Mäklare Frida Johansson

Frida Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagaborgsgatan 7, Norrstrand, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hagaborgsgatan 7

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 095 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 308 kr/mån
22 169 kr/m²

Med stort nöje kan vi nu erbjuda denna sällsynta gavellägenhet om 4 rok med ett fantastiskt läge på Norrstrand. Stort plus för genomgående och bra planlösning fina fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Rejäla ytor samt stor inglasad balkong i söderläge och en fransk balkong ger bra vädringsmöjligheter. Bra förvaringsmöjligheter, 3 sovrum i bra storlek och rymligt badrum med egen tvättmaskin. Norrstrand och Hagaborg är en trevlig stadsdel en kort promenad från city. Här finns gott om service i form av affärer och restauranger samt skola och sporthall/badhus. Här bor ni med ett bra läge nära matbutiker, apotek, träningsmöjligheter, promenadstråk, bussförbindelser mm. Stabil och välskött förening som installerat solceller vilket bidrar till låga driftkostnader både för föreningen och den enskilda medlemmen. Välskött förening, har även en låg skuldsättning. Hiss från markplan finns i huset. Carport finns i dagsläget ledig (2023-11-15). Lägenheten måste upplevas på plats! Välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Stinsgatan 6, Viken, Karlstads kommun

Stinsgatan 6

Lägenhet
Viken, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/6
3 013 kr/mån
31 981 kr/m²

Varmt välkommen till en renoverad bostad på Stinsgatan 6 i den populära och mycket välskötta bostadsrättsföreningen Brf Viken i Karlstad! Här bor ni i ett lugnt och samtidigt centralt läge med närhet till det mesta. Ljusgrått kök från 2021 och renoverat badrum med kakel och klinkers samt en egen tvättmaskin. Bra förvaring i skjutdörrsgarderober och sovrum med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet ger plats för både soffgrupp och matbord om så önskas, härifrån nås även balkongen med utsikt mot den lugna innegården. En perfekt område för dig som önskar bo intill centrum men nära grönområden. Nära matbutiker, centralstationen, restauranger och fina promenadstråk vid Mariebergsviken. Granne med Stadsträdgården! Mariebergsskogen ligger även detta inom promenadavstånd och erbjuder bad från sandstrand och naturliv. Stabil förening, men bra ekonomi. Nya fönster år 2019 och nya installerade hissar. Söker du efter ett lugnt boende i harmonisk miljö men ändå bekvämt och nära centrum? Då är det här bostaden för dig!

  • Balkong
  • Hiss
Lorentz Ljungdahls gata 80, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun

Lorentz Ljungdahls gata 80

Lägenhet
Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 795 000 kr
112 m²
5 rum
4 816 kr/mån
24 955 kr/m²

Nybyggt bostadsrättsradhus från 2023 om ca 112 kvm! Fördelat på två plan med flera sociala ytor. Bli den första som flyttar in i detta nybyggda bostadsrättsradhus. Ett mycket trevligt boende på populära Södra Kroppkärr. En mycket välplanerad bostad med noggrant utvalda inredningsval. Sociala ytor i entréplan och ett kök med matplats och vardagsrum. Njut av bostadens uteplats med trätrall och gräsmatta. Duschrum och tvättdel i entréplan samt duschrum även på övre plan. På övre plan finns även tre sovrum och ett rymligt allrum. Genomgående hög standard med smakfulla och klassiska material och designval som står sig länge. Parkeringsplats och carport följer bostaden och ingår i månadsavgiften. Förråd ingår. På gångavstånd från bostadsrättsradhuset finns fina turområden runt Kroppkärrssjön med möjlighet för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Här går även den bilfria Klarälvsbanan (90km) som lämpar sig för cykel, vandring, inlines samt rullskidor som tar dig från Karlstad till Uddeholm. I närheten finns också förskola, Kroppkärrsskolan F-6:e klass, Kroppskärrs IP samt matbutik, busshållplats och annan service. Möjlighet till tillträde omgående om så önskas. Vill du bli den första som flyttar in i detta bostadsrättsradhus, välkommen på visning!

  • Uteplats
Kopparlönnsvägen 22, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
Kopparlönnsvägen 22, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Kopparlönnsvägen 22, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Kopparlönnsvägen 22

Radhus
Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 395 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1/2
4 872 kr/mån
30 313 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna bostad med gedigna fönsterpartier samt öppna sociala ytor. Dessutom ett gavelläge med vy över ängen. Hela parhuset är smakfullt inrett med allt från väggfärger till detaljer i kök och badrum. Ett enhetligt parkettgolv i vitlaserad ek och enhetligt ljust målade väggar som är genomgående i parhuset ger en lyxig känsla. I övre plan ryms tre sovrum i god storlek, samt ytterligare en sällskapsyta i form av allrum. Parhuset har både duschrum med tvättdel och badrum vilket bidrar till den lyxiga känsla parhuset ger, båda givetvis helkaklade med matchande kakel och klinker. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen med trälagd altan och en mysig trädgård av lagom storlek, gräsytan följer sedan parhuset längs med gaveln. Till bostaden hör ett förråd samt en parkeringsplats med laddbox. Månadsavgifterna (baserat på räntan) är garanterade två år från tillträdet. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning och upplev detta fantastiska parhus på plats!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4