Björktrastvägen 6

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

1 375 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 144 m²
Driftkostnad
1 700 kr/år

På Västra Hällorna växer nästa del av Grebbestad fram och nu finns chansen på de sista 2 av de 9 tomterna vi förmedlar i detta trevliga område. Här finns tomter med varierande läge, storlek, byggrätt och pris - här finner ni alltså möjligheten att själva välja hur och var ni vill bo. På en kort cykeltur/promenad (1,5 km ) når vi Grönemad med dess vackra natur, badplats och småbåtshamn. Vill man ta sig ner till centrala Grebbestad ligger detta ca 2,5 km från vårt område. För er med barn så når vi på ca 700 meters promenad Ängens förskola (ålder 1-5) och Grebbestad skolan ( ca 1000 meter, förskola- åk. 6)

Byggrätterna varierar från tre olika alternativ: 70+30 m², 100+40 m² och ändå upp till 150+40 m². Husleverantör är Götenehus/Värsåsvillan och förslag på lämpliga husmodeller är framtagna till varje tomt, man kan självklart välja vilken av deras modeller man vill och göra ändringar i utformning och planlösning för att på bästa sätt anpassa bostaden utifrån era önskemål. Det fina med detta för dig som kund är att innan man går vidare med sitt köp av tomt, har man en färdig kostnadskalkyl (ink. markarbete) på vad just ert hus kommer att kosta.
Så när ni hittat er tomt, kontakta gärna Jeanette Toftedahl för en offert eller för att boka ett möte för att diskutera möjligheterna vidare.

Priserna på tomterna avser tomt samt påkoppling till kommunalt V/A, tillkommande kostnader är el, fiber m.m

Vi ser fram emot att träffa er på området och visar gärna på förfrågan!

Björktrastvägen 6 är 1144 m² och byggrätten är 150 +40 m²

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bohuslän

Kontakta mäklaren

Ludvig Jakobsson

HusmanHagberg Bohuslän
Mäklare Ludvig Jakobsson, HusmanHagberg Bohuslän
073- 961 92 93