Melinsvägen 6

Husby Byn, Eskilstuna kommun Se på karta

1 190 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 271 m²

Villatomt med egen brygga i populära Skogstorp!
På Melinsvägen 6, mitt i det uppväxta villaområdet finns denna trevliga tomt, med tillhörande vägparti ner till å-kanten med en egen brygga! Eftertraktat villaområde med en fin blandning av äldre och nyare bebyggelse. Tomt om 1271 kvm för villabyggnad. Tomten är plan och det är lätt att planera placering av hus mm.

Ett positivt förhandsbesked för villabyggnad finns, byggnadsyta ca 100 kvm (dvs. bottenplatta). 1-plan till 1,5-plan eller hus med förhöjt väggliv.
Anslutningsavgifter för vatten/avlopp, el samt ev. fiber tillkommer.

SKOGSTORP
Barnvänligt område med flera förskolor och grundskolan Skogstorpsskolan F-9, matbutik och gym. Området präglas av friliggande villor och fina grönområden med lekplatser, fotbollsplaner och pulkabacke. Buss med täta avgångar, 8 min med bil till Eskilstuna centrum och cykelbana hela vägen in till stan. Här finns även skidspår och elljusspår som fortsätter till friluftsområdet i Vilsta.
I Skogstorp bor man nära naturen med svampskogen inpå knuten, fina promenadstråk utmed ån och i vackra Rosenforsparken. En kort promenad till Hyndevadsån med goda fiskemöjligheter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Anne Danielsson

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Anne Danielsson, Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
+46708559379