Bjurfors Karlstad

Bjurfors Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hallviksvägen 5, Bergvik, Karlstads kommun

Hallviksvägen 5

Villa
Bergvik, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
4 995 000 kr
163 m²
6 rum
2 845 m² tomt

På attraktiv adress på ett av Karlstads mest omtycka områden Bergvik! Välkommen till Hallviksvägen 5, en rymlig villa med stora möjligheter på en fantastisk lummig tomt med flera fruktträd, växthus och dubbelgarage på på Bergvik. Badrum och yttertak har renoverats de senaste åren. 2023-2024 Har en stor ytskiktsrenovering genomförts. Passar den stora och aktiva familjen som uppskattar öppna ytor och vill umgås i gemensamma utrymmen. Här finns lugnet och det Vänernära läget erbjuder en livskvalité utöver det vanliga. Du når Vänern endast några minuters promenad bort på Bergviks udde. På Bergvik bor du med ett natur och vattennära läge endast 10 minuter med bil från Karlstad centrum. Bergvik handelsområde några hundra meter bort har allt du kan behöva i form av matbutiker, restauranger, klädbutik och IKEA. Ett härligt läge och fint hus som ska upplevas på plats! Välkommen på visning.

Granhultsliden 11, Granhult, Karlstads kommun

Granhultsliden 11

Villa
Granhult, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
4 495 000 kr
142 + 30 m²
6 rum
900 m² tomt

Välskött Myresjöhus med bra läge på Granhult. Genomgående ljus bostad med fräscha ytskikt. Ett harmoniskt, tilltalande och trivsamt hem i ett plan på barnvänligt område! Planlösningen är praktisk med fyra sovrum, rymligt kök och härliga sociala ytor. Vardagsrummet erbjuder en social och omfamnande känsla med läckert ryggåstak, braskamin och utsikt mot trädgården. Bostaden inrymmer även badrum med bastu, WC och tvättstuga. Vidbyggt och rymligt garage. Huset värms med en modern frånluftsvärmepump via ett vattenburet golvvärmesystem. Barnvänligt område på lugn gata. Nära skog och strövområden. Granhult är ett trevligt villaområde med närhet till skog och natur, sjön Alstern och Välsvikens handelsplats där det finns både matbutik och övrig shopping. I närområdet finns även flera förskolor, skolor och Karlstads Universitet. Bra kommunikationer till Karlstad centrum. Välkomna på visning!

Karlbergsgatan 4, Tingvallastaden, Karlstads kommun
  • Borttagen före visning

Karlbergsgatan 4

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 795 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 5/5
7 535 kr/mån
27 005 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Kartbergsvägen 8, Kartberget, Karlstads kommun

Kartbergsvägen 8

Lägenhet
Kartberget, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 795 000 kr
81,7 m²
3 rum
vån 2/2
3 815 kr/mån
34 211 kr/m²

Med bra läge på nybyggda och trevliga Kartberget erbjuds nu en 3:a på våning 2 med balkong i söderläge! Bostaden har en hög standard med snygga materialval. Vitt kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror från kvalitativa Bosch. Praktiskt med både badrum med egen tvättavdelning och gäst-wc. Två väldisponerade sovrum samt en generös hall med klädkammare i anslutning. Ekparkett återfinns enhetligt i hela lägenheten. Till varje lägenhet ingår en carportplats med eluttag samt ett separat förråd. Gemensamt i föreningen finns ett härligt område med gemensam pool och uteplats, ett mervärde utöver det vanliga! Det finns även en nybyggd bastu som kan nyttjas av medlemmarna. På Kartberget finns en sandstrand och lekpark du kan även ta dig ut på fina vandringsleder mot Knappstadviken. Närhet till Bergvik köpcenter med matbutiker och shopping. Välkommen på visning!

  • Balkong
Horsensgatan 28, Rud, Karlstads kommun

Horsensgatan 28

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
895 000 kr
48 m²
1 rum
vån 8/8
2 873 kr/mån
18 646 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a, högst upp i huset på 8 våningen. Kvadratsmart bostad med optimalt planerade ytor. Dess planlösning ger möjlighet att omvandla den till en tvåa vid behov om man önskar ett separat sovrum. Med smarta förvaringslösningar, multifunktionella möbler och en genomtänkt planlösning kan du enkelt skapa ett extra sovrum eller arbetsplats när behovet uppstår. Lägenheten erbjuder en rymlig inglasad balkong som är fri från insyn, helkaklat badrum samt ett ljust och fräscht kök. I närheten av lägenheten finns många bekvämligheter såsom närhet till mataffärer, apotek, busshållplats utanför dörren direkt till Universitet. Dessutom nära natur och fina skogsområden. På Rud bor du i en mycket välskött och trivsam förening med bra ekonomi! Hiss från markplan! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lövsjövägen 14, Hultsberg, Karlstads kommun
Lövsjövägen 14, Hultsberg, Karlstads kommun, bild 2
Lövsjövägen 14, Hultsberg, Karlstads kommun, bild 3

Lövsjövägen 14

Villa
Hultsberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
4 195 000 kr
114 + 114 m²
7 rum
948 m² tomt

Här bor du på ett eftertraktat och populärt samt familjärt område. Huset ligger med ett högt läge på lugn återvändsgata. Härligt stora sociala utrymmen mellan kök, matrum, vardagsrum och trevliga uteplatser. Kök med gott om arbetsytor, ljus och trevlig matplats i nära anslutning, luftigt vardagsrum med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Från matrummet har du även utgång till det inglasade uterummet som förlänger säsongen samt en trevlig uteplats och en lättskött och lummig trädgård i ett högt och skyddat läge. På entréplan finns även tre sovrum och badrum. Källarplanet är mycket rymligt och har en god takhöjd. Här finns stora ytor i form av hobbyrum, gillestuga, 2 gästrum/ sovrum och god förvaring. Nytt yttertak 2021 på huset och garagetak bytt 2020. Boendet ligger på en mycket populär adress och har enkel närhet till Karlstads stadskärna, samt Bergvik köpcenter med alla dess butiker och restauranger. Busshållplats, nära och bekvämt. Hultsbergsskolan med förskoleklass till årskurs 9 samt förskola når ni med en kort promenad. På skolan finns också tre fritidshem för yngre och äldre elever samt en träningsskola. Flera lekplatser finns också i närområdet. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
Pilgrimsvägen 20A, Marieberg, Kristinehamns kommun

Pilgrimsvägen 20A

Radhus
Marieberg, Kristinehamns kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
134 m²
5 rum
vån 1/2
7 402 kr/mån
22 351 kr/m²

Varmt välkommen till Pilgrimsvägen 20A och denna härliga bostad med enastående utsikt över Vänern! De välplanerade 134 kvm över två plan har en trevlig, social- och arkitektonisk planlösning. Här har man med eftertanke placerat fönsterpartier och uteplatser som bjuder in naturen. Du slås av ett fantastiskt ljusinsläpp och takhöjden sätter prägel. Med villakänsla i bostadsrättsform kan du njuta av omgivningarna från flera av bostadens uteplatser eller varför inte i den inglasade ateljén? Inte minst med Vänern som din närmaste granne har du även tillgång till pool runt knuten! Du välkomnas av en praktisk hall med klinkers på golv. Smidigt med garage och carport under tak i direkt anslutning till entrén. Trevlig hall som avskiljs med avhängning samt garderob mellan kök, duschrum och förråd under trapp. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in socialt. I vardagsrummet, som ligger två trappsteg ner från kök, finns plats för stor mat- och soffgrupp. Braskaminen värmer gott kalla dagar. Den stora altanen på entréplan når du från vardagsrummet och plats finns för både matgrupp och loungemöbel om så önskas. På entréplan finns även ett gästrum/kontor till ditt förfogande. Övre plan välkomnar dig med ett härligt allrum och plats för soff- eller sittgrupp. Även här slås du av ljusinsläppet, takhöjden och den vackra utsikten mot Vänern från takterrassen samt ateljén. Vidare erbjuder detta plan två sovrum, rymlig klädkammare samt ytterligare ett duschrum med tvättdel. Mindre balkong finns även mot innegården och AC är installerad. Den stenlagda uppfarten leder till bostadens carport och garage. Här erbjuder även innergården plats för sittgrupp samt bra förvaringsmöjligheter i tillhörande förråd. Från bostaden har du inte bara ett stenkast till Vänerns strand utan även ett fantastiskt pool område där du som medlem i föreningen kan nyttja. Härliga promenadstråk i närområdet, vandringsleder som korsar och närhet till båthamn. Nära bostaden finns förskola och Stenstalidskolan (F-9) ligger på cykelavstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Toverud 120, Rud, Hammarö kommun

Toverud 120

Radhus
Rud, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
2 495 000 kr
112,8 m²
4 rum
5 725 kr/mån
22 119 kr/m²

Här bor man med underbar utsikt över ängar och natur samt ett stenkast från Vänern. Parhuset erbjuder en lättskött trädgård på baksidan. Bostaden har genomgående ett klassiskt golv och målade väggar. Köket är i modernt stuk med vita luckor som ger radhuset ett lugn. Läget, tillvalen samt färgkombinationerna med miljön utvändigt ger en känsla av harmoni. Genomgående i hela nedervåningen är det vattenburen golvvärme. Det är ett välplanerat hem om ca 113 kvm boyta fördelat på två våningar och dessutom en trädgård med gräsmatta. På entréplanet hittar vi vardagsrummet som har en halv-öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummets fönsterparti speglas den vackra utsikten över ängar och resten av kvarteret. Entréplan erbjuder två härliga uteplatser en på framsidan och en på baksidan som ligger i söderläge. På övre planet finns det tre sovrum och ett allrum. Det finns två helkaklade badrum! Extra plus för bostaden är solläget samt carporten. På Toverud 120 bor du lantligt och barnvänligt till i en modern tappning med ca 8 min med bil till skola, 15 min till mataffär och restauranger vid Nolgård. Busshållsplats finns vid den stora vägen, buss 911 går från Rud, via Bärstadsskolan till Nolgård (Jonsbol bytespunkt). Fina naturområden utanför dörren. Varför inte ha Kilenegården som utflyktsmål? Från bostaden har du gångavstånd till Vänern. En ny småbåtshamn med ca 80 platser förbereds i närområdet på Rud. Tomten ligger i ett härligt söderläge med en underbar altan med plats för både matgrupp och loungegrupp, det finns härliga odlingslådor i ena hörnet om tomten. Här finns det plats för umgänge i både stort och litet sällskap! Hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Stampvägen 2, Alster, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stampvägen 2

Villa
Alster, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 495 000 kr
68 + 68 m²
2 rum
1 180 m² tomt

Varmt välkommen till Stampvägen 2 med trevligt hörn läge i Alster! Villan är fördelad med 68 kvm på entréplan och biyta om 68 kvm i den delvis inredda källaren. Den härliga tomten erbjuder stor gräsmatta med plats för lek, bra förvaring i två förråd och dubbel garage samt i friggebod. Här har du endast 500 m till populära Alsters strandbad och busshållplats precis utanför tomten! Du välkomnas av hall med plats för avhängning. Bostadens entréplan har sociala ytor i vardagsrum där möjlighet finns att göra ett extra sovrum om så önskas. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör så att du får ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Från vardagsrummet når du även villans härliga uterum som förlänger vår- och höstsäsongen. Köket har bra arbetsytor med bänk på båda sidor samt bra förvaring i över- och underskåp. I sovrum på entréplan finns plats för dubbelsäng och inrett med skjutdörrsgarderob längs vägg. Duschrum med kakel och klinkers i anslutning till entré och hall. Källaren rymmer bra förvaringsmöjligheter i rum och matkällare. Tvättstuga med arbetsbänk och tvättho, plats finns för tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Inrett rum med klinkers på golv som är perfekt som sovrum/gästrum eller allrum. Praktiskt med groventré ned till källaren från utvändig trapp. På Stampvägen 2 bor du på en härlig hörn tomt med rogivande grönska runtomkring. Här finns också ett stort dubbel garage, förråd, redskapsbod samt praktisk friggebod. På gångavstånd från villan ligger populära Alsters strandbad och vackra Alsters Herrgård. Busshållplats utanför tomten med bra kommunikation till Karlstad centrum. En kort biltur bort ligger Välsvikens handelsområde med mat-, sport- och klädbutiker. Även byggvaruhus finns här. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för med information!

Skogsvägen 38C, Centrum, Kils kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00

Skogsvägen 38C

Lägenhet
Centrum, Kils kommun
Bjurfors Karlstad
560 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
4 877 kr/mån
8 235 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade trea i centrala Kil. Bostaden har ett trevligt och modernt kök med gott om plats för ett matbord. Stor, inglasad balkong i vardagsrummet. De större ytorna skapar ett inbjudande och socialt hem. Rymligt badrum utrustat med kommod, duschhörna samt wc. Sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Arbetsrummet är också härligt med fönster med ljusinsläpp. Här bor man i ett hemtrevligt område beläget i Kils kommun. Kil är en underbar plats med närhet och tillgång till diverse aktiviteter som berikar vardagslivet. Bara en cykeltur bort finns Kils tennisklubb, samt en hundrastgård. Bostadsrätten ligger dessutom med bra avstånd från livsmedelsbutiker, skola, förskola, vårdcentral samt kils tågstation som tar dig både till Göteborg samt centrala Karlstad. Smidigt med ett tacksamt pendelavstånd. Fastigheten har nära avstånd till Kil centrum som erbjuder allt ifrån pizzerior till Systembolaget. Kils utbud är generöst med tanke på storleken. Vid den vackra sjön Fryksta finns dessutom den prisbelönta golfrestaurangen som serverar fantastisk mat som Du avnjuter med Fryken i horisonten! Fortsättningsvis finns Frykstas egen slalombacke beläget - Frykstabacken! Perfekt för dig som värdesätter att ha närhet till aktiviteter. Avståndet till Karlstad är ca 2 mil och till Karlstad flygplats är det ca 1 mil. Kil har en stark identitet i idrotten så här finns en stor friidrottsanläggning, fotbollsarenor och ishockey rink. Sist men inte minst den stora STC- anläggningen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Annebergsvägen 70, Anneberg, Karlstads kommun
  • Idag kl 16:15
Annebergsvägen 70, Anneberg, Karlstads kommun, bild 2
Annebergsvägen 70, Anneberg, Karlstads kommun, bild 3

Annebergsvägen 70

Radhus
Anneberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 195 000 kr
106 m²
4 rum
6 109 kr/mån
30 142 kr/m²

Varmt välkommen till omtyckta Anneberg och detta nyrenoverade bostadsrättsradhus! Radhuset är fördelat i två våningar och har en egen trädgårdstäppa med altan och förråd i insynsskyddat läge! Här får ni känslan av att bo i eget hus men har bostadsrättens alla fördelar och bekvämligheter. Man välkomnas av en hall med plats för klädavhängning. Vidare in i bostaden finner man nyrenoverat kök och vardagsrum i öppen och social planlösning med stora fönster för ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Här finner man även ett renoverat duschrum samt tvättstuga och gott om förvaring. En trappa upp erbjuds tre sovrum i bra storlek och bostadens andra även det renoverade duschrum. Stort plus för carport med vindsförråd och bakomliggande isolerat förråd samt redskapsbod på baksidan av huset. Anneberg är ett omtyckt område av personer i alla åldrar. Här bor ni mitt i naturen med skogen precis utanför dörren. Inom området finns Tyrskogens friluftsanläggning med löpspår, gym, Löfbergs Lila Arena och Klarälvens glittrande vatten. Med den asfalterade cykelbanan tar ni er snabbt in till Karlstad centrum, likaså med stadsbussnätet som passerar ute vid stora vägen. Skola och förskola ligger inom gångavstånd. Bör upplevas på plats för att se den nyrenoverade och fina standard som bostaden har. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sillerudsgatan 2, Lorensberg, Karlstads kommun

Sillerudsgatan 2

Villa
Lorensberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 795 000 kr
187 + 51 m²
7 rum
814 m² tomt

Varmt välkommen till Sillerudsgatan 2 och denna välplanerade villa om hela 187 kvm samt 51 kvm biarea i suterräng på populära Lorensberg. En villa med plats för den stora familjen med 5 sovrum samt sociala ytor fördelade på två plan. Om så önskas finns det möjlighet att hyra ut del av villan på nedre plan. Här bor du på bekvämt avstånd från Karlstad centrum, ett stenkast från busshållsplats, fina promenadstråk runt knuten samt med cykelavstånd till skola. Du välkomnas av en trevlig entré med plats för avhängning och WC i direkt anslutning. Från hallen når du entréplanets alla rum samt trappan som leder till nedre plan. Det rymliga köket har bra arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Plats finns för matbord och dörr mot allrummet bjuder in socialt. Från köket når du även villans trevliga altan under tak. I vardagsrummet finns plats för både matgrupp och soffgrupp. Njut av fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Utgång till balkong med plats för sittmöbel. De tre sovrummen på entréplan är rymliga och plats finns för säng/dubbelsäng, skrivbord samt har förvaring i garderober. Vidare finns klädkammare samt ett charmigt badrum i originalutförande. Idag inrett med WC, handfat, sminkbord, högskåp samt badkar. En trappa ner finns allrum/TV-rum, två sovrum, bastu/duschrum, tvättstuga samt bra förvaringsmöjligheter i förråd och matkällare. Allrummet har plats för soff- och sittgrupp och den trevliga öppna spisen med insats värmer gott kalla dagar. Duschrum med bastu samt WC i anslutning vid hall. Vidare från duschrummet når du pannrum samt villans tvättstuga. Under trappan finns pentry med kylskåp, kokplatta, diskho och skåp. Två rymliga sovrum med egen ingång gör detta perfekt till uthyrning eller ungdomsrum som ger känslan av att man har en privat del av huset. Trevlig trädgård med stor gräsmatta, buskar och träd, växthus och vedskjul/trädgårdsbod. Här finns även en trevlig altan med plats för både matgrupp och loungedel. Uppfart med plats för två bilar och praktiskt garage. På gångavstånd från fastigheten finns fina strövområden och busshållsplatsen ett stenkast bort. På promenadavstånd finns förskolor samt på cykelavstånd Stockfallets skola (F-6) Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor och visning!

Heinola 1, null, Kristinehamns kommun
  • Imorgon kl 16:45
Heinola 1, null, Kristinehamns kommun, bild 2
Heinola 1, null, Kristinehamns kommun, bild 3

Heinola 1

Villa
Kristinehamns kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
134 + 171 m²
5 rum
4 319 m² tomt

Varmt välkommen till Heinola 1 och Lärarbostaden! En värmländsk dröm där man med varsam hand har restaurerat, värnat om ett kulturhistoriskt arv samt tagit tillvara på villans karaktär med ett hållbarhetstänk. Med de fantastiska sekelskiftesdetaljerna, sina stora sociala ytor samt en charm som tar dig tillbaka till 1920-talet kommer du genast att känna dig hemma. Denna fantastiska villa är full av gedigna- och klassiska detaljer som ger en känsla av tidlöshet. Samtidigt har det tillförts moderna bekvämligheter och stora renoveringar har genomförts. Här finner du allt från vackra trägolv och snickerier till generösa fönsterpartier i original som släpper in rikligt med naturligt ljus! Du välkomnas av en stor hall med plats för sittgrupp samt avhängning. Den vackra trappan tar dig upp till övre plan. Kammaren samt matsalen bjuder in socialt och ljusinsläppet är utöver det vanliga. Biblioteket har bevarade linneskåp och är idag inrett med sittgrupp samt säng. Det platsbyggda köket har bevarad charm med moderniserad maskinell utrustning. Här har du både induktionshäll, ugn samt den gamla vedspisen som är fullt fungerande. Duschrummet är under renovering och du slås av den höga takhöjden. Köksingången är rymlig och även här finns plats för avhängning. Källaren nås från köksingången och här finns inte bara stor tvättstuga, bra förvaringsutrymmen utan även den gamla slöjdsalen till ditt förfogande. Övre plan har sin tidstypiska hall med plats för mindre sittgrupp. Inredd kattvind som idag används som kontor är perfekt som barnrum. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng samt sittgrupp. Bra förvaring i anslutande kattvindar. Läget är idylliskt, med en lantlig känsla samtidigt som du har nära till bekvämligheter i Kristinehamn ca 10 minuter bort. En härlig tomt med stora gräsytor, köksträdgård och direkt närhet till skog har du gott om utrymme för aktiviteter och utomhuslek. I uthuset finns idag garage, hönshus samt del för grisarna och kaninerna att bo. Bra förvaringsmöjligheter på övre plan. Idag är fastigheten över 4319 kvm och denna är under avstyckning. Därmed kommer det bli två fastigheter med lärarbostaden på en av fastigheterna och skolan på den andra. Till info så kommer besiktning att utföras 22/4-2024 så protokoll finns tillgängligt på visning. Denna pärla erbjuder ett naturnära boende i ett charmigt hem med moderna funktioner, sunda materialval och vackra detaljer. Ett måste att uppleva detta på plats! Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Lerbodatorp Westgård 1, Boda, Kils kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00

Lerbodatorp Westgård 1

Gård/Skog
Boda, Kils kommun
Bjurfors Karlstad
6 995 000 kr
215 + 17 m²
6 rum
64 ha tomt

Varmt välkommen till Lerbodatorp Westgård 1 och 2 och denna fantastiska gård med natursköna omgivningar med total yta om 64 ha. Den ståtliga huvudbyggnad, om 215 kvm, uppfördes i mitten av 1800-talet och har vackra original detaljer bevarade som med omsorg renoverats under åren. Kakelugnar, breda plankgolv och vackra spegeldörrar sätter prägel. Gästhuset över två plan har förbättrats och det vackra tornet sticker ut när du kommer upp mot gården. Nere vid sjön har du den mysiga stugan som gör det möjligt för minisemester en kort promenad från gården. Fastigheterna, i flera skiften, sträcker sig med betes- och åkermark runt gården samt skog ner mot sjön. Möjlighet finns för djurhållning och verksamhet då säljaren tidigare haft får, mejeri samt gårdsbutik. Här finns en perfekt kombination av en generös bostadsyta, avskildhet och anslutning till naturen! Huvudbyggnad Du välkomnas av vackra dubbeldörrar i den rymliga hallen som leder till kök, vardagsrum samt trapp upp till övre plan. Det stora lantliga köket är bostadens mittpunkt med köksö samt plats för flera sittgrupper. Tidstypisk vedspis och bra arbetsyta. Mycket praktiskt med den renoverade groventrén, WC samt tvättstuga med dusch i anslutning till köket vilket underlättar i vardagen. Härligt ljusinsläpp från två väderstreck är genomgående i alla rum på nedre plan. Vardagsrummet är rymligt med plats för soffgrupp samt tillhörande möblemang. Kakelugnen värmer gott kalla dagar. Huvudbyggnaden har flera sovrum varav ett av dessa finns på nedre plan. Platsbyggda garderober och rum finns för dubbelsäng. Vidare från sovrummet är den tidigare pigkammaren som idag är inredd som kontor och detta når du även från kök. En elegant trätrappa leder till en andra våning där du möts av övre hall som idag är inredd som läshörna med fantastisk utsikt över omgivningarna. Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjlighet varav ett av dessa rum har öppen spis med insats. Renoverat duschrum med härligt ljusinsläpp från dubbeldörrarna mot bostadens balkong. Salen på övre plan bjuder in till fest och plats finns för stor matgrupp samt flera sittgrupper. Bostadsbyggnad Gästhuset, som sträcker sig över två plan, erbjuder utmärkt boendemöjligheter för vänner, familj eller uthyrning. Det är smakfullt inrett och har ett fullt utrustad kök, renoverat duschrum samt WC och 3 bekväma sovrum. Det stora vardagsrummet på övre plan bjuder in socialt med kakelugnen i centrum. Med grusväg från gården kan du ta en promenad ner till sjön. Här kan du njuta av bad och fiske, eller bara koppla av vid vattnet och njuta av den vackra utsikten. Sjöns strandlinje erbjuder möjligheter till båtliv och den mindre stugan inredd med kök samt utedass ger möjlighet för övernattning. Fastigheten ingår med två jakträtter på älg om ca 1800 ha och småvilt jagas på egen fastighet. Denna imponerande gård är en fröjd för naturälskare, där du kan njuta av komfort, avskildhet och den vackra skönheten i din omgivning. Endast 30 minuter från Karlstad samt 15 minuter till Kil. Vill du lämna bilen hemma så är det smidigt att pendla med tåg till Högboda. Boda skola samt förskola ligger 5 minuter med bil från fastigheten. Oavsett om du är ute efter ett permanent hem eller en plats att koppla av på som det perfekta lantstället så är detta ett fantastiskt objekt som bör besökas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning!

  • Plus
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 2
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 3

Packhusallén 6K

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 8/8
4 759 kr/mån
49 627 kr/m²

Varmt välkomna till Packhusallén 6K och denna trevliga lägenhet om 3 rum och kök högst upp i huset. Lägenheten har två stora balkonger varav den ena löper längs hela lägenheten mot Packhusallén. Den andra balkongen är delvis inglasad och vetter mot Tullholmsviken, där eftermiddags- och kvällssolen kan åtnjutas. Lägenheten har ett välutrustat kök från Marbodal med mörkblå snickerier, påkostad bänkskiva och rostfria vitvaror från Siemens. Lägenheten har två sovrum varav det ena är större och har en Walk-In-Closet i anslutning, samt en utgång till den inglasade delen av ena balkongen. Det mindre sovrummet passar perfekt som gästrum/kontor. Duschrummet har kakel och klinker i moderna färger och är utrustat med WC, dusch, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående likadana golv och ljusa väggar. Lägenheten har ett väldigt bra läge, endast en kort promenad till centrala Karlstad. Närhet till mataffärer och all annan tänkbar service. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ulvsbyn 320, Ulvsbyn, Karlstads kommun

Ulvsbyn 320

Villa
Ulvsbyn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
82 + 82 m²
5 rum
2 487 m² tomt

Vi har nu äran att presentera ett välskött samt kvadratsmart hus i lantlig miljö med närhet till Karlstads centrum! Villan erbjuder en klassisk stil med alla förutsättningar för att stormtrivas. Trädgården är om 2 487kvm och har idag en fullstor Volleybollplan, en stor altan med både inglasad del samt ett trädäck i fritt läge. Sovrummen är rymliga och det finns en naturlig uppdelning av huset. På entréplan finns en naturlig samlingsplats för sociala sammanhang. I den delen av villan ligger kök och vardagsrum i en halv-öppen planlösning. Köket är i vitasnickerier och sätter trenden för resten av villan. Det finns fönsterpartier i tre olika väderstreck. Från köket kan man nå bostadens altan. Entréplan är en halvtrappa upp vilket skapar harmoni, ljus och rymd då utsikten blir mer exklusiv med den gröna skogen som tavla. Till höger om entrén finns två rymliga sovrum samt duschrum. En trappa ned finns ett allrum, ett sovrum, en tvättstuga samt ett badrum med dusch. Allrummet är uppdelat med en sovrumsdel samt en vardagsrumsdel. Varmt välkommen till ett naturskönt boende med utsikt över de vackra ängarna! Enbart ett par minuters promenad bort hittar vi härliga skogsområden med fina promenadstråk. En fantastiskt fin skog att röra sig i, väldigt populär bland boende på Ulvsbyn. Nära bra kommunikation. Några minuter bort med bil når man Välsviken för all tänkbar service. Det finns även en ICA Nära butik. Lämna din intresseanmälan för att få veta mer om projektet och om processen eller boka ett möte med ansvarig mäklare.

Bogsprötsgatan 21B, Inre hamn, Karlstads kommun
Bogsprötsgatan 21B, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Bogsprötsgatan 21B, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Bogsprötsgatan 21B

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 395 000 kr
81 m²
2 rum
4 837 kr/mån
29 568 kr/m²

Lokal med möjlighet att förverkliga sin dröm om egen verksamhet. Affärslokalen har extra takhöjd för att skapa rymd och atmosfär. • Stora fönsterpartier vetter ut mot gatan och skapar ett naturligt ljusinsläpp • Helkaklat duschrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare • Hall med bra förvaring i garderober och klädkammare • Välutrustat kök med stor köksö • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum • Föreningen tillåter juridisk person som köpare Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Kanikenäsbanken 10B, Inre hamn, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 10B

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 180 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/7
2 823 kr/mån
28 095 kr/m²

Välplanerad etta om 42 kvm med en magisk omgivning invid kanalen. Bostadsetta med ytskikt i absoluta toppskick. Kvadratsmart! Bekvämt med både tvättmaskin och diskmaskin hemma. Stilren röd tråd, funkar för alla inredningsstilar. Plats för både soffa, säng och för mindre kontorsdel om så hade önskats. Otroligt fint läge med kanalen som vy. Passa på, att en ledig dag, gå längs gång- och cykelbanan invid kanalen. Du når inre hamn med dess restaurangstråk på bara 5 minuter. Här finns också nyöppnade Coop och Willys (Bergendorffsgatan). God kommunikation via buss via Packhusallén alldeles intill. Är det en citynära bostad du söker? Med närhet till natur, båtliv och lugn i ett? Då har du hittat rätt. Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norra Kyrkogatan 6E, Centrum, Karlstads kommun
  • Tor 25 apr kl 19:00
Norra Kyrkogatan 6E, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Norra Kyrkogatan 6E, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Norra Kyrkogatan 6E

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 563 kr/mån
41 415 kr/m²

Här bor ni i ett lugnt och samtidigt centralt läge med en fantastisk utsikt över Karlstads takåsar och citypulsen alldeles runt knuten. Bostaden finner du i hjärtat av Tingvallastaden, med city samt härliga promenadstråk runt hörnet. Välkommen till ett välplanerat hem med trevliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I anslutning finner vi den stora balkong västerläge där eftermiddags och kvällssolen kan avnjutas. Modernt kök med snickerier i vitt och vitvaror från Bosch. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Väl tilltaget sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Bostaden är genomgående inredd i ljusa färger som kompletteras med moderna vitvaror och detaljer. Bostadsrättsförening från 2019 där allt känns fräscht och lyxigt. Föreningen är ansluten till Sappas fibernät för moderna medialösningar samt har tillgång till garage. I föreningen finns även en gemensam relax med bastu och gym. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd. Inbjudande och välskött utemiljö på föreningens innergård. Trevliga promenadstråk längs med Klarälven och grönområden alldeles i närheten. I Tingvallastaden finner ni gott om service på nära avstånd såsom matbutik, restauranger, frisör och vårdcentral. Bara några minuters promenad till Karlstad centrum. Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Munkebolsgatan 1, Lorensberg, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Munkebolsgatan 1

Radhus
Lorensberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 295 000 kr
148 + 40 m²
7 rum
709 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Munkebolsgatan på Lorensberg! Med sina generösa 148 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas. Hörntomt vilket bidrar till en större, lummig tomt som ger en härlig känsla av grönska och ger dig möjligheten att njuta av solen med baksida i söderläge. Den trevliga uteplatsen bjuder in till långa sommarkvällar med grillmöjligheter och bad i spabadet. Fjärrvärme, friköpt tomt och fiber är bara några av alla fördelar denna fastighet har. Läget är perfekt för dig som vill bo naturnära och samtidigt ha närhet till kommunikationer. Här kan du ta dig smidigt både till jobbet och till stadens puls, samtidigt som du har naturen runt hörnet. Det barnvänliga läget gör detta till en idealisk plats för barnfamiljer. Här finns gott om lekytor och grönområden där barnen kan springa fritt och utforska samt närhet till flera förskolor och skolor. Välkommen till Munkebolsgatan - ett perfekt hem för er som söker både storlek, trivsel och närhet till naturen!

Knappstad 334, Knappstad, Karlstads kommun
  • Tor 25 apr kl 17:15

Knappstad 334

Radhus
Knappstad, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
4 595 000 kr
117 m²
5 rum
382 m² tomt

Välkomna till detta smakfulla parhus på Knappstad. I lantlig miljö som ändå ligger nära stadens puls erbjuds nu ett exklusivt och påkostat parhus i ägandeform. Detta vackra parhus, med en yta på 117 kvadratmeter fördelat på två plan, har en stilfull träfasad. Planlösningen är välplanerad där man finner både klädkammare vid hall samt duschrum som välkomnar dig vid entrén. Sociala utrymmen på bottenvåningen i form av kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning till varandra där du har direkt tillgång till en härlig altan och trädgård. På övervåningen finner du tre rymliga sovrum som passar perfekt för en familj eller för dem som önskar extra rum för ett hemmakontor. Dessutom är bostaden utrustad med två badrum som inkluderar både dusch och badkar, samt praktiska tvättmöjligheter för ökad bekvämlighet. Utvändigt finns två isolerade förråd med bra storlek samt carport! Knappstad är ett område som växt fram mellan Klarälven och Vänern. Ett område med friköpta parhus och friliggande villor. Cykelväg hela vägen in till stan, du når city på 5-8 min med bil. Busshållplats en kort promenad bort. Gillar du skog och grönområden finner du många strövområden och löpbanor, Knappstadsviken blir din granne! Också Göteborgsudden och Dingelsundet. Flera badplatser och lekparker inom räckhåll. Välkomna att höra av er vid intresse!

  • Plus
  • Energieffektiv
Älvdalsvägen 33, Deje, Forshaga kommun

Älvdalsvägen 33

Villa
Deje, Forshaga kommun
Bjurfors Karlstad
2 400 000 kr
386 m²
1 385 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet med bra läge i Deje. I området finns variation av privatbostäder, hyreshus och centrumhandel samt vacker natur. Goda kommunikationer med bussförbindelser till Karlstad. Hyresfastighet med en byggnad i två plan ovan mark med totalt tre bostadslägenheter och en butikslokal. Byggnaden är uppförd på källargrund med stomme av trä och fasad av puts samt tegeltak. Byggnad värms upp med bergvärme och ny pump har installerats under november 2023. Ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Byggnaden är uppförd 1929 och har kontinuerligt renoverats. En renoverad frisörsalong finns idag i butikslokalen och den renoverades för några år sedan med nya ytskikt, ventilation, vatten, el mm. 2023 installerades fiber i fastigheten samt en ny bergvärmepump. Fastighetens total uthyrningsbara area uppgår till 386 kvm fördelat på tre bostadslägenheter om 2-4 rum och kök samt en frisörsalong. Tomtarealen uppgår till 1 385 kvm och ligger med ett fint läge med utsikt över Forstjärnen på baksidan.

  • Plus
Kärrängsvägen 6, Hammar, Hammarö kommun

Kärrängsvägen 6

Villa
Hammar, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
3 795 000 kr
138 + 16 m²
5 rum
561 m² tomt

Varmt välkommen till familjevänliga Kärrängsvägen 6! Bostaden är en välplanerad 1 1/2 plans villa med 5 rum varav tre sovrum på entréplan samt allrum/sovrum på övre plan. En mycket trevlig villa med sociala ytor och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt altandörrar. Med skogen runt knuten bor du i ett barnvänligt område med cykelavstånd till skola och förskola. Bostaden är väl underhållen av nuvarande ägare och många förbättringar är utförda under 2022/2023. Här bor du i ett lugnt och nästintill lantligt läge med hästhagarna en kort promenad bort från bostaden! Du välkomnas av en rymlig entré med plats för av hängning. Från hallen når du entréplans alla rum. Kök med stort fönsterparti ger fint ljusinsläpp och har plats för matgrupp. Kökets helglasade dörr leder ut till stor altan. Köksinredning med snickerier i vitt samt trä. Önskar man att öppna upp mellan kök och vardagsrum så finns det möjlighet för det. Vardagsrummet bjuder in socialt och är idag inrett med matgrupp samt stor soffa. Från vardagsrum når du även villans stora altan samt inglasade uterum med utsikt mot skogen och cykel- samt ridväg som går nedanför huset. Braskaminen värmer gott kalla dagar. Vidare i hallen är groventrén praktiskt belägen vid tvättstuga. Bostaden har tre rymliga sovrum på entréplan och ett duschrum samt badrum i anslutning till dessa. Via trappan i vardagsrummet når du övre plan. Delvis öppen planlösning mellan sovrum och allrum där man idag har arbetshörna och soffa. Är man i behov av två extra sovrum så finns möjlighet att dela av detta utrymme. Bra förvaring i klädkammare/förråd. På tomten finns mindre gräsmatta, biluppställning samt carport på framsidan av villan. Baksidan är inbjudande för familj och vänner med altanen som går runt hörnet och uterummet i mitten av denna. Plats finns för flertal sitt- och/eller lounge grupper. Växthuset gör det möjligt för den med gröna fingrar att odla. Med en trapp ner når du allmänningen nedanför tomten. Perfekt plats för studsmatta eller bollspel. Bra förvaring i förråd samt öppen förvaring under tak. I närområdet finns fina promenadstråk. Från Kärrängsvägen har du förskola samt skolor på cykelavstånd från bostaden. Några minuter bort med bil har du tillgång till både gym och utegym, elljusspår samt badmöjligheter på Kilene. För den golfintresserade finns Hammarö Golfklubb ca 3 km bort. Med en kort cykeltur tar du dig till Mörudden med camping, fin badstrand samt restaurang. En promenad bort finns busshållplats med bra kommunikation till Karlstad centrum med stopp på knytpunkten Nolgård. Här har du även tillgång till två stora matbutiker, restauranger samt gym. Hjärtligt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information.

Herrgårdsgatan 4C, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Herrgårdsgatan 4C

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 650 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/6
2 683 kr/mån
35 870 kr/m²

Varmt välkomna till Herrgårdsgatan 4C och denna trivsamma bostad om 46 kvm med låg avgift. Här bor ni i en mindre central tvåa med bra planlösning. Bostaden har ett öppet kök med vardagsrum i bra storlek, lagom stort sovrum med plats för stor säng. Fräscht duschrum utrustat med WC, tvättställ med underliggande kommod, dusch och tvättmaskin. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt och bra förvaringsmöjligheter. Centralt läge endast en kort promenad till Stora Torget. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tranvägen 2, Anneberg, Hammarö kommun

Tranvägen 2

Villa
Anneberg, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
5 995 000 kr
146,3 m²
6 rum
1 026 m² tomt

Varmt välkommen till Tranvägen 2 och denna trevliga enplansvilla uppförd år 2023 med mycket familjevänligt läge! Bostadens 146 kvm är välplanerade med härliga sociala ytor samt sovrum i båda ändar av villan. Tomt med grusad uppfart och carport, nylagd gräsmatta samt härlig altan om hela 70 kvm. Här har du gång- och cykelavstånd till nyuppförd förskola samt Hammarlunden (F-9) vilket underlättar i vardagen! Du välkomnas av en rymlig entréhall med möjlighet för bra förvaring. Den sammanhängande och delvis öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum bjuder in socialt. Tidlöst kök med bra arbetsyta samt plats för matgrupp. Praktiskt med tvättstuga och groventré i anslutning. Matsalen har plats för både mat- samt sittgrupp och extra trevligt med den värmande kaminen. Fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck och plats finns för soffgrupp i vardagsrum. Genom dubbeldörrarna i vardagsrummet når du villans altan som sträcker sig runt knuten på baksidan och som du även når från allrum. Vidare i villan finns tre rymliga sovrum med förvaring i garderober samt allrum mellan dessa. Det helkaklade duschrummet nås från hallen och är naturligt placerat till sovrummen. Perfekt för barnen att ha sin egna del av villan! Från köket når du bostadens större sovrum med plats för dubbelsäng samt duschrum i anslutning till detta. Ljusa ytskikt och parkettgolv är genomgående i villan. Fasaden på villan är grundmålad och färg finns att hämta ut för andra strykningen i vilken kulör du önskar. På Tranvägen bor du i ett nyuppfört område med skogen ett stenkast bort. Trevliga promenadstråk och mycket barnvänligt med gång- och cykelavstånd till förskola samt skola vilket underlättar i vardagen. Kort promenad till busshållsplats som tar dig till knytpunkten Nolgård samt Karlstad centrum. På Nolgård finns även matbutiker, restauranger samt gym tillgängligt. Hjärtligt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

Visar 1 - 25 av 57