Stora Kroksjön. Fantastiska vandringsleder alldeles intill på flera kilometer som går genom naturreservatet.

  • Uteplats
Videgränden 3, Svängsta, Karlshamns kommun

Videgränden 3

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
995 000 kr
75 m²
4 rum
653 m² tomt

Yteffektiv enplansvilla i Svängsta som helrenoverats såväl interiört som exteriört. Nytt tak (2020), ny fasadpanel (2020), nya fönster och ny el mm. Ny, öppen planlösning med nytt badrum samt helt nya ytskikt med enhetligt golv i samtliga rum. Allt i ett plan med tre sovrum och vardags-/ matrum i anslutning till köket samt med utgång till trädäck/trädgård. Lättskött trädgård med gräsmatta. Friggebod. Kort promenad/cykelavstånd till förskola, skola, dagligvarubutik (Coop), bank, busshållplats och övrig service i Svängsta. Mycket fina omgivningar med Abborregölen, Mörrumsån, fina grönområden, motionsspår mm. Välkommen på visning!

  • Plus
Nabbavägen 155-5, Nabben, Karlshamns kommun

Nabbavägen 155-5

Fritidshus
Nabben, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
3 500 000 kr
90 + 10 m²
3 rum
1 252 m² tomt

Välkommen till underbara Nabben! Vinterisolerat boende som passar såväl till permanent- som till fritidsboende. Bra planlösning med öppna sällskapsytor samt två sovrum. Vedspis och braskamin för extra tillskottsvärme under den kallare årstiden. Större uterum och rejält trädäck. Gäststuga och extra förråd. Mycket välskött trädgård med planteringar, damm och gräsmatta som ger gott om plats för lek och spel. Anslutet till fiber. Ett fantastiskt läge med endast en minuts promenad till havet. Möjlighet till båtplats. Promenadavstånd genom stugområdet till barnvänlig badplats med sandstrand, även möjlighet till klippbad eller ett dopp från bryggan. Boulebana och grillplats i området. Mycket vackra omgivningar. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Norra Stillerydsvägen 47, Stilleryd, Karlshamns kommun

Norra Stillerydsvägen 47

Villa
Stilleryd, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 995 000 kr
147 + 8 m²
7 rum
3 540 m² tomt

Välskött, äldre villa på ett fint, högt läge i Stilleryd med plats för en större familj. Fin planlösning med väl tilltagna sällskapsytor - kök/matrum/vardagsrum i öppen planlösning samt tre sovrum (med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum) mm. Nytt kök fr 2015 samt två badrum renoverade 2010. Två fungerande kakelugnar samt en braskamin utgör extra värmekällor under den kallare årstiden. Fina uteplatser (varav en under tak) i soliga, skyddade lägen, i olika väderstreck. Enklare uthus. Väl tilltagen tomt med många möjligheter. Kort cykelavstånd till bla centrala Karlshamn och kommunal badplats med sandstrand. Ett hus och läge att uppleva på plats, som under åren omsorgsfullt byggts om och renoverats för att möta dagens önskemål om ett bra boende för familjen. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Prästslättsvägen 16, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 16

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
250 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/6
3 345 kr/mån
6 410 kr/m²

PRISSÄNKT! Välkommen till en mycket trivsam och välplanerad 1:a i Prästslätten. Lägenheten är belägen på andra våningen, med hiss. Hall med bra förvaring, stambytt mycket fint badrum, rymligt vardagsrum med sovalkov samt fräscht och välplanerat kök. Lägenhet som passar alla från student till pensionär. Fiber 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Mycket välskött bostadsrättsförening med större renoveringar utförda samt flera aktiviteter för föreningens medlemmar. Fina omgivningar med skog och natur intill samt kort promenad- och cykelavstånd till allt Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 26