Västra Måttan 3

Häggeby Måttan, Håbo kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 508 m²

Visning nu på söndag 27/5 mellan 12:00-13:00

- 5 tomter redan sålda!

På en maffig höjd med härlig utsikt över ängar, Mälaren och med en grön vacker skog i ryggen erbjuds nu en ovanligt stor tomt med möjlighet att skapa din egen bostadsdröm med valfri husleverantör. Tomten är schaktad och grovplanerad.

Huset du väljer kan uppföras på en generös tomt om 2 508 kvm med vidsträckt utsikt över vacker natur och Mälaren (finns flera alternativ, se bifogad pdf med tomtpriser och areal).

Mälarvyn på Skokloster ska växa fram som ett nytt sammanhållet bostadsområde med totalt 17 fastigheter. Allt för att skapa en gemytlig bykänsla. Samtliga tomter medger stora byggrätter (20% av tomtytan) så att ni i framtiden kan utveckla ert boende med komplementbostadshus, garage, carport, tillbyggnader, pool, m.m.

Vatten och avlopp hanteras genom en samfällighetsförening/ gemensamhetsanläggning som bildats, där alla områdets fastigheter är medlemmar. Tillkommande kostnad för anslutning V/A samt el är 232 500 kr.

Som boende i Mälarvyn finns även chans att hyra båtplats i närområdet, vilket även erbjuder förskolor, skolor, tennis- och padelbanor, badplatser, pool, vårdcentral, lokala mataffärer och mycket mer. Allt detta ca 45 min från centrala Stockholm.

Glöm inte ta del av de bifogade dokumentet där du ser de tomter som är till salu i området!

Stor visning nu på lördag 27 maj mellan 12:00-13:00. Älvsbyhus, Fiskahedenvillan, mäklaren och markägaren är på plats och svarar på frågor!
Generöst erbjudande utlovas till de som bokar sin tomt på lördag!

Kontakta mäklare Sara Engström för mer information om tidplan och inflyttning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Håbo

Kontakta mäklaren

Sara Engström

HusmanHagberg Håbo
Mäklare Sara Engström, HusmanHagberg Håbo
0735941290