Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Allégatan 15, Fjällbacka, Tanums kommun

Allégatan 15

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
6 900 000 kr
154 + 61 m²
10 rum
549 m² tomt

Välkomna till Allégatan 15 i centrala Fjällbacka. Här erbjuds tillfälle att förvärva en spännande fastighet med brett användningsområde då boningshuset idag innehåller tre lägenheter med gemensamt trapphus tillsammans med fristående gästhus med separat entré om ca 35 kvm, vilket ger möjlighet till generationsboende eller uthyrning. Huvudhuset och dess lägenheter når man via gemensamt trapphus och på övre plan finns större lägenhet i 1 1/2- plan med fina sällskapsytor, rymligt kök, tre sovrum , två badrum (ett på varje plan) samt soliga balkonger. På entréplan finns idag två lägenheter om vardera två rum och kök - båda lägenheterna är idag uthyrda. I källarplan finns gemensam tvättstuga för de mindre lägenheterna, gott om utrymme för förvaring eller varför inte, ytterligare en lägenhet för den som önskar. Strax intill huvudhuset finns gästhus med eget badrum kök och rymligt allrum med ryggåstak. Här har man även en egen altan i anslutning till entré. Under gästhuset finns förråd/garage vid en rymliga uppfarten, vilken har plats för flera bilar. Kontakta mäklare Joacim Bergman för mer information avseende befintliga hyresavtal eller bokning av privat visning!

Maskrosvägen 6, Bullaren, Tanums kommun

Maskrosvägen 6

Villa
Bullaren, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 250 000 kr
155 + 110 m²
7 rum
732 m² tomt

Välkomna till barnvänliga och natursköna Östad. Här finns nu möjlighet att förvärva Maskrosvägen 6 med centralt läge och närhet till sköna bad, vacker natur, Östad Livs och förskola. På fastigheten finns 1 ½ plans hus med källare. På entréplan finns sällskapsutrymme, tre sovrum, nyare badrum från 2011 samt rymligt kök. En trappa upp finns lägenhet med sovrum, eget badrum och enklare utrustat kök tillsammans med gott om förvaring samt sovalkov. I källarplan finns gillestuga med öppen spis, hobbyrum/förråd, rymlig tvättstuga, pannrum, rymlig groventré med ingång till äldre badrum med bastu. I källarplan finns även garage med matkällare. I anslutning till entré och vardagsrum finns altan med fina solförhållanden. Är ni intresserade av att veta mer, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joacim Bergman.

Strandvägen 27 A, A1202, Hamburgsund, Tanums kommun
Strandvägen 27 A, A1202, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Strandvägen 27 A, A1202, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Strandvägen 27 A, A1202

Lägenhet
Hamburgsund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 235 kr/mån
52 667 kr/m²

Välkomna till Strandvägen 27 i Hamburgsund och nya Brf Ella! Här finns möjlighet att förvärva en lägenhet om 3 rok, ca 72 kvm längst upp i huset med balkong och hiss. Lägenheten är ljus och modern och passar såväl för permanent som för fritidsbruk, andrahandsuthyrning tillåts enligt stadgarna vilket ger goda möjligheter till ett billigt boende. Sällskapsrum och den inglasad balkongen erbjuder vackra vyer över skäret och kanalen med dess aktiva båttrafik hela året. På behagligt gångavstånd finns populära restauranger, allmän service samt linfärjan till Hamburgö vilket möjliggör en cykeltur ut till en av Sveriges vackraste platser! Mer bilder och info kommer inom kort!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Haga 7, Havstenssund, Tanums kommun
Haga 7, Havstenssund, Tanums kommun, bild 2
Haga 7, Havstenssund, Tanums kommun, bild 3

Haga 7

Tomt
Havstenssund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 600 000 kr
1 331 m² tomt

Välkomna till Haga mellan Grebbestad och Havstenssund, här finns nu tre lantligt belägna tomter till salu! Tomterna ligger vackert inbäddade i naturen med hällmark och åkermark runt omkring. Havet omringar området såväl i väster som öster och norr och här finns många vackra promenadstråk längs med havet och i skog och mark. I närheten ligger Tjurpannans naturreservat, välkänt för sin vackra natur. I området finns flera badstränder om ni önskar ta er ett dopp i havet och Havstenssund ligger på cykelavstånd från tomterna. Tomterna är stora ca 1 300m² vardera och gränsar alla mot skog och mark, vilket ger en frihetskänsla. Tomterna är avstyckade och här finns förhandsbesked från Tanums kommun för byggnation av bostadshus om ca 140m² byggnadsarea samt 40 m² för garage. Husen avses uppföras i en våning med inredd vind och angiven taklutning är 22-35 grader. Strax utanför Havstenssund finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Till Grebbestad tar ni er med bil på ca 10 min, här finns ett stort utbud av restauranger sommartid och allmän service året om. Till Oslo respektive Göteborg tar det ca 1,5h med bil. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Premium
Storemyrsvägen 4, Hamburgö, Tanums kommun
Storemyrsvägen 4, Hamburgö, Tanums kommun, bild 2
Storemyrsvägen 4, Hamburgö, Tanums kommun, bild 3

Storemyrsvägen 4

Tomt
Hamburgö, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 950 000 kr
997 m² tomt

Välkomna till Hamburgö och denna mycket exklusiva tomt med utsikt över inloppet till sundet norrifrån samt skärgården hela vägen bort till Fjällbacka. Detta är en helt unik chans att förvärva den sista riktigt fina tomten på Hamburgö med utsikt över sundet och de pittoreska röda sjöbodarna. Vakna upp till ljudet från fiskmåsarna och doften av Bohusläns landskapsblomma kaprifol som slingrar sig upp längs med bergsväggen. Ta en promenad ner till Pipers och köp ditt färska morgonbröd, gå hemåt och avnjut av en kopp kaffe och frukost på terrassen med utsikt över havet. Spendera dagen med båt i skärgården eller på någon av öns många stränder. På kvällen avnjuter ni en middag på den egna uteplatsen eller på Hjalmars brygga på andra sidan sundet. Tomten ligget skyddat med berg baktill och fritt läge framför där man med fördel placerar infarten. Tomten säljs med bygglov för färdigt hus ritat av Willa Nordic samt interiör och trädgårdsritningar från Wingårdhs arkitekter. Önskar man inte använda dessa är det fritt fram att själv rita sitt drömhus. De illustrationsbilder som visas är ritningar av det hus som det finns beviljat bygglov för, detta är en snabb och smidig lösning för den som inte själv önska att ta fram ett eget koncept. Willa Nordic är kända för att bygga villor av god kvalité och Wingårdhs arkitekter tillhör Sveriges mest exklusiva arkitekter som endast använder sig av det bästa i materialväg. Strax utanför Hamburgsund finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna i väster och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Från fastlandet i Hamburgsund finns möjlighet att åka ut till Väderöarna med turbåt för att njuta av havets läckerheter. I Hamburgsund finns det allmän service så som affärer och restauranger. Från Göteborg tar det ca 1,5h med bil och från Oslo tar det ca 2h med bil till Hamburgsund. Hamburgö nås via linfärja från Hamburgsund, här kan man köra bilen över till ön. Linfärjan går var 20e minut under dagtid. Vid intresse kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman för mer information.

 • Premium
Skutevikshöjden 9 (Hus 13), Sannäs, Tanums kommun
Skutevikshöjden 9 (Hus 13), Sannäs, Tanums kommun, bild 2
Skutevikshöjden 9 (Hus 13), Sannäs, Tanums kommun, bild 3

Skutevikshöjden 9 (Hus 13)

Fritidshus
Sannäs, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
5 995 000 kr
135 m²
5 rum
975 m² tomt

ENDAST 2 HUS KVAR!!! Välkomna till Skutevikshöjden och denna nyproducerade enplansvilla om 135m² boa. Här bor ni bekymmersfritt i arkitektritade enplanshus med hög standard. Möjlighet att själv utforma ert boende med tillval och skapa er ett hem som passar just er stil och smak. Sex hus av nio är sålda i området och nu är det således endast tre hus kvar till försäljning! Passa på och kontakta oss för visning och mer information. Husen har lättskötta järnvitriolfasader och modernt grått plåttak, för att smälta in i miljön. I grundutförandet är husen fördelade på fem rum och kök, ett badrum samt förråd/ tvättstuga. Alla hus byggs i lösvirke som medger viss flexibilitet i planlösningen. För den köpare som är med från början finns utrymme att forma interiören efter egen smak, genom olika tillval. Några av husen har havsutsikt över Sannäsfjorden och andra har utsikt ut över Mjölkeröds vackra golfbana med omnejd. Det höga läget på berget, skapar en känsla av rymd och här har ni sol hela dagen. Tomterna är lättskötta då husen är byggda på berget, det är bara att komma och gå och istället njuta av ledig tid. På Skutevikshöjden finns möjligheterna till ett aktivt liv, här har ni har Mjölkeröds populära 18- håls golfbana, padelbana, samt en hamn för fritidsbåtar för den som föredrar livet på havet, allt på gångavstånd! Kring Sannäs finns många fina promenadstigar såväl i skog och mark som längs med havet. Sommartid har ni gångavstånd till golfrestaurangen på Mjölkeröd och på Västbacken finns ytterligare en restaurang. I Sannäs finns en populär badstrand med badbrygga vid sandstranden för de mindre barnen och hopptorn för de större mer äventyrliga. Sannäs är en mindre by längst in i den, från öppna havet, skyddade Sannäsfjorden. Orten har präglats av sin tradition av stenhuggeri och än idag finns denna industri kvar i mindre skala genom det lokala stenhuggeriet som tillverkar inredning och bänkskivor i exklusiv bohusgranit. I Sannäs finns en fin gemenskap mellan grannar och en aktiv samhällsförening som driver såväl ortens lilla kapell som dansbanan och "Bosses" sjöbod. Under sommartid anordnas flertalet aktiviteter så som midsommarfirande, dans på dansbanan, yoga, Sannäsgolfen, räkfrossa i sjöboden mm. Vid advent är det traditionsenligt tändning av granen på hamnplan med tillhörande mingel samt glögg och lussekatt. Sannäs ligger geografiskt väldigt praktiskt med egen avfart från E6 och avståndet till Oslo respektive Göteborg med bil är ca 1,5h. Detta möjliggör arbetspendling från orten, med ett praktiskt avstånd från stan ifall man önskar arbeta delvis hemifrån och vill spendera mer kvalitetstid med nära och kära i en fantastisk miljö. Till Grebbestad med butiker och ett stort utbud av restauranger på bryggan är det 10 min med bil och till Tanumshede med allmän service är det ca 7 min med bil. OBS! - Det hus som visas på bilderna har flera tillval, vad som ingår i grundutförande hittar ni under dokument i annonsen. - För att vandra runt i huset med 3D-vy och få en bild av hur det känns i verkligheten, gå in under dokument/ länkar i annonsen. - För att se en flygfilm över området, gå in under dokument/ länkar i annonsen eller i listen längst upp. Välkomna mer er intresseanmälan! Under 2023 kommer försäljning av parhus i bostadsrättsform att starta, passa på redan nu, att som många andra, anmäla ert intresse för bostadsrätterna genom att skriva upp er på anmälningslistan! Kontakta oss via mail eller telefon

 • Premium
Olgas väg 3, Kämpersvik, Tanums kommun

Olgas väg 3

Fritidshus
Kämpersvik, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 975 000 kr
60 m²
3 rum
1 068 m² tomt

Välkomna till Kämpersvik och Olgas väg 3. Här finns nu ett välhållet fritidshus till försäljning med högt belägen naturtomt med berg i dagen och fint solläge. Tomten gränsar mot friområdet med vackra berghällar och historiska lämningar från sekelskiftet 1900 då stenhuggarna bröt sten på platsen. På fastigheten finns boningshus med trivsamma ungängesytor med härligt ljusinsläpp och utgång till altan i fint västerläge med gott om soltimmar! Vidare finns ett uthus med gästrum, förråd samt redskapsbod samt flera fina uteplatser på den lummiga tomten. Runt huset finns en gräsmatta som inbjuder till spring och lek på den barnvänliga tomten. I området finns flera promenadstigar i den vackra Bohuslänska naturen och från fastigheten finns en naturstig ner över berget ner till hamnen i Kämpersvik, ca 500 m. Badplatsen når man via en promenad på ca 500 m och här finns sandstrand för barnen, hopptorn för de lite mer våghalsade samt bastuförening. Strax utanför Kämpersvik finns Sveriges, kanske vackraste skärgård vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Med kort bilavstånd når ni sommarpärlorna Grebbestad och Strömstad i norr samt Fjällbacka i söder, med trevliga restauranger och allmän service. Till Oslo respektive Göteborg är det ca 1,5h timma med bil. I närheten finns fyra fina golfbanor Fjällbacka, Mjölkeröd, Dynekilen och Strömstads golfbanor. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman

Mjölkeröd 101, Mjölkeröd, Tanums kommun

Mjölkeröd 101

Fritidshus
Mjölkeröd, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
4 500 000 kr
58 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Välkomna till Mjölkeröd 101 och denna västkustpärla mellan Strömstad & Grebbestad med båtbrygga via servitut från 1963! Huset har under senaste 3 åren genomgått en omfattande och smakfull renovering där inget lämnats åt slumpen. Fastigheten blir ca 1,500 kvm (efter tilltänkt avstyckning) och är högt och soligt beläget med flera mysiga och skyddade uteplatser. Huvudhuset har genomgått en omfattande renovering (se renoveringsschema) senaste åren och innehåller ljus och fint sällskapsrum med värmande kamin och utgång via det vackra skjutpartiet till rymlig terrass med gott om soltimmar och fantastisk solnedgång, här finns även fjärrstyrd markis! Vidare finns två sovrum, helkaklat badrum samt praktiskt kök i anslutning till såväl matplats som till terrassen, i samtliga rum finns golvvärme installerat. Runt huset finns altan för att följa solens alla timmar och här hittar du alltid en lugn plats i skuggan, via altan når man även gäststugan om ca 10 kvm med plats för gäster på besök. Strax intill husen har ägaren förberett för byggnation av Attefallshus med markarbete samt rör dragna för vatten och el. Fastigheten ligger utanför planlagt område och inom några år planeras framdragning av kommunalt vatten & avlopp, vilket fastigheten kan anslutas till. Fritidshusområdet på Mjölkeröd är lugnt och barnvänligt med vacker Bohuslänsk natur. Det är en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På behagligt promenadavstånd når man bryggan via servitut, perfekt för svalkande morgon-/kvällsdopp. I området finns även vackra promenadstigar, restaurang på Västbacken, vackra bad från såväl sandstrand och klippor och strax syd-öst om fastigheten ligger Mjölkeröds utmanade golfbana där men även hittar en restaurang med lunch, middag och nybakat frukostbröd. Strax utanför Mjölkeröd/ Västbacken finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Med kort bilavstånd når ni sommarpärlorna Strömstad i norr och Grebbestad och Fjällbacka i söder, med trevliga restauranger och allmän service. Till Oslo respektive Göteborg är det ca 1,5h timma med bil. I närheten finns tre fina golfbanor Dynekilens-, Strömstads- och Mjölkeröds golfbanor. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman!

Riksvägen 129, Tanumshede, Tanums kommun

Riksvägen 129

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 495 000 kr
68 + 33 m²
3 rum
950 m² tomt

Välkommen till centrala Tanumshede och Riksvägen 129. Här bor ni i ett energieffektivt litet, charmigt hus med både bergvärmeanläggning och kamin som värmer huset. Bostaden är byggt i 1,5 plan med källare (grovkällare) och inrymmer på entréplan en hall, ett badrum, kök samt vardagsrum. På övre plan finns husets båda sovrum. På fastigheten finns en stor gräsmatta och yta, perfekt för barn eller plantering. På 10 min avstånd med bil når ni den vackra Bohuskusten vid Grebbestad. Här finns den berömda Grebbestadbryggan med trevliga restauranger och butiker med ett myllrande folkliv sommartid. Längs med kusten finns flera närbelägna badplatser för salta bad i Kämpersvik, Grönemad och Sannäs. Åker ni ca 30 min inåt landet kommer ni till vackra Bullarebygden med fin badplats på Sundshult och vacker turterräng. I området finns flera promenadstråk och ca 1km från huset ligger Vitlycke museum med det unika hällristningarna från Bronsåldern upptagna på UNESCOS världsarvslista. Från Tanumshede tar det ca 2h till Oslo, 40min till Uddevalla och 1,5h till Göteborg med bil.

Grönemadsvägen 34, Grönemad, Tanums kommun

Grönemadsvägen 34

Fritidshus
Grönemad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 950 000 kr
76 m²
4 rum
463 m² tomt

Välkomna till Grönemadsvägen 34 och detta charmiga fritidshus med gångavstånd till salta bad vid Grebbestads bästa strand i Grönemad. Stugan ligger vackert inbäddad i en grönskande uppvuxen trädgård med syrenhäckar. Här finns en uteplats på framsidan och en på baksidan och elbilsladdaren är redan installerad! Invändigt är huset mycket charmigt med massivt trägolv och kamin i vardagsrummet. När man kliver in i huset möts man av hallen med avhängning vidare finns wc samt kök. Rakt fram från köket finner man det trevliga vardagsrummet med utgång till altanen på baksidan. På entréplan finns även två sovrum, det ena med utrymme för dubbelsäng. På övre plan finns ett stort allrum / sovrum, förråd samt ett badrum med dusch, handfat och toppmatad tvättmaskin. I Grönemad bor ni bekvämt med närhet, gång/cykelavstånd till Grebbestad och dess utbud av närservice samt restauranger och butiker. I området finns många trevliga promenadstråk och här finns möjlighet till rekreation och återhämtning från en stressig vardag. På gångavstånd i Grönemad finns Everts sjöbod som serverar skaldjur och ostron året runt samt kajakuthyrning via Skärgårdsidyllen. Huset är besiktigat via Anticimex, se separat besiktningsprotokoll. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman!

 • Plus
Fressland 29, Bullaren, Tanums kommun
 • Borttagen före visning

Fressland 29

Villa
Bullaren, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 400 000 kr
150 m²
5 rum
5 697 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Ulmekärrsgården 3, Grebbestad, Tanums kommun

Ulmekärrsgården 3

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 750 000 kr
100 + 4 m²
4 rum
259 m² tomt

Välkomna till trivsamma Ulmekärrsgården och detta bekymmersfria boende med behagligt gång/cykelavstånd in till centrala Grebbestad! På fastigheten finns även isolerat förråd samt stor och skyddad altan med gott om soltimmar! På entréplan möts man invändigt av ett ljust och öppet intryck med en rymligt entréhall och gott om förvaringsutrymme i praktisk tambur till vänster och badrum till höger. Vidare finns ett klassiskt stilrent och välplanerat kök i öppen anslutning till allrummet, här finns även utgång till den skyddade baksidan och trädgården. Övre plan är även den öppen och ljus. Från allrummet når ni den trevliga balkongen mot framsidan huset, perfekt för de sista solstrålarna om kvällen. Här finns även ett rymligt badrum samt två sovrum med gott om garderobsutrymme samt separat klädkammare. Bostadsformen är även kostnadseffektiv då ni disponerar ert boende fritt utan inblandning av en bostadsrättsförening med dess avgifter och inskränkningar i exempelvis uthyrning. Då bostaden är nybyggd 2016 besväras inte ägaren av fastighetsavgift de första 15 åren (vanligtvis ca 8,500 kr/år). Detta är ett mycket prisvärt boende med hög standard i ett attraktivt område! Här finns möjligheten att köpa ert egna boende för privat- eller fritidsbruk då ingen boplikt belastar fastigheten. Utanför Grönemad finns en otroligt vacker skärgård med många fina öar att besöka för bad och upptäcktsfärder. I området är det även populärt med kajakpaddling och SUP. Här finns även många trevliga promenadstigar för den som önskar att leva ett aktivt liv. Varmt välkommen på visning till detta hemtrevliga och bekymmersfria boende, kontakta fastighetsmäklare Joacim Bergman!

Annie Buscks gata 7A, Grebbestad, Tanums kommun

Annie Buscks gata 7A

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 850 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 837 kr/mån
22 156 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en lägenhet på Annie Buscks Gata i Grebbestad. Lägenheten är en rymlig 3:a med nyare renoverat badrum. Bostadsrätten har dessutom ett utomordentligt bra gavelläge som borgar för begränsad insyn samt lugn och ro samt finns trevlig uteplats samt balkong i olika väderstreck för både morgon- och kvällssol. Området är väl omtyckt och familjevänligt. Här finns naturen runt hörnet och en lekplats på gården. Carport med eluttag finns tillhörande till lägenheten. Isolerat förråd i separat förrådsbyggnad, intill huset. På bekvämt avstånd finns barnomsorg och skola, En kort promenad bort finns Grebbestad centrum med allmän service samt restauranger längst med bryggan. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Hein för mer information eller visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Uppförsbacken 7, Raftötången, Tanums kommun

Uppförsbacken 7

Villa
Raftötången, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
4 600 000 kr
110 m²
7 rum
1 939 m² tomt

Varmt välkommen till sommarpärlan Västbacken strax utanför Grebbestad! Här bor ni i en fantastisk naturskön miljö, mitt i den bohuslänska skärgården! Från huset har ni havsutsikt och gångavstånd till salta bad och från området tar ni er snabbt ut till flera populära badöar med båt. Huset på Uppförsbacken 7 är uppfört i 1 ½ plan med källare. Huset är i fint skick och den nuvarande ägare har bott permanent i huset, som även fungerar lika fint att användas som fritidshus. Huset har en välkomnande entré, och från entrén når vi sovrum, kontor och badrum. Vidare kommer vi till kök och allrum. När kaminen tänds kommer värmen även att nå övervåningen, allrummet är öppet till nock. Från allrummet och den vackra glasverandan når vi den insynsskyddade altanen som har sol hela dagen. På entréplan finns tvättrum med tvättmaskin och torktumlare, dusch och bastu. Här har vi gästrum som har sin egen ingång. På övervåningen finns två allrum och ett sovrum. Vacker utsikt och magiskt ljusinsläpp. Detta är ett boende för familjen och för den som önskar ta emot övernattande gäster. I källaren finns gott om förvaringsmöjligheter. För den intresserade kan man ha mat-och vin källare. Fritidshusområdet på Västbacken är lugnt och barnvänligt med vacker Bohuslänsk natur. Det är en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På promenadavstånd finns även en populär restaurang. För den båtintresserade finns Resö, Sannäs och Grebbestad på kort avstånd och för en längre tur är Strömstad, Kosteröarna, Väderöarna och Fjällbacka populära besöksmål! Kring fastigheten finns flera trevliga promenadstråk och inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Båtplats följer fastigheten. Med kort bilavstånd når ni sommarpärlorna Strömstad i norr och Grebbestad och Fjällbacka i söder, med trevliga restauranger och allmän service. Till Oslo respektive Göteborg är det ca 1,5h timma med bil. I närheten finns tre fina golfbanor Dynekilens-, Strömstads- och Mjölkeröds golfbanor. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Jesper Ohlsson.

Slottebacken 24 & 26, Hamburgsund, Tanums kommun
Slottebacken 24 & 26, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Slottebacken 24 & 26, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Slottebacken 24 & 26

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 650 000 kr
96 m²
4 rum
8 367 m² tomt

Välkomna till Slottebacken strax söder om Hamburgsund och denna spännande fastighet på hela 8 367m² med ett boningshus om 1- plan samt en större gäststuga med garage och snickarverkstad. Boningshuset i ett plan är mycket praktiskt med allrum och kök i öppen planlösning med en härlig värmande kamin mitt i rummet. Här finns även tre sovrum, badrum samt ett förråd. Vid entrén finn ett inglasat uterum för blåsiga dagar eller svalare kvällar. Gästhuset ger gott om utrymme för långväga gäster eller en stor familj som önskar att kunna "rå sig" lite själva, här kan man även få en fin hyresintäkt. Det stora garaget ger möjlighet att förvara allt det nödvändiga man har eller att ge utrymme för hobbyverksamhet. På taket sitter en ny solcellsanläggning via leasingavtal som håller nere elkostnaderna. (kontakta mäklaren för information om avtal). I övrigt finns en stor och härlig gräsmatta framför huset med gott om utrymme för den trädgårdsintresserade. På baksidan fortsätter tomten upp i berget på de vackra Bohuslänska granitklipporna. På kort avstånd når ni havet och salta bad i Tegelstrand, Heestrand eller Hamburgsund. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna i väster och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Från fastlandet i Hamburgsund finns möjlighet att åka ut till Väderöarna med turbåt för att njuta av havets läckerheter. I Hamburgsund finns det allmän service så som affärer och restauranger. Från Göteborg tar det ca 1,5h med bil och från Oslo tar det ca 2h med bil till Hamburgsund. Kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman vid intresse!

 • Premium
Hagtornsvägen 9, Tanumshede, Tanums kommun
 • Budgivning pågår
Hagtornsvägen 9, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Hagtornsvägen 9, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Hagtornsvägen 9

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 500 000 kr
148 m²
5 rum
374 m² tomt

På Hagtornsvägen 9, erbjuds nu ett välplanerat hus med genomgående ljusa materialval. Villan ligger nästan längst in på en lugn barnvänlig gata. Huset har ett fint ljusinsläpp och en stor balkong med sol hela dagen. Tomten är lättskött och rogivande, här finns inga gräsmattor att klippa, man kan i lugn och ro sitta och njuta på det insynsskyddade altandäcket med en kopp kaffe. På senare år har ägaren byggt ut och byggt om husets stora altan som idag också är utrustat med ett saltvattens-spabad! Huset är välskött och har genomgående ljusa material. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt ett garage med förråd innanför. Villan har högre standard än genomsnittet, här finns elektroniskt dörrlås, centraldammsugare, induktionshäll, upphöjd ugn samt diskmaskin mm. Det finns även en värmande och mysig eldstad i det stora sällskapsrummet. På gångavstånd finns allt man kan önska. Förskola/ skola, vårdcentral, apotek, bank, idrottsplats, livsmedelsbutik samt restauranger. Huset passar såväl barnfamiljen som pensionären som vill ha ett lättskött centralt boende. Välkommen att kontakta mäklare Robin Hein för mer information! Tfn 0727 33 90 93

 • Premium
Orrekläpp 1, null, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Orrekläpp 1

Fritidshus
Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
995 000 kr
90 m²
4 rum
2 830 m² tomt

Välkommen till Orrekläpp och denna villa med tillhörande gästhus samt garage. Bostaden är placerat på ett strategiskt läge, när kommnunikationer där vi har korta avstånd med ca 10 minuters bilfärd till Tanumshede, Grebbestad & Fjällbacka. Renoveringsbehov föreligger på bostaden. Avlopp är nytt 2017 och är godkänt via kommunen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul ligger detta hus om 4 rum & kök med tillhörande gäststuga & garage. Avloppet är nygjort år 2017. Renoveringsbehov finns på bostadshuset. Välkommen att boka visning!

Greby Ekvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun
Greby Ekvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Greby Ekvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Greby Ekvägen 2

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
850 000 kr
896 m² tomt

Välkommen till Ekvägen 2 och denna trevliga och familjevänliga tomt i Grebbestad! På Greby finns nu denna natursköna tomt till salu. Fastigheten vetter på baksidan mot naturen. Från Greby finns gång- och cykelväg hela vägen in till Grebbestad, härifrån kan man därför promenera till restauranger under sommartid eller cykla tryggt till skolan för de minsta. Fastigheten är 896m² stor och lättbebyggd då den är plan. Här får man enligt detaljplanen bygga ett enbostadshus om högst två plan och maximalt 160m² i ett plan (byggnadsarea). Utöver detta kan friggebod om 15m² och attefallshus om 30m² byggas. För detaljerad information om byggnadens utformning, se bifogad detaljplan och plankarta under "dokument". I området finns det många trevliga promenadstigar såväl i skog och mark som längs med havet. Tycker ni om båtlivet är skärgården utanför Grebbestad en av Sveriges allra vackraste med flertalet öar och utflyktsmål så som Otterön, Väderöarna eller Pinnö. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman vid intresse tfn 0727 33 90 81.

 • Premium
Sjöröd 12, Kville, Tanums kommun

Sjöröd 12

Villa
Kville, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 875 000 kr
86 + 53 m²
4 rum
2 572 m² tomt

Varmt välkomna till denna smakfulla fastighet som passar för både fritids- och åretruntboende! Tomten om 2572 m² har ett soligt läge och här kan man utnyttja varje vrå av den trevliga trädgården. Här finns gott om plats för den som vill odla på friland eller i växthus och när man vill njuta av dagen så kan man ta en gofika i det mysiga fristående uterummet. När gästerna anländer så finns det gott om sovplatser i gästhusen. Allt är genomtänkt och väldigt trevligt. Invändigt välkomnas man av en ljus och trevlig hall med plats för avhängning. På entréplan finns fräscht badrum och smakfull inredd bastu. Allrum med utgång till altan där det finns vedeldad badtunna, samt till trädgården. Kamin i allrum som avger mysig och god värme när kylan tränger på. Med öppen planlösning så är matplats och allrum i anslutning till det trevliga köket. På övervåning finns allrum och sovrum samt två kattvindar varav den ena med toalett o handfat. På källarplanet finns mycket smakfullt badrum med badkar och tvättstuga. Sovrum samt förråd och ett litet matförråd. Här har vi utgång till husets entrésida. Sjöröd ligger ca 5 minuter till E6 som leder till Uddevalla, Göteborg och Oslo. Från fastigheten når vi både Fjällbacka och Hamburgsund på ca 15 min med bil och här njuter man av restauranger, butiker och båtturer till Väderöarna samt salta bad. Välkomna att kontakta oss för mer information och bokning av visning.

Solvägen 8, Björnäs, Tanums kommun

Solvägen 8

Fritidshus
Björnäs, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 750 000 kr
95 m²
4 rum
1 903 m² tomt

Välkommen till Solvägen 8 och detta spännande fritidshus från Västkuststugan med trevliga vinklar och vrår som skapar rum i rummen invändigt och vindskyddade uteplatser utvändigt. De stora fönsterpartierna i allrummet släpper in gott om ljus och ryggåstaket skapar fin rymd till rummet. Köket ligger i en vinkel med matplats direkt intill med fönster ut mot framsidan huset. Allrum och kök med matplats ligger i en öppen planlösning och här finns även utgång till uteplatsen på baksidan huset. I den andra delen av huset ligger de tre sovrummen och badrummet. Solvägen 8 ligger på natursköna och fridfulla Björnäs mellan Grebbestad och Strömstad. Här bor ni i vackra omgivningar på gångavstånd till salta bad. Här finns även många trevliga promenadstigar i skog och mark såväl som längs med havet. Från Oslo och Göteborg tar det ca 1,5h med bil och allmän service finns i Tanumshede på ca 10min avstånd med bil. Varmt välkomna med er intresseanmälan och möjlighet till privat visning!

Dammen 6, Hamburgsund, Tanums kommun
Dammen 6, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Dammen 6, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Dammen 6

Tomt
Hamburgsund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
850 000 kr
700 m² tomt

Välkomna till Hamburgsund och Dammen 6. Här finner ni en prisvärd och lättbebyggd tomt i lantlig miljö med cykelavstånd till Hamburgsund. I priset ingår vatten via borrad brunn samt avlopp kopplat till reningsverk. Förhandsbesked som medger byggnation finns från 2021-10-26, se bifogat dokument. Från Göteborg och Oslo tar det ca 1,5h respektive 2h med bil. Allmän service finns i Hamburgsund och Tanumshede på kort bilavstånd. Vill man äta gott rekommenderas restaurangerna i Hamburgsund (cykelavstånd), Fjällbacka och Grebbestad med ett brett utbud, men med inriktning på havet och skaldjur. Trevliga dagsutflykter finns runt hörnet, så som Hamburgö, Väderöarna eller Kosteröarna. Inåt land finns vackra Bullarebygden med vandringsleder och möjlighet att paddla kanot eller kajak. Välkomna att kontakta oss för mer information!

 • Premium
Evenröd 26 "Johanneshage", Fjällbacka, Tanums kommun

Evenröd 26 "Johanneshage"

Tomt
Fjällbacka, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
550 000 kr
3 005 m² tomt

Välkommen till Hjälpesten och denna lantligt belägna tomt på en mindre höjd i det natursköna Bohuslänska landskapet. Här bor ni naturnära i skogsbrynet med utsikt över de böljande åkrarna i dalgången nedanför den majestätiska "Lejonklippan" i utkanten av Rönningberget. Denna tomt är lite större än övriga tomter till salu i området och tomten ligger högt i landskapet på en egen liten klippa, på tomten finns även en "jättegryta" i berghällen. En del av tomten avgränsas mot naturen av en äldre stenmur med karaktär. På andra sidan vägen från tomterna "Johanneshage" och "Ekeliden" ligger det natursköna området Kvarndalen som är avsatt genom naturvårdsavtal. Om våren är detta ett extra sevärt promenadstråk med spirande grönska. Från fastigheten är det gångavstånd (ca 150 m) till badplats. Detta är en unik möjlighet att köpa en mycket prisvärd tomt på kort avstånd till en badsjö, samtidigt som ni har havet och den vackra Bohuslänska skärgården på nära håll. Tomten har nyligen avstyckats och här finns möjlighet att skapa ert drömboende precis så som ni vill ha det såväl för permanent bruk som för fritidsboende, ni väljer! Här finns ingen detaljplan som styr vad som får byggas, utan förhandsbesked på ca 125kvm i ett plan. Området vid Hjälpesten karaktäriseras av det böljande jordbrukslandskapet, blandat med löv och barrskog mellan de brant sluttande granitklipporna som bildar naturliga dalgångar. Här finns naturskön vandringsmark där ni kan ni samla kraft och få ro från en hektisk vardag. Tomten ligger mycket barnvänligt, lugnt och tryggt. Området utgörs till stora delar av lövskog och här blommar vitsippor under våren, i närområdet häckar även skyddade fågelarter. Hjälpesten ligger strax utanför Kville och härifrån har ni pendlingsavstånd till Uddevalla, Tanumshede och Strömstad, till Fjällbacka tar det ca 10min med bil. Till Oslo respektive Göteborg tar det ca 1 1/2- 2h med bil. I området finns fyra tomter. En av dem är såld och de övriga tre finns till försäljning. Dessa har olika lägen, storlek och pris. För mer information se vår hemsida lansfast.se/tanum Varmt välkommen med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Elin Bergman 0727 33 90 81

Härlidsvägen 7, Grebbestad, Tanums kommun

Härlidsvägen 7

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
8 250 000 kr
251 + 90 m²
5 rum
730 m² tomt

Välkomna till Härlidsvägen 7 och detta ståtliga hus med utsikt över Grebbestads takåsar och vackra hamninlopp. Här bor ni på ett av badortens bästa lägen med promenadavstånd till de centrala delarna och bryggan med caféer och restauranger. Huset är byggt i suterräng och här har man havsutsikt från båda våningsplanen. Här kan ni vakna upp med utsikten över båtarna nere i hamnen, ta en promenad ner till bageriet och köpa nybakat bröd som ni sedan intar med en kopp kaffe på den stora balkongen en vacker sommardag. Huset är ståtligt och gediget med väl tilltagna sociala ytor för den stora familjen eller för vänner på besök. När ni kliver in i huset möts ni av den väl tilltagna hallen med den vackra trappan ner till suterrängplan och de pampiga dubbeldörrarna mot vardagsrummet. Vidare når ni salongen direkt till vänster med gott om utrymme för sällskapsmöblering. Vidare har ni vardagsrum med matsal med utsikt över Grebbestads hamninlopp, här finns även utgång till den stora härliga balkongen på baksidan huset. Köket nås dels via vardagsrummet, dels rakt fram från hallen, även här finns utgång till den stora balkongen samt utrymme för matplats. På entréplan finns vidare en väl tilltagen sovrumssvit med walk-in closet och eget badrum. På nedre plan finns ett stort sovrum samt möjlighet att göra ytterligare ett sovrum i den väl tilltagna hallen. Här finns även ett stort allrum/ gillestuga med kamin samt badrum, tvättstuga och tre stora förråd. Huset har även garage för en bil i markplan vid entrén. Detta är ett unikt tillfälle att köpa ett stort och välbyggt hus med vacker utsikt över Grebbestad och hamninloppet! Välkommen med er intresseanmälan för privat visning!

 • Plus
Greby Ekvägen 7, Grebbestad, Tanums kommun

Greby Ekvägen 7

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
850 000 kr
893 m² tomt

Välkommen till Ekvägen 7 och denna trevliga och familjevänliga tomt i Grebbestad! På Greby finns nu denna natursköna och mycket prisvärda tomt till salu. Fastigheten vetter på baksidan mot naturen. Från Greby finns gång- och cykelväg hela vägen in till Grebbestad, härifrån kan man därför promenera till restauranger under sommartid eller cykla tryggt till skolan för de minsta. Fastigheten är 893m² stor och lättbebyggd då den är plan. Här får man enligt detaljplanen bygga ett enbostadshus om högst två plan och maximalt 160m² i ett plan (byggnadsarea). Utöver detta kan friggebod om 15m² och attefallshus om 30m² byggas. För detaljerad information om byggnadens utformning, se bifogad detaljplan och plankarta under "dokument". I området finns det många trevliga promenadstigar såväl i skog och mark som längs med havet. I Grebbestad finns allmän service i form av apotek, livsmedelsbutiker, restauranger samt förskola/ skola. Här kan man leva tryggt och gott. Från Greby går det att cykla till de populära badplatserna i Edsvik och Grönemad. Tycker ni om båtlivet är skärgården utanför Grebbestad en av Sveriges allra vackraste med flertalet öar och utflyktsmål så som Otterön, Väderöarna eller Pinnö. För den golfintresserade finns såväl Mjölkeröds golfbana som Fjällbacka golfbana i närområdet. På tomtområdet i Greby finns förutom Ekvägen 7 ytterligare 8 tomter till salu. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman vid intresse tfn 0727 33 90 81.

 • Plus
Riksvägen 61, Tanumshede, Tanums kommun

Riksvägen 61

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 750 000 kr
149 + 70 m²
5 rum
1 021 m² tomt

Välkommen till Riksvägen 61 i Tanumshede och denna välskötta villa på Vinbäck. Här bor ni i lugna och rofyllda omgivningar på praktiskt avstånd till allmän service och förskola/ skola. Huset ligger på en stor och uppvuxen trädgårdstomt som inbjuder till spring och lek, här finns även ett stort vinterisolerat uterum som är minst lika mysigt på vintern som vår, sommar, och höst. Huset har praktisk och lättskött tegelfasad och balkongräcken av frostat glas. Boningshuset består av entréplan med hall, kök, sovrum/kontor och vardagsrum med utgång till vinterbonat uterum. Övre plan med två sovrum (möjlighet till 3 sovrum) och badrum samt praktisk källare med förråd, pannrum, tvättstuga och garage. På 10 min avstånd med bil når ni den vackra Bohuskusten vid Grebbestad. Här finns den berömda Grebbestadbryggan med trevliga restauranger och butiker med ett myllrande folkliv sommartid. Längs med kusten finns flera närbelägna badplatser för salta bad i Kämpersvik, Grönemad och Sannäs. Åker ni ca 30 min inåt landet kommer ni till vackra Bullarebygden med fin badplats på Sundshult och vacker turterräng. I området finns flera promenadstråk och ca 1km från huset ligger Vitlycke museum med det unika hällristningarna från Bronsåldern upptagna på UNESCOS världsarvslista. Från Tanumshede tar det ca 2h till Oslo, 40min till Uddevalla och 1,5h till Göteborg med bil.

Visar 1 - 25 av 30