Spårljusvägen 7

Karlsborg, Karlsborgs kommun Se på karta

1 095 000 kr

995 000 kr +10 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
892 m²

Nu har du chansen att förverkliga drömmen om ett hus vid marinan! Här har du möjligheten att bygga med utsikt över småbåtshamnen samtidigt som du har den över halvkilometers långa sandstranden intill. Varmt välkommen till Hankaviken i Karlsborg där vi saluför tomten med ett av de bästa lägena.

Över gatan har du tillgång till marinan samt strandpromenaden som tar dig till Hankavikens vidsträckta sandstrand, samt områdets andra småbåtshamnar. Inom kvarteret finns en nattöppen närbutik & busshållplatsen med över 20 avgångar om dagen. Gångavstånd till centrum. Ja, den här byggklara tomten är ett självklart val om du nu så vill bygga ditt fritidshus eller drömhemmet. Karlsborg är en fantastisk sommaridyll med Vätterns klara vatten & naturen såväl som ortens alla sevärdheter samtidigt som Karlsborg är kommunens centralort med samhällsservice som en sådan ort ger.

Tomten ger dig möjlighet att koppla in kommunalt vatten & avlopp. Här finns även el & fiberoptik att ansluta sig till. Köparen står för anslutningskostnader & ingår ej i tomtpriset.

Välkommen med dina idéer! Vill du veta mer om tomten & vad du kan tänkas få bygga? Hör av dig till mäklaren så hjälpar han dig med mer information & även kanske en idé om en förhandsvärdering. Detaljplanen finns uppdaterad. Mattias Fredriksson, +46 73 997 31 41, [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Mattias Fredriksson, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0739973141