Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Bergman

Elin Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nyponvägen 8, Tanumshede, Tanums kommun
Nyponvägen 8, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Nyponvägen 8, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Nyponvägen 8

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 950 000 kr
97 + 90 m²
598 m² tomt

Välkommen till Nyponvägen 8 och denna trevliga villa från 1972. Här finns stora ytor för hela familjen och lekplats strax intill. Huset ligger i slutet av en lugn och barnvänlig gata med uppvuxen trädgård och uteplats under tak med kvällssol. Till huset med källare, hör även ett vidbyggt garage. Entréplan består av hall, kök, vardagsrum, badrum och tre stycken sovrum. I källarplan finns en stor gillestuga med eldstad (ej i bruk) samt två stycken rum, flera förråd, matkällare, pannrum samt tvättstuga med wc, dusch och utrymme för bastu. Här finns även en dörr direkt till garaget. På gångavstånd från huset finns såväl förskola som skola, allmän service i form av vårdcentral, apotek och livsmedelsbutik. I Tanumshede finns även bibliotek samt shoppingcentra utmed E6. Från Tanumshede har ni pendlingsavstånd till Strömstad och Uddevalla. Från Tanumshede tar det ca 10 min med bil till kusten och badplatser finns såväl i Grebbestad som i Sannäs med omnejd. I Grebbestad finns även den populära Grebbestadbryggan med restauranger och butiker som lever upp sommartid. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Elin Bergman

  • Premium
Greby Ekvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun
Greby Ekvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Greby Ekvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Greby Ekvägen 2

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
850 000 kr
896 m² tomt

Välkommen till Ekvägen 2 och denna trevliga och familjevänliga tomt i Grebbestad! På Greby finns nu denna natursköna och mycket prisvärda tomt till salu. Fastigheten vetter på baksidan mot naturen. Från Greby finns gång- och cykelväg hela vägen in till Grebbestad, härifrån kan man därför promenera till restauranger under sommartid eller cykla tryggt till skolan för de minsta. Fastigheten är 896m² stor och lättbebyggd då den är plan. Här får man enligt detaljplanen bygga ett enbostadshus om högst två plan och maximalt 160m² i ett plan (byggnadsarea). Utöver detta kan friggebod om 15m² och attefallshus om 30m² byggas. För detaljerad information om byggnadens utformning, se bifogad detaljplan och plankarta under "dokument". I området finns det många trevliga promenadstigar såväl i skog och mark som längs med havet. Tycker ni om båtlivet är skärgården utanför Grebbestad en av Sveriges allra vackraste med flertalet öar och utflyktsmål så som Otterön, Väderöarna eller Pinnö. I bostadsområdet finns nu 8st avstyckade tomter kvar till försäljning. 6 av dessa är nya och nyligen avstyckade (januari 2024). Se storlek och pris på varje tomt nedan under "ÖVRIGT". Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman vid intresse tfn 0727 33 90 81.

  • Premium
Björktrastvägen 10, Grebbestad, Tanums kommun
Björktrastvägen 10, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Björktrastvägen 10, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Björktrastvägen 10

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
4 500 000 kr
116 m²
5 rum
862 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa belägen i Grebbestad, bara en kort promenad från badplatsen i Grönemad. Detta hem från 2016 erbjuder en modern och fräsch atmosfär med ljusa materialval, en trevlig detalj är den integrerade belysningen i fönstersmygarna. Med en boyta på 116 kvadratmeter och en planlösning som inkluderar öppet kök och vardagsrum, är detta en idealisk plats för umgänge och avkoppling. För de som behöver sin egen utrymme finns barn rum och ett separat tv-rum i en avdelning för sig. Köket är utrustat med lyxiga detaljer, inklusive en stor vinkyl som kommer att tillfredsställa även de mest kräsna vinälskarna. Huset är byggt på en generös tomt om 862 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter. På den västligt belägna altanen kan du njuta av kvällssolen under sommarhalvåret med trevliga grillkvällar i glada vänners lag. Intill huset finns även ett oisolerat förråd för extra förvaringsmöjligheter. Med sitt perfekta läge nära till havet och alla bekvämligheter som Grebbestad har att erbjuda, är detta en fantastisk möjlighet att äga en villa eller fritidshus för alla årstider. Välkommen till Björktrastvägen - ett hem där du kan njuta av lugnet och samtidigt ha allt inom räckhåll. Huset är besiktigat av Anticimex se besiktningsprotokoll under "Dokument". Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Elin Bergman för mer information!

  • Premium
Tomt Bjälveröd, Båleröd, Strömstads kommun
Tomt Bjälveröd, Båleröd, Strömstads kommun, bild 2
Tomt Bjälveröd, Båleröd, Strömstads kommun, bild 3

Tomt Bjälveröd

Tomt
Båleröd, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
780 000 kr
1 400 m² tomt

Välkommen till Bjälveröd strax söder om Strömstad och denna lantligt belägna tomt under avstyckning. Tomten beräknas bli ca 1400m2 stor och ligger i ett naturskönt skogsbryn med gångavstånd till salta bad vid Båleröd. Förhandsbeskedet medger en byggnadsarea på 150m2 i ett eller två plan. Taklutning skall vara ca 35 grader. Området kring Bjälveröd karakteriseras av åkermark blandat med löv och tallskog. Området är lugnt och barnvänligt med vacker Bohuslänsk natur. Det är en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På kort promenadavstånd når ni småbåtshamnen vid Båleröd, där det även finns möjlighet till salta bad och trevliga bänkar att sätta sig och fika vid. För de små barnen kanske krabbfiske inbjuder till lek och för de större finns Daftöland med åkattraktioner och äventyrspark på kort cykelavstånd. Strax utanför Bjälveröd/ Båleröd finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. På cykelavstånd når ni sommarpärlan Strömstad i norr med allmän service och massor med nöjen. Med en biltur söderut kan ni besöka populära Grebbestad och Fjällbacka, med trevliga restauranger och shopping. Till tomten krävs en ny in- och utfartsväg för tillkomst till den nya fastigheten. Innan startbesked ges till byggnation behövs nytt beviljat tillstånd från Trafikverket. Ett tomtköp kommer att villkoras med att detta anordnas. En habitatnätverksanalys av potentiella livsmiljöer för hasselsnok och sandödla i hela kommunen har tidigare utförts på uppdrag av Strömstads kommun. Analysen visar att potentiella livsmiljöer för båda arterna finns i anslutning till aktuell plats för ansökan om förhandsbesked. I utredningen ges förslag på skyddsåtgärder som enligt länsstyrelsens uppfattning med tillräcklig tillförlitlighet undviker otillåten påverkan på skyddade arter. Om skyddsåtgärderna vidtas bedömer länsstyrelsen att den planerade åtgärden inte möter hinder av artskyddsbestämmelserna. Rekommendationen enligt nuvarande ägare är att man bygger ett stenparti till sandödlan någonstans på tomten vid byggnation.

  • Premium

Visar alla 4