Snöflingevägen

Ekerö, Ekerö kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 368 m²

Plan villatomt med bra läge i populärt område nära bad och golfbana.

Plan fin villatomt med ett bra naturskönt läge i detaljplanerat område med kommunalt VA. Tomten ligger i en trevlig och lantlig miljö men trots det är kommunikationerna utmärkta med busshållplats med direktbuss mot Brommaplan endast några minuters promenad från tomten. Det är även bekvämt gångavstånd till Troxhammars mycket populära och välskötta golfbana som erbjuder 18 + 12 fullängdshål, fina övningsområden och en bra restaurang. Mörbybadet ligger också inom gångavstånd från tomten.

Enligt planbestämmelserna får man uppföra en huvudbyggnad med en byggnadsarea om högst 190 kvm byggnadsyta. Dessutom får uthus/garage uppföras med högst 60 kvm byggnadsarea. För detaljerad information om byggrätt mm, se bifogade planbestämmelser.

OBS! I nuläget kan man ej erhålla bygglov för byggnation på tomten då det pågår en utredning om hur dagvattnet från fastigheterna i området ska tas omhand. Denna utredning har pågått under flera års tid och någon prognos på när detta kommer att vara klart finns ej. Kontakta gärna mäklaren för ytterligare information om detta.

Med anledning av att man i nuläget ej kan bebygga tomten har nuvarande ägare lyckats med en omtaxering av fastigheten och den är idag taxerad som "497 - Industrienhet övrig mark inom tätort taxeringsvärde 0 kr". Enligt detaljplanen är dock området endast till för byggnation av bostäder och det bör ej vara några problem att ändra tillbaka taxeringskoden till "Typkod 210 - Småhusenhet, tomtmark"

Åk gärna och titta på tomten själv eller kontakta mäklaren för ytterligare information och visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Martin Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Martin Larsson, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46708300161