Degerbyn Juviken 1

Värmskog, Grums kommun Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 254 m²
Driftkostnad
4 047 kr/år

Nu finns det möjlighet att förverkliga drömmen om nybyggd villa i naturskönt läge med skog och sjö inpå knuten. En härlig och lantlig belägenhet i idylliska Värmskog och det nyetablerade området Degerbyn Juviken, endast 30 minuter från Karlstad. Med sjön Värmeln ett stenkast bort har du som fastighetsägare i området tillgång till sandstränder, brygga samt möjlighet för båtplats som följer fastigheten på det gemensamma området.

Här kan du som köpare teckna entreprenadkontrakt med säljaren och från start följa arbetets alla steg samt ha ett tätt samarbete med entreprenören. På tomten, om 1254 kvm, finns beviljat bygglov för en trevlig enplansvilla med boyta om 135 kvm samt dubbelcarport. Social och trevlig planlösning som består av 5 rum och kök varav tre av dessa är sovrum samt två duschrum. Utöver villan är priset för VA anslutning, fiber, permanent el samt bygglov (som är godkänt och vunnit laga kraft) inkluderat. Markarbetet är färdigställt för grund och för dig som är intresserad av detta upplägg finns specifikation för byggsats samt entreprenad. Byggrätt finns om totalt 170 kvm boyta samt 30 kvm inglasat uterum enligt detaljplan.

I området finns idag 15 tomter där halvparten är bebyggt och/eller under uppbyggnad. Med de boende i området har man gemensamt parkområde ner mot sjön och som sträcker sig runt udden. Här bjuds det på sandstränder och brygga med tillgång till båtplats om så önskas. Skolbuss går från området till Värmskog där förskola samt grundskola finns. Lanthandel finns en kort tur från fastigheten och inte minst Värmskogs café med deras utsökta räkmackor som är ett känt turistmål.

Notera att de bilder och planlösning som visas är exempel från entreprenören och villan i Degerbyn Juviken är ännu inte uppförd. All fakta för huset som presenteras i objektbeskrivningen baseras på entreprenörens upprättade ritning. Om intresse finns för bara tomt finns det möjlighet för att gå vidare med köp av denna.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Karlstad

Kontakta mäklaren

Charlotte Clerkestam

Bjurfors Karlstad
Mäklare Charlotte Clerkestam, Bjurfors Karlstad
073-334 65 28