Klöverbacken

Borgafjäll, Dorotea kommun Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt

Klöverbacken i Borgafjäll är ett unikt och vackert fjällboende som uppförts i samspel med naturen där du har vildmarken direkt utanför tröskeln. Ett spännande fritidshusområde där Borgafjälls storslagna natur och tomternas utformning och stora storlekar har ett enda mål: att ge dig som köpare en genuin upplevelse av orörd vildmark. Vi har skapat en plats där du kan andas in och umgås men samtidigt uppfyllas av total avskildhet och bokstavligen ha det fria äventyret direkt utanför tröskeln.

När alla tomter har likartad genomtänkt utformning får vi ett fritidshusområde som inte inkräktar på Klöverbackens inneboende skönhet. Tomterna som alla överstiger 1000 kvm ger generösa möjligheter att placera sitt hus så det fångar just den känslan man som köpare önskar. Tack vara möjligheten att bygga i två plan så kan man ta ut stora kvadratmeterytor på varje tomt. Detaljplanen tillåter även en större komplementsbyggnad. I tomtpriset ingår VA i självägt nät. För köparen är detta en inbesparing på över 100 000 kr jämfört med att ansluta till kommunalt nät. El och fiber finns framdraget till tomtgräns på varje fastighet.

Vägarna inne i området ingår i gemensamhetsanläggningen och så även inträdesavgiften. Det innebär skottade och underhållna vägar året om.

Välkommen att förverkliga dina drömmar i en av fjällvärldens vackraste natur!

För mer information, besök Klöverbackens hemsida: www.kloverbacken.se

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Kontakta mäklaren

Anton Eriksson

Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Mäklare Anton Eriksson, Svensk Fastighetsförmedling Umeå
+46703339363