Mäklare Frida Johansson

Frida Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlbergsgatan 4, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Karlbergsgatan 4

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 795 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 5/5
7 535 kr/mån
27 005 kr/m²

Med villakänlsa mitt i stan hittar ni en stor och rymlig bostadsrätt på lugna Karlbergsgatan endast ett stenkast från Stora torget. Bostaden bör upplevas på plats. Här har du trevliga sällskapsytor, nyrenoverat kök, matrum, en inglasad balkong i västerläge, två rymliga badrum och 3 sovrum. Här bor du högst upp i huset med hiss från markplan. Trygg och stabil HSB förening. På Karlbergsgatan 4 bor man ombonat och samtidigt runt hörnet från citypulsen. All tänkbar service finns bara en kort promenad bort. Stora torget, som ligger knappt 3 minuter bort, erbjuder kommunikation via både stadsbussar samt Värmlandstrafik. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kartbergsvägen 8, Kartberget, Karlstads kommun

Kartbergsvägen 8

Lägenhet
Kartberget, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 795 000 kr
81,7 m²
3 rum
vån 2/2
3 815 kr/mån
34 211 kr/m²

Med bra läge på nybyggda och trevliga Kartberget erbjuds nu en 3:a på våning 2 med balkong i söderläge! Bostaden har en hög standard med snygga materialval. Vitt kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror från kvalitativa Bosch. Praktiskt med både badrum med egen tvättavdelning och gäst-wc. Två väldisponerade sovrum samt en generös hall med klädkammare i anslutning. Ekparkett återfinns enhetligt i hela lägenheten. Till varje lägenhet ingår en carportplats med eluttag samt ett separat förråd. Gemensamt i föreningen finns ett härligt område med gemensam pool och uteplats, ett mervärde utöver det vanliga! Det finns även en nybyggd bastu som kan nyttjas av medlemmarna. På Kartberget finns en sandstrand och lekpark du kan även ta dig ut på fina vandringsleder mot Knappstadviken. Närhet till Bergvik köpcenter med matbutiker och shopping. Välkommen på visning!

  • Balkong
Lövsjövägen 14, Hultsberg, Karlstads kommun
  • Mån 22 apr kl 16:45
Lövsjövägen 14, Hultsberg, Karlstads kommun, bild 2
Lövsjövägen 14, Hultsberg, Karlstads kommun, bild 3

Lövsjövägen 14

Villa
Hultsberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
4 195 000 kr
114 + 114 m²
7 rum
948 m² tomt

Här bor du på ett eftertraktat och populärt samt familjärt område. Huset ligger med ett högt läge på lugn återvändsgata. Härligt stora sociala utrymmen mellan kök, matrum, vardagsrum och trevliga uteplatser. Kök med gott om arbetsytor, ljus och trevlig matplats i nära anslutning, luftigt vardagsrum med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Från matrummet har du även utgång till det inglasade uterummet som förlänger säsongen samt en trevlig uteplats och en lättskött och lummig trädgård i ett högt och skyddat läge. På entréplan finns även tre sovrum och badrum. Källarplanet är mycket rymligt och har en god takhöjd. Här finns stora ytor i form av hobbyrum, gillestuga, 2 gästrum/ sovrum och god förvaring. Nytt yttertak 2021 på huset och garagetak bytt 2020. Boendet ligger på en mycket populär adress och har enkel närhet till Karlstads stadskärna, samt Bergvik köpcenter med alla dess butiker och restauranger. Busshållplats, nära och bekvämt. Hultsbergsskolan med förskoleklass till årskurs 9 samt förskola når ni med en kort promenad. På skolan finns också tre fritidshem för yngre och äldre elever samt en träningsskola. Flera lekplatser finns också i närområdet. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
Annebergsvägen 70, Anneberg, Karlstads kommun
  • Tis 23 apr kl 16:15
Annebergsvägen 70, Anneberg, Karlstads kommun, bild 2
Annebergsvägen 70, Anneberg, Karlstads kommun, bild 3

Annebergsvägen 70

Radhus
Anneberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 195 000 kr
106 m²
4 rum
6 109 kr/mån
30 142 kr/m²

Varmt välkommen till omtyckta Anneberg och detta nyrenoverade bostadsrättsradhus! Radhuset är fördelat i två våningar och har en egen trädgårdstäppa med altan och förråd i insynsskyddat läge! Här får ni känslan av att bo i eget hus men har bostadsrättens alla fördelar och bekvämligheter. Man välkomnas av en hall med plats för klädavhängning. Vidare in i bostaden finner man nyrenoverat kök och vardagsrum i öppen och social planlösning med stora fönster för ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Här finner man även ett renoverat duschrum samt tvättstuga och gott om förvaring. En trappa upp erbjuds tre sovrum i bra storlek och bostadens andra även det renoverade duschrum. Stort plus för carport med vindsförråd och bakomliggande isolerat förråd samt redskapsbod på baksidan av huset. Anneberg är ett omtyckt område av personer i alla åldrar. Här bor ni mitt i naturen med skogen precis utanför dörren. Inom området finns Tyrskogens friluftsanläggning med löpspår, gym, Löfbergs Lila Arena och Klarälvens glittrande vatten. Med den asfalterade cykelbanan tar ni er snabbt in till Karlstad centrum, likaså med stadsbussnätet som passerar ute vid stora vägen. Skola och förskola ligger inom gångavstånd. Bör upplevas på plats för att se den nyrenoverade och fina standard som bostaden har. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Munkebolsgatan 1, Lorensberg, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Munkebolsgatan 1

Radhus
Lorensberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 295 000 kr
148 + 40 m²
7 rum
709 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Munkebolsgatan på Lorensberg! Med sina generösa 148 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas. Hörntomt vilket bidrar till en större, lummig tomt som ger en härlig känsla av grönska och ger dig möjligheten att njuta av solen med baksida i söderläge. Den trevliga uteplatsen bjuder in till långa sommarkvällar med grillmöjligheter och bad i spabadet. Fjärrvärme, friköpt tomt och fiber är bara några av alla fördelar denna fastighet har. Läget är perfekt för dig som vill bo naturnära och samtidigt ha närhet till kommunikationer. Här kan du ta dig smidigt både till jobbet och till stadens puls, samtidigt som du har naturen runt hörnet. Det barnvänliga läget gör detta till en idealisk plats för barnfamiljer. Här finns gott om lekytor och grönområden där barnen kan springa fritt och utforska samt närhet till flera förskolor och skolor. Välkommen till Munkebolsgatan - ett perfekt hem för er som söker både storlek, trivsel och närhet till naturen!

Knappstad 334, Knappstad, Karlstads kommun
  • Tor 25 apr kl 17:15

Knappstad 334

Radhus
Knappstad, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
4 595 000 kr
117 m²
5 rum
382 m² tomt

Välkomna till detta smakfulla parhus på Knappstad. I lantlig miljö som ändå ligger nära stadens puls erbjuds nu ett exklusivt och påkostat parhus i ägandeform. Detta vackra parhus, med en yta på 117 kvadratmeter fördelat på två plan, har en stilfull träfasad. Planlösningen är välplanerad där man finner både klädkammare vid hall samt duschrum som välkomnar dig vid entrén. Sociala utrymmen på bottenvåningen i form av kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning till varandra där du har direkt tillgång till en härlig altan och trädgård. På övervåningen finner du tre rymliga sovrum som passar perfekt för en familj eller för dem som önskar extra rum för ett hemmakontor. Dessutom är bostaden utrustad med två badrum som inkluderar både dusch och badkar, samt praktiska tvättmöjligheter för ökad bekvämlighet. Utvändigt finns två isolerade förråd med bra storlek samt carport! Knappstad är ett område som växt fram mellan Klarälven och Vänern. Ett område med friköpta parhus och friliggande villor. Cykelväg hela vägen in till stan, du når city på 5-8 min med bil. Busshållplats en kort promenad bort. Gillar du skog och grönområden finner du många strövområden och löpbanor, Knappstadsviken blir din granne! Också Göteborgsudden och Dingelsundet. Flera badplatser och lekparker inom räckhåll. Välkomna att höra av er vid intresse!

  • Plus
  • Energieffektiv
Älvdalsvägen 33, Deje, Forshaga kommun

Älvdalsvägen 33

Villa
Deje, Forshaga kommun
Bjurfors Karlstad
2 400 000 kr
386 m²
1 385 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet med bra läge i Deje. I området finns variation av privatbostäder, hyreshus och centrumhandel samt vacker natur. Goda kommunikationer med bussförbindelser till Karlstad. Hyresfastighet med en byggnad i två plan ovan mark med totalt tre bostadslägenheter och en butikslokal. Byggnaden är uppförd på källargrund med stomme av trä och fasad av puts samt tegeltak. Byggnad värms upp med bergvärme och ny pump har installerats under november 2023. Ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Byggnaden är uppförd 1929 och har kontinuerligt renoverats. En renoverad frisörsalong finns idag i butikslokalen och den renoverades för några år sedan med nya ytskikt, ventilation, vatten, el mm. 2023 installerades fiber i fastigheten samt en ny bergvärmepump. Fastighetens total uthyrningsbara area uppgår till 386 kvm fördelat på tre bostadslägenheter om 2-4 rum och kök samt en frisörsalong. Tomtarealen uppgår till 1 385 kvm och ligger med ett fint läge med utsikt över Forstjärnen på baksidan.

  • Plus
Knappstad 328, Knappstad, Karlstads kommun

Knappstad 328

Villa
Knappstad, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
4 795 000 kr
117 m²
5 rum
348 m² tomt

I en idyllisk lantlig miljö som ändå ligger nära stadens puls erbjuds nu ett exklusivt och påkostat parhus i ägandeform. Detta vackra parhus, med en yta på 117 kvadratmeter fördelat på två plan, har en stilfull träfasad och är skapade av den välrenommerade arkitekten Lars Axelsson. Planlösningen är omsorgsfullt utformad där man finner både klädkammare vid hall samt duschrum som välkomnar dig vid entrén. sociala utrymmen på bottenvåningen i form av kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning till varandra där du har direkt tillgång till en härlig altan och trädgård. På övervåningen finner du tre rymliga sovrum som passar perfekt för en familj eller för dem som önskar extra rum för ett hemmakontor. Dessutom är bostaden utrustad med två badrum som inkluderar både dusch och badkar, samt praktiska tvättmöjligheter för ökad bekvämlighet. Knappstad, ett område som växt fram mellan Klarälven och Vänern. Ett område med friköpta parhus och friliggande villor. Cykelväg hela vägen in till stan, du når city på 5-8 min med bil. Busshållplats en kort promenad bort. Gillar du skog och grönområden finner du många strövområden och löpbanor, Knappstadsviken är din granne! Också Göteborgsudden och Dingelsundet. Flera badplatser och lekparker inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Hallviksvägen 5, Bergvik, Karlstads kommun

Hallviksvägen 5

Villa
Bergvik, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
4 995 000 kr
163 m²
6 rum
2 845 m² tomt

På attraktiv adress på ett av Karlstads mest omtycka områden Bergvik! Välkommen till Hallviksvägen 5, en rymlig villa med stora möjligheter på en fantastisk lummig tomt med flera fruktträd, växthus och dubbelgarage på på Bergvik. Badrum och yttertak har renoverats de senaste åren. Passar den stora och aktiva familjen som uppskattar öppna ytor och vill umgås i gemensamma utrymmen. Här finns lugnet och det Vänernära läget erbjuder en livskvalité utöver det vanliga. Du når Vänern endast några minuters promenad bort på Bergviks udde. På Bergvik bor du med ett natur och vattennära läge endast 10 minuter med bil från Karlstad centrum. Bergvik handelsområde några hundra meter bort har allt du kan behöva i form av matbutiker, restauranger, klädbutik och IKEA. Ett härligt läge och fint hus som ska upplevas på plats! Välkommen på visning.

Visar alla 9