Gränjesåsvallen Tomt 31, Valters väg 10

Idre Fjäll, Älvdalens kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
804 m²

Denna tomt nummer 31 ska nu säljas på Idre Fjälls Norra tomtområde. Tomten är på 804 m2 och byggytan är 1/8 av tomtstorleken och högsta byggnadshöjden upp till tak är 4 meter.
Tomten ligger på sluttningen ner mot myren så härifrån har man utsökt utsikt mot fjället och inga byggnader eller andra tomter finns framför tomten.

Detaljplanen finns tillgänglig under "Viktiga dokument" och där kan man se vilka byggregler och övrig information som gäller i området. Idre fjäll har ett detaljplanerat tomtområde nära nordbackarna och liftsystemet som tar dig upp på toppen av den alpina anläggningen.
Tomtområdet som ligger i den nordligare delen av Idre fjäll har 38 tomter som är sålda sedan tidigare och nu ska tomt 31 säljas.
Flera hus är redan klara och några håller på att byggas i området så detta blir ett nytt fritidshusområde på Idre Fjäll.

Skoterleden och längdskidspåret går ute på myren och dessa nås direkt från alla tomter. Vandringslederna upp till bland annat Städjan och Nipfjället tar man sig till direkt från området.

Det har länge varit slutsålt med tomter inom fjällanläggningen och endast någon enstaka tomt har sålts i andra hand av privatpersoner.
Efterfrågan är stor på att förvärva tomter och dessa tomter ligger i närheten av stugby området på nordsidan av fjället.

Går du i byggtankar eller om du har bra kontakter med husleverantörer eller har en byggfirma så tveka inte att ta kontakt med oss på HusmanHagberg och diskutera olika lösningar om du är intresserad av flera byggklara tomter med utsikt mot Städjan i norra dalarnas största alpina fjäll anläggning med flest nedfarter och liftar.
Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Annelie Svelander

HusmanHagberg Idre Älvdalen
Mäklare Annelie Svelander, HusmanHagberg Idre Älvdalen
070-784 99 76