Mäklare Johan Siborne

Johan Siborne

Om mig

Jag älskar mitt arbete och drivs av möjligheterna att göra en så bra affär som möjligt! Att få förtroendet att hjälpa till med en persons kanske största affär ger en otrolig kick. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsen och nöjer mig aldrig förrän kunden är 110% nöjd, detta bland mycket annat gör att jag vunnit priser som årets mäklare, mäklaren med flest rekommendationer och mäklaren med högst försäljningsvärde under flertalet år. Ring mig så berättar jag mer om hur jag jobbar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun
  • Imorgon kl 15:00
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Carlsgatan 2C

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
63 m²
2 rum
3 304 kr/mån

Sällsynt tillfälle för dig som vill betala för 63 m2 bostadsrätt men få uterum och terrass om tillsammans ca. 80 m2 på köpet! Carlsgatan 2C och C1003 ger dig ett bekvämt och lättskött boende med promenadavstånd till havet och allt som Fjällbacka har att erbjuda. Lägenheten erbjuder två rum och kök med öppen planlösning mellan kök och allrum. Utöver detta får vi ett modernt och helkaklat badrum, ett sovrum, samt ett rymligt uterum med utsikt över Fjällbackas vackra kyrka. Vi får en trevlig uteplats i anslutning till allrummet som ger plats åt både lounge-och matgrupp, här kan man njuta av trevliga sommarmiddagar med goda vänner. Med sitt centrala och fantastiska läge når man restauranger, badplatser, mat-och klädbutiker efter endast några hundra meter. Här finns det många småbutiker och restauranger där man kan njuta av havets skafferi. Fjällbacka är känt för sin vackra skärgård som bjuder på inte mindre än tre badplatser, släta fina klippor samt trevliga promenad- och motionsslingor i skogarna runt omkring. Söker du ett bekymmersfritt boende med ett bra läge och närhet till allt vad Fjällbacka har att erbjuda så är detta bostaden för dig! Ett tillfälle för er som söker en lättskött semesterbostad. Lägenheten passar såklart även utmärkt som åretruntbostad för dig som vill bo mitt i centrum. Föreningen tillåter även uthyrning! Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Killebäcksvägen ny tomt 1, Kämpersvik, Tanums kommun
Killebäcksvägen ny tomt 1, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 2
Killebäcksvägen ny tomt 1, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 3

Killebäcksvägen ny tomt 1

Tomt
Kämpersvik, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 500 000 kr
1 439 m² tomt

I vackra Kämpersvik, strax söder om Grebbestad och norr om Fjällbacka, hittar vi denna nyavstyckade tomt som är redo att bebyggas! Från tomten får man en vacker vy över fågelsjön Ejgdetjärnet och här bor man intill trevliga vandringsleder där man kan ta en promenad och njuta av lugnet, skogen, vattnet och alla fantastiska djur runt hela sjön. Tomten är 1.439 m2 stor och förhandsbeskedet medger byggnation om 170 m2 byggnadsyta. Kommunalt VA finns i området, anslutningskostnad står köparen för. Från fastigheten har man gångavstånd till Kämpersviks hamn och badplats med hopptorn. Fjällbacka, Grebbestad och Hamburgsund med dess utbud av butiker och restauranger når du på endast ca 10-15 min med bil. För den golfintresserade når man Fjällbacka GK på ca 12 minuter. Göteborg och Oslo når du på ca 1,5 - 2 h med bil. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer information.

  • Premium
Malis väg 15, Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Malis väg 15, Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Malis väg 15, Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Malis väg 15

Tomt
Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 500 000 kr
800 m² tomt

Alldeles unik möjlighet att förverkliga ditt drömboende med ett av Grönemads bästa lägen. Nu förmedlar vi denna vackra bergstomter på Malis väg 15! Här bor man med underbar vy över vår vackra skärgård och närhet till badplats med sandstrand och badbrygga. Vi får en härlig bergstomt med ett soligt söderläge och perfekt kvällssol. Här ser man framför sig hur det bjuds in till sommarens alla tillställningar, från midsommarfirandet till kräftskivan. Tomten mäter 800 m2 och erbjuder ett av de bästa lägena i området med relativt fria ytor åt alla väderstreck. Fastigheten Kuseröd 1:130 ligger under en detaljplan som tillåter en byggrätt för bostadshus/bottenplatta om 140 m2. Tack vare att byggnadshöjden får vara 3,5 m samt takvinkeln mellan 22-45 grader kan man bygga ett vackert hus med förhöjt väggliv i 1,5 plan. Byggrätten medger även uppförande av en komplementbyggnad per tomt om 40 m2 byggnadsarea, här med en byggnadshöjd till max 2.5 m. Utöver detta får även Attefallshus och Friggebod uppföras. Det finns även en eventuell möjlighet att omfördela ytorna mellan huvudbyggnad och komplementbyggnad efter behov. För en bekväm tillvaro hittar vi även kommunalt VA samt fiber i gatan. Här i Bohusläns paradis kan ni nu förverkliga ert drömhus, omfamnad av en underbar natur med endast en kort promenad (460 m) till morgondoppet som erbjuder bad från både sandstrand och brygga. Utöver bad- och båtliv runt husknuten har man även en vacker promenad om ca 30 min framför sig in till Grebbestad som erbjuder matbutiker, affärer, cafeér, restauranger och apotek. Göteborg och Oslo når du på ca 1,5 tim med bil. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info!

  • Premium
Lilla Halsviksvägen 9, Kämpersvik, Tanums kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Lilla Halsviksvägen 9, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 2
Lilla Halsviksvägen 9, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 3

Lilla Halsviksvägen 9

Fritidshus
Kämpersvik, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 400 000 kr
100 m²
4 rum
912 m² tomt

Varmt välkommen till Lilla Halsviksvägen 9 och detta bekväma boende i det nya bostadsområdet i Kämpersvik! Vi hittar fastigheten ca. 600 m från den närmsta badplatsen och ca. 1,5 km från Kämpersviks badplats med hopptorn och bastu. Huset från Västkustvillan byggdes 2013 och håller en genomgående hög materiell standard. Vi får ryggåstak och kamin i vardagsrummet, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga. På tomten hittar vi förutom de trevliga uteplatserna i olika väderstreck även ett uthus om 27 m2 beståendes av ett delvis inglasat uterum samt ett extra isolerat förrådsrum/sovrum. Från Kämpersvik når man både Grebbestad och Fjällbacka på ca. 10 min med bil och föredrar man att promenera finns det flera vackra promenadstråk att vandra både norr och söderut. Båtplats går att ordna i områdets hamn. Kontakta Johan Siborne på Askengren redan idag för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stora Jore Torp 2, Hamburgsund / Jore, Tanums kommun
  • Sön 12 maj kl 16:00
Stora Jore Torp 2, Hamburgsund / Jore, Tanums kommun, bild 2
Stora Jore Torp 2, Hamburgsund / Jore, Tanums kommun, bild 3

Stora Jore Torp 2

Fritidshus
Hamburgsund / Jore, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 500 000 kr
70 m²
3 rum
1,4 ha tomt

Nu förmedlar Askengren denna charmiga egendom på Stora Jore Torp 2! Fastigheten passar utmärkt som både åretruntbostad och fritidsbostad men även för dig som önskar antingen att bedriva djurhållning i mindre skala eller annan näringsverksamhet som ex. drejeri! Det charmiga renoverade boningshuset är uppfört i två plan. Entréplan erbjuder vardagsrum med värmande kakelugn och utgång till ett inglasat uterum samt mindre uteplats, kök med matplats, badrum, hall och ett sovrum. Övervåningen inhyser ett genomgångsrum, toalett och bostadens andra sovrum. Utöver boningshuset finns ytterligare två byggnader på fastigheten. Intill huvudbyggnaden hittar vi ett fristående gästhus om ca. 24 m2 (+ 8 m2 loft) som är fördelat över allrum, enklare kök, badrum och sovloft samt altan. Perfekt när vänner och familj är på besök. Den andra byggnaden är ekonomibyggnaden om ca. 250 m2 i två plan som inrymmer ateljé, rymlig lägenhet om ca. 70 m2, dubbelgarage, stall och verkstadsdel. För den trädgårdsintresserade erbjuds både växthus och stor trädgård samt åkermark med fina odlingsmöjligheter för den som önskar odla sina egna grönsaker. Med en generös tomt om 1,4 Ha och med endast ca. 7 minuter från det pittoreska Fjällbacka finns möjlighet att uppfylla den lantliga drömmen men ändå vara nära till allt vad Fjällbacka har att erbjuda. Här bor man omgiven av en vacker och fridfull natur nära flera av Bohusläns smultronställen med sköna bad och fiskeplatser längst kusten. Från fastigheten är det endast ca 5 km till centrala Fjällbacka med dess fulla utbud av butiker, restauranger, caféer, båtliv och salta bad. Till Hamburgsund har vi ca. 3 km och till Grebbestad ca. 18 km. Göteborg och Oslo når man på ca. 1,5 tim med bil. Kontakta fastighetsmäklare Johan Siborne på telefon +46 (0) 709 755 780 för mer info och visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Skolvägen 3A, Tanumshede, Tanums kommun
Skolvägen 3A, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Skolvägen 3A, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Skolvägen 3A

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 700 000 kr
200 + 90 m²
8 rum
1 122 m² tomt

Välkomna till Skolvägen 3A och detta totalrenoverade hyreshus! Fastigheten består idag av två separata lägenheter om totalt 200 m2 med källare om ca. 90 m2 som kan bli ytterligare en lägenhet i framtiden! Här finns möjligheter för dig som önskar behålla huset som ett hyreshus alternativt för dig som önskar att göra om detta till ett enfamiljshus i ett lugnt bostadsområde. Fastigheten har i dagsläget inga hyresgäster (går att hitta väldigt enkelt) och således är det upp till köparen själv att välja om hen vill fortsätta hyra ut, kanske själv flytta in i den ena och hyra ut den andra? Trädgården är stor och lättskött med päronträd och bra solförhållanden med goda odlingsmöjligheter. Förutom boningshuset finns även garage med förråd. Från fastigheten har man gångavstånd till allt som Tanumshede har att erbjuda såsom butiker, restauranger, affärer, bank, apotek, sjuk/tandvård, gym, skola, shoppingcenter mm. Till Grebbestad har man ca. 15 km och till E6 och vidare till Göteborg/Oslo är det endast 2 h körning. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tegelstrand Hälldiberget 19, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
  • Sön 12 maj kl 17:00
Tegelstrand Hälldiberget 19, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Tegelstrand Hälldiberget 19, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Tegelstrand Hälldiberget 19

Fritidshus
Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
12 900 000 kr
200 m²
6 rum
319 m² tomt

Välkomna till ett mycket exklusivt hem på Tegelstrand Hälldiberget 19! Här finns nu möjlighet att förvärva ett helt nybyggt hus med genomtänkt planlösning och påkostade belysningslösningar utöver de vanliga. Med sina generösa och sociala ytor är detta ett boende som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Här sitter du på första parkett och bjuds på makalös utsikt över de Bohuslänska klipporna, salta vågor och himlens variationer. Allt är byggt med omsorg för den riktige finsmakaren. Enhetliga materialval med modern känsla lägger en riktigt bra grund för att skapa ett personligt hem. Entréplan är inredd med vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med en värmande kamin, ett av sovrummen samt gästtoalett. Från matplatsen får du utgång till den rymliga balkongen med strålande utsikt och perfekt kvällssol. På övre plan hittar vi sovloft med glasräcke och öppet ner till entréplan. På suterrängplan får vi tre sovrum var av ett med eget badrum, tvättstuga, ytterligare ett badrum samt allrum med egen bar och direkt utgång till altanen som är formad efter berget med flera sittgrupper, spabad och utedusch med magiska vyer. Morgondoppet bland klippor och sandstrand tar man ca. 4-5 minuter gångväg från fastigheten. I området finns vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. När man köper fastigheten får man tillgång till en brygga med ett privat läge som säljaren äger, här finns plats för djupgående båtar men även en 20-fot daycruiser. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. I oktober 2023 togs beslut om att förbinda Slottet med Hamburgsund med gång-och cykelväg vilket beräknas vara klart vår/sommar 2025. Till Fjällbacka har vi 11,4 km och till Bovallstrand 12,8 km. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. Se länk för planlösning och provmöblering: https://cdn.diakrit.com/product/furnish/12264938 Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=bm2Yd6voqec Söker Ni efter möjligheten att förvärva två fastigheter, exempelvis generationsboende eller varför inte ha en nära vän på nära håll? Tegelstrand Hälldiberget 23 med liknande utsikt, läge, standard och prisbild är också till salu och visas på förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tegelstrand Hälldiberget 23, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
  • Sön 12 maj kl 17:00
Tegelstrand Hälldiberget 23, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Tegelstrand Hälldiberget 23, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Tegelstrand Hälldiberget 23

Fritidshus
Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
11 900 000 kr
190 m²
5 rum

Nu finns möjligheten att förvärva Tegelstrand Hälldiberget 23! Med hav, bad och båtliv runt hörnet ligger detta välplanerade och exklusiva hem på första parkett och bjuder på makalös utsikt över de Bohuslänska klipporna, salta vågor och himlens variationer. Ett extremt välbyggt hus där man tänkt på varje liten detalj och inte sparat på någonting, med genomtänkt planlösning och påkostade belysningslösningar med enhetliga materialval med modern känsla som lägger en riktigt bra grund för att skapa ett personligt hem. Huset har generösa och öppna ytor, perfekt för sociala sammanhang med familj och vänner. Entréplan är inrett med luftigt vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med en värmande kamin och enastående takhöjd samt badrum. Från matplatsen får du utgång till den rymliga balkongen med strålande utsikt och perfekt kvällssol. På övre plan hittar vi sovloft med glasräcke och öppet ner till entréplan. På souterrängplan får vi tre sovrum, badrum, tvättstuga samt allrum med egen bar och direkt utgång till altanen som är formad efter berget med flera sittgrupper, spabad och utedusch med magiska vyer. Morgondoppet bland klippor och sandstrand tar man ca. 4-5 minuter gångväg från fastigheten. I området finns vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. När man köper fastigheten får man tillgång till en brygga med ett privat läge som säljaren äger, här finns plats för djupgående båtar men även för en 20-fot daycruiser. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. I oktober 2023 togs beslut om att förbinda Slottet med Hamburgsund med gång-och cykelväg vilket beräknas vara klart vår/sommar 2025. Till Fjällbacka har vi 11,4 km och till Bovallstrand 12,8 km. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=rW4PEvB2hRf Söker Ni efter möjligheten att förvärva två fastigheter, exempelvis generationsboende eller varför inte ha en nära vän på nära håll? Tegelstrand Hälldiberget 19 med liknande utsikt, läge, standard och prisbild är också till salu och visas på förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hotellgatan 6, lgh A4, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj
Hotellgatan 6, lgh A4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Hotellgatan 6, lgh A4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Hotellgatan 6, lgh A4

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
52,9 m²
1 rum
vån 1/2
5 287 kr/mån
36 862 kr/m²

Bland klippor, kobbar och skär finns nu möjligheten att bli ägare till ett underhållsfritt fritidshem på bästkusten! I det pittoreska kustsamhället Kungshamn finns nu möjligheten att förvärva denna trevliga bostadsrätt på Kungshamn Suites! Går du i tankar om ett boende för avkoppling? Utan det underhåll som en sommarstuga kräver? Att äga en lägenhet här är ett alternativ för dig som efterfrågar ett bekvämt boende med service runtomkring. Ett modernt och enkelt sätt att äga ett fritidsboende. Lägenheten erbjuder utöver magisk utsikt över havet och Smögen ett sovrum med platsbyggd våningssäng, kök med öppen planlösning och gott om plats för matplats, soffhörna och säng. Som lägenhetsinnehavare får ni även tillgång till det gemensamma soldäcket med jacuzzi, utedusch samt relaxavdelning med bastu, perfekt för lata semesterdagar. Utöver detta får ni precis utanför dörren restaurang och bar, perfekt när man börjar bli lite småhungrig eller varför inte beställa ett glas och slå sig ner i loungen när man kommit tillbaka efter en lång dag på klipporna. När du själv inte nyttjar boendet sköter hotellet uthyrningen vilket ger dig en fin inkomst och möjlighet att finansiera boendet. All uthyrning sker och administreras av hotellet. Bostaden är ej för permanentboende. Denna lägenhet är en av de mest eftertraktade av konferensgästerna vilket ger en stabil och återkommande inkomst. Vänlig besök länken nedan för 3D-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=X7ZcrkPUVZ9 Morgondoppet tar man ca 5-6 minuter gångväg från fastigheten och badplats med klippor och sandstrand endast en kort cykeltur bort. Från huset får man ett bekvämt promenadavstånd ner till hamninloppet och således har man Kungshamns hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, samt bank med personlig service, tandläkaren och vårdcentral mer eller mindre runt husknuten. Zitabåtarna avgår bara någon minut från dörren över till Smögen och Smögenbryggan med flertal av Smögens bästa restauranger och nattliv. Vill man ta sig en utflykt till kustsamhällena når vi Hunnebostrand på ca. 11 km och till Bovallstrand ca. 15 km. Till Göteborg kör vi på ca. 2 h. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Långsjövägen 18, Fjällbacka, Tanums kommun
  • Budgivning pågår
Långsjövägen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Långsjövägen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Långsjövägen 18

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
21 500 000 kr
60 m²
3 rum
428 m² tomt

I vackra Fjällbacka förmedlar vi nu Långsjövägen 18! Ett fritidshus med sjöbodsanda och oslagbar utsikt över vårt vackra västerhav! Välkommen till denna unika och vackert belägna fastighet som vänder sig i soligt sydvästläge med storslagen utsikt över Fjällbacka skärgård. Här blir sommarkvällarna extra långa och solnedgångens sista strålar avnjuter man från absolut första parkett. Till fastigheten hör två bryggor, flera badstegar, sandstrand och flertalet parkeringsplatser för bil. Möjlighet att parkera fyra bilar och lägga till med fyra båtar varav en stor segelbåt är inga problem. Bostaden präglas av hög materiell standard och entréplan inhyser hall, kök, allrum och matplats i öppen planlösning med utgång direkt till altanen och bryggdäcket samt ett sovrum som även här ger tillgång till bryggdäcket. Loftvåningen ger oss ett större rum som idag är inrett till ett extra sovrum (detta rum går utmärkt att dela upp i två mindre). Här bor man i en unik miljö med närhet till allt som kan önskas av den vackra pittoreska skärgården. Ett sällsynt tillfälle för dig som exempelvis har hus i Fjällbacka och vill komplettera med en sjöbod med A-läge eller kanske för den mindre familjen som prioriterar en exklusiv utemiljö och nära kontakt med havet. In till Fjällbacka centrum och den populära Fjällbackabryggan med dess fulla utbud av restauranger, butiker, caféer och båtliv tar man sig mycket enkelt med en vacker promenad på ca 5 min. För den golfintresserade hittar vi Fjällbacka GK efter ca 1,5 km och till Grebbestad har vi ca 20 min. För dig som gillar svensk filmhistoria kan man såklart även besöka Kungsklyftan, en stor klyfta genom Vetteberget, mest känd från Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info, digitalt e-prospekt samt privat visning!

  • Premium
  • Uteplats
Didriks väg 9, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
Didriks väg 9, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Didriks väg 9, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Didriks väg 9

Fritidshus
Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
13 900 000 kr
202 m²
6 rum

På populära Hamburgö tas inom kort det första spadtaget för denna högklassiga fastighet där varenda detalj givits omtanke och kvalitét. Bostaden är uppdelad på två våningsplan. Entréplan är väl genomtänkt och gemensamhetsytor för samvaro känns helt självklara och tack vare de generösa skjutdörrspartierna suddas linjerna ut mellan inne och ute på ett naturligt sätt. På övervåningen finner man tre av bostadens fyra sovrum, som gör detta till en mer privat del när det nalkas ljuva sommarfester. Även vid utemiljön är det tydligt att inget lämnats åt slumpen med genomtänkta sällskapsytor för socialt umgänge och poolbad. Här ifrån får man även en vacker vy ner mot sundet. Fastighetens påkostade belysningslösningar, både inne och ute, utmärker sig som det där lilla extra. Utöver det påkostade bostadshuset får vi här även ett gästhus om 21 m2 med samma materiella standard som stora huset, förråd, spabad, en gjuten 4,5x9 m stor pool från Svenska Pool & Spa samt en färdigställd tomt med allt från parkeringsplats med marksten, terrasser som knyter ihop hus spa och pool samt belysning och planteringar som köparen får anpassa efter eget smak och tycke (i priset inkluderas planteringar till ett belopp om 75.000 Sek). Till både natur och hav promenerar man lätt och till färjeläget har vi knappt 300 m från fastigheten och således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök mm. runt husknuten. På cykeln tar man sig smidigt till öns badplatser och vill man ta en tur med bilen går linfärjan regelbundet. Vill man ta sig en utflykt till kustsamhällena når vi Fjällbacka på ca. 9 km och Grebbestad ca. 23 km. Bovallstrand, Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen når man på ca. 20-30 min. Till större städer som till Göteborg/Oslo kör man på ca. 1,5 h. Man kommer att påbörja arbetet med denna ståtliga fastighet så snart avtal tecknas med köparen. Köparen har därför viss möjlighet att vara med och bestämma viss val/utformning. Priset i annonsen avser fastigheten helt enligt leveransbeskrivningen. Om man ej önskar ha pool och istället för exempelvis vill ha trall så reduceras priset med 700.000 SEK. För demonstration av byggkvalité och materiell standard, kontakta mäklaren för visning av liknande hus byggt av säljaren som har lång erfarenhet av motsvarande byggnationer. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer information!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Jorehöjdsvägen 1, Jore/Hamburgsund/Fjällbacka, Tanums kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Jorehöjdsvägen 1, Jore/Hamburgsund/Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Jorehöjdsvägen 1, Jore/Hamburgsund/Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Jorehöjdsvägen 1

Fritidshus
Jore/Hamburgsund/Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 500 000 kr
93 m²
5 rum
886 m² tomt

I det populära området Jore, mellan Hamburgsund och Fjällbacka, förmedlar vi nu detta trevliga fritidshus! Här får vi ett välskött fritidshus beläget i ett omtyckt område som pryds av en trevlig och solrik hörntomt. Huset bjuder på en fin interiör med en trevlig planlösning som erbjuder tre sovrum, allrum med tak upp till nock och kamin, kök med utgång till den generösa terrassen, ett helkaklat badrum samt ett mindre loft. Fastigheten ger oss en stor härlig trädgård med uppvuxna plommon- och äppleträd som bjuder in till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Den generösa terrassen som delvis är under tak med soligt sydvästläge erbjuder gott om plats för sommarens grillgäster. Terrassen förbinder även huvudhuset med gäststugan på ett praktiskt och snyggt sätt. Förutom denna charmiga bostad finner vi även förråd och gäststuga, perfekt för långväga gäster. Till fastigheten hör även en båtplats i områdets hamn som vi finner med ett bekvämt avstånd från fastigheten. Här finns även en trevlig badplats. Möbler, sängar, gräsklippare samt elverktyg ingår. Hamburgsund med butiker och restauranger når du på ca 12 min cykel. Med bil når du Göteborg på drygt 1h och Oslo på knappt 2h. En fin möjlighet för dig som vill ho havsnära men även ha närhet till kuststäder som Fjällbacka, Hamburgsund och Grebbestad. Givetvis finns besiktningsprotokoll och försäkring mot Dolda Fel. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Lilla Anrås 55, Fjällbacka / Veddö, Tanums kommun

Lilla Anrås 55

Tomt
Fjällbacka / Veddö, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 500 000 kr
1 184 m² tomt

Nu ges möjligheten att förverkliga drömmen om att bygga eget! Strax utanför idylliska Fjällbacka erbjuds nu denna soliga och natursköna tomt på 1.184 m2. Här bor man med naturens lugn runt husknuten och västkustens puls på bekvämt avstånd. Vi får här även bekvämt gångavstånd till både havsbad och båthamn där båtplats går att hyra. El och fiber finns framdraget till tomtgräns. Avlopp ingår i tomtpriset via en gemensamhetsanläggning (Biovac) och vatten får köparen borra efter på egen hand. Tomten ligger utanför detaljerat område och är inte knuten till någon husleverantör. Den första av totalt fem tomter är såld och där har man fått bygglov beviljat om ca. 130 m2 boarea med en total byggnadsarea om ca. 200 m2. Till Fjällbacka centrum med livsmedelsaffär, apotek och vårdcentral, samt den populära Fjällbackabryggan, är det 4 km och till Grebbestad 9 km. Vill man åka kommunalt går bussar till både Fjällbacka och Grebbestad från hållplatsen som ligger ca 200 meter från fastigheten. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. För den golfintresserade ligger Fjällbackas GK endast ca. 10 minuters promenad bort. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer information!

  • Plus
Plureviksvägen 5, Hamburgsund, Tanums kommun

Plureviksvägen 5

Tomt
Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 600 000 kr
916 m² tomt

Med knappa 160 m till saltvatten förmedlar vi nu denna trevliga tomt på Plureviksvägen i Hamburgsund! Tomten ligger i det nya området vid Hökebacken och den generösa detaljplanen tillåter byggnation om maximalt 160 m2, varav bostadshus 120 m2. Vidare tillåts en byggnadshöjd för huvudbyggnad om 5,5 m och med en minsta respektive största tillåtna takvinkel om 14 respektive 27 grader. Takkupa får anordnas med en bredd om högst 4,5 m och uppta högst 2/5 av byggnadens fasadliv. Även souterrängvåning får anordnas. Från tomten har man hela områdets utbud med både salta havsbad, trevliga restauranger, affärer och vackra naturpromenader precis runt hörnet. Önskar man sig en tur till Hamburgö går gratisfärjan var 20:e minut och vill man spendera en heldag på havet finns både havsturer och utflykter till ex. Väderöarna att välja mellan. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen och anslutningsavgift betalas av köparen. Från tomten kan man skymta ner till sundet och förutsättningarna för mycket sol är goda! Sällsynt tillfälle för dig som vill bo nära sundet i Hamburgsund, kunna bygga ett rejält hus men samtidigt köpa tomten för ett överkomligt pris. Kontakta Askengren och Johan Siborne på telefon +46 709 755 780 för mer info!

  • Plus
Lilla Anrås 61, Fjällbacka / Veddö, Tanums kommun

Lilla Anrås 61

Tomt
Fjällbacka / Veddö, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 700 000 kr
1 195 m² tomt

Nu ges möjligheten att förverkliga drömmen om att bygga eget! Strax utanför idylliska Fjällbacka erbjuds nu denna soliga och natursköna tomt på 1.195 m2. Här bor man med naturens lugn runt husknuten och västkustens puls på bekvämt avstånd. Vi får här även bekvämt gångavstånd till både havsbad och båthamn där båtplats går att hyra. El och fiber finns framdraget till tomtgräns. Avlopp ingår i tomtpriset via en gemensamhetsanläggning (Biovac) och vatten får köparen borra efter på egen hand. Tomten ligger utanför detaljerat område och är inte knuten till någon husleverantör. Den första av totalt fem tomter är såld och där har man fått bygglov beviljat om ca. 130 m2 boarea med en total byggnadsarea om ca. 200 m2. Till Fjällbacka centrum med livsmedelsaffär, apotek och vårdcentral, samt den populära Fjällbackabryggan, är det 4 km och till Grebbestad 9 km. Vill man åka kommunalt går bussar till både Fjällbacka och Grebbestad från hållplatsen som ligger ca 200 meter från fastigheten. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. För den golfintresserade ligger Fjällbackas GK endast ca. 10 minuters promenad bort. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer information!

  • Plus
Furkegärdet 1, Hamburgö, Tanums kommun

Furkegärdet 1

Fritidshus
Hamburgö, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
11 950 000 kr
48 m²
3 rum
4,2 ha tomt

Här presenterar vi denna mycket speciella fastighet på Hamburgö, Furkegärdet 1! Fastigheten består av en 42.484 m2 stor naturtomt med bostadshus, gästhus om ca. 40 m2 med tre sovrum och badrum/dusch samt dubbelgarage och här återfinns en alldeles unik historia. Torpet grundades 1953 av disponent Erik Bengtsson, industriman från Småland. Vid sidan av Maskinduksverket ägnade Erik Bengtsson mycket av sin tid till sitt stuteri, Solberga i Småland. Varje sommar arrangerades det ett ridläger på ön, då hästarna fraktades med tåg till Rabbalshede och därifrån reds de sedan ut till Hamburgö. På Hamburgö byggdes det stall för de medhavda hästarna och runt dammen fanns en galoppbana. Galoppbanan finns inget kvar av idag men däremot återfinns dammen. 1953 anlitades Arkitekten Sven Wraner till att rita Torpet, han blev senare Gävles stadsarkitekt. Torpet är gjort av exklusiva materialval som är utöver det man förväntar sig av ett sommarhus. Vi hittar exempelvis marmorgolv i vardagsrummet, skiffergolv med golvvärme i matsalen, pansarglas till vindskydd och koppartak på den tillbyggda vardagsrumsdelen. Dubbelgaraget i betong är insprängt i berget och som portar har man här valt plåt. Här bor man avskilt utan insyn men med närhet till salta bad, naturstigen "Elefantstigen", dem slipade klipporna och kommunikation med linfärjan. Från husen får vi en trevlig havsutsikt och tack vare tomtens storlek finns även goda utvecklingsmöjligheter för exempelvis framtida avstyckningar. Utöver allt detta hittar vi ett uthus med förråd och dusch, ett bastuhus samt det vackert uppbyggda stenvalvet som tar oss ut i en den härliga trädgården. Detta är ett perfekt läge för dig som söker lugnet men ändå vill ha närheten till bad- och båtliv samt samhället med dess utbud av affärer och restauranger i Hamburgsund. Från fastigheten till gratisfärjan som går året om (var 20:e minut) har vi ca. 1,5 km. Ön har flera vackra badplatser som exempelvis Stora Boviken, Vänd igen och Stora stenar. Alla når man enkelt till fots/cykel och med båt eller bil tar du dig snabbt till omskrivna Fjällbacka, eller varför inte en utflykt till Bovallstrand eller Hunnebostrand. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

  • Plus
  • Uteplats
Valö Anebukten 3, Fjällbacka / Valön, Tanums kommun

Valö Anebukten 3

Tomt
Fjällbacka / Valön, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 800 000 kr
1 222 m² tomt

På södra delen av Valön, strax utanför Fjällbacka, ges nu tillfället att skapa sig ett eget boende i ljuvlig skärgårdsmiljö på Valö Anebukten 3! Valön har ett ypperligt läge för er som värdesätter ö-livet men samtidigt vill ha kort avstånd till fastland. I Fjällbacka finner man det fulla utbudet av butiker, restauranger och uteliv och båtresan tar endast ca. 10 minuter. Resan går till råga på allt över skyddat vatten och ön ligger med ett optimalt läge för att inte behöva korsa stora öppna fjärdar. Man får kort och gott en trivsam båtfärd mellan dem pittoreska öarna i mellanskärgården. Denna obebyggda tomt 1.222 m2 ligger inom detaljplan som medger byggnation om 75 m2 + 15 m2. Kommunalt vatten och avlopp finns i området och går att ansluta till denna tomt. Anslutningsavgift tillkommer. Till fastigheten kommer det även erbjudas båtplats på Valön. Här ges det plats att att leva ett härligt skärgårdsliv med båtliv, sol, bad och fiske. Valön erbjuder härliga promenader i en vacker natur, ett underbart läge i populära skärgården som möjliggör utflykter med egen båt till härliga badklippor och vikar i det vackra området. Nybyggnadskarta, plankarta samt planbestämmelser finns att ta del av under dokument. För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Visar alla 17