Hössjö 16

Hössjö, Umeå kommun Se på karta

420 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 827 m²

Tomt i Hössjö. Intill tomtgräns finns anslutning till kommunalt vatten. Egen avloppslösning. Servitut för infartsväg. Bakom tomten finns skoterled samt fina promenadstråk i skogen.
Infartsväg sköts av Holmnäs vägförening kostnad 1680 kronor per år. Fastigheterna Hössjö 1:18 omfattas inte av någon detaljplan och inte heller av någon områdesbestämmelse. Utanför planlagt område sker en allmän lämplighetsprövning utifrån översiktsplanen och dess fördjupningar.
I Hössjö bor ni ca 2 mil från centrala Umeå utmed bra väg med goda bussförbindelser. När västra länkens anslutningen är klar kommer det endast ta ca 15 minuter till Avion med dessa breda utbud.

Någon byggrätt finns inte för fastigheten och en allmän lämplighetsprövning görs när en bygglovsansökan har kommit in till kommunen.
I en bygglovsprövning tar man hänsyn till hur området och fastigheten ser ut. Anpassning till volym, proportioner, placering och gestaltning för området och fastigheten är sådant som vägs in i bygglovsprövningen. I handläggning utanför detaljplan så ser man också över om det finns något ”intresse” som kan påverka föreslagen byggnation exempelvis naturområden, infrastrukturreservat, VA-utredning, vad har kommunen för intentioner för området som anges i översiktsplanen etc.

Välkomna att höra av er för mer information om tomten.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Umeå

Kontakta mäklaren

Emilie Svedberg

MOHV Umeå
Mäklare Emilie Svedberg, MOHV Umeå
0703-803537