Gamla Holmsbacksvägen 7

Resö, Tanum Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
997 m²

Välkommen till Gamla Holmsbacksvägen 7 på fantastiska Resö . Nu finns chansen att förvärva en egen tomt som är belägen i bebyggelse och härligt inbäddad i naturen.

Perfekt för er som ställer höga krav på det omgivande området! Havet och sandstrand ligger endast några minuters gångväg bort och likaså gör Resö hamn och matbutik ditt man även kan gå eller cykla. Naturen som omger Gamla Holmsbacksvägen är mycket unik. Här erbjuds en underbar kombination av allt från stränder, klippor till åkerlandskap, ljusa lövskogar och djupa tallskogar med oändligt med promenadstråk där man ständigt finner nya stigar att upptäcka. För den som inte känner till Resö så ligger ön närmsta granne med Kosterhavets nationalpark.

Resö har både skola och matbutik öppet året om. Det finns även en mycket trevlig restaurang Lexö vid Resö gästhamn som drivs av en krögare från Göteborg. Restaurangen är väldigt populär och välbesökt. I hamnen kan man köpa fisk, färska skaldjur så som havskräftor och räkor direkt från fiskebåtarna.

Många förberedelser för att starta upp en byggnation på tomten är redan förbereda vilket är en stor fördel och spar mycket arbete. Skogen på tomten redan röjd. Vatten och avlopp är anslutet och betalt. Möjlighet att ansluta till fiber finns i området. Energikalkyl är gjord. Nybyggnadskarta är framtagen likaså situationsplan. Bygglov är klart och det är bara att starta upp med ett tekniskt möte. El - anslutning tillkommer. Ett vackert modernt enplanshus hus är inritat. Men givetvis kan man själv välja vad man önskar bygga på tomten och ansökan om bygglov för det. Detaljplanen är generös, mer detaljer finns att läsa och bifogade filer finns att öppna om man går vidare in på objektet på mäklarens sida. Förslaget på hus som finns idag är väl genomtänkt mycket och passande för tomtens utformning, så det är helt klart och värt att titta på det.

Till denna vackra ö kan man ta sig landvägen via en bilväg med broförbindelse.

Avstånd Göteborg ca 1,5 h bilfärd och till Oslo ca 2 h bilfärd.

Ingen boplikt.

För FILM över tomten och området- Klicka dig vidare till- Läs mer hos mäklaren.

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad