Mäklare Jenny Johansson

Jenny Johansson

Om mig

Det finns inte några genvägar till en lyckad och bra affär! Det krävs ett genuint, hårt och långsiktigt arbete bakom det. För mig är det viktigt med hög kvalitet, ett stort engagemang och att alltid lägga kundens behov i fokus- du ska känna dig trygg och unik genom hela processen! Min ambition är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang där slutpriset är vårt gemensamma mål. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Polisgatan 4, Centrala Strömstad, Strömstads kommun
  • Tor 1 aug kl 13:00
Polisgatan 4, Centrala Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Polisgatan 4, Centrala Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Polisgatan 4

Lägenhet
Centrala Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
995 000 kr
34 m²
2 rum
vån 1/2
2 513 kr/mån
29 265 kr/m²

Varmt välkomna till Polisgatan 4 och denna charmiga bostadsrätt mitt i centrala Strömstad! Nu förmedlar vi denna hemtrevliga tvåa med ett centralt läge i Strömstad. Man välkomnas in i en hall som öppnar upp till dom övriga rummen i lägenheten. Sovrummet ligger till vänster om hallen, ett trevligt och lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng. Höger om hallen når vi köket som har en modern tappning med bra förvaringsmöjligheter med plats för matbord intill fönster. Vidare till allrummet som ger plats för soffgrupp och annat möblemang. Sist når vi det helkaklade badrummet. Denna ljusa och trevliga lägenhet på markplan erbjuder en kombination av klassisk charm och moderna bekvämligheter som gör den till ett underbart hem eller fritidsboende. Vid entrén finns en uteplats om cirka 9 kvadratmeter som tillhör lägenheten. Här kan du njuta av morgonkaffet eller avkopplande stunder i solen. Föreningen har även en gemensam stenbelagd innergård. I föreningen finns ingen boplikt, vilket gör att lägenheten även lämpar sig utmärkt som fritidsboende. Den låga månadskostnaden bidrar till detta, och det finns även möjlighet för andrahandsuthyrning för den som önskar. Ett attraktivt läge i centrala Strömstad lämnar inget ytterligare att önska. Inom bekvämt gångavstånd finner du skolor, butiker, restauranger, shopping, vackra promenadstråk och salta bad. Här bor du mitt i stadens puls, med allt du kan tänkas behöva precis runt hörnet, samtidigt som du har naturen och havet nära till hands. Ta chansen att bli ägare till denna pärla i Strömstad! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
Näsvägen 12, Näs/Havstenssund, Tanums kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 17:30
Näsvägen 12, Näs/Havstenssund, Tanums kommun, bild 2
Näsvägen 12, Näs/Havstenssund, Tanums kommun, bild 3

Näsvägen 12

Fritidshus
Näs/Havstenssund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 595 000 kr
60 m²
3 rum
1 781 m² tomt

Välkommen till din framtida sommaroas i hjärtat av Bohuslän – Näsvägen 12, en pärla mellan Grebbestad och Havstenssund! Här väntar en underbar idyll, omgiven av vacker natur och med badrocksavstånd till ditt morgondopp. Boningshuset, ett charmigt och lättskött enplanshus på cirka 60 m², bjuder in till en livsstil fylld av lugn och skönhet. Beläget i ett naturskönt och populärt område, erbjuder detta hem en trevlig planlösning med två sovrum, badrum, kök och allrum i öppen planlösning med utgång till en härlig altan som delvist ligger skyddad under tak. Altanen sträcker sig runt huset, här ges det gott om plats för sommarens tillställningar med familj och vänner. Utöver detta får vi en stor trädgårdstomt där nuvarande ägare har nyplanterat en thujahäck (Maj 2023). Området är perfekt för familjer, med gott om plats för lek och spring på den trevliga tomten. Som en extra bonus ingår en båtplats vid bryggan, endast en 5-minuters promenad bort. Här bor man med gångavstånd till salta bad och är omgiven av vacker miljö med såväl skogspromenader som havet och vår vackra skärgård. Fantastiska utflyktsmål finns på Tjurpannans Naturreservat som man når på ca 5 min med bil, eller Havstenssund där man kan besöka Koppraklöva och som även har butiker, restauranger samt badplats. Grebbestad, med sitt fulla utbud av affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnliv och havsbad, ligger endast 10 minuter bort med bil. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=qDngpELVG89 Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning! Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Kebalvägen 258, lgh 73A, Nötholmen, Strömstads kommun
  • Tor 1 aug kl 14:00
Kebalvägen 258, lgh 73A, Nötholmen, Strömstads kommun, bild 2
Kebalvägen 258, lgh 73A, Nötholmen, Strömstads kommun, bild 3

Kebalvägen 258, lgh 73A

Lägenhet
Nötholmen, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
2 083 kr/mån
37 500 kr/m²

Här hittar ni ett prisvärt boende eller en smidig semesterlägenhet med både båtplats och gratis parkering i garage. Lägenheten ligger i ett fantastiskt område i Strömstad med gångavstånd till salta bad, Strömstad centrum, golfbana och Strömstad Spa & Resort som erbjuder restaurang och SPA-avdelning. Lägenheten om ca 52 kvm inrymmer kök, allrum med utgång till uteplats, sovrum samt badrum. Till lägenheten hör även ett förråd på utsidan. Föreningen är skuldfri med god ekonomi vilket ger trygghet i boendet. Man bor även med närhet till Nötholmens naturreservat, området har ca 3 km natursköna stigar i omväxlande skog och strandnära miljöer. På ett bekvämt gångavstånd tar du dig enkelt till linfärjan som leder in till Strömstads centrum. Handla, äta ute eller njuta av stadens kultur – allt är möjligt utan att behöva använda bilen. För dig som älskar friluftsliv och vackra landskap, ligger natursköna områden bara ett stenkast bort För vidare information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Johansson på Askengren Fastighetsmäklare. +46 (0) 702371577 Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun, bild 2
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun, bild 3

Norra Backa 6

Fritidshus
Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 400 000 kr
160 m²
5 rum
2 698 m² tomt

Välkomna till Norra Backa 6 och denna trevliga fastighet i Fjällbacka! Här får vi en fastighet där stil möter generös rymd för hela familjen. Beläget i en idyllisk lantlig miljö, erbjuder denna 160 m2 stora bostad allt du behöver. Detta hem imponerar med sina generösa proportioner och öppna planlösning. Med tre sovrum och dubbla allrum finns det gott om utrymme för sociala sammankomster och avskild tid för varje familjemedlem. Huset förstärks av de två altanerna som omfamnar det från olika håll. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll och de generösa ytorna bjuder på avkoppling och trevliga stunder. Fastigheten ger oss även en stor trädgårdstomt med fina möjligheter till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. På fastigheten finner vi även en gäststuga med två sovrum, allrum med kök (pentry), badrum samt ett härligt uterum i anslutning till en liten altan. Utöver detta hittar vi även en carport med plats för två bilar. Vi finner trevliga promenad- och motionsslingor i skogarna runt omkring och blir man sugen på salta bad hittar vi inte mindre än tre badställen med en kort tur med antingen cykel eller bil. För den golfintresserade når vi både Golfkusten golfbana och Fjällbacka Golfklubb alldeles i närheten. Från fastigheten är det ca 3,5 km till Fjällbackas utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad samt närhet till för-och grundskola till åk 6. Kustsamhällena Hamburgsund och Grebbestad når man på ca 15-20 min. Till köpare ingår en båtplats B28 i Bräcke brygga (2.5m) Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=888Q9V2ZJfA Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Vässby Nordlid 1, Strömstad, Strömstads kommun
  • Ons 31 jul kl 14:30
Vässby Nordlid 1, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Vässby Nordlid 1, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Vässby Nordlid 1

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 950 000 kr
52 m²
3 rum
1 003 m² tomt

Här presenteras nu Vässby Nordlid 1 och denna charmiga timmerstuga med naturen inpå husknuten. Här erbjuds en charmig timmerstuga med två gästhus och carport. Boningshuset erbjuder två sovrum, allrum med matplats, kök samt badrum. På baksidan huset finns ett praktiskt förråd som rymmer tvättmaskin. Utemiljön har inte bara den generösa terrassen för avkoppling och spabad, utan även en extra uteplats/pergola där ni kan njuta av kvällssolen. Från terrassen når man även en stor trädgårdstomt som ger utrymme för lek och aktiviteter med familj och vänner. Utöver boningshuset får vi två gäststugor varav ena har tillgång till ett badrum med dusch, handfat och wc. Beläget endast 15 minuter från centrala Strömstad har man fördelen att bo nära stadens bekvämligheter samtidigt som ni kan njuta av lugn och avslappnad miljö. Här bor man även med närhet till salta bad och vackra strövområden. En del inventarier och lösöre kan övertas av ny ägare till fastigheten. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jenny Johansson för mer information och visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Backegärdet 55, Backegärdet / Hamburgsund, Tanums kommun

Backegärdet 55

Tomt
Backegärdet / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 400 000 kr
855 m² tomt

Välkommen till Backegärdet 55 och denna trevliga tomt med både hav och service på bekvämt avstånd! Drömmer du om ett boende nära naturen och havet? Nu har du möjligheten att förvärva en av de sista tomterna i ett tyst och avskärmat läge strax norr om Hamburgsund! Här erbjuds en tomt om ca 855 m2. Positivt förhandsbesked finns på tomten att uppföra ett enbostadshus i en våning med inredd vind och källare/souterräng med en byggnadsarea om ca 100 m2. Möjlighet finns att arrendera mark på norra sidan av bäcken (se bifogad karta) i direkt anslutning till tomten, här kan man exempelvis anlägga grillplats eller lusthus. Här erbjuds även tillgång till att hyra andel i förråd/sjöbod nere vid hamnen. I tomtpriset ingår anslutning och andel i Södra Backegärdet samfällighet som tillhandahåller gemensamt vatten, bdt-avlopp genom befintligt samägt minireningsverk och vägar. Köparen måste själv ordna med enskilt avlopp i sluten tank för Wc på egen fastighet. Det är även framdraget kanalisering för el till tomtgräns, och fiber finns i området. Dessa anslutningsavgifter betalas av köparen. Tomten ligger ca. 650 m till hamnen vid Backegärdet där man både kan bada från brygga och eventuellt hyra båtplats. Vill man ta sig in till Hamburgsund för att äta eller handla finns även en gång-cykelväg så man slipper ta sig ut till den stora bilvägen. Med bil når man Göteborg på drygt 1 h och Oslo på knappt 2h. Ta chansen och förverkliga din dröm och investera i den här fantastiska tomten idag. Här kan du uppleva naturen på nära håll samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver på nära avstånd. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Åleviksvägen 21, Koster, Strömstads kommun
  • Borttagen före visning
Åleviksvägen 21, Koster, Strömstads kommun, bild 2
Åleviksvägen 21, Koster, Strömstads kommun, bild 3

Åleviksvägen 21

Fritidshus
Koster, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 195 000 kr
100 m²
6 rum
1 689 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sjöviksvägen, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
Sjöviksvägen, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Sjöviksvägen, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Sjöviksvägen

Övrigt
Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 995 000 kr
93 m² tomt

Välkommen till en exklusiv möjlighet att förvärva en nybyggd sjöbod med tillhörande brygga på vackra Hamburgö. Denna unika fastighet erbjuder en fantastisk plats vid Sjöviken med ett soligt sydvästläge på bryggdäcket, perfekt för avkoppling och njutning av naturen. Den ursprungliga sjöboden revs och byggdes upp på nytt och stod klar år 2022. Nu har du chansen att sätta din personliga prägel på interiören och skapa ditt eget paradis vid havet. Här finns gott om utrymme att skapa en bekväm och inbjudande miljö för både vila och underhållning både på entréplan som på loftet. När det är dags att svalka sig i det kristallklara vattnet kan du välja att bada direkt från din privata brygga eller från den idylliska stranden intill. Att äga en del av Bohusläns paradis är en dröm för många, och nu har du chansen att förverkliga den. Missa inte detta tillfälle att skapa din egna fridfulla tillflyktsort vid havet på Hamburgö. Från Fastigheten har man ca 4,3 km till linfärjan. Här tar man sig över sundet och till Hamburgsund där man finner ett utbud av restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök m.m. Till större städer som till Göteborg/Oslo kör man på ca. 1,5 - 2 h. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en visning av denna fantastiska fastighet. OBS! Sjöboden är ej avsedd för boende, för mer info kontakta mäklaren! Kommunalt V/A är framdraget.

  • Premium
Norra Kyrkogatan 13C, Centrala Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 13C

Lägenhet
Centrala Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
650 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 430 kr/mån
20 635 kr/m²

Varmt välkommen till Norra Kyrkogatan 13C och denna smakfullt renoverade och välplanerade 1:a. Lägenheten är genomgående inredd i ljusa färger med fina materialval. I hallen finns flera rymliga originalgarderober med utmärkt förvaring. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambyte och lägenheten har under de senaste åren fått nya golv samt målats om. Från vardagsrum samt köksdel bjuds vi på en vacker utsikt över Strömsvattnet. I månadskostnaden ingår uppvärmning, hushållsel. vatten, avlopp, sophämtning samt fiber. Att bo på den här adressen ger dig direkt närhet till såväl centrala Strömstad med sitt stadsliv och fina utbud av restauranger, vackra promenadstråk, grönområden, samt salta bad och kommunikationer. Detta är en adress att trivas på! Vi ses på visning! För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Johansson på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad/Grebbestad: +46702371577

  • Plus
Långenäs 10, Lommeland, Strömstads kommun
Långenäs 10, Lommeland, Strömstads kommun, bild 2
Långenäs 10, Lommeland, Strömstads kommun, bild 3

Långenäs 10

Fritidshus
Lommeland, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 995 000 kr
50 m²
2 rum
1 008 m² tomt

På Långenäs 10 hittar vi denna charmiga fritidsfastighet med närhet till hav, sandstrand och vacker natur. Här kan man verkligen njuta av lugnet och en avkopplande miljö. Fritidshuset om 1 plan med loft erbjuder ett modernt lantligt kök, allrum, sovrum samt förbränningstoalett, en trappa upp når vi det stora loftet som ger plats åt både sängar och soffgrupp. Utöver boningshuset får vi här dels den trivsamma trädgården och flera uteplatser att avnjuta soliga dagar från samt tre byggnader som ger plats åt både familj och vänner som kommer på besök. Det första gästhuset som man möter är inredd med mulltoalett med handfat separat duschrum med handfat, tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum. Vidare når vi två mindre gästhus, vardera med ett sovrum. Sist men inte minst når vi den sista byggnaden med tillhörande stor altan med underbar utsikt över fjorden och Halden. Stugan erbjuder allrum med plats för både soffgrupp och liten matplats samt ett rum med plats för sängar. Från tomten har man ca 40 m ner till en vacker badstrand, här tar man gärna morgondoppet. Det finns även servitut på brygga och båtplats. Vill man ta sig över till Halden tar det endast 5 minuter med båt. Halden är känd som en av Norges sommarstäder med ett myllrande folkliv. Från fastigheten når man Hälle hamn, ca 15 min med bil, erbjuder möjligheter för båtliv, fiske och avkoppling vid vattnet. Nordby Shoppingcenter, 15 min med bil, är perfekt för shopping och nöjen man når även Svinesund/norska gränsen efter ca 10 min med bil där ett trevligt handelsområde finns. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jenny Johansson för mer information eller visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Lur Skälleröd 4, Lur/ Kragenäs, Tanums kommun
  • Tis 30 jul kl 15:30
Lur Skälleröd 4, Lur/ Kragenäs, Tanums kommun, bild 2
Lur Skälleröd 4, Lur/ Kragenäs, Tanums kommun, bild 3

Lur Skälleröd 4

Fritidshus
Lur/ Kragenäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 500 000 kr
69 m²
3 rum
2 111 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem med anor från tidigt 1900-tal! Här möts du av ett hus där historien sitter i väggarna, ursprungligen byggt av Statens Järnvägar för att fungera som en banvaktarstuga. Huset, som är i 1 1/2 plan, erbjuder en unik kombination av historisk charm och potential för personlig prägel. På övre plan finner du ett sovrum och ett allrum, perfekt för avkoppling, samt kattvind som tillför förvaringsutrymme. Entréplanet bjuder in med ett rymligt kök, allrum med en värmande kamin och en praktisk wc, dusch är i dagsläget placerad i hallen. Detta hus är en perfekt möjlighet för den som älskar att renovera och sätta sin egen prägel på sitt hem. Historiskt sett har huset fungerat som en viktig del av järnvägens infrastruktur, med banvaktare som bodde här och underhöll järnvägen. Fastigheten är en del av det kulturminnesmärkta området kring Kragenäs, som ingår i Tanums kommuns inventeringsområde. Utomhus möts du av en mysig trädgård, komplett med ett lusthus som bjuder in till lugna stunder. Och har du drömt om en egen strand vid en älv med öringar? Fastigheten har en egen strand vid den berömda Hogar-älven. På fastigheten finns även en jordkällare och en separat byggnad som erbjuder förråd, gästrum med egen kamin och ett vedskjul. Här finns också en altan som enkelt kan fixas till av den händige. Några kilometer fram kan du stanna för att fiska eller njuta av de fina vyerna vid bron till Galtö och på Galtö. Efter att ha besökt Galtö kan du fortsätta några kilometer till och korsa bron till den vackra ön Resö. Här bor du med närhet till Pannbergets badplats, där du kan ta ett dopp från klippor eller brygga och njuta av den vackra naturen. Fastigheten ligger perfekt till för att utforska västkusten, mellan Oslo och Göteborg, och motorvägen ligger bara ett par kilometer bort. Shopping når man Tanums shoppingcenter på ca 15 min med bil vill man ta sig vidare mot västkustpärlan Grebbestad har du ca 10 min med bil från Tanumshede. Detta hem erbjuder en unik möjlighet att äga en del av historien i en idyllisk miljö. Med lite kärlek och arbete kan du skapa ditt eget drömhem i denna charmiga fastighet. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta ansvarig mäklare Jenny Johansson redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Premium
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun, bild 2
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun, bild 3

Asken 7

Fritidshus
Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 600 000 kr
1 781 m² tomt

Med naturskönt läge vid Tanumstrand erbjuds nu ett unikt tillfälle att bebygga en vacker tomt med viss havsutsikt! Här bor man med ett privat och skyddat läge med närhet till hav och vår vackra skärgård. Omgivningarna här är fantastiska - hav och bad, vacker natur, perfekt utgångspunkt för dig som gillar att paddla eller promenera och cykla längs stigar och vägar. Du erbjuds här ett rikt natur-, bad- och båtliv med många badplatser, småbåtshamnar, strövområden, bär- och svampskogar. Massor att upptäcka och utforska, eller bara njuta av ett ljuvligt sommarliv! Tomten är om 1781 m2 och ligger med ett avskilt och solrikt läge. Här kan du bygga ditt drömhus anpassat till såväl permanentboende som fritidshus. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger ett friare val av byggnation. Ansökan om bygglov görs via Tanums kommun, dit kan du även vända dig för att få mer information om vad som får byggas. Obs! Tomten inkluderar tre mindre byggnader varav två är i behov av renovering eller eventuell nedrivning. Väg finns fram till tomt samt el framdragen. Vatten och avlopp saknas. Till fastigheten följer även Servitut på båtplats vid brygga. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
Öddö Bredfjällsväg 13, Öddö, Strömstads kommun
  • Ons 31 jul kl 13:30
Öddö Bredfjällsväg 13, Öddö, Strömstads kommun, bild 2
Öddö Bredfjällsväg 13, Öddö, Strömstads kommun, bild 3

Öddö Bredfjällsväg 13

Fritidshus
Öddö, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 475 000 kr
76 m²
4 rum
3 783 kr/mån

På härliga Öddö erbjuds detta trevliga och lättskötta fritidshus i bostadsrättsform med tillhörande båtplats och andel i sjöbod! Här bor man i vackra, naturnära och lugna omgivningar med omedelbar närhet till västerhavet. Detta enplanshus välkomnar dig med en rymlig hall, luftigt allrum med ryggåstak och kamin, kök, badrum och tre mysiga sovrum. Höga glaspartier fyller allrummet med naturligt ljus och ger en känsla av rymd och öppenhet. Njut av den generösa terrassen som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. Med fina solförhållanden är det enkelt att njuta av utomhuslivet året runt. Vi når även en stenlagd uteplats på entrésidan. Den medföljande båtplatsen (nr.13) endast en kort promenad bort, ger dig friheten att utforska skärgården och Kosterhavet när andan faller på. Denna pärla av ett boende erbjuder inte bara en fantastisk livsstil, utan även bekvämligheten av närhet till centrala Strömstad med dess rika utbud av butiker och restauranger, bara en kort bilresa bort. Oslo och Göteborg endast en och en halv timmes resa bort. Se vidare under "Filer & Länkar" för stadgar och senaste årsredovisning. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=hLf2kTkr64Y Kontakta ansvarig mäklare Jenny Johansson för mer info samt visningsbokning! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Östra Mörk Åsen 1, Lommeland, Strömstads kommun
  • Ons 31 jul kl 15:30
Östra Mörk Åsen 1, Lommeland, Strömstads kommun, bild 2
Östra Mörk Åsen 1, Lommeland, Strömstads kommun, bild 3

Östra Mörk Åsen 1

Fritidshus
Lommeland, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 695 000 kr
110 m²
3 rum
5 430 m² tomt

Välkommen till denna lantliga fastighet med en stor och privat tomt! Ni erbjuds här ett mysigt fritidshus/villa med närhet till den vackra naturen, havet och norska gränsen. Här möts du av ett smakfullt renoverat hem på ca 110 kvm fördelat över 1 1/2 plan. Entréplanet hälsar dig välkommen med ett mysigt allrum komplett med en värmande kamin och utgång till altan utöver detta finner vi ett sovrum, kök och badrum. Övre plan bjuder på en öppen planlösning med synliga takbjälkar, vilket skapar en luftig känsla där möjligheterna är många. Trädgården är stor och privat med en underbar växtlighet på sommaren, här ges det möjlighet till både odling och sociala stunder med nära och kära. Vi får även en altan som vetter mot sydväst, här kan man sitta och njuta av vackra solnedgångar och blicka ut över ängarna. På fastigheten finns även en gäststuga med plats för extra bäddar samt en stor lada med altan. Endast 1 km bort ligger Långenäs, med en vacker badstrand. Hälle hamn, ca 10 min med bil, erbjuder möjligheter för båtliv, fiske och avkoppling vid vattnet. För naturälskaren finns Kasen stugan bara 8 km bort med löparspår, skidspår och vandringsstråk. Utsiktstornet bjuder på en fantastisk vy, där både gamla och nya Svinesundsbron syns. Kasen stugan kan också hyras för privata evenemang och fester. Nordby Shoppingcenter, 15 km bort, är perfekt för shopping och nöjen man når även Svinesund/norska gränsen efter ca 9 km där ett trevligt handelsområde finns. För skolbarnen ligger Mällegårdens skola i Näsinge endast 7 km bort. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=nJGTsUNpQZM Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jenny Johansson för mer information eller visningsbokning! Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Öddö Björklid 5, Öddö, Strömstads kommun
  • Lör 3 aug kl 14:00
Norra Öddö Björklid 5, Öddö, Strömstads kommun, bild 2
Norra Öddö Björklid 5, Öddö, Strömstads kommun, bild 3

Norra Öddö Björklid 5

Fritidshus
Öddö, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
15 995 000 kr
77 + 42 m²
4 rum
2 519 m² tomt

På norra Öddö strax utanför Strömstad, ges nu ett tillfälle att bli ägare till en unik sjötomt med ett fantastiskt sekelskifthus! Välkommen till en tidlös pärla som stått stadigt i familjens ägo i över ett sekel. Beläget på Norra Öddö, bara en kort båttur från Strömstads hamn, välkomnar detta idylliska skärgårdshem dig naturskönhet och äkta charm. Med utsikt över västerhavet och ett avskilt högre läge, omges du av en känsla av lugn och avskildhet som är svår att hitta någon annanstans. Här är havet din närmaste granne, och med en privat brygganläggning och en sjöbod med extra utrymme för övernattning får du en direkt access till det marina livet. Fastigheten är försedd med kommunalt vatten och avlopp för maximal bekvämlighet. Stig in i huvudhuset och möts av en atmosfär av hemtrevnad och historik. En välkomnande veranda bjuder in till stunder av stillhet med utsikt över havet och de magiska solnedgångarna. Det rymliga allrummet är försett med en vacker kakelugn, perfekt för att skapa mysiga stunder under de kyligare sommarkvällarna. Vidare på entréplanet finner ni en köksingång, kök, sovrum samt tvättrum, en trappa upp väntar två sovrum, sovalkov samt sidovindar som kan göras om till extra sovutrymmen. Utanför huset sträcker sig en stor trädgårdstomt med gräsytor och berghällar, perfekt för lek och aktiviteter med familj och vänner, som ger en naturlig och vacker kontrast till det omgivande landskapet. Upplev skärgården och omfamna en livsstil av enkelhet och harmoni i detta unika skärgårdshus. Välkommen hem till Norra Öddö Björklid – där drömmar blir verklighet vid västerhavets kust. Möbler och inventarier kan övertas enligt överenskommelse. Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Jenny Johansson för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
Ostronvägen 28, Raftön / Raftötången / Västbacken, Tanums kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Ostronvägen 28, Raftön / Raftötången / Västbacken, Tanums kommun, bild 2
Ostronvägen 28, Raftön / Raftötången / Västbacken, Tanums kommun, bild 3

Ostronvägen 28

Fritidshus
Raftön / Raftötången / Västbacken, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 600 000 kr
75 m²
4 rum
1 164 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välskötta fritidshus beläget i det populära fritidshusområdet Raftötången. Här möts man av en charmig bostad om ca 75 kvadratmeter, perfekt belägen i det eftertraktade fritidshusområdet Raftötången. Boningshuset fördelas med ett rymligt allrum med utgång till en inbjudande altan, ett funktionellt parallellkök, tre bekväma sovrum samt ett badrum. Från både allrum och kök kan du njuta av en fantastisk havsutsikt, och den sydvästvända altanen erbjuder sol hela dagen fram till solnedgång. Den natursköna tomten omfamnar fastigheten med en privat baksida som skänker en fridfull och avkopplande känsla. Här finner du även en gäststuga med platsbyggda sängar, idealisk för att välkomna vänner och familj. Bara några minuters gångväg från huset ligger en sandstrand med flytbryggor och en båthamn, där din egen båtplats (nr 74) väntar på dig. Detta gör det enkelt att spontant ge sig ut på havet och upptäcka kustens alla skatter. Raftötången är ett välskött och populärt fritidshusområde som erbjuder något för alla. Här finner du en barnvänlig, strandnära och havsnära miljö som omfamnar dig med sin unika natur. Området bjuder på vackra strövområden i skog och mark, klippor och berg, samt närhet till fotbollsplan, tennisbana, en fin badplats och lekplats. Från båthamnen tar man sig snabbt ut i farleden och kan besöka avskilda stränder, kobbar och skär, vilket förhöjer upplevelsen av att bo här. Du har närhet till Havstenssund och Resö via havet, några minuters båtfärd bort. För den golfintresserade ligger närmaste golfbana på Mjölkeröd endast några minuters bilfärd från huset. Shopping, service och matbutiker i Grebbestad och Tanumshede når man på ca 20 min med bil. Sist men inte minst ca 1,9 km bort når man Café Västbacken, en trevlig restaurang med mat och dryck. Alla möbler och inventarier ingår i köpet, vilket gör det smidigt att flytta in och börja njuta av ditt nya fritidshus direkt Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Drömmer du om en plats där havet och vacker natur väntar runt hörnet? Då är detta charmiga fritidshus på Raftötången perfekt för dig. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Strandbacken 25, Hamburgsund, Tanums kommun
Strandbacken 25, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Strandbacken 25, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Strandbacken 25

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
7 495 000 kr
103 + 46 m²
4 rum
214 m² tomt

Välkommen till Strandbacken 25, ett idylliskt skärgårdshus med en enastående belägenhet längs Hamburgsunds kust! Strandbacken 25 är en havsnära oas med en perfekt utsikt över det glittrande sundet och de pittoreska sjöbodarna som ramar in den idylliska vyn. Bara några meter från fastigheten (över sundet) ser du Hamburgö, som bjuder på en ännu mer pittoresk skärgårdskuliss. Huset är fördelat över 1 1/2- plan med källare och erbjuder trevliga gemensamhetsytor, perfekta för samvaro med nära och kära. På entréplanet hittar vi kök, Wc samt allrum och matplats. Från matplatsen når vi två utgångar som leder oss ut till altanen samt till baksidan. En trappa upp finner vi två mysiga sovrum, båda med tillgång till balkong som ger en vidsträckt vy över sundet och sjöbodarna. Härifrån kan man njuta av en underbar solnedgång. Vi når även ett badrum på detta plan samt två stora kattvindar. Utomhus finner du en avkopplande altan som ger oss den efterlängtade eftermiddag- och kvällssolen. Härifrån når man även det skyddade uterummet- perfekt under dom regniga dagarna. Utöver detta når vi en uteplats på baksidan, här omfamnar solens strålar från morgon till efter lunch. Här finner man även en härlig vedeldad badtunna väntar. Från huset promenerar man enkelt och bekvämt ner till samhället och efter ca. 800 m når vi färjeläget i centrum med butiker och restauranger. Färjan går regelbundet och man tar sig lätt över till Hamburgö . Ön har flera vackra badplatser som exempelvis Boviken, Vänd igen och Stora stenar. På fastlandet når man även härliga badplatser såsom Plureviken. Till Fjällbacka har vi ca. 8 km och till Grebbestad ca. 20 km. Det här är ett boende för dig som vill njuta av lugnet med dess härliga skärgårdsmiljö men samtidigt vill ha närhet till allt vad kusten har att erbjuda! Båtplats till 5,5 m båt finns att hyra i andrahand. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=bB41GpSjpo7 Besiktningsprotokoll samt försäkring mot dolda fel följer med till köparen och fastigheten visas efter tidsbokning. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tallvägen 3, Bullaren / Östad, Tanums kommun
  • Tis 30 jul kl 14:30
Tallvägen 3, Bullaren / Östad, Tanums kommun, bild 2
Tallvägen 3, Bullaren / Östad, Tanums kommun, bild 3

Tallvägen 3

Villa
Bullaren / Östad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 150 000 kr
60 + 50 m²
3 rum
741 m² tomt

Välkommen till Tallvägen 3 och denna charmiga villa i natursköna Bullaren! Med endast fem minuters promenad från Östads badplats finner du denna charmiga villa/fritidshus på Tallvägen 3 i Bullaren. Fastigheten ligger i ett familjevänligt område med närhet till matbutik, förskola och natursköna promenadstråk. På entréplan inrymmer villan kök, två sovrum, vardagsrum med utgång till altan samt badrum. Källarplanet rymmer flera förråd/hobbyrum. Trädgården är trevligt inramad med planteringar, träd och buskar och möjligheter till odling, här finns gott om plats för aktiviteter med familj och vänner. Bullaren är en plats nära naturen där du kan njuta av en lugn och rofylld miljö, perfekt för både avkoppling och friluftsliv. Man bor med närhet till Älgafallet vid norska gränsen, Kynnefjäll naturreservat och Tegen med vintertidens skidspår. Med endast cirka tio minuter når man Tanumshede och shoppingcentret, och med cirka tjugo minuter når man kustpärlan Grebbestad. Göteborg och Oslo nås på ca 1,5 timme med bil. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning! Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Vesslevägen 1, Båleröd, Strömstads kommun
Vesslevägen 1, Båleröd, Strömstads kommun, bild 2
Vesslevägen 1, Båleröd, Strömstads kommun, bild 3

Vesslevägen 1

Fritidshus
Båleröd, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 700 000 kr
98 + 60 m²
9 rum
1 537 m² tomt

Med strategisk belägenhet till centrala Strömstad och omedelbar närhet till västerhavet finner vi denna fastighet i lugnt och tryggt område på Båleröd! Här erbjuds ett boende med varierande möjligheter och två fristående och fullutrustade bostadsenheter på trevlig trädgårdstomt. Huvudbyggnaden om ett plan består av rymligt vardagsrum, kök, tvättstuga med groventré, mindre förråd, tre sovrum, badrum och WC. Vidbyggd och rejäl altan med fina solförhållanden. Gästhuset om 1 och 1/2-plan är fördelat på vardagsrum, kök och badrum i entréplan, samt allrum, tre sovrum och balkong på övre plan. Till gästhuset finns även en rymlig vidbyggd altan med fina solförhållanden under hela dagen och separat förråd. Använd som fritidsboende med gott om plats för släkt och vänner eller bo permanent och nyttja bägge enheterna alternativt hyr ut den ena byggnaden med god och stabil månadsintäkt eller veckointäkt under sommarveckorna, möjligheterna är varierande. Kommunalt vatten och avlopp via samfällighetens GA. En kort promenad bort ligger den medföljande båtplatsen (nr. 59) i Båleröds småbåtshamn. I närområdet finns vackra strövområden, fina badmöjligheter från sandstrand och hela västerhavet med Kosteröarna i centrum. Dessutom finns populära Daftöland på bekvämt gång- eller cykelavstånd från fastigheten. Centrala Strömstad med ett rikligt utbud av butiker, restauranger och nöjen finns ca 7-8 minuter bort med bil. Till Oslo tar det ca 1.30 med bil och till Göteborg ca 1.40. Ingen boplikt! Läs mer om Båleröd här: https://www.balerod.se/ Bägge byggnaderna är besiktade av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo och dolda fel försäkring medföljer till köparen. Kontakta fastighetsmäklaren för att erhålla komplett besiktningsprotokoll. Ta kontakt med Jenny Johansson på Askengren Fastighetsmäklare för vidare information och bokning av privat visning: +46 (0) 702 371 577

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Otterön, Otterön, Tanums kommun

Otterön

Tomt
Otterön, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 500 000 kr
961 m² tomt

Nu erbjuds denna idylliska skärgårdstomt belägen med närhet till hav, strand och vacker natur på Otterön! Har du drömt om att äga en bit av paradiset vid havet? Denna unika tomt erbjuder en enastående möjlighet att skapa ditt eget drömboende med omedelbar närhet till havet, sandstrand och naturskön omgivning. Belägen med havsutsikt och en fridfull utsikt mot snäckskalsbanken och ängarna. Den för området gemensamma badstranden är en fin och populär sandstrand belägen några hundra meter från fastigheten. Här lever man på en underbar plats med havets och naturens skiftningar nästan utanför dörren. Planen tillåter 75m² (byggnadsyta) för bostadshuset. Utöver detta kan friggebod om 15m² och attefallshus om 30 m² byggas när huvudhus är byggt och slutanmält hos kommunen. För detaljerad information om byggnadens utformning, se bifogad detaljplan och plankarta under "filer och länkar". I fastigheten följer även båtplats på norra bryggan via Otterö bryggförening. Skärgården utanför Grebbestad bjuder på många vackra öar så som Pinnö eller Väderöarna för att nämna några. Med båt tar man sig snabbt till såväl Fjällbacka som Grebbestad med dess fulla utbud av restauranger, butiker och caféer. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Backegärdet 49, Backegärdet / Hamburgsund, Tanums kommun

Backegärdet 49

Tomt
Backegärdet / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 695 000 kr
1 546 m² tomt

Tomt med öppet och bra läge, belägen med endast 5 minuters gångavstånd från havet med möjlighet till båtplats på Backegärdet 49 i Hamburgsund! Nu finns möjligheten att bli ägare till denna attraktiva tomt med ett härligt solläge. Fastigheten passar både dig som vill bygga permanentboende eller drömmer om att uppföra ett fritidshus med närhet till hav och vacker natur utan att göra avkall på närhet till skolor, butiker och restauranger. Tomten är vackert belägen ca 650 meter från hamnen i Backegärdet där det finns möjlighet hyra del i sjöbod och båtplats. Här kan man även njuta av ett dopp från bryggan. Fastigheten om 1546 m2 är inte bunden till någon husleverantör, så du kan fritt välja vad du vill bygga. Ett tidigare förhandsbesked fanns på tomten att uppföra ett enbostadshus i en våning med inredd vind (detta har idag gått ut och ansökan för förhandsbesked/bygglov behöver göras på nytt). Tomten är mycket lättbyggd då säljaren har avverkat träd och sly samt planat ut. Säljaren har även förberett för parkering. Från fastigheten kan man lätt promenera upp på till toppen av berget, där bjuds det på en fantastisk utsikt över Fjällbacka-kusten och Väderöarna. Tomten och området, som avses här, har en historisk koppling till Bohuslän på grund av dess närhet till de gamla stenbrotten. En plats där sten bröts från bergen i området för att användas i byggnadsprojekt och andra konstruktioner. I tomtpriset ingår anslutning och andel i Södra Backegärdet samfällighet som tillhandahåller gemensamt vatten, bdt-avlopp genom befintligt samägt minireningsverk och vägar. Köparen måste själv ordna med enskilt avlopp i sluten tank för Wc på egen fastighet. Det är även framdraget kanalisering för el till tomtgräns, och fiber finns i området. Dessa anslutningsavgifter betalas av köparen. För de som vill ta sig in till Hamburgsund för att handla eller äta finns det en gång- och cykelväg, vi får även gångavstånd till scen på Bönn vilket gör att man slipper ta sig ut till den stora bilvägen. Med bil tar det drygt en timme att nå Göteborg och knappt två timmar att nå Oslo. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Trädgårdsgatan 5, Fjällbacka, Tanums kommun

Trädgårdsgatan 5

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 895 000 kr
38 m²
2 rum
3 598 kr/mån
49 868 kr/m²

Centralt i Fjällbacka hittar vi denna charmiga bostadsrätt om 38 kvm på bottenplan i hus anno 1900-talet! Här erbjuds ett bekvämt och lättskött boende med promenadavstånd till havet och allt som Fjällbacka har att erbjuda. Lägenheten består av kombinerat vardagsrum/matrum och kök, ett sovrum med utgång till altan och vy mot gemensam swimmingpool samt badrum. Med sitt centrala och fantastiska läge når man restauranger, badplatser, mat och klädbutiker efter några hundra meter. Här finns det många småbutiker och restauranger där man kan njuta av havets skafferi. Fjällbacka är känt för sin vackra skärgård som bjuder på inte mindre än tre badplatser, släta fina klippor samt trevliga promenad- och motionsslingor i skogarna runt omkring. Till bostadsrätten hör en parkeringsplats till en kostnad av 500 kr/mån. Söker du ett bekymmersfritt boende med ett bra läge och närhet till allt vad Fjällbacka har att erbjuda så är detta perfekta bostaden för dig! Föreningen godkänner uthyrning upp till 8 veckor per år. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jenny Ferm för mer information och visningsbokning!

  • Uteplats

Visar alla 22