Orrmötesvägen 38

Funäsdalen Vivallen, Härjedalens kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 414 m²
Driftkostnad
1 573 kr/år

Tänk att få bygga sitt alldeles egna fjällhus precis som du vill. Att tomten dessutom ligger på fina Vivallen i Funäsdalen gör det extra bra. För härifrån kan du gå och cykla in till byns restauranger och butiker. Har du barn som går på dagis eller skola så är det bara en kort biltur dit. Här slipper du alla bilköer och trängsel. Här får du istället mycket utrymme och mer kvalitetstid att göra det du och familjen tycker om.

Området ligger på en mycket lugn och naturskön plats med utsikt över Funäsfjällen. Härifrån tar du skotern direkt och Funäsfjällens längdspårssystem (f.d Nordic Ski) är endast ett par km bort. Vill du åka alpint är Funäsdalsberget några minuter bort och till Tänndalen ca 15 min. Sommartid går cykelleden Funäsdalen - Flon - Bruksvallarna förbi på Vivallsvägen. Vivallsvägen är nämligen den gamla vägen från Funäsdalen till Flon och Bruksvallarna. Som du säkert redan har listat ut så passar detta område dig som vill ha det lugnt, fina vyer men ändå närhet till sommarens och vinterns alla aktiviteter

Orrmötesvägen har byggts upp succesivt till att bli mycket fint. Här är det stora byggrätter vilket innebär att du ej behöver begränsas gällande dina idéer. Se länk till detaljplan under rubriken Viktiga dokument och länkar som finns mäklarens hemsida (gå vidare från Hemnet). Byggrätten är på hela 300 kvm vilket är mycket sällsynt.

Kommunalt V/A finns vid tomtgräns och anslutningsavgiften är endast f.n 13 680 kr eftersom samfälligheten har en gemensamhetsanläggning gällande vatten och avlopp. Köpare uppmanas att stämma av anslutningsavgift med Vatten och miljöresurs. El/fiber finns också vid tomtgräns och anslutningsavgiften är f.n 44 375 kr. Köpare uppmanas att stämma av anslutningsavgift med Härjeåns nät AB

Tomten besöker du precis när som helst. Missa heller inte flygfilmen som finns på mäklarens hemsida. Observera att tomtens markering är på ett ungefär i film och bilder.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor. Vi ser fram emot att hjälpa just dig

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Olsson, Husfoto
HusmanHagberg Härjedalen

Kontakta mäklaren

Maria Sondell

HusmanHagberg Härjedalen
Mäklare Maria Sondell, HusmanHagberg Härjedalen