Mäklare Christian Svensson

Christian Svensson

Om mig

Efter avslutade studier 2008 på KTH i Stockholm så började jag att arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm. Sedan 2010 har jag arbetat i Karlshamn och och sedan 2019 är jag även franchisetagare samt kontorschef för vårt nyrenoverade kontor på Drottninggatan 59.Tillsammans med min långa erfarenhet och kunskap om branschen och Fastighetsbyråns unika koncept i ryggen guidar jag er på ett tryggt och rutinerat sätt genom er bostadsaffär, oavsett om ni ska köpa eller sälja i Karlshamns kommun.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosenvägen 20, Gullbergslyckan, Karlshamns kommun

Rosenvägen 20

Lägenhet
Gullbergslyckan, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
725 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 208 kr/mån
12 832 kr/m²

Renoverad tvåa med balkong i Hunnemara! Mycket inbjudande lägenhet som nyligen har renoverats i ett stiligt intryck, bara att flytta in! Skyddat läge med minimalt med insyn samt balkong mot grönska. Bostadsrättsförening med tillgång till bla gästrum, bastu mm. Kort promenad- och cykelavstånd till centrum, resecentrum, flera idrottsanläggningar samt havet och naturen mm. Välkommen på visning!

  • Balkong
Hunnemaravägen 9, Gullbergslyckan, Karlshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hunnemaravägen 9

Lägenhet
Gullbergslyckan, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
295 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 070 kr/mån
7 564 kr/m²

Etta med separat kök samt balkong i västerläge! Här bor man med minimal insyn på tredje våningen med ett högt och fritt läge. Stambytt badrum. Tvättstuga i samma port. Bostadsrättsförening med tillgång till bla gästrum, bastu mm. Kort promenad- och cykelavstånd till Centrum, Resecentrum, flera idrottsanläggningar samt havet och naturen mm. Välkommen på visning!

Smedjegårdsvägen 2, Asarum, Karlshamns kommun

Smedjegårdsvägen 2

Tomt
Asarum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
450 000 kr
1 467 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Gillabro! Lantligt belägen tomt med ett lugnt och rogivande läge mellan Asarum och Mörrum. Större tomt med gott om plats för byggnation. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för kommunalt VA. Möjlighet att bygga både enplansvilla samt tvåplansvilla.

Kungsgatan 26 och 28, Centrum, Karlshamns kommun

Kungsgatan 26 och 28

Övrigt
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
6 250 000 kr
284 m²
941 m² tomt

Tillfälle att förvärva en centralt belägen hyresfastighet ett stenkast från Torget i Karlshamn! Mycket eftertraktat läge med 5 lägenheter, garagebyggnad samt parkeringsplatser som är enkla att hyra ut. Fjärrvärme för låg drift. Totala hyresintäkter om cirka 390 000 kr/år. Eventuell möjlighet att bygga ytterligare byggnader. Anläggningsavgift för kommunalt VA är betald. Välkommen på visning!

Erik Dahlbergsvägen 71, Centrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 71

Övrigt
Centrum, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
6 995 000 kr
353 + 83 m²
1 020 m² tomt

Tillfälle för entreprenören! Möjlighet att förvärva centralt belägen hyresfastighet med sex lägenheter samt inte mindre än fyra garageplatser! Stabila hyresintäkter samt låga driftskostnader med fjärrvärme. Eftertraktat läge med lättuthyrda lägenheter med närhet till såväl kommunikationer samt stadskärna. Välkommen på visning!

Modalavägen 3, Hällaryd, Karlshamns kommun

Modalavägen 3

Villa
Hällaryd, Karlshamns kommun
Fastighetsbyrån Karlshamn
845 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
1 116 m² tomt

Teglad villa med ett centralt läge på lummig tomt i Hällaryd! Övre plan har fräschats upp de senaste åren med nytt kök, nya ytskikt där även väggar har gipsats, vidare så har den mesta elen dragits om, badrum renoverades 2010 samt fönster har målats och underhållits. Möjlighet till ytterligare sovrum i källarplan. Välkommen på visning!

Visar alla 6