Björneborgsvägen Björnänge

Björnänge, Åre kommun Se på karta

2 895 000 kr

4 250 000 kr -32 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 308 m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en tomt med färdigt bygglov på spektakulär villa som passar både för fritidsboende och permanentboende. Fastigheten ligger på södersluttning med härlig utsikt mot Åresjön och Renfjället och några minuter med bil till Åre med hela dess utbud av butiker, nöjen och restauranger.

Här i trivsamma Björnänge bor du med nästan ski in i eget spår från Björnenliften och gångavstånd till bad och fiske i Åresjön. I närområdet finns ICA och Preem, Åre Chokladfabrik samt Åre Hästsportarena.

Bygglovet avser en villa i ett plan med loft samt källare. I källarplanet visar bygglovshandlingen relax med bastu, allrum med angränsande vinrum, gästrum, badrum och tvättstuga.
Villans övre plan är planerad för stora sociala ytor med allrum och kök i öppen planlösning där delar av rummet har öppet upp i nock. Flera öppningsbara dörrar leder ut till en rejäl altan i härligt söderläge. På andra sidan av byggnaden är det också inritat en rymlig uteplats. I samma våningsplan är det även inritat ett sovrum och badrum.
I loftplanet visar bygglovshandlingen två sovrum i varsin ände av huset, båda med utgång till egen balkong. Möblerbar hall och badrum med dusch.

Situationsplan och ritningar på den tänkta villan finns under fliken dokument.

Varmt välkommen att förverkliga dina villadrömmar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Monica Norberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Monica Norberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
0702-536060