Nyproduktion

Bullsta 6

Bullsta, Västerås kommun Se på karta

1 600 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 206 m²
Nyproduktion

Bygg ditt drömhus i trivsamma Bullsta!

Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen.

I Dingtuna finns flera förskolor och Dingtuna skola erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs 6. Bullsta har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden.

På den här tomten rekommenderar vi något av våra 2-planshus Villa Nydala eller Villa Markaryd. Det här är hus som passar utmärkt för dig för dig som gärna bjuder släkt och vänner på stora middagar. Men också för dig som föredrar lugn och ro. Här finns nämligen plats för allt du och din familj drömmer om. SmålandsVillans 2-planshus levereras med inredningsbar övervåning som du själv får bestämma över.

Frånpris Villa Nydala: 4 512 100 kr, inklusive tomt och anslutningsavgifter.

Frånpris Villa Markaryd: 4 278 800 kr, inklusive tomt och anslutningsavgifter.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Bullsta.

Läs mer om bostaden