Kommande

Vävra

Hålta, Kungälvs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 370 m²
Kommande

I Vävra, mitt mellan Ytterby och Tjuvkil finner du denna tomt med en härlig miljö att vistas i oavsett om du uppskattar skog och ängar eller havet. Tomten ligger i en naturskön södersluttning med berg i bakkant och ett vackert öppet landskap framför. Det ligger spridd bebyggelse i området med såväl villor och gårdar som grannar på "lagom" avstånd.

På cykelavstånd finner du stranden i Lökeberg där det sommartid finns såväl simskola som glasskiosk samt en fin båthamn. Den närbelägna golfbanan, Gullbringa Golf & Country Club, är omtyckt bland inbitna golfare och dess restaurang "Gullkrogen" erbjuder fantastiska luncher.

Oavsett om du rör dig kring havet eller skogen precis invid huset finns här gott om härliga promenadvägar och joggingturer att nyttja lediga stunder. Skolan finner du i Hålta som ligger på kort avstånd och ute vid vägen finns busshållplats med täta förbindelser med bl.a. Marstrandsexpressen som går till Göteborg via Ytterby, där många gärna tar tåget antingen till Göteborg eller Stenungsund.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Matilda Lindström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Matilda  Lindström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0761761212

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.