Mäklare Elin Bergman

Elin Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Greby Ekvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun
Greby Ekvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Greby Ekvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Greby Ekvägen 2

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
850 000 kr
896 m² tomt

Välkommen till Ekvägen 2 och denna trevliga och familjevänliga tomt i Grebbestad! På Greby finns nu denna natursköna tomt till salu. Fastigheten vetter på baksidan mot naturen. Från Greby finns gång- och cykelväg hela vägen in till Grebbestad, härifrån kan man därför promenera till restauranger under sommartid eller cykla tryggt till skolan för de minsta. Fastigheten är 896m² stor och lättbebyggd då den är plan. Här får man enligt detaljplanen bygga ett enbostadshus om högst två plan och maximalt 160m² i ett plan (byggnadsarea). Utöver detta kan friggebod om 15m² och attefallshus om 30m² byggas. För detaljerad information om byggnadens utformning, se bifogad detaljplan och plankarta under "dokument". I området finns det många trevliga promenadstigar såväl i skog och mark som längs med havet. Tycker ni om båtlivet är skärgården utanför Grebbestad en av Sveriges allra vackraste med flertalet öar och utflyktsmål så som Otterön, Väderöarna eller Pinnö. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman vid intresse tfn 0727 33 90 81.

  • Premium
Slottebacken 24 & 26, Hamburgsund, Tanums kommun
  • Budgivning pågår
Slottebacken 24 & 26, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Slottebacken 24 & 26, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Slottebacken 24 & 26

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 650 000 kr
96 m²
4 rum
8 367 m² tomt

Välkomna till Slottebacken strax söder om Hamburgsund och denna spännande fastighet på hela 8 367m² med ett boningshus om 1- plan samt en större gäststuga med garage och snickarverkstad. Boningshuset i ett plan är mycket praktiskt med allrum och kök i öppen planlösning med en härlig värmande kamin mitt i rummet. Här finns även tre sovrum, badrum samt ett förråd. Vid entrén finn ett inglasat uterum för blåsiga dagar eller svalare kvällar. Gästhuset ger gott om utrymme för långväga gäster eller en stor familj som önskar att kunna "rå sig" lite själva, här kan man även få en fin hyresintäkt. Det stora garaget ger möjlighet att förvara allt det nödvändiga man har eller att ge utrymme för hobbyverksamhet. På taket sitter en ny solcellsanläggning via leasingavtal som håller nere elkostnaderna. (kontakta mäklaren för information om avtal). I övrigt finns en stor och härlig gräsmatta framför huset med gott om utrymme för den trädgårdsintresserade. På baksidan fortsätter tomten upp i berget på de vackra Bohuslänska granitklipporna. På kort avstånd når ni havet och salta bad i Tegelstrand, Heestrand eller Hamburgsund. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna i väster och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Från fastlandet i Hamburgsund finns möjlighet att åka ut till Väderöarna med turbåt för att njuta av havets läckerheter. I Hamburgsund finns det allmän service så som affärer och restauranger. Från Göteborg tar det ca 1,5h med bil och från Oslo tar det ca 2h med bil till Hamburgsund. Kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman vid intresse!

  • Premium
Storemyrsvägen 4, Hamburgö, Tanums kommun
Storemyrsvägen 4, Hamburgö, Tanums kommun, bild 2
Storemyrsvägen 4, Hamburgö, Tanums kommun, bild 3

Storemyrsvägen 4

Tomt
Hamburgö, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
3 500 000 kr
997 m² tomt

Välkomna till Hamburgö och denna mycket exklusiva tomt med utsikt över inloppet till sundet norrifrån samt skärgården hela vägen bort till Fjällbacka. Detta är en helt unik chans att förvärva den sista riktigt fina tomten på Hamburgö med utsikt över sundet och de pittoreska röda sjöbodarna. Vakna upp till ljudet från fiskmåsarna och doften av Bohusläns landskapsblomma kaprifol som slingrar sig upp längs med bergsväggen. Ta en promenad ner till Pipers och köp ditt färska morgonbröd, gå hemåt och avnjut av en kopp kaffe och frukost på terrassen med utsikt över havet. Spendera dagen med båt i skärgården eller på någon av öns många stränder. På kvällen avnjuter ni en middag på den egna uteplatsen eller på Hjalmars brygga på andra sidan sundet. Tomten ligget skyddat med berg baktill och fritt läge framför där man med fördel placerar infarten. Tomten säljs med bygglov för färdigt hus ritat av Willa Nordic samt interiör och trädgårdsritningar från Wingårdhs arkitekter. Önskar man inte använda dessa är det fritt fram att själv rita sitt drömhus. De illustrationsbilder som visas är ritningar av det hus som det finns beviljat bygglov för, detta är en snabb och smidig lösning för den som inte själv önska att ta fram ett eget koncept. Willa Nordic är kända för att bygga villor av god kvalité och Wingårdhs arkitekter tillhör Sveriges mest exklusiva arkitekter som endast använder sig av det bästa i materialväg. Strax utanför Hamburgsund finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna i väster och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Från fastlandet i Hamburgsund finns möjlighet att åka ut till Väderöarna med turbåt för att njuta av havets läckerheter. I Hamburgsund finns det allmän service så som affärer och restauranger. Från Göteborg tar det ca 1,5h med bil och från Oslo tar det ca 2h med bil till Hamburgsund. Hamburgö nås via linfärja från Hamburgsund, här kan man köra bilen över till ön. Linfärjan går var 20e minut under dagtid. Vid intresse kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman för mer information.

  • Premium
Nyponvägen 8, Tanumshede, Tanums kommun
  • Budgivning pågår

Nyponvägen 8

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 950 000 kr
97 + 90 m²
598 m² tomt

Välkommen till Nyponvägen 8 och denna trevliga villa från 1972. Här finns stora ytor för hela familjen och lekplats strax intill. Huset ligger i slutet av en lugn och barnvänlig gata med uppvuxen trädgård och uteplats under tak med kvällssol. Till huset med källare, hör även ett vidbyggt garage. Entréplan består av hall, kök, vardagsrum, badrum och tre stycken sovrum. I källarplan finns en stor gillestuga med eldstad (ej i bruk) samt två stycken rum, flera förråd, matkällare, pannrum samt tvättstuga med wc, dusch och utrymme för bastu. Här finns även en dörr direkt till garaget. På gångavstånd från huset finns såväl förskola som skola, allmän service i form av vårdcentral, apotek och livsmedelsbutik. I Tanumshede finns även bibliotek samt shoppingcentra utmed E6. Från Tanumshede har ni pendlingsavstånd till Strömstad och Uddevalla. Från Tanumshede tar det ca 10 min med bil till kusten och badplatser finns såväl i Grebbestad som i Sannäs med omnejd. I Grebbestad finns även den populära Grebbestadbryggan med restauranger och butiker som lever upp sommartid. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Elin Bergman

Evenröd 26 "Johanneshage", Fjällbacka, Tanums kommun

Evenröd 26 "Johanneshage"

Tomt
Fjällbacka, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
550 000 kr
3 005 m² tomt

*SISTA TOMTEN TILL SALU* Välkommen till Hjälpesten och denna lantligt belägna tomt på en mindre höjd i det natursköna Bohuslänska landskapet. Här bor ni naturnära i skogsbrynet med utsikt över de böljande åkrarna i dalgången nedanför den majestätiska "Lejonklippan" i utkanten av Rönningberget. Denna tomt är lite större än övriga tomter till salu i området och tomten ligger högt i landskapet på en egen liten klippa, på tomten finns även en "jättegryta" i berghällen. En del av tomten avgränsas mot naturen av en äldre stenmur med karaktär. På andra sidan vägen från tomterna "Johanneshage" och "Ekeliden" ligger det natursköna området Kvarndalen som är avsatt genom naturvårdsavtal. Om våren är detta ett extra sevärt promenadstråk med spirande grönska. Från fastigheten är det gångavstånd (ca 150 m) till badplats. Detta är en unik möjlighet att köpa en mycket prisvärd tomt på kort avstånd till en badsjö, samtidigt som ni har havet och den vackra Bohuslänska skärgården på nära håll. Tomten har nyligen avstyckats och här finns möjlighet att skapa ert drömboende precis så som ni vill ha det såväl för permanent bruk som för fritidsboende, ni väljer! Här finns ingen detaljplan som styr vad som får byggas, utan förhandsbesked på ca 125kvm i ett plan. Området vid Hjälpesten karaktäriseras av det böljande jordbrukslandskapet, blandat med löv och barrskog mellan de brant sluttande granitklipporna som bildar naturliga dalgångar. Här finns naturskön vandringsmark där ni kan ni samla kraft och få ro från en hektisk vardag. Tomten ligger mycket barnvänligt, lugnt och tryggt. Området utgörs till stora delar av lövskog och här blommar vitsippor under våren, i närområdet häckar även skyddade fågelarter. Hjälpesten ligger strax utanför Kville och härifrån har ni pendlingsavstånd till Uddevalla, Tanumshede och Strömstad, till Fjällbacka tar det ca 10min med bil. Till Oslo respektive Göteborg tar det ca 1 1/2- 2h med bil. I området finns fyra tomter. Tre av dem är sålda och den sista "Johanneshage" finns till försäljning. Varmt välkommen med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Elin Bergman 0727 33 90 81

Greby Ekvägen 7, Grebbestad, Tanums kommun

Greby Ekvägen 7

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
850 000 kr
893 m² tomt

Välkommen till Ekvägen 7 och denna trevliga och familjevänliga tomt i Grebbestad! På Greby finns nu denna natursköna och mycket prisvärda tomt till salu. Fastigheten vetter på baksidan mot naturen. Från Greby finns gång- och cykelväg hela vägen in till Grebbestad, härifrån kan man därför promenera till restauranger under sommartid eller cykla tryggt till skolan för de minsta. Fastigheten är 893m² stor och lättbebyggd då den är plan. Här får man enligt detaljplanen bygga ett enbostadshus om högst två plan och maximalt 160m² i ett plan (byggnadsarea). Utöver detta kan friggebod om 15m² och attefallshus om 30m² byggas. För detaljerad information om byggnadens utformning, se bifogad detaljplan och plankarta under "dokument". I området finns det många trevliga promenadstigar såväl i skog och mark som längs med havet. I Grebbestad finns allmän service i form av apotek, livsmedelsbutiker, restauranger samt förskola/ skola. Här kan man leva tryggt och gott. Från Greby går det att cykla till de populära badplatserna i Edsvik och Grönemad. Tycker ni om båtlivet är skärgården utanför Grebbestad en av Sveriges allra vackraste med flertalet öar och utflyktsmål så som Otterön, Väderöarna eller Pinnö. För den golfintresserade finns såväl Mjölkeröds golfbana som Fjällbacka golfbana i närområdet. På tomtområdet i Greby finns förutom Ekvägen 7 ytterligare 8 tomter till salu. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman vid intresse tfn 0727 33 90 81.

  • Plus

Visar alla 6