Mäklare Charlotte Clerkestam

Charlotte Clerkestam

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pilgrimsvägen 20A, Marieberg, Kristinehamns kommun
 • Mån 22 apr kl 16:30

Pilgrimsvägen 20A

Radhus
Marieberg, Kristinehamns kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
134 m²
5 rum
vån 1/2
7 402 kr/mån
22 351 kr/m²

Varmt välkommen till Pilgrimsvägen 20A och denna härliga bostad med enastående utsikt över Vänern! De välplanerade 134 kvm över två plan har en trevlig, social- och arkitektonisk planlösning. Här har man med eftertanke placerat fönsterpartier och uteplatser som bjuder in naturen. Du slås av ett fantastiskt ljusinsläpp och takhöjden sätter prägel. Med villakänsla i bostadsrättsform kan du njuta av omgivningarna från flera av bostadens uteplatser eller varför inte i den inglasade ateljén? Inte minst med Vänern som din närmaste granne har du även tillgång till pool runt knuten! Du välkomnas av en praktisk hall med klinkers på golv. Smidigt med garage och carport under tak i direkt anslutning till entrén. Trevlig hall som avskiljs med avhängning samt garderob mellan kök, duschrum och förråd under trapp. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in socialt. I vardagsrummet, som ligger två trappsteg ner från kök, finns plats för stor mat- och soffgrupp. Braskaminen värmer gott kalla dagar. Den stora altanen på entréplan når du från vardagsrummet och plats finns för både matgrupp och loungemöbel om så önskas. På entréplan finns även ett gästrum/kontor till ditt förfogande. Övre plan välkomnar dig med ett härligt allrum och plats för soff- eller sittgrupp. Även här slås du av ljusinsläppet, takhöjden och den vackra utsikten mot Vänern från takterrassen samt ateljén. Vidare erbjuder detta plan två sovrum, rymlig klädkammare samt ytterligare ett duschrum med tvättdel. Mindre balkong finns även mot innegården och AC är installerad. Den stenlagda uppfarten leder till bostadens carport och garage. Här erbjuder även innergården plats för sittgrupp samt bra förvaringsmöjligheter i tillhörande förråd. Från bostaden har du inte bara ett stenkast till Vänerns strand utan även ett fantastiskt pool område där du som medlem i föreningen kan nyttja. Härliga promenadstråk i närområdet, vandringsleder som korsar och närhet till båthamn. Nära bostaden finns förskola och Stenstalidskolan (F-9) ligger på cykelavstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Stampvägen 2, Alster, Karlstads kommun

Stampvägen 2

Villa
Alster, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 495 000 kr
68 + 68 m²
2 rum
1 180 m² tomt

Varmt välkommen till Stampvägen 2 med trevligt hörn läge i Alster! Villan är fördelad med 68 kvm på entréplan och biyta om 68 kvm i den delvis inredda källaren. Den härliga tomten erbjuder stor gräsmatta med plats för lek, bra förvaring i två förråd och dubbel garage samt i friggebod. Här har du endast 500 m till populära Alsters strandbad och busshållplats precis utanför tomten! Du välkomnas av hall med plats för avhängning. Bostadens entréplan har sociala ytor i vardagsrum där möjlighet finns att göra ett extra sovrum om så önskas. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör så att du får ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Från vardagsrummet når du även villans härliga uterum som förlänger vår- och höstsäsongen. Köket har bra arbetsytor med bänk på båda sidor samt bra förvaring i över- och underskåp. I sovrum på entréplan finns plats för dubbelsäng och inrett med skjutdörrsgarderob längs vägg. Duschrum med kakel och klinkers i anslutning till entré och hall. Källaren rymmer bra förvaringsmöjligheter i rum och matkällare. Tvättstuga med arbetsbänk och tvättho, plats finns för tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Inrett rum med klinkers på golv som är perfekt som sovrum/gästrum eller allrum. Praktiskt med groventré ned till källaren från utvändig trapp. På Stampvägen 2 bor du på en härlig hörn tomt med rogivande grönska runtomkring. Här finns också ett stort dubbel garage, förråd, redskapsbod samt praktisk friggebod. På gångavstånd från villan ligger populära Alsters strandbad och vackra Alsters Herrgård. Busshållplats utanför tomten med bra kommunikation till Karlstad centrum. En kort biltur bort ligger Välsvikens handelsområde med mat-, sport- och klädbutiker. Även byggvaruhus finns här. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för med information!

Sillerudsgatan 2, Lorensberg, Karlstads kommun

Sillerudsgatan 2

Villa
Lorensberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 795 000 kr
187 + 51 m²
7 rum
814 m² tomt

Varmt välkommen till Sillerudsgatan 2 och denna välplanerade villa om hela 187 kvm samt 51 kvm biarea i suterräng på populära Lorensberg. En villa med plats för den stora familjen med 5 sovrum samt sociala ytor fördelade på två plan. Om så önskas finns det möjlighet att hyra ut del av villan på nedre plan. Här bor du på bekvämt avstånd från Karlstad centrum, ett stenkast från busshållsplats, fina promenadstråk runt knuten samt med cykelavstånd till skola. Du välkomnas av en trevlig entré med plats för avhängning och WC i direkt anslutning. Från hallen når du entréplanets alla rum samt trappan som leder till nedre plan. Det rymliga köket har bra arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Plats finns för matbord och dörr mot allrummet bjuder in socialt. Från köket når du även villans trevliga altan under tak. I vardagsrummet finns plats för både matgrupp och soffgrupp. Njut av fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Utgång till balkong med plats för sittmöbel. De tre sovrummen på entréplan är rymliga och plats finns för säng/dubbelsäng, skrivbord samt har förvaring i garderober. Vidare finns klädkammare samt ett charmigt badrum i originalutförande. Idag inrett med WC, handfat, sminkbord, högskåp samt badkar. En trappa ner finns allrum/TV-rum, två sovrum, bastu/duschrum, tvättstuga samt bra förvaringsmöjligheter i förråd och matkällare. Allrummet har plats för soff- och sittgrupp och den trevliga öppna spisen med insats värmer gott kalla dagar. Duschrum med bastu samt WC i anslutning vid hall. Vidare från duschrummet når du pannrum samt villans tvättstuga. Under trappan finns pentry med kylskåp, kokplatta, diskho och skåp. Två rymliga sovrum med egen ingång gör detta perfekt till uthyrning eller ungdomsrum som ger känslan av att man har en privat del av huset. Trevlig trädgård med stor gräsmatta, buskar och träd, växthus och vedskjul/trädgårdsbod. Här finns även en trevlig altan med plats för både matgrupp och loungedel. Uppfart med plats för två bilar och praktiskt garage. På gångavstånd från fastigheten finns fina strövområden och busshållsplatsen ett stenkast bort. På promenadavstånd finns förskolor samt på cykelavstånd Stockfallets skola (F-6) Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor och visning!

Heinola 1, null, Kristinehamns kommun
 • Ons 24 apr kl 16:45
Heinola 1, null, Kristinehamns kommun, bild 2
Heinola 1, null, Kristinehamns kommun, bild 3

Heinola 1

Villa
Kristinehamns kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
134 + 171 m²
5 rum
4 319 m² tomt

Varmt välkommen till Heinola 1 och Lärarbostaden! En värmländsk dröm där man med varsam hand har restaurerat, värnat om ett kulturhistoriskt arv samt tagit tillvara på villans karaktär med ett hållbarhetstänk. Med de fantastiska sekelskiftesdetaljerna, sina stora sociala ytor samt en charm som tar dig tillbaka till 1920-talet kommer du genast att känna dig hemma. Denna fantastiska villa är full av gedigna- och klassiska detaljer som ger en känsla av tidlöshet. Samtidigt har det tillförts moderna bekvämligheter och stora renoveringar har genomförts. Här finner du allt från vackra trägolv och snickerier till generösa fönsterpartier i original som släpper in rikligt med naturligt ljus! Du välkomnas av en stor hall med plats för sittgrupp samt avhängning. Den vackra trappan tar dig upp till övre plan. Kammaren samt matsalen bjuder in socialt och ljusinsläppet är utöver det vanliga. Biblioteket har bevarade linneskåp och är idag inrett med sittgrupp samt säng. Det platsbyggda köket har bevarad charm med moderniserad maskinell utrustning. Här har du både induktionshäll, ugn samt den gamla vedspisen som är fullt fungerande. Duschrummet är under renovering och du slås av den höga takhöjden. Köksingången är rymlig och även här finns plats för avhängning. Källaren nås från köksingången och här finns inte bara stor tvättstuga, bra förvaringsutrymmen utan även den gamla slöjdsalen till ditt förfogande. Övre plan har sin tidstypiska hall med plats för mindre sittgrupp. Inredd kattvind som idag används som kontor är perfekt som barnrum. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng samt sittgrupp. Bra förvaring i anslutande kattvindar. Läget är idylliskt, med en lantlig känsla samtidigt som du har nära till bekvämligheter i Kristinehamn ca 10 minuter bort. En härlig tomt med stora gräsytor, köksträdgård och direkt närhet till skog har du gott om utrymme för aktiviteter och utomhuslek. I uthuset finns idag garage, hönshus samt del för grisarna och kaninerna att bo. Bra förvaringsmöjligheter på övre plan. Idag är fastigheten över 4319 kvm och denna är under avstyckning. Därmed kommer det bli två fastigheter med lärarbostaden på en av fastigheterna och skolan på den andra. Till info så kommer besiktning att utföras 22/4-2024 så protokoll finns tillgängligt på visning. Denna pärla erbjuder ett naturnära boende i ett charmigt hem med moderna funktioner, sunda materialval och vackra detaljer. Ett måste att uppleva detta på plats! Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
Lerbodatorp Westgård 1, Boda, Kils kommun
 • Lör 27 apr kl 12:00

Lerbodatorp Westgård 1

Gård/Skog
Boda, Kils kommun
Bjurfors Karlstad
6 995 000 kr
215 + 17 m²
6 rum
64 ha tomt

Varmt välkommen till Lerbodatorp Westgård 1 och 2 och denna fantastiska gård med natursköna omgivningar med total yta om 64 ha. Den ståtliga huvudbyggnad, om 215 kvm, uppfördes i mitten av 1800-talet och har vackra original detaljer bevarade som med omsorg renoverats under åren. Kakelugnar, breda plankgolv och vackra spegeldörrar sätter prägel. Gästhuset över två plan har förbättrats och det vackra tornet sticker ut när du kommer upp mot gården. Nere vid sjön har du den mysiga stugan som gör det möjligt för minisemester en kort promenad från gården. Fastigheterna, i flera skiften, sträcker sig med betes- och åkermark runt gården samt skog ner mot sjön. Möjlighet finns för djurhållning och verksamhet då säljaren tidigare haft får, mejeri samt gårdsbutik. Här finns en perfekt kombination av en generös bostadsyta, avskildhet och anslutning till naturen! Huvudbyggnad Du välkomnas av vackra dubbeldörrar i den rymliga hallen som leder till kök, vardagsrum samt trapp upp till övre plan. Det stora lantliga köket är bostadens mittpunkt med köksö samt plats för flera sittgrupper. Tidstypisk vedspis och bra arbetsyta. Mycket praktiskt med den renoverade groventrén, WC samt tvättstuga med dusch i anslutning till köket vilket underlättar i vardagen. Härligt ljusinsläpp från två väderstreck är genomgående i alla rum på nedre plan. Vardagsrummet är rymligt med plats för soffgrupp samt tillhörande möblemang. Kakelugnen värmer gott kalla dagar. Huvudbyggnaden har flera sovrum varav ett av dessa finns på nedre plan. Platsbyggda garderober och rum finns för dubbelsäng. Vidare från sovrummet är den tidigare pigkammaren som idag är inredd som kontor och detta når du även från kök. En elegant trätrappa leder till en andra våning där du möts av övre hall som idag är inredd som läshörna med fantastisk utsikt över omgivningarna. Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjlighet varav ett av dessa rum har öppen spis med insats. Renoverat duschrum med härligt ljusinsläpp från dubbeldörrarna mot bostadens balkong. Salen på övre plan bjuder in till fest och plats finns för stor matgrupp samt flera sittgrupper. Bostadsbyggnad Gästhuset, som sträcker sig över två plan, erbjuder utmärkt boendemöjligheter för vänner, familj eller uthyrning. Det är smakfullt inrett och har ett fullt utrustad kök, renoverat duschrum samt WC och 3 bekväma sovrum. Det stora vardagsrummet på övre plan bjuder in socialt med kakelugnen i centrum. Med grusväg från gården kan du ta en promenad ner till sjön. Här kan du njuta av bad och fiske, eller bara koppla av vid vattnet och njuta av den vackra utsikten. Sjöns strandlinje erbjuder möjligheter till båtliv och den mindre stugan inredd med kök samt utedass ger möjlighet för övernattning. Fastigheten ingår med två jakträtter på älg om ca 1800 ha och småvilt jagas på egen fastighet. Denna imponerande gård är en fröjd för naturälskare, där du kan njuta av komfort, avskildhet och den vackra skönheten i din omgivning. Endast 30 minuter från Karlstad samt 15 minuter till Kil. Vill du lämna bilen hemma så är det smidigt att pendla med tåg till Högboda. Boda skola samt förskola ligger 5 minuter med bil från fastigheten. Oavsett om du är ute efter ett permanent hem eller en plats att koppla av på som det perfekta lantstället så är detta ett fantastiskt objekt som bör besökas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning!

 • Plus
Kärrängsvägen 6, Hammar, Hammarö kommun

Kärrängsvägen 6

Villa
Hammar, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
3 795 000 kr
138 + 16 m²
5 rum
561 m² tomt

Varmt välkommen till familjevänliga Kärrängsvägen 6! Bostaden är en välplanerad 1 1/2 plans villa med 5 rum varav tre sovrum på entréplan samt allrum/sovrum på övre plan. En mycket trevlig villa med sociala ytor och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt altandörrar. Med skogen runt knuten bor du i ett barnvänligt område med cykelavstånd till skola och förskola. Bostaden är väl underhållen av nuvarande ägare och många förbättringar är utförda under 2022/2023. Här bor du i ett lugnt och nästintill lantligt läge med hästhagarna en kort promenad bort från bostaden! Du välkomnas av en rymlig entré med plats för av hängning. Från hallen når du entréplans alla rum. Kök med stort fönsterparti ger fint ljusinsläpp och har plats för matgrupp. Kökets helglasade dörr leder ut till stor altan. Köksinredning med snickerier i vitt samt trä. Önskar man att öppna upp mellan kök och vardagsrum så finns det möjlighet för det. Vardagsrummet bjuder in socialt och är idag inrett med matgrupp samt stor soffa. Från vardagsrum når du även villans stora altan samt inglasade uterum med utsikt mot skogen och cykel- samt ridväg som går nedanför huset. Braskaminen värmer gott kalla dagar. Vidare i hallen är groventrén praktiskt belägen vid tvättstuga. Bostaden har tre rymliga sovrum på entréplan och ett duschrum samt badrum i anslutning till dessa. Via trappan i vardagsrummet når du övre plan. Delvis öppen planlösning mellan sovrum och allrum där man idag har arbetshörna och soffa. Är man i behov av två extra sovrum så finns möjlighet att dela av detta utrymme. Bra förvaring i klädkammare/förråd. På tomten finns mindre gräsmatta, biluppställning samt carport på framsidan av villan. Baksidan är inbjudande för familj och vänner med altanen som går runt hörnet och uterummet i mitten av denna. Plats finns för flertal sitt- och/eller lounge grupper. Växthuset gör det möjligt för den med gröna fingrar att odla. Med en trapp ner når du allmänningen nedanför tomten. Perfekt plats för studsmatta eller bollspel. Bra förvaring i förråd samt öppen förvaring under tak. I närområdet finns fina promenadstråk. Från Kärrängsvägen har du förskola samt skolor på cykelavstånd från bostaden. Några minuter bort med bil har du tillgång till både gym och utegym, elljusspår samt badmöjligheter på Kilene. För den golfintresserade finns Hammarö Golfklubb ca 3 km bort. Med en kort cykeltur tar du dig till Mörudden med camping, fin badstrand samt restaurang. En promenad bort finns busshållplats med bra kommunikation till Karlstad centrum med stopp på knytpunkten Nolgård. Här har du även tillgång till två stora matbutiker, restauranger samt gym. Hjärtligt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information.

Tranvägen 2, Anneberg, Hammarö kommun

Tranvägen 2

Villa
Anneberg, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
5 995 000 kr
146,3 m²
6 rum
1 026 m² tomt

Varmt välkommen till Tranvägen 2 och denna trevliga enplansvilla uppförd år 2023 med mycket familjevänligt läge! Bostadens 146 kvm är välplanerade med härliga sociala ytor samt sovrum i båda ändar av villan. Tomt med grusad uppfart och carport, nylagd gräsmatta samt härlig altan om hela 70 kvm. Här har du gång- och cykelavstånd till nyuppförd förskola samt Hammarlunden (F-9) vilket underlättar i vardagen! Du välkomnas av en rymlig entréhall med möjlighet för bra förvaring. Den sammanhängande och delvis öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum bjuder in socialt. Tidlöst kök med bra arbetsyta samt plats för matgrupp. Praktiskt med tvättstuga och groventré i anslutning. Matsalen har plats för både mat- samt sittgrupp och extra trevligt med den värmande kaminen. Fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck och plats finns för soffgrupp i vardagsrum. Genom dubbeldörrarna i vardagsrummet når du villans altan som sträcker sig runt knuten på baksidan och som du även når från allrum. Vidare i villan finns tre rymliga sovrum med förvaring i garderober samt allrum mellan dessa. Det helkaklade duschrummet nås från hallen och är naturligt placerat till sovrummen. Perfekt för barnen att ha sin egna del av villan! Från köket når du bostadens större sovrum med plats för dubbelsäng samt duschrum i anslutning till detta. Ljusa ytskikt och parkettgolv är genomgående i villan. Fasaden på villan är grundmålad och färg finns att hämta ut för andra strykningen i vilken kulör du önskar. På Tranvägen bor du i ett nyuppfört område med skogen ett stenkast bort. Trevliga promenadstråk och mycket barnvänligt med gång- och cykelavstånd till förskola samt skola vilket underlättar i vardagen. Kort promenad till busshållsplats som tar dig till knytpunkten Nolgård samt Karlstad centrum. På Nolgård finns även matbutiker, restauranger samt gym tillgängligt. Hjärtligt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

Torsholmsvägen 220, null, Hammarö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Torsholmsvägen 220, null, Hammarö kommun, bild 2
Torsholmsvägen 220, null, Hammarö kommun, bild 3

Torsholmsvägen 220

Villa
Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
9 995 000 kr
148 + 10 m²
4 rum
3 518 m² tomt

Varmt välkommen till Torsholmsvägen 220 där doften och friskheten från sjöns bris omfamnar dig när du slår dig ner på uteplatsen. Villan som ligger högt belägen ger dig en fantastisk utsikt och här vaknar du varje morgon till en glittrande sjö när solen går upp i öster. Villan med sitt unika läge intill Vänerns strand erbjuder en enastående livsstil där du kan förena det bästa av modernt boende med naturens skönhet och fridfullhet, en plats att kalla hemma. När du kliver in i villan möts du av stora panoramafönster som ger dig en slående utsikt över sjöns glittrande vatten likt en levande tavla. Den inre planlösningen är väl genomtänkt och erbjuder både komfort och funktionalitet. Kök, matplats och vardagsrum i ett öppet utformande ger social och trevlig planlösning där hela familjen kan samlas framför en vacker utsikt över Vänern. Ett stilrent Kvänum kök öppet mot matplatsen som bjuder in till socialmatlagning. Vardagsrummet är mycket inbjudande och är inrett med braskamin som värmer de kalla dagarna om året. På entréplan finns även duschrum och tvättstuga i modernt utformande samt villans största sovrum där du vaknar upp till en magisk utsikt över Vänern. På övre plan finns två sovrum av mycket god storlek samt villans andra duschrum. Utomhus finns en stor altan perfekt för att njuta av måltider under öppen himmel eller bara koppla av i det trevliga spabadet med den fantastiska vyn över Vänern. Trädgården är välskött och fylld med växtlighet, vilket ger en vacker och avkopplande miljö under sommarhalvåret. Under sommarens varma dagar är den privata bryggan den perfekta platsen att njuta av solen och svalka dig i sjön. På vintern omvandlas platsen till ett snöklätt paradis. På Lindenäs finner du en idyllisk plats på Hammarö att skapa fina minnen tillsammans med familj och vänner. Förskola, Bärstadskolan F-6:e klass samt Hammarlunden F-9:e klass ligger på väg in mot Karlstad. Matbutiker och restauranger ligger lätt tillgängligt på Nolgård och gym finns både på Lövnäs och Nolgård. Från bostaden är det ca 20 minuters bilfärd till Karlstads centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
Skogsbruksvägen 19D, Edsgatan, Karlstads kommun

Skogsbruksvägen 19D

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 195 000 kr
116 m²
4 rum
vån 1/2
6 500 kr/mån
27 543 kr/m²

Ett unikt hem i tre plan med stora fönsterpartier som tillför bostaden rikligt med ljus. Här bor du med en underbar utsikt över sjön Alstern från bostadens samtliga boendeplan. Välplanerat hem på 116 kvm boyta. Lägenheten har genomgående 3-stavsparkett från Kährs och målade väggar. I entréplan hittar du ett stort kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Ett stort plus är att bostaden har en WC i båda boendeplanen. WC i nedre plan har förutom dusch även tvättmaskin och torktumlare installerat. Entréplan ansluter till två härliga uteplatser, en på framsidan och en på baksidan om radhuset. Uteplatser med trall. På mellanplanet finns 3 sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och en allrumsdel som kan användas som kontor. Badrum med dusch! Övre planet bjuder på utsikt och en stor terrass. Blicka ut mot sjön Alstern, eller vänd dig för omväxlings skull mot skogen med dess fågelkvitter. Riktigt stor och häftig takterrass! Genomgående i hela nedervåningen är det vattenburen golvvärme. Genomgående ljus. Bostaden ligger belägen ca 7 km från Karlstads Centrum. Området är ett av dem där Karlstad satsar stort med närhet till sjön Alstern. Både bad och fiskemöjligheter. I direkt närhet hittar du Klarälvsbanan där du med enkelhet kan cykla in till centrum, eller varför inte till en kär bruksort? I närheten finns också golfbana, vandrings- och mountainbikeleder, skolor, universitet och matbutik. Bra kommunikationer via stadsbuss in till city. Bostadsrättsförening och bostaden var färdigställd år 2017/2018. Föreningen är ansluten till Karlstad Stadsnäts fibernät för moderna medialösningar. Till bostaden hör en biluppställningsplats för 2 bilar. I anslutning till radhuset finns förråd som hör till bostaden. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Lomgatan 11, Sörkastet, Kristinehamns kommun

Lomgatan 11

Villa
Sörkastet, Kristinehamns kommun
Bjurfors Karlstad
5 995 000 kr
181 m²
5 rum
2 125 m² tomt

Varmt välkommen till Lomgatan 11 och denna eleganta villa från år 2018. Med formren arkitektur och lekfulla inslag, mellan de tre våningsplanen i souterräng, framhävs villans 181 kvm på bästa sätt. Den exteriöra och interiöra sammanhållna designlinjen präglas av rena och smakfulla naturmaterial. De genomgående medvetet placerade fönsterpartierna ger husets ytor ett härligt ljusinsläpp i alla väderstreck dygnets alla timmar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med sina 6 metrar i takhöjd ger en stark känsla av ljus- samt rumsvolym och välkomnar dig hem! Du möts av en rymlig hall med plats för avhängning. Det mycket stilrena köket sticker ut med såväl sin tidlösa design som praktiska egenskaper och bjuder in socialt med sin plats för stor matgrupp. Den delvis öppna planlösningen mellan vardagsrum och matplats skapar en fantastisk rymd och luftig känsla samtidigt som det blir avdelat med det vackra glasräcket en halv trappa upp. Vidare på entréplan samt plan 1 har villan tre sovrum varav ett med tillhörande walk-in closet med praktiska skjutdörrar från två håll av rummet. Stort badrum inrett med badkar samt dusch, duschrum och en rymlig tvättstuga med klädkammare i anslutning. Villans tre våtrum, ett på vardera plan, är alla inredda med samma materialval vilket skapar en röd tråd i bostaden. Den trevliga balkongen om 18 kvm når du från två av sovrummen på plan 1. Här finns plats för både lounge- och sittgrupp samt matgrupp om så önskas. Med omfattande sällskapsytor på plan -1 har du plats för det stora sällskapet med både vardagsrum och tv-rum i anslutning. Kaminen har en central del och värmer gott kalla dagar. På detta våningsplan finns även relaxavdelning med dusch, WC samt bastu. Från både tv-rum och relaxen når du med separata fönsterdörrar bostadens altan. Modern app-lösning gör det enkelt för dig att styra all belysning i villan från telefonen och spotlights i många av villans fönster ger en inbjudande känsla. Ytterligare tekniska lösningar är appstyrd kamin, AC, elektriska Zip markiser samt två FTX-system med värmeåtervinning vilket bidrar till låg energiförbrukning. Exteriört finns gräsmatta på både fram- och baksida av tomtens totala 2125 kvm. På vår- och sommarhalvåret växer en blommande sommaräng i nedre del av tomten vilket bidrar till mindre skötsel samt insynsskydd mot grannfastigheter. På uppfarten finns plats för 3-4 bilar och carporten har installerad elbilsladdare. Praktiskt garage med elektrisk port som även innefattar ett rymligt förråd. På Lomgatan bor du i ett fridfullt läge med närhet till både sjö och natur. I direkt närhet finns lekpark för de mindre samt härlig badplats med sandstrand endast 5 minuter promenad från bostaden. På gång- och cykelavstånd från bostad finns förskolor och i närheten finns även Djurgårdsskolan (F-9). Ca 7 minuter med bil har du både gym, badhus och matbutiker. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning. Detta är en villa som måste ses på plats!

Gaperhult 1:81, Värmlandsnäs, Säffle kommun

Gaperhult 1:81

Tomt
Värmlandsnäs, Säffle kommun
Bjurfors Karlstad
895 000 kr
3 245 m² tomt

Varmt välkommen till Värmlandsnäs och fantastiska Gaperhult Bäcken med både Vänern och naturen inpå knuten. För dig som är ute efter en strandnära tomt med härliga omgivningar kan vi nu presentera denna fastighet i västerläge med utsikt likt en levande tavla! Här erbjuds en tomt om 3245 kvm med möjlighet att bygga ditt drömboende, antingen om det är åretrunt- eller fritidsboende, på bästa tänkbara platsen. I området finns ett rikt djurliv som är känt för sitt fiske och för att skåda laxens lekvandring. Titt som tät kommer älg och även havsörn på besök. Som fastighetsägare har du del av gemensamhetsanläggning gällande väg samt avtalsservitut med möjlighet för brygga, båtplats och badplats i direkt anslutning till fastigheten. Sydöst från Säffle ligger Värmlandsnäs som är en halvö i Vänern. Från Gaperhult tar du dig till Värmlandsnäs sydspets och Ekenäs på ca 20 minuter med bil och 30 min med båt. Här finns gästhamn, restaurang, camping och möjlighet för att hyra både cykel och kajak. De fina vandringslederna Ladholmens- och Åkerhusleden utgår även härifrån. I Botilsäter finns lanthandel och Botilsäters skola (F-6). Fastigheten ligger på behagligt avstånd ca 3 mil från Säffle och ca 8 mil från Karlstad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Sjungarbacken 1035, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Sjungarbacken 1035

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Karlstad
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/1
2 250 kr/mån
45 341 kr/m²

Varmt välkommen till Kläppen och Sjungarbacken 1035! En välplanerad bostadsrätt om 44 kvm som renoverats under hösten år 2023. Med ski in- ski out läge kan du ta på dig skidorna utanför dörren och smidigt åka ner till liften. Ett stenkast från bostaden finns ICA- butik och gångavstånd till Kläppen Torget. Du välkomnas av en trevlig hall med möjlighet för avhängning. Praktiskt med klinkers på golv och torkskåp i anslutning. Från hallen på nedre plan når du ett sovrum med våningssäng samt det nyrenoverade duschrummet från år 2023 med modernt samt smakfullt val av kakel och klinkers. Även köket är nytt och har bra förvaring i över- och underskåp. Allrummet är praktiskt inrett med stor soffa samt matbord. Öppna spisen med insats värmer gott kalla dagar. Stort fönsterparti med härlig utsikt och det insynsskyddade läget gör bostaden privat. Dörr från allrummet tar dig ut till altanen. Från hallen når du bostadens loft som idag är inrett med två dubbelsängar. Plats finns även för spjälsäng/resesäng för mindre barn. Praktiskt med grindar på både övre- och nedre delen av trapp. Lägenheten har renoverats under hösten 2023 med målade ytskikt, nytt laminatgolv, nytt kök, duschrum inrett med kakel och klinkers samt inköp av delvis nytt möblemang. Gemensamt med de i föreningen finns servicehus som erbjuder bastu, dusch samt samlingslokal med pingisbord. Praktiskt även med tvättstuga. Från Sjungarebacken har du gångavstånd till liftar, restauranger, butiker samt underhållning. Du har även härliga skidspår och aktiviteter som passar hela familjen året runt nära tillhands. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Resort AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och överta de bokningar som finns för säsongen. Ägarbokade veckor år 2024: v. 1, 6, 7 och 8. Inventarier ingår i förevisat skick. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Uteplats
Sveagatan 51, null, Grums kommun
Sveagatan 51, null, Grums kommun, bild 2
Sveagatan 51, null, Grums kommun, bild 3

Sveagatan 51

Villa
Grums kommun
Bjurfors Karlstad
1 440 000 kr
185 + 90 m²
1 432 m² tomt

Varmt välkommen till Sveagatan 51 och denna trevliga villa om 185 kvm med hela fem sovrum och stora sociala ytor. Den charmiga bostaden från år 1925 är fint bevarad och har renoverats på senare år med bland annat nytt kök, fönster samt delvis nya ytskikt på alla tre plan. Du välkomnas av en rymlig hall med möjlighet för avhängning samt förvaring i skjutdörrsgarderob. I hallen når du nedre plans WC, källaren, sovrum, kök samt trapp upp till övre plan. Modernt och tidlöst kök från år 2020 med köksö som bjuder in socialt. Det stora vardagsrummet är inbjudande och plats finns för både soff- och sittgrupp för familj och gäster. Med sin generösa yta erbjuder detta rum en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Önskar man matsalsmöbel finns det även plats för detta och bostadens altan når du genom dubbeldörrarna. Bra förvaring i de fyra inbyggda garderoberna längs vägg. Vidare från vardagsrummet finner du ännu ett rymligt sovrum. Det vackra parkettgolvet är genomgående i vardagsrum samt de två sovrummen på nedre plan som ger en varm och inbjudande känsla. Genomgående på nedre plans alla rum är ljusinsläpp från två väderstreck. På övre plan möts du av hall samt utgång till balkong mot baksidan av villan. Duschrum inrett med WC, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp samt dusch med skjutdörr. Plastmatta på golv och våtrumstapet på vägg. Totalt tre sovrum på övre plan där man har valt att dela av ett stort allrum och få ytterligare ett sovrum. Bra förvaringsutrymmen i krypvind samt skjutdörrsgarderob i allrum. I källaren har man fantastiska förvaringsutrymmen och även sociala ytor. Här finns gillestuga, förråd, WC, matkällare, tvättstuga samt pannrum. Praktiskt med groventré i tvättstugan vilken du når genom trapp från trädgården. Den välplanerad trädgårdstomten om 1 432 kvm har fina grönytor och är uppväxt med blommor samt fruktträd. Den grusade uppfart sträcker sig från vägen till husets baksida. Fristående garage finns med två tillhörande förråd. Den lilla grillstugan är en mysig plats att umgås i, både sommar- som vintertid. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Kilenevägen 3, Torp, Hammarö kommun
 • Budgivning pågår

Kilenevägen 3

Övrigt
Torp, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
6 995 000 kr
3,2 ha tomt

Varmt välkommen till Kilenevägen 3 på Hammarö! En fantastisk fastighet om ca 32 000 kvm med natursköna omgivningar bestående av ängar, hästhagar och skog. I området Torp finns främst hästverksamt, privat samt ridskola, och privatbostäder. På fastigheten finns idag 5 växthus där tidigare verksamhet med odling av blommor har varit i drift av Jensens Blommor AB sedan år 1975. För den med gröna fingrar och vill satsa på en verksamhet inom odling är detta ett ypperligt tillfälle. Här kan blommor och växter frodas under optimala förhållanden, oavsett säsong. De rymliga växthusen är en central del av fastigheten och möjliggör odling året runt. Med växthusen inkluderar lagringsutrymmen som erbjuder förvaring för produkter, material och verktyg samt bra arbetsytor. Utanför två av garageportarna finns det värmeslingor i marken för en snöfri in-/utfart. Viss inventarier kan ingå i överlåtelsen om så önskas. I anslutning till växthusen finns kontorsdel som möjliggör smidig administration och planering. Denna del är utformad med två kontor, två större kontorsrum med plats för flera arbetsplatser samt gemensamma utrymme som kök och lunchrum. Två omklädningsrum med nödvändiga faciliteter som dusch samt WC. Totalt finns byggnader om ca 10 000 kvm. Vare sig det är blomsterodling eller annan verksamhet du har i åtanke på denna fastighet så har du här en arbetsmiljö som kan inspirera till kreativitet och framgång. Området är idag inte detaljplanerat och eventuella frågor gällande detta hänvisas till Hammarö Kommun. Ansökan om lantmäteriförrättning i området finns. Fastigheten med dess byggnader säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Brunnsvägen 21, null, Sunne kommun

Brunnsvägen 21

Gård/Skog
Sunne kommun
Bjurfors Karlstad
7 995 000 kr
2,5 ha tomt

Varmt välkomna till populära Sillegården i Västra Ämtervik, ca 5 mil från Karlstad. Gården är från 1700-talet och har idag blivit en välkänd destination för många. Atmosfären är oerhört speciell och fridfull, solen går upp över Fryken och sträcker sig vidare över gården ända fram till solnedgången. Från den fina trädgården följer en allé över ängen till den allmänna sandstranden och brygga där man kan njuta av bad och sol med en magisk utsikt. Många önskar ett sådant magiskt läge precis vid Fryken - här finns chansen! Chans att bevara denna gård och föra vidare den fina historia som finns. Idag bedrivs verksamhet på gården och här finns många möjligheter. Det Gula Huset används i dagsläget som butik, huset bakom det Gula Huset kallas för Sällskapsrummet och används vid olika tillställningar. Vidare finns restaurangen till höger om dessa byggnader, en restaurang i fornnordisk stil med sex meter i takhöjd. Bakom restaurangen finner ni Solbacken som i dagsläget används som utställningslokal. Till höger om gården finns tre byggnader som är avsedda för övernattning. Bredvid de tre byggnaderna finns en porlande bäck som skapar en lugnande atmosfär i det naturgröna området. Total areal för fastighet 1:177 och 1:178 är 5,5064 ha (24875 + 30189 kvm). Historia om Sillegården Gården var populär redan under 1700-talet när det var ett varmbadhus vid då namn Sillegårdsbrunn. Under tidigt 1900-tal kom Ida Sahlström, uppvuxen i Torsby, hem från Stockholm med sin make August och förvärvade Sillegårdsbrunn. Vid denna tid uppstod Sillegårdens pensionat och verksamhet började drivas. Med Idas konstnärskunskaper skissade hon väggarna i gårdens restaurang i en fornnordisk stil med sex meter i takhöjd, tillsammans med hennes syskon Anna och Bror som dekorerade väggarna. Fastigheten har följande adresser: Brunnsvägen 21A, B, C, D samt 18A och B. Hjärtligt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information samt visning på plats!

Degerbyn Juviken 1, Värmskog, Grums kommun

Degerbyn Juviken 1

Tomt
Värmskog, Grums kommun
Bjurfors Karlstad
4 475 000 kr
1 254 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förverkliga drömmen om nybyggd villa i naturskönt läge med skog och sjö inpå knuten. En härlig och lantlig belägenhet i idylliska Värmskog och det nyetablerade området Degerbyn Juviken, endast 30 minuter från Karlstad. Med sjön Värmeln ett stenkast bort har du som fastighetsägare i området tillgång till sandstränder, brygga samt möjlighet för båtplats som följer fastigheten på det gemensamma området. Här kan du som köpare teckna entreprenadkontrakt med säljaren och från start följa arbetets alla steg samt ha ett tätt samarbete med entreprenören. På tomten, om 1254 kvm, finns beviljat bygglov för en trevlig enplansvilla med boyta om 135 kvm samt dubbelcarport. Social och trevlig planlösning som består av 5 rum och kök varav tre av dessa är sovrum samt två duschrum. Utöver villan är priset för VA anslutning, fiber, permanent el samt bygglov (som är godkänt och vunnit laga kraft) inkluderat. Markarbetet är färdigställt för grund och för dig som är intresserad av detta upplägg finns specifikation för byggsats samt entreprenad. Byggrätt finns om totalt 170 kvm boyta samt 30 kvm inglasat uterum enligt detaljplan. I området finns idag 15 tomter där halvparten är bebyggt och/eller under uppbyggnad. Med de boende i området har man gemensamt parkområde ner mot sjön och som sträcker sig runt udden. Här bjuds det på sandstränder och brygga med tillgång till båtplats om så önskas. Skolbuss går från området till Värmskog där förskola samt grundskola finns. Lanthandel finns en kort tur från fastigheten och inte minst Värmskogs café med deras utsökta räkmackor som är ett känt turistmål. Notera att de bilder och planlösning som visas är exempel från entreprenören och villan i Degerbyn Juviken är ännu inte uppförd. All fakta för huset som presenteras i objektbeskrivningen baseras på entreprenörens upprättade ritning. Om intresse finns för bara tomt finns det möjlighet för att gå vidare med köp av denna. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Visar alla 16