Askengren Fastighetsmäklare

Askengren Fastighetsmäklare

Mäklare

Furkegärdet 1, Hamburgö, Tanums kommun

Furkegärdet 1

Fritidshus
Hamburgö, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

11 950 000 kr

48 m²

3 rum

4,2 ha tomt

Här presenterar vi denna mycket speciella fastighet på Hamburgö, Furkegärdet 1! Fastigheten består av en 42.484 m2 stor naturtomt med bostadshus, gästhus samt dubbelgarage och här återfinns en alldeles unik historia. Torpet grundades 1953 av disponent Erik Bengtsson, industriman från Småland. Vid sidan av Maskinduksverket ägnade Erik Bengtsson mycket av sin tid till sitt stuteri, Solberga i Småland. Varje sommar arrangerades det ett ridläger på ön, då hästarna fraktades med tåg till Rabbalshede och därifrån reds de sedan ut till Hamburgö. På Hamburgö byggdes det stall för de medhavda hästarna och runt dammen fanns en galoppbana. Galoppbanan finns inget kvar av idag men däremot återfinns dammen. 1953 anlitades Arkitekten Sven Wraner till att rita Torpet, han blev senare Gävles stadsarkitekt. Torpet är gjort av exklusiva materialval som är utöver det man förväntar sig av ett sommarhus. Vi hittar exempelvis marmorgolv i vardagsrummet, skiffergolv med golvvärme i matsalen, pansarglas till vindskydd och koppartak på den tillbyggda vardagsrumsdelen. Dubbelgaraget i betong är insprängt i berget och som portar har man här valt plåt. Här bor man avskilt utan insyn men med närhet till salta bad, naturstigen "Elefantstigen", dem slipade klipporna och kommunikation med linfärjan. Från husen får vi en trevlig havsutsikt och tack vare tomtens storlek finns även goda utvecklingsmöjligheter för exempelvis framtida avstyckningar. Utöver allt detta hittar vi ett uthus med förråd och dusch, ett bastuhus samt det vackert uppbyggda stenvalvet som tar oss ut i en den härliga trädgården. Detta är ett perfekt läge för dig som söker lugnet men ändå vill ha närheten till bad- och båtliv samt samhället med dess utbud av affärer och restauranger i Hamburgsund. Från fastigheten till gratisfärjan som går året om (var 20:e minut) har vi ca. 1,5 km. Ön har flera vackra badplatser som exempelvis Stora Boviken, Vänd igen och Stora stenar. Alla når man enkelt till fots/cykel och med båt eller bil tar du dig snabbt till omskrivna Fjällbacka, eller varför inte en utflykt till Bovallstrand eller Hunnebostrand. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

 • Plus
 • Uteplats
Trädgårdsgatan 5, Fjällbacka, Tanums kommun

Trädgårdsgatan 5

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 895 000 kr

38 m²

2 rum

2 398 kr/mån

49 868 kr/m²

Centralt i Fjällbacka hittar vi denna charmiga bostadsrätt om 38 kvm på bottenplan i hus anno 1900-talet! Här erbjuds ett bekvämt och lättskött boende med promenadavstånd till havet och allt som Fjällbacka har att erbjuda. Lägenheten består av kombinerat vardagsrum/matrum och kök, ett sovrum med utgång till altan och vy mot gemensam swimmingpool samt badrum. Med sitt centrala och fantastiska läge når man restauranger, badplatser, mat och klädbutiker efter några hundra meter. Här finns det många småbutiker och restauranger där man kan njuta av havets skafferi. Fjällbacka är känt för sin vackra skärgård som bjuder på inte mindre än tre badplatser, släta fina klippor samt trevliga promenad- och motionsslingor i skogarna runt omkring. Till bostadsrätten hör en parkeringsplats till en kostnad av 500 kr/mån. Söker du ett bekymmersfritt boende med ett bra läge och närhet till allt vad Fjällbacka har att erbjuda så är detta perfekta bostaden för dig! Föreningen godkänner uthyrning upp till 8 veckor per år. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=DQaFtrYYRjV Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jenny Ferm för mer information och visningsbokning!

 • Uteplats
Vetteberget 4, Fjällbacka, Tanums kommun

Vetteberget 4

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

10 000 000 kr

234 m²

5 rum

909 m² tomt

Äntligen kommer här möjligheten att förvärva en rejäl villa med havsutsikt i Fjällbacka. Fastigheten hittar vi längst fram mot havet på en lugn återvändsgata på Vetteberget 4 men fortfarande med närhet till klippor och salta bad. Fastigheten fungerar utmärkt som både fritidsboende och som åretruntbostad. Säljaren har byggt huset 2007 och bott där året runt sedan dess. Huset ligger med ett högt läge och erbjuder tre sovrum varav ett master bedroom med egen balkong, walk-in closet, badrum med bastu och bubbelbadkar. Från balkongen får vi en bred havsutsikt och perfekt läge för kvällssolen! Entréplan ger oss ett stort vardagsrum med rejäl plats för det större matbordet. Här hittar vi även en kakelugn, utgång till det inglasade uterummet och balkongen med en härlig havsutsikt samt ett rymligt kök med kylrum. På entréplan finns såklart även ett helkaklat badrum, tvättstuga samt passage vidare in till garaget. Från hallen finns trapp både upp och ner. I källaren finner vi pannrum samt ett större förrådsrum. Med egen ingång från utsidan når vi även den separata lägenheten om ca. 38 m2 med allrum, kök och eget helkaklat badrum. Perfekt för tonåringen eller uthyrning! På husets entrésida ligger den privata uteplatsen som delvis är under tak. Här ges det gott om plats åt både solstolar, matbord, specialbyggda & upphöjda planteringsbäddar och diverse lek och umgänge. Denna plats är så stor att man kan följa solen från tidig morgon till sen eftermiddag. På husets sida mot havet hittar vi även här en uteplats där man även når den lilla fiskdammen. Framför huset hittar vi en rymlig uppfart och garage med plats för en bil. Från huset har vi ca. 1 km promenad in till Fjällbacka centrum (1,5 km med bil) där vi hittar ett bra utbud av restauranger, butiker, nöjen, livsmedelsaffär, apotek och vårdcentral. Badplatser finns det gott om i området och den närmaste badplatsen är Badberget, ca. 500 m promenad från huset. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll samt energideklaration är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklare Johan Siborne på telefon +46 (0) 709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

 • Balkong
 • Uteplats
Skrammestad Lundehagen, Bullaren/Tanumshede, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Skrammestad Lundehagen

Gård/Skog
Bullaren/Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

950 000 kr

50 m²

4 rum

1,7 ha tomt

Är du ute efter nästa projekt? Nu finns chansen att förvärva denna charmiga gård om ca 1,7 Ha med stor potential från ÅR 1844 på Skrammestad Lundehagen i Bullaren! Nu har du möjligheten att köpa en mindre gård som passar utmärkt till dig som önskar hästgård, djurhållning i mindre skala eller verkstadsverksamhet. Gården är högt belägen med vackra omgivningar, här ifrån har du cykelavstånd till härliga skogspromenader samt söta bad. Här bor man med härliga skogspromenader precis utanför dörren. Huvudhuset är från 1844 och har stor potential men i behov av omfattande renovering. Man får här matsal med kakelugn, allrum med braskamin, kök samt sovrum i entréplan . Övervåningen inhyser ett mindre allrum samt ett större sovrum. Förutom boningshuset finns även en fristående ekonomibyggnad inrymmande stor traktorgaragedel med bra förvaringsmöjligheter och plats för flera bilar eller andra fordon, en verkstadsdel samt stort loft. Större badplats med tennisbana, volleybollplan och flytbrygga finns på Östad ca 5 km bort, här finns även matbutik. Förskola och grundskola upp till åk 6 finns på Backa endast ca 2 km från fastigheten. Restaurang med god mat och underhållning hittar du på Jack´s Place i Vassbotten ca en mil bort. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare på Askengren redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Uteplats
Sjöröd 12, Fjällbacka / Kville, Tanums kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Sjöröd 12

Fritidshus
Fjällbacka / Kville, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 050 000 kr

86 m²

4 rum

2 572 m² tomt

Med ett öppet och solrikt läge förmedlar vi nu denna fina fastighet på Sjöröd 12! Varmt välkomna till detta underbara fritidshus som även är anpassat för åretruntboende. Här erbjuds ett fantastiskt hem med smakfull och enhetlig interiör i ett hus som har renoverats med stor omsorg och känsla. Invändigt präglas huset av mycket ljus och stora sociala ytor i allrum och kök. Härligt ljusinsläpp från flera fönster som ligger i olika väderstreck. På entréplan hittar vi ett smakfullt renoverat kök som går i gråa färger med eleganta gulddetaljer och bra med arbetsytor. Allrum och matsal i öppen planlösning ger oss gott om plats för sällskapsmöbler och matsalsbord intill en värmande kamin med utgång till altan och den vedeldade badtunnan. Utöver detta når vi ett nyrenoverat badrum med bastu. Övre plan ger oss ett rymligt allrum, sovrum samt kattvind med wc och handfat. Vidare når vi en inredd källare med tvättstuga, badkar och handfat, sovrum, förråd/grovrum samt ett matförråd. Addera därtill en rymlig och till viss del insynsskyddad trädgårdstomt med stora gräsytor som ger oss flera möjligheter till socialt umgänge för såväl vuxna som barn. Från tomten kan man njuta av flera härliga uteplatser i olika nivåer och lägen vilket gör att man kan följa solens strålar från morgon till kväll. Vi får ett mysigt uterum som ger plats för loungegrupp eller annat möblemang. Skjutdörrar i glas leder oss sedan vidare till ett vackert växthus med uteplats som i sin tur leder vidare till den stenlagda uteplatsen med platsbyggd grill. Vi når även en stor altan från husets entrésida samt en altan i anslutning till allrummet där man kan njuta av den vedeldade badtunnan. Utöver boningshuset hittar vi två gästhus med flera bäddar samt en förrådsbod. Vi möts även av en stor grusad infart med plats för flertalet bilar. Sjöröd ligger bra till och det är lätt att ta sig ut till E6 som leder till Uddevalla, Göteborg och Oslo. Från fastigheten når vi både Fjällbacka och Hamburgsund på ca 15 min med bil med dess fulla utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=18GXTzQKkJR Kom och upplev fastigheten på plats! Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare, Jenny Ferm!

 • Plus
 • Uteplats
Sövallsvägen 23C, Grebbestad, Tanums kommun

Sövallsvägen 23C

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

2 400 000 kr

1 800 m² tomt

På denna natursköna och solrika bergstomt om ca. 1.800 m2 finns nu möjlighet att förverkliga din husdröm! Tomten ligger högt upp på ett berg och blickar ut över ängarna ner mot Gliskilen och söder. Från tomten får man en viss vy mot havet men ett alldeles utmärkt solläge hela dagen. Förhandsbesked är beviljat 2023-01-30 och gäller i 2 år. Kommunalt V/A är framdraget till tomtgräns, anslutningsavgiften för V/A samt anslutning till el står köparen för. Kanalisation för el finns till tomtgräns och fiber finns vid huvudvägen. Från tomten tar vi oss väldigt enkelt ner till samhällets fulla utbud med affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnlivet och havsbad. Vill man ta sig ett morgondopp från bryggor eller klippor rullar man lätt med cykeln till havsbad i Sövall eller Grönemad. Vi får här sammantaget ett perfekt läge, nära till allt som samhället erbjuder men strax utanför det som kan uppfattas störande. Till Göteborg och Oslo tar det ca 1,5-2 h med bil. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer information!

Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
 • Lör 18 feb kl 13:15
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 2
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 3

Sannäsberget 6

Fritidshus
Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

6 750 000 kr

147 m²

7 rum

779 m² tomt

Med insynsskyddat västerläge och havsutsikt hittar vi detta arkitektritade fritidshus på Sannäsberget 6 i vackra Sannäs! Med ett högt och ogenerat läge som bjuder på en underbar havsutsikt ges nu ett unikt tillfälle att förvärva denna moderna och exklusiva fastighet. Här på Sannäsberget bjuder denna fantastiska bostad på en bred vy över Sannäsfjorden och de vackra omgivningarna. En stor härlig terrass löper längst husets från syd till väst, här kan man avnjuta sommarens alla grillkvällar och insupa den vackra utsikten med dess glittrande hav och solnedgångar. På husets entrésida finns en uteplats där morgonkaffet med fördel intas i morgonsolen, fastigheten har även en härlig gräsmatta som bjuder in till lek och aktiviteter med familj och vänner. Huset mäter 147 kvm (+23 kvm) och interiört finner vi här en smakfull och stilren interiör präglad av ljus och rymd. Vi får här en generös takhöjd på entréplan med underbar utsikt genom rummens panoramafönster mot den omgivande och vackra miljön med Sannäsfjorden i blickfång. Utöver detta får vi ett väldisponerat hem med gott om gemensamhetsytor på båda plan med totalt tre sovrum, tre helkaklade badrum, en lyxig spa-avdelning med bubbelpool och bastu, tvättstuga samt ett stort härligt kök som bjuder in till matlagning med vacker havsvy. Förutom detta fantastiskt hus med absolut kanonläge får vi även ett garage, flera parkeringsplatser på tomten som är utrustade med en Tesla laddare samt ett bekvämt promenadavstånd ner till salta havsbad i Sannäsfjorden. Fastigheten passar lika bra till fritids- som permanentbostad. Här bor du intill vackra promenadstråk, fritidsbåthamn, badplats och till Mjölkeröds golfbana med restaurang, Det ligger inte långt från ICA Hedemyrs som erjuder både matvarubutik, vårdcentral och apotek, Tanums shoppingcenter samt Världsarvet med hällristningar i Tanum och Vitlycke museum. Från fastigheten tar man sig till Grebbestad på ca. 10 min med bil. Till E6 tar det endast ca. 5 min och vidare till Göteborg/Oslo ca. 1,5 h. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller dessa länkar för VR-visning av bostad: https://my.matterport.com/show/?m=BUxzrfVKU1c Fastigheten är besiktad och försäkring mot dolda fel medföljer utan extra kostnad. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning! Med närhet till både havet, naturen och för den golfintresserade kan det inte bli bättre än så här. Detta är en fastighet som måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Korsvägen 12, Bullaren, Tanums kommun
 • Fre 10 feb kl 15:00

Korsvägen 12

Fritidshus
Bullaren, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

2 300 000 kr

120 m²

4 rum

4 630 m² tomt

Välkommen till Korsvägen 12 och denna fina villa/fritidshus med ett avskilt läge inbäddad i grönska i natursköna Bullaren! För dig som söker lugnet med närhet till trevliga vandringsleder och vacker natur är detta den perfekta platsen, här bor man trivsamt och lugnt med närhet till kommunikation och bekvämligheter. Boningshuset mäter 120 m2 boa och är fördelat över tre sovrum, kök, allrum med kamin, badrum samt tvättstuga. Vi får här även en stor härlig altan med spabad och gott om plats för loungegruppen. Huset är energisnålt och förbrukar endast ca 13000kwh/år inkl spabadet. Den stora uppväxta och insynsskyddade trädgården har bästa förutsättningarna för lek och umgänge med familj och vänner. På fastigheten finns även ett större förråd med verkstadsdel. Större badplats med tennisbana, volleybollplan och flytbrygga finns på Östad ca 3 km bort, här finns även matbutik. Förskola och grundskola upp till åk 6 finns på Backa ca 5 km från fastigheten. Restaurang med god mat och underhållning hittar du på Jack´s Place i Vassbotten ca en mil bort. Till Tanum shoppingcenter och E6 är det endast ca 10 min med bil. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=y4xwYCUSi4t Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

 • Plus
 • Uteplats
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun

Nedre Långgatan 19, Lgh 1202

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

2 890 000 kr

60 m²

2 rum

3 392 kr/mån

48 167 kr/m²

Med ett stenkast från hamnkanten i Grebbestad förmedlar vi nu denna fräscha bostadsrätt på Nedre Långgatan 19! I bostadsrättsföreningen Kvarteret Ostronet erbjuds nu denna mysiga taklägenhet om 60 m2 fördelat över två rok. Inredningen är modern i ljusa färger med genomgående hög standard och fina materialval så som Ekgolv från Kährs, HTH kök med integrerad vinkyl samt smakfullt inrett badrum med duschvägg i industriglas. LÄGENHETEN SÄLJS FULLT MÖBLERAD MED NY INREDNING OCH NYA MÖBLER. Önskar man att lägenheten tillträds utan inredning och möbler går det givetvis att ordna. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=mLW7nEyZ4LZ Här bor man med ett oslagbart läge med perfekt kombination av närhet till havet, service och goda kommunikationer. Morgonkaffet tas med fördel på den gemensamma uteplatsen, här ifrån har man sen Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, apotek, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Båtplats i hamnen utanför går att ansöka om hos kommunen alternativt hyra privat. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Denna fräscha och påkostade bostadsrätt passar lika bra som fritidsboende- eller som permanentbostad. Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut! I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushållsel. Inflyttning kan ske omgående för den som önskar. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Plus
 • Hiss
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun

Nedre Långgatan 17, Lgh 1201

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

5 980 000 kr

87 m²

4 rum

4 949 kr/mån

68 736 kr/m²

Nu erbjuds denna moderna, exklusiva takvåning med bästa läget och havsutsikt på BRF Ostronet i centrala Grebbestad! Detta är en modernt inredd lägenheten som sträcker sig över plan 2-3 och mäter 112 m2 i golvyta med 87,5 m2 i boa. Lägenheten har genomgående hög standard med vackra ekgolv från Kährs, modernt HTH kök med integrerad vinkyl och smakfullt inrett badrum. Här bor du med ett soligt sydväst läge i en lägenhet som erbjuder balkong i båda planen med vacker havsutsikt, här kan man njuta av solnedgången med familj och vänner. De stora glaspartierna mot väster och hamnen släpper in havskänslan och soltimmar till kök samt sällskapsytor. Vindsvåningen inhyser både en platsbyggd relaxdel, loungegrupp intill balkongen med balkongdörr i glas som släpper in ljuset och havet samt ett stort sällskapsrum som kan delas av till ett extra sovrum för den som önskar. LÄGENHETEN SÄLJS FULLT MÖBLERAD MED NY INREDNING OCH NYA MÖBLER. Önskar man att lägenheten tillträds utan inredning och möbler går det givetvis att ordna. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=uyyDawNwnkn Bostadsrättsföreningen består av två fastigheter, en nyproduktion och en totalrenovering av befintlig byggnad. Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 5 m2. Båtplats i hamnen utanför går att ansöka om hos kommunen alternativt hyra privat. I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushålls el. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Södra Sjöritz 44A, Torreby, Munkedals kommun

Södra Sjöritz 44A

Radhus
Torreby, Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 495 000 kr

131 m²

5 rum

634 m² tomt

Välkomna till ett välplanerat parhus i populära området Torreby! Hemma på Södra Sjöritz 44a förgylls hemmet med sociala och generösa sällskapsytor med en insynsskyddad och solrik tomt. Boningshuset inhyser fyra sovrum, två badrum, vardagsrum med kamin, kök, tvättstuga samt bra förrådsutrymmen i källarplan. Huset är perfekt beläget med en trevlig och lättskött trädgårdstomt som ger oss fina möjligheter till diverse aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Utöver detta får vi två uteplatser samt en balkong med härlig morgonsol. På Torreby bor du med närhet till vacker natur, fjorden och den fina 18-håls golfbana i vacker slottsmiljö. För salta bad och lata sommardagar når man flera populära och barnvänliga badplaster såsom Apelviken med endast 7 min på cykel samt Gårvik som vi når med ca 10 minuters bilresa. Gårvik erbjuder en hel del aktiviteter på sommaren med trevligheter som midsommarfirande, motionsloppet Gårviksloppet, simskola för barnen samt sommarkiosken. Har man skolbarn finns Munkedalsskolan från F-6 samt Kungsmarksskolan 7-9 som ligger alldeles bredvid. Med ett bra geografisk läge når man enkelt Centrala Munkedal och E6:an på ca 5 minuter med bil. Munkedals Centrum erbjuder god allmän service i form av matbutiker, systembolag, apotek, pizzerior och frisörer. Vill man åka på en shoppingtur når man Torp köpcenter på ca 15 min söder över. Söker man lugnet och en vacker miljö är detta en optimal plats där man kan njuta av naturen, bad och båtliv på nära håll. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklaren Jenny Ferm för mer info samt visningsbokning! Välkomna hem!

 • Plus
Hagavallen 12, Grebbestad, Tanums kommun

Hagavallen 12

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 495 000 kr

834 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga ditt drömboende på Hagavallen 12 i vackra Grebbestad! Hagavallen är ett nyexploaterat familjevänligt bostadsområde med närhet till allt som Grebbestad har att erbjuda. Tomtområdet angränsar till så väl vacker natur som befintlig småhusbebyggelse, här bor du intill både förskola samt grundskola från åk 0-6. Med en bekväm promenad når du samhällets fulla utbud med affärer, butiker, restauranger, apotek, systembolag, hamnlivet och havsbad. Vill man ta sig ett morgondopp från bryggor eller klippor rullar man lätt med cykeln till havsbad i Sövall eller Grönemad. Tomten mäter 834 m2 och byggrätten tillåter för enplanshus högst 150 kvm byggnadsarea, för tvåplanshus tillåts högst 110 kvm byggnadsarea. Kommunalt V/A och fiber är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgifterna är betalda. Vill man besöka Tanum Shoppingcenter tar man sig dit på mindre än 10 minuter med bil. Till större städer som Göteborg och Oslo tar det ca 1,5h med bil. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström!

 • Plus
Träsvall 12, Fjällbacka, Tanums kommun

Träsvall 12

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

2 950 000 kr

31 m²

2 rum

1 246 m² tomt

Välkommen till Träsvall 12 och denna charmiga fastighet med en fantastisk naturskön tomt som ligger inbäddad i grönska strax utanför Fjällbacka! Här får du ett mysigt boningshus i ett plan fördelat över hall, kök/allrum med kamin, ett sovrum och badrum. Förutom boningshuset finner vi även en gäststuga som erbjuder plats för våningssäng samt soffhörna, perfekt till långväga gäster eller till tonåringarna. Fastigheten omfamnas verkligen av vacker natur med skyddande bohusklippor och bär-och svampskog strax utanför dörren. Med en trevlig skogspromenad som leder upp på toppen av det vackra granitberget får man en fantastisk utsikt över Bohusläns unika natur och västerhavet. Fastigheten har ett arrende här på ett större område om ca 4000 m2. Här har man anlagt en grillplats och vindskydd, perfekt plats att avnjuta sommarens alla fantastiska solnedgångar. Från den sydvästvända altanen tar man sig ner till den stora härliga tomten med fina möjligheter till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Den stora tomten erbjuder sol från morgon till kväll vilket gör att ni enkelt kan flytta runt i takt med solen för att avnjuta trevliga middagar i soligt läge. Här bor man omgiven av vacker och fridfull natur nära flera av Bohusläns smultronställen med sköna bad och fiskeplatser längst kusten. Bostaden har tidvis uthyrts via Novasol, som varit mycket populärt, om man önskar en intäkt. Från fastigheten är det endast ca 4 km till centrala Fjällbacka med dess fulla utbud av butiker, restauranger, caféer, båtliv och salta bad. Till Hamburgsund har vi ca. 7 km och till Grebbestad ca. 17 km. Göteborg och Oslo når man på ca. 1,5 tim med bil. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=zsqYw2ZB8Yc Denna fastighet är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Gullbringa Skönhamn 30, Gullbringa/Tjurpannan/Viken/Havstenssund, Tanums kommun

Gullbringa Skönhamn 30

Fritidshus
Gullbringa/Tjurpannan/Viken/Havstenssund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

12 000 000 kr

133 m²

6 rum

1 225 m² tomt

Vi kan med stolthet presentera denna unika möjlighet att förvärva denna slående vackra fastighet med fantastisk havsutsikt och tillhörande båtplats i Gullbringa Skönhamn 30! I omättligt populära Gullbringa, strax norr om Grebbestad intill Viken och Havstenssund hittar vi detta renoverade fritidshus uppförd i 1 1/2-plan om 133 + 58 m2. Fastigheten ligger inbäddad i våra vackra Bohusklippor i oslagbar natur med havet och skärgården framför. Här ifrån har man en underbar promenad framför sig till Tjurpannans naturreservat och friluftsområde eller vidare till Saltvik som erbjuder både aktiviteter och restaurang samt butik på sommarhalvåret. Interiört finner vi här en smakfull och stilren inredning präglad av ljus och rymd med stora fönsterpartier mot havet i väster samt rymliga gemensamhetsytor både inne och ute. Bostaden är fördelat över tre sovrum, ett trevligt kök, vardagsrum med kamin och två badrum samt en stor härlig altan med plats för både loungegrupp och middagsbord. Här intar man gärna sommarens alla middagar i kvällssolen. I trädgården hittar vi ett mysigt uterum att spendera dagarna när sommarregnet hälsar på. Utöver boningshuset får vi två gäststugor varav ena är fullutrustat med eget kök och badrum, växthus samt en stor uppväxt trädgård varvad med gräsmatta och bergspartier, Perfekt till sommarens fem-kamper. Här vaknar man upp med havsutsikt och morgondoppet alldeles utanför dörren och båtplatsen har du på bekvämt promenadavstånd. Fastigheten lämpar sig lika bra som permanent som till fritidsbostad. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=7VBx1Yb9Njz Denna Fastighet vill ni inte missa! Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Björkdalen 15, Tanumstrand, Tanums kommun

Björkdalen 15

Lägenhet
Tanumstrand, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

4 100 000 kr

92 m²

4 rum

Välkommen till Björkdalen 15 och denna fräscha kaptensvilla om fyra rum och kök i två plan! Bostadsrättens entréplan erbjuder ett stort allrum med öppen planlösning till matplatsen och braskaminen, vi får ett trevligt kök samt helkaklat badrum. På övre plan får vi tre sovrum varav ett lite större med egen klädkammare. Tomten ligger skyddat i området med en stor stenlagd uteplats vid entrén och en solterrass på baksidan i söderläge. Detta är ett bekvämt och lättskött boende med skärgården alldeles runt husknuten. På ett bekvämt gångavstånd når vi den vackra naturen med hav, sandstrand och klippor men även nöjen såsom Tanumstrand och Grebbestad. Till Grebbestad kan vi enkelt promenera utmed strandpromenaden vilket tar ca. 15-20 min. Önskar man shoppa kläder har vi även nordens största sportbutik Sportshopen med dess 13 000 m2 stora utbud alldeles runt hörnet. För en mer målande 3D-upplevelse av huset, vänligen klicka in er på denna länk: https://my.matterport.com/show/?m=dvJChRZWgeD Önskar ni komma på visning, Kontakta fastighetsmäklare Lotta Långström redan idag!

 • Balkong
 • Uteplats
Ramtveten 2, Bullaren / Sundshult, Tanums kommun

Ramtveten 2

Fritidshus
Bullaren / Sundshult, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

995 000 kr

53 m²

3 rum

Precis intill Bullaresjön förmedlar vi nu det här trevliga huset på Ramtveten i Bullaren! Fastigheten ligger lugnt och vackert beläget i ett genuint naturskönt område med närhet till morgondoppet i sjön. Huset präglas av en ljus och naturnära känsla med en trevlig planlösning. Med två sovrum, ett härligt allrum med kamin samt kök med matplats hittar man alltid en plats för alla. Vi når även en härlig altan där man kan skymta del av sjön. Här ges det plats åt trevliga sammankomster med familj och vänner. Utöver detta finner vi en oinredd källare där det finns stor potential att höja boendestandarden i huset. Trädgården är naturlig och lättskött, här ges det möjlighet till att stanna på tomten och skapa sitt egna trädgårdsland att påta i. Närområdet bjuder på en fantastik miljö med promenadvägar, härliga svampskogar och den närliggande sjön. Här finns massa att erbjuda men ändå såpass avlägset att det inger ett lugn och vacker plats att njuta ostört av. Från fastigheten har vi ca. 12 min med bil till matbutik i Östad och för söta bad når vi Sundshult efter tre min med bil. Badplatsen är lämplig för barn då det finns sand, brygga och hopptorn. OBS! Fastigheten är under avstyckning och tillträde kommer att ske när fastighetsbildningen vunnit laga kraft. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning! Välkomna på visning!

 • Uteplats
Hagavallen 15, Grebbestad, Tanums kommun

Hagavallen 15

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

4 295 000 kr

152 m²

2 rum

810 m² tomt

Nu erbjuds detta bekymmersfria, nybyggda och prisvärda hus med natur och havsnära läge i populära Grebbestad! Med ett härligt och naturnära läge erbjuds nu möjligheten att flytta in i ett nyproducerat vackert hus från Hjältevadshus från model Spira 152. med sin öppna planlösning och med ytor för fina stunder tillsammans med familj och vänner kan man bygga detta ståtliga 1 ½-planshus med en stor solrik träterrass. Huset passar både den lilla och stora familjen då man kan välja när det gäller planlösning och antal rum. Övre plan är ej färdigställt och kan inredas efter behov och erbjuder plats för ytterligare tre sovrum. Här bor du med Grebbestads bekvämligheter och salta hav inom ett bekvämt gångavstånd . Vi får en vacker utomhusmiljö med en lättbyggd tomt som erbjuder fina möjligheter till att njuta av solen i härligt sydvästläge. Här kan man sätta sin egna prägel på den framtida drömträdgården. För den som drömmer om en egen pool så går det att få till en extra kostnad. Bostaden lämpar sig till både permanent-och fritidsbostad och ingen boplikt finns! Med en bekväm promenad når vi samhällets fulla utbud med skola 1-6 samt förskola, affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnlivet och havsbad. Vill man ta sig ett morgondopp från bryggor eller klippor rullar man lätt med cykeln till havsbad i Sövall eller Grönemad. Vill man besöka Tanum Shoppingcenter tar man sig dit på mindre än 10 minuter med bil. För mer information eller intresseanmälan kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785. Välkommen hem!

 • Uteplats
Gamla Örnekullen 33, Fjällbacka/Golfklubb/Örnekullen, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Gamla Örnekullen 33

Fritidshus
Fjällbacka/Golfklubb/Örnekullen, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

4 500 000 kr

82 m²

5 rum

413 m² tomt

På Gamla Örnekullen 33, strax norr om Fjällbacka förmedlar vi nu detta trivsamma fritidshus med ett solrikt och ostört läge vid Fjällbackas Golfklubb! Fastigheten ligger jättefint och har ett högt och privat läge med underbar uppväxt trädgård samt flera fina uteplatser där du kan följa solen från morgon till kväll. Både husets fram och baksida har stora terrasser med plats för större sammankomster samt installerad infravärme vid kallare kvällar. Husets baksida erbjuder även gräsmatta för uteaktivitet och lek. Boningshuset är ett härligt fritidshus i fint skick och smakfullt renoverat som erbjuder 82 m2 boa fördelat över ett stort allrum/matsal med kamin och luftvärmepump, kök, badrum samt fyra sovrum. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=vBgRABNjvjq Fastigheten erbjuder förutom boningshuset även en gäststuga inrett med pentrykök med ett helkaklat badrum samt intilliggande förråd en trappa ner, perfekt för uthyrning eller långväga gäster, en förrådsbod /tvättstuga samt en vedbod. Till Fjällbacka kan man promenera eller ta cykeln där ett rikligt utbud av butiker, restauranger och båt-/brygg liv finns. Till havsbad och vackra promenader på Veddö har vi ca. 1,2 km och till Grebbestad ca. 11 km. Med bil från Göteborg eller Oslo tar det ca 1,5h till fastigheten. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel/osynliga följer med till köparen! Denna fastighet vill ni inte missa, så ring ansvarig mäklare Lotta Långström och boka tid för visning redan nu!

 • Plus
 • Uteplats
Skärholmen Övergård 4, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun

Skärholmen Övergård 4

Fritidshus
Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 500 000 kr

86 m²

4 rum

810 m² tomt

Drömmer du om ett boende som ligger i vacker natur och närhet till havet? Låt oss då presentera Skärholmen Övergård 4 och denna vackra fastighet med renoverat 30-talshus i 1,5 plan om 86m2 med tillhörande gäststuga, perfekt för långväga gäster. Fastigheten ligger i ett lugnt och familjevänligt område med en underbar blomstrande och insynsskyddad trädgård som ger en fin utsikt mot havet och Bottnafjorden. Tomten ger oss en trädgård med gräsmatta , fina rabatter samt fruktträd, perfekt för den med gröna fingrar. Boningshuset är fördelat över 1 1/2 plan med kök, allrum/matsal, badrum i entréplan samt två sovrum och förråd på övreplan. Utöver detta får vi ett härligt inglasat uterum perfekt för regniga sommarkvällar samt flera fina uteplatser att följa solen från morgon till kväll. Från huset tar man sig mycket enkelt till Bovallstrand och Hamburgsund med ca. 4 respektive 10 km. Andra trevliga kuststäder som Hunnebostrand, Kungshamn, Smögen, Fjällbacka och Grebbestad når man alla inom 30 min med bil Gerlesborgs konstskolan ligger inom promenadavstånd.. Denna fastighet är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Horisontvägen 5, Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Horisontvägen 5

Tomt
Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 900 000 kr

1 007 m² tomt

Det är med stolthet vi kan presentera detta nyexploaterade tomtområde i omättligt populära Krossekärr, på Horisontvägen 5 strax utanför Grebbestad samhälle. Detta är en unik möjlighet att få bo på ett av Krossekärrs bästa lägen. Denna vackra hörntomt ligger med ett soligt söderläge och erbjuder underbar havsutsikt över vår fantastiska skärgård. Här i Bohusläns paradis kan ni nu förverkliga ert drömboende, omfamnad av underbar natur med endast ca. 500 m till morgondoppet som erbjuder bad från både sandstrand och brygga. Vill man nyttja Grebbestad med dess härliga utbud av matbutiker, affärer, cafeér och restauranger har man en vacker promenad om ca. 20 min framför sig. Byggrätten är totalt 150 m2, varav max 120 m2 för bostad, V/A-avgifter samt fiber är förbetalda och framdragna till tomtgräns. Detta område bör upplevas på plats! För mer information kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785.

Krossekärr tomt 10, Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Krossekärr tomt 10

Tomt
Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 900 000 kr

984 m² tomt

Det är med stolthet vi kan presentera detta nyexploaterade tomtområde i omättligt populära Krossekärr, strax utanför Grebbestad samhälle. Detta är en unik möjlighet att få bo på ett av Krossekärrs bästa lägen. Denna vackra hörntomt ligger med ett soligt sydvästläge och erbjuder underbar havsutsikt över vår fantastiska skärgård. Här i Bohusläns paradis kan ni nu förverkliga ert drömboende, omfamnad av underbar natur med endast ca. 500 m till morgondoppet som erbjuder bad från både sandstrand och brygga. Vill man nyttja Grebbestad med dess härliga utbud av matbutiker, affärer, cafeér och restauranger har man en vacker promenad om ca. 20 min framför sig. Byggrätten är totalt 150 m2, varav max 120 m2 för bostad, V/A-avgifter samt fiber är förbetalda och framdragna till tomtgräns. Området är under avstyckning och tillträde kan ske så snart avstyckningsprocessen är klar. Detta område bör upplevas på plats! För mer information kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785.

Valö Hölja, Fjällbacka / Valön, Tanums kommun

Valö Hölja

Fritidshus
Fjällbacka / Valön, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

15 000 000 kr

65 m²

4 rum

3 208 m² tomt

Är ni på jakt efter en strandfastighet med privat läge? Här ges nu chansen att förvärva en riktig kanonfastighet på Valön, strax utanför Fjällbacka. Fastigheten med sitt höga läge ger oss första parkett till den vackra Bohuslänska naturen med dess kobbar och skär. Arkitektritat från grunden för att på bästa sätt smälta in mellan både lummighet och berg. Den vackra eldstaden som strategiskt är placerad i mitten knyter samman den öppna planlösningen mellan kök, allrum och matplats. Matplatsen är gjord för att skapa många fina minnen under middagar i goda vänners lag och ger samtidigt en oslagbara vy över inloppet till Fjällbacka. Utöver detta är huset fördelat på tre sovrum, badrum, förråd och tre uteplatser så man enkelt kan följa solens vandring. På fastigheten finns även en separat mindre gäststuga som även denna har en oslagbar utsikt. Från den privata bryggan med egen badstege badar man i solen från morgon till kväll. Går vi en kort promenad på stigen bakom huset leder den oss ner till sandstranden där man bekvämt kan bada med de lite yngre familjemedlemmarna. Fastlandet ligger ca 10 minuter bort med båt och där möts man av Fjällbackas fulla utbud av butiker, restauranger och uteliv. Från Fjällbacka når man bekvämt kustorterna Bovallstrand, Grebbestad och Hamburgsund. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning.

 • Plus
 • Uteplats
Hagavallen 21, Grebbestad, Tanums kommun

Hagavallen 21

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 700 000 kr

801 m² tomt

Nu erbjuds du att bygga ditt drömhem på Anneberg i Grebbestad! Strax norr om kyrkan i samhället förmedlar vi nu en byggklar tomt om 801 m2 i ett avskilt och familjevänligt område. Byggrätten tillåter för enplanshus högst 150 kvm byggnadsarea, för tvåplanshus tillåts högst 110 kvm byggnadsarea. Kommunalt V/A och fiber är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgifterna är betalda. Tomten angränsar till befintlig småhusbebyggelse och får gångavstånd till för- och grundskola samt promenadstråk med skogspromenader. Vi har i övrigt ca. 500 m till hamnen med butiker, restauranger, caféer, apotek och det härliga båt- och brygglivet. Till större städer som Göteborg och Oslo tar det ca 1,5h med bil. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

 • Plus
Valö Anebukten 3, Fjällbacka / Valön, Tanums kommun

Valö Anebukten 3

Tomt
Fjällbacka / Valön, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 800 000 kr

1 222 m² tomt

På södra delen av Valön, strax utanför Fjällbacka, ges nu tillfället att skapa sig ett eget boende i ljuvlig skärgårdsmiljö på Valö Anebukten 3! Valön har ett ypperligt läge för er som värdesätter ö-livet men samtidigt vill ha kort avstånd till fastland. I Fjällbacka finner man det fulla utbudet av butiker, restauranger och uteliv och båtresan tar endast ca. 10 minuter. Resan går till råga på allt över skyddat vatten och ön ligger med ett optimalt läge för att inte behöva korsa stora öppna fjärdar. Man får kort och gott en trivsam båtfärd mellan dem pittoreska öarna i mellanskärgården. Denna obebyggda tomt 1.222 m2 ligger inom detaljplan som medger byggnation om 75 m2 + 15 m2. Kommunalt vatten och avlopp finns i området och går att ansluta till denna tomt. Anslutningsavgift tillkommer. Till fastigheten kommer det även erbjudas båtplats på Valön. Här ges det plats att att leva ett härligt skärgårdsliv med båtliv, sol, bad och fiske. Valön erbjuder härliga promenader i en vacker natur, ett underbart läge i populära skärgården som möjliggör utflykter med egen båt till härliga badklippor och vikar i det vackra området. Nybyggnadskarta, plankarta samt planbestämmelser finns att ta del av under dokument. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Sövallsvägen 17A, Grebbestad, Tanums kommun

Sövallsvägen 17A

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

2 400 000 kr

1 363 m² tomt

Här förmedlar vi nu två nybildade tomter på attraktiva Sövallsvägen, strax utanför centrala Grebbestad! Tomterna mäter 1.363 m2 (17A) respektive 951 m2 (17B) och båda två får ett bra läge i området med relativt fria ytor åt alla väderstreck. Det generösa förhandsbeskedet medger en total byggnadsyta om 200 m2, varav bostadshus 160 m2 i två våningar alternativt i en våning med inredd vind samt garage om 40 m2. Kommunalt V/A är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgiften för V/A är betald av säljaren och inkluderas i priset. Köparen får själv stå för att ansluta el och fiber. Kanalisation för el och fiber finns till tomtgräns. Området passar lika bra till permanentboende som fritidshus då fastigheten ej har någon boplikt. Här bor man på ett bekvämt gångavstånd till morgondoppet som man kan avnjuta antingen i Sövall eller Grönemad. Till båda dessa vackra badplatser har vi endast ca. 1,4 km. Grebbestad med hela dess utbud av mataffärer, butiker, caféer, restauranger, apotek, promenadbryggan och uteliv befinner sig ca. 700 m från fastigheten. Vi får här sammantaget ett perfekt läge, nära till allt som samhället erbjuder men strax utanför det som kan uppfattas störande. Till Göteborg och Oslo tar det ca 1,5-2 h med bil och motorvägen når vi smidigt efter bara 5-10 mins körning, där hittar vi även Tanums Shoppingcenter med ett stort utbud av shopping! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och privat visning!

 • Plus
Kalleby 1, null, Tanums kommun

Kalleby 1

Villa
Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 950 000 kr

123 m²

5 rum

1 353 m² tomt

Välkomna till denna gedigna och välbyggda tegelvilla/fritidshus på Kalleby 1, beläget mellan Tanumshede, Grebbestad och Fjällbacka! Fastigheten ligger med ett privat lantligt läge omgiven av vacker natur med åkrar och ängar. Tomten är en solrik trädgårdstomt som inbjuder till uteaktivitet med familj och vänner. Här erbjuds ett generöst och trivsamt boningshus om totalt 5 r o k med generösa gemensamhetsytor där man har flera vedspisar och kaminer. Planlösningen ger på entréplan, ett stort härligt rum med öppen planlösning mellan kök, allrum och matsal, badrum, sovrum samt bastu. Övervåningen inhyser ett allrum, två sovrum samt badrum Fastigheten passar perfekt till både permanent som fritidsbostad. Här bor man med den vackra naturen inpå husknuten och fina promenadstråk, vill man ha salta bad når man båda Fjällbacka och Grebbestad på ca 13 min med bil. De båda kustsamhällena har även ett stort utbud av butiker, restauranger, aktiviteter och uteliv. Man tar sig snabbt ut till E6 från fastigheten och når Göteborg och Oslo når du på ca 1,5 - 2 h med bil. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare på Askengren redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Uteplats

Visar alla 26