Mäklare Lotta Långström

Lotta Långström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Korsvägen 16, Bullaren, Tanums kommun
 • Lör 25 mar kl 12:45

Korsvägen 16

Fritidshus
Bullaren, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

650 000 kr

48 m²

3 rum

1 778 m² tomt

Välkomna till Korsvägen 16, en lättskött fastighet endast ett stenkast från svampskog och söta bad i Bullaren! Nu är det ett perfekt tillfälle för dig som söker ett charmigt hus från sekelskiftet med naturskönt läge att sätta sin egen prägel på, antingen som permanent eller fritidsboende! Med närhet till vacker natur och vandringsleder är detta platsen för dig som söker lugnet. Bostaden om 48m2 består av kök, vardagsrum, badrum och sovrum i entréplan samt ett inrett sovrum på vindsvåningen utöver detta får vi även en förrådsbod. Här får du en stor solrik trädgård i söderläge, perfekt för utelek med familjen och vänner. För den trädgårdsintresserade finns det stor potential att anlägga fina odlings rabatter. Två fina större badplatser så som Sundshults badplats med hopptorn och flytbrygga samt Östads badplats med tennisbana, volleybollplan och flytbrygga finns på ca 3 km avstånd, på Östad finns även matbutik. Förskola och grundskola upp till åk 6 finns på Backa ca 5 km från fastigheten. Restaurang med god mat och underhållning hittar du på Jack´s Place i Vassbotten ca en mil bort. Till Tanum shoppingcenter och E6 är det endast ca 10 min med bil. Denna fastighet är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

 • Plus
 • Uteplats
Gamla Örnekullen 33, Fjällbacka/Golfklubb/Örnekullen, Tanums kommun
 • Sön 26 mar kl 13:30

Gamla Örnekullen 33

Fritidshus
Fjällbacka/Golfklubb/Örnekullen, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

4 500 000 kr

82 m²

5 rum

413 m² tomt

På Gamla Örnekullen 33, strax norr om Fjällbacka förmedlar vi nu detta trivsamma fritidshus med ett solrikt och ostört läge vid Fjällbackas Golfklubb! Fastigheten ligger jättefint och har ett högt och privat läge med underbar uppväxt trädgård samt flera fina uteplatser där du kan följa solen från morgon till kväll. Både husets fram och baksida har stora terrasser med plats för större sammankomster samt installerad infravärme vid kallare kvällar. Husets baksida erbjuder även gräsmatta för uteaktivitet och lek. Boningshuset är ett härligt fritidshus i fint skick och smakfullt renoverat som erbjuder 82 m2 boa fördelat över ett stort allrum/matsal med kamin och luftvärmepump, kök, badrum samt fyra sovrum. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=vBgRABNjvjq Fastigheten erbjuder förutom boningshuset även en gäststuga inrett med pentrykök med ett helkaklat badrum samt intilliggande förråd en trappa ner, perfekt för uthyrning eller långväga gäster, en förrådsbod /tvättstuga samt en vedbod. Till Fjällbacka kan man promenera eller ta cykeln där ett rikligt utbud av butiker, restauranger och båt-/brygg liv finns. Till havsbad och vackra promenader på Veddö har vi ca. 1,2 km och till Grebbestad ca. 11 km. Med bil från Göteborg eller Oslo tar det ca 1,5h till fastigheten. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel/osynliga följer med till köparen! Denna fastighet vill ni inte missa, så ring ansvarig mäklare Lotta Långström och boka tid för visning redan nu!

 • Plus
 • Uteplats
Skrammestad Lundehagen, Bullaren/Tanumshede, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Skrammestad Lundehagen

Gård/Skog
Bullaren/Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

950 000 kr

50 m²

4 rum

1,7 ha tomt

Är du ute efter nästa projekt? Nu finns chansen att förvärva denna charmiga gård om ca 1,7 Ha med stor potential från ÅR 1844 på Skrammestad Lundehagen i Bullaren! Nu har du möjligheten att köpa en mindre gård som passar utmärkt till dig som önskar hästgård, djurhållning i mindre skala eller verkstadsverksamhet. Gården är högt belägen med vackra omgivningar, här ifrån har du cykelavstånd till härliga skogspromenader samt söta bad. Här bor man med härliga skogspromenader precis utanför dörren. Huvudhuset är från 1844 och har stor potential men i behov av omfattande renovering. Man får här matsal med kakelugn, allrum med braskamin, kök samt sovrum i entréplan . Övervåningen inhyser ett mindre allrum samt ett större sovrum. Förutom boningshuset finns även en fristående ekonomibyggnad inrymmande stor traktorgaragedel med bra förvaringsmöjligheter och plats för flera bilar eller andra fordon, en verkstadsdel samt stort loft. Större badplats med tennisbana, volleybollplan och flytbrygga finns på Östad ca 5 km bort, här finns även matbutik. Förskola och grundskola upp till åk 6 finns på Backa endast ca 2 km från fastigheten. Restaurang med god mat och underhållning hittar du på Jack´s Place i Vassbotten ca en mil bort. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare på Askengren redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Uteplats
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
 • Sön 2 apr kl 14:00
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 2
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 3

Sannäsberget 6

Fritidshus
Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

6 750 000 kr

147 m²

7 rum

779 m² tomt

Med insynsskyddat västerläge och havsutsikt hittar vi detta arkitektritade fritidshus på Sannäsberget 6 i vackra Sannäs! Med ett högt och ogenerat läge som bjuder på en underbar havsutsikt ges nu ett unikt tillfälle att förvärva denna moderna och exklusiva fastighet. Här på Sannäsberget bjuder denna fantastiska bostad på en bred vy över Sannäsfjorden och de vackra omgivningarna. En stor härlig terrass löper längst husets från syd till väst, här kan man avnjuta sommarens alla grillkvällar och insupa den vackra utsikten med dess glittrande hav och solnedgångar. På husets entrésida finns en uteplats där morgonkaffet med fördel intas i morgonsolen, fastigheten har även en härlig gräsmatta som bjuder in till lek och aktiviteter med familj och vänner. Huset mäter 147 kvm (+23 kvm) och interiört finner vi här en smakfull och stilren interiör präglad av ljus och rymd. Vi får här en generös takhöjd på entréplan med underbar utsikt genom rummens panoramafönster mot den omgivande och vackra miljön med Sannäsfjorden i blickfång. Utöver detta får vi ett väldisponerat hem med gott om gemensamhetsytor på båda plan med totalt tre sovrum, tre helkaklade badrum, en lyxig spa-avdelning med bubbelpool och bastu, tvättstuga samt ett stort härligt kök som bjuder in till matlagning med vacker havsvy. Förutom detta fantastiskt hus med absolut kanonläge får vi även ett garage, flera parkeringsplatser på tomten som är utrustade med en Tesla laddare samt ett bekvämt promenadavstånd ner till salta havsbad i Sannäsfjorden. Fastigheten passar lika bra till fritids- som permanentbostad. Här bor du intill vackra promenadstråk, fritidsbåthamn, badplats och till Mjölkeröds golfbana med restaurang, Det ligger inte långt från ICA Hedemyrs som erjuder både matvarubutik, vårdcentral och apotek, Tanums shoppingcenter samt Världsarvet med hällristningar i Tanum och Vitlycke museum. Från fastigheten tar man sig till Grebbestad på ca. 10 min med bil. Till E6 tar det endast ca. 5 min och vidare till Göteborg/Oslo ca. 1,5 h. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller dessa länkar för VR-visning av bostad: https://my.matterport.com/show/?m=BUxzrfVKU1c Fastigheten är besiktad och försäkring mot dolda fel medföljer utan extra kostnad. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning! Med närhet till både havet, naturen och för den golfintresserade kan det inte bli bättre än så här. Detta är en fastighet som måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Korsvägen 12, Bullaren, Tanums kommun
 • Lör 25 mar kl 13:30

Korsvägen 12

Fritidshus
Bullaren, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

2 300 000 kr

120 m²

4 rum

4 630 m² tomt

Välkommen till Korsvägen 12 och denna fina villa/fritidshus med ett avskilt läge inbäddad i grönska i natursköna Bullaren! För dig som söker lugnet med närhet till trevliga vandringsleder och vacker natur är detta den perfekta platsen, här bor man trivsamt och lugnt med närhet till kommunikation och bekvämligheter. Boningshuset mäter 120 m2 boa och är fördelat över tre sovrum, kök, allrum med kamin, badrum samt tvättstuga. Vi får här även en stor härlig altan med spabad och gott om plats för loungegruppen. Huset är energisnålt och förbrukar endast ca 13000kwh/år inkl spabadet. Den stora uppväxta och insynsskyddade trädgården har bästa förutsättningarna för lek och umgänge med familj och vänner. På fastigheten finns även ett större förråd med verkstadsdel. Större badplats med tennisbana, volleybollplan och flytbrygga finns på Östad ca 3 km bort, här finns även matbutik. Förskola och grundskola upp till åk 6 finns på Backa ca 5 km från fastigheten. Restaurang med god mat och underhållning hittar du på Jack´s Place i Vassbotten ca en mil bort. Till Tanum shoppingcenter och E6 är det endast ca 10 min med bil. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=y4xwYCUSi4t Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

 • Plus
 • Uteplats
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun

Nedre Långgatan 19, Lgh 1202

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

2 890 000 kr

60 m²

2 rum

3 392 kr/mån

48 167 kr/m²

Med ett stenkast från hamnkanten i Grebbestad förmedlar vi nu denna fräscha bostadsrätt på Nedre Långgatan 19! I bostadsrättsföreningen Kvarteret Ostronet erbjuds nu denna mysiga taklägenhet om 60 m2 fördelat över två rok. Inredningen är modern i ljusa färger med genomgående hög standard och fina materialval så som Ekgolv från Kährs, HTH kök med integrerad vinkyl samt smakfullt inrett badrum med duschvägg i industriglas. LÄGENHETEN SÄLJS FULLT MÖBLERAD MED NY INREDNING OCH NYA MÖBLER. Önskar man att lägenheten tillträds utan inredning och möbler går det givetvis att ordna. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=mLW7nEyZ4LZ Här bor man med ett oslagbart läge med perfekt kombination av närhet till havet, service och goda kommunikationer. Morgonkaffet tas med fördel på den gemensamma uteplatsen, här ifrån har man sen Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, apotek, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Båtplats i hamnen utanför går att ansöka om hos kommunen alternativt hyra privat. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Denna fräscha och påkostade bostadsrätt passar lika bra som fritidsboende- eller som permanentbostad. Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut! I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushållsel. Inflyttning kan ske omgående för den som önskar. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Plus
 • Hiss
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun

Nedre Långgatan 17, Lgh 1201

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

5 980 000 kr

87 m²

4 rum

4 949 kr/mån

68 736 kr/m²

Nu erbjuds denna moderna, exklusiva takvåning med bästa läget och havsutsikt på BRF Ostronet i centrala Grebbestad! Detta är en modernt inredd lägenheten som sträcker sig över plan 2-3 och mäter 112 m2 i golvyta med 87,5 m2 i boa. Lägenheten har genomgående hög standard med vackra ekgolv från Kährs, modernt HTH kök med integrerad vinkyl och smakfullt inrett badrum. Här bor du med ett soligt sydväst läge i en lägenhet som erbjuder balkong i båda planen med vacker havsutsikt, här kan man njuta av solnedgången med familj och vänner. De stora glaspartierna mot väster och hamnen släpper in havskänslan och soltimmar till kök samt sällskapsytor. Vindsvåningen inhyser både en platsbyggd relaxdel, loungegrupp intill balkongen med balkongdörr i glas som släpper in ljuset och havet samt ett stort sällskapsrum som kan delas av till ett extra sovrum för den som önskar. LÄGENHETEN SÄLJS FULLT MÖBLERAD MED NY INREDNING OCH NYA MÖBLER. Önskar man att lägenheten tillträds utan inredning och möbler går det givetvis att ordna. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=uyyDawNwnkn Bostadsrättsföreningen består av två fastigheter, en nyproduktion och en totalrenovering av befintlig byggnad. Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 5 m2. Båtplats i hamnen utanför går att ansöka om hos kommunen alternativt hyra privat. I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushålls el. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Träsvall 12, Fjällbacka, Tanums kommun
 • Sön 26 mar kl 12:45

Träsvall 12

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

2 950 000 kr

31 m²

2 rum

1 246 m² tomt

Välkommen till Träsvall 12 och denna charmiga fastighet med en fantastisk naturskön tomt som ligger inbäddad i grönska strax utanför Fjällbacka! Här får du ett mysigt boningshus i ett plan fördelat över hall, kök/allrum med kamin, ett sovrum och badrum. Förutom boningshuset finner vi även en gäststuga som erbjuder plats för våningssäng samt soffhörna, perfekt till långväga gäster eller till tonåringarna. Fastigheten omfamnas verkligen av vacker natur med skyddande bohusklippor och bär-och svampskog strax utanför dörren. Med en trevlig skogspromenad som leder upp på toppen av det vackra granitberget får man en fantastisk utsikt över Bohusläns unika natur och västerhavet. Fastigheten har ett arrende här på ett större område om ca 4000 m2. Här har man anlagt en grillplats och vindskydd, perfekt plats att avnjuta sommarens alla fantastiska solnedgångar. Från den sydvästvända altanen tar man sig ner till den stora härliga tomten med fina möjligheter till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Den stora tomten erbjuder sol från morgon till kväll vilket gör att ni enkelt kan flytta runt i takt med solen för att avnjuta trevliga middagar i soligt läge. Här bor man omgiven av vacker och fridfull natur nära flera av Bohusläns smultronställen med sköna bad och fiskeplatser längst kusten. Bostaden har tidvis uthyrts via Novasol, som varit mycket populärt, om man önskar en intäkt. Från fastigheten är det endast ca 4 km till centrala Fjällbacka med dess fulla utbud av butiker, restauranger, caféer, båtliv och salta bad. Till Hamburgsund har vi ca. 7 km och till Grebbestad ca. 17 km. Göteborg och Oslo når man på ca. 1,5 tim med bil. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=zsqYw2ZB8Yc Denna fastighet är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Skärholmen Övergård 4, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun

Skärholmen Övergård 4

Fritidshus
Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 500 000 kr

86 m²

4 rum

810 m² tomt

Drömmer du om ett boende som ligger i vacker natur och närhet till havet? Låt oss då presentera Skärholmen Övergård 4 och denna vackra fastighet med renoverat 30-talshus i 1,5 plan om 86m2 med tillhörande gäststuga, perfekt för långväga gäster. Fastigheten ligger i ett lugnt och familjevänligt område med en underbar blomstrande och insynsskyddad trädgård som ger en fin utsikt mot havet och Bottnafjorden. Tomten ger oss en trädgård med gräsmatta , fina rabatter samt fruktträd, perfekt för den med gröna fingrar. Boningshuset är fördelat över 1 1/2 plan med kök, allrum/matsal, badrum i entréplan samt två sovrum och förråd på övreplan. Utöver detta får vi ett härligt inglasat uterum perfekt för regniga sommarkvällar samt flera fina uteplatser att följa solen från morgon till kväll. Från huset tar man sig mycket enkelt till Bovallstrand och Hamburgsund med ca. 4 respektive 10 km. Andra trevliga kuststäder som Hunnebostrand, Kungshamn, Smögen, Fjällbacka och Grebbestad når man alla inom 30 min med bil Gerlesborgs konstskolan ligger inom promenadavstånd.. Denna fastighet är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Horisontvägen 5, Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Horisontvägen 5

Tomt
Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 900 000 kr

1 007 m² tomt

Det är med stolthet vi kan presentera detta nyexploaterade tomtområde i omättligt populära Krossekärr, på Horisontvägen 5 strax utanför Grebbestad samhälle. Detta är en unik möjlighet att få bo på ett av Krossekärrs bästa lägen. Denna vackra hörntomt ligger med ett soligt söderläge och erbjuder underbar havsutsikt över vår fantastiska skärgård. Här i Bohusläns paradis kan ni nu förverkliga ert drömboende, omfamnad av underbar natur med endast ca. 500 m till morgondoppet som erbjuder bad från både sandstrand och brygga. Vill man nyttja Grebbestad med dess härliga utbud av matbutiker, affärer, cafeér och restauranger har man en vacker promenad om ca. 20 min framför sig. Byggrätten är totalt 150 m2, varav max 120 m2 för bostad, V/A-avgifter samt fiber är förbetalda och framdragna till tomtgräns. Detta område bör upplevas på plats! För mer information kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785.

Horisontvägen 3, Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Horisontvägen 3

Tomt
Krossekärr / Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 900 000 kr

985 m² tomt

Det är med stolthet vi kan presentera detta nyexploaterade tomtområde i omättligt populära Krossekärr, strax utanför Grebbestad samhälle. Detta är en unik möjlighet att få bo på ett av Krossekärrs bästa lägen. Välkomna till Horisontvägen 3 och denna vackra hörntomt som ligger med ett soligt sydvästläge och erbjuder underbar havsutsikt över vår fantastiska skärgård. Här i Bohusläns paradis kan ni nu förverkliga ert drömboende, omfamnad av underbar natur med endast ca. 500 m till morgondoppet som erbjuder bad från både sandstrand och brygga. Vill man nyttja Grebbestad med dess härliga utbud av matbutiker, affärer, cafeér och restauranger har man en vacker promenad om ca. 20 min framför sig. Byggrätten är totalt 150 m2, varav max 120 m2 för bostad, V/A-avgifter samt fiber är förbetalda och framdragna till tomtgräns. Detta område bör upplevas på plats! För mer information kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785.

Kalleby 1, null, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Kalleby 1

Villa
Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 950 000 kr

123 m²

5 rum

1 353 m² tomt

Välkomna till denna gedigna och välbyggda tegelvilla/fritidshus på Kalleby 1, beläget mellan Tanumshede, Grebbestad och Fjällbacka! Fastigheten ligger med ett privat lantligt läge omgiven av vacker natur med åkrar och ängar. Tomten är en solrik trädgårdstomt som inbjuder till uteaktivitet med familj och vänner. Här erbjuds ett generöst och trivsamt boningshus om totalt 5 r o k med generösa gemensamhetsytor där man har flera vedspisar och kaminer. Planlösningen ger på entréplan, ett stort härligt rum med öppen planlösning mellan kök, allrum och matsal, badrum, sovrum samt bastu. Övervåningen inhyser ett allrum, två sovrum samt badrum Fastigheten passar perfekt till både permanent som fritidsbostad. Här bor man med den vackra naturen inpå husknuten och fina promenadstråk, vill man ha salta bad når man båda Fjällbacka och Grebbestad på ca 13 min med bil. De båda kustsamhällena har även ett stort utbud av butiker, restauranger, aktiviteter och uteliv. Man tar sig snabbt ut till E6 från fastigheten och når Göteborg och Oslo når du på ca 1,5 - 2 h med bil. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare på Askengren redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Uteplats
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Varpebacken 22

Tomt
Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

4 000 000 kr

980 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att köpa denna vackert belägna bergstomt med bygglov i populära Tegelstrand, strax söder om Hamburgsund! Tomten ligger högt med ett soligt sydvästläge som ger en fantastisk utsikt över havet och horisonten, här kan man följa havets skådespel på stormiga dagar. Tomten har ett beviljat bygglov av ett arkitektritat 1-plans med soutterängvåning om totalt 178m2 boa, fördelat över 7 rok varav fyra sovrum samt stora terrasser mot havet. Se bifogade ritningar. Kommunalt vatten och avlopp finns via områdets samfällighet och anslutningsavgifterna är betalda, även fiber är betalt och framdraget till tomtgräns. Från både tomten och huset kommer man få ett perfekt solläge hela dagen och en vacker havsutsikt mot västerhavet! Fastigheten ligger med ett bekvämt promenadavstånd till salta havsbad. Till Hamburgsund är det endast ca. 4 km och till större städer så som Göteborg och Oslo tar det ca. 1,5-2 h med bil. För mer information, kontakta ansvarig mäklare idag!

 • Premium
Sågenvägen, Björnäs/ Kragenäs, Tanums kommun

Sågenvägen

Tomt
Björnäs/ Kragenäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare

675 000 kr

883 m² tomt

Nu erbjuds denna vackert belägna naturtomt med gångavstånd till havet, på Sågenvägen på Björnäs! Tomten är om 883m2 och ligger med ett avskilt och solrikt läge. Här bor man omsluten av skog och äng med närhet till havet och vår vackra skärgård. Här kan du bygga ditt dröm hus anpassat till såväl permanentboende som fritidshus. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger ett friare val av byggnation. Ansökan om bygglov görs via Tanums kommun, dit kan du även vända dig för att få mer information om vad som får byggas. Servitut finns för anslutning till gemensamt vatten och avlopp och ledningarna finns framdragna till tomtgräns! För den som önskar fiber så finns fiberledning i närhet till tomten. Här bor man på ett bekvämt gångavstånd till morgondoppet nere i Björnäs, som erbjuder badmöjligheter från både sandstrand, klippa och brygga Grebbestad når du på ca 15 min med bil och Strömstad på ca 20min. Till Oslo och Göteborg tar det ca 1,5h med bil. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

 • Plus

Visar alla 14