Mäklare Mikael Brattström

Mikael Brattström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun
  • Mån 6 maj kl 16:45
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 2
Packhusallén 6K, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 3

Packhusallén 6K

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 8/8
4 759 kr/mån
49 627 kr/m²

Varmt välkomna till Packhusallén 6K och denna trevliga lägenhet om 3 rum och kök högst upp i huset. Lägenheten har två stora balkonger varav den ena löper längs hela lägenheten mot Packhusallén. Den andra balkongen är delvis inglasad och vetter mot Tullholmsviken, där eftermiddags- och kvällssolen kan åtnjutas. Lägenheten har ett välutrustat kök från Marbodal med mörkblå snickerier, påkostad bänkskiva och rostfria vitvaror från Siemens. Lägenheten har två sovrum varav det ena är större och har en Walk-In-Closet i anslutning, samt en utgång till den inglasade delen av ena balkongen. Det mindre sovrummet passar perfekt som gästrum/kontor. Duschrummet har kakel och klinker i moderna färger och är utrustat med WC, dusch, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående likadana golv och ljusa väggar. Lägenheten har ett väldigt bra läge, endast en kort promenad till centrala Karlstad. Närhet till mataffärer och all annan tänkbar service. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kanikenäsbanken 10B, Inre hamn, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 10B

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 180 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/7
2 823 kr/mån
28 095 kr/m²

Välplanerad etta om 42 kvm med en magisk omgivning invid kanalen. Bostadsetta med ytskikt i absoluta toppskick. Kvadratsmart! Bekvämt med både tvättmaskin och diskmaskin hemma. Stilren röd tråd, funkar för alla inredningsstilar. Plats för både soffa, säng och för mindre kontorsdel om så hade önskats. Otroligt fint läge med kanalen som vy. Passa på, att en ledig dag, gå längs gång- och cykelbanan invid kanalen. Du når inre hamn med dess restaurangstråk på bara 5 minuter. Här finns också nyöppnade Coop och Willys (Bergendorffsgatan). God kommunikation via buss via Packhusallén alldeles intill. Är det en citynära bostad du söker? Med närhet till natur, båtliv och lugn i ett? Då har du hittat rätt. Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Herrgårdsgatan 4C, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Herrgårdsgatan 4C

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 650 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/6
2 683 kr/mån
35 870 kr/m²

Varmt välkomna till Herrgårdsgatan 4C och denna trivsamma bostad om 46 kvm med låg avgift. Här bor ni i en mindre central tvåa med bra planlösning. Bostaden har ett öppet kök med vardagsrum i bra storlek, lagom stort sovrum med plats för stor säng. Fräscht duschrum utrustat med WC, tvättställ med underliggande kommod, dusch och tvättmaskin. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt och bra förvaringsmöjligheter. Centralt läge endast en kort promenad till Stora Torget. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Storgatan 9R, Molkom, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 9R

Lägenhet
Molkom, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
250 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 969 kr/mån
4 032 kr/m²

Varmt välkomna till Storgatan 9R och denna trevliga bostad i bottenplan. Lägenheten har ett rejält kök med gott om plats för matgrupp. Stort vardagsrum som har plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen. Bostaden har även ett stort duschrum och en praktiskt klädkammare. Bostadsrättsföreningen är välskött och ligger i ett lugnt område med närhet till matbutik, förskola, skola, lekplats, apotek, vårdcentral, idrottsanläggning samt natur med fina motionsspår. Goda kommunikationsmöjligheter med buss till Karlstad. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Eneboslingan 3, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 3

Villa
Alster, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
6 500 000 kr
146 m²
5 rum
2 148 m² tomt

Varmt välkomna till Alster och denna flyttklara Villa Adelöv från Smålandsvillan. När du öppnar dörren till Villa Adelöv möts du av en härlig vy genom hela huset och ut mot uteplatsen. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén. Köket är fint och trivsamt, här finns både plats för matbord och en trevlig bardisk för både läxläsning och middagsmingel. Från köket når du husets ena privata oas med stort sovrum och husets lilla toalett med dusch. Här finns också tvättstugan, en rejäl sådan med smart groventré. Trivsamt vardagsrum med utsikt över trädgården utanför, här ryms både gott soffgrupp och ett rejält middagsbord. På andra sidan huset hittar vi sedan ännu en privat avdelning. Kanske blir det här barnen får husera? Den bjuder på tre sovrum. Från ena sovrummet har vi förberett med utgång till ännu en uteplats, om du vill ha en sådan. I anslutning till detta finns också husets större badrum. Här behöver du inte krångla med mängder av tillval. Det trevliga köket kommer från Vedum och är utrustat med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, inbyggd ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror och matchande frihängande fläkt. Alla vitvaror kommer från Bosch. Badrummen har moderna materialval med komfortgolvvärme, handdukstork, inredning från Vedum och en stilren duschhörna – och i tvättstugan väntar både tvättmaskin och torktumlare på att ta hand om din tvätt. Vi har även sett till att din bil har ett isolerat garage att husera i när den inte används. I det naturnära och lugna området Alster, strax öster om Karlstad bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Samtidigt som du på mindre än 10 minuter tar dig in till centrala Karlstad med bil. Förskola och skola har du på promenadavstånd, likaså Vänern och Alsters Strandbad. För mer information gå in på Smålandsvillan.se. Varmt välkomna!

Eneboslingan 12, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 12

Villa
Alster, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
5 800 000 kr
95 + 95 m²
2 rum
2 093 m² tomt

Varmt välkomna till Eneboslingan 12 och denna trivsamma och nyproducerade villa från Smålandsvillan av modell Huskvarna. Villan levereras med klimatskal har en nuvarande boarea på 95 kvm på nedre plan, övervåningen är oinredd och isolerad. Inreds övervåningen kan boarean bli ca. 190 kvm. När övervåningen är inredd går det att få till 8 rum. Övre plan kan inredas med flera sovrum, ett badrum och ett rejält allrum om så önskas. Villa Huskvarna är en av Smålandsvillans mest populära hustyper, här får det liggande panel, svart tak och spröjsade fönster. Insidan bjuder på en bra planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ljusa ekparkettgolv samt vita målade väggar. Huset är utrustat med ett 7,2 kw solcellspaket så att du ska kunna producera din egen el. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri sikt ut mot trädgården utanför. Köket är ett modernt och trivsamt sådant med bra arbetsytor och plats för matplats. Här finns också utgång till en eventuell framtida uteplats. Köket ligger öppet mot det stora vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och rymmer såväl matbord som soffgrupp utan problem. I andra änden av huset hittar du ett stort sovrum liksom husets tvättstuga – med praktisk groventré – och ditt nya, fräscha badrum. Huset levereras med klimatskal. Här behöver du inte krångla med mängder av tillval. Huset är utrustat med Smålandsvillans lyxigaste kök från Vedum, med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, inbyggd ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror och matchande frihängande fläkt. Köket är även utrustat med ledbelysning med dimmer under köksskåpen. Alla vitvaror kommer från Bosch. Badrummen bjuder på kakel och klinker med komfortgolvvärme, inredning från Vedum och en stilren duschhörna – och i tvättstugan väntar både tvättmaskin och torktumlare på att ta hand om din tvätt. På fastigheten finns även ett garage av modell G36 som är isolerat. Kommunalt V/A är redan inkopplat. Läs gärna mer om OBOS Smålandsvillans garantier och tryggheter på www.smalandsvillan.se. Varmt välkomna

Eneboslingan 20, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 20

Villa
Alster, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
6 700 000 kr
156 m²
5 rum
1 289 m² tomt

Nu har du chansen att bli ägare av detta nybyggda 2-planshus från Myresjöhus i naturnära Alster. Här bor du underhållsfritt i många år framöver. Välkommen in i denna nyproducerade villa om 156 kvm med 6 rum och kök. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora samvaro ytan och det vackra burspråket med panoramafönster. På den här öppna ytan rymmer du både en större matplats och soffgrupp. Slutligen finner vi ett av husets fyra sovrum på det här trevliga våningsplanet. På husets övervåning finner du gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Här finns även ett mysigt allrum med utgång till balkongen, en rejäl klädkammare och ett badrum. Valen av inredning och utrustning skapar tillsammans en välkomponerad helhet. Köket kommer från HTH och är utrustat med rostfria vitvaror. Här hittar du alla hushållsapparater som du behöver för att laga dina festliga måltider som: inbyggnadsugn, mikro, kyl, frys, spishäll, fläkt, diskmaskin och mjukstängande luckor. Badrummen bjuder på kakel och klinker, inredning från Vedum, takdusch och duschhörn. I badrummet på övervåningen hittar man dessutom ett badkar. I övrigt finns bygglov för garage, solceller på 3,7kW är installerat.

Kedjevägen 11, Vålberg, Karlstads kommun

Kedjevägen 11

Radhus
Vålberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
650 000 kr
98 + 23 m²
4 rum
663 m² tomt

Varmt välkomna till Kedjevägen 11 och detta trevliga radhus i Vålberg med gavelläge. Här bor ni i ett plan med tre sovrum i bra storlek, rejält kök med gott om arbetsytor, stort vardagsrum mot framsidan och en härlig, privat baksida. Här finns det gott om möjligheter för den som vill skapa sig ett riktigt trevligt hem för hela familjen.

Packhusallén 6D, Tullholmsviken, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Packhusallén 6D

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 795 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 2/9
5 377 kr/mån
41 027 kr/m²

Låt oss presentera en bostad med sjöutsikt vid eftertraktade Tullholmsviken! Nyproducerad bostad inflyttningsklar år 2021 med ett svårslaget läge. Öppen social planlösning där säljaren gjort fina tillval. Stort badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Lyx att tvätta hemma! Genomgångslägenhet med fönster som vetter med utsikt mot Packhusallén/ Kanikenäsbanken och Tullholmsviken och föreningens innergård med sjöutsikt. Den inglasade balkongen, som du finner med utgång från vardagsrum, är rymlig och en given plats under alla årets sensommarkvällar. Stor hiss för smidig in- och utflytt. I föreningen finns garage som nås via hissen, förråd i källarplan samt en övernattningslägenhet. Innergård som passar stora som små. Njut en stund då bänkar finns med utsikt över viken och båtbryggorna. Precis nedanför bostaden ligger en brygga. Den moderna bryggan sträcker sig från Hammaröleden till MSB och erbjuder flertalet sittplatser längs vägen. En perfekt promenadsträcka! Nya matbutiker har slagit upp portarna senaste åren, Willys byggudden och Coop, ligger några minuter bort. Vid Packhusallén bor du nära marin miljö. Båtbryggor i viken framför, kanotklubben bredvid samt segelbåtsklubben 200 meter bort. Området utvecklas i rask takt och är en del av centrala Karlstad. Via gång eller cykel når du Inre hamn med dess rika restaurang- och barmöjligheter. Här finns även en gästhamn. Centrala Karlstad och Drottninggatan når du via cykel 5-7 min alternativt gång ca 10-15 min. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Alsters kyrkby 216, Alster, Karlstads kommun

Alsters kyrkby 216

Tomt
Alster, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
995 000 kr
3 441 m² tomt

Varmt välkommen till Alster kyrkby 216 och idylliska Alster! Med fantastiska ängar och härliga grönområden finns här tomten för dig som önskar bygga nytt med lantlig belägenhet men enbart 15 minuter från Karlstad innerstad. Välkommen till Alsters Kyrkby där du nu har möjlighet att förvärva denna trevligt belägna tomt om 3441 kvm! Tomten har ett fint läge och består av gräs och skog samt alldeles in på knuten har du en fantastisk äng. Tomten om 3441 kvm är i dagsläget förberedd genom att vattenbrunnen är borrad. Förhandsbesked finns och det finns ett bygglov på ett enbostadshus om 124 kvm byggnadsarea och en boarea om totalt 198 kvm. I förhandsbeskedet finns ett beviljande om att installera eldstad. Elanslutning, vatten- och avloppslösning bekostas av köparen (för kostnad och information, kontakta Karlstad Energi samt Karlstad Kommuns VA-rådgivare). Du är inte är låst till något företag/entreprenör utan väljer fritt vilket hem du vill bygga genom att ansöka om ett nytt bygglov. Alsters kyrkby är en idyll för dig som vill bo lantligt till med endast 15 min från Karlstad och stadslivet. I Alsters kyrkby kan du njuta av naturen inpå knuten med närhet till skog, sjö och mark som är rik på bär och svamp. Härliga vandringsleder och skogspromenader finns att utnyttja samt fiske med prisvärda fiskekort. I närområdet finns även lanthandel och idylliska Rotnäs Gård. Ta chansen att upplev denna tomt på plats. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och mer information.

Visar alla 10