Mäklare Lotta Långström

Lotta Långström

Om mig

Jag är född och uppväxt i Havstenssund men bor numera med min familj i Grebbestad i Tanums kommun, har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2014 och har under åren samlat på mig stor kunskap och erfarenhet. Jag älskar utmaningar som att se varje enskild affär som behöver skräddarsys & anpassas för att kunna möta varje kunds unika behov. Som person är jag social, positiv, engagerad och älskar utmaningar. Jag har ett stor driv och ser alltid till att göra mitt yttersta för att nå bästa resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallvägen 5, Grebbestad, Tanums kommun
  • Lör 27 apr kl 13:30
Tallvägen 5, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Tallvägen 5, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Tallvägen 5

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 500 000 kr
100 m²
4 rum
797 m² tomt

Drömmer du om ett boende som ligger intill vacker natur och närhet till havet? Låt oss då presentera denna charmiga familjevänliga villa/fritidshus med solig privat läge på Tallvägen 5 i Grebbestad! Fastigheten ligger i ett lugnt och familjevänligt område med en underbar blomstrande och insynsskyddad trädgård med sol från morgon till kväll. Tomten ger oss en trädgård med gräsmatta, fina rabatter samt fruktträd, perfekt för den med gröna fingrar. Boningshuset är ett bekvämt 1-plans hus om 100m2 fördelat över fyra rum och kök med, allrum/matsal, badrum, tre sovrum samt tvättstuga/groventré. Utöver detta får vi ett härligt inglasat uterum perfekt för regniga sommarkvällar samt flera fina uteplatser att följa solen. På fastigheten finns förutom boningshuset även ett garage med elport och gäststuga, perfekt för långväga gäster. Bostaden lämpar sig till både permanent-och fritidsbostad och ingen boplikt finns! Med en bekväm promenad når vi samhällets fulla utbud med skola 1-6 samt förskola, affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnlivet och havsbad. Vill man ta sig ett morgondopp från bryggor eller klippor rullar man lätt med cykeln till havsbad i Sövall eller Grönemad. Vill man besöka Tanum Shoppingcenter tar man sig dit på mindre än 10 minuter med bil. Med bil från Göteborg eller Oslo tar det ca 1,5h till fastigheten. Denna fastighet är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Gamla vägen 20, Hamburgsund, Tanums kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Gamla vägen 20, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Gamla vägen 20, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Gamla vägen 20

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 000 000 kr
160 + 40 m²
7 rum
656 m² tomt

Välkomna till denna vackra och familjevänliga villa på Gamla vägen 20! Här får ni ett välplanerat och smakfullt inrett hus i ett lugnt och trevligt område, med närhet både till havet och centrum. Boningshuset erbjuder ett gediget och välbyggt hus med en trevlig planlösning om 7 rum och kök varav 5 sovrum fördelat över 1 1/2-plan, perfekt för den större familjen. Entréplan inhyser generösa gemensamhetsytor med öppen planlösning mellan kök och allrum med matplats i burspråk och utgång till altanen och tomten, vi får även helkaklat badrum, tvättstuga och ett sovrum Övreplan ger oss ytterligare fyra sovrum, helkaklat badrum och ett allrum med härlig rymd. Utöver boningshuset får vi en härlig trädgård med gräsmatta och rymlig altan i soligt sydvästligt läge som bjuder in till lek och aktiviteter med familj och vänner, samt en större förvarings bod Från huset promenerar man enkelt och bekvämt ner till samhället och efter ca. 900 m når vi färjeläget i centrum med Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren, barnomsorg från förskola till ÅK 9 och VC och till vacker badplats i Plureviken har man ca. 1,6 km. Till Fjällbacka har vi ca. 8 km och till Grebbestad ca. 20 km. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=4d2asygvB4F Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

  • Premium
  • Uteplats
Stationsvägen 14, Tanumshede, Tanums kommun

Stationsvägen 14

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 500 000 kr
70 + 106 m²
3 rum
1 944 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva Stationsvägen 14, där potentialen är oändlig för den kreativa och händiga köparen! Här kan du skapa din unika tillvaro med egen prägel då bostaden har stort renoveringsbehov. Boningshuset om 70+106 m2 rymmer 3 rok varav två sovrum. Entréplan inhyser hall, kök, allrum med kamin, två sovrum samt badrum. Vindsvåningen är idag oinredd, här ges möjlighet för ytterligare sovrum och allrum. Källarplan erbjuder tvättstuga, pannrum verkstadsdel samt garage. Tomten erbjuder fina odlingsmöjligheter till en blomstrande trädgård som bjuder in till lek och skratt. Området kring bostaden bjuder på vacker natur och skogspromenader samt gångavstånd till tågstationen. Från fastigheten har du endast ca 3 km till Tanumshede som erbjuder skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar. Med en vacker cykeltur på ca 17 min når du Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser. För den som uppskattar lugn och ro kombinerat med närhet till centrum är det här det perfekta boendet. Här finns stor potential för den händige. Ett guldläge för er som är intresserade av ett projekt. Varmt välkomna till Stationsvägen 14! En oslipad pärla med naturen inpå knuten. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag för mer information och visningsbokning!

Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun
  • Idag kl 12:30
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 19, Lgh 1202

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 890 000 kr
60 + 5 m²
2 rum
vån 2/2
4 410 kr/mån
48 167 kr/m²

Med ett stenkast från hamnkanten i Grebbestad förmedlar vi nu denna fräscha bostadsrätt med möjlighet till balkong på Nedre Långgatan 19! I bostadsrättsföreningen Kvarteret Ostronet erbjuds nu denna mysiga taklägenhet om 60 m2 fördelat över två rok. Bygglov för balkong med härligt söderläge med vy mot hamnen finns! Inredningen är modern i ljusa färger med genomgående hög standard och fina materialval så som Ekgolv från Kährs, HTH kök med integrerad vinkyl samt smakfullt inrett badrum med duschvägg i industriglas. Nu erbjuder säljarna 12 månaders avgiftsfritt samt att möblerna ingår om man önskar. Här bor man med ett oslagbart läge med perfekt kombination av närhet till havet, service och goda kommunikationer. Morgonkaffet tas med fördel på den gemensamma uteplatsen, här ifrån har man sen Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, apotek, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Det finns båtplats för den som önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Denna fräscha och påkostade bostadsrätt passar lika bra som fritidsboende- eller som permanentbostad. Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut! I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushållsel. Inflyttning kan ske omgående för den som önskar. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun
  • Idag kl 12:00
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 17, Lgh 1201

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 980 000 kr
87 + 5 m²
4 rum
vån 2/3
6 434 kr/mån
68 736 kr/m²

Möjlighet att bli ägare till denna moderna, exklusiva takvåning med bästa läget och havsutsikt på BRF Ostronet i centrala Grebbestad! Nu erbjuds de första 12 månaderna avgiftsfria samt att möbler och inredning kan ingå i köpet. Detta är en modernt inredd lägenheten som sträcker sig över plan 2-3 och mäter 112 m2 i golvyta med 87,5 m2 i boa. Lägenheten har genomgående hög standard med vackra ekgolv från Kährs, modernt HTH kök med integrerad vinkyl och smakfullt inrett badrum. Här bor du med ett soligt sydväst läge i en lägenhet som erbjuder balkong i båda planen med vacker havsutsikt, här kan man njuta av solnedgången med familj och vänner. De stora glaspartierna mot väster och hamnen släpper in havskänslan och soltimmar till kök samt sällskapsytor. Vindsvåningen inhyser både en platsbyggd relaxdel, loungegrupp intill balkongen med balkongdörr i glas som släpper in ljuset och havet samt ett stort sällskapsrum som kan delas av till ett extra sovrum för den som önskar. Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 5 m2. Båtplats i hamnen utanför finns om man önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushålls el. Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fredrikshaldsvägen 31, Strömstad, Strömstads kommun
  • Imorgon kl 14:00

Fredrikshaldsvägen 31

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 995 000 kr
141 + 31 m²
6 rum
993 m² tomt

Vi på Askengren kan nu stolt presentera denna centralt belägna och trivsamma villa på Fredrikshaldsvägen 31! Fastigheten ligger högt och solrikt och erbjuder en uppväxt trädgårds tomt varvat med gräsmatta, stengångar, buskar och rabatter. För den med gröna fingrar finns ett trevligt växthus och pallkragar. Boningshuset är uppfört i 1 plan med souterrängkällare om 141 + 31 m2 och inrymmer 6 rok varav tre sovrum. Souterrängplanet erbjuder hall, allrum, uterum, matsal, badrum, toalett, ett sovrum med klädkammare samt ett större förråd. Entréplan inhyser ytterligare två sovrum, kök, badrum samt allrum med eldstad och utgång till balkong med utsikt över Strömsvattnet. Utöver boningshuset får vi en mysig gäststuga, perfekt när vänner och familj är på besök. Samt gott om parkeringsplatser för gäster. Denna fastighet passar lika bra till permanent som fritidsboende och har gångavstånd allt som Strömstad har att erbjuda så som barnomsorg, övrig samhällsservice och vackra strövområden, Strömstad shoppingcenter med ett rikligt utbud av butiker samt Strömstads populära centrum med butiker, restauranger och färjeförbindelse till Kosteröarna ligger på gång- eller cykelavstånd. E6 och Strömstad norra på- och avfart nås smidigt på några minuter vilket innebär strategisk belägenhet till både Göteborg och Oslo. Sammanfattningsvis är detta ett förstklassigt familjeboende med närhet till det mesta Strömstad har att erbjuda. För mer information och visningsbokning kontakta Lotta Långström +46 (0) 70-9755785 på Askengren Fastighetsmäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun
  • Imorgon kl 11:00
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Vrångeröd 2

Gård/Skog
Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 950 000 kr
145 + 130 m²
5 rum
5 ha tomt

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att bli ny ägare till denna otroligt fina hästgård om 5 Ha på Vrångeröd 2, strax utanför Grebbestad! Boningshuset har med stilsäker hand renoverats omsorgsfullt. Bostaden ingjuter direkt en känsla av lantlig charm, komfort och rymd! Med flertalet bevarade originaldetaljer såsom takbjälkar, vedspis och vackra eldstäder i kombination med modern bekvämlighet skapar detta en bostad med helt unik karaktär. Flera stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en överblicksvy över trädgården och hästhagen! Bostaden om 145 + 130m2 erbjuder på entréplan kök med vedspis, öppen planlösning till matplats och utgång till altanen som blickar ut mot hästhagen, två allrum varav ett med värmande eldstad, gästtoalett samt två entréer. Den inreda loftvåningen inhyser ett sovrum, badrum samt förvaring i sidovindar. Källarplan erbjuder ett sovrum med eldstad (dock ej i bruk), tvättstuga, badrum samt förvaringsutrymme, pannrum och matkällare. Här får man alla de bekvämligheter du behöver ha för att leva ett komfortabelt liv. Stallbyggnaden om 171 m2 består av åtta boxar varav fyra i större mått (4x4m2) och lämpar sig utmärkt som fölboxar. Utöver boxarna får vi en stor spolspilta med varmvatten och spolarm för säkrare hantering, foderförvaring samt uppvärmd sadelkammare. Till gårdens 5 ha mark hör bland annat flera inhägnade beteshagar varav en med lösdrift, perfekt till hästarna som kan ta skydd från regn, rusk och sol. Här bor du med vacker utsikt över skog och äng i en lugn och lantlig miljö och kan verkligen finna lugnet genom att ta en skogspromenad på hästryggen. För den trädgårdsintresserade erbjuds både växthus, pallkragar och en grönskande trädgård med gräsmatta, blomsterbäddar och fruktträd. Utöver Boningshusets och stallbyggnaden får vi även ett gästhus med ett större rum som inrymmer matplats, dubbelsäng och pentry, samt ett magasin med snickarbänk. Med en vacker cykeltur på ca 12 min når du Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser. Från fastigheten har du endast ca 5 km till Tanumshede som erbjuder skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer. Närmaste ridhus når du på ca 10 min. Detta är en fastighet som bör upplevas på plats! Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kalvö 12, Kalvö, Tanums kommun

Kalvö 12

Fritidshus
Kalvö, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
10 000 000 kr
77 + 14 m²
4 rum
800 m² tomt

På vackra Kalvö mellan Fjällbacka och Hamburgsund hittar vi denna charmiga öfastighet med anor från 1870 och underbart läge! Tomten som mäter ca 800 m2 och ligger inbäddad i en vacker natur som bjuder in till rekreation och avkoppling. Tomten är i olika nivåer med flera vackra uteplatser och soligt läge med utsikt över havet. Bostadshuset är från ca år 1870 och mäter 77 + 14 m2 fördelat över 4 rok i 1 1/2-plan och är väl underhållet och delvis renoverat där man tagit hänsyn till husets ålder med flera vackra original attribut kvar, såsom trägolv, spegeldörrar och timmerväggar. På fastigheten ligger förutom boningshuset en gäststuga med sovrum och köksdel samt ett tillbyggt uterum och en förrådsbod Från tomten och den trevliga trädgården som ger plats för familj och vänner att trivas kan man njuta av den unika kustmiljön i skärgården och insupa en känsla av välbefinnande som är oslagbar. På öns högsta punkt har du en fantastisk utsikt i alla väderstreck, t.ex. Väderöarna och Smögen vid fint väder samt vacker solnedgång i havet. Förutom härliga bad nere vid bryggorna så finns det även en fin badstrand för barnfamiljer med långgrund strand. Omfamnad av havet och vår vackra kustmiljö kan det inte bli bättre än så här - detta är en fastighet som bör upplevas på plats. OBS! Visning kommer att ske med båttaxi från Fjällbacka söndag den 7/4 kl. 13.00 samt lördag den 20/4 kl. 14.00. Bokning sker hos ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström. Den 3 Maj kl. 10.00 kommer fastigheten att säljas via offentlig auktion som äger rum på Advokatfirman Kjällgren, Kungsgatan 7 i Uddevalla. Advokat Åsa Erlandsson är auktionsförrättare samt av Uddevalla tingsrätt utsedd till god man med uppdrag att försälja fastigheten enligt lagen om samäganderätt. Se vidare aktions-och försäljningsvillkor bland filer.

  • Uteplats
Stöbergsvägen 12, Grebbestad, Tanums kommun
  • Budgivning pågår
Stöbergsvägen 12, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Stöbergsvägen 12, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Stöbergsvägen 12

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 450 000 kr
107 m²
5 rum
833 m² tomt

Med ett skyddat västerläge, endast ett stenkast från bryggan i Grebbestad hittar vi denna charmiga och familjevänliga villa på Stöbergsvägen 12! Huset är totalrenoverat med fina materialval och erbjuder stora gemensamhetsytor både inne och ute samt tre sovrum. Här är bara att flytta rätt in! Från allrummet tar du dig ut till den härliga tomten med soligt sydvästläge som avgränsas mot grannarna av fin plantering. Den stora gräsmatta bjuder in till lek och den härliga solterrassen har plats för både loungegrupp och matmöbel. Fastigheten ligger med ett toppenläge med närhet till så väl badstrand, skogspromenader och stor lekplats. Här bor man på ett lugnt och skönt läge med endast en liten promenad om ca 5 min till centrum och dess härliga vimmel som erbjuder caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och salta bad. Förutom boningshuset står även ett garage med gästrum på tomten. Med bil från Göteborg eller Oslo tar det ca 1,5h till fastigheten. Missa inte att boka er på visning, ringa ansvarig mäklare redan idag! För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

  • Premium
  • Uteplats
Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107, Grebbestad, Tanums kommun
Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 750 000 kr
74 m²
2 rum
vån 1/2
50 676 kr/m²

Nu erbjuds denna stilrena bostad med utsikt över hamnområdet på Tage Wikströms Gata 14 C, lgh 1107 i centrala Grebbestad! Bostaden är en ägarlägenhet om 74m² fördelas på två rum samt kök och badrum, i dagsläget nyttjas ett förråd som sovrum. Allrummet bildar tillsammans med köket en öppen och ljus planlösning med gott om plats att samla familj och vänner, i anslutning till matdelen når vi den möblerbara balkongen i sydväst som blickar ut över Stöberget, centrala Grebbestad samt hamnen med dess puttrande båttrafik. Vi får här en interiör av hög kvalitet med ljusa färger, stora bänkskivor i granit, skorstensfri öppen spis samt genomgående parkettgolv. Sammantaget är detta ett exklusivt boende för dig som ställer höga krav och vill bo på första parkett med en genomtänkt planlösning och i ägandeformen ägarlägenhet, vilket innebär att man har lagfart likt en villa och kan således pantsätta samt hyra ut i andra hand helt fritt. Till bostaden ingår rätten att nyttja den insynsskyddade gemensamma innergården med utemöbler, pingisbord och pool samt ett gemensamt gym. P-plats finns strax utanför dörren och båtplats på Svinnäs Marin med endast 5 min promenad bort finns att hyra om man önskar! Här bor du intill härliga promenadstråk utefter havskanten och Grebbestadsbryggan med dess utbud av butiker, restauranger och uteliv. Man har även ett bekvämt gångavstånd till livsmedelsbutiker, apotek och busshållplats. Söker du ett bekymmersfritt boende med direkt närhet till allt vad Grebbestad har att erbjuda så är detta den perfekta bostaden för dig! Missa inte att boka in dig för en visning till denna fräscha våning! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Björkdalen 20, Tanumstrand, Tanums kommun

Björkdalen 20

Lägenhet
Tanumstrand, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 000 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/2
4 663 kr/mån
43 478 kr/m²

Välkommen till denna fristående och trevliga kaptensvilla på Björkdalen 20 på Tanumstrand! En fräsch och ljus bostadsrätt om 92m2 fördelat över två plan, entréplan erbjuder ett ljust och rymligt allrum med braskamin öppen planlösning i vinkel till matplatsen, ett trevligt kök samt helkaklat badrum. På övre plan möts man av en möblerbara hall, tre sovrum varav ett större med egen klädkammare. Tomten ligger med ett öppet och soligt läge med en stor stenlagd uteplats i söder och solen kommer man åt hela dagen, vill man ha den mer privat så är det tillåtet att skärma av med staket eller häck. Detta är ett bekvämt och lättskött boende med skärgården alldeles runt husknuten. På ett bekvämt gångavstånd når vi den vackra naturen med hav, sandstrand och klippor men även nöjen såsom Tanumstrand och Grebbestad. Till Grebbestad kan vi enkelt promenera utmed strandpromenaden vilket tar ca. 15-20 min. Önskar man shoppa kläder har vi även nordens största sportbutik Sportshopen med dess 13 000 m2 stora utbud alldeles runt hörnet. Önskar ni komma på visning? Kontakta fastighetsmäklare Lotta Långström redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Tage Wikströms gata 14 C, lgh 1106, Grebbestad, Tanums kommun
Tage Wikströms gata 14 C, lgh 1106, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Tage Wikströms gata 14 C, lgh 1106, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Tage Wikströms gata 14 C, lgh 1106

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 750 000 kr
89 m²
2 rum
vån 1/2
42 135 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljusa och trevliga lägenhet med utsikt över hamnområdet på Tage Wikströms Gata 14 C, lgh 1106 i centrala Grebbestad! Lägenheten om 89m2 disponeras av en entréhall med anslutande förråd, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge, ett sovrum, klädkammare samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Bostaden bjuder på genomgående ljusa ytskikt med fin standard vilket gör det lätt att flytta rakt in. Sammantaget är detta ett boende för dig som ställer höga krav och vill bo på första parkett med en genomtänkt planlösning i ägandeformen ägarlägenhet, vilket innebär att man har lagfart likt en villa och kan således pantsätta samt hyra ut i andra hand helt fritt. Till bostaden ingår rätten att nyttja den insynsskyddade gemensamma innergård med utemöbler, pingisbord och pool samt ett gemensamt gym. P-plats finns strax utanför dörren och båtplats på Svinnäs Marin med endast 5 min promenad bort finns att hyra om man önskar! Här bor du intill härliga promenadstråk utefter havskanten och Grebbestadsbryggan med dess utbud av butiker, restauranger och uteliv. Man har även ett bekvämt gångavstånd till livsmedelsbutiker, apotek och busshållplats. Söker du ett bekymmersfritt boende med direkt närhet till allt vad Grebbestad har att erbjuda så är detta den perfekta bostaden för dig! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Riksvägen 84, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun
Riksvägen 84, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Riksvägen 84, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Riksvägen 84

Villa
Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 200 000 kr
85 + 80 m²
6 rum
875 m² tomt

Välkomna till denna renoverade bostad på Riksvägen 84 i Tanumshede! Fastigheten är belägen intill kyrkan med vackra vyer på en solrik tomt som erbjuder ett centralt och bekvämt läge! Bostaden om 85+80 m2 inhyser hall, vardagsrum med utgång till altan, kök, badrum och tre sovrum på entréplan. Källarplan erbjuder ett gästrum, walk in closet, ett badrum samt flera förrådsutrymmen, här finns möjlighet att skapa en egen boendeenhet för den som önskar. Vi får en stor trevlig trädgård i söderläge som bjuder in till lek och aktiviteter för hela familjen. På fastigheten finns förutom boningshuset ett förrådshus. Här bor du med gång avstånd till allt som Tanumshede har att erbjuda så som skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer. Till Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser har man ca 10 min med bil. Från fastigheten har vi endast några hundra meter till påfarten till E6 och sedan tar det ca. 1,5-2 h till såväl Oslo som Göteborg. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

  • Premium
  • Uteplats
Dusgård Rävås, Fjällbacka / Kville, Tanums kommun

Dusgård Rävås

Fritidshus
Fjällbacka / Kville, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
45 m²
2 rum
1 381 m² tomt

Med kort avstånd från centrala Fjällbacka finner vi Dusgård Rävås och denna charmiga fastighet med ett naturskönt läge! Inbäddad i naturen med skogspromenader precis utanför dörren samt cykelavstånd till salta bad hittar vi denna charmiga fastighet från 1910. Boningshuset om 45m2 erbjuder kök med matplats och braskamin, vardagsrum, sovrum samt badrum på entréplan samt en loftvåning med två mindre rum som idag är inrett till ett kontor och sovrumsdel. Fastigheten ger oss även en härlig trädgård med fina möjligheter till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Den stora tomten erbjuder sol från morgon till kväll vilket gör att ni enkelt kan flytta runt i takt med solen för att avnjuta trevliga middagar i soligt läge och för den med gröna fingrar finns goda möjligheter för odling. Vi når centrala Fjällbacka med dess fulla utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad på 7 min med bil. Göteborg och Oslo når du på ca 1,5-2 h med bil. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Uteplats
Långholmsvägen 2, Lanesund, Uddevalla kommun

Långholmsvägen 2

Villa
Lanesund, Uddevalla kommun
Askengren Fastighetsmäklare
11 500 000 kr
265 + 26 m²
6 rum
1 989 m² tomt

Välkommen till Långholmsvägen 2 belägen i natursköna Lanesund, Uddevalla! Söker du en generös villa med exklusiva materialval och pool, i en vacker miljö är detta ett drömställe där man kan njuta av naturen, bad och båtliv på nära håll! Här bor man precis intill Lanesundsviken som mynnar ut till Havstensfjorden. Båtlivet erbjuder flera vackra öar runt om som ger oss den ultimata skärgårdskänslan. Förutom detta har man endast ca 10 min till Uddevallas 18- håls golfbana. För salta bad når du på ett bekvämt gångavstånd Lanesunds populära badplats. Bostaden om 265 m2 är fördelat över två plan om totalt 6rok. Entréplan inhyser två av bostadens fyra sovrum, helkaklat badrum, hall med klädkammare, tvättstuga med groventré samt kök och allrum i öppen planlösning med stora skjutdörrspartier som släpper in ljus och ger magisk utsikt över havet. Härifrån når man den generösa terrassen i söderläge, här hänger man gärna soliga sommardagar och svalkar av sig i poolen. Övervåningen erbjuder resterande två sovrummen, ett helkaklat badrum samt allrum med utgång till en rymlig balkong med fantastisk utsikt. Utöver boningshuset får vi ett garage med plats för en bil. På ca 9 minuters bilfärd tar vi oss till Torp köpcentrum med ett tillfredställande utbud av restauranger och butiker. Från busscentralen på Torps köpcentrum kan man enkelt pendla både norr- och söderut. Göteborg nås på ca en timmas bilfärd, Oslo ca 2,5 tim med bil. Lanesund är ett omtyckt och populärt område som ligger beläget i Uddevalla kommun längst in i Havstensfjorden. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=kTSDKZbtSbo Välkommen till ditt nya hem vid vackra Lanesundsviken! Denna fastighet får ni inte missa, kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström på telefon +46 (0) 709 755 785 redan idag för visning!

Tegelstrand 9, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun

Tegelstrand 9

Fritidshus
Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
9 950 000 kr
140 + 76 m²
6 rum
1 015 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva detta vackra hus med tillhörande sjöbod med brygga på Tegelstrand 9, strax söder om Hamburgsund! Här bor du i ett rofyllt och lugnt område med havet och den Bohuslänska miljön runt husknuten. Boningshuset har en väl genomtänkt planlösning som bjuder in till umgänge med familj och vänner med sina generösa och sociala ytor. Här erbjuds 140 +76 m2 som är fördelat över två plan med inredd källare. I entréplan hittar vi badrum, rymligt kök med matplats, trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med matsalen. Från detta rum får vi även altandörr ut till till den sydväst vända altanen. Övre plan ger oss wc, duschrum samt tre sovrum varav ett med klädkammare, kakelugn och balkong. I källaren hittar vi tvättstuga, WC, dusch, gillestuga och ytterligare ett sovrum. Utöver detta får vi en trevlig gäststuga med WC, dusch, bastu samt uteplats. Vi får även ett stort härlig inglasat uterum som nås från både boningshuset och gäststugan. Här ryms hela släkten när det är dags att duka upp till långbord. Förutom boningshuset och gäststugan står även två förrådsbyggnader på tomten. Fastigheten ger oss en lättskött och solrik trädgårdstomt som bjuder in till sommarens lek och aktiviteter tillsammans med familj och vänner. En fantastisk sjöbod om ca 20m2 med loft och stort bryggdäck med båtplats följer fastigheten via servitut. Här kan man bjuda in till kräftskiva och morgondoppet tas självklart från bryggan. Bad från klippor och sandstrand erbjuds endast ca 2 minuter gångväg från fastigheten, i området finns flera vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. Till Fjällbacka har vi 11,4 km och till Bovallstrand 12,8 km. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=H6rVhK4UB1F Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Balkong
  • Uteplats
Barberarevägen 1, Tanumshede/Vinbäck, Tanums kommun

Barberarevägen 1

Villa
Tanumshede/Vinbäck, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 450 000 kr
136 m²
4 rum

Välkommen till Barberarevägen 1 och detta nybyggda hus med soligt hörnläge på Vinbäck/Tanumshede! Denna nybyggda enplansvilla är den perfekta kombinationen av modern design och bekvämlighet, med sina rymliga och öppna ytor är detta ett hem att trivas i. Huset är uppvärmt via bergvärme där det finns golvvärme i hela huset. Alla rum är försedda med spotlight som ger ett behagligt ljus. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig känsla, de generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Huset erbjuder fyra r.o.k varav tre rymliga sovrum med gott om plats för familjemedlemmar eller gäster, ett välplanerat kök med toppmodern maskinell utrustning, eleganta ytor och gott om förvaringsutrymme som ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet där du kan umgås med familj och vänner. Trädgården är en fridfull oas där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Här finns gott om plats för trädgårdsfester eller bara att koppla av och njuta av den svenska naturen. Här bor du i Tanumshede med närhet till shoppingcenter, skola och omsorg, samtidigt som du har naturen runt hörnet med möjlighet till vandring, salta bad och andra aktiviteter. Endast ca 7 km till Grebbestad som erbjuder bryggpromenader, båttrafik, salta bad, restauranger och uteliv. Till större städer som Göteborg och Oslo tar det ca 1,5h med bil. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem i Tanumshede. För mer information eller visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag!

Äsperöd 2, Bullaren/Mickelskogen/Kynnefjäll, Tanums kommun

Äsperöd 2

Fritidshus
Bullaren/Mickelskogen/Kynnefjäll, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
82 + 35 m²
4 rum
1 199 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga villa/fritidshus på Äsperöd 2 med vackra omgivningar samt sjöutsikt i Bullaren! Här bor man omfamnad av naturen med svampskogen runt husknuten och ett solrikt läge alldeles i närheten av söta bad. En rofylld plats med en trevlig och lättskött trädgårdstomt som bjuder in till lek och aktiviteter för hela familjen. För den trädgårdsintresserade finns det goda odlingsmöjligheter. Boningshuset om 82 + 35 m2 erbjuder ett sovrum, kök, badrum, allrum med utgång till ett rymligt uterum i entréplan. Övervåningen inhyser ytterligare två sovrum samt bra med förvaring, källarplan erbjuder tvättstuga, pannrum och förråd. Här bor du med utsikt över sjön och ängar med gångavstånd till bad och fiske i Bullaresjön. Större badplats hittar du endast ca 5 min bort i Sundshult med flytbrygga och hopptorn, även Östad, ca 11 min bort, bjuder på större badplats med tennisbana, volleybollplan och flytbrygga, här finns även matbutik. Förskola och grundskola upp till åk 6 finns på Backa ca 8 min med bil från fastigheten. Restaurang med god mat och underhållning hittar du på Jack´s Place i Vassbotten ca 17 min bort. Till Grebbestad med uteliv och havsbad samt Tanumstrand tar det ca 30 min med bil. Söker man lite shopping så tar det ca 20 min till Tanums shoppingcenter. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46 (0)709 755 785 för mer info samt visningsbokning!

Ulmekärrsvägen 6, Edsvik/Ulmekärr/Grebbestad, Tanums kommun
  • Budgivning pågår

Ulmekärrsvägen 6

Fritidshus
Edsvik/Ulmekärr/Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 200 000 kr
60 m²
3 rum
1 170 m² tomt

I vackra Ulmekärr strax utanför Grebbestad förmedlas nu detta fritidshus med stor potential på Ulmekärrsvägen 6! Här möts ni av en stor härlig insynsskyddad tomt med sol från morgon till kväll, perfekt till sommarens alla uteaktiviteter med vänner och familj. Det erbjuds en stor insynsskyddad uteplats under tak intill entrén med plats för utemöbler. Boningshuset är ett trevligt enplanshus om 60 m2 fördelat över 3 rok med härliga sällskapsytor, kök samt två sovrum. Utöver bostadshuset hittar vi en friggebod på tomten. Bostaden har ingen boplikt Här bor du i ett trivsamt och populärt område med endast ca 10 min promenad till Edsviks fina badstrand med hopptorn, lekplats, minigolf, minilivs och restaurang. Från området finns det också en härlig gångväg som leder in till Grönemad och Grebbestad med dess stora utbud av butiker, restauranger, badplatser och uteliv längst med strandpromenaden. Kontakta ansvarig mäklare förmer information samt visningsbokning!

  • Uteplats
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Varpebacken 22

Tomt
Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 000 000 kr
980 m² tomt

På Varpebacken 22 i populära Tegelstrand strax utanför Hamburgsund erbjuds denna vackra bergstomt med beviljat bygglov. Här ges du chansen att vara med från första spadtaget att förverkliga dina boendedrömmar, genom att köpa tomten med beviljat bygglov ges du möjligheten att sätta din personliga touch, material och standard. Denna vackra tomt ligger högt med ett soligt sydvästläge som ger fantastisk utsikt över havet och horisonten, här kan man följa havets skådespel på stormiga dagar. Bygglovet erbjuder ett arkitektritat 1-plans med soutterängvåning om totalt 178m2 boa , fördelat över 7 rok varav fyra sovrum samt stora terrasser mot havet, här har varenda detalj givits omtanke och kvalitet. Möjlighet till båtplats finns till den som önskar! Från både tomten och huset kommer man få ett perfekt solläge hela dagen och en vacker havsutsikt mot västerhavet! Fastigheten ligger med ett bekvämt promenadavstånd till salta havsbad från klippor, i området finns flera vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. Till större städer så som Göteborg och Oslo tar det ca. 1,5-2 h med bil. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström idag!

  • Premium
Tångenvägen 33, Tången, Strömstads kommun

Tångenvägen 33

Villa
Tången, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 500 000 kr
191 + 20 m²
7 rum
366 m² tomt

Med ett av områdets absolut bästa lägen erbjuds här ett riktigt påkostat, rymligt och attraktivt boende på Tångenvägen 33! Vi får här en exklusiv och väl omhändertagen villa i två plan bestående av sju rum och kök, ett badrum på varje våning och walk-in-closet, huset har genomgående påkostade och smakfulla materialval, nuvarande ägare uppgraderat trappan mellan våningsplanen. Våning 1 erbjuder entréhall, rymligt allrum, två sovrum, kontor/sovrum, kök, walk-in-closet, badrum och tvättstuga med groventré. Här får vi även en väl tilltagen terrass med härlig morgonsol! På våning 2 finner vi stort master bedroom med generös garderobsförvaring, sovrum, allrum och rejält badrum. I tillägg finns här även ett trevligt och inglasat uterum och balkong som nås via egen utgång, en perfekt möjlighet för er som gillar att njuta av utemiljö året runt! Asfalterad och stensatt tomt som erbjuder parkeringsmöjligheter för två-tre bilar i direkt anslutning till huvud- och groventré. Friliggande och isolerat förråd finns på tomtens baksida. Denna fastighet passar lika bra till permanent som fritidsboende och har gångavstånd allt som Strömstad har att erbjuda så som barnomsorg, övrig samhällsservice, salts bad och vackra strövområden, Strömstad shoppingcenter med ett rikligt utbud av butiker samt Strömstads populära centrum med butiker, restauranger och färjeförbindelse till Kosteröarna ligger på gång- eller cykelavstånd. E6 och Strömstad norra på- och avfart nås smidigt på några minuter vilket innebär strategisk belägenhet till både Göteborg och Oslo. Sammanfattningsvis är detta ett förstklassigt familjeboende med närhet till det mesta Strömstad har att erbjuda. Huvudbyggnaden är besiktad av Fukt & Byggkonsult AB och dolda fel försäkring via Gar-Bo medföljer till köparen. Kontakta fastighetsmäklaren för att erhålla komplett besiktningsprotokoll. För mer information och visningsbokning kontakta Lotta Långström +46 (0) 70-9755785 på Askengren Fastighetsmäklare. Varmt välkomna till Tången på visning!

Hovsäter 8, Hovsäter/Backa, Tanums kommun

Hovsäter 8

Villa
Hovsäter/Backa, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 495 000 kr
148 + 64 m²
6 rum
2 436 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna härliga villa med ostörd utsikt över bullaresjön på Hovsäter 8 i Bullaren! Fastigheten med sitt höga läge ger oss en otrolig vy över Bullaresjön samtidigt som man omfamnas av naturen. Här avnjuts morgondoppet endast några hundra meter bort. Ni välkomnas till ett rymligt boende med boyta om 148+64m2 fördelat över 1,5 plan och källare. Entréplanet disponeras av rymlig hall, veranda, kök med plats för köksbord, tvättstuga, badrum och stort vardagsrum med öppen planlösning till matsalsdelen. På övre plan finner vi tre sovrum varav ett med eget arbetsrum, badrum, klädkammare samt möblerbar hall med utgång till balkongen. Källarplanet erbjuder goda förvaringsmöjligheter, pannrum och ingång till dubbelgaraget samt förrådsrum som lämpar sig till vinkällare. Utöver boningshuset får vi en gäststuga med förrådsdel samt ett hönshus. Tomten är vackert grönskade och erbjuder både lek och aktiviteter samt goda odlingsmöjligheter. Större badplats med tennisbana, volleybollplan och flytbrygga finns på Östad ca 6 km bort, här finns även matbutik och vårdcentral. Förskola och grundskola upp till åk 6 finns på Backa endast ca 3 km från fastigheten. Söker man lite shopping så tar det ca 20 min till Tanums shoppingcenter. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

  • Uteplats
Hagavallen 10, Grebbestad, Tanums kommun
  • Budgivning pågår

Hagavallen 10

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 195 000 kr
157 m²
6 rum
946 m² tomt

På Hagavallen 10 erbjuds detta bekymmersfria, nybyggda och prisvärda hus i populära Grebbestad! Med ett attraktivt, havsnära och familjevänligt läge erbjuds nu möjligheten att flytta in i ett nybyggt och vackert hus från Hjältevadshus från model Spira 152. Bostaden präglas av en öppen planlösning som bidrar till en luftig och ljus känsla med ytor för fina stunder tillsammans med familj och vänner. Entréplan består av kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och ett sovrum. På övre plan får vi ytterligare tre sovrum, rymligt badrum och ett ljust allrum. Här bor du endast en härlig promenad från Grebbestads bekvämligheter och salta hav. Vi får en vacker utomhusmiljö med en lättbyggd tomt som erbjuder fina möjligheter till att njuta av solen i härligt sydvästläge. Här kan man sätta sin egna prägel på den framtida drömträdgården. Bostaden lämpar sig till både permanent-och fritidsbostad och ingen boplikt finns! Med en bekväm promenad når vi samhällets fulla utbud med skola 1-6 samt förskola, affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnlivet och havsbad. Vill man ta sig ett morgondopp från bryggor eller klippor rullar man lätt med cykeln till havsbad i Sövall eller Grönemad. Vill man besöka Tanum Shoppingcenter tar man sig dit på mindre än 10 minuter med bil. För mer info och visning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785. Välkommen hem!

  • Plus
Kvarnvägen 3, Tanumshede, Tanums kommun

Kvarnvägen 3

Övrigt
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 200 000 kr
220 m²
11 rum
1 254 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva denna hyresfastighet på Kvarnvägen 3 i centrala Tanumshede! Fastigheten om 220m2 ger oss tre separata lägenheter varav en lägenhet erbjuder ett rum och kök och de andra två hela fem rum och kök. Här ges ett bra tillfälle för den som söker nästa projekt med goda intäkter då alla tre lägenheter i dagsläget är uthyrda. Total hyresintäkt per år är 254 868 kr Denna fastighet passar perfekt till dig som själv vill disponera en lägenhet och fortsätta hyra ut resterande, kanske renovera så man får fler lägenheter, eller fortsatt hyra ut som det står. Möjligheterna är oändliga. Tomten ger oss en uppvuxen trädgård med buskar och träd varvat med gräsmatta. Från fastigheten har man gångavstånd till allt som Tanumshede har att erbjuda såsom butiker, restauranger, affärer, bank, apotek, sjuk/tandvård, gym, skola, shoppingcenter mm. Till Grebbestad har man ca. 15 km och till E6 och vidare till Göteborg/Oslo är det endast 2 h körning. För mer information och visningsbokning välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46 (07)09-755785.

  • Balkong
  • Uteplats
Sågarevägen 5, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun

Sågarevägen 5

Tomt
Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
250 000 kr
811 m² tomt

På Sågarevägen 5 i Tanumshede finns nu denna trevliga tomt till försäljning! På denna byggklara tomt kan du bygga ditt drömhus i populärt, familjevänligt villaområde, här bor du med närhet till allt som Tanumshede har att erbjuda så som skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar, kommunikationer och ca 500 m till E6. Byggrätten för fastigheten är på totalt 190 m2 varav 150 m2 till huvudbyggnad och 40 m2 till sidobyggnad eller garage. Kommunalt V/A och fiber är framdraget till tomtgräns, påkopplings avgiften ombesörjes av köparen. Endast ca 7 km till Grebbestad som erbjuder bryggpromenader, båttrafik, saltabad, restauranger och uteliv. Till större städer som Göteborg och Oslo tar ca 1,5h med bil. Följande tomter är till försäljning i området: Tanum 1:120, tomtareal 794 m2 Tanum 1:122, tomtareal 811 m2 Tanum 1:123, tomtareal 823 m2 Tanum 1:124, tomtareal 894 m2 Tanum 1:125, tomtareal 959 m2 Tanum 1:91, tomtareal 1042 m2 Tanum 1:90, tomtareal 932 m2 Tanum 1:87, tomtareal 903 m2 Tanum 1:86, tomtareal 863 m2 För mer information kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46 709-755785.

Visar 1 - 25 av 32