Mäklare Lotta Långström

Lotta Långström

Om mig

Jag är född och uppväxt i Havstenssund men bor numera med min familj i Grebbestad i Tanums kommun, har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2014 och har under åren samlat på mig stor kunskap och erfarenhet. Jag älskar utmaningar som att se varje enskild affär som behöver skräddarsys & anpassas för att kunna möta varje kunds unika behov. Som person är jag social, positiv, engagerad och älskar utmaningar. Jag har ett stor driv och ser alltid till att göra mitt yttersta för att nå bästa resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolvägen 1, Hamburgsund, Tanums kommun
Skolvägen 1, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Skolvägen 1, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Skolvägen 1

Övrigt
Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
13 500 000 kr
334 + 450 m²
14 rum
906 m² tomt

På Skolvägen 1 i centrala Hamburgsund finns nu möjligheten att förvärva denna fint belägna och välunderhållna hyresfastighet! Denna fastighet passar perfekt till dig som vill ha möjlighet till ett eget centralt sommarboende intill havet och samtidigt få en god intäkt, eller hyra ut samtliga lägenheter. Total hyresintäkt per år är 976.800 kr inkl moms. Fastigheten erbjuder total uthyrningsbar yta om ca 774 m2 var av entréplan inhyser butikslokaler samt lager om 450 m2. På övre plan hittar vi sex separata lägenheter i storlek från ett till tre rum och kök om totalt 334 m2. Alla enheter är i dagsläget uthyrda (bortsett från en lägenhet som disponeras av ägaren) och genererar goda intäkter. Fastigheten är väl underhållen, under 2021 renoverade man entrén och hallen och under 2023 installerades solceller. Samtliga lägenheter har balkong, de tre väst vända balkongerna får en fin utsikt mot havet och Hamburgö. Fastigheten har dessutom 11 st parkeringsplatser. Bilderna avser två av fastighetens lägenheter varav en etta och en trea. Från huset får man ett bekvämt promenadavstånd ner till färjeläget och således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren etc. mer eller mindre runt husknuten. Till områdets badplatser kan man antingen ta bilen eller cykeln och vill man ta en tur över till Hamburgö går linfärjan regelbundet. För mer information och visningsbokning välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46 (07)09-755785.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stora Anrås 17, Tanumshede, Tanums kommun
  • Sön 3 nov kl 12:00
Stora Anrås 17, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Stora Anrås 17, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Stora Anrås 17

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 800 000 kr
118 + 62 m²
5 rum
2 439 m² tomt

Med ett lugnt och privat läge ligger denna hemtrevliga 50-tals villa/fritidshus på Stora Anrås 17, belägen mellan Tanumshede, Grebbestad och Fjällbacka! Här erbjuds ett lugnt och soligt läge med en stor härlig trädgård. Fruktträd och gräsmatta bjuder in till uteaktivitet och lek för vänner och familj. Det charmiga 50-talshuset har en boyta om 118 + 62 m2, fördelat på 5 rum och kök över 1½-plan, samt källare. Entréplan erbjuder generösa gemensamhetsytor, så som allrum med mysig kamin, matsal, kök och badrum. Övre plan är fint renoverat, här möts vi av en möblerbar hall med utgång till balkongen och två rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Källarplan inhyser stora förvaringsutrymmen, tvättstuga, ett pannrum samt en rymlig hall/groventré. På fastigheten ligger även en gäststuga med pentry, perfekt för långväga besökare. Från fastigheten har du endast ca 10 min till Tanumshede som erbjuder skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer. Till kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka, tar resan 10 respektive 5 minuter. Där hittar du caféer, restauranger, butiker, mataffärer, uteliv, härliga hamnpromenader och fina badplatser. Restiden till storstäderna Göteborg och Oslo är 1,5 respektive 2 timmar. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 2
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 3

Sannäsberget 6

Fritidshus
Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 900 000 kr
147 + 23 m²
7 rum
779 m² tomt

Nu kan vi erbjuda detta arkitektritade hus i toppskick och havsutsikt på Sannäsberget 6 i vackra Sannäs! Med ett högt och ostört läge som bjuder på en underbar havsutsikt ges nu ett unikt tillfälle att förvärva denna moderna och exklusiva fastighet. Här på Sannäsberget bjuder denna fantastiska bostad på en bred vy över Sannäsfjorden och de vackra omgivningarna. En stor härlig terrass löper längst husets från syd till väst, här kan man avnjuta sommarens alla grillkvällar och insupa den vackra utsikten med dess glittrande hav och solnedgångar. På husets entrésida finns en uteplats där morgonkaffet med fördel intas i morgonsolen, fastigheten har även en härlig gräsmatta som bjuder in till lek och aktiviteter med familj och vänner. Bostadshuset mäter 147 kvm (+23 kvm) och erbjuder en smakfull och stilren interiör präglad av ljus och rymd. Vi får här en generös takhöjd på entréplan med underbar utsikt genom rummens panoramafönster mot den omgivande och vackra miljön med Sannäsfjorden i blickfång. Utöver detta får vi ett väldisponerat hem med gott om gemensamhetsytor på båda plan med totalt tre sovrum, tre helkaklade badrum, tvättstuga samt ett stort härligt kök som bjuder in till matlagning med vacker havsvy. Källaren erbjuder även ett större rum med stora ytor perfekt att inreda till gym eller spaavdelning. Här finns separat WC och dusch med ingång till bastun. Man får här, förutom detta fantastiska hus med absolut kanonläge, även ett inbyggt garage, stor stensatt infart med flera parkeringsplatser samt en Tesla laddare. Badplats hittar man endast ca. 600 m från huset, där erbjuds både sandstrand, hopptorn och bad från varma klippor. På ett bekvämt cykelavstånd når du Mjölkeröds golfklubb som utöver fantastisk golfmiljö även erbjuder underbar mat samt bröd i restaurangen. Västbacken med sommaröppen restaurang tar ca 5 min med båt. Fastigheten ligger inte långt från ICA Hedemyrs som erbjuder både matvarubutik, vårdcentral och apotek, Tanums shoppingcenter samt Världsarvet med hällristningar i Tanum och Vitlycke museum. Nöjeslivet i Grebbestad och Tanumstrand når du på ca 10 min med bil. Med närhet till både havet, naturen och för den golfintresserade kan det inte bli bättre än så här. Detta är en fastighet som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Annie Buscks Gata 11C, Grebbestad, Tanums kommun
  • Lör 26 okt kl 11:00
Annie Buscks Gata 11C, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Annie Buscks Gata 11C, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Annie Buscks Gata 11C

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 350 000 kr
111,5 m²
5 rum
vån 1/2
7 206 kr/mån
21 076 kr/m²

Nu erbjuds denna fint belägna lägenhet med solrikt hörnläge på populära Annie Buscks Gata 11 C i Grebbestad till försäljning! Denna rymliga och smakfulla BRF erbjuder 5 r o k vara av 4 sovrum fördelat över 2-plan med en trevlig planlösning där man har rymliga gemensamhetsytor både inne och ute, kök samt badrum i entréplan. På övre plan har man 4 sovrum och ett rymligt badrum. Detta är ett bekvämt boende och det är bara att flytta rätt in! Tomten omgärdas av staket och har flera fina uteplatser där man kan följa solen, var av en stor insynsskyddad uteplats mot sydväst med plats för vänner och familj och en trädgård med morgonsol mot innergården. Förutom bostaden finns även ett fristående förråd som man kan inreda efter behov på innergården samt ett garage med elport. På föreningens gemensamma innergård finns en fin lekplats och en gemensam lägenhet/samlingslokal som kan hyras ut. Här bor du med direkt närhet till både skog med vackra motionsslingor samt badplatser med sandstrand, klippbad och hopptorn. En härlig promenad om ca 10 min så når du Grebbestads centrum med butiker, affärer, apotek, restauranger, caféer, kommunikationer, uteliv samt Grebbestads bryggan med dess båtliv. Oslo och Göteborg når du på ca 1,5 tim med bil. För med information och visningsbokning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström 0709-755785! Välkommen på visning!

  • Premium
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun
  • Lör 26 okt kl 12:00
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 17, Lgh 1201

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 390 000 kr
87 + 5 m²
4 rum
vån 2/3
6 434 kr/mån
61 954 kr/m²

Möjlighet att bli ägare till denna moderna, exklusiva takvåning med bästa läget och havsutsikt på BRF Ostronet i centrala Grebbestad! Detta är en modernt inredd lägenheten som sträcker sig över plan 2-3 och mäter 112 m2 i golvyta med 87,5 m2 i boa. Lägenheten har genomgående hög standard med vackra ekgolv från Kährs, modernt HTH kök med integrerad vinkyl och smakfullt inrett badrum. Här bor du med ett soligt sydväst läge i en lägenhet som erbjuder balkong i båda planen med vacker havsutsikt, här kan man njuta av solnedgången med familj och vänner. De stora glaspartierna mot väster och hamnen släpper in havskänslan och soltimmar till kök samt sällskapsytor. Vindsvåningen inhyser både en platsbyggd relaxdel, loungegrupp intill balkongen med balkongdörr i glas som släpper in ljuset och havet samt ett stort sällskapsrum som kan delas av till ett extra sovrum för den som önskar. Möbler och inredning kan ingå i köpet. Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 5 m2. Båtplats i hamnen utanför finns om man önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut. I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushålls el. Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun
  • Lör 26 okt kl 11:30
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 19, Lgh 1202

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 890 000 kr
60 + 5 m²
2 rum
vån 2/2
4 410 kr/mån
48 167 kr/m²

Med ett stenkast från hamnkanten i Grebbestad förmedlar vi nu denna fräscha bostadsrätt med möjlighet till balkong på Nedre Långgatan 19! I bostadsrättsföreningen Kvarteret Ostronet erbjuds nu denna mysiga taklägenhet om 60 m2 fördelat över två rok. Bygglov för balkong med härligt söderläge med vy mot hamnen finns! Inredningen är modern i ljusa färger med genomgående hög standard och fina materialval så som Ekgolv från Kährs, HTH kök med integrerad vinkyl samt smakfullt inrett badrum med duschvägg i industriglas. Möblerna ingår om man önskar. Här bor man med ett oslagbart läge med perfekt kombination av närhet till havet, service och goda kommunikationer. Morgonkaffet tas med fördel på den gemensamma uteplatsen, här ifrån har man sen Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, apotek, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Det finns båtplats för den som önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Denna fräscha och påkostade bostadsrätt passar lika bra som fritidsboende- eller som permanentbostad. Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut! I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushållsel. Inflyttning kan ske omgående för den som önskar. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Mjölkeröd 141, Mjölkeröd/västvacken/Raftötången, Tanums kommun
  • Lör 26 okt kl 14:45
Mjölkeröd 141, Mjölkeröd/västvacken/Raftötången, Tanums kommun, bild 2
Mjölkeröd 141, Mjölkeröd/västvacken/Raftötången, Tanums kommun, bild 3

Mjölkeröd 141

Fritidshus
Mjölkeröd/västvacken/Raftötången, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 995 000 kr
90 + 40 m²
5 rum
1 543 m² tomt

Välkommen till denna välskötta sommarpärla med åretruntstandard och båtplats på Mjölkeröd 141, mellan Sannäs och Västbacken! Huset är beläget på en stor och insynsskyddad tomt med bekvämt promenadavstånd både till områdets badstrand och ner till hamnen med båtplats. Bostaden om 90m2 är uppförd i 1-plan med källare. Entréplan ger oss ett stort vardagsrum med eldstad i anslutning till matplats och kök, tre sovrum samt badrum. Källarplan med egen ingång inrymmer ett sovrum, badrum, relaxhörna med bastu. Utöver boningshuset finns den tilltagna altanen med plats för flera sittmöbler, en del är under tak med plats för större matbord, perfekt att umgås tillsammans med familj och vänner . Det finns även två gäststugor för övernattande gäster. För den golfintresserade nås populära Mjölkeröds golfklubb via en trevlig gång och cykelväg, här finns även restaurang. Till kustsamhällena Sannäs, Grebbestad är det kort väg med bil och vill man ta båten till affären eller för att en bit mat så är man snart på Resö. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Premium
Skickeröd 12, Edsvik/Saltvik/Tjurpannan, Tanums kommun
  • Budgivning pågår

Skickeröd 12

Villa
Edsvik/Saltvik/Tjurpannan, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 595 000 kr
190 m²
6 rum
3 292 m² tomt

Välkomna till denna topp renoverade bostad som erbjuder ett avskilt läge med vacker utsikt över skog och äng på Skickeröd 12, mellan Grebbestad och Havstenssund! Fastigheten ligger i ett lugnt och familjevänligt område med ett underbart naturskönt och solrikt läge. Tomten ger oss en lättskött trädgård med möjlighet till fina planteringar för den trädgårdsintresserade, vacker bergsdel samt flera uteplatser så man kan följa solen från morgon till kväll, sista kvällssolen kan avnjutas i spabadet med familj och vänner. Här får man en vacker totalrenoverad villa med och smakfulla materialval om ca 190 m2 fördelat över 6 r.ok varav tre sovrum, varav ett master bedroom med walk-in-closet, två helkaklade badrum, två allrum samt en rymlig nybyggd matsal med stora fönsterpartier ut mot ängen samt pardörrar till en stenlagd uteplats med spabad i härligt sydvästläge. På fastigheten finns förutom boningshuset även ett dubbelgarage med fullt inredd lägenhet ovanpå, perfekt för långväga gäster, tonårsbarnen eller till uthyrning för en extra intäkt. Fastigheten passar lika bra till permanent som fritidsbostad. Från huset har man promenadavstånd till sandstrand, klippbad, båtliv samt till flera vackra naturreservat så som Tjurpannan och Gullbringa med fantastiska promenadstråk längst med havet och över våra vackra bohusklippor. Busshållplats har man endast ca 100m bort och har ca 4 km in till Grebbestad som erbjuder skola, apotek, mataffärer, butiker, restauranger, caféer och uteliv. Missa inte att boka dig på visning! Fastigheten är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

  • Uteplats
Åseröd 8, Heljeröd / Kämpersvik, Tanums kommun
  • Sön 3 nov kl 12:45
Åseröd 8, Heljeröd / Kämpersvik, Tanums kommun, bild 2
Åseröd 8, Heljeröd / Kämpersvik, Tanums kommun, bild 3

Åseröd 8

Fritidshus
Heljeröd / Kämpersvik, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 500 000 kr
70 + 66 m²
4 rum
1 578 m² tomt

Nu erbjuds denna charmiga stuga på Åseröd 8 med året runt standard, belägen strax utanför Heljeröd/Kämpersvik! Fastigheten ligger omfamnad av vacker natur och skogspromenader. Här ifrån har man cykelavstånd till både Långesjö och Kämpersvik som erbjuder havsbad från sandstrand, badbrygga, hopptorn och trampolin. Bostaden om 70+66 m2 är uppförd i 1-plan med källare och har en trivsam planlösning fördelat över kök, matplats, allrum med äldre kamin och utgång till altan och uterum, badrum samt tre sovrum. Källaren inrymmer förrådsrum, tvättstuga, samt ett större oinrett rum. Den stora tomten erbjuder en solrik trädgård med gräsmatta och goda odlingsmöjligheter samt utrymme till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Från den trevliga altanen kan man avnjuta trevliga middagar i soligt kvällsläge. Utöver detta får vi både garage och verkstadsbyggnad. Från fastigheten har du ca 17 min till Tanumshede som erbjuder skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer. Till kustsamhällen med ca 8 km till både Fjällbacka och Grebbestad där hittar du caféer, restauranger, butiker, mataffärer, uteliv, härliga hamnpromenader och fina badplatser. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström!

  • Premium
  • Uteplats
Gamla vägen 20, Hamburgsund, Tanums kommun
Gamla vägen 20, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Gamla vägen 20, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Gamla vägen 20

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 000 000 kr
160 + 40 m²
7 rum
656 m² tomt

Välkomna till denna vackra och familjevänliga villa på Gamla vägen 20! Här får ni ett välplanerat och smakfullt inrett hus i ett lugnt och trevligt område, med närhet både till havet och centrum. Boningshuset erbjuder ett gediget och välbyggt hus med en trevlig planlösning om 7 rum och kök varav 5 sovrum fördelat över 1 1/2-plan, perfekt för den större familjen. Entréplan inhyser generösa gemensamhetsytor med öppen planlösning mellan kök och allrum med matplats i burspråk och utgång till altanen och tomten, vi får även helkaklat badrum, tvättstuga och ett sovrum Övreplan ger oss ytterligare fyra sovrum, helkaklat badrum och ett allrum med härlig rymd. Utöver boningshuset får vi en härlig trädgård med gräsmatta och rymlig altan i soligt sydvästligt läge som bjuder in till lek och aktiviteter med familj och vänner, samt en större förvarings bod Från huset promenerar man enkelt och bekvämt ner till samhället och efter ca. 900 m når vi färjeläget i centrum med Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren, barnomsorg från förskola till ÅK 9 och VC och till vacker badplats i Plureviken har man ca. 1,6 km. Till Fjällbacka har vi ca. 8 km och till Grebbestad ca. 20 km. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=4d2asygvB4F Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

  • Premium
  • Uteplats
Kalvö 12, Kalvö, Tanums kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 27 okt kl 13:00
Kalvö 12, Kalvö, Tanums kommun, bild 2
Kalvö 12, Kalvö, Tanums kommun, bild 3

Kalvö 12

Fritidshus
Kalvö, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
8 495 000 kr
77 + 14 m²
4 rum
800 m² tomt

På vackra Kalvö mellan Fjällbacka och Hamburgsund hittar vi denna charmiga öfastighet med anor från 1870 med underbart läge! Tomten mäter ca 800 m2 och ligger inbäddad i en vacker natur som bjuder in till rekreation och avkoppling. Här får man tomt i olika nivåer med flera vackra uteplatser och soligt läge med utsikt över havet. Bostadshuset är från ca år 1870 och mäter 77 + 14 m2 fördelat över 4 rok i 1 1/2-plan, är väl underhållet och delvis renoverat där man tagit hänsyn till husets ålder med flera vackra original attribut kvar, såsom trägolv, spegeldörrar och timmerväggar. På fastigheten ligger förutom boningshuset en gäststuga med sovrum och köksdel samt ett tillbyggt uterum och en förrådsbod. Man får även 1/2-del i sjöbod och brygga! Från tomten och den trevliga trädgården som ger plats för familj och vänner att trivas kan man njuta av den unika kustmiljön i skärgården och insupa en känsla av välbefinnande som är oslagbar. På öns högsta punkt har du en fantastisk utsikt i alla väderstreck, t.ex. Väderöarna och Smögen vid fint väder samt vacker solnedgång i havet. Förutom härliga bad nere vid bryggorna så finns det även en fin badstrand för barnfamiljer med långgrund strand. Omfamnad av havet och vår vackra kustmiljö kan det inte bli bättre än så här - detta är en fastighet som bör upplevas på plats. För mer information och visningsbokning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström.

  • Premium
  • Uteplats
Byggklara tomter i nyexploaterat villaområde på Flig i Fjällbacka!, FligFjällbacka, Tanums kommun
  • 24 lediga bostäder

Byggklara tomter i nyexploaterat villaområde på Flig i Fjällbacka!

Tomt
FligFjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
fr. 1 900 000 kr
1 143 m² tomt

Nu erbjuds du att bygga ditt drömhem på Flig/Eskilsklåvan i Fjällbacka! Vi på Askengren förmedlar nu 24 st byggklara villatomter med varierande storlek, läge och pris i ett familjevänligt område med närhet till naturen. Här bor man intill härliga promenadstråk i naturen med gångavstånd till för- och grundskola. Från tomterna har man en kort promenad till in till centrala Fjällbacka samt vackra badplatser med både sandstrand, klippor och brygga. Över Vetteberget får man en fin promenadväg in till Fjällbackas charmiga centrum med ett bra utbud av restauranger, butiker, nöjen, livsmedelsaffär, apotek och vårdcentral. Detaljplanen för området omfattar 25 nya bostadstomter med en tomtstorlek på 700 – 1100 kvm styck. Byggrätterna medger 180 kvm byggnadsyta/fastighet varav högst 140 kvm för bostadshus. Kommunalt V/A är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgifterna är betalda. Köparen får själv stå för att ansluta el och fiber. Kanalisation för el och fiber finns till tomtgräns. Till större städer som Göteborg och Oslo tar det ca 1,5h med bil. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare! Sammanfattning för alla tomter: Eskilsklåvan 13 Tomtareal: 1049 m2, Pris 1 900 000 kr Eskilsklåvan 14 Tomtareal: 834 m2, Pris 1 900 000 kr Eskilsklåvan 15 Tomtareal: 1046 m2, Pris 1 900 000 kr Eskilsklåvan 16 Tomtareal: 888 m2, Pris 1 900 000 kr Eskilsklåvan 17 Tomtareal: 1067 m2, Pris 1 900 000 kr Eskilsklåvan 18 Tomtareal: 875 m2, Pris 1 900 000 kr Eskilsklåvan 19 Tomtareal: 931 m2, Pris 2 000 000 kr Eskilsklåvan 20 Tomtareal: 943 m2, Pris 1 900 000 kr Eskilsklåvan 21 Tomtareal: 917 m2, Pris 2 100 000 kr Eskilsklåvan 22 Tomtareal: 942 m2, Pris 1 900 000 kr Eskilsklåvan 23 Tomtareal: 1143 m2, Pris 2 100 000 kr Eskilsklåvan 24 Tomtareal: 955 m2, Pris 2 000 000 kr Eskilsklåvan 25 Tomtareal: 952 m2, Pris 2 000 000 kr Eskilsklåvan 26 Tomtareal: 807 m2, Pris 2 000 000 kr Eskilsklåvan 27 Tomtareal: 852 m2, Pris 2 000 000 kr Eskilsklåvan 28 Tomtareal: 966 m2, Pris 2 100 000 kr Eskilsklåvan 30 Tomtareal: 893 m2, Pris 2 300 000 kr Eskilsklåvan 31Tomtareal : 711 m2, Pris 2 100 000 kr Eskilsklåvan 32 Tomtareal: 827 m2, Pris 2 300 000 kr Eskilsklåvan 33 Tomtareal: 778 m2, Pris 2 100 000 kr Eskilsklåvan 34 Tomtareal: 815 m2, Pris 2 300 000 kr Eskilsklåvan 35 Tomtareal: 822 m2, Pris 2 200 000 kr Eskilsklåvan 36 Tomtareal: 918 m2, Pris 2 300 000 kr SÅLD Eskilsklåvan 37 Tomtareal: 862 m2, Pris 2 200 000 kr Eskilsklåvan 40 Tomtareal: 944 m2, Pris 2 200 000 kr

  • Nybyggnadsprojekt
Långholmsvägen 2, Lanesund, Uddevalla kommun

Långholmsvägen 2

Villa
Lanesund, Uddevalla kommun
Askengren Fastighetsmäklare
9 995 000 kr
265 + 26 m²
6 rum
1 989 m² tomt

Välkommen till Långholmsvägen 2 belägen i natursköna Lanesund, Uddevalla! Söker du en generös villa med exklusiva materialval och pool, i en vacker miljö är detta ett drömställe där man kan njuta av naturen, bad och båtliv på nära håll! Här bor man precis intill Lanesundsviken som mynnar ut till Havstensfjorden. Båtlivet erbjuder flera vackra öar runt om som ger oss den ultimata skärgårdskänslan. Förutom detta har man endast ca 10 min till Uddevallas 18- håls golfbana. För salta bad når du på ett bekvämt gångavstånd Lanesunds populära badplats. Bostaden om 265 m2 är fördelat över två plan om totalt 6rok. Entréplan inhyser två av bostadens fyra sovrum, helkaklat badrum, hall med klädkammare, tvättstuga med groventré samt kök och allrum i öppen planlösning med stora skjutdörrspartier som släpper in ljus och ger magisk utsikt över havet. Härifrån når man den generösa terrassen i söderläge, här hänger man gärna soliga sommardagar och svalkar av sig i poolen. Övervåningen erbjuder resterande två sovrummen, ett helkaklat badrum samt allrum med utgång till en rymlig balkong med fantastisk utsikt. Utöver boningshuset får vi ett garage med plats för en bil. På ca 9 minuters bilfärd tar vi oss till Torp köpcentrum med ett tillfredställande utbud av restauranger och butiker. Från busscentralen på Torps köpcentrum kan man enkelt pendla både norr- och söderut. Göteborg nås på ca en timmas bilfärd, Oslo ca 2,5 tim med bil. Lanesund är ett omtyckt och populärt område som ligger beläget i Uddevalla kommun längst in i Havstensfjorden. Välkommen till ditt nya hem vid vackra Lanesundsviken! Denna fastighet får ni inte missa, kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström på telefon +46 (0) 709 755 785 redan idag för visning!

Snappegatan 7, Grebbestad, Tanums kommun
Snappegatan 7, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Snappegatan 7, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Snappegatan 7

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
13 100 000 kr
295 + 65 m²
10 rum
758 m² tomt

Vi kan nu stolt presentera denna Skärgårdsvilla belägen på Snappegatan 7 i den äldre delen av Grebbestad! Här bor man med ett fantastiskt och högt läge med utsikt över klippor, havet och hamninloppet. Tomten erbjuder flera härliga utemiljöer med allt från ett trevligt lusthus till en stor härlig terrass med vacker havsutsikt samt både gräsmatta och stenhällar, här njuter man av lugnet och sköna grillkvällar med familj och vänner. Boningshuset är vackert renoverat med stora öppna gemensamhetsytor och havsutsikt från tomten. Entréplan inhyser hall, gästtoalett, duschrum, tvättstuga med utgång till garage, allrum med eldstad (ej i bruk) samt ett sovrum. Entréplan ger oss även en mindre lägenhet med egen ingång och rymmer badrum, kök samt allrum med sovalkov. Mellanvåning som är hjärtat av huset och som tack vare den generösa terrassen och de stora skjutdörrarna suddar ut linjen mellan inne och ute och skapar en otroligt härlig atmosfär. På detta våningsplan får vi två rymliga sovrum, kontor, badrum, gästtoalett, allrum och kök med utgång till en härlig balkong samt matplats intill de stora skjutdörrarna som leder ut till terrassen. Takvåningen inrymmer kök och allrum i öppen planlösning, ett sovrum, badrum samt uteplats med utsikt över havet. Utöver detta får vi ett trevligt lusthus med magisk utsikt, här förlänger man sommaren tillsammans med goda vänner. Fastigheten passar den stora familjen eller för den som önskar bedriva mindre verksamhet såsom yogastudio, hudvård eller massage. Boningshuset har en separat lägenhet i entréplanet och man kan lätt skärma av så att det blir en separat lägenhet även i takvåningen. Den perfekta lösningen för den som vill hyra ut ena delen och bo själv i den andra. Fastigheten ligger mitt i centrala Grebbestad men tack vare det skyddade läget störs man inte av samhällets sommarpuls. Vill man ha folk och rörelse är det endast ca 100 m till hamnpromenaden och 3 min gångavstånd till allt som Grebbestad har att erbjuda så som affärer, butiker, restauranger, barer, Apoteket, systembolag och Grebbestads bryggan med dess båtliv och vackra badstränder. Detta är en fastighet som bör upplevas på plats! Missa inte chansen att äga denna pärla mitt i Bohusläns vackra skärgård! Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Håbyvägen 2, Håby/Munkedal, Munkedals kommun

Håbyvägen 2

Villa
Håby/Munkedal, Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 850 000 kr
115 + 80 m²
5 rum
1 141 m² tomt

Välkomna till Munkedal och denna hyresfastighet på Håbyvägen 2! Fastighet med många möjligheter som uthyrning, B&B verksamhet eller privatbostad, centralt belägen i Håby, Munkedal! Här erbjuds ett trevlig fastighet med många möjligheter för den fantasirika. Bostadshuset är ett charmigt 50-talshus som inhyser en lägenhet i entréplan om ca 75m2 fördelat över tre rum och kök med en trevlig planlösning. På övreplan hittar vi uthyrningsbara rum, två badrum samt ett gemensamt matrum med kokvrå. Det finns även en stor källare med gott om förvaring, badrum, tvättstuga samt garage. Tomten är en stor uppväxt trädgårdstomt med fruktträd, gräsmatta och solrikt läge här finns även ett uthus perfekt att inreda till orangeri för den odlingsintresserade. Ett billigt boende om man själv vill disponera lägenheten och hyra ut övreplan. Fastigheten är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen. Närheten till motorväg gör att man lätt kan ta sig till och från fastigheten och ger utrymme för pendling, med endast ca 15 min till Uddevalla, 1 tim till Göteborg och ca 2 tim till Oslo. Buss finns inom promenadavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström +46 (0)709-755785 för mer information eller visningsbokning!

  • Uteplats
Krabbvägen 8, Grönemad/Grebbestad, Tanums kommun

Krabbvägen 8

Fritidshus
Grönemad/Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 750 000 kr
66 m²
3 rum
1 220 m² tomt

I det lugna och omåttligt populära Grönemad hittar vi detta nyrenoverade fritidshus på Krabbvägen 8! Fastigheten ligger i med ett solrikt hörnläge i ett trevligt område som erbjuder ett bekvämt gång- och cykelavstånd till såväl centrum som havsbadet. Bostaden är i 1-plan om 66 m² som erbjuder två sovrum, allrum med murad öppen spis, inglasat uterum, kök med matdel samt badrum. Här får man en privat och insynsskyddad trädgård med stora fina terrasser med plats för utegrupp samt gräsmatta som ger fina möjligheter till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Utöver boningshuset finns ett garage med intill liggande gästrum. Detta är den perfekta bostaden för familjen som söker en fastighet som ligger intill vår vackra Bohuslänskamiljö med både skogspromenader, motionsslingor och sandstränder. Från fastigheten når man centrala Grebbestad efter några minuter med cykel med dess fulla utbud av restauranger, butiker, café och apotek samt den trevliga strandpromenaden. Vill man njuta av salta bad och en vacker skärgård når man Grönemad på ca 10 minuters promenad bort. Här kan man även boka upplevelser med skärgårdsturer och yoga med båt, kajak eller sup. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta ansvarig fastighetsmäklaren Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

  • Uteplats
Poppelvägen 15, Seläter/Bojar/Kebal, Strömstads kommun

Poppelvägen 15

Tomt
Seläter/Bojar/Kebal, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 250 000 kr
310 m² tomt

Välkomna till denna bergstomt i populärt område med underbara vyer, på Poppelvägen 15 strax utanför centrala Strömstad! På Poppelvägen beläget på Mällbyberget nordväst om Strömstads stadskärna förmedlar vi nu första etappen med 5 st bostadstomter med varierande storlek, läge och pris i ett familjevänligt område. Detta är en unik möjlighet att få bygga ditt drömhus på vackra bergstomter som ligger med ett högt och solrikt läge omfamnad av underbara natur. Tomten angränsar till befintlig småhusbebyggelse, här bor man med bekvämt gångavstånd till både barnomsorg, skola, golfbana och Strömstads centrum med dess utbud av butiker, restauranger och stadspuls. Tomten lämpar sig lika bra att bygga enfamiljshus som parhus med intilliggande tomt. Boendet här passar lika bra till permanent som till fritidsboende. Byggrätten tillåter tvåplanshus med högst 115 kvm byggnadsarea samt carport, det är även tillåtet att bygga takterrass vilket möjliggör en fantastisk uteplats med underbar utsikt över Kebalviken och Strömstads golfbana. Kommunalt V/A och fiber är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgifterna betalas av köparen. Till större städer som Göteborg och Oslo tar det ca 2 resp. 1,5h med bil. Detta område bör upplevas på plats! För mer information kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785.

  • Plus
Backsippevägen 5, Bullaren / Östad, Tanums kommun
Backsippevägen 5, Bullaren / Östad, Tanums kommun, bild 2
Backsippevägen 5, Bullaren / Östad, Tanums kommun, bild 3

Backsippevägen 5

Villa
Bullaren / Östad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
108 + 108 m²
6 rum
710 m² tomt

I detta familjevänliga område erbjuds nu chansen att förvärva Backsippevägen 5 i natursköna Bullaren! Här bor man med promenadavstånd till matbutik, förskola, vacker natur och härliga sjöbad på Östad badplats. På entréplan inryms hall, kök, två sovrum, vardagsrum och uterum med utgång till altan samt badrum. Källarplanet inhyser tvättstuga, matrum, förråd samt hobbyrum/ gästrum. Trädgården är trevligt inramad och lättskött med gräsmatta, träd och buskar, här finns gott om plats för aktiviteter med familj och vänner. För den trädgårdsintresserade finns möjligheter till odling. Robotgräsklippare finns installerad. Bullaren är en plats nära naturen där du kan njuta av en lugn och rofylld miljö, perfekt för både avkoppling och friluftsliv. Man bor med närhet till Älgafallet vid norska gränsen, Kynnefjäll naturreservat och Tegen med vintertidens skidspår. Förskola och grundskola upp till åk 6 finns på Backa ca 4 min med bil från fastigheten. Med endast cirka 15 minuter når man Tanumshede och shoppingcentret, och med cirka tjugo minuter når man kustpärlan Grebbestad. Större städer såsom Oslo och Göteborg når du på ca 1,5 h med bil. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46 (0)709 755 785 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Strömstadsvägen 3A, Dingle, Munkedals kommun

Strömstadsvägen 3A

Villa
Dingle, Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 650 000 kr
202 + 100 m²
6 rum
1 087 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga och hemtrevliga villa på Strömstadsvägen 3 A i Dingle! Fastigheten med många möjligheter, bostaden har delvis renoverats med stora härlig ytor både inne och ute att umgås med familj och vänner! Bostaden erbjuder 6 rum och kök fördelat över 202 + 100 m2 om 2- plan med källare, entréplan erbjuder stora gemensamhetsytor, WC, sovrum och kök, här finns möjlighet att inreda till egen lägenhet, butik eller salong allt efter behov. Övre plan inhyser rymlig matsal, kök, två sovrum, samt badrum i källarplanet hittar vi pannrum, tvättstuga, gott om förvaring samt garage. Tomten är en stor härlig trädgårdstomt med gräsmatta och fruktträd där du i kan avnjuta solen alla timmar. Här bor man med ett bekvämt promenadavstånd till förskola, skola, mataffär, pizzeria, grönska och kommunikation såsom buss och tåg. Bostaden ligger i ett lugnt och trevligt område, här bor man med ett bekvämt promenadavstånd till förskola, skola, Dingle Naturbruksgymnasium, mataffär, pizzeria, grönska och kommunikation såsom buss och tåg. Vi får goda pendlingsmöjligheter då man enkelt når E6:an på ca 4 min som tar dig vidare till större städer så som exv Göteborg eller Oslo, samt gångavstånd till tågstation. Till kustsamhällena Bovallstrand och Hunnebostrand når man på ca 20-30min. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information eller visningsbokning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sannäsberget 16, Sannäs, Tanums kommun

Sannäsberget 16

Tomt
Sannäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
771 m² tomt

Nu förmedlas en av de sista obebyggda tomterna på natursköna Sannäsberget i Norra Bohuslän! Detta är en unik möjlighet att förverkliga ditt drömboende på ett av Sannäs bästa lägen med soligt västerläge och underbar havsutsikt över vår fantastiska skärgård. Denna vackra hörntomt är omfamnad av underbar natur med endast ca. 600 m till morgondoppet som erbjuder bad från både sandstrand och brygga. Sannäs erbjuder flera härliga naturupplevelser, bland annat har vi Stenhuggarestigen som går runt i en slinga uppe på Sannäsberget vilket är en trevlig utflykt. Byggrätten medger en största tillåten byggnadsyta om 150 m2 + 40m2 garage. Högsta byggnadshöjd är 5,5 m och souterrängplan är tillåtet utöver denna höjd där så terrängen medger. Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är betald av säljaren, el och fiber är framdraget till tomtgräns men betalas av köparen. Här bor du intill vackra promenadstråk, fritidsbåthamn, badplats och till Mjölkeröds golfbana med restaurang, Det ligger inte långt från Världsarvet med hällristningar i Tanum och Vitlycke museum. Nöjeslivet i Grebbestad och Tanumstrand når du på ca 15 min med bil. Med bil tar det ca 1,5 tim till både Oslo och Göteborg - motorväg hela vägen. Ett perfekt tillfälle för er som vill bygga ert alldeles egna hus med ett riktigt kanonläge! För mer information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström.

Riksvägen 84, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun
Riksvägen 84, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Riksvägen 84, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Riksvägen 84

Villa
Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 995 000 kr
85 + 80 m²
6 rum
875 m² tomt

Välkomna till denna renoverade bostad på Riksvägen 84 i Tanumshede! Fastigheten är belägen intill kyrkan med vackra vyer på en solrik tomt som erbjuder ett centralt och bekvämt läge! Bostaden om 85+80 m2 inhyser hall, vardagsrum med utgång till altan, kök, badrum och tre sovrum på entréplan. Källarplan erbjuder ett gästrum, walk in closet, ett badrum samt flera förrådsutrymmen, här finns möjlighet att skapa en egen boendeenhet för den som önskar. Vi får en stor trevlig trädgård i söderläge som bjuder in till lek och aktiviteter för hela familjen. På fastigheten finns förutom boningshuset ett förrådshus. Här bor du med gång avstånd till allt som Tanumshede har att erbjuda så som skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer. Till Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser har man ca 10 min med bil. Från fastigheten har vi endast några hundra meter till påfarten till E6 och sedan tar det ca. 1,5-2 h till såväl Oslo som Göteborg. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

  • Premium
  • Uteplats
Barberarevägen 8, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun

Barberarevägen 8

Tomt
Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
250 000 kr
876 m² tomt

Byggklar tomt i familjevänligt område på Barberarevägen 8 i Tanumshede! Nu kan du bygga ditt drömhus i detta populära område, här man bor du med närhet till allt som Tanumshede har att erbjuda så som skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar, kommunikationer och ca 500 m till E6. Det finns ett beviljat bygglov på tomten och nybyggnadskarta är upprättad. Byggrätten för fastigheten är på totalt 190 m2 varav 150 m2 till huvudbyggnad och 40 m2 till sidobyggnad eller garage. Kommunalt V/A och fiber är framdraget till tomtgräns, påkopplings avgiften ombesörjes av köparen. Endast ca 7 km till Grebbestad som erbjuder bryggpromenader, båttrafik, saltabad, restauranger och uteliv. Till större städer som Göteborg och Oslo tar ca 1,5h med bil. För mer information eller visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785.

Lingonstigen 16, Tanumstrand, Tanums kommun
  • Budgivning pågår

Lingonstigen 16

Lägenhet
Tanumstrand, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 495 000 kr
62 m²
4 rum
vån 1/2
1 939 kr/mån
56 371 kr/m²

Varmt välkomna till denna fint renoverade bostadsrätt på Lingonstigen 16 på Tanumstrand/Grebbestad! Nu finns möjligheten att förvärva en vackert belägen bostadsrätt om 1,5 plan med närhet till Bohusläns vackra natur varvat med skog och hav, sandstrand och klippor. Bostaden har ett skyddat läge från bilväg och störning. Här kan man avnjuta det perfekta solläget hela dagen på den generösa terrassen som har plats för både matmöbel och soffgrupp. Bostadsrätten erbjuder ett bekvämt och välskött boende om 4 rok var av 3 sovrum fördelat över ca 62 m2 i 1,5-plan med inredning som går i ljusa nyanser och fina materialval. Entréplan inhyser allrum och kök i öppen planlösning med rymlig altan utanför, sovrum samt badrum, övre plan erbjuder två sovrum. Önskas lite mera liv och rörelse hittar du det på västkustens nöjesmetropol Tanumstrand By the Sea endast ett stenkast bort, eller så promenerar du ut med strandpromenaden in till Grebbestad på ca 15 min. Önskar man shoppa kläder har vi även nordens största sportbutik Sportshopen med dess 13 000 m2 stora utbud alldeles runt hörnet. Kort och gott är detta ett perfekt boende för dig som vill ha ett bekvämt och avskilt boende med närhet till allt som Tanumstrand och Grebbestad har att erbjuda. Vill du veta mer om bostaden eller boka in dig på privat visning , kontakta då fastighetsmäklare Lotta Långström +46 (0) 709 755 785.

  • Uteplats
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Varpebacken 22

Tomt
Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 000 000 kr
980 m² tomt

På Varpebacken 22 i populära Tegelstrand strax utanför Hamburgsund erbjuds denna vackra bergstomt med beviljat bygglov. Här ges du chansen att vara med från första spadtaget att förverkliga dina boendedrömmar, genom att köpa tomten med beviljat bygglov ges du möjligheten att sätta din personliga touch, material och standard. Denna vackra tomt ligger högt med ett soligt sydvästläge som ger fantastisk utsikt över havet och horisonten, här kan man följa havets skådespel på stormiga dagar. Bygglovet erbjuder ett arkitektritat 1-plans med soutterängvåning om totalt 178m2 boa , fördelat över 7 rok varav fyra sovrum samt stora terrasser mot havet, här har varenda detalj givits omtanke och kvalitet. Möjlighet till båtplats finns till den som önskar! Från både tomten och huset kommer man få ett perfekt solläge hela dagen och en vacker havsutsikt mot västerhavet! Fastigheten ligger med ett bekvämt promenadavstånd till salta havsbad från klippor, i området finns flera vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. Till större städer så som Göteborg och Oslo tar det ca. 1,5-2 h med bil. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström idag!

  • Premium
Kvarnvägen 3, Tanumshede, Tanums kommun

Kvarnvägen 3

Övrigt
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 200 000 kr
220 m²
11 rum
1 254 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva denna hyresfastighet på Kvarnvägen 3 i centrala Tanumshede! Fastigheten om 220m2 ger oss tre separata lägenheter varav en lägenhet erbjuder ett rum och kök och de andra två hela fem rum och kök. Här ges ett bra tillfälle för den som söker nästa projekt med goda intäkter då alla tre lägenheter i dagsläget är uthyrda. Total hyresintäkt per år är 254 868 kr Denna fastighet passar perfekt till dig som själv vill disponera en lägenhet och fortsätta hyra ut resterande, kanske renovera så man får fler lägenheter, eller fortsatt hyra ut som det står. Möjligheterna är oändliga. Tomten ger oss en uppvuxen trädgård med buskar och träd varvat med gräsmatta. Från fastigheten har man gångavstånd till allt som Tanumshede har att erbjuda såsom butiker, restauranger, affärer, bank, apotek, sjuk/tandvård, gym, skola, shoppingcenter mm. Till Grebbestad har man ca. 15 km och till E6 och vidare till Göteborg/Oslo är det endast 2 h körning. För mer information och visningsbokning välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46 (07)09-755785.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 30