Draknäsvägen 3B

Ekerö Munsö, Ekerö Se på karta

1 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 833 m²
Antal besök
3 477
Dagar på Hemnet
17

Ljus öppen villatomt i idylliskt läge på vackra Munsö - Den friköpta tomten om 1833 kvm har ett lättillgängligt och soligt söderläge mellan bebyggda tomter och med fri utsikt över öppen ängsmark. En skön lantlig och avslappnande känsla infinner sig på platsen. Här kan du forma ditt boende på plan trädgårdstomt som är belägen i början av natursköna Draknäsvägen. Den grusade vägen slingrar sig fram mellan idylliskt belägna hus & trädgårdar och avslutas med vändplan vid Mälaren.

Förhandsbesked för byggnation av villa har erhållits tidigare. Framdraget avlopp till tomtgräns för vatten till infiltrationsbädd finns. Trekammarbrunn och borrad brunn för dricksvatten anläggs av förvärvaren. Nuvarande infart till grannfastigheten flyttas och ny infartsväg till båda fastigheterna anläggs istället längs tomtgräns. Tomtkarta bifogad under dokument.

Här bor du bekvämt på landet tyst och ostört med god gemenskap samtidigt som du har närheten till Ekerö C och vidare till Bromma och till innerstaden. Goda grannar bor i närområdet. Fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv i vacker miljö året om. För den häst -och fritdsintresserade finns goda möjligheter till ridning med möjlighet till uppstallning av egen häst i din närhet samt golfbana vid närliggande Mälarö GK samt cykling/löpning bara för att nämna några av alla möjligheter.

Med bil når du tätorten på ca 20 min. Busskommunikation finns inom gångavstånd, 600 meter, som tar dig till Ekerö C eller till Bromma. Från Ekerö C går även pendelbåt varje dag. När det pågående bygget av förbifart Stockholm är slutfört förbättras kommunikationerna norr -och söderut ytterligare.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö

Kontakta mäklaren