Mäklare Patrik Ekstrand

Patrik Ekstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Skjutbanevägen 9, Ausås, Ängelholms kommun

Skjutbanevägen 9

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
Myresjöhus
625 000 kr
1 049 m² tomt

Bygg ditt drömhus bland de skånska fälten i Ausås. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes. Exempelvis flera mataffärer, förskolor, skolor, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, sporthall och gym med mera. Perfekt för en barnfamilj! I Ausås möts du av vacker natur, lokalproducerad mat, kultur, aktiviteter och mycket mer. Listan över aktiviteter att göra här är lång. Allt från att fiska, cykla, vandra eller paddla kanot. Valmöjligheterna är många! Du tar dig med bil till Ängelholm på ca 15 min och till Helsingborg på 25 min. Skånsk miljö i sitt esse med vackra slätter i kombination av härlig grönska i närområdet, perfekt för kvällspromenaderna. Ausås är platsen för dig som söker lugnet, men även vill ha närheten till storstan utan att behöva välja bort livskvaliteten. Som pricken över i:et så har man även hittat en stor silverskatt i Ausås, vem vet det kanske är just du som hittar nästa skatt i Ausås! Varmt välkomna till harmoniska Ausås, ett stenkast från Helsingborg och Ängelholm. Kanske ett framtida boende för just dig? Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Ausås!

  • Nyproduktion
Skjutbanevägen 5, Ausås, Ängelholms kommun

Skjutbanevägen 5

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
Myresjöhus
595 000 kr
865 m² tomt

Nu har du möjligheten att bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö i Ausås. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes. Exempelvis flera mataffärer, förskolor, skolor, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, sporthall och gym med mera. Perfekt för en barnfamilj. Här har du nu möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med oss på Myresjöhus. På tomten rekommenderar vi att man bygger hus i antingen 1-plan eller 1½-plan. Varmt välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Ausås!

  • Nyproduktion
Hästräfsevägen, Förslöv, Båstads kommun

Hästräfsevägen

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Myresjöhus
3 731 360 kr
91 m²
2 rum
384 m² tomt

Förslöv är ett växande samhälle vid foten av den mäktiga Hallandsåsen. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus på en tomt som är 384 m² och som har nummer 5 i kartan i bildspelet ovan. Tomten har ett naturskönt läge och ligger i ett etablerat och lugnt bostadsområde. Här bor du endast en kort bilresa från havet och vackra stränder som Segeltorpsstrand och Vejbystrand. Inte långt ifrån Förslöv ligger även Båstad samt Ängelholm. Här finner du såväl nöjen som shopping och ett rikt restaurangliv. En stor anledning till att många familjer väljer att flytta till Förslöv är att all service finns inom ett bekvämt avstånd. Här finns mattaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, bensinstation flera förskolor och skola (F-9). I Förslöv finns det förutom god service många bra fritidsaktiviteter. Här finns möjlighet att bland annat ägna sig åt fotboll, tennis, paddel och innebandy. Knappt 4 km från tomten finns även Åkagårdens golfklubbs 18-hålsbana med vacker utsikt över Skälderviken. I Förslöv finns det även goda kommunikationer. Cirka 900 meter från tomten ligger busshållplats och ytterligare 1,3 km ifrån ligger Förslöv tågstation. Från stationen tar du dig enkelt till städer som Helsingborg och Köpenhamn. Om du vill resa till varmare breddgrader så ligger Ängelholm-Helsingborgs flygplats endast 11 km bort. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Förslöv!

  • Nyproduktion
Ausås Ängar, Ausås, Ängelholms kommun
  • 7 lediga bostäder

Ausås Ängar

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
Myresjöhus
fr. 550 000 kr
1 049 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus i vackra Ausås. I Ausås finner vi närhet till naturen och en högre livskvalitet. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4 km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes så som livsmedelsbutiker, apotek, skolor och vårdcentral m.m. samt ett gäng trevliga caféer och restauranger. Perfekt för en barnfamilj! En bilfärd på ca 15 min tar dig till Ängelholm och en färd på 25 min till Helsingborg. Ausås omringas av skånsk miljö i sitt esse med vackra slätter i kombination av härlig grönska i närområdet, perfekt för kvällspromenaderna. Ausås är platsen för dig som söker lugnet, men även vill ha närheten till storstan utan att behöva välja bort livskvaliteten. Som pricken över i:et så har man även hittat en stor silverskatt i Ausås, vem vet det kanske är just du som hittar nästa skatt i Ausås! Varmt välkomna till harmoniska Ausås, ett stenkast från Helsingborg och Ängelholm. Kanske ett framtida boende för just dig. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Ausås!.

  • Nybyggnadsprojekt
Förslöv, null, Båstads kommun
  • 5 lediga bostäder

Förslöv

Villa
Båstads kommun
Myresjöhus
fr. 3 kr
80,3-138 m²
2-6 rum
431 m² tomt

Bygg hus i skånska idyllen Förslöv. Förslöv är ett växande samhälle vid foten av den mäktiga Hallandsåsen. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus. Tomterna ligger i ett etablerat och lugnt bostadsområde. Tomterna har ett naturskönt läge och ligger i ett etablerat och lugnt bostadsområde. Här bor du endast en kort bilresa från havet och vackra stränder som Segeltorpsstrand och Vejbystrand. Inte långt ifrån Förslöv ligger även Båstad samt Ängelholm. Här finner du såväl nöjen som shopping och ett rikt restaurangliv. En stor anledning till att många familjer väljer att flytta till Förslöv är att all service finns inom ett bekvämt avstånd. Här finns mattaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, bensinstation flera förskolor och skola (F-9). I Förslöv finns det förutom god service många bra fritidsaktiviteter. Här finns möjlighet att bland annat ägna sig åt fotboll, tennis, paddel och innebandy. Knappt 4 km från tomten finns även Åkagårdens golfklubbs 18-hålsbana med vacker utsikt över Skälderviken. I Förslöv finns det även goda kommunikationer. Cirka 900 meter från tomten ligger busshållplats och ytterligare 1,3 km ifrån ligger Förslöv tågstation. Från stationen tar du dig enkelt till städer som Helsingborg och Köpenhamn. Om du vill resa till varmare breddgrader så ligger Ängelholm-Helsingborgs flygplats endast 11 km bort. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Förslöv.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 5