Hassela ski resort

Hassela, Nordanstigs kommun Se på karta

350 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
500 m²

Drömmer du också om en egen stuga med skidåkning direkt från tomten? Kolla in dessa kvarvarande åtta tomter i expansiva Hassela Ski Resort! Bygg ett Myresjöhus eller en Smålandsvilla och njut av Ski in - Ski outläge, längd- och skoterspår runt hörnet och sjö och tjärn med fiskemöjligheter strax nedanför. Med en budget på ca 2,6 miljoner kan man få både tomt och nyckelfärdigt hus (se separat kalkyl).

Ett stenkast bort ligger hotellet med badanläggning. Sommartid har du möjlighet att njuta av allt som naturen har att erbjuda som fiske, skogslöpning, cykling, promenader etc och uppskattar du att gå en runda golf så ligger Hasselabygdens BK med sina fina 18-håls bana endast 5-6 km bort.

Vill du dessutom få in intäkter då du inte själv nyttjar stugan så finns möjlighet att hyra ut via hotellet som under högsäsong brukar vara fullbelagt. Välkommen till Hasselas tomtområde Kristallen, kanske är det här din plats att återkomma till och njuta av natur, aktiviteter och friluftsliv!

För information om byggrätt, kalkyler och beräkningar av kostnader, kontakta gärna Börje Ottosson på Smålandsvillan/Myresjöhus på 070-304 86 60, [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Kontakta mäklaren

Andreas Forsell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
Mäklare Andreas Forsell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
076-7716771