Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joacim Bergman

Joacim Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långekärrsvägen 19, Gerlesborg, Tanums kommun
  • Imorgon kl 14:00
Långekärrsvägen 19, Gerlesborg, Tanums kommun, bild 2
Långekärrsvägen 19, Gerlesborg, Tanums kommun, bild 3

Långekärrsvägen 19

Fritidshus
Gerlesborg, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 750 000 kr
53 m²
2 rum
1 488 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med behaglig promenadavstånd till havsbadet. Beläget i ett attraktivt område mellan Bovallstrand och Hamburgsund, erbjuder denna fastighet en vacker och lummig trädgård med fruktträd och berg i dagen. Här kan du njuta av fina promenader i de vackra omgivningarna, ca 800 meter till svalkande havsbad samt en stor tomt med gott om soltimmar. På fastigheten finns utöver boningshuset, en gäststuga med sovplatser, ett uthus (renoveringsbehov) samt en redskapsbod (vilken kan omställas till ytterligare sovplatser). Tomtens skyddade läge bakom berget ger ett optimalt skydd mot väder och vind och uteplatserna erbjuder sol hel hela dagen. Med närhet till stranden och en eldstad kan du koppla av i denna lantliga och mysiga miljö. Huset erbjuder 53 kvadratmeter boyta med två rum och en stor tomt på 1488 kvadratmeter. Renoveringar har gjorts genom åren, inklusive tillbyggnad av badrum, tilläggsisolering och tak över altanen. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Detta är en perfekt möjlighet att förvärva ett strandnära fritidshus med vacker trädgård, attraktivt läge och fina promenader i området. Ta chansen att skapa dina egna minnen i detta idylliska hem.

  • Premium
Agdas väg 2, Kämpersvik, Tanums kommun
Agdas väg 2, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 2
Agdas väg 2, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 3

Agdas väg 2

Fritidshus
Kämpersvik, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
6 175 000 kr
126,9 m²
5 rum
783 m² tomt

Välkomna till detta nyproducerade skärgårdshus i samarbete med Västkuststugan, beläget i det charmiga kustsamhället Kämpersvik, mellan Fjällbacka och Grebbestad. Här erbjuds en öppen planlösning på entréplan med vackra och generösa sociala ytor samt ett rymligt kök. På övre plan finns flera sovrum samt ett allrum, badrum och utgång till balkong. Huset är smakfullt utrustat och erbjuder en ljus och luftig atmosfär. Med vattenburen uppvärmning via frånluftsvärmepump kan ni njuta av behaglig värme året runt. Tomten om ca 783 kvm stora tomten ger gott om utrymme för både avkoppling och lek. I Kämpersvik finns flera fina badplatser, en skyddad småbåtshamn samt vacker natur med fina promenader. För de som gillar aktivitet erbjuds en gång- och cykelväg längs havet till TanumStrand och vidare till Grebbestad. Möjlig inflyttning till sommaren. Detta smakfulla och välutrustade hus passar perfekt för såväl permanent som för fritidshus, där ni kan njuta av lugnet och skönheten i västkustens skärgård. Grannfastigheterna Tanum Kämperöd 1:204 & 1:205 går även att köpa via ett entreprenadavtal via Västkuststugan - kontakta oss så berättar vi mer!

  • Premium
Haga 7, Havstenssund, Tanums kommun
Haga 7, Havstenssund, Tanums kommun, bild 2
Haga 7, Havstenssund, Tanums kommun, bild 3

Haga 7

Tomt
Havstenssund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 500 000 kr
1 331 m² tomt

Välkomna till Haga mellan Grebbestad och Havstenssund, här finns nu tre lantligt belägna tomter till salu med huspaket från HNH Väst AB/Götenehus! Tomterna ligger vackert inbäddade i naturen med hällmark och åkermark runt omkring. Havet omringar området såväl i väster som öster och norr och här finns många vackra promenadstråk längs med havet och i skog och mark. I närheten ligger Tjurpannans naturreservat, välkänt för sin vackra natur. I området finns flera badstränder om ni önskar ta er ett dopp i havet och Havstenssund ligger på cykelavstånd från tomterna. Tomterna är stora ca 1 300m² vardera och gränsar alla mot skog och mark, vilket ger en frihetskänsla. Tomterna är avstyckade och här finns förhandsbesked från Tanums kommun för byggnation av bostadshus om ca 140m² byggnadsarea samt 40 m² för garage. Husen avses uppföras i en våning med inredd vind och angiven taklutning är 22-35 grader. Strax utanför Havstenssund finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Till Grebbestad tar ni er med bil på ca 10 min, här finns ett stort utbud av restauranger sommartid och allmän service året om. Till Oslo respektive Göteborg tar det ca 1,5h med bil. Exempelhus Anten (på bild) går att köpa nyckelfärdigt enligt separat entreprenadavtal för 4,320,000 inkl tomt. För mer information kring tilltänkta husmodeller eller övriga frågor kontakta mäklare Joacim Bergman +46727339091. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Tanum Hamn 2:14, Hamburgsund, Tanums kommun
Tanum Hamn 2:14, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Tanum Hamn 2:14, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Tanum Hamn 2:14

Tomt
Hamburgsund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
695 000 kr
1 387 m² tomt

Välkomna till Hamburgsund och denna nyligen avstyckade fastighet om hela 1,387 kvm. Här finner ni en prisvärd tomt i lantlig miljö med fina solförhållande och cykelavstånd in till kustsamhället Hamburgsund. Positivt förhandsbesked från 19 december 2023 finns, förhandsbesked avser ett enbostadshus i en våning utan inredd vind samt med en tänkt byggnadsarea om 120 m2, se bifogat dokument. Säljaren kommer ombesörja och bekosta tillfartsväg till fastighetsgräns, vilket inkluderas i priset. Från Göteborg och Oslo tar det ca 1,5h respektive 2h med bil. Allmän service finns i Hamburgsund och Tanumshede på kort bilavstånd. Vill man äta gott rekommenderas restaurangerna i Hamburgsund (cykelavstånd), Fjällbacka och Grebbestad med ett brett utbud, men med inriktning på havet och skaldjur. Trevliga dagsutflykter finns runt hörnet, så som Hamburgö, Väderöarna eller Kosteröarna. Inåt land finns vackra Bullarebygden med vandringsleder och möjlighet att paddla kanot eller kajak. Välkomna att kontakta oss för mer information!

  • Premium
Stenhuggarevägen 1, Sannäs, Tanums kommun
Stenhuggarevägen 1, Sannäs, Tanums kommun, bild 2
Stenhuggarevägen 1, Sannäs, Tanums kommun, bild 3

Stenhuggarevägen 1

Fritidshus
Sannäs, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
5 975 000 kr
150 + 50 m²
7 rum
1 505 m² tomt

Välkomna till Stenhuggarevägen 1 och detta vackra sekelskifteshus med grönskande och uppvuxen trädgård. Här kan man leva gott med promenadavstånd till salta bad vid Sannäs populära badstrand och många trevliga promenadstigar såväl längs med havet som i skog och mark. I närheten finns den kommunala småbåtshamnen och Mjölkeröds golfbana med restaurang. Huset har en imponerande granitfot i Bohusgranit och karakteristisk ljusmålad fasadpanel, en riktig västkustdröm! Runt huset finns gräsmatta med blomsterplanteringar, grusgångar och fruktträd som ger skugga och svalkar gott en varm sommardag. Boningshuset om 1 1/2- plan med källare är rymligt och har hög takhöjd på entréplan, med en planlösning om tre rum och kök samt glasveranda och hall med badrum. På övre plan finns tre sovrum samt flera sovalkover i kattvind. Här finns också en härlig balkong med havsutsikt. Utöver boningshuset finns på tomten en gäststuga med gott om utrymme för vänner och familj på besök. För mer information och visning kontakta fastighetsmäklare Joacim Bergman tfn 0727 33 90 91 eller Elin Bergman tfn 0727 33 90 81

  • Premium
Vintermyrsvägen (Greby 1:38), Grebbestad, Tanums kommun

Vintermyrsvägen (Greby 1:38)

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 700 000 kr
3 347 m² tomt

Vill ni bo på landet men ändå ha lite grannar och promenadavstånd till Grebbestad, då har du kommit rätt! Nu erbjuds ytterligare en tomt om hela 3 347 kvm på Greby, i ett lugnt och avskilt område. Här bor man i ett vackert landskap, med böljande åkrar, vackra betade strandängar, dramatiska granitklippor som avskärmar området samt utsikt över den inre delen av Sannäsfjorden. På denna fastighet finns förhandsbesked för enbostadshus i två plan på ca 200 kvm, gästhus om ca 120 kvm samt garage/förråd om ca 100 kvm . Eftersom området inte ingår i en detaljplan öppnar det upp för möjligheten att bygga ett boende helt anpassat efter egna önskemål och den omgivande naturens förutsättningar. Strax utanför Grebbestad finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Området ligger ca 1,5 km från centrala Grebbestad och närmsta badplats finns på cykelavstånd i Edsvik eller Grönemad. Förskola/ skola finns i närheten liksom allmän service i Grebbestad och Tanumshede. Med kort bilavstånd når ni sommarpärlorna Strömstad i norr och Fjällbacka i söder, med trevliga restauranger och allmän service. Till Oslo respektive Göteborg är det ca 1,5h timma med bil. I närheten finns tre fina golfbanor Dynekilens-, Strömstads- och Mjölkeröds golfbanor. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman 0727 33 90 91

Prästkragevägen 7, Tanumshede, Tanums kommun
  • Ons 14 aug
Prästkragevägen 7, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Prästkragevägen 7, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Prästkragevägen 7

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 275 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
716 m² tomt

Centralt belägen och med gott om plats för hela familjen finner vi denna stora och välplanerade friliggande villa på Prästkragevägen i Tanumshede. Med en yta om 110 kvadratmeter erbjuder bostaden en ljus och luftig atmosfär samt en trivsam uteplats där solen bjuder på generösa timmar. Runt huset finns en välskött och uppvuxen trädgård med vackra planteringar perfekt för den odlingsintresserade eller för spring och lek. Samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket skapar en praktisk och funktionell planlösning för familjen. Dessutom finns ett garage för säker förvaring av fordon eller extra förvaringsutrymme. Bostaden har genomgått flera renoveringar under åren, inklusive tilläggsisolering och byte till 3-glasfönster för att säkerställa energieffektivitet. Dessutom har taket nyligen blivit omlagt. För den miljömedvetna köparen finns ett vattenburet system via luft/vatten värmepump, vilket ger en kostnadseffektiv uppvärmning. Med närhet till allmän service, skolor och idrottsanläggningar blir detta barnvänliga läge extra attraktivt för familjer. Missa inte chansen att bli ägare till denna välplanerade villa med generösa ytor och en trevlig uteplats. Kontakta oss idag för mer information och visning.

  • Premium
Solrosvägen 8, Fjällbacka, Tanums kommun

Solrosvägen 8

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 900 000 kr
153 + 5 m²
6 rum
440 m² tomt

Välkommna till Solrosvägen 8 och detta trivsamma hus för såväl permanent som för fritidsbruk, lugnt beläget i ett trevligt och barnvänligt område med bara några stenkast ner till torget i Fjällbacka. Med sin fina uteplats kan ni njuta av många soltimmar och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Här finns även ett garage med förråd baktill, perfekt för förvaring av både bil och annat. Bostaden erbjuder flera sovrum för såväl familj som gäster. De fina sällskapsrummen både inne och ute ger möjlighet till trivsam samvaro. Dessutom finns praktiska detaljer som yalelås, fiberanslutning och kommunalt vatten och avlopp. På bekvämt avstånd hittar ni torget i Fjällbacka med sin skärgårdspuls och restauranger. I närområdet finns även flera fina badplatser att utforska. Strax utanför Fjällbacka finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Till Oslo respektive Göteborg är det ca 1,45h timma med bil. I närheten finns tre fina golfbanor Fjällbackas-, Mjölkeröds- och Sotenäs golfbanor. Missa inte chansen att förvärva denna fastighet i Fjällbacka, en plats där avkoppling och njutning är i fokus. Välkommen hem!

Skutevikshöjden 9 (Hus 13), Sannäs, Tanums kommun
Skutevikshöjden 9 (Hus 13), Sannäs, Tanums kommun, bild 2
Skutevikshöjden 9 (Hus 13), Sannäs, Tanums kommun, bild 3

Skutevikshöjden 9 (Hus 13)

Fritidshus
Sannäs, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
5 995 000 kr
135 m²
5 rum
975 m² tomt

Välkomna till Skutevikshöjden och denna nyproducerade enplansvilla om 135m² boa. Här bor ni bekymmersfritt i arkitektritade enplanshus med hög standard. Möjlighet att själv utforma ert boende med tillval och skapa er ett hem som passar just er stil och smak. Sju hus av nio är sålda i området och nu är det således endast två hus kvar till försäljning! Passa på och kontakta oss för visning och mer information. Husen har lättskötta järnvitriolfasader och modernt grått plåttak, för att smälta in i miljön. I grundutförandet är husen fördelade på fem rum och kök, ett badrum samt förråd/ tvättstuga. Alla hus byggs i lösvirke som medger viss flexibilitet i planlösningen. För den köpare som är med från början finns utrymme att forma interiören efter egen smak, genom olika tillval. Några av husen har havsutsikt över Sannäsfjorden och andra har utsikt ut över Mjölkeröds vackra golfbana med omnejd. Det höga läget på berget, skapar en känsla av rymd och här har ni sol hela dagen. Tomterna är lättskötta då husen är byggda på berget, det är bara att komma och gå och istället njuta av ledig tid. På Skutevikshöjden finns möjligheterna till ett aktivt liv, här har ni har Mjölkeröds populära 18- håls golfbana, padelbana, samt en hamn för fritidsbåtar för den som föredrar livet på havet, allt på gångavstånd! Kring Sannäs finns många fina promenadstigar såväl i skog och mark som längs med havet. Sommartid har ni gångavstånd till golfrestaurangen på Mjölkeröd och på Västbacken finns ytterligare en restaurang. I Sannäs finns en populär badstrand med badbrygga vid sandstranden för de mindre barnen och hopptorn för de större mer äventyrliga. Sannäs är en mindre by längst in i den, från öppna havet, skyddade Sannäsfjorden. Orten har präglats av sin tradition av stenhuggeri och än idag finns denna industri kvar i mindre skala genom det lokala stenhuggeriet som tillverkar inredning och bänkskivor i exklusiv bohusgranit. I Sannäs finns en fin gemenskap mellan grannar och en aktiv samhällsförening som driver såväl ortens lilla kapell som dansbanan och "Bosses" sjöbod. Under sommartid anordnas flertalet aktiviteter så som midsommarfirande, dans på dansbanan, yoga, Sannäsgolfen, räkfrossa i sjöboden mm. Vid advent är det traditionsenligt tändning av granen på hamnplan med tillhörande mingel samt glögg och lussekatt. Sannäs ligger geografiskt väldigt praktiskt med egen avfart från E6 och avståndet till Oslo respektive Göteborg med bil är ca 1,5h. Detta möjliggör arbetspendling från orten, med ett praktiskt avstånd från stan ifall man önskar arbeta delvis hemifrån och vill spendera mer kvalitetstid med nära och kära i en fantastisk miljö. Till Grebbestad med butiker och ett stort utbud av restauranger på bryggan är det 10 min med bil och till Tanumshede med allmän service är det ca 7 min med bil. OBS! - Det hus som visas på bilderna har flera tillval, vad som ingår i grundutförande hittar ni under dokument i annonsen. - För att vandra runt i huset med 3D-vy och få en bild av hur det känns i verkligheten, gå in under dokument/ länkar i annonsen. - För att se en flygfilm över området, gå in under dokument/ länkar i annonsen eller i listen längst upp. Välkomna mer er intresseanmälan! Under 2024 kommer försäljning av fristående hus i bostadsrättsform att starta, passa på redan nu, att som många andra, anmäla ert intresse för bostadsrätterna genom att skriva upp er på anmälningslistan! Kontakta oss via mail eller telefon redan idag!

  • Premium
Bro 4, Tanumshede, Tanums kommun
Bro 4, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Bro 4, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Bro 4

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 490 000 kr
77 + 40 m²
4 rum
2 043 m² tomt

Välkommen till denna charmiga friliggande villa belägen i natursköna Tanums kommun! Här erbjuds ett ljust och smakfullt renoverat boende med en stor trädgård som ger utrymme för både lek och avkoppling. Detta hem har alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive ett rymligt dubbelgarage med dubbla fjärrportar och en praktisk luft/luftvärmepump. Dessutom finns ett gästhus för vänner på besök eller för en extra yta att utnyttja efter behov. Bostaden har även nyligen genomgått en renovering/uppgradering och är utrustad med luft/vattenvärmepump, nya eldragningar, nytt avlopp till minireningverk samt renoverat badrum från 2019, vilket ger er en trygg och bekymmersfri boendemiljö. En eldstad i hemmet skapar en mysig atmosfär och bidrar till en extra värme under kyligare årstider. Läget är perfekt för den som älskar havet, med kort bilavstånd till salta havsbad i Kämpersvik samt närheten till populära kustsamhällen som Fjällbacka och Grebbestad. Du kan njuta av det bästa av båda världar - lugnet på landet och närheten till havet. Välkommen till denna underbara villa där du kan njuta av ett ljust och charmigt boende med en stor trädgård, dubbelgarage, gästhus och närhet till vackra kuststräckor. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

  • Premium
Västra Rörvik 2:36, Sotekanalen, Sotenäs kommun
Västra Rörvik 2:36, Sotekanalen, Sotenäs kommun, bild 2
Västra Rörvik 2:36, Sotekanalen, Sotenäs kommun, bild 3

Västra Rörvik 2:36

Fritidshus
Sotekanalen, Sotenäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
29 500 000 kr
167 m²
9 rum
2 600 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna unika skärgårdsdröm, beläget i skyddad och avskild havsvik i Sotekanalens södra inlopp mellan Smögen och Hunnebostrand. Detta är en plats för människor som vill uppleva naturen på nära håll, utan störande grannar. Här kan ni vakna upp i den vackraste av världar och följa årstidernas och vädrets växlingar. Detta är en dröm för er som önskar avskildhet och avkoppling, men ändå vill vara mitt i navet och följa båttrafiken i den av fritidsbåtar trafikerade Sotekanalen. Med båt tar man sig till Smögen och Kungshamn på under 10 minuter. Nuvarande ägare hyr fast båtplats i Väjern. Fastigheten är omgärdad av den vackra och välbevarade stengärdsgården och innanför muren finns gräsytor för såväl barn som vuxna med spring i benen. Här finns exklusivt boningshus, som har genomgått en smakfull och omfattande renovering och tillbyggnad under senare år. Vidare finns tre gästhus med sovplatser vilket bjuder in till möjligheter till generationsboende eller umgänge i goda vänners lag, fastigheten har totalt 17 sängplatser. Via en kort promenad över de Bohuslänska bergsklipporna når man bryggorna med plats för socialt umgänge och svalkande havsbad. Här finns även plats för flertalet båtar, vilket gör att gästerna alltid känner sig välkomna att lägga till och stiga i land för en kopp kaffe eller middag i den bedårande solnedgången. Detta är ett boende långt från tätortens störande brus, men platsen har också närhet till Smögen och Kungshamn och till nöjesliv och restauranger om ombyte önskas. Till Smögen tar det 15 minuter med en snabbgående båt och bara 10 minuter till Kungshamn. Att det framstår som ett unikt boställe för alla årets årstider är ingen överdrift här finns ett lugn som aldrig går att köpa någon annanstans. Kontakta fastighetsmäklare Joacim Bergman redan idag för mer information samt privat visning, +46727339091

  • Premium
Gården 1, Tanumshede, Tanums kommun
  • Ons 14 aug kl 16:30
Gården 1, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Gården 1, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Gården 1

Fritidshus
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 800 000 kr
91 m²
3 rum
1 287 m² tomt

Välkomna till detta mysiga och lantligt belägna hus med en ljus och luftig atmosfär. Med en upparbetad trädgård, komplett med växthus, kan du njuta av grönskande omgivningar och vackra vyer. Perfekt för både permanent boende eller fritidsbruk, här finns allt du behöver för att trivas. Det välbyggda huset erbjuder ett boende på ett plan och har flera utgångar till altanerna. Önskar man ytterligare sovplatser ges möjligheter att utveckla övre plan för ytterligare sovrum. Njut av mysiga kvällar framför eldstaden och koppla av på uteplatserna för att ta vara på dagens soltimmar. Beläget i strax öster om centralorten Tanumshede, erbjuds här en fridfull miljö samtidigt som du har bekvämt avstånd till allmän service, skolor samt kommunikation såväl norr som söder ut via E6. Sammanfattningsvis erbjuds här ett boende av hög kvalitet och en vacker trädgård, som gör det till en dröm för alla naturälskare och dem som söker en lugn och avkopplande tillvaro!

  • Premium
Kanalvägen 1, Hamburgsund, Tanums kommun

Kanalvägen 1

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
8 500 000 kr
120 m²
5 rum
321 m² tomt

Välkomna till Kanalvägen 1 och detta exklusiva fritidshus med åretruntstandard. Detta är ett av områdets bästa lägen med utsikt över båttrafiken i kanalen. Till fastigheten medföljer en båtplats. Med båt tar ni er ut till norra Bohusläns vackraste skärgård med flertalet stränder och badklippor med kristallklart salt vatten. Söderut ligger Kungshamn/ Smögen, västerut Väderöarna och norrut Fjällbacka/ Grebbestad och Kosteröarna, alla väl värda en dagstur med den egna båten. Huset är ett ståtligt vitmålat kaptenshus i 1 1/2 plan med ljusa och fräscha materialval. Entréplan består av sociala ytor i öppen planlösning med köket samt ett badrum. Det två burspråken i allrummet skapar asymmetri och mysiga hör att möblera efter smak och tycke. De spröjsade fönstren ger fint ljusinsläpp och skapar den mycket speciella kustkänslan som bara Bohuslänska kaptenshus ger. Nuvarande ägare har installerat en ny exklusiv kamin samt satt in en köksö med vinkyl. På övre plan finns allrum/ tv rum samt tre sovrum och ett badrum. Utvändigt har huset har en generös terrass i västerläge med sol under större delen av dagen och kvällen. På fastigheten finns även gott om parkeringsyta samt en isolerad förrådsbod. Varmt välkommen med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman 0727 33 90 91

Edsten 1, Fjällbacka, Tanums kommun

Edsten 1

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 475 000 kr
104 + 56 m²
5 rum
3 573 m² tomt

Välkommen till detta smakfullt renoverade hus med lantligt läge strax söder om Fjällbacka, vilket passa såväl för permanent som för fritidsboende. Här erbjuds en stor tomt om hela 3573 kvm, perfekt för den trädgårdsintresserade. Tomten består både av en välskött trädgård och en naturskön tomt. Bostaden har genomgått flertalet renoveringar senare år med fina materialval och därtill behagliga ytskikt. Här finns fyra sovrum som ger gott om plats för hela familjen eller vänner på besök. Den öppna planlösningen på övre plan ger en luftig och ljus atmosfär och inbjuder till umgänge. Den värmande kaminen förhöjer mysfaktorn. Du kommer att uppskatta den solrika och skyddade altanen med uterum, som är helt nytt från 2021. Här kan du njuta av det vackra lantliga läget och koppla av medan du skyddas från väder och vind. För de varma sommarkvällarna finns även en balkong under tak med kvällssol att avnjuta. Flera stora renoveringar har genomförts och bostaden har även uppvärmning via luft/vatten värmepump, vilket ger en kostnadseffektiv och behaglig värme året runt. Fiber finns installerat för dig som behöver snabbt internet. Läget är barnvänligt och här finns även ett garage. Med behagligt avstånd till Fjällbacka och närheten till havet är detta ett perfekt boende för den som vill ha både lugn och närhet till bekvämligheter. Varmt välkommen till Fjällbacka, där detta trevliga hus med lantlig läge väntar på dig!

Valövägen 29, Valön naturreservat, Tanums kommun

Valövägen 29

Fritidshus
Valön naturreservat, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
5 900 000 kr
72 + 40 m²
4 rum
1 468 m² tomt

Varmt välkomna till Valöns naturreservat och denna sällsynta möjlighet att köpa ett hus i naturreservatet där man känner historiens vingslag när man kliver in genom ytterdörren. Troligtvis är huset från sent 1700/ tidigt 1800- tal. På karta från Lantmäterimyndigheten år 1804 syns huset tillsammans med gårdsbebyggelse, vilket stärker tesen om husets äldre ursprung. Idag ligger ett större boningshus tillsammans med en mindre gäststuga på tomten som ramas in av ett högt plank och grön växtlighet. Innanför döljer sig en skyddad oas med trädgård, uteplatser, och en äldre jordkällare med murade väggar och tak. Här kan man leva gott med fantastisk natur och sköna promenadstråk inpå husknuten. En bit bort med gångpromenad från fastigheten finns en sandstrand samt klippor och en brygga att bada ifrån beroende på vad man föredrar. När man kliver in i huset möts man av den imponerande bakugnen som dominerar hela storstugan med matplats och kök. I rummet är det öppet upp till nock och här kan man följa den imponerande murstocken hela vägen upp till taket. Intill storstugan ligger det hemtrevliga vardagsrummet med spröjsade fönster och ytterligare en eldstad i gjutjärn. Båda eldstäderna är i funktion och brandskyddskontroll gjordes 2022. Innanför vardagsrummet finns ett mindre sovrum, på entréplan finns även ett litet badrum med dusch, handfat och förbränningstoalett. Övre plan består av ett enda stort sovrum. I anslutning till boningshuset finns även en större gäststuga med två sovrum, ett sovloft, ett mindre pentry och badrum med dusch, handfat och förbränningstoalett. Fastigheten säljs inklusive inventarier, efter det att säljaren tagit bort det som önskas behålla. Naturreservatet Valön utgörs av en väl avgränsad halvö samt öarna Långö och Lilla Lyngö. Halvöns västsida domineras av branta och för havet väl exponerade klippor och här och där blockstränder. De kala välslipade granitklipporna genomkorsas på sina ställen av klyftor där växtligheten fått fäste. Här blommar gullvivor och trift som följs av smultronklöver, backnejlika och jungfrulin med många andra växter. Reservatet som är lätt tillgängligt från såväl land som sjöss bjuder även på goda fiskemöjligheter. Små stigar som börjar strax utanför fastigheten tar dig runt området till många spännande och bildsköna delar av naturen. I närområdet finns även intressanta fornlämningar från såväl bronsålder och järnålder samt Gerlesborgs konstskola för den mer kulturintresserade. Inom några mils radie finns flertalet mycket fina golfbanor Sotenäs, Fjällbacka, Torreby och Mjölkeröd. Huset är besiktigat via Anticimex, se separat besiktningsprotokoll. Observera att nedanstående "Räkna på ditt boende" går att justera efter er egna situation - Denna är från start inställd på lägsta tillåtna kontantinsats, varpå månadskostnaden blir lägre ju högre kontantinsats ni har. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman

Sjöröd 12, Kville, Tanums kommun

Sjöröd 12

Villa
Kville, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 775 000 kr
86 + 53 m²
4 rum
2 572 m² tomt

Varmt välkomna till denna smakfulla fastighet som passar för både fritids- och åretruntboende! Tomten om 2572 m² har ett soligt läge och här kan man utnyttja varje vrå av den trevliga trädgården. Här finns gott om plats för den som vill odla på friland eller i växthus och när man vill njuta av dagen så kan man ta en gofika i det mysiga fristående uterummet. När gästerna anländer så finns det gott om sovplatser i gästhusen. Allt är genomtänkt och väldigt trevligt. Invändigt välkomnas man av en ljus och trevlig hall med plats för avhängning. På entréplan finns fräscht badrum och smakfull inredd bastu. Allrum med utgång till altan där det finns vedeldad badtunna, samt till trädgården. Kamin i allrum som avger mysig och god värme när kylan tränger på. Med öppen planlösning så är matplats och allrum i anslutning till det trevliga köket. På övervåning finns allrum och sovrum samt två kattvindar varav den ena med toalett o handfat. På källarplanet finns mycket smakfullt badrum med badkar och tvättstuga. Sovrum samt förråd och ett litet matförråd. Här har vi utgång till husets entrésida. Sjöröd ligger ca 5 minuter till E6 som leder till Uddevalla, Göteborg och Oslo. Från fastigheten når vi både Fjällbacka och Hamburgsund på ca 15 min med bil och här njuter man av restauranger, butiker och båtturer till Väderöarna samt salta bad. Välkomna att kontakta oss för mer information och bokning av visning.

Plureviksvägen 10B, Hamburgsund, Tanums kommun

Plureviksvägen 10B

Tomt
Hamburgsund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
4 000 000 kr
1 149 m² tomt

Välkommen till Hökebacken och denna vackra tomt ett stenkast från sundet i Hamburgsund. Fastigheten ligger högt och har fin vy över omgivningarna samt ner mot sundet. Tomtens läge bådar gott för många ljusa soltimmar och det finns möjlighet att skapa sig en trevlig trädgård runtikring. Från fastigheten är det badrocksavstånd till salta bad. Hamburgsunds centrum med allmän service och restauranger ligger på gångavstånd. För den som önskar, går turbåtar ut i skärgården och Väderöarna är ett populärt utflyktsmål. Tomtens areal 1150 kvm och har en generös byggrätt om 180kvm i bottenplan, varav huvudbyggnad om max 140kvm. Kort fakta enligt detaljplan: - 180 kvm byggnadsarea huvudbyggnad max 140 kvm. - Nockhöjd 21 meter. - Byggnadshöjd max 4,5 meter + tak-kupa max 4,5 meter bred. - Taklutning 22-35 grader. e2- Maximalt 180 kvadratmeter byggnadsarea per fastighet, varav högst 140 kvadratmeter för bostadshus. Minsta tomtstorlek 700 kvadratmeter. f2- Högsta tillåtna byggnadshöjd för huvudbyggnad är 4,5 meter. Minsta respektive högsta tillåtna takvinkel är 22 grader respektive 35 grader. Utöver högsta tillåtna byggnadshöjd får tak-kupa anordnas. Tak-kupan får ges en bredd av högst 4,5 meter och uppta högst 2/5 av byggnadens fasadliv.

Visar alla 17