Skogsmarksvägen 9

Gunnilse, Göteborgs kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 387 m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt på Skogsmarksvägen 9 i härliga Gunnilse. Tomten är på hela 1387 kvadratmeter och ligger längst in på återvändsgata.
I dagsläget finns ett bygglov som medger byggnation av fyra sammanhängande bostäder i två plan med takterrass. Dessa är planerade med tre sovrum, två badrum, två vardagsrum samt kök i respektive hus. Uteplatsen är tänkt att ligga på husets södersida. Parkeringsplatser är planerades att ligga inom fastighetens gränser.

Byggnationen måste vara färdigställt innan 2024-08-21, därefter måste nytt bygglov sökas. Idag är inte vatten, avlopp, el eller fiber inkopplat. Den som köper måste koppla på sig på det kommunala V/A nätet.

Tomten säljs utan koppling till någon husleverantör och åtgärden som bygglovet är sökt för behöver inte byggas på tomten. Önskar ni bygga annat krävs bygglov för den byggnationen.

I Gunnilse bor ni med närhet i centrala Göteborg utan att förlora naturens lugn. Bussförbindelserna är goda med linje X3 som smidigt tar er mellan Gråbo-Göteborg-Särö. För barn i skolåldern är Gunnilseskolan det givna valet, här undervisas barn från förskoleklass till sexan. Förskolan vid Gunnilseskolan samt föräldrakooperativet ”Nallarna” har dagbarnvård för de yngre.
Det dagliga inköpen gör ni med lätthet hos den lokala ICA Nära. Blir ni sugna på Take-away finns både thai-restaurang och pizzeria i Björsared/Olofstorp, en kort bilfärd bort. Om golf är ett intresse erbjuder Lerjedalens GK tre olika banor av varierande svårighetsgrad och karaktär. Golfklubbens café är också en uppskattad samlingsplats.
Vill ni ge er ut på upptäcktsfärd i närområdet finns fina badsjöarna Långvattnet och Smörvattnet att ta sig ett dopp i. Gillar ni att vandra kommer ni lätt åt Bohusleden som ger er många kilometer av friluftsliv. Den fina cykelvägen längs den nedlagda smalspåriga järnvägen ger härliga dagsutflykter för hela familjen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Partille

Kontakta mäklaren

Therese Andersson

Bjurfors Partille
Mäklare Therese Andersson, Bjurfors Partille
0732319028