Bjurfors Karlstad

Bjurfors Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Långgatan 33, Herrhagen, Karlstads kommun
  • Tis 6 aug kl 17:15
Långgatan 33, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Långgatan 33, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Långgatan 33

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 295 000 kr
51,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 801 kr/mån
25 146 kr/m²

Varmt välkommen till en stilsäker bostad med en stor uteplats! Långgatan 33 ligger praktiskt beläget på populära Herrhagen med gångavstånd till centrala Karlstad. Ljuvlig lägenhet med snygga materialval. Köket är stilsäkert där vitt och svart möts i en modern kontrast. Helkaklat badrum i vitt och grått! Här bor du på våning 1/3. Du möts av en större hall med plats för avhängning. Lägenheten är välplanerad med kök som har en matplats. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och läshörna om så skulle önskas. Från vardagsrummet finns en utgång till uteplatsen med utsikt över den lummiga innergården. Med ett genomgående ljus från de stora fönsterpartier upplevs lägenheten mer rymlig. Sovalkoven är i bra storlek. Förråd finns, som hör till lägenheten! Herrhagen är ett attraktivt område som på senare år lockar alla målgrupper. Attraktivt dels för områdets närhet till både citys puls, vattennära- och skogsnära promenadstråk. Herrhagen i stort är ett bostadsområde blandat med villatomter, lägenhetshus (både bostadsrätter samt hyreshus). På Herrhagen finns matbutik, livsbutik, Nöjesfabriken och en kort promenad bort finner du Gubbholmen (en perfekt plats om du önskar träna utomhus). Goda bussförbindelser, men framförallt väljer du promenad eller cykeln på grund av områdets centrala läge. Funktionsvariations-anpassat för den som behöver åka hiss från bottenplan till lägenhetsdörren. Varmt välkommen för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Värmlandsgatan 8B, Herrhagen, Karlstads kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Värmlandsgatan 8B, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Värmlandsgatan 8B, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Värmlandsgatan 8B

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 585 kr/mån
23 644 kr/m²

Varmt välkommen till Värmlandsgatan 8B, en väldisponerad bostad med inglasad balkong i västerläge. Här bor ni på det populära området Herrhagen med bekvämt gångavstånd till centrala Karlstad. Ni välkomnas in genom hallen där plats finns för avhängning. Ljust och rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp samt matdel eller övrigt möblemang om så skulle önskas. Sovrum med bra förvaringsutrymmen samt utgång till den härligt inglasade balkongen med eftermiddag- och kvällssol. Balkongen vetter mot den gröna ljusa innergården utan biltrafik. Köket är välplanerat med matplats intill fönstret. Duschrum med tvättmaskin, praktiskt och bekvämt. Herrhagen är ett lugnt bostadsområde med närhet till citys puls och all dess service som erbjuds. Stadsdelen består av villatomter samt lägenhetshus. Ett stenkast från bostaden finns matbutik, restauranger och härliga promenadstråk. För den som gillar att träna utomhus finns även Gubbholmen på gångavstånd som erbjuder ett utegym samt härliga promenadstråk. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse och för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rud 226, Rud, Hammarö kommun
Rud 226, Rud, Hammarö kommun, bild 2
Rud 226, Rud, Hammarö kommun, bild 3

Rud 226

Villa
Rud, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
9 995 000 kr
155 + 9 m²
5 rum
1,2 ha tomt

Vi hälsar er varmt välkomna till Rud 226 och en unik fastighet alldeles intill Vänern. Här erbjuds en bostad utöver det vanliga som passar dig som vill bo på ett bekvämt avstånd till city men samtidigt ha naturens kvalitéer på hemmaplan. Här vaknar du varje morgon till en glittrande sjö när solen går upp i öster. Boningshuset mäter 155 m2 och består av kök med halvöppen planlösning mot vardagsrummet, fyra sovrum och två renoverade badrum. Från dom flesta av rummen får vi en slående utsikt över Vänern. Nere vid vattnet finns en rejäl brygga med tillhörande sjöbod och är en utmärkt plats att avnjuta solen på dagen lång. Middagsbjudningarna hålls med fördel i den lilla fiskeboden. Den här platsen står i centrum för familjens liv. Från morgonens stilla kajakpaddling och fiske, till kvällarnas försök att tjata upp ungarna ur vattnet eller jollen. Vid bryggan kan familjens vänner lägga till i sommarkvällen. Utsikten och atmosfären är helt enastående. Fastigheten är uppbyggd som en liten gård med det större boningshuset, isbinge, garage och förråd, hönshus samt ett rejält växthus. Här hittar ni en plats att skapa fina minnen tillsammans med familj och vänner ca 20 minuters bilfärd från Karlstads centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Haga skogsväg 14B, Göteborgsudden, Karlstads kommun

Haga skogsväg 14B

Lägenhet
Göteborgsudden, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 550 000 kr
65 m²
3 rum
3 249 kr/mån
39 231 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade bostad från 2023 på Göteborgsudden. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till härliga skogsområden och fina promenadstråk. En bostad med exklusiva detaljer som valts ut för att skapa det lilla extra. Här finner ni ett välplanerat hem i två plan om 65 kvm med trivsamma sällskapsytor. I anslutning till entrén möts ni av en härlig uteplats i västerläge. Ni bjuds in genom en ljus, trevlig hall med plats för avhängning. I anslutning ligger det helkaklade duschrummet med egen tvättdel. Ett rymligt kök med snickerier från Haga Köket och plats för stor matgrupp. Övre plan består av ett allrum som idag är inrett med soffa samt kontorshörna och har gott om förvaringsutrymme. Sovrum finns på övre plan med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Vattenburen golvvärme i båda våningsplanen. Runt huset har vi ett utmärkt solläge från morgon till kväll. Varje detalj har valts ut noggrant för att skapa en exklusiv atmosfär. Vänern ligger alldeles intill och bostaden har ett bekvämt cykelavstånd till Karlstad centrum.

  • Uteplats
Knud Dahls gata 21, Jakobsberg, Karlstads kommun

Knud Dahls gata 21

Lägenhet
Jakobsberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
995 000 kr
33,5 m²
1 rum
3 165 kr/mån
29 701 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till Knud Dahls gata 21 och en välplanerad enrummare med stor uteplats. Ett utmärkt alternativ för studenten eller kanske en pendlarbostad? Lägenheten är inredd i genomgående ljusa och smakfulla färgval. Köket har vita snickerier från Vedum och öppen planlösning mot vardagsrummet. I anslutning finns en smart sovalkov med halvvägg, ett bra sätt att få undan sängen från dom sociala ytorna. Helkaklat badrum inrett i ljusa toner. Till bostaden hör en stor uteplats i sydostligt läge. Källarförråd följer bostaden. Brf Jakobsbergsskogen 2 har ett naturnära läge med många fördelar. Här kan du leva ett aktivt liv med både golf och motionsspår på promenadavstånd. Solpaneler på taket bidrar till lägre driftskostnader och ett mer klimatsmart boende. Fiberansluten föreningen för moderna medialösningar. Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Heinola 1, null, Kristinehamns kommun
Heinola 1, null, Kristinehamns kommun, bild 2
Heinola 1, null, Kristinehamns kommun, bild 3

Heinola 1

Villa
Kristinehamns kommun
Bjurfors Karlstad
2 695 000 kr
134 + 171 m²
6 rum
4 319 m² tomt

Varmt välkommen till Heinola 1 och Lärarbostaden! En värmländsk dröm där man med varsam hand har restaurerat, värnat om ett kulturhistoriskt arv samt tagit tillvara på villans karaktär med ett hållbarhetstänk. Med de fantastiska sekelskiftesdetaljerna, sina stora sociala ytor samt en charm som tar dig tillbaka till 1920-talet kommer du genast att känna dig hemma. Denna fantastiska villa är full av gedigna- och klassiska detaljer som ger en känsla av tidlöshet. Samtidigt har det tillförts moderna bekvämligheter och stora renoveringar har genomförts. Här finner du allt från vackra trägolv och snickerier till generösa fönsterpartier i original som släpper in rikligt med naturligt ljus! Du välkomnas av en stor hall med plats för sittgrupp samt avhängning. Den vackra trappan tar dig upp till övre plan. Kammaren samt matsalen bjuder in socialt och ljusinsläppet är utöver det vanliga. Biblioteket har bevarade linneskåp och är idag inrett med sittgrupp samt säng. Det platsbyggda köket har bevarad charm med moderniserad maskinell utrustning. Här har du både induktionshäll, ugn samt den gamla vedspisen som är fullt fungerande. Duschrummet, renoverat år 2024, når du från både kammaren och köket. Köksingången är rymlig och även här finns plats för avhängning. Källaren nås från köksingången och här finns inte bara stor tvättstuga, bra förvaringsutrymmen utan även den gamla slöjdsalen till ditt förfogande. Övre plan har sin tidstypiska hall med plats för mindre sittgrupp. Inredd kattvind som idag används som kontor är perfekt som barnrum. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng samt sittgrupp. Bra förvaring i anslutande kattvindar. Läget är idylliskt, med en lantlig känsla samtidigt som du har nära till bekvämligheter i Kristinehamn ca 10 minuter bort. En härlig tomt med stora gräsytor, köksträdgård och direkt närhet till skog har du gott om utrymme för aktiviteter och utomhuslek. I uthuset finns idag garage, hönshus samt del för grisarna och kaninerna att bo. Bra förvaringsmöjligheter på övre plan. Idag är fastigheten över 4319 kvm och denna är under avstyckning. Därmed kommer det bli två fastigheter med lärarbostaden på en av fastigheterna (ca 2319 kvm) och skolan på den andra (ca 2000 kvm). Se bifogad bild från Lantmäteriet där lärarbostaden är den gul markerad. Beslutet kommer att börja gälla för den nya fastigheten 25 juli. Denna pärla erbjuder ett naturnära boende i ett charmigt hem med moderna funktioner, sunda materialval och vackra detaljer. Ett måste att uppleva detta på plats! Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Norum 315, Molkom, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Norum 315, Molkom, Karlstads kommun, bild 2
Norum 315, Molkom, Karlstads kommun, bild 3

Norum 315

Gård/Skog
Molkom, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
4 750 000 kr
210 m²
5 rum
12 ha tomt

Varmt välkommen till Norum 315 och detta unika objekt belägen i ett naturskönt område alldeles intill Molkomsjön. Här finner du en gård med flertal maskinhallar/verkstäder, två charmiga bostadshus samt uthus. Med närheten till sjön kan du njuta av bad och avkoppling vid den vackra badplatsen. Vid sjökanten finns brygga samt en grillplats där du kan samlas med familj och vänner. Det naturnära läget ger en fridfull tillvaro med både skog och sjö inpå knuten. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en fastighet med läge! Historien genomsyrar denna plats då den rymmer ett av Värmlands industriella arv från järnbruk samt träsliperi. Dammarna som går genom fastigheten var tidigare en kraftstation vilket ej är i bruk idag. Huvudbyggnaden på gården brann ner år 1920, dock finns grunden kvar som ett minne av gårdens historia. Dessutom finns ett vackert kvarnhus som adderar ännu mer karaktär till denna unika egendom. Den gamla smedjan ligger vackert nere vid dammen. På gårdstomten finns två rymliga maskinhallar samt förrådsbyggnader som ger gott om utrymme för förvaring och verksamhet om så önskas. Dessutom finns två flyglar, varav en idag fungerar som bostad och en som är orörd med större renoveringsbehov. Ytterligare finns det en villa med två separata lägenheter med nyare kök och duschrum i de båda bostäderna. Bostadsbyggnaderna är idag uthyrda. Den idylliska miljön gör detta till en perfekt plats för dig som söker lugn och ro i natursköna omgivningar. I området finns fina promenadstråk och med bil tar du dig smidigt in till Molkoms centrum på drygt 10 minuter där det finns förskola samt skola (F-6). Här finns även livsmedelsbutik, apotek och andra bekvämligheter. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka visning!

  • Premium
Norum 323, Molkom, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norum 323

Villa
Molkom, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 750 000 kr
190 m²
5 rum
4 945 m² tomt

Varmt välkommen till Titåsen och familjevänliga Norum 323! Denna välplanerad villa är om 190 kvm över två plan samt har en stor tomt om 4945 kvm. Med skogen som närmsta granne bor du i en lantlig och barnvänlig miljö samt en kort promenad till Molkom sjön. Här finns det möjlighet för grillning och bad om sommaren samt skridskoåkning på vintern. Den trevliga farstukvist på framsidan välkomnar dig in. I entrén möts du av en rymlig hall och plats finns för avhängning. Bra förvaring i garderober samt möjlighet för förvaringsmöbel. Praktisk med WC och tvättstuga i anslutning. Bostaden består av fyra rum varav vardagsrum samt ett sovrum på entréplan och allrum samt två sovrum på övre plan. Kök med fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp och plats finns för matgrupp med utsikt över trädgården. Vardagsrummet bjuder in socialt med plats för stor soffgrupp och extra matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet når du bostadens härliga och inglasade uterum med utsikt mot skogen. Här finns plats för mat- och loungegrupp. På övre plan möts du av övre hall som du enkelt kan använda som allrum. Plats finns för soffa eller arbetshörna. Från hallen nås två sovrum samt rymligt duschrum. Bra förvaringsmöjligheter i kattvindar. Den lummiga tomten är stor och erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling med plats för studsmatta. Här finns även plats för växthus som gör det möjligt för den med gröna fingrar att odla. Byggnad finns på tomten med bra förvaringsmöjligheter i förråd och portar till garage. I området finns fina promenadstråk och med bil tar du dig smidigt in till Molkoms centrum på drygt 10 minuter där det finns förskola samt skola (F-6). Här finns även livsmedelsbutik, apotek och andra bekvämligheter. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning!

Humlen 37, Västra Ämtervik, Sunne kommun
Humlen 37, Västra Ämtervik, Sunne kommun, bild 2
Humlen 37, Västra Ämtervik, Sunne kommun, bild 3

Humlen 37

Gård/Skog
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Bjurfors Karlstad
9 995 000 kr
170 + 5 m²
5 rum
5 ha tomt

Med sina vackra röda byggnader och sommarängarna i full blom hälsar vi dig varmt välkommen till Humlen 37! Ett fantastiskt läge och en mycket trevlig gård med sagolik utsikt över sjön Fryken. För dig som önskar ett bekvämt åretruntboende med renoverad huvudbyggnad, avkopplande relaxavdelning samt charmigt gästhus bjuder detta in till umgänge med familj och vänner. Vackra naturområden med skog och sjö i symbios, sandstrand och brygga ett stenkast från gården samt jakträtt i älgjaktlag och småvilt på egen mark. Det trevliga orangeriet välkomnar den med gröna fingrar och här erbjuds även ett modernt och energieffektivt hem med solpaneler och fiberanslutning. Ett måste att uppleva denna gård på plats! Huvudbyggnaden, som är smakfullt renoverad år 2013, erbjuder generösa ytor om 170 kvm. Du välkomnas av hall med plats för avhängning och praktiskt med tvättstuga i direkt anslutning. Här finns även lucka ner till mindre rum där man valt att placera varmvattenberedare, trycktank samt filter. Vidare finns tidlöst och helkaklat duschrum. Det rymliga och lantliga köket har mycket bra arbetsytor och plats finns för stort matbord. Mycket inbjudande med ljusinsläpp från tre väderstreck. Genom dubbeldörrarna i hall mellan kök och vardagsrum når du bostadens mindre altan mot baksidan av huset och här finns även trappa upp till övre plan. Idag är vardagsrummet inrett med soff- och sittgrupp samt matsalsbord. Öppna spisen med insats värmer gott kalla dagar. På övre plan och hall når du bostadens tre sovrum, kontor samt WC. Rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang i de tre. Bra förvaring i kattvind samt klädkammare på övre plan. Bostadens fjärde sovrum är idag inrett som kontor. Möjlighet finns att möblera med säng. Lillstugan, där det tidigare sädesmagasinet låg, är idag gästhus om ca 40 kvm och detta stod klart år 2008. Trevlig planlösning med vardagsrum, pentry samt duschrum på nedre plan samt sovloft med plats för dubbelsäng en trappa upp. Fantastisk utsikt över sommarängen ner mot sjön från verandan. Komplementbyggnaden erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter på vind samt på entréplan. Skulle man önska mindre djurhållning finns det utrymme för detta. Vägg i vägg ligger gårdens trevliga spa-del från år 2020 med vackra putsade väggar och praktisk klinker på golv. De ca 50 kvm är inrett med sällskapsrum med mindre kök, duschrum samt bastu. Från sällskapsrummet når du spa badet och terrassen, även detta med fantastisk utsikt. Förutom de fantastiska boendemöjligheterna och relax har du även ett vinterbonat dubbelgarage från år 2021 med bra takhöjd. I anslutning till detta finns ytterligare ett uthus med mycket bra förvaringsmöjligheter och förberett med lyftbalk. Det vackra orangeriet välkomnar den med gröna fingrar och solpanelerna bidrar till bekvämlighet och hållbarheten i detta hem. Dessutom finns fiberanslutning. Tomten runt byggnaderna har stora gräsytor med trevliga uteplatser och delvis inglasad altan där du kan njuta av många soltimmar. Här kan du också avnjuta den vackra utsikten över Fryken likt en tavla. För den som älskar naturen finns det mycket att utforska samt nyttja din egna sandstrand med brygga en kort promenad längs gräsmattevägen från gården. Ett unikt tillfälle att förvärva ett modernt och och hållbart boende med den gamla charmen kvar och en fantastisk naturmiljö runt knuten. Vänligen respektera visningstiden och säljarens önskemål att spekulanter enbart är på plats vid visnings ti

  • Premium
Olofsvägen 5, Götetorp, Hammarö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Olofsvägen 5

Villa
Götetorp, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
3 350 000 kr
114 + 47 m²
5 rum
979 m² tomt

Vi hälsar er varmt välkomna till Olofsvägen 5 på det populära bostadsområden Götetorp. På lugn och barnvänlig gata säljs nu en välplanerad 1,5 plans-villa med vidbyggt garage. Huset är genomgående välskött och har en bra standard. Trevlig tomt utan granne på baksidan. Här finner ni ett välplanerat hem med bra sällskapsytor och praktiska förvaringslösningar. Vardagsrum med stora fönsterpartier och dörr mot den trevliga altanen. Modernt kök med snickerier i vitt. Bakom tvättstugan finns ett klassiskt skafferi. Renoverat badrum med kaklade väggar och klinkers på golv. WC på nedre plan är renoverat med snygga detaljer. I huset finns tre till fyra sovrum i bra storlek. Rymligt garage med fjärrport och tillhörande förråd. Både förråd och garage är isolerade. Huset värms via fjärrvärme. Inbjudande utemiljö med stor och lättskött trädgård. Härlig uteplats där ni kan njuta av kvällssolen. På Götetorp bor ni på ett familjevänligt område med närhet till Vänerns båt- och badmöjligheter. Närhet till kommunikationer till Karlstad centrum, idrottsanläggningar, skola, förskola, lekplats och härliga naturområden. Varmt välkomna på visning!

Ölmegatan 3A, Kvarnberget, Karlstads kommun
Ölmegatan 3A, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 2
Ölmegatan 3A, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 3

Ölmegatan 3A

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 795 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
4 122 kr/mån
28 047 kr/m²

Varmt välkomna till Ölmegatan 3A och denna trivsamma lägenhet som genomgått stora renoveringar under de senaste åren. Lägenheten har ett fint kök som delvis har renoverats under 2022 där bänkskiva, induktionshäll, blandare och tvättställ bytts ut. Duschrummet i lägenheten renoverades under 2021 i en smakfull, modern och exklusiv stil. Lägenheten inrymmer två sovrum i god storlek med plats för diverse möblemang. Fint vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Bostadsrättsföreningen har även bra ekonomi och är lågt belånade. Här bor ni i ett lugnt och omtyckt område endast ett stenkast ifrån Centralsjukhuset i Karlstad. Sedan är det riktigt bra bussförbindelser till centrala Karlstad. I området finns även Mariebergsskogen där det finns härliga promenadstråk, bad och grill möjligheter. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Ulvsbygatan 23B, Norrstrand, Karlstads kommun
Ulvsbygatan 23B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 23B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 23B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 325 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 578 kr/mån
20 866 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till en välskött och hemtrevlig bostad på Ulvsbygatan 23 B! Här bor ni i ett lugnt läge på det populära området Norrstrand. Här finner ni ett välplanerat hem med trivsamma sällskapsytor i vardagsrummet som dessutom har en rymlig och inglasad balkong i anslutning. Trivsamt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Stort sovrum med förvaring i garderober. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd samt ett källarförråd. Bredband via Sappa 500 mb/s samt kabel-tv ingår i månadsavgiften I HSB Brf Kontrollanten i Karlstad bor du i en stabil och välskött förening. Föreningen ligger i framkant när det kommer till energioptimering av föreningens fastighet. Bland annat har föreningen under senare år investerat i bergvärmesystem och solceller. Föreningen har också flera tvättstugor, cykelförråd samt en inbjudande och välskött utemiljö. Norrstrand ligger bra placerat mellan city och universitetet och erbjuder bra kommunikationer i båda riktningar. Ett område med all tänkbar service såsom matbutiker, restauranger, apotek med flera. Fina naturområden och närhet till löpstråk och utegym. Fri parkering på gatan och bekvämt cykelavstånd till stan. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 2
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 3

Packhusallén 6K

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 8/8
4 759 kr/mån
49 627 kr/m²

Varmt välkomna till Packhusallén 6K och denna trevliga lägenhet om 3 rum och kök högst upp i huset. Lägenheten har två stora balkonger varav den ena löper längs hela lägenheten mot Packhusallén. Den andra balkongen är delvis inglasad och vetter mot Tullholmsviken, där eftermiddags- och kvällssolen kan åtnjutas. Lägenheten har ett välutrustat kök från Marbodal med mörkblå snickerier, påkostad bänkskiva och rostfria vitvaror från Siemens. Lägenheten har två sovrum varav det ena är större och har en Walk-In-Closet i anslutning, samt en utgång till den inglasade delen av ena balkongen. Det mindre sovrummet passar perfekt som gästrum/kontor. Duschrummet har kakel och klinker i moderna färger och är utrustat med WC, dusch, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående likadana golv och ljusa väggar. Lägenheten har ett väldigt bra läge, endast en kort promenad till centrala Karlstad. Närhet till mataffärer och all annan tänkbar service. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Varvsgatan 3, Centrum, Kristinehamns kommun

Varvsgatan 3

Villa
Centrum, Kristinehamns kommun
Bjurfors Karlstad
2 795 000 kr
178 + 134 m²
6 rum
1 099 m² tomt

Varmt välkommen till denna imponerande friliggande villa på Varvsgatan 3 i Kristinehamn. Med sina 178 kvadratmeter boarea och 134 kvadratmeter biarea erbjuder detta hem gott om utrymme för den stora familjen. Här finns inte mindre än fyra rymliga sovrum fördelade över tre plan, perfekt för att ge alla sina egna utrymmen. Dessutom finns möjlighet att inreda den generösa vinden om man så önskar. Smakfullt och exklusivt kök samt renoverat duschrum och badrum som går i stil med varandra. Vackra original detaljer från 30-talet som skjutdörrar och gedigna trägolv. En villa som bör upplevas på plats! På entréplanet välkomnas du av en rymlig och trevlig hall. Plats finns för avhängning samt förvaringsmöbel. Praktiskt med WC och duschrum i anslutning. Det tidigare vardagsrummet har man valt att öppna upp mot kök och detta bjuder in rikligt med ljus från tre väderstreck. Mycket smakfullt kök från Kvänum med vitvaror från exklusiva Gaggenau. Plats finns för det stora sällskapet runt matgruppen samt även plats för sittgrupp. Från köket når du villans härliga altan under tak samt terrass där man kan njuta av många soltimmar vid mat- och loungegruppen. Entréplan erbjuder även ett sovrum som du når från både kök och hall. Övre plan har stor hall där man idag inrett som kontorsplats. Bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Vidare är vardagsrum med plats för soffgrupp. Två rymliga sovrum, varav ett med tillgång till balkong, med plats för dubbelsäng och bra förvaring i vardera rum. Det stilrena och renoverade badrummet går i stil med nedre plans duschrum vilket skapar en röd tråd. Vinden nås från övre plan genom stor trapp. Idag oinredd med mycket förvaringsutrymmen men här finns stor potential att inreda denna vid behov. Villans källare nås från entréplan och här har man smakfullt lagt klinkers på golv i flertal rum. Tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner och en torktumlare vilket underlättar i vardagen. Plats finns även för att hänga tvätten smidigt. Rum inrett som sovrum och i anslutning finns relax med bastu samt möjlighet för dusch. Ytterligare utrymmen finns för förvaring. Den lummiga tomten är stor och erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling. Här finns även en trevlig altan under tak samt stor terrass. Bärbuskar (hallon och röda vinbär) och äppelträd som ger möjlighet till egen skörd. Det centrala läget gör att du på bekvämt avstånd når Kristinehamns centrum och närhet finns till fina promenadstråk. Här har du också gång- och cykelavstånd till skola, förskola, matbutiker och andra bekvämligheter. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning!

  • Plus
Kasernhöjden 13A, Kasernhöjden, Karlstads kommun
  • Ons 7 aug kl 16:45

Kasernhöjden 13A

Lägenhet
Kasernhöjden, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 795 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/5
4 128 kr/mån
25 643 kr/m²

Det är det där lilla extra som avgör vilken bostad som blir just ditt hem. Kasernhöjden 13A är en unik bostad för dig som önskar bo lite utöver det vanliga. Slående takhöjd skapar rymd i sociala ytor. Spröjsade fönster ramar in det ljuvliga ljusinsläppet som erbjuds. Förvaring under hela sovloftet, samt en walk-in-closet och ett halvt rum som är perfekt som kontor/gästrum som idag även har en platsbyggd loftsäng. Till bostaden hör också ett källarförråd. Insynsskyddad uteplats som blir en egen lite oas. Carportplats följer lägenheten om man önskar. Kök i öppen planlösning med vardagsrum och sovloft. Badrummet är stort och har tvättmaskin med kombinerad torktumlare. Trots fin tvättstuga i föreningen är det lyxigt att tvätta hemma. Brf Kasernhöjden 13 är en välskött och solid förening med en tydlig långsiktig plan för framtida förbättringar. En förening där du som medlem har tillgång till trevlig gårdsmiljö, parkeringsplatser, 2 tvättstugor, cykelrum samt källarförråd. Bekvämt med hiss från entréplan. Boende i området trivs bra och i många fall bor man länge här. Läget på Kasernhöjden är lugnt och attraktivt. En ledig dag besöker du med fördel populära bageriet Artisan som ligger alldeles runt hörnet. Trevliga restauranger finns också i området så som Skogshyddan och Bakgården m fl. Gillar du att promenera når du stan på ca 10 min. I närområdet finns förutom bageriet och restauranger en förskola, skolor och fina grönområden. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Sveagatan 14, Herrhagen, Karlstads kommun

Sveagatan 14

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 450 000 kr
47 m²
2 rum
vån -1
3 229 kr/mån
30 851 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till Sveagatan 14 på det populära bostadsområdet Herrhagen! Här bor ni i en snygg bostad med anmärkningsvärd takhöjd enbart en kort promenad från city. Bostaden har en bra planering och är genomgående ljus. Kök med snickerier i släta luckor och med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående har bostaden målade väggar i ljust som gör sig bra mot det klassiska golvet. Sovrummet är rymligt med en vägg med skjutdörrar. Rymligt vardagsrum med plats för både soff-och matgrupp. Helkaklat duschrum med egen tvättdel! Det är en härlig storlek på fönstren i lägenheten som ger ett fantastiskt ljus in i bostaden. Välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Trevlig innergård hör till föreningen med en gemensam uteplats med grilImöjligheter. I anslutning till bostaden finns välskötta grönområden, matbutik, restauranger och nöjen. Föreningen är ansluten till Telias fibernät för smidiga medialösningar. Till lägenheten följer lägenhetsförråd. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Skogsvägen 6, Centrum, Kils kommun

Skogsvägen 6

Villa
Centrum, Kils kommun
Bjurfors Karlstad
1 795 000 kr
95 + 48 m²
4 rum
909 m² tomt

Vi hälsar er välkomna till en centralt belägen 60-talsvilla på Skogsvägen 6 i Kil. En välplanerad och kvadratsmart bostad med trevlig trädgård. Mot baksidan finns ett inglasat uterum. Villan löper i ett plan och inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum, ett väl tilltaget badrum med tillhörande tvättstuga samt gäst-WC. Modern färgsättning genomgående i huset. Renoverat kök med en läcker design och bra arbetsytor. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum och matrum. Från vardagsrummet når vi det inglasade uterummet. Nyrenoverat helkaklat badrum inrett i en läcker grå ton. Huset är beläget på en lugn och trygg gata med närhet till det mesta I området finns förskolor, skolor och lekparker. Huset värms via fjärrvärme. Kil erbjuder bra skolor och meningsfull fritidssysselsättning för sina invånare. Ett mycket varierat friluftsliv, naturen och närheten till sjön Fryken. Närheten till Karlstad och de goda kommunikationerna gör att många väljer Kil som en trygg och bra boendeort. Många pendlar till och från Kil med buss och tåg. Till Karlstad airport är det bara 8 km från Kils tätort. Varmt välkomna på visning!

Kätterud 327, Kätterud, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kätterud 327

Villa
Kätterud, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
96 m²
3 rum
1 813 m² tomt

Omgärdat av vacker natur hälsar vi dig varmt välkommen till Kätterud 327. En mycket trevlig villa från 2003. Med utsikt över ängarna och skogen ett stenkast från bostaden bor du i ett lantligt läge med närhet till Karlstad centrum och Bergvik handelsområde. På tomten finns ett stort garage om ca 60 kvm och elbilsladdare. Gräsklipparrobot följer fastigheten. I huvudbyggnaden möts vi av en ljus, trevlig hall. Rakt fram från hallen öppnar vardagsrummet upp sig. Kök med bra arbetsytor och plats för matbord. Två sovrum i bra storlek. Wc och badrum med dusch samt separat tvättstuga. Kätterud är ett naturskönt område med 8 minuter till det närliggande området Skåre. Där finns omtyckta förskolor, skolor ända upp till nionde klass, motionsspår för löpning och längdåkning, matbutik med postutlämning och vårdcentral. På 10 minuters bilfärd kommer du in till Karlstad centrum. Länsbuss finns i närheten. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Hadar Grudes gata 2, Inre hamn, Karlstads kommun
Hadar Grudes gata 2, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Hadar Grudes gata 2, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Hadar Grudes gata 2

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 895 000 kr
51 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 896 kr/mån
37 157 kr/m²

Låt oss presentera en av Karlstads mest eftertraktade tvårummare med utsikt över Pråmkanalen från balkongen samt lägenheten. Ett svårslaget läge! Njut av din morgonkaffe i solens varma strålar på den lyxigt stora balkongen. Öppen social planlösning där man skärmat av sovalkoven mot vardagsrummet. Bostaden har en praktisk och stor klädkammare i hallen och ett stort badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Härligt att tvätta hemma! Alla fönster vetter mot Pråmkanalen med magnifik utsikt. Balkongen, som du finner med utgång från vardagsrum, är rymlig och en given plats under alla årets sommartimmar. I den här stadsdelen bor man nära till service, trevliga restauranger och barer. Det är nära till city och trevliga promenadstråk. Härifrån finns det god kommunikation via buss. På sommaren kan man njuta av de mysiga båtbussarna som flyter runt i hamnen. Här har man närhet till vatten och bor i en av Karlstads nyare stadsdel. Ca 8 min promenad till och från centralstationen. Trevlig förening. Det finns tillhörande förråd samt parkeringsplats. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 10A

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 200 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/8
5 376 kr/mån
40 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet om tre rum och kök på den omtyckta adressen Kanikenäsbanken 10A. Här bor ni i en fräsch och nyare lägenhet om 80 kvm. Lägenheten har ett fint och ljust kök som är fullt utrustat. Vardagsrummet är i en delvis öppen planlösning mot köket med gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Här ifrån nås en av de härliga balkongerna lägenheten har att erbjuda där man har utsikt mot vattnet. Den stora är inglasad och den mindre som nås från ena sovrummet är öppen. Det finns två sovrum varav ena är stort och har plats för dubbelsäng och övrigt möblemang, det mindre sovrummet har plats för säng och övrigt möblemang. Lägenheten inrymmer även ett stort duschrum med kakel och klinker i moderna neutrala färger, här finns dusch, WC, tvättställ med underliggande kommod, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en separat WC. Här bor ni endast en kort promenad till centrala Karlstad och allt utbud som det ger med sig. I närområdet finns mataffärer, restauranger, gym och mycket mer. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hööksgatan 29D, Marieberg, Karlstads kommun

Hööksgatan 29D

Lägenhet
Marieberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
850 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
3 305 kr/mån
22 973 kr/m²

Varmt välkommen till Hööksgatan 29D och denna rymliga etta om 37 kvm med balkong! Här bor du på promenadavstånd till centrum, fina naturområden samt Centralsjukhuset. Perfekt för dig som student eller är ute efter en övernattningslägenhet! Du välkomnas av hall med möjlighet för avhängning och här har du direkt anslutning till duschrum. Från hallen når du även både köket och det härliga allrummet. De stora fönstren skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och bostaden känns mycket luftig. Bra planerad med möjlighet för den möblering som passar just dig. Det stora rummet är idag inrett med dubbelsäng, sittgrupp samt matbord. Bra förvaring i klädkammare. Köket är i full storlek med bra arbetsytor och utrustat med alla vitvaror du behöver i vardagen. Idag har man valt att dela av köket med hyllor och skänk med en mysig TV-hörna och soffa. Från köket når du bostadens balkong med plats för sittgrupp som vetter mot innergården. På Hööksgatan bor du ett stenkast från Mariebergsviken med badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ett lugnt område med en kort promenad till bra löpbanor och Mariebergskogen. Närhet till både buss kommunikation och gångavstånd till centrum med allt vad detta kan erbjuda. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Pilgrimsvägen 20A, Marieberg, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pilgrimsvägen 20A

Radhus
Marieberg, Kristinehamns kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
134 m²
5 rum
vån 1/2
7 402 kr/mån
22 351 kr/m²

Varmt välkommen till Pilgrimsvägen 20A och denna härliga bostad med enastående utsikt över Vänern! De välplanerade 134 kvm över två plan har en trevlig, social- och arkitektonisk planlösning. Här har man med eftertanke placerat fönsterpartier och uteplatser som bjuder in naturen. Du slås av ett fantastiskt ljusinsläpp och takhöjden sätter prägel. Med villakänsla i bostadsrättsform kan du njuta av omgivningarna från flera av bostadens uteplatser eller varför inte i den inglasade ateljén? Inte minst med Vänern som din närmaste granne har du även tillgång till pool runt knuten! Du välkomnas av en praktisk hall med klinkers på golv. Smidigt med garage och carport under tak i direkt anslutning till entrén. Trevlig hall som avskiljs med avhängning samt garderob mellan kök, duschrum och förråd under trapp. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in socialt. I vardagsrummet, som ligger två trappsteg ner från kök, finns plats för stor mat- och soffgrupp. Braskaminen värmer gott kalla dagar. Den stora altanen på entréplan når du från vardagsrummet och plats finns för både matgrupp och loungemöbel om så önskas. På entréplan finns även ett gästrum/kontor till ditt förfogande. Övre plan välkomnar dig med ett härligt allrum och plats för soff- eller sittgrupp. Även här slås du av ljusinsläppet, takhöjden och den vackra utsikten mot Vänern från takterrassen samt ateljén. Vidare erbjuder detta plan två sovrum, rymlig klädkammare samt ytterligare ett duschrum med tvättdel. Mindre balkong finns även mot innegården och AC är installerad. Den stenlagda uppfarten leder till bostadens carport och garage. Här erbjuder även innergården plats för sittgrupp samt bra förvaringsmöjligheter i tillhörande förråd. Från bostaden har du inte bara ett stenkast till Vänerns strand utan även ett fantastiskt pool område där du som medlem i föreningen kan nyttja. Härliga promenadstråk i närområdet, vandringsleder som korsar och närhet till båthamn. Nära bostaden finns förskola och Stenstalidskolan (F-9) ligger på cykelavstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Toverud 120, Rud, Hammarö kommun

Toverud 120

Radhus
Rud, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
2 495 000 kr
112,8 m²
4 rum
5 725 kr/mån
22 119 kr/m²

Här bor man med underbar utsikt över ängar och natur samt ett stenkast från Vänern. Parhuset erbjuder en lättskött trädgård på baksidan. Bostaden har genomgående ett klassiskt golv och målade väggar. Köket är i modernt stuk med vita luckor som ger radhuset ett lugn. Läget, tillvalen samt färgkombinationerna med miljön utvändigt ger en känsla av harmoni. Genomgående i hela nedervåningen är det vattenburen golvvärme. Det är ett välplanerat hem om ca 113 kvm boyta fördelat på två våningar och dessutom en trädgård med gräsmatta. På entréplanet hittar vi vardagsrummet som har en halv-öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummets fönsterparti speglas den vackra utsikten över ängar och resten av kvarteret. Entréplan erbjuder två härliga uteplatser en på framsidan och en på baksidan som ligger i söderläge. På övre planet finns det tre sovrum och ett allrum. Det finns två helkaklade badrum! Extra plus för bostaden är solläget samt carporten. På Toverud 120 bor du lantligt och barnvänligt till i en modern tappning med ca 8 min med bil till skola, 15 min till mataffär och restauranger vid Nolgård. Busshållsplats finns vid den stora vägen, buss 911 går från Rud, via Bärstadsskolan till Nolgård (Jonsbol bytespunkt). Fina naturområden utanför dörren. Varför inte ha Kilenegården som utflyktsmål? Från bostaden har du gångavstånd till Vänern. En ny småbåtshamn med ca 80 platser förbereds i närområdet på Rud. Tomten ligger i ett härligt söderläge med en underbar altan med plats för både matgrupp och loungegrupp, det finns härliga odlingslådor i ena hörnet om tomten. Här finns det plats för umgänge i både stort och litet sällskap! Hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Ulvsbyn 320, Ulvsbyn, Karlstads kommun

Ulvsbyn 320

Villa
Ulvsbyn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
82 + 82 m²
5 rum
2 487 m² tomt

Vi har nu äran att presentera ett välskött samt kvadratsmart hus i lantlig miljö med närhet till Karlstads centrum! Villan erbjuder en klassisk stil med alla förutsättningar för att stormtrivas. Trädgården är om 2 487kvm och har idag en fullstor Volleybollplan, en stor altan med både inglasad del samt ett trädäck i fritt läge. Sovrummen är rymliga och det finns en naturlig uppdelning av huset. På entréplan finns en naturlig samlingsplats för sociala sammanhang. I den delen av villan ligger kök och vardagsrum i en halv-öppen planlösning. Köket är i vitasnickerier och sätter trenden för resten av villan. Det finns fönsterpartier i tre olika väderstreck. Från köket kan man nå bostadens altan. Entréplan är en halvtrappa upp vilket skapar harmoni, ljus och rymd då utsikten blir mer exklusiv med den gröna skogen som tavla. Till höger om entrén finns två rymliga sovrum samt duschrum. En trappa ned finns ett allrum, ett sovrum, en tvättstuga samt ett badrum med dusch. Allrummet är uppdelat med en sovrumsdel samt en vardagsrumsdel. Varmt välkommen till ett naturskönt boende med utsikt över de vackra ängarna! Enbart ett par minuters promenad bort hittar vi härliga skogsområden med fina promenadstråk. En fantastiskt fin skog att röra sig i, väldigt populär bland boende på Ulvsbyn. Nära bra kommunikation. Några minuter bort med bil når man Välsviken för all tänkbar service. Det finns även en ICA Nära butik. Lämna din intresseanmälan för att få veta mer om projektet och om processen eller boka ett möte med ansvarig mäklare.

Bogsprötsgatan 21B, Inre hamn, Karlstads kommun
Bogsprötsgatan 21B, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Bogsprötsgatan 21B, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Bogsprötsgatan 21B

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 395 000 kr
81 m²
2 rum
4 837 kr/mån
29 568 kr/m²

Lokal med möjlighet att förverkliga sin dröm om egen verksamhet. Affärslokalen har extra takhöjd för att skapa rymd och atmosfär. • Stora fönsterpartier vetter ut mot gatan och skapar ett naturligt ljusinsläpp • Helkaklat duschrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare • Hall med bra förvaring i garderober och klädkammare • Välutrustat kök med stor köksö • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum • Föreningen tillåter juridisk person som köpare Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 46