Fastighetsbyrån Karlshamn

Fastighetsbyrån Karlshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trädgårdsvägen 17, Asarum, Karlshamns kommun

Trädgårdsvägen 17

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 200 000 kr
96 + 90 m²
4 rum
879 m² tomt

Yteffektiv tegelvilla på hörntomt i Asarum. Tre sovrum samt fina, samlade sällskapsytor. Kök och badrum i äldre utförande. Uppvärmning med vedpanna med acc-tankar (vattenburet värmesystem), vilket ger låg uppvärmningskostnad. Garage i huset. Altan i soligt söderläge. Uppvuxen, välskött trädgårdstomt. Promenadavstånd till mataffär, förskola, skola och övrig service i Asarum. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Hunnemaravägen 22, Gullbergslyckan, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 22

Lägenhet
Gullbergslyckan, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
700 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
3 466 kr/mån
12 069 kr/m²

Ljus och trevlig 2:a (hörnlägenhet) belägen på första våningen (endast några trappsteg upp) i populära Hunnemara, Gullbergslyckan. Genomgående, praktisk planlösning med välplanerade rum och bra förvaring. Rymligt kök renoverat 2019/2020 inkl nya vitvaror. Badrum inrett med våtrumsmatta. Stor inglasad balkong i härligt syd/västläge mot föreningens innergård och utsikt mot Vägga IP. Mycket trevliga omgivningar med närhet till hav och friluftsliv samt kort promenadavstånd till centrum. Låg månadsavgift som inkluderar värme, va samt kabel-tv (basutbud). Stort antal fria parkeringar i anslutning till lägenheten. Välkommen på visning!

 • Balkong
Violgången 46, Sommarstaden, Karlshamns kommun

Violgången 46

Fritidshus
Sommarstaden, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
400 000 kr
40 m²
3 rum
300 m² tomt

Fin kolonistuga i fantastiska Sommmarstaden i Karlshamn. Nu ges möjlighet att förvärva en stuga med en uppvuxen och omsorgsfullt omhändertagen trädgård (om ca 300 kvm), på ett lugnt läge i området. Stuga om ca 40 kvm innehållande kök i öppen planlösning med vardagsrummet samt två rymliga sovrum. Större trädäck med plats för matbord och vilmöbler i soligt söderläge. Endast ca 300 meter till havsbad i Kollevik med fin sandstrand och klippbad. För att antas som medlem i koloniföreningen ska man vara stadigvarande boende i Karlshamns Kommun. Ett läge att uppleva på plats. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Bodestorpsvägen 17, Dalgången, Karlshamns kommun

Bodestorpsvägen 17

Villa
Dalgången, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
3 295 000 kr
104 + 44 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Yteffektiv, renoverad villa i Karlshamn med fyra sovrum och bra sällskapsytor. Två nyare badrum med kakel/klinker. Möjlighet till uthyrning av separat lägenhet i soutterängplan om 2 rum och arbetskök, alternativ det optimala läget för tonårsbarnen. Solig, skyddad uteplats på högt läge. Låg driftskostnad med uppvärmning med luft/vattenvärmepump. Bra parkering för flera bilar. Lättskött trädgård. Fiber. Kort promenadavstånd till förskola och skolor i samtliga årskurser, idrottsanläggningar, centrum, naturen och havet mm. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Slåttervägen 4, Hällaryd, Karlshamns kommun
 • Borttagen före visning

Slåttervägen 4

Villa
Hällaryd, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
995 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
981 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Norra Holländarevägen 411-1, Svängsta, Karlshamns kommun

Norra Holländarevägen 411-1

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 495 000 kr
182 + 12 m²
7 rum
6 400 m² tomt

Större familjevilla med ett härligt lantligt läge endast 6-7 kilometer norr om Svängsta! Lantligt boende med vackra omgivningar och flertalet sjöar i området, men ändå endast ca 10 minuter till all service i Svängsta. Löpande renoverat och tillbyggt i bra skick där det bara är att flytta rakt in. Dubbelgarage med möjlighet till verkstad samt ytterligare förrådsbyggnad på cirka 60 kvm för extra utrymme. Besiktigat samt doldafel-försäkrat. Välkommen på visning!

Svängstavägen 13, Mörrum, Karlshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Svängstavägen 13

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
950 000 kr
130 + 40 m²
6 rum
1 035 m² tomt

Villa precis i utkanten av Mörrum! Gång och cykelavstånd till centrala Mörrum med skolor, affär och bank, men även direkt närhet till Åkroken för friluftsliv och Mörrumsån. Uterum mot fri baksida. Större renovering utfördes under 2008 då kök och badrum renoverades, men även fönster samt den mesta elen byttes ut. Fiber finns. Vattenburet värmesystem med pellets. Välkommen på visning!

Prästlättsvägen 6, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästlättsvägen 6

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
450 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/7
4 864 kr/mån
6 716 kr/m²

Ljus, trivsam 2:a om 67 kvm i Prästslätten, belägen på tredje våningen (hiss finns). Praktisk planlösning med ljusa, lättmöblerade rum och bra förvaring. Rymligt kök med bra arbetsytor och gott om plats för flera gäster. Nyrenoverat badrum inrett med våtrumstapet/-matta. Rymligt vardagsrum med balkong. Fiber 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Gemensam tvättstuga i samma byggnad. Mycket välskött Brf med större renoveringar utförda samt flera aktiviteter för föreningens medlemmar. Fina omgivningar med kort promenad- och cykelavstånd till allt Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Videgränden 3, Svängsta, Karlshamns kommun

Videgränden 3

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
995 000 kr
75 m²
4 rum
653 m² tomt

Yteffektiv enplansvilla i Svängsta som helrenoverats såväl interiört som exteriört. Nytt tak (2020), ny fasadpanel (2020), nya fönster och ny el mm. Ny, öppen planlösning med nytt badrum samt helt nya ytskikt med enhetligt golv i samtliga rum. Allt i ett plan med tre sovrum och vardags-/ matrum i anslutning till köket samt med utgång till trädäck/trädgård. Lättskött trädgård med gräsmatta. Friggebod. Kort promenad/cykelavstånd till förskola, skola, dagligvarubutik (Coop), bank, busshållplats och övrig service i Svängsta. Mycket fina omgivningar med Abborregölen, Mörrumsån, fina grönområden, motionsspår mm. Välkommen på visning!

 • Plus
Parkgatan 5B, null, Karlshamns kommun

Parkgatan 5B

Villa
Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
5 950 000 kr
244 + 20 m²
9 rum
452 m² tomt

Nu ges ett unikt tillfälle att kunna förvärva en av de fantastiska villorna på Parkgatan intill Näsviken och Östra Piren i Karlshamn. Välskött, större villa om nio rum samt två kök, med möjlighet till uthyrning av separat lägenhet på entréplan om så önskas. Ett hus med flera äldre detaljer bevarade bla tre fungerande kakelugnar, gamla trägolv mm. Inrett extrahus på tomten med bastu/dusch, mc-garage samt förvaring. Trädäck med jacuzzi i skyddat läge. Lättskött tomt med liten gräsmatta och flera uteplatser. Parkeringar på infarten. Ett av Karlshamns bästa lägen med havet alldeles intill för morgon- och kvällsdoppet, båthamnen i Näsviken samt strandprommenaden mm. Endast några minuters promenad till centrum. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Kolonigatan 9A, Centrum, Karlshamns kommun
 • Tor 5 okt kl 17:15

Kolonigatan 9A

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 195 000 kr
65,7 m²
3 rum
vån 2/2
4 788 kr/mån
18 189 kr/m²

Mycket ljus, välplanerad 3:a om 65,7 kvm, belägen på vån 2 (endast 1,5 trappa upp). Renoverat, välplanerat kök med vita, släta köksluckor/lådfronter. Två sovrum i bra storlek samt bra förvaring. Nya ytskikt och nya golv av vitlaserad elparkett fr 2021. Renovering gjord med fint detaljarbete. Badrum inrett med kakel med klinker (ny utrustning fr 2021). Härlig, inglasad balkong i soligt syd/västläge med utsikt över föreningens grönområden. Månadsavgift som bla inkluderar fiber (250/100 Mbit). Välskött förening i ett mycket trivsamt område. I föreningen finns det gemensam tvättstuga och gym. Fria parkeringar i området. Centralt läge i Karlshamn intill resecentrum, samt fem minuters promenad till stadskärnan. Fina omgivningar nära skolor, natur och hav mm. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Nabbavägen 155-5, Nabben, Karlshamns kommun

Nabbavägen 155-5

Fritidshus
Nabben, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
3 500 000 kr
90 + 10 m²
3 rum
1 252 m² tomt

Välkommen till underbara Nabben! Vinterisolerat boende som passar såväl till permanent- som till fritidsboende. Bra planlösning med öppna sällskapsytor samt två sovrum. Vedspis och braskamin för extra tillskottsvärme under den kallare årstiden. Större uterum och rejält trädäck. Gäststuga och extra förråd. Mycket välskött trädgård med planteringar, damm och gräsmatta som ger gott om plats för lek och spel. Anslutet till fiber. Ett fantastiskt läge med endast en minuts promenad till havet. Möjlighet till båtplats. Promenadavstånd genom stugområdet till barnvänlig badplats med sandstrand, även möjlighet till klippbad eller ett dopp från bryggan. Boulebana och grillplats i området. Mycket vackra omgivningar. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Stekelvägen 20, Korpadalen, Karlshamns kommun

Stekelvägen 20

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 850 000 kr
149 m²
7 rum
810 m² tomt

Mycket välskött familjevilla på ett optimalt läge i slutet av återvändsgata i Korpadalen. Bra planlösning med ljusa, rymliga rum. Fina sällskapsytor och fyra sovrum ger gott om plats för den större familjen. Överbyggd altan i soligt söderläge som utgör ett härligt extrarum under sommarmånaderna. Lättskött trädgård med gott om plats för lek och spel. Låg driftskostnad, endast ca 12 000 kWh/år (uppvärmning och hushållsel). Fiber. Kort promenadavstånd (cykelbana) till förskola, skola, lekplatser och fotbollsplan mm. Ica Maxi, Rusta, Jysk mm i närområdet. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Lökvägen 7, Notavalla - Asarum, Karlshamns kommun

Lökvägen 7

Villa
Notavalla - Asarum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
2 750 000 kr
117 m²
5 rum
716 m² tomt

Enplansvilla i Notavalla, Asarum på det optimala läget i slutet av återvändsgata med minimalt med trafik. Fina sällskapsytor, samt 3-4 sovrum (varav ett mindre). Nyare kök och badrum. Uterum i skyddat läge med härlig eftermiddags- och kvällssol, med anslutning till trädäcket och gräsmattan. Uppvärmning med luft/luftvärmepump samt även braskamin för extra tillskottsvärme. Fiber. Mycket lättskött, skyddad trädgård i soligt läge (förmiddagssol på framsidan och eftermiddagssol på trädgårdssidan). Garage med vidbyggt förråd. Ett lättskött boende passande alla åldrar i ett attraktivt bostadsområde, med närhet till såväl skolor som övrig service, samt en mycket vacker natur alldeles intill. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kungsgatan 16B, Centrum, Karlshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kungsgatan 16B

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
700 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
2 766 kr/mån
12 281 kr/m²

Centralt belägen, mycket trivsam 2:a på första våningen (endast några trappsteg upp). Ljusa, lättmöblerade rum samt balkong mot Kungsgatan. Kök i originalutförande samt badrum inrett med våtrumsmatta. Låg månadsavgift. Välskött bostadsrättsförening med egna parkeringsplatser (kan användas i mån av plats - först till kvarn). Kort promenadavstånd till all service och kommunikationer som Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
Norra Stillerydsvägen 47, Stilleryd, Karlshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norra Stillerydsvägen 47

Villa
Stilleryd, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
2 150 000 kr
147 + 8 m²
7 rum
3 540 m² tomt

Välskött, äldre villa på ett fint, högt läge i Stilleryd med plats för en större familj. Fin planlösning med väl tilltagna sällskapsytor - kök/matrum/vardagsrum i öppen planlösning samt tre sovrum (med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum) mm. Nytt kök fr 2015 samt två badrum renoverade 2010. Två fungerande kakelugnar samt en braskamin utgör extra värmekällor under den kallare årstiden. Fina uteplatser (varav en under tak) i soliga, skyddade lägen, i olika väderstreck. Enklare uthus. Väl tilltagen tomt med många möjligheter. Kort cykelavstånd till bla centrala Karlshamn och kommunal badplats med sandstrand. Ett hus och läge att uppleva på plats, som under åren omsorgsfullt byggts om och renoverats för att möta dagens önskemål om ett bra boende för familjen. Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Gustavstorpsvägen 328-2, Gustavstorp, Karlshamns kommun

Gustavstorpsvägen 328-2

Villa
Gustavstorp, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
1 050 000 kr
90 m²
7 rum
1 655 m² tomt

Lite lantligt belägen villa omgiven av fin ängsmark i Gustavstorp, Mörrum. Effektiv uppvärmning med ny luft/vattenvärmepump fr 2021. Tillbyggt 2004. Nya fönster, tilläggsisolerat och ny träpanel på ursprungsdelen 2020. Dränerat ca 2004. Renoveringsbehov av kök, badrum och ytskikt. Kommunalt vatten, enskilt avlopp som är i behov av byte framöver. Garage och uthus i enkelt skick. Välkommen på visning. Planritning finns ej.

 • Plus
 • Uteplats
Prästslättsvägen 24, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 24

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
225 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/6
2 998 kr/mån
5 769 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad 1:a belägen på första våningen (ingen insyn) i Prästslätten. Renoveringsbehov av kök och ytskikt. Hall med bra förvaring, stambytt mycket fint badrum, rymligt vardagsrum med sovalkov samt välplanerat kök med plats för matbord. Lägenhet som passar alla, från student till pensionär. Fiber 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Mycket välskött bostadsrättsförening med större renoveringar utförda samt flera aktiviteter för föreningens medlemmar. Fina omgivningar med skog och natur intill, samt kort promenad- och cykelavstånd till allt Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Hiss
Smedjegårdsvägen 2, Asarum, Karlshamns kommun

Smedjegårdsvägen 2

Tomt
Asarum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
450 000 kr
1 467 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Gillabro! Lantligt belägen tomt med ett lugnt och rogivande läge mellan Asarum och Mörrum. Större tomt med gott om plats för byggnation. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för kommunalt VA. Möjlighet att bygga både enplansvilla samt tvåplansvilla.

Kungsgatan 26 och 28, Centrum, Karlshamns kommun

Kungsgatan 26 och 28

Övrigt
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
6 250 000 kr
284 m²
941 m² tomt

Tillfälle att förvärva en centralt belägen hyresfastighet ett stenkast från Torget i Karlshamn! Mycket eftertraktat läge med 5 lägenheter, garagebyggnad samt parkeringsplatser som är enkla att hyra ut. Fjärrvärme för låg drift. Totala hyresintäkter om cirka 390 000 kr/år. Eventuell möjlighet att bygga ytterligare byggnader. Anläggningsavgift för kommunalt VA är betald. Välkommen på visning!

Nygårdsvägen 2C, Mörrum, Karlshamns kommun

Nygårdsvägen 2C

Lägenhet
Mörrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
295 000 kr
31,6 m²
1 rum
vån 2/3
1 882 kr/mån
9 335 kr/m²

Välkommen till populära Nygårdsvägen i Mörrum där du hittar denna välplanerade 1:a med låg avgift. Välplanerad lägenhet på andra våningen i fritt läge. Här bor du bekvämt med mycket fräscht stambytt badrum, renoverat pentry, ett rymligt vardagsrum och en hall med bra förvaringsmöjlighet genom flera garderober. Lugnt och trevligt område med närhet till skolor, matbutik samt buss - och tågkommunikation. Välkommen på visning!

Prästslättsvägen 4, Prästslätten, Karlshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Prästslättsvägen 4

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
795 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2/7
6 170 kr/mån
9 298 kr/m²

Prissänkt! Ljus, fin 3:a om drygt 85 kvm (med två ingångar) i Prästslätten, endast en trappa upp (hiss finns). Praktisk planlösning med ljusa, lättmöblerade rum och mycket förvaring. Rymligt kök i ekutförande med bra arbetsytor och gott om plats för flera gäster. Badrum inrett med kakel/klinker, tvättmaskin. Separat gästtoalett inredd med kakel/klinker. Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Fiber 100/100 ingår i månadsavgiften. Gemensam tvättstuga i samma byggnad. Mycket välskött Brf med större renoveringar utförda samt flera aktiviteter för förenings medlemmar. Fina omgivningar med promenad- och kort cykelavstånd till allt Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Erik Dahlbergsvägen 71, Centrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 71

Övrigt
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
6 995 000 kr
353 + 83 m²
1 020 m² tomt

Tillfälle för entreprenören! Möjlighet att förvärva centralt belägen hyresfastighet med sex lägenheter samt inte mindre än fyra garageplatser! Stabila hyresintäkter samt låga driftskostnader med fjärrvärme. Eftertraktat läge med lättuthyrda lägenheter med närhet till såväl kommunikationer samt stadskärna. Välkommen på visning!

Modalavägen 3, Hällaryd, Karlshamns kommun

Modalavägen 3

Villa
Hällaryd, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
845 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
1 116 m² tomt

Teglad villa med ett centralt läge på lummig tomt i Hällaryd! Övre plan har fräschats upp de senaste åren med nytt kök, nya ytskikt där även väggar har gipsats, vidare så har den mesta elen dragits om, badrum renoverades 2010 samt fönster har målats och underhållits. Möjlighet till ytterligare sovrum i källarplan. Välkommen på visning!

Prästslättsvägen 16, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 16

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
350 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/6
3 097 kr/mån
8 974 kr/m²

PRISSÄNKT! Välkommen till en mycket trivsam och välplanerad 1:a i Prästslätten. Lägenheten är belägen på andra våningen, med hiss. Hall med bra förvaring, stambytt mycket fint badrum, rymligt vardagsrum med sovalkov samt fräscht och välplanerat kök. Lägenhet som passar alla från student till pensionär. Fiber 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Mycket välskött bostadsrättsförening med större renoveringar utförda samt flera aktiviteter för föreningens medlemmar. Fina omgivningar med skog och natur intill samt kort promenad- och cykelavstånd till allt Karlshamn har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Hiss

Visar 1 - 25 av 27