Nyproduktion

Hästräfsevägen

Förslöv, Båstads kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
384 m²
Nyproduktion

Förslöv är ett växande samhälle vid foten av den mäktiga Hallandsåsen. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus på en tomt som är 384 m² och som har nummer 5 i kartan i bildspelet ovan.

Tomten har ett naturskönt läge och ligger i ett etablerat och lugnt bostadsområde. Här bor du endast en kort bilresa från havet och vackra stränder som Segeltorpsstrand och Vejbystrand. Inte långt ifrån Förslöv ligger även Båstad samt Ängelholm. Här finner du såväl nöjen som shopping och ett rikt restaurangliv.

En stor anledning till att många familjer väljer att flytta till Förslöv är att all service finns inom ett bekvämt avstånd. Här finns mattaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, bensinstation flera förskolor och skola (F-9). I Förslöv finns det förutom god service många bra fritidsaktiviteter. Här finns möjlighet att bland annat ägna sig åt fotboll, tennis, paddel och innebandy. Knappt 4 km från tomten finns även Åkagårdens golfklubbs 18-hålsbana med vacker utsikt över Skälderviken.

I Förslöv finns det även goda kommunikationer. Cirka 900 meter från tomten ligger busshållplats och ytterligare 1,3 km ifrån ligger Förslöv tågstation. Från stationen tar du dig enkelt till städer som Helsingborg och Köpenhamn. Om du vill resa till varmare breddgrader så ligger Ängelholm-Helsingborgs flygplats endast 11 km bort.

Vi rekommenderar att du bygg Smart 98+ på tomten! Smart 98+ är ett 1,5-planshus med inredningsbar övervåning som vi rekommenderar att bygga med putsad fasad på den här tomten. Det passar utmärkt för en familj som vill börja med ett mindre boende och en lägre investering, men fortfarande ha en smidig möjlighet att utöka sin boyta längre fram. Smart 98+ är ritat med en generös fönstersättning som ger en nära kontakt med trädgården och ökar känslan av rymd ytterligare.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

Patrik Ekstrand

OBOS i Sverige
+46104341226