Mäklare Mikael Brattström

Mikael Brattström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ölmegatan 3A, Kvarnberget, Karlstads kommun
Ölmegatan 3A, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 2
Ölmegatan 3A, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 3

Ölmegatan 3A

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 795 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
4 122 kr/mån
28 047 kr/m²

Varmt välkomna till Ölmegatan 3A och denna trivsamma lägenhet som genomgått stora renoveringar under de senaste åren. Lägenheten har ett fint kök som delvis har renoverats under 2022 där bänkskiva, induktionshäll, blandare och tvättställ bytts ut. Duschrummet i lägenheten renoverades under 2021 i en smakfull, modern och exklusiv stil. Lägenheten inrymmer två sovrum i god storlek med plats för diverse möblemang. Fint vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Bostadsrättsföreningen har även bra ekonomi och är lågt belånade. Här bor ni i ett lugnt och omtyckt område endast ett stenkast ifrån Centralsjukhuset i Karlstad. Sedan är det riktigt bra bussförbindelser till centrala Karlstad. I området finns även Mariebergsskogen där det finns härliga promenadstråk, bad och grill möjligheter. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 2
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 3

Packhusallén 6K

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 8/8
4 759 kr/mån
49 627 kr/m²

Varmt välkomna till Packhusallén 6K och denna trevliga lägenhet om 3 rum och kök högst upp i huset. Lägenheten har två stora balkonger varav den ena löper längs hela lägenheten mot Packhusallén. Den andra balkongen är delvis inglasad och vetter mot Tullholmsviken, där eftermiddags- och kvällssolen kan åtnjutas. Lägenheten har ett välutrustat kök från Marbodal med mörkblå snickerier, påkostad bänkskiva och rostfria vitvaror från Siemens. Lägenheten har två sovrum varav det ena är större och har en Walk-In-Closet i anslutning, samt en utgång till den inglasade delen av ena balkongen. Det mindre sovrummet passar perfekt som gästrum/kontor. Duschrummet har kakel och klinker i moderna färger och är utrustat med WC, dusch, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående likadana golv och ljusa väggar. Lägenheten har ett väldigt bra läge, endast en kort promenad till centrala Karlstad. Närhet till mataffärer och all annan tänkbar service. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 10A

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 200 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/8
5 376 kr/mån
40 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet om tre rum och kök på den omtyckta adressen Kanikenäsbanken 10A. Här bor ni i en fräsch och nyare lägenhet om 80 kvm. Lägenheten har ett fint och ljust kök som är fullt utrustat. Vardagsrummet är i en delvis öppen planlösning mot köket med gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Här ifrån nås en av de härliga balkongerna lägenheten har att erbjuda där man har utsikt mot vattnet. Den stora är inglasad och den mindre som nås från ena sovrummet är öppen. Det finns två sovrum varav ena är stort och har plats för dubbelsäng och övrigt möblemang, det mindre sovrummet har plats för säng och övrigt möblemang. Lägenheten inrymmer även ett stort duschrum med kakel och klinker i moderna neutrala färger, här finns dusch, WC, tvättställ med underliggande kommod, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en separat WC. Här bor ni endast en kort promenad till centrala Karlstad och allt utbud som det ger med sig. I närområdet finns mataffärer, restauranger, gym och mycket mer. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Eneboslingan 3, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 3

Villa
Alster, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
6 500 000 kr
146 m²
5 rum
2 148 m² tomt

Varmt välkomna till Alster och denna flyttklara Villa Adelöv från Smålandsvillan. När du öppnar dörren till Villa Adelöv möts du av en härlig vy genom hela huset och ut mot uteplatsen. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén. Köket är fint och trivsamt, här finns både plats för matbord och en trevlig bardisk för både läxläsning och middagsmingel. Från köket når du husets ena privata oas med stort sovrum och husets lilla toalett med dusch. Här finns också tvättstugan, en rejäl sådan med smart groventré. Trivsamt vardagsrum med utsikt över trädgården utanför, här ryms både gott soffgrupp och ett rejält middagsbord. På andra sidan huset hittar vi sedan ännu en privat avdelning. Kanske blir det här barnen får husera? Den bjuder på tre sovrum. Från ena sovrummet har vi förberett med utgång till ännu en uteplats, om du vill ha en sådan. I anslutning till detta finns också husets större badrum. Här behöver du inte krångla med mängder av tillval. Det trevliga köket kommer från Vedum och är utrustat med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, inbyggd ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror och matchande frihängande fläkt. Alla vitvaror kommer från Bosch. Badrummen har moderna materialval med komfortgolvvärme, handdukstork, inredning från Vedum och en stilren duschhörna – och i tvättstugan väntar både tvättmaskin och torktumlare på att ta hand om din tvätt. Vi har även sett till att din bil har ett isolerat garage att husera i när den inte används. I det naturnära och lugna området Alster, strax öster om Karlstad bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Samtidigt som du på mindre än 10 minuter tar dig in till centrala Karlstad med bil. Förskola och skola har du på promenadavstånd, likaså Vänern och Alsters Strandbad. För mer information gå in på Smålandsvillan.se. Varmt välkomna!

Alsters kyrkby 216, Alster, Karlstads kommun

Alsters kyrkby 216

Tomt
Alster, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
995 000 kr
3 441 m² tomt

Varmt välkommen till Alster kyrkby 216 och idylliska Alster! Med fantastiska ängar och härliga grönområden finns här tomten för dig som önskar bygga nytt med lantlig belägenhet men enbart 15 minuter från Karlstad innerstad. Välkommen till Alsters Kyrkby där du nu har möjlighet att förvärva denna trevligt belägna tomt om 3441 kvm! Tomten har ett fint läge och består av gräs och skog samt alldeles in på knuten har du en fantastisk äng. Tomten om 3441 kvm är i dagsläget förberedd genom att vattenbrunnen är borrad. Förhandsbesked finns och det finns ett bygglov på ett enbostadshus om 124 kvm byggnadsarea och en boarea om totalt 198 kvm. I förhandsbeskedet finns ett beviljande om att installera eldstad. Elanslutning, vatten- och avloppslösning bekostas av köparen (för kostnad och information, kontakta Karlstad Energi samt Karlstad Kommuns VA-rådgivare). Du är inte är låst till något företag/entreprenör utan väljer fritt vilket hem du vill bygga genom att ansöka om ett nytt bygglov. Alsters kyrkby är en idyll för dig som vill bo lantligt till med endast 15 min från Karlstad och stadslivet. I Alsters kyrkby kan du njuta av naturen inpå knuten med närhet till skog, sjö och mark som är rik på bär och svamp. Härliga vandringsleder och skogspromenader finns att utnyttja samt fiske med prisvärda fiskekort. I närområdet finns även lanthandel och idylliska Rotnäs Gård. Ta chansen att upplev denna tomt på plats. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och mer information.

Visar alla 5