Sövallsvägen tomt 1

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 363 m²

Här förmedlar vi nu två nybildade tomter på attraktiva Sövallsvägen, strax utanför centrala Grebbestad!

Tomterna mäter 1.363 m2 (Tomt 1) respektive 951 m2 (Tomt 2) och båda två får ett bra läge i området med relativt fria ytor åt alla väderstreck.
Det generösa förhandsbeskedet medger en total byggnadsyta om 200 m2, varav bostadshus 160 m2 i två våningar alternativt i en våning med inredd vind samt garage om 40 m2.
Kommunalt V/A är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgiften för V/A är betald av säljaren och inkluderas i priset. Köparen får själv stå för att ansluta el och fiber. Kanalisation för el och fiber finns till tomtgräns.

Området passar lika bra till permanentboende som fritidshus då fastigheten ej har någon boplikt.
Här bor man på ett bekvämt gångavstånd till morgondoppet som man kan avnjuta antingen i Sövall eller Grönemad. Till båda dessa vackra badplatser har vi endast ca. 1,4 km.
Grebbestad med hela dess utbud av mataffärer, butiker, caféer, restauranger, apotek, promenadbryggan och uteliv befinner sig ca. 700 m från fastigheten.
Vi får här sammantaget ett perfekt läge, nära till allt som samhället erbjuder men strax utanför det som kan uppfattas störande.

Till Göteborg och Oslo tar det ca 1,5-2 h med bil och motorvägen når vi smidigt efter bara 5-10 mins körning, där hittar vi även Tanums Shoppingcenter med ett stort utbud av shopping!

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Johan Siborne

Askengren Fastighetsmäklare
Mäklare Johan Siborne, Askengren Fastighetsmäklare
+46709755780