Mäklare Lotta Långström

Lotta Långström

Om mig

Jag är född och uppväxt i Havstenssund men bor numera med min familj i Grebbestad i Tanums kommun, har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2014 och har under åren samlat på mig stor kunskap och erfarenhet. Jag älskar utmaningar som att se varje enskild affär som behöver skräddarsys & anpassas för att kunna möta varje kunds unika behov. Som person är jag social, positiv, engagerad och älskar utmaningar. Jag har ett stor driv och ser alltid till att göra mitt yttersta för att nå bästa resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kalvö 12, Kalvö, Tanums kommun
 • Ons 17 jul kl 15:00
Kalvö 12, Kalvö, Tanums kommun, bild 2
Kalvö 12, Kalvö, Tanums kommun, bild 3

Kalvö 12

Fritidshus
Kalvö, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
9 000 000 kr
77 + 14 m²
4 rum
800 m² tomt

På vackra Kalvö mellan Fjällbacka och Hamburgsund hittar vi denna charmiga öfastighet med anor från 1870 med underbart läge! Tomten mäter ca 800 m2 och ligger inbäddad i en vacker natur som bjuder in till rekreation och avkoppling. Här får man tomt i olika nivåer med flera vackra uteplatser och soligt läge med utsikt över havet. Bostadshuset är från ca år 1870 och mäter 77 + 14 m2 fördelat över 4 rok i 1 1/2-plan, är väl underhållet och delvis renoverat där man tagit hänsyn till husets ålder med flera vackra original attribut kvar, såsom trägolv, spegeldörrar och timmerväggar. På fastigheten ligger förutom boningshuset en gäststuga med sovrum och köksdel samt ett tillbyggt uterum och en förrådsbod. Man får även 1/2-del i sjöbod och brygga! Från tomten och den trevliga trädgården som ger plats för familj och vänner att trivas kan man njuta av den unika kustmiljön i skärgården och insupa en känsla av välbefinnande som är oslagbar. På öns högsta punkt har du en fantastisk utsikt i alla väderstreck, t.ex. Väderöarna och Smögen vid fint väder samt vacker solnedgång i havet. Förutom härliga bad nere vid bryggorna så finns det även en fin badstrand för barnfamiljer med långgrund strand. Omfamnad av havet och vår vackra kustmiljö kan det inte bli bättre än så här - detta är en fastighet som bör upplevas på plats. För mer information och visningsbokning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström.

 • Premium
 • Uteplats
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 19, Lgh 1202

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 890 000 kr
60 + 5 m²
2 rum
vån 2/2
4 410 kr/mån
48 167 kr/m²

Med ett stenkast från hamnkanten i Grebbestad förmedlar vi nu denna fräscha bostadsrätt med möjlighet till balkong på Nedre Långgatan 19! I bostadsrättsföreningen Kvarteret Ostronet erbjuds nu denna mysiga taklägenhet om 60 m2 fördelat över två rok. Bygglov för balkong med härligt söderläge med vy mot hamnen finns! Inredningen är modern i ljusa färger med genomgående hög standard och fina materialval så som Ekgolv från Kährs, HTH kök med integrerad vinkyl samt smakfullt inrett badrum med duschvägg i industriglas. Möblerna ingår om man önskar. Här bor man med ett oslagbart läge med perfekt kombination av närhet till havet, service och goda kommunikationer. Morgonkaffet tas med fördel på den gemensamma uteplatsen, här ifrån har man sen Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, apotek, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Det finns båtplats för den som önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Denna fräscha och påkostade bostadsrätt passar lika bra som fritidsboende- eller som permanentbostad. Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut! I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushållsel. Inflyttning kan ske omgående för den som önskar. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Premium
 • Hiss
Lilla Halsviksvägen 9, Kämpersvik, Tanums kommun
 • Tor 18 jul kl 15:00
Lilla Halsviksvägen 9, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 2
Lilla Halsviksvägen 9, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 3

Lilla Halsviksvägen 9

Fritidshus
Kämpersvik, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 995 000 kr
100 m²
4 rum
912 m² tomt

Nu erbjuds denna charmiga bostad på Lilla Halsvilsvägen 9 i populära Kämpersvik, strax söder om Grebbestad! På denna högtbelägna och solrika tomt hittar vi tillhörande bostadsbyggnader i ett genomgående toppskick. Med endast ca 600 m från den närmsta badplatsen för morgondoppet och ca. 1,5 km från Kämpersviks badplats som erbjuder både hopptorn och bastu. Huset om 100m2 från Västkustvillan byggdes 2013 och håller en genomgående hög materiell standard. Vi får är stora öppna gemensamhetsytor med ryggåstak och kamin i allrummet, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga. På tomten hittar vi förutom flera trevliga uteplatserna i olika väderstreck även ett uthus om 27 m2 beståendes av ett delvis inglasat uterum samt ett extra isolerat gästrum. Detta är en fantastisk möjlighet att få sitt eget paradis i hjärtat av Bohuslän! Här bor man omfamnad av vacker natur med stora naturvärde så som Ejgdetjärnet med sitt rika fågelliv, havet och härliga skogspromenader. Från fastigheten kan du gå en promenadstig längst vattnet via Kolmyrarna och vidare till Tanumstrand där erbjuds spaa, restaurang, butiker och restaurang. Här ifrån finns en vacker gångväg längst havet som tar dig vidare in till Grebbestad här erbjuds fler restauranger, butiker, affärer och nattliv. Grebbestad och Fjällbacka når du på ca 5 min med både bil och båt, Till Oslo och Göteborg tar det ca 1,5h med bil. Båtplats går att ordna i områdets hamn. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström.

 • Premium
 • Uteplats
Annie Buscks Gata 11C, Grebbestad, Tanums kommun
 • Fre 19 jul kl 14:00
Annie Buscks Gata 11C, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Annie Buscks Gata 11C, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Annie Buscks Gata 11C

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 350 000 kr
111,5 m²
5 rum
vån 1/2
7 122 kr/mån
21 076 kr/m²

Nu erbjuds denna fint belägna lägenhet med solrikt hörnläge på populära Annie Buscks Gata 11 C i Grebbestad till försäljning! Denna rymliga och smakfulla BRF erbjuder 5 r o k vara av 4 sovrum fördelat över 2-plan med en trevlig planlösning där man har rymliga gemensamhetsytor både inne och ute, kök samt badrum i entréplan. På övre plan har man 4 sovrum och ett rymligt badrum. Detta är ett bekvämt boende och det är bara att flytta rätt in! Tomten omgärdas av staket och har flera fina uteplatser där man kan följa solen, var av en stor insynsskyddad uteplats mot sydväst med plats för vänner och familj och en trädgård med morgonsol mot innergården. Förutom bostaden finns även ett fristående förråd som man kan inreda efter behov på innergården samt ett garage med elport. På föreningens gemensamma innergård finns en fin lekplats och en gemensam lägenhet/samlingslokal som kan hyras ut. Här bor du med direkt närhet till både skog med vackra motionsslingor samt badplatser med sandstrand, klippbad och hopptorn. En härlig promenad om ca 10 min så når du Grebbestads centrum med butiker, affärer, apotek, restauranger, caféer, kommunikationer, uteliv samt Grebbestads bryggan med dess båtliv. Oslo och Göteborg når du på ca 1,5 tim med bil. För med information och visningsbokning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström 0709-755785! Välkommen på visning!

 • Premium
Hagavallen 10, Grebbestad, Tanums kommun

Hagavallen 10

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 195 000 kr
157 m²
6 rum
946 m² tomt

På Hagavallen 10 erbjuds detta bekymmersfria, nybyggda och prisvärda hus i populära Grebbestad! Med ett attraktivt, havsnära och familjevänligt läge erbjuds nu möjligheten att flytta in i ett nybyggt och vackert hus från Hjältevadshus från model Spira 152. Bostaden präglas av en öppen planlösning som bidrar till en luftig och ljus känsla med ytor för fina stunder tillsammans med familj och vänner. Entréplan består av kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och ett sovrum. På övre plan får vi ytterligare tre sovrum, rymligt badrum och ett ljust allrum. Här bor du endast en härlig promenad från Grebbestads bekvämligheter och salta hav. Vi får en vacker utomhusmiljö med en lättbyggd tomt som erbjuder fina möjligheter till att njuta av solen i härligt sydvästläge. Här kan man sätta sin egna prägel på den framtida drömträdgården. Bostaden lämpar sig till både permanent-och fritidsbostad och ingen boplikt finns! Med en bekväm promenad når vi samhällets fulla utbud med skola 1-6 samt förskola, affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnlivet och havsbad. Vill man ta sig ett morgondopp från bryggor eller klippor rullar man lätt med cykeln till havsbad i Sövall eller Grönemad. Vill man besöka Tanum Shoppingcenter tar man sig dit på mindre än 10 minuter med bil. För mer info och visning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785. Välkommen hem!

 • Plus
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
 • Tor 18 jul kl 16:00
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 2
Sannäsberget 6, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 3

Sannäsberget 6

Fritidshus
Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 900 000 kr
147 + 23 m²
7 rum
779 m² tomt

Nu kan vi erbjuda detta arkitektritade hus i toppskick och havsutsikt på Sannäsberget 6 i vackra Sannäs! Med ett högt och ostört läge som bjuder på en underbar havsutsikt ges nu ett unikt tillfälle att förvärva denna moderna och exklusiva fastighet. Här på Sannäsberget bjuder denna fantastiska bostad på en bred vy över Sannäsfjorden och de vackra omgivningarna. En stor härlig terrass löper längst husets från syd till väst, här kan man avnjuta sommarens alla grillkvällar och insupa den vackra utsikten med dess glittrande hav och solnedgångar. På husets entrésida finns en uteplats där morgonkaffet med fördel intas i morgonsolen, fastigheten har även en härlig gräsmatta som bjuder in till lek och aktiviteter med familj och vänner. Bostadshuset mäter 147 kvm (+23 kvm) och erbjuder en smakfull och stilren interiör präglad av ljus och rymd. Vi får här en generös takhöjd på entréplan med underbar utsikt genom rummens panoramafönster mot den omgivande och vackra miljön med Sannäsfjorden i blickfång. Utöver detta får vi ett väldisponerat hem med gott om gemensamhetsytor på båda plan med totalt tre sovrum, tre helkaklade badrum, tvättstuga samt ett stort härligt kök som bjuder in till matlagning med vacker havsvy. Källaren erbjuder även ett större rum med stora ytor perfekt att inreda till gym eller spaavdelning. Här finns separat WC och dusch med ingång till bastun. Man får här, förutom detta fantastiska hus med absolut kanonläge, även ett inbyggt garage, stor stensatt infart med flera parkeringsplatser samt en Tesla laddare. Badplats hittar man endast ca. 600 m från huset, där erbjuds både sandstrand, hopptorn och bad från varma klippor. På ett bekvämt cykelavstånd når du Mjölkeröds golfklubb som utöver fantastisk golfmiljö även erbjuder underbar mat samt bröd i restaurangen. Västbacken med sommaröppen restaurang tar ca 5 min med båt. Fastigheten ligger inte långt från ICA Hedemyrs som erbjuder både matvarubutik, vårdcentral och apotek, Tanums shoppingcenter samt Världsarvet med hällristningar i Tanum och Vitlycke museum. Nöjeslivet i Grebbestad och Tanumstrand når du på ca 10 min med bil. Med närhet till både havet, naturen och för den golfintresserade kan det inte bli bättre än så här. Detta är en fastighet som måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Vintergatan 13, Lur, Tanums kommun

Vintergatan 13

Villa
Lur, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 900 000 kr
120 m²
5 rum
1 080 m² tomt

På en solig hörntomt men underbar trädgård saluförs nu detta välskötta hus på Vintergatan 13 i Lur! Bostaden består av rymligt kök, allrum med eldstad, vardagsrum med utgång till uterum och trädgården, tre sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. Den stora hörntomten erbjuder ett privat, avskilt läge med sol från morgon till kväll. Den uppvuxna trädgården bjuder in till lek med familj och vänner men samtidigt erbjuder avkoppling med en bok i handen till fåglarnas kvitter. För den trädgårdsintresserade finns det flera fina rabatter och trädgårdsland. Förutom boningshuset får vi här också ett garage med plats för en bil och ett gästrum, perfekt till långväga gäster. Vi hittar även en friggebod för redskap mm. Bolsjön med härliga sjöbad, motionsslingor och friluftsaktivitet ligger ca 10 km bort. Till havsbad och Pannberget har vi ca 8km, här kan du både värma tårna i sanden och bada från klippor och brygga. Här bor man med ett perfekt läge för dig som vill bo i vacker landsbygd med gång avstånd till förskola och skola åk 1-6 samtidigt som du har närheten till Strömstad och Tanum. Till Tanumshede med bekvämligheter såsom vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer har vi ca. 15 km. Till Grebbestad med butiker och restauranger har vi ca 19km. För mer information ring mäklare Lotta Långström +46 (0)709-755785!

 • Uteplats
Gamla vägen 20, Hamburgsund, Tanums kommun
Gamla vägen 20, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Gamla vägen 20, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Gamla vägen 20

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 000 000 kr
160 + 40 m²
7 rum
656 m² tomt

Välkomna till denna vackra och familjevänliga villa på Gamla vägen 20! Här får ni ett välplanerat och smakfullt inrett hus i ett lugnt och trevligt område, med närhet både till havet och centrum. Boningshuset erbjuder ett gediget och välbyggt hus med en trevlig planlösning om 7 rum och kök varav 5 sovrum fördelat över 1 1/2-plan, perfekt för den större familjen. Entréplan inhyser generösa gemensamhetsytor med öppen planlösning mellan kök och allrum med matplats i burspråk och utgång till altanen och tomten, vi får även helkaklat badrum, tvättstuga och ett sovrum Övreplan ger oss ytterligare fyra sovrum, helkaklat badrum och ett allrum med härlig rymd. Utöver boningshuset får vi en härlig trädgård med gräsmatta och rymlig altan i soligt sydvästligt läge som bjuder in till lek och aktiviteter med familj och vänner, samt en större förvarings bod Från huset promenerar man enkelt och bekvämt ner till samhället och efter ca. 900 m når vi färjeläget i centrum med Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren, barnomsorg från förskola till ÅK 9 och VC och till vacker badplats i Plureviken har man ca. 1,6 km. Till Fjällbacka har vi ca. 8 km och till Grebbestad ca. 20 km. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=4d2asygvB4F Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

 • Premium
 • Uteplats
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun
 • Lör 20 jul kl 13:00
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Vrångeröd 2

Gård/Skog
Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 950 000 kr
145 + 130 m²
5 rum
5 ha tomt

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att bli ny ägare till denna otroligt fina hästgård om 5 Ha på Vrångeröd 2, strax utanför Grebbestad! Boningshuset har med stilsäker hand renoverats omsorgsfullt. Bostaden ingjuter direkt en känsla av lantlig charm, komfort och rymd! Med flertalet bevarade originaldetaljer såsom takbjälkar, vedspis och vackra eldstäder i kombination med modern bekvämlighet skapar detta en bostad med helt unik karaktär. Flera stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en överblicksvy över trädgården och hästhagen! Bostaden om 145 + 130m2 erbjuder på entréplan kök med vedspis, öppen planlösning till matplats och utgång till altanen som blickar ut mot hästhagen, två allrum varav ett med värmande eldstad, gästtoalett samt två entréer. Den inreda loftvåningen inhyser ett sovrum, badrum samt förvaring i sidovindar. Källarplan erbjuder ett sovrum med eldstad (dock ej i bruk), tvättstuga, badrum samt förvaringsutrymme, pannrum och matkällare. Här får man alla de bekvämligheter du behöver ha för att leva ett komfortabelt liv. Stallbyggnaden om 171 m2 består av åtta boxar varav fyra i större mått (4x4m2) och lämpar sig utmärkt som fölboxar. Utöver boxarna får vi en stor spolspilta med varmvatten och spolarm för säkrare hantering, foderförvaring samt uppvärmd sadelkammare. Till gårdens 5 ha mark hör bland annat flera inhägnade beteshagar varav en med lösdrift, perfekt till hästarna som kan ta skydd från regn, rusk och sol. Här bor du med vacker utsikt över skog och äng i en lugn och lantlig miljö och kan verkligen finna lugnet genom att ta en skogspromenad på hästryggen. För den trädgårdsintresserade erbjuds både växthus, pallkragar och en grönskande trädgård med gräsmatta, blomsterbäddar och fruktträd. Utöver Boningshusets och stallbyggnaden får vi även ett gästhus med ett större rum som inrymmer matplats, dubbelsäng och pentry, samt ett magasin med snickarbänk. Med en vacker cykeltur på ca 12 min når du Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser. Från fastigheten har du endast ca 5 km till Tanumshede som erbjuder skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer. Närmaste ridhus når du på ca 10 min. Detta är en fastighet som bör upplevas på plats! Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Köpmansbacken 11, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun

Köpmansbacken 11

Fritidshus
Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 950 000 kr
76 + 80 m²
4 rum
1 433 m² tomt

Strax utanför Hamburgsund på Köpmansbacken 11 i Tegelstrand erbjuds nu möjligheten att förvärva denna charmiga fastighet med pool. På Köpmansbacken 11 bor du med ett havsnära läge i ett lugnt område mitt i vår vackra Bohuslänska natur. Boningshuset erbjuder en trevlig planlösning med sociala ytor på entré plan såsom kök, allrum, badrum, matplats med utgång till den generösa altanen med flera härliga uteplatser att välja mellan. Här hänger man gärna soliga sommardagar och svalkar av sig i poolen med vänner och familj. Övre plan erbjuder bostadens tre sovrum varav ett med utgång till egen balkong med havsglimt. Källarplan inhyser gästrum, toalett och förvaringsutrymme. Utöver boningshuset får vi en stor och lättskött trädgård med gräsmatta som bjuder in till lek och aktiviteter för hela familjen. Morgondoppet och bad från klippor och sandstrand erbjuds endast ca 2 minuter gångväg från fastigheten, i området finns flera vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. Till Fjällbacka har vi 11,4 km och till Bovallstrand 12,8 km. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström 0709-755785 redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Balkong
 • Uteplats
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 17, Lgh 1201

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 980 000 kr
87 + 5 m²
4 rum
vån 2/3
6 434 kr/mån
68 736 kr/m²

Möjlighet att bli ägare till denna moderna, exklusiva takvåning med bästa läget och havsutsikt på BRF Ostronet i centrala Grebbestad! Detta är en modernt inredd lägenheten som sträcker sig över plan 2-3 och mäter 112 m2 i golvyta med 87,5 m2 i boa. Lägenheten har genomgående hög standard med vackra ekgolv från Kährs, modernt HTH kök med integrerad vinkyl och smakfullt inrett badrum. Här bor du med ett soligt sydväst läge i en lägenhet som erbjuder balkong i båda planen med vacker havsutsikt, här kan man njuta av solnedgången med familj och vänner. De stora glaspartierna mot väster och hamnen släpper in havskänslan och soltimmar till kök samt sällskapsytor. Vindsvåningen inhyser både en platsbyggd relaxdel, loungegrupp intill balkongen med balkongdörr i glas som släpper in ljuset och havet samt ett stort sällskapsrum som kan delas av till ett extra sovrum för den som önskar. Möbler och inredning kan ingå i köpet. Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 5 m2. Båtplats i hamnen utanför finns om man önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut. I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushålls el. Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kruthusgatan 4, Fjällbacka / Sälvik, Tanums kommun
Kruthusgatan 4, Fjällbacka / Sälvik, Tanums kommun, bild 2
Kruthusgatan 4, Fjällbacka / Sälvik, Tanums kommun, bild 3

Kruthusgatan 4

Fritidshus
Fjällbacka / Sälvik, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 950 000 kr
40 + 6 m²
3 rum
955 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva detta charmiga fritidshus med stor potential på Kruthusgatan 4 i omättligt populära Sälvik i Fjällbacka! Här hittar vi en riktig sommaridyll med stor härlig tomt med havsutsikt och uteplatser som erbjuder sol från morgon till kväll. Den rymliga trädgården ger gott om plats för lek och umgänge med släkt och vänner samtidigt som man blickar ut över den fantastiska havsutsikten och Fjällbackas unika skärgård. Bergsdelen på baksidan har stor utvecklingspotential för exv komplementbyggnad eller terrass för den som önskar. Boningshuset erbjuder 3 rok varav nyrenoverat kök, badrum, sovrum, allrum samt ett separat gästrum med egen entré. Här kan man verkligen njuta i solen eller i skuggan med en spännande bok i handen och när det är dags att ta ett dopp i de blå så är det endast en promenad på ca 250 meter ner till havet, perfekt avstånd för ett morgon- eller kvällsdopp. Här finns två barnvänliga sandstränder, med badbryggor och badstege samt fina klippbad. Direkt nedanför huset finns en fin hamn med båtplatser och sjöbodar. Det finns möjlighet att hyra kommunal båtplats strax nedanför huset, önskas detta ansöker man hos kommunen! Här bor man i en vacker miljö med direkt närhet till den vackra pittoreska skärgården. Till Fjällbacka centrum med livsmedelsaffär, apotek och vårdcentral, Ingrid Bergmans torg, Kungsklyftan samt den populära Fjällbackabryggan tar man sig mycket enkelt med cykel eller om man föredrar att promenera har man en vacker promenad framför sig. För den golfintresserade ligger Fjällbackas GK endast ca. 5 minuters biltur bort och till Grebbestad har vi ca. 13 km. Till större städer som Göteborg eller Oslo är det ca 1,5 - 2 tim med bil. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107, Grebbestad, Tanums kommun
Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 750 000 kr
74 m²
2 rum
vån 1/2
50 676 kr/m²

Nu erbjuds denna stilrena bostad med utsikt över hamnområdet på Tage Wikströms Gata 14 C, lgh 1107 i centrala Grebbestad! Bostaden är en ägarlägenhet om 74m² fördelas på två rum samt kök och badrum, i dagsläget nyttjas ett förråd som sovrum. Allrummet bildar tillsammans med köket en öppen och ljus planlösning med gott om plats att samla familj och vänner, i anslutning till matdelen når vi den möblerbara balkongen i sydväst som blickar ut över Stöberget, centrala Grebbestad samt hamnen med dess puttrande båttrafik. Vi får här en interiör av hög kvalitet med ljusa färger, stora bänkskivor i granit, skorstensfri öppen spis samt genomgående parkettgolv. Sammantaget är detta ett exklusivt boende för dig som ställer höga krav och vill bo på första parkett med en genomtänkt planlösning och i ägandeformen ägarlägenhet, vilket innebär att man har lagfart likt en villa och kan således pantsätta samt hyra ut i andra hand helt fritt. Till bostaden ingår rätten att nyttja den insynsskyddade gemensamma innergården med utemöbler, pingisbord och pool samt ett gemensamt gym. P-plats finns strax utanför dörren och båtplats på Svinnäs Marin med endast 5 min promenad bort finns att hyra om man önskar! Här bor du intill härliga promenadstråk utefter havskanten och Grebbestadsbryggan med dess utbud av butiker, restauranger och uteliv. Man har även ett bekvämt gångavstånd till livsmedelsbutiker, apotek och busshållplats. Söker du ett bekymmersfritt boende med direkt närhet till allt vad Grebbestad har att erbjuda så är detta den perfekta bostaden för dig! Missa inte att boka in dig för en visning till denna fräscha våning! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
 • Äganderätt
Sannäsberget 16, Sannäs, Tanums kommun

Sannäsberget 16

Tomt
Sannäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
771 m² tomt

Nu förmedlas en av de sista obebyggda tomterna på natursköna Sannäsberget i Norra Bohuslän! Detta är en unik möjlighet att förverkliga ditt drömboende på ett av Sannäs bästa lägen med soligt västerläge och underbar havsutsikt över vår fantastiska skärgård. Denna vackra hörntomt är omfamnad av underbar natur med endast ca. 600 m till morgondoppet som erbjuder bad från både sandstrand och brygga. Sannäs erbjuder flera härliga naturupplevelser, bland annat har vi Stenhuggarestigen som går runt i en slinga uppe på Sannäsberget vilket är en trevlig utflykt. Byggrätten medger en största tillåten byggnadsyta om 150 m2 + 40m2 garage. Högsta byggnadshöjd är 5,5 m och souterrängplan är tillåtet utöver denna höjd där så terrängen medger. Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är betald av säljaren, el och fiber är framdraget till tomtgräns men betalas av köparen. Här bor du intill vackra promenadstråk, fritidsbåthamn, badplats och till Mjölkeröds golfbana med restaurang, Det ligger inte långt från Världsarvet med hällristningar i Tanum och Vitlycke museum. Nöjeslivet i Grebbestad och Tanumstrand når du på ca 15 min med bil. Med bil tar det ca 1,5 tim till både Oslo och Göteborg - motorväg hela vägen. Ett perfekt tillfälle för er som vill bygga ert alldeles egna hus med ett riktigt kanonläge! För mer information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström.

Tångenvägen 35, Tången/Strömstad, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Tångenvägen 35

Fritidshus
Tången/Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 250 000 kr
136 m²
5 rum
286 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta familjevänliga och moderna hus beläget i lugnt och trivsamt område på Tångenvägen 35 i populära Tången! Här erbjuds ett hus om 136 m2 fördelat på två plan där entréplanet inrymmer badrum, klädkammare, kök, tvättstuga samt rymliga gemensamhetsytor med utgång till altan med soligt söderläge. På övreplan möts vi av tre sovrum, en stor walk in garderob, ett helkaklat badrum samt ett stort inglasat uterum som förlänger säsongen och bjuder in till trevliga kvällar oavsett väder. Denna fastighet har flera härliga uteplatser i olika väderstreck där vi kan följa solen, eller skuggan för den som önskar. På fastigheten finns även två förråd, carport samt parkering för fler bilar. Söker du ett familjevänligt boende med gångavstånd till barnomsorg, salta bad, vackra strövområden, golfbana samt shopping och allt centrala Strömstad har att erbjuda har du hittat rätt! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till alla bekvämligheter som Strömstad har att erbjuda. För mer information och visningsbokning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström +46 (0) 709-755785. Vi ses på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Riksvägen 84, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun
 • Tor 18 jul kl 13:30
Riksvägen 84, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Riksvägen 84, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Riksvägen 84

Villa
Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 995 000 kr
85 + 80 m²
6 rum
875 m² tomt

Välkomna till denna renoverade bostad på Riksvägen 84 i Tanumshede! Fastigheten är belägen intill kyrkan med vackra vyer på en solrik tomt som erbjuder ett centralt och bekvämt läge! Bostaden om 85+80 m2 inhyser hall, vardagsrum med utgång till altan, kök, badrum och tre sovrum på entréplan. Källarplan erbjuder ett gästrum, walk in closet, ett badrum samt flera förrådsutrymmen, här finns möjlighet att skapa en egen boendeenhet för den som önskar. Vi får en stor trevlig trädgård i söderläge som bjuder in till lek och aktiviteter för hela familjen. På fastigheten finns förutom boningshuset ett förrådshus. Här bor du med gång avstånd till allt som Tanumshede har att erbjuda så som skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer. Till Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser har man ca 10 min med bil. Från fastigheten har vi endast några hundra meter till påfarten till E6 och sedan tar det ca. 1,5-2 h till såväl Oslo som Göteborg. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

 • Premium
 • Uteplats
Barberarevägen 8, Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun

Barberarevägen 8

Tomt
Vinbäck/Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
300 000 kr
876 m² tomt

Byggklar tomt i familjevänligt område på Barberarevägen 8 i Tanumshede! Nu kan du bygga ditt drömhus i detta populära område, här man bor du med närhet till allt som Tanumshede har att erbjuda så som skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar, kommunikationer och ca 500 m till E6. Det finns ett beviljat bygglov på tomten och nybyggnadskarta är upprättad. Byggrätten för fastigheten är på totalt 190 m2 varav 150 m2 till huvudbyggnad och 40 m2 till sidobyggnad eller garage. Kommunalt V/A och fiber är framdraget till tomtgräns, påkopplings avgiften ombesörjes av köparen. Endast ca 7 km till Grebbestad som erbjuder bryggpromenader, båttrafik, saltabad, restauranger och uteliv. Till större städer som Göteborg och Oslo tar ca 1,5h med bil. För mer information eller visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström 0709-755785.

Lingonstigen 16, Tanumstrand, Tanums kommun

Lingonstigen 16

Lägenhet
Tanumstrand, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 495 000 kr
62 m²
4 rum
vån 1/2
1 939 kr/mån
56 371 kr/m²

Varmt välkomna till denna fint renoverade bostadsrätt på Lingonstigen 16 på Tanumstrand/Grebbestad! Nu finns möjligheten att förvärva en vackert belägen bostadsrätt om 1,5 plan med närhet till Bohusläns vackra natur varvat med skog och hav, sandstrand och klippor. Bostaden har ett skyddat läge från bilväg och störning. Här kan man avnjuta det perfekta solläget hela dagen på den generösa terrassen som har plats för både matmöbel och soffgrupp. Bostadsrätten erbjuder ett bekvämt och välskött boende om 4 rok var av 3 sovrum fördelat över ca 62 m2 i 1,5-plan med inredning som går i ljusa nyanser och fina materialval. Entréplan inhyser allrum och kök i öppen planlösning med rymlig altan utanför, sovrum samt badrum, övre plan erbjuder två sovrum. Önskas lite mera liv och rörelse hittar du det på västkustens nöjesmetropol Tanumstrand By the Sea endast ett stenkast bort, eller så promenerar du ut med strandpromenaden in till Grebbestad på ca 15 min. Önskar man shoppa kläder har vi även nordens största sportbutik Sportshopen med dess 13 000 m2 stora utbud alldeles runt hörnet. Kort och gott är detta ett perfekt boende för dig som vill ha ett bekvämt och avskilt boende med närhet till allt som Tanumstrand och Grebbestad har att erbjuda. Vill du veta mer om bostaden eller boka in dig på privat visning , kontakta då fastighetsmäklare Lotta Långström +46 (0) 709 755 785.

 • Uteplats
Stationsvägen 14, Tanumshede, Tanums kommun

Stationsvägen 14

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 200 000 kr
70 + 106 m²
3 rum
1 944 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva Stationsvägen 14, där potentialen är oändlig för den kreativa och händiga köparen! Här kan du skapa din unika tillvaro med egen prägel då bostaden har stort renoveringsbehov. Boningshuset om 70+106 m2 rymmer 3 rok varav två sovrum. Entréplan inhyser hall, kök, allrum med kamin, två sovrum samt badrum. Vindsvåningen är idag oinredd, här ges möjlighet för ytterligare sovrum och allrum. Källarplan erbjuder tvättstuga, pannrum verkstadsdel samt garage. Tomten erbjuder fina odlingsmöjligheter till en blomstrande trädgård som bjuder in till lek och skratt. Området kring bostaden bjuder på vacker natur och skogspromenader samt gångavstånd till tågstationen. Från fastigheten har du endast ca 3 km till Tanumshede som erbjuder skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar. Med en vacker cykeltur på ca 17 min når du Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser. För den som uppskattar lugn och ro kombinerat med närhet till centrum är det här det perfekta boendet. Här finns stor potential för den händige. Ett guldläge för er som är intresserade av ett projekt. Varmt välkomna till Stationsvägen 14! En oslipad pärla med naturen inpå knuten. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag för mer information och visningsbokning!

Långholmsvägen 2, Lanesund, Uddevalla kommun

Långholmsvägen 2

Villa
Lanesund, Uddevalla kommun
Askengren Fastighetsmäklare
11 500 000 kr
265 + 26 m²
6 rum
1 989 m² tomt

Välkommen till Långholmsvägen 2 belägen i natursköna Lanesund, Uddevalla! Söker du en generös villa med exklusiva materialval och pool, i en vacker miljö är detta ett drömställe där man kan njuta av naturen, bad och båtliv på nära håll! Här bor man precis intill Lanesundsviken som mynnar ut till Havstensfjorden. Båtlivet erbjuder flera vackra öar runt om som ger oss den ultimata skärgårdskänslan. Förutom detta har man endast ca 10 min till Uddevallas 18- håls golfbana. För salta bad når du på ett bekvämt gångavstånd Lanesunds populära badplats. Bostaden om 265 m2 är fördelat över två plan om totalt 6rok. Entréplan inhyser två av bostadens fyra sovrum, helkaklat badrum, hall med klädkammare, tvättstuga med groventré samt kök och allrum i öppen planlösning med stora skjutdörrspartier som släpper in ljus och ger magisk utsikt över havet. Härifrån når man den generösa terrassen i söderläge, här hänger man gärna soliga sommardagar och svalkar av sig i poolen. Övervåningen erbjuder resterande två sovrummen, ett helkaklat badrum samt allrum med utgång till en rymlig balkong med fantastisk utsikt. Utöver boningshuset får vi ett garage med plats för en bil. På ca 9 minuters bilfärd tar vi oss till Torp köpcentrum med ett tillfredställande utbud av restauranger och butiker. Från busscentralen på Torps köpcentrum kan man enkelt pendla både norr- och söderut. Göteborg nås på ca en timmas bilfärd, Oslo ca 2,5 tim med bil. Lanesund är ett omtyckt och populärt område som ligger beläget i Uddevalla kommun längst in i Havstensfjorden. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=kTSDKZbtSbo Välkommen till ditt nya hem vid vackra Lanesundsviken! Denna fastighet får ni inte missa, kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström på telefon +46 (0) 709 755 785 redan idag för visning!

Barberarevägen 1, Tanumshede/Vinbäck, Tanums kommun

Barberarevägen 1

Villa
Tanumshede/Vinbäck, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 450 000 kr
136 m²
4 rum

Välkommen till Barberarevägen 1 och detta nybyggda hus med soligt hörnläge på Vinbäck/Tanumshede! Denna nybyggda enplansvilla är den perfekta kombinationen av modern design och bekvämlighet, med sina rymliga och öppna ytor är detta ett hem att trivas i. Huset är uppvärmt via bergvärme där det finns golvvärme i hela huset. Alla rum är försedda med spotlight som ger ett behagligt ljus. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig känsla, de generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Huset erbjuder fyra r.o.k varav tre rymliga sovrum med gott om plats för familjemedlemmar eller gäster, ett välplanerat kök med toppmodern maskinell utrustning, eleganta ytor och gott om förvaringsutrymme som ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet där du kan umgås med familj och vänner. Trädgården är en fridfull oas där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Här finns gott om plats för trädgårdsfester eller bara att koppla av och njuta av den svenska naturen. Här bor du i Tanumshede med närhet till shoppingcenter, skola och omsorg, samtidigt som du har naturen runt hörnet med möjlighet till vandring, salta bad och andra aktiviteter. Endast ca 7 km till Grebbestad som erbjuder bryggpromenader, båttrafik, salta bad, restauranger och uteliv. Till större städer som Göteborg och Oslo tar det ca 1,5h med bil. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem i Tanumshede. För mer information eller visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag!

Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Varpebacken 22, Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Varpebacken 22

Tomt
Tegelstrand/Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 000 000 kr
980 m² tomt

På Varpebacken 22 i populära Tegelstrand strax utanför Hamburgsund erbjuds denna vackra bergstomt med beviljat bygglov. Här ges du chansen att vara med från första spadtaget att förverkliga dina boendedrömmar, genom att köpa tomten med beviljat bygglov ges du möjligheten att sätta din personliga touch, material och standard. Denna vackra tomt ligger högt med ett soligt sydvästläge som ger fantastisk utsikt över havet och horisonten, här kan man följa havets skådespel på stormiga dagar. Bygglovet erbjuder ett arkitektritat 1-plans med soutterängvåning om totalt 178m2 boa , fördelat över 7 rok varav fyra sovrum samt stora terrasser mot havet, här har varenda detalj givits omtanke och kvalitet. Möjlighet till båtplats finns till den som önskar! Från både tomten och huset kommer man få ett perfekt solläge hela dagen och en vacker havsutsikt mot västerhavet! Fastigheten ligger med ett bekvämt promenadavstånd till salta havsbad från klippor, i området finns flera vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. Till större städer så som Göteborg och Oslo tar det ca. 1,5-2 h med bil. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström idag!

 • Premium
Tångenvägen 33, Tången, Strömstads kommun

Tångenvägen 33

Villa
Tången, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 500 000 kr
191 + 20 m²
7 rum
366 m² tomt

Med ett av områdets absolut bästa lägen erbjuds här ett riktigt påkostat, rymligt och attraktivt boende på Tångenvägen 33! Vi får här en exklusiv och väl omhändertagen villa i två plan bestående av sju rum och kök, ett badrum på varje våning och walk-in-closet, huset har genomgående påkostade och smakfulla materialval, nuvarande ägare uppgraderat trappan mellan våningsplanen. Våning 1 erbjuder entréhall, rymligt allrum, två sovrum, kontor/sovrum, kök, walk-in-closet, badrum och tvättstuga med groventré. Här får vi även en väl tilltagen terrass med härlig morgonsol! På våning 2 finner vi stort master bedroom med generös garderobsförvaring, sovrum, allrum och rejält badrum. I tillägg finns här även ett trevligt och inglasat uterum och balkong som nås via egen utgång, en perfekt möjlighet för er som gillar att njuta av utemiljö året runt! Asfalterad och stensatt tomt som erbjuder parkeringsmöjligheter för två-tre bilar i direkt anslutning till huvud- och groventré. Friliggande och isolerat förråd finns på tomtens baksida. Denna fastighet passar lika bra till permanent som fritidsboende och har gångavstånd allt som Strömstad har att erbjuda så som barnomsorg, övrig samhällsservice, salts bad och vackra strövområden, Strömstad shoppingcenter med ett rikligt utbud av butiker samt Strömstads populära centrum med butiker, restauranger och färjeförbindelse till Kosteröarna ligger på gång- eller cykelavstånd. E6 och Strömstad norra på- och avfart nås smidigt på några minuter vilket innebär strategisk belägenhet till både Göteborg och Oslo. Sammanfattningsvis är detta ett förstklassigt familjeboende med närhet till det mesta Strömstad har att erbjuda. Huvudbyggnaden är besiktad av Fukt & Byggkonsult AB och dolda fel försäkring via Gar-Bo medföljer till köparen. Kontakta fastighetsmäklaren för att erhålla komplett besiktningsprotokoll. För mer information och visningsbokning kontakta Lotta Långström +46 (0) 70-9755785 på Askengren Fastighetsmäklare. Varmt välkomna till Tången på visning!

Hovsäter 8, Hovsäter/Backa, Tanums kommun

Hovsäter 8

Villa
Hovsäter/Backa, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 495 000 kr
148 + 64 m²
6 rum
2 436 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna härliga villa med ostörd utsikt över bullaresjön på Hovsäter 8 i Bullaren! Fastigheten med sitt höga läge ger oss en otrolig vy över Bullaresjön samtidigt som man omfamnas av naturen. Här avnjuts morgondoppet endast några hundra meter bort. Ni välkomnas till ett rymligt boende med boyta om 148+64m2 fördelat över 1,5 plan och källare. Entréplanet disponeras av rymlig hall, veranda, kök med plats för köksbord, tvättstuga, badrum och stort vardagsrum med öppen planlösning till matsalsdelen. På övre plan finner vi tre sovrum varav ett med eget arbetsrum, badrum, klädkammare samt möblerbar hall med utgång till balkongen. Källarplanet erbjuder goda förvaringsmöjligheter, pannrum och ingång till dubbelgaraget samt förrådsrum som lämpar sig till vinkällare. Utöver boningshuset får vi en gäststuga med förrådsdel samt ett hönshus. Tomten är vackert grönskade och erbjuder både lek och aktiviteter samt goda odlingsmöjligheter. Större badplats med tennisbana, volleybollplan och flytbrygga finns på Östad ca 6 km bort, här finns även matbutik och vårdcentral. Förskola och grundskola upp till åk 6 finns på Backa endast ca 3 km från fastigheten. Söker man lite shopping så tar det ca 20 min till Tanums shoppingcenter. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

 • Uteplats
Kvarnvägen 3, Tanumshede, Tanums kommun

Kvarnvägen 3

Övrigt
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 200 000 kr
220 m²
11 rum
1 254 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva denna hyresfastighet på Kvarnvägen 3 i centrala Tanumshede! Fastigheten om 220m2 ger oss tre separata lägenheter varav en lägenhet erbjuder ett rum och kök och de andra två hela fem rum och kök. Här ges ett bra tillfälle för den som söker nästa projekt med goda intäkter då alla tre lägenheter i dagsläget är uthyrda. Total hyresintäkt per år är 254 868 kr Denna fastighet passar perfekt till dig som själv vill disponera en lägenhet och fortsätta hyra ut resterande, kanske renovera så man får fler lägenheter, eller fortsatt hyra ut som det står. Möjligheterna är oändliga. Tomten ger oss en uppvuxen trädgård med buskar och träd varvat med gräsmatta. Från fastigheten har man gångavstånd till allt som Tanumshede har att erbjuda såsom butiker, restauranger, affärer, bank, apotek, sjuk/tandvård, gym, skola, shoppingcenter mm. Till Grebbestad har man ca. 15 km och till E6 och vidare till Göteborg/Oslo är det endast 2 h körning. För mer information och visningsbokning välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46 (07)09-755785.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 30