Askengren Fastighetsmäklare

Askengren Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skolvägen 3A, Tanumshede, Tanums kommun
Skolvägen 3A, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Skolvägen 3A, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Skolvägen 3A

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 700 000 kr
200 + 90 m²
8 rum
1 122 m² tomt

Välkomna till Skolvägen 3A och detta totalrenoverade hyreshus! Fastigheten består idag av två separata lägenheter om totalt 200 m2 med källare om ca. 90 m2 som kan bli ytterligare en lägenhet i framtiden! Här finns möjligheter för dig som önskar behålla huset som ett hyreshus alternativt för dig som önskar att göra om detta till ett enfamiljshus i ett lugnt bostadsområde. Fastigheten har i dagsläget inga hyresgäster (går att hitta väldigt enkelt) och således är det upp till köparen själv att välja om hen vill fortsätta hyra ut, kanske själv flytta in i den ena och hyra ut den andra? Trädgården är stor och lättskött med päronträd och bra solförhållanden med goda odlingsmöjligheter. Förutom boningshuset finns även garage med förråd. Från fastigheten har man gångavstånd till allt som Tanumshede har att erbjuda såsom butiker, restauranger, affärer, bank, apotek, sjuk/tandvård, gym, skola, shoppingcenter mm. Till Grebbestad har man ca. 15 km och till E6 och vidare till Göteborg/Oslo är det endast 2 h körning. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Köpmansbacken 11, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun

Köpmansbacken 11

Fritidshus
Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 950 000 kr
76 + 80 m²
4 rum
1 433 m² tomt

Strax utanför Hamburgsund på Köpmansbacken 11 i Tegelstrand erbjuds nu möjligheten att förvärva denna charmiga fastighet med pool. På Köpmansbacken 11 bor du med ett havsnära läge i ett lugnt område mitt i vår vackra Bohuslänska natur. Boningshuset erbjuder en trevlig planlösning med sociala ytor på entré plan såsom kök, allrum, badrum, matplats med utgång till den generösa altanen med flera härliga uteplatser att välja mellan. Här hänger man gärna soliga sommardagar och svalkar av sig i poolen med vänner och familj. Övre plan erbjuder bostadens tre sovrum varav ett med utgång till egen balkong med havsglimt. Källarplan inhyser gästrum, toalett och förvaringsutrymme. Utöver boningshuset får vi en stor och lättskött trädgård med gräsmatta som bjuder in till lek och aktiviteter för hela familjen. Morgondoppet och bad från klippor och sandstrand erbjuds endast ca 2 minuter gångväg från fastigheten, i området finns flera vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. Till Fjällbacka har vi 11,4 km och till Bovallstrand 12,8 km. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström 0709-755785 redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Balkong
 • Uteplats
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun
 • Lör 6 jul kl 12:00
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Vrångeröd 2

Gård/Skog
Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 950 000 kr
145 + 130 m²
5 rum
5 ha tomt

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att bli ny ägare till denna otroligt fina hästgård om 5 Ha på Vrångeröd 2, strax utanför Grebbestad! Boningshuset har med stilsäker hand renoverats omsorgsfullt. Bostaden ingjuter direkt en känsla av lantlig charm, komfort och rymd! Med flertalet bevarade originaldetaljer såsom takbjälkar, vedspis och vackra eldstäder i kombination med modern bekvämlighet skapar detta en bostad med helt unik karaktär. Flera stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en överblicksvy över trädgården och hästhagen! Bostaden om 145 + 130m2 erbjuder på entréplan kök med vedspis, öppen planlösning till matplats och utgång till altanen som blickar ut mot hästhagen, två allrum varav ett med värmande eldstad, gästtoalett samt två entréer. Den inreda loftvåningen inhyser ett sovrum, badrum samt förvaring i sidovindar. Källarplan erbjuder ett sovrum med eldstad (dock ej i bruk), tvättstuga, badrum samt förvaringsutrymme, pannrum och matkällare. Här får man alla de bekvämligheter du behöver ha för att leva ett komfortabelt liv. Stallbyggnaden om 171 m2 består av åtta boxar varav fyra i större mått (4x4m2) och lämpar sig utmärkt som fölboxar. Utöver boxarna får vi en stor spolspilta med varmvatten och spolarm för säkrare hantering, foderförvaring samt uppvärmd sadelkammare. Till gårdens 5 ha mark hör bland annat flera inhägnade beteshagar varav en med lösdrift, perfekt till hästarna som kan ta skydd från regn, rusk och sol. Här bor du med vacker utsikt över skog och äng i en lugn och lantlig miljö och kan verkligen finna lugnet genom att ta en skogspromenad på hästryggen. För den trädgårdsintresserade erbjuds både växthus, pallkragar och en grönskande trädgård med gräsmatta, blomsterbäddar och fruktträd. Utöver Boningshusets och stallbyggnaden får vi även ett gästhus med ett större rum som inrymmer matplats, dubbelsäng och pentry, samt ett magasin med snickarbänk. Med en vacker cykeltur på ca 12 min når du Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser. Från fastigheten har du endast ca 5 km till Tanumshede som erbjuder skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer. Närmaste ridhus når du på ca 10 min. Detta är en fastighet som bör upplevas på plats! Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Tegelstrand Hälldiberget 19, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
 • Idag
Tegelstrand Hälldiberget 19, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Tegelstrand Hälldiberget 19, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Tegelstrand Hälldiberget 19

Fritidshus
Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
12 900 000 kr
200 m²
6 rum
319 m² tomt

Välkomna till ett mycket exklusivt hem på Tegelstrand Hälldiberget 19! Här finns nu möjlighet att förvärva ett helt nybyggt hus med genomtänkt planlösning och påkostade belysningslösningar utöver de vanliga. Med sina generösa och sociala ytor är detta ett boende som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Här sitter du på första parkett och bjuds på makalös utsikt över de Bohuslänska klipporna, salta vågor och himlens variationer. Allt är byggt med omsorg för den riktige finsmakaren. Enhetliga materialval med modern känsla lägger en riktigt bra grund för att skapa ett personligt hem. Entréplan är inredd med vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med en värmande kamin, ett av sovrummen samt gästtoalett. Från matplatsen får du utgång till den rymliga balkongen med strålande utsikt och perfekt kvällssol. På övre plan hittar vi sovloft med glasräcke och öppet ner till entréplan. På suterrängplan får vi tre sovrum var av ett med eget badrum, tvättstuga, ytterligare ett badrum samt allrum med egen bar och direkt utgång till altanen som är formad efter berget med flera sittgrupper, spabad och utedusch med magiska vyer. Morgondoppet bland klippor och sandstrand tar man ca. 4-5 minuter gångväg från fastigheten. I området finns vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. När man köper fastigheten får man tillgång till en brygga med ett privat läge som säljaren äger, här finns plats för djupgående båtar men även en 20-fot daycruiser. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. I oktober 2023 togs beslut om att förbinda Slottet med Hamburgsund med gång-och cykelväg vilket beräknas vara klart vår/sommar 2025. Till Fjällbacka har vi 11,4 km och till Bovallstrand 12,8 km. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. Se länk för planlösning och provmöblering: https://cdn.diakrit.com/product/furnish/12264938 Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=bm2Yd6voqec Söker Ni efter möjligheten att förvärva två fastigheter, exempelvis generationsboende eller varför inte ha en nära vän på nära håll? Tegelstrand Hälldiberget 23 med liknande utsikt, läge, standard och prisbild är också till salu och visas på förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer info samt visningsbokning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tallvägen 3, Bullaren / Östad, Tanums kommun
 • Sön 23 jun kl 16:15
Tallvägen 3, Bullaren / Östad, Tanums kommun, bild 2
Tallvägen 3, Bullaren / Östad, Tanums kommun, bild 3

Tallvägen 3

Villa
Bullaren / Östad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 150 000 kr
60 + 50 m²
3 rum
741 m² tomt

Välkommen till Tallvägen 3 och denna charmiga villa i natursköna Bullaren! Med endast fem minuters promenad från Östads badplats finner du denna charmiga villa/fritidshus på Tallvägen 3 i Bullaren. Fastigheten ligger i ett familjevänligt område med närhet till matbutik, förskola och natursköna promenadstråk. På entréplan inrymmer villan kök, två sovrum, vardagsrum med utgång till altan samt badrum. Källarplanet rymmer flera förråd/hobbyrum. Trädgården är trevligt inramad med planteringar, träd och buskar och möjligheter till odling, här finns gott om plats för aktiviteter med familj och vänner. Bullaren är en plats nära naturen där du kan njuta av en lugn och rofylld miljö, perfekt för både avkoppling och friluftsliv. Man bor med närhet till Älgafallet vid norska gränsen, Kynnefjäll naturreservat och Tegen med vintertidens skidspår. Med endast cirka tio minuter når man Tanumshede och shoppingcentret, och med cirka tjugo minuter når man kustpärlan Grebbestad. Göteborg och Oslo nås på ca 1,5 timme med bil. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning! Välkomna hem!

 • Premium
 • Uteplats
Frans väg 17, Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
 • Sön 23 jun kl 12:00
Frans väg 17, Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Frans väg 17, Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Frans väg 17

Fritidshus
Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 250 000 kr
27 m²
1 rum
1 190 m² tomt

Ett stenkast från havet i omättligt populära Grönemad hittar vi denna fastighet på Frans väg 17! Fastigheten ligger vackert till längst in på en lugn återvändsgata med en naturskön och insynsskyddad tomt som erbjuder sol från morgon till kväll, här ges möjlighet att samla familj och vänner för sommarens alla aktiviteter och mysiga grillkvällar. Här njuter man till fullo i denna idylliska utemiljö, läs en härlig bok i skuggan eller koppla av i den vedeldade badtunnan med något gott i glaset eller skölj av kroppen i den härliga uteduschen efter en lång dag på stranden för att sedan tillaga kvällens middag i uteköket. Vi får ett trevligt boende med genomgående ljusa ytskikt, huset inhyser ett rum uppdelat i vardagsrum och köksdel, badrum samt ett sovloft. Den generösa terrassen sträcker sig runt huset med plats för flera härliga sittgrupper, här kan man duka upp långbordet till midsommarfirandet och följa solens strålar under dagen. Detta är en perfekt fastighet för er som letar efter ett bra läge i ett lugnt och skönt område. Här bor du omgiven av vacker Bohuslänsk miljö med både skogspromenader, motionsslingor och sandstränder. Morgon- och kvällsdoppet tas endast en kort promenad bort till Krossekärr som erbjuder bad från sandstrand. Från fastigheten når man centrala Grebbestad efter några minuter med cykel med dess fulla utbud av restauranger, butiker, café och apotek samt den trevliga strandpromenaden. Göteborg och Oslo når du på ca 1,5 tim med bil. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

 • Premium
Tegelstrand Hälldiberget 23, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
 • Idag
Tegelstrand Hälldiberget 23, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Tegelstrand Hälldiberget 23, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Tegelstrand Hälldiberget 23

Fritidshus
Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
11 900 000 kr
190 m²
5 rum

Nu finns möjligheten att förvärva Tegelstrand Hälldiberget 23! Med hav, bad och båtliv runt hörnet ligger detta välplanerade och exklusiva hem på första parkett och bjuder på makalös utsikt över de Bohuslänska klipporna, salta vågor och himlens variationer. Ett extremt välbyggt hus där man tänkt på varje liten detalj och inte sparat på någonting, med genomtänkt planlösning och påkostade belysningslösningar med enhetliga materialval med modern känsla som lägger en riktigt bra grund för att skapa ett personligt hem. Huset har generösa och öppna ytor, perfekt för sociala sammanhang med familj och vänner. Entréplan är inrett med luftigt vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med en värmande kamin och enastående takhöjd samt badrum. Från matplatsen får du utgång till den rymliga balkongen med strålande utsikt och perfekt kvällssol. På övre plan hittar vi sovloft med glasräcke och öppet ner till entréplan. På souterrängplan får vi tre sovrum, badrum, tvättstuga samt allrum med egen bar och direkt utgång till altanen som är formad efter berget med flera sittgrupper, spabad och utedusch med magiska vyer. Morgondoppet bland klippor och sandstrand tar man ca. 4-5 minuter gångväg från fastigheten. I området finns vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. När man köper fastigheten får man tillgång till en brygga med ett privat läge som säljaren äger, här finns plats för djupgående båtar men även för en 20-fot daycruiser. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. I oktober 2023 togs beslut om att förbinda Slottet med Hamburgsund med gång-och cykelväg vilket beräknas vara klart vår/sommar 2025. Till Fjällbacka har vi 11,4 km och till Bovallstrand 12,8 km. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=rW4PEvB2hRf Söker Ni efter möjligheten att förvärva två fastigheter, exempelvis generationsboende eller varför inte ha en nära vän på nära håll? Tegelstrand Hälldiberget 19 med liknande utsikt, läge, standard och prisbild är också till salu och visas på förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer info samt visningsbokning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 17, Lgh 1201

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 980 000 kr
87 + 5 m²
4 rum
vån 2/3
6 434 kr/mån
68 736 kr/m²

Möjlighet att bli ägare till denna moderna, exklusiva takvåning med bästa läget och havsutsikt på BRF Ostronet i centrala Grebbestad! Detta är en modernt inredd lägenheten som sträcker sig över plan 2-3 och mäter 112 m2 i golvyta med 87,5 m2 i boa. Lägenheten har genomgående hög standard med vackra ekgolv från Kährs, modernt HTH kök med integrerad vinkyl och smakfullt inrett badrum. Här bor du med ett soligt sydväst läge i en lägenhet som erbjuder balkong i båda planen med vacker havsutsikt, här kan man njuta av solnedgången med familj och vänner. De stora glaspartierna mot väster och hamnen släpper in havskänslan och soltimmar till kök samt sällskapsytor. Vindsvåningen inhyser både en platsbyggd relaxdel, loungegrupp intill balkongen med balkongdörr i glas som släpper in ljuset och havet samt ett stort sällskapsrum som kan delas av till ett extra sovrum för den som önskar. Möbler och inredning kan ingå i köpet. Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 5 m2. Båtplats i hamnen utanför finns om man önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut. I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushålls el. Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hotellgatan 6, lgh A4, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Hotellgatan 6, lgh A4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Hotellgatan 6, lgh A4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Hotellgatan 6, lgh A4

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
52,9 m²
1 rum
vån 1/2
5 287 kr/mån
36 862 kr/m²

Bland klippor, kobbar och skär finns nu möjligheten att bli ägare till ett underhållsfritt fritidshem på bästkusten! I det pittoreska kustsamhället Kungshamn finns nu möjligheten att förvärva denna trevliga bostadsrätt på Kungshamn Suites! Går du i tankar om ett boende för avkoppling? Utan det underhåll som en sommarstuga kräver? Att äga en lägenhet här är ett alternativ för dig som efterfrågar ett bekvämt boende med service runtomkring. Ett modernt och enkelt sätt att äga ett fritidsboende. Lägenheten erbjuder utöver magisk utsikt över havet och Smögen ett sovrum med platsbyggd våningssäng, kök med öppen planlösning och gott om plats för matplats, soffhörna och säng. Som lägenhetsinnehavare får ni även tillgång till det gemensamma soldäcket med jacuzzi, utedusch samt relaxavdelning med bastu, perfekt för lata semesterdagar. Utöver detta får ni precis utanför dörren restaurang och bar, perfekt när man börjar bli lite småhungrig eller varför inte beställa ett glas och slå sig ner i loungen när man kommit tillbaka efter en lång dag på klipporna. När du själv inte nyttjar boendet sköter hotellet uthyrningen vilket ger dig en fin inkomst och möjlighet att finansiera boendet. All uthyrning sker och administreras av hotellet. Bostaden är ej för permanentboende. Denna lägenhet är en av de mest eftertraktade av konferensgästerna vilket ger en stabil och återkommande inkomst. Vänlig besök länken nedan för 3D-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=X7ZcrkPUVZ9 Morgondoppet tar man ca 5-6 minuter gångväg från fastigheten och badplats med klippor och sandstrand endast en kort cykeltur bort. Från huset får man ett bekvämt promenadavstånd ner till hamninloppet och således har man Kungshamns hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, samt bank med personlig service, tandläkaren och vårdcentral mer eller mindre runt husknuten. Zitabåtarna avgår bara någon minut från dörren över till Smögen och Smögenbryggan med flertal av Smögens bästa restauranger och nattliv. Vill man ta sig en utflykt till kustsamhällena når vi Hunnebostrand på ca. 11 km och till Bovallstrand ca. 15 km. Till Göteborg kör vi på ca. 2 h. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun
 • Tor 20 jun kl 14:00
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun, bild 2
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun, bild 3

Norra Backa 6

Fritidshus
Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 400 000 kr
160 m²
5 rum
2 698 m² tomt

Välkomna till Norra Backa 6 och denna trevliga fastighet i Fjällbacka! Här får vi en fastighet där stil möter generös rymd för hela familjen. Beläget i en idyllisk lantlig miljö, erbjuder denna 160 m2 stora bostad allt du behöver. Detta hem imponerar med sina generösa proportioner och öppna planlösning. Med tre sovrum och dubbla allrum finns det gott om utrymme för sociala sammankomster och avskild tid för varje familjemedlem. Huset förstärks av de två altanerna som omfamnar det från olika håll. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll och de generösa ytorna bjuder på avkoppling och trevliga stunder. Fastigheten ger oss även en stor trädgårdstomt med fina möjligheter till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. På fastigheten finner vi även en gäststuga med två sovrum, allrum med kök (pentry), badrum samt ett härligt uterum i anslutning till en liten altan. Utöver detta hittar vi även en carport med plats för två bilar. Vi finner trevliga promenad- och motionsslingor i skogarna runt omkring och blir man sugen på salta bad hittar vi inte mindre än tre badställen med en kort tur med antingen cykel eller bil. För den golfintresserade når vi både Golfkusten golfbana och Fjällbacka Golfklubb alldeles i närheten. Från fastigheten är det ca 3,5 km till Fjällbackas utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad samt närhet till för-och grundskola till åk 6. Kustsamhällena Hamburgsund och Grebbestad når man på ca 15-20 min. Till köpare ingår en båtplats B28 i Bräcke brygga (2.5m) Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=888Q9V2ZJfA Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 19, Lgh 1202

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 890 000 kr
60 + 5 m²
2 rum
vån 2/2
4 410 kr/mån
48 167 kr/m²

Med ett stenkast från hamnkanten i Grebbestad förmedlar vi nu denna fräscha bostadsrätt med möjlighet till balkong på Nedre Långgatan 19! I bostadsrättsföreningen Kvarteret Ostronet erbjuds nu denna mysiga taklägenhet om 60 m2 fördelat över två rok. Bygglov för balkong med härligt söderläge med vy mot hamnen finns! Inredningen är modern i ljusa färger med genomgående hög standard och fina materialval så som Ekgolv från Kährs, HTH kök med integrerad vinkyl samt smakfullt inrett badrum med duschvägg i industriglas. Möblerna ingår om man önskar. Här bor man med ett oslagbart läge med perfekt kombination av närhet till havet, service och goda kommunikationer. Morgonkaffet tas med fördel på den gemensamma uteplatsen, här ifrån har man sen Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, apotek, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Det finns båtplats för den som önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Denna fräscha och påkostade bostadsrätt passar lika bra som fritidsboende- eller som permanentbostad. Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut! I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushållsel. Inflyttning kan ske omgående för den som önskar. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Premium
 • Hiss
Daftö 4, Daftö, Strömstads kommun
 • Sön 23 jun kl 11:00
Daftö 4, Daftö, Strömstads kommun, bild 2
Daftö 4, Daftö, Strömstads kommun, bild 3

Daftö 4

Fritidshus
Daftö, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 500 000 kr
99 m²
3 rum
1 874 m² tomt

Välkommen till Daftö 4- en idyllisk fastighet med närhet till hav! Detta fritidshus, med gäststuga och förråd, omfamnar en rymlig planlösning om ca 70 kvm. Två sovrum, kök med braskamin och ett ljust allrum med generös takhöjd skapar en inbjudande atmosfär. Vi får en trevlig altan med optimalt solläge där stentrappor leder ner till den blomstrande trädgården. Fastigheten omfamnas av en färgrik explosion av blommor och växter på sommaren. På fastigheten finns även en fullt utrustad gäststuga med kök, sovrum och badrum med Wc. På utsidan får vi en härlig uteplats med dusch och omklädningsrum. Vi får även förrådsbod med gott om plats för diverse förvaring. Här bor man i lugna omgivningar med direkt närhet till vacker natur, västerhavet och härliga strövområden! Här finns allt för att avnjuta härliga semesterdagar och en kort promenad bort ligger den medföljande båtplatsen. På Daftö och dess grannöar finns fina möjligheter till sol och salta bad från klippor och sandstrand. Daftö Camping och lekland med restaurang finns på gång- och cykelavstånd. Centrala Strömstad med ett rikligt utbud av restauranger och butiker ligger ca 10 minuter bort med bil. Sammanfattningsvis är detta ett utmärkt fritidsboende som erbjuder det mesta man kan önska sig! En del inventarier och lösöre kan övertas av ny ägare efter separat överenskommelse med säljaren. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=sdgYv4YpZxY Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta ansvarig mäklare Jenny Johansson redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
Vässby Nordlid 1, Strömstad, Strömstads kommun
 • Sön 23 jun kl 15:00
Vässby Nordlid 1, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Vässby Nordlid 1, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Vässby Nordlid 1

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 950 000 kr
52 m²
3 rum
1 003 m² tomt

Här presenteras nu Vässby Nordlid 1 och denna charmiga timmerstuga med naturen inpå husknuten. Här erbjuds en charmig timmerstuga med två gästhus och carport. Boningshuset erbjuder två sovrum, allrum med matplats, kök samt badrum. På baksidan huset finns ett praktiskt förråd som rymmer tvättmaskin. Utemiljön har inte bara den generösa terrassen för avkoppling och spabad, utan även en extra uteplats/pergola där ni kan njuta av kvällssolen. Från terrassen når man även en stor trädgårdstomt som ger utrymme för lek och aktiviteter med familj och vänner. Utöver boningshuset får vi två gäststugor varav ena har tillgång till ett badrum med dusch, handfat och wc. Beläget endast 15 minuter från centrala Strömstad har man fördelen att bo nära stadens bekvämligheter samtidigt som ni kan njuta av lugn och avslappnad miljö. Här bor man även med närhet till salta bad och vackra strövområden. En del inventarier och lösöre kan övertas av ny ägare till fastigheten. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jenny Johansson för mer information och visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
Didriks väg 9, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
Didriks väg 9, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Didriks väg 9, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Didriks väg 9

Fritidshus
Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
13 900 000 kr
202 m²
6 rum

På populära Hamburgö tas inom kort det första spadtaget för denna högklassiga fastighet där varenda detalj givits omtanke och kvalitét. Bostaden är uppdelad på två våningsplan. Entréplan är väl genomtänkt och gemensamhetsytor för samvaro känns helt självklara och tack vare de generösa skjutdörrspartierna suddas linjerna ut mellan inne och ute på ett naturligt sätt. På övervåningen finner man tre av bostadens fyra sovrum, som gör detta till en mer privat del när det nalkas ljuva sommarfester. Även vid utemiljön är det tydligt att inget lämnats åt slumpen med genomtänkta sällskapsytor för socialt umgänge och poolbad. Här ifrån får man även en vacker vy ner mot sundet. Fastighetens påkostade belysningslösningar, både inne och ute, utmärker sig som det där lilla extra. Utöver det påkostade bostadshuset får vi här även ett gästhus om 21 m2 med samma materiella standard som stora huset, förråd, spabad, en gjuten 4,5x9 m stor pool från Svenska Pool & Spa samt en färdigställd tomt med allt från parkeringsplats med marksten, terrasser som knyter ihop hus spa och pool samt belysning och planteringar som köparen får anpassa efter eget smak och tycke (i priset inkluderas planteringar till ett belopp om 75.000 Sek). Till både natur och hav promenerar man lätt och till färjeläget har vi knappt 300 m från fastigheten och således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök mm. runt husknuten. På cykeln tar man sig smidigt till öns badplatser och vill man ta en tur med bilen går linfärjan regelbundet. Vill man ta sig en utflykt till kustsamhällena når vi Fjällbacka på ca. 9 km och Grebbestad ca. 23 km. Bovallstrand, Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen når man på ca. 20-30 min. Till större städer som till Göteborg/Oslo kör man på ca. 1,5 h. Man kommer att påbörja arbetet med denna ståtliga fastighet så snart avtal tecknas med köparen. Köparen har därför viss möjlighet att vara med och bestämma viss val/utformning. Priset i annonsen avser fastigheten helt enligt leveransbeskrivningen. Om man ej önskar ha pool och istället för exempelvis vill ha trall så reduceras priset med 700.000 SEK. För demonstration av byggkvalité och materiell standard, kontakta mäklaren för visning av liknande hus byggt av säljaren som har lång erfarenhet av motsvarande byggnationer. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer information!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun
 • Idag
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Carlsgatan 2C

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
63 m²
2 rum
3 304 kr/mån

Sällsynt tillfälle för dig som vill betala för 63 m2 bostadsrätt men få uterum och terrass om tillsammans ca. 80 m2 på köpet! Carlsgatan 2C och C1003 ger dig ett bekvämt och lättskött boende med promenadavstånd till havet och allt som Fjällbacka har att erbjuda. Lägenheten erbjuder två rum och kök med öppen planlösning mellan kök och allrum. Utöver detta får vi ett modernt och helkaklat badrum, ett sovrum, samt ett rymligt uterum med utsikt över Fjällbackas vackra kyrka. Vi får en trevlig uteplats i anslutning till allrummet som ger plats åt både lounge-och matgrupp, här kan man njuta av trevliga sommarmiddagar med goda vänner. Med sitt centrala och fantastiska läge når man restauranger, badplatser, mat-och klädbutiker efter endast några hundra meter. Här finns det många småbutiker och restauranger där man kan njuta av havets skafferi. Fjällbacka är känt för sin vackra skärgård som bjuder på inte mindre än tre badplatser, släta fina klippor samt trevliga promenad- och motionsslingor i skogarna runt omkring. Söker du ett bekymmersfritt boende med ett bra läge och närhet till allt vad Fjällbacka har att erbjuda så är detta bostaden för dig! Ett tillfälle för er som söker en lättskött semesterbostad. Lägenheten passar såklart även utmärkt som åretruntbostad för dig som vill bo mitt i centrum. Föreningen tillåter även uthyrning! Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Malis väg 15, Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Malis väg 15, Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Malis väg 15, Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Malis väg 15

Tomt
Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 500 000 kr
800 m² tomt

Alldeles unik möjlighet att förverkliga ditt drömboende med ett av Grönemads bästa lägen. Nu förmedlar vi denna vackra bergstomter på Malis väg 15! Här bor man med underbar vy över vår vackra skärgård och närhet till badplats med sandstrand och badbrygga. Vi får en härlig bergstomt med ett soligt söderläge och perfekt kvällssol. Här ser man framför sig hur det bjuds in till sommarens alla tillställningar, från midsommarfirandet till kräftskivan. Tomten mäter 800 m2 och erbjuder ett av de bästa lägena i området med relativt fria ytor åt alla väderstreck. Fastigheten Kuseröd 1:130 ligger under en detaljplan som tillåter en byggrätt för bostadshus/bottenplatta om 140 m2. Tack vare att byggnadshöjden får vara 3,5 m samt takvinkeln mellan 22-45 grader kan man bygga ett vackert hus med förhöjt väggliv i 1,5 plan. Byggrätten medger även uppförande av en komplementbyggnad per tomt om 40 m2 byggnadsarea, här med en byggnadshöjd till max 2.5 m. Utöver detta får även Attefallshus och Friggebod uppföras. Det finns även en eventuell möjlighet att omfördela ytorna mellan huvudbyggnad och komplementbyggnad efter behov. För en bekväm tillvaro hittar vi även kommunalt VA samt fiber i området. Här i Bohusläns paradis kan ni nu förverkliga ert drömhus, omfamnad av en underbar natur med endast en kort promenad (460 m) till morgondoppet som erbjuder bad från både sandstrand och brygga. Utöver bad- och båtliv runt husknuten har man även en vacker promenad om ca 30 min framför sig in till Grebbestad som erbjuder matbutiker, affärer, cafeér, restauranger och apotek. Göteborg och Oslo når du på ca 1,5 tim med bil. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info!

 • Premium
Villagatan 6, Grebbestad, Tanums kommun
 • Sön 23 jun kl 13:00
Villagatan 6, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Villagatan 6, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Villagatan 6

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 550 000 kr
60 + 27 m²
5 rum
509 m² tomt

Nu erbjuds denna fantastiska fastighet på Villagatan 6 i centrala Grebbestad till försäljning! Här möts du av en underbar tomt med uppbyggda insynsskyddade uteplatser med soligt västerläge. Fastigheten erbjuder altaner från markplan till takterrass där man kan följa solen från morgon till kväll, här finns utekök och plats för matgrupp för vänner och familj. Vid regniga dagar avnjuts middagen bäst i det inglasade uterummet. För mer aktivitet finns även en rymlig gräsmatta. Detta charmiga fritidshus från sekelskiftet inhyser 5 rum och kök med gemensamhetsytor i entréplan så som matsal, två allrum, kök och badrum. På övre plan hittar du två sovrum samt WC, här tar man sig även ut till takterrassen. Detta är det perfekta huset för dig som söker ett charmigt boende med lugnt läge och bekvämt gångavstånd till samhället med allt som Grebbestad har att erbjuda såsom affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnlivet och havsbad. Här bor du även intill vackra skogspromenader och motionsslingor. Missa inte chansen att komma på visning till denna fantastiska fastighet, kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för besiktningsprotokoll samt visningsbokning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Klingsdalen Dalarne 3, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun
 • Tor 20 jun kl 15:00
Klingsdalen Dalarne 3, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun, bild 2
Klingsdalen Dalarne 3, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun, bild 3

Klingsdalen Dalarne 3

Fritidshus
Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
74 m²
4 rum
1 333 m² tomt

Välkomna till Klingsdalen Dalarne 3! Välkommen till denna lantliga pärla med ett högt läge och en oslagbar närhet till hav och vacker natur. Ett vinterbonat hus som genom åren har omsorgsfullt renoverats, vilket borgar för både trygghet och modern bekvämlighet. Den välplanerade och kvadratsmarta planlösningen gör detta hem till en dröm för den som söker både trivsel och funktionalitet. Här är uterummet hjärtat av huset, en förlängning av ditt boende som smidigt kopplar samman med en solig altan. Trädgårdstomten inbjuder till lek och aktiviteter för hela familjen, medan den blomstrande rabatten på sommaren fyller omgivningen med färg och liv. Fågelkvitter och stillhet blir din vardag när du väljer detta hem. De genomgående ljusa materialvalen och de generösa fönstren skapar en öppen och luftig atmosfär genom hela huset. Här möts du av en social planlösning där uterummet blir den centrala punkten för att koppla av och vara ett med naturen. Uterummet är även direkt anslutet till altanen, vilket ger möjlighet till avkoppling och njutning i solens sken. I övrigt erbjuder bostaden allrum och kök i en öppen planlösning, komplett med en vridbar kamin som skapar en mysig atmosfär, två sovrum samt badrum. Bovallstrand med dess utbud ligger ca 4 km bort. Här bor man även med närhet till flera västkustpärlor såsom Fjällbacka, Hamburgsund, Hunnebostrand och Smögen. E6:an ligger med endast 10 minuter med bil med ca två timmars körväg till Oslo och en dryg timme till Göteborg. Vill man ta sig bad finns en stig från fastigheten till Långekärrs badplats (se bifogad karta på stigen bland foton). Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=AhKuipNtupU Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsbokning! Välkommen till ditt framtida hem!

 • Premium
 • Uteplats
Gunhildsbergsvägen 3, Lyckorna, Uddevalla kommun
 • Idag
Gunhildsbergsvägen 3, Lyckorna, Uddevalla kommun, bild 2
Gunhildsbergsvägen 3, Lyckorna, Uddevalla kommun, bild 3

Gunhildsbergsvägen 3

Villa
Lyckorna, Uddevalla kommun
Askengren Fastighetsmäklare
16 500 000 kr
380 + 30 m²
7 rum
785 m² tomt

Välkomna till Gunhildsbergsvägen 3, ”Willa Warnö” och denna otroligt vackra villa i Lyckorna, Ljungskile! Med hav, bad och båtliv runt hörnet ligger detta välplanerade och exklusiva hem som bjuder på oslagbar utsikt över fjorden, salta vågor och himlens variationer. Vi får ett välbyggt hus om 380+30 m2 i New England/Lyckorna stil där man tänkt på varje liten detalj med enhetliga materialval. Huset har en generös och öppen planlösning, vilket skapar en perfekt yta för sociala sammankomster med familj och vänner. Entréplan är inredd med vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med en öppen spis från Nordpeis, slipat betonggolv och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, tre rymliga sovrum varav ett med eget dressingroom samt ett badrum. Från det högblanka köket från Noblessa får du tillgång till uteplatsen intill entrén, här avnjuter man frukosten i morgonsolen. Från matplatsen får du utgång till balkongen som sträcker sig längs hela baksidan av huset med strålande utsikt och perfekt kvällssol. En våning upp kommer vi till tornet med makalös utsikt och egen bar. På souterrängplan finner vi ett allrum, ett sovrum, arbetsrum, tvättstuga, relaxavdelning med bastu från Tylö samt ett uterum med utgång till altanen. Altanen om ca. 200 m2 sträcker sig längs med husets baksida med flera sittgrupper att välja mellan. Vi hittar i övrigt ett spabad från Viskan spa samt ett swimspa från Folkpool och perfekt kvällssol. Här njuter man kompromisslöst av den vackra omgivningen med familj och vänner! Här bor du i ett lugnt bostadsområde med gångavstånd till morgondoppet och den vackra omgivningen. På ett bekvämt avstånd hittar vi restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bibliotek, tandläkaren och vc. Ljungskile erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. Till Lyckornas golfklubb har vi ca 1,3 km och till Göteborg kör vi på ca 50 min. Detta är en fastighet som bör upplevas på plats, missa inte chansen att förvärva denna fantastiska villa! Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne redan idag för mer info och visningsbokning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bäckevägen 10, Grebbestad, Tanums kommun
 • Sön 23 jun
Bäckevägen 10, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Bäckevägen 10, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Bäckevägen 10

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 500 000 kr
165 m²
5 rum
551 m² tomt

Välkomna till Bäckevägen 10, centralt belägen villa/hyreshus i ett familjevänligt område. Fastigheten består av två separata lägenheter, 90 m2 i entréplan och 65 m2 på våning två, som i dagsläget är uthyrda. Här finns möjlighet att för dig som önskar behålla huset som det är och fortsätta att hyra ut eller kanske själv flytta in i den ena och hyra ut den andra? Ett annat alternativ är såklart att göra om detta till ett enfamiljshus i ett lugnt och trevligt bostadsområde. Båda lägenheterna är i gott bruksskick och lägenheten på bottenvåningen får en även trevlig altan i söderläge. Tomten består av en lättskött trädgård med gräsmatta och bra solförhållanden från morgon till kväll med goda odlingsmöjligheter. Här bor man på ett bekvämt gångavstånd till såväl morgondoppet, affärer, barnomsorg, skola samt till det härliga hamnlivet och salta bad. Vi får här sammantaget ett perfekt läge, nära till allt som samhället erbjuder men strax utanför det som kan uppfattas störande. Till Göteborg och Oslo tar det ca 1,5-2 h med bil och motorvägen når vi smidigt efter ca 10 mins körning, där hittar vi även Tanums Shoppingcenter! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
Killebäcksvägen ny tomt 1, Kämpersvik, Tanums kommun
Killebäcksvägen ny tomt 1, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 2
Killebäcksvägen ny tomt 1, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 3

Killebäcksvägen ny tomt 1

Tomt
Kämpersvik, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 500 000 kr
1 439 m² tomt

I vackra Kämpersvik, strax söder om Grebbestad och norr om Fjällbacka, hittar vi denna nyavstyckade tomt som är redo att bebyggas! Från tomten får man en vacker vy över fågelsjön Ejgdetjärnet och här bor man intill trevliga vandringsleder där man kan ta en promenad och njuta av lugnet, skogen, vattnet och alla fantastiska djur runt hela sjön. Tomten är 1.439 m2 stor och förhandsbeskedet medger byggnation om 170 m2 byggnadsyta. Kommunalt VA finns i området, anslutningskostnad står köparen för. Från fastigheten har man gångavstånd till Kämpersviks hamn och badplats med hopptorn. Fjällbacka, Grebbestad och Hamburgsund med dess utbud av butiker och restauranger når du på endast ca 10-15 min med bil. För den golfintresserade når man Fjällbacka GK på ca 12 minuter. Göteborg och Oslo når du på ca 1,5 - 2 h med bil. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer information.

 • Premium
Kruthusgatan 4, Fjällbacka / Sälvik, Tanums kommun
Kruthusgatan 4, Fjällbacka / Sälvik, Tanums kommun, bild 2
Kruthusgatan 4, Fjällbacka / Sälvik, Tanums kommun, bild 3

Kruthusgatan 4

Fritidshus
Fjällbacka / Sälvik, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 950 000 kr
40 + 6 m²
3 rum
955 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva detta charmiga fritidshus med stor potential på Kruthusgatan 4 i omättligt populära Sälvik i Fjällbacka! Här hittar vi en riktig sommaridyll med stor härlig tomt med havsutsikt och uteplatser som erbjuder sol från morgon till kväll. Den rymliga trädgården ger gott om plats för lek och umgänge med släkt och vänner samtidigt som man blickar ut över den fantastiska havsutsikten och Fjällbackas unika skärgård. Bergsdelen på baksidan har stor utvecklingspotential för exv komplementbyggnad eller terrass för den som önskar. Boningshuset erbjuder 3 rok varav nyrenoverat kök, badrum, sovrum, allrum samt ett separat gästrum med egen entré. Här kan man verkligen njuta i solen eller i skuggan med en spännande bok i handen och när det är dags att ta ett dopp i de blå så är det endast en promenad på ca 250 meter ner till havet, perfekt avstånd för ett morgon- eller kvällsdopp. Här finns två barnvänliga sandstränder, med badbryggor och badstege samt fina klippbad. Direkt nedanför huset finns en fin hamn med båtplatser och sjöbodar. Det finns möjlighet att hyra kommunal båtplats strax nedanför huset, önskas detta ansöker man hos kommunen! Här bor man i en vacker miljö med direkt närhet till den vackra pittoreska skärgården. Till Fjällbacka centrum med livsmedelsaffär, apotek och vårdcentral, Ingrid Bergmans torg, Kungsklyftan samt den populära Fjällbackabryggan tar man sig mycket enkelt med cykel eller om man föredrar att promenera har man en vacker promenad framför sig. För den golfintresserade ligger Fjällbackas GK endast ca. 5 minuters biltur bort och till Grebbestad har vi ca. 13 km. Till större städer som Göteborg eller Oslo är det ca 1,5 - 2 tim med bil. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Sjöviksvägen, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
 • Tor 20 jun
Sjöviksvägen, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Sjöviksvägen, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Sjöviksvägen

Övrigt
Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 995 000 kr
93 m² tomt

Välkommen till en exklusiv möjlighet att förvärva en nybyggd sjöbod med tillhörande brygga på vackra Hamburgö. Denna unika fastighet erbjuder en fantastisk plats vid Sjöviken med ett soligt sydvästläge på bryggdäcket, perfekt för avkoppling och njutning av naturen. Den ursprungliga sjöboden revs och byggdes upp på nytt och stod klar år 2022. Nu har du chansen att sätta din personliga prägel på interiören och skapa ditt eget paradis vid havet. Här finns gott om utrymme att skapa en bekväm och inbjudande miljö för både vila och underhållning både på entréplan som på loftet. När det är dags att svalka sig i det kristallklara vattnet kan du välja att bada direkt från din privata brygga eller från den idylliska stranden intill. Att äga en del av Bohusläns paradis är en dröm för många, och nu har du chansen att förverkliga den. Missa inte detta tillfälle att skapa din egna fridfulla tillflyktsort vid havet på Hamburgö. Från Fastigheten har man ca 4,3 km till linfärjan. Här tar man sig över sundet och till Hamburgsund där man finner ett utbud av restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök m.m. Till större städer som till Göteborg/Oslo kör man på ca. 1,5 - 2 h. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en visning av denna fantastiska fastighet. OBS! Sjöboden är ej avsedd för boende, för mer info kontakta mäklaren! Kommunalt V/A är framdraget.

 • Premium
Skäretvägen 22, Hamburgsund, Tanums kommun
 • Sön 23 jun kl 13:00
Skäretvägen 22, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Skäretvägen 22, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Skäretvägen 22

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
9 500 000 kr
119 m²
5 rum
380 m² tomt

Välkommen till Skäretvägen 22 och detta moderna skärgårdshus som är inspirerat av det klassiska, men med en modern touch. Belägen i ett av Hamburgsund mest eftertraktade område kan du njuta av generösa ytor både inne och ute samt vackra solnedgångar som färgar himlen. Från fastigheten får man även en vattenglimt över lagunen! Huset är anpassat för den moderna familjen med en optimal planlösning. Det rymliga köket och vardagsrummet med kamin i öppen planlösning ger gott om plats för sociala sammankomster, samtidigt som de tre sovrummen på övre plan erbjuder avskildhet och ro. De moderna badrummen bidrar till en bekväm och lyxig vardag. Med två balkonger och en härlig altan finns det gott om möjligheter att njuta av den vackra omgivningen. Här njuter man av båtlivet där många minnen skapas tillsammans med familj och vänner i en alldeles egen oas. Tomten erbjuder gott om parkeringsplatser och en härlig gräsmatta där de små kan leka och springa av sig. Trots det privata och skyddade läget är det inte mer än ca. 20 m till morgondoppet i kanalen och ca. 40 m till lagunen och båtplatsen som hör till fastigheten i den lugna och säkra hamnen. På tomten finns även en förrådsbod, perfekt för extra förvaring. Lagunen mynnar ut i sundet mellan Hamburgö och Hamburgsund, med båten kan man ta en tur till de omkringliggande öarna och upptäcka mer av det vackra skärgårdslandskapet. Från huset får man ett bekvämt promenadavstånd ner till färjeläget och således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök m.m mer eller mindre runt husknuten. Till områdets badplatser kan man antingen promenera eller cykla och vill man ta en tur över till Hamburgö går linfärjan regelbundet. Standarden är hög med noga utvalda material och en genomtänkt planlösning. För er som älskar Bohuslän är detta en drömbostad med närhet till båtplats och det bästa av skärgårdslivet. Detta är en fastighet som bör upplevas på plats! Missa inte chansen att äga denna pärla i skärgården! Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne redan idag!

 • Premium
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun, bild 2
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun, bild 3

Asken 7

Fritidshus
Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 600 000 kr
1 781 m² tomt

Med naturskönt läge vid Tanumstrand erbjuds nu ett unikt tillfälle att bebygga en vacker tomt med viss havsutsikt! Här bor man med ett privat och skyddat läge med närhet till hav och vår vackra skärgård. Omgivningarna här är fantastiska - hav och bad, vacker natur, perfekt utgångspunkt för dig som gillar att paddla eller promenera och cykla längs stigar och vägar. Du erbjuds här ett rikt natur-, bad- och båtliv med många badplatser, småbåtshamnar, strövområden, bär- och svampskogar. Massor att upptäcka och utforska, eller bara njuta av ett ljuvligt sommarliv! Tomten är om 1781 m2 och ligger med ett avskilt och solrikt läge. Här kan du bygga ditt drömhus anpassat till såväl permanentboende som fritidshus. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger ett friare val av byggnation. Ansökan om bygglov görs via Tanums kommun, dit kan du även vända dig för att få mer information om vad som får byggas. Obs! Tomten inkluderar tre mindre byggnader varav två är i behov av renovering eller eventuell nedrivning. Väg finns fram till tomt samt el framdragen. Vatten och avlopp saknas. Till fastigheten följer även Servitut på båtplats vid brygga. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

 • Premium

Visar 1 - 25 av 67