Ringduvevägen 7

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

5 335 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 068 m²

Stilsäkra villa Hörvik har ett starkt uttryck med renodlad fasad och väderskyddad entré. På entréplanet finns ett gemensamt allrum, två rymliga barnrum, badrum med dusch och ett smart klädvårdsutrymme med tillhörande klädkammare. En trappa upp ligger köket med köksö och bardisk mot vardagsrummet i en stor, öppen planlösning med fantastisk volym. Med fönster åt tre håll flödar de gemensamma sällskapsutrymmena av ljus. Från vardagsrummet når man balkongen med fint utsiktsläge mot entrésidan. Föräldrasovrummet är placerat i en egen del av huset med tillhörande klädkammare och wc/dusch.

På Ringduvevägen 7 är byggrätten 150 + 40 m² med en högsta tillåtna nockhöjd om 7,5 meter. I Framtiden planerar kommunen en ny gång/cykel-väg samt infarts till Grebbestad vilket kommer innebära att efter ca 10 minuters promenad är man mitt i händelsenas centrum.

Här blir det ingen granne på ena sidan eller på baksidan vilket ger en skyddad miljö!

OBS! Priset är ett ca pris för tomt och entreprenad och kan komma att ändras.

Köparen kommer att teckna flera avtal:
- ett köpekontrakt avseende fastigheten vilket fastighetsmäklaren upprättar om 1 450 000 kr i tomtpris.
- ett entreprenadavtal avseende byggnationen vilket upprättas med HNH/ Värsåsvillan & Götenehus. OBS! Prisbilden kan komma att ändras beroende av önskemål från kunden, kontakta HNH för mer information. Kostnad för bygglov tillkommer.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Joacim Bergman vid intresse tfn 0727 33 90 91.
Kontaktpersoner på HNH (för frågor kring husmodell och byggnation) Jeanette Toftedahl tfn 0709 56 46 38 eller René Nielsen tfn 0734 45 57 44.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 91