Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linn Warnö

Linn Warnö

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i norra Bohuslän sedan 2009. Att köpa eller sälja sin bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv och jag drivs av att mina kunder ska känna sig trygga och nöjda genom hela processen. Jag är social, målinriktad och presterar alltid mitt yttersta i varje enskild bostadsaffär. Mitt mål är att ha en så hög kundnöjdhet att jag är det självklara valet vid din livs största bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Linnégatan 10, Strömstad, Strömstads kommun
Södra Linnégatan 10, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Södra Linnégatan 10, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Södra Linnégatan 10

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 995 000 kr
91 + 43 m²
3 rum
1 196 m² tomt

Varmt välkomna till Södra Linnégatan 10 och detta charmiga enplanshus som bjuder på ett härligt läge i centrala Strömstad. Huset är omgivet av en trivsam trädgård som ger en avkopplande och fridfull känsla. Här startar du med fördel dagen med en kopp kaffe på den skyddade uteplatsen. Här erbjuds ett vardagsrum med öppna sociala sällskapsytor i direkt anslutning till det inglasade uterummet. Ett praktiskt kök med plats för matgrupp, två rofyllda sovrum, två badrum samt tvättstuga med separat ingång. Trädgården bjuder in till många möjligheter för plantering och odling för dig med gröna fingrar eller låter sig vara lättskött för dig som inte är lika trädgårdsintresserad. Oavsett är den perfekt för avkoppling eller utomhusaktivitet. Trädgården erbjuder gott om utrymme för barn att leka och springa fritt. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö vid frågor eller tidsbokning för visning!

  • Premium
Östra Klevgatan 3, Strömstad, Strömstads kommun
Östra Klevgatan 3, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Östra Klevgatan 3, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Östra Klevgatan 3

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 987 kr/mån
24 630 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt med två balkonger på Östra Klevgatan 3 i centrala Strömstad! Här finner du en stor och välplanerad lägenhet om 81 kvadratmeter på andra våningen i detta vackra sekelskifteshus. Med modern utrustning och nyrenoverade ytor får du en bostad som både är bekväm och stilfull. Med fönster åt två väderstreck genomsyras hela bostaden av känsla av ljus och rymd. Lägenhetens kvadratmeter är fördelad på hall, vardagsrum, kök, badrum, sovrum, allrum som kan nyttjas till kontorsdel, barnhörna eller extra sovplats. Innanför allrummet finns ett förråd/walk-in-closet med fönster. Njut av den vackra utsikten över takåsarna och innergården från din trevliga balkong i västerläge. Perfekt för att koppla av med en kopp kaffe eller för att bjuda in vännerna på sommarfest. Dagens första strålar faller på lägenhetens andra balkong, som vetter mot Östra Klevgatan. Läget är optimalt med närheten till allt som centrala Strömstad har att erbjuda i form av shopping, kommunikationer samt närhet till vacker natur och salta bad. Du kan njuta av långa promenader i vacker natur och avsluta med ett svalkande dopp. Här får du verkligen det bästa av två världar - en naturnära tillvaro samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. I föreningen finns inte något krav på boplikt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö för visningsbokning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ulserödsvägen 13, Gerlesborg, Tanums kommun

Ulserödsvägen 13

Villa
Gerlesborg, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 495 000 kr
66 m²
4 rum
823 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus beläget i natursköna omgivningar i Gerlesborg. Här bor man med fina promenadstråk i bär- och svampskogar inpå knuten samt cykelavstånd till salta bad vid den vackra badplatsen vid Långekärr med bad- och hoppbrygga. Det röda huset med vita knutar är välplanerat och ger plats även för den större familjen. Huset är fördelat på tre sovrum, badrum, köksdel samt ett mysigt sällskapsrum med plats för såväl soffhörna som matplats. Från sällskapsrummet tar vi oss ut till uteplatsen som bjuder in till många trevliga kvällar i goda vänners lag. Eller varför inte ta med morgonkaffet ut och avnjuta den i sällskap av fågelkvitter medans dagen vaknar. Den lummiga tomten bjuder in till fina möjligheter för planteringar och odling för den som önskar. Här finns även plats för lekar och spel, en dröm för barn med spring i benen! Med sin ljusa och luftiga atmosfär, stor och lummig tomt samt närheten till hav och skog är detta ett drömboende för den som söker harmoni och livskvalitet. Önskar man restauranger och shopping tar man sig med en kort biltur enkelt till såväl Fjällbacka, Hamburgsund, Bovall eller Tanums shoppingcenter. För ytterligare information samt intresseanmälan kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö.

Hantverkaregatan 15, Strömstad, Strömstads kommun

Hantverkaregatan 15

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
4 600 000 kr
133 + 35 m²
4 rum
652 m² tomt

Välkommen till Hantverkaregatan 15 och denna trivsamma villa i hjärtat av Strömstad! Här bor du på en av Strömstads mest eftertraktade adress med gångavstånd till såväl Strömstads pulserande stadsliv med shopping, restauranger och caféer som barnomsorg, kommunikationer, fina lekplatser, handelsområde, vackra promenadstråk och salta bad. Huset ligger med ett högt läge och bjuder på härliga sällskapsytor både inne och ute. Den väl tilltagna terrassen på husets baksida bjuder in till många trevliga kvällar under vinrankorna i sällskap av goda vänner. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll! Fastigheten stoltserar med en av de vackraste trädgårdarna i området där varje årstid har sin egen blomstrande karaktär och göra trädgården till en evigt föränderlig skönhet. Det välplanerade huset är fördelat på en rymlig hall, tre sovrum, kök, tvättstuga, två badrum, två sällskapsrum samt flera förråd för god förvaring. Huset är genomgående inrett i ljusa och harmoniska färger med gedigna materialval. Detta är ett hem att trivas i - varmt välkommen på visning! Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen!

  • Plus
Metkroksvägen 18, Fjällbacka, Tanums kommun
  • Budgivning pågår
  • Fre 10 maj kl 11:00
Metkroksvägen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Metkroksvägen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Metkroksvägen 18

Radhus
Fjällbacka, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/1
4 698 kr/mån
33 716 kr/m²

Välkommen till Metkroksvägen 18 och denna smakfullt renoverade bostadsrättslägenhet belägen i natursköna Fjällbacka. Här bor man på en populär adress med ett läge som bjuder på närhet till vacker natur, salta bad, restauranger, service, skola och omsorg. För den golfintresserade finner vi även Fjällbacka Golfklubb i närområdet. Den renoverade lägenheten bjuder på en ljus och luftig känsla och genomsyras av kvalitet. Ytan om 74 kvadratmeter är fördelat på hall, kök, två sovrum, tvättstuga, sällskapsrum samt badrum. Det nyrenoverade badrummet är helkaklat och modernt. Köket från Marbodal renoverades 2016 och är smakfullt inrett med vita skåpsluckor och en svart bänkskiva. Sällskapsrummet är ljust och trivsamt med en eldstad som skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. På husets baksida möts vi av en vacker trädgård som är en dröm för dig med gröna fingrar eller låter sig vara lättskött om så önskas. En av höjdpunkterna är det inglasade uterummet som skyddar gott under regniga dagar eller kyligare kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller umgås med vänner och familj. Förvaringsmöjligheter finns i det praktiska förrådet som ligger i en fristående byggnad i anslutning till lägenheten. Välkommen till ditt nya hem i Fjällbacka! För intresseanmälan samt vidare information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 5