Degerbyn Juviken 10

Grums kommun Se på karta

460 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 144 m²
Driftkostnad
4 047 kr/år

Varmt välkommen till Degerbyn Juviken 10 och idylliska Värmskog! Med härliga naturområden runt dig och utsikt mot sjön Värmeln finns här tomten för dig som önskar ett åretrunt- eller fritidsboende med lantlig belägenhet. Ett stenkast från fastigheten har du tillgång till badstränder samt brygga med möjlighet för båtplats.

Sedan år 2018/2019 har det nyetablerade området bebyggts och på flertalet av de 15 tomterna är villor uppförda eller under uppbyggnad. Tomten om 1144 kvm är i dagsläget förberedd med vatten, avlopp samt el och fiber till fastigheten (separat anslutningsavgift). Enligt detaljplan föreligger en byggrätt om 170 kvm boyta samt 30 kvm inglasat uterum och du är inte låst till något företag/entreprenör utan väljer fritt vilket hem du vill bygga.

Värmskog är en idyll för dig som vill bo lantligt till med endast 30 min från Karlstad. I Degerbyn Juviken kan du njuta av naturen inpå knuten och ett stenkast bort till skog, sjö och mark som är rik på bär och svamp. Även ett rikt djurliv med älg, rådjur, räv samt lo-djur finns. Härliga vandringsleder och skogspromenader finns att utnyttja samt fiske med prisvärda fiskekort. I närområdet finns även lanthandel och det berömda Värmskogs Café med sina utsökta räkmackor. Gemensamt med de boende i ditt området har du tillgång till parkmark mot sjön, två badstränder samt brygga med möjlighet för båtplats.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och mer information. Detta bör upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Karlstad

Kontakta mäklaren

Charlotte Clerkestam

Bjurfors Karlstad
Mäklare Charlotte Clerkestam, Bjurfors Karlstad
073-334 65 28